8 parasta pörssiä ostamaan Bitcoin PayPalilla vuonna 2021

1. LocalBitCoins 2. Vaikeita 3. LocalCryptos
LocalBitcoins.com-logo tuskallinen
ALOITTAA! ALOITTAA! ALOITTAA!

Oletko fani käyttää PayPalia ja löytää tapa ostaa Bitcoineja PayPalin avulla? Me kaikki tiedämme, että PayPal on johtava sähköisen kaupankäynnin markkinoilla ja se on nyt liittänyt kätensä kasvaviin Bitcoins-markkinoihin. No, voit nähdä, että on melko haastavaa ostaa Bitcoineja PayPalin avulla, koska et voi ostaa sitä suoraan. Tämä ei ole lainkaan huolenaihe. Olemme syventyneet aiheeseen tarkastelemalla joitain luotettavimpia sivustoja, joista voit ostaa Bitcoineja PayPalin avulla. Parhaat sivustot, joilla voit harkita Bitcoinsin ostamista PayPalin kautta, selitetään alla.

8 parasta pörssiä ostaa Bitcoin PayPal 2021: llä

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoVanhin ja suosituin vertaisvaihtosivusto käynnistettiin vuoden 2012 aikana, ja se palvelee käyttäjiä ympäri maailmaa. Sivusto on ainutlaatuinen mahdollistamaan henkilökohtaisen kaupankäynnin henkilökohtaisesti. Ostajana voit valita haluamasi myyjän sivustossa näkyvän myyjien mainosluettelon perusteella. Voit tavata henkilön jatkokauppaa varten. Vaikka LocalBitcoins tarjoaa henkilökohtaista kaupankäyntiä. se on luotettava ja luotettava. Sivusto toimii turvatalletusjärjestelmänä ja ylläpitää käyttäjien turvallisuutta ja yksityisyyttä.

Tuetut maat

LocalBitcoins palvelee maailmanlaajuisesti lukuun ottamatta Saksaa ja New Yorkia määräysten vuoksi. Sivuston toiminta riippuu täysin sen käyttäjien maksuvalmiudesta maassa.

Kuinka se toimii?

LocalBitcoinsilla on yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä. Tilin luominen vie vain 20 sekuntia rekisteröitymiseen sähköpostiosoitteellasi. Sivusto tukee erilaisia ​​maksutapoja. Nyt kun tiedät vaiheet, joilla ostat Bitcoins käteisellä, keskustelkaamme Bitcoinsin ostoprosessista PayPalin kautta.

Aluksi sinun on luotava tili sähköpostiosoitteellasi. Ostajana voit valita minkä tahansa valitsemasi myyjän sivulla näkyvästä myyjäluettelosta tai lisätä summan ja kirjoittaa PayPalin maksutavaksi. Luettelo myyjistä, jotka ovat valmiita hyväksymään PayPalin, syrjäytetään. Voit valita sopivan myyjän valitsemasi mukaan ja harjoittaa kauppaa. Sinut laskeutuu sivulle, jossa sinun on annettava summa Bitcoinsin ostamiseksi. Näet myyjän mainitsemat rajoitukset ja kaupankäynnin ehdot. Jotkut myyjät saattavat pyytää henkilöllisyystodistusta sekä puhelinnumerosi vahvistamisen. Myyjän profiilissa on palauteosio, joka auttaa ostajia valitsemaan optimaalisen myyjän. Ostajan tulee tarkistaa myyjän kauppahistoria muiden käyttäjien palautteella. Is site -sivuston soveltama maksu on hieman korkea verrattuna muihin sivustoihin. Palkkio on noin 20% verrattuna paikallisiin Bitcoin-valuuttakursseihin. Tämän lisäksi sivusto perii 1%: n maksun.

Yksityisyys

LocalBitcoins ylläpitää käyttäjän yksityisyyttä kunnioittamalla Bitcoinsin nimettömyyttä. Siksi sivusto ei pyydä henkilöllisyystodistusta tai henkilökohtaisia ​​tietoja. Sähköpostiosoite on ainoa kriteeri, joka vaaditaan tilin luomiseen. Koska tämä on P2P-sivusto, pankkitilisi linkittäminen ei ole pakollista. Jotkut kauppiaat saattavat pyytää henkilötodistustasi ja muita tietoja. Bitcoiinien ostaminen vastineeksi paikallisille fiat-valuutoillesi on lisäbonusta käyttäjälle.

Turvallisuus

LocalBitcoins ei ole lainkaan vaarantunut suojausasetuksissaan. Sivusto on salattu HTTPS-protokollalla ja sisäänkirjautumisen valvonnalla ylimääräisenä turvatoimenpiteenä. Sivusto on mahdollistanut kaksivaiheisen todennuksen tekstiviestillä ja sähköpostilla. Turvallisuustutkijoiden tulisi ehdottomasti luottaa tähän sivustoon, koska sivustolla on erinomainen valkoinen hattuohjelma, joka tuhoaa kilpailun.

Sivuston erinomainen talletusjärjestelmä estää ostajia huijaamasta.

Palkkiot ja rajoitukset

Se on hyvä uutinen kaikille ostajille. LocalBitcoins ei peri mitään maksua ostajille, mutta myyjien on maksettava 1%: n maksu. Joka tapauksessa Bitcoin-verkkomaksu peritään kaikista tapahtumista. Myyjät hyötyvät valuuttakurssien mukauttamisesta, mikä on ostajien huolenaihe. Jotkut myyjät veloittavat korkeaa maksamaan sivuston perimän maksun.

Sivusto ei aseta mitään rajoituksia kauppiaiden välisten liiketoimien määrälle ja määrälle. Elinkeinonharjoittajilla voi kuitenkin olla rajoituksia yhteisellä suostumuksella.

Asiakaspalvelu

Voit varmasti luottaa sivuston asiakastukeen ratkaistaksesi kaikki kyselyt. Sivuston UKK-osio vastaa useimpiin kysymyksiisi. Viimeinkin voit ottaa yhteyttä LocalBitcoinsiin sähköpostitse, ja myös sivuston vastaus on melko nopea.

Plussat

Sen lisäksi, että LocalBitcoins on käyttäjäystävällinen sivusto, se on nopea ja luotettava. Käyttäjien yksityisyys säilyy.

Haittoja

Koska sivusto tarjoaa henkilökohtaista kauppaa, käyttäjien tulisi olla varovaisia ​​huijauksesta. Myyjällä on täydet valtuudet mukauttaa valuuttakursseja, mikä saattaa maksaa ostajalle korkean summan maksamisen. Tämä sivusto ei sovi suurille ostajille.

ALOITA LOKALBITKOINIT

2. Vaikeita

tuskallinenPaxful lanseerattiin vuonna 2015 merkittävänä hajautettuna vaihdona. Tämä yhdysvaltalainen vertaisvaihto tarjoaa käyttäjilleen erilaisia ​​verkkomaksutapoja. Vaihtoa voidaan pitää samanlaisena kuin eBay, jossa se toimii välittäjänä kauppiaille kaupankäynnissä. Paxful toimii erinomaisena escrow-palveluna.

Tuetut maat

Paxful ei rajoita toiminta-aluettaan. Kuka tahansa käyttäjä voi rekisteröityä maasta riippumatta. Lisäksi jotkut myyjät saattavat asettaa vähennyksiä maille, joilla he ovat valmiita käymään kauppaa. Paxful tarjoaa kuitenkin maailmanlaajuisesti hyväksyttyjä maksutapoja, mikä on etu käyttäjille.

Kuinka se toimii?

Paxfulilla on tyylikäs käyttöliittymä, jossa kaikki tiedot näytetään helposti ymmärrettävällä tavalla. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman maksutapoja, kuten käteistalletukset, luotto- / maksukortit, Western Union, MoneyGram, kansallinen pankkisiirto, lahjakortit ja PayPal. Käyttäjien on noudatettava muutamia helppoja vaiheita ostaakseen Bitcoineja PayPalin kautta. Prosessi selitetään yksityiskohtaisesti jäljempänä.

Käyttäjillä on mahdollisuus ostaa Bitcoineja suoraan sisäänkirjautumisen yhteydessä tai ostaa Bitcoineja rekisteröitymisen jälkeen. Kun olet rekisteröitynyt, näet ikkunan, jossa on vaihtoehtoja, joihin sisältyy summa, maksutapa, paikallinen valuutta Bitcoinsin ostamiseksi. Voit valita sopivan myyjän mukavuutesi mukaan tai Paxful valitsee sinulle. Kun kauppa on aloitettu, sinut ohjataan chat-ominaisuuteen, jossa voit neuvotella myyjän kanssa. Koska ostaja on maksun partaalla, myyjän bitcoineja pidetään turvatalletuksessa ja ostajan on merkittävä maksetuksi maksun suorittamisen jälkeen. Bitcoins vapautetaan turvatalletuksesta, kun myyjä vahvistaa maksun. Sinulla on 30 minuuttia aikaa vahvistaa kauppa, muuten kauppa peruutetaan automaattisesti 30 minuutin kuluttua.

Yksityisyys

Sähköpostiosoite vaaditaan rekisteröitymään tälle sivustolle. Kaksi linkkiä liitetään tervetuloviestiin, joka lähetetään sähköpostiosoitteellesi sivustoon tilin luomisen yhteydessä. Yksi linkki on sähköpostiosoitteesi vahvistamiseen ja toinen linkki kaksivaiheisen todennuksen käyttöönottoon. Kaksivaiheinen todennus voidaan tehdä tekstiviestillä ja Google Authenticatorilla.

Turvallisuus

Paxful luo lompakon kauppahetkellä, jossa myyjän on varastoitava Bitcoins, joka on täysin suojattu sivuston tehokkaalla talletusjärjestelmällä. Lisäksi Paxful on suojattu Comodolla, mikä tarkoittaa, että sivusto on salattu 256-bittisellä SSL: llä. käyttäjän ympäristön suojaamiseksi Paxful noudattaa PCI-haavoittuvuusstandardeja. Sivustolla on mahdollisuus antaa palautetta myyjille, mikä auttaa muita ostajia valitsemaan optimaalisen myyjän.

Palkkiot ja rajoitukset

Samoin kuin LocalBitcoins, Paxful ei veloita ostajilta mitään maksua, mutta kyllä, myyjä veloittaa ne. Paxful asettaa myyjälle 1%: n maksun, johon lisätään tietty Bitcoin-verkkomaksu. Lisäksi myyjät hallitsevat täysin maksun asettamisen. Lahjakortteja hyväksyvät myyjät veloittavat yleensä korkean hinnan. Sivusto ei aseta mitään rajoituksia tapahtumille. Sinun on kuitenkin tarkistettava myyjän soveltamat rajoitukset ennen kaupankäyntiä.

Asiakaspalvelu

Voit ottaa yhteyttä Paxfuliin antamalla ilmaisen numeron tai sen Facebook-sivun kautta. Tukijärjestelmä on melko kattava ja tarjoaa tukea myös chatin ja sähköpostin välityksellä. Saattaa kestää muutama tunti, ennen kuin edustajat vastaavat chatin ja postin välityksellä.

Plussat

Paxful hyväksyy lahjakortit maksutapana, mikä on todella siistiä. Sivusto on erittäin helppokäyttöinen ja siinä on edistynyt suojausasetukset. Alhaisen kaupankäyntimaksun lisäksi sivusto tukee myös palautejärjestelmää, joka auttaa käyttäjää valitsemaan sopivan myyjän.

Haittoja

Koska sivusto on peer-to-peer -vaihtosivusto, on olemassa riski huijata.

ALOITA PAXFUL

3. LocalCryptos

Paikallinen Cryptos paypalLocalCryptos helpottaa Bitcoinin ostamista PayPalilla. LocalCryptos-markkinapaikka tarjoaa sinulle turvallisen alustan muuntaa PayPal-saldosi Bitcoiniin ja Bitcoinista.

Avainominaisuudet

LocalCryptosin tärkeimmät ominaisuudet ovat:

Henkilökohtainen markkinapaikka

LocalCryptos tarjoaa henkilöiden välisen markkinapaikan, jossa on yli 100000 salaustoimijaa. Tämä tarkoittaa, että kaikki kaupat LocalCryptosin kautta käyvät suoraan toisen kauppiaan kanssa.

Escrow suojattu

Suojattu escrow-palvelu suojaa kaikkia PayPal-tapahtumia. Myyjä asettaa BTC: n turvatalletukseen ennen PayPal-siirron lähettämistä, mikä tarkoittaa, että LocalCrypto sallii turvalliset maksut. Selaimissa salaus käyttää verkkolompakkoa ja varmistaa, että olet hyvin suojattu hakkeroinnilta tai salausvarkauksilta.

Nopeat siirrot

Pikalinkit varmistavat, että BTC: n PayPal-maksutapahtumat suoritetaan enintään 15 minuutissa. Yli tuhat verkkokauppaa käy LocalCryptosissa joka tunti.

Päittäin salaus

LocalCryptos oli ensimmäinen alusta, joka otti käyttöön end-to-end-salauksen viestintää varten.  

BTC: n ostaminen PayPalilla LocalCryptosilta

Mietitkö, miten voit ostaa salauksen PayPalin kautta LocalCryptosin avulla?

Rekisteröityminen LocalCryptosiin kestää vain 30 sekuntia. Tämän jälkeen kuka tahansa voi lähettää tarjouksia Bitcoinin ostamiseen tai myymiseen. Suodata PayPal-maksun, sijainnin ja muiden hakukriteerien mukaan. Aloita PayPal – BTC-kauppa ja siirrä rahaa, kun kauppa- ja valuuttakurssi on lukittu ja toinen osapuoli hyväksynyt.

ALOITA PAIKKAKIRJOITUKSISTA

4. Cancoin

cancoin-logoCancoin, uusi hajautettu, peer-to-peer -vaihtosivusto, houkuttelee käyttäjiä joustavilla, erinomaisilla ominaisuuksillaan. Sivusto tarjoaa useita ominaisuuksia, ja se keskittyy ensisijaisesti käyttäjän turvallisuuteen.

Tuetut maat

Tällä hetkellä Cancoin palvelee Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Voit lähettää lähettämispyynnön alueesi tukemisesta vaihtoehdolla “tukea sivustoasi” sivustosi Marketplace-sijainnissa.

Kuinka se toimii?

Bitcoiinien ostaminen Cancoinista on ikävä prosessi. Voit luoda tilin helposti käyttämällä sähköpostiosoitettasi salasanalla. Ennen kuin ostat Bitcoineja, sinun on luotava turvallinen moniallekirjoitettu lompakko napsauttamalla vaihtoehtoa ‘luo lompakko’. Lompakko on suojattu ainutlaatuisella muistiniemislauseella, joka syntyy kohdistimen satunnaisesta käyttäytymisestä. Se on tilisi pääavain. Kun olet määrittänyt nämä asiat, voit ostaa Bitcoins -sivuston markkinapaikan, jossa voit tarkastella luetteloa eri myyjistä tarjouksineen. Voit valita sopivan myyjän ja neuvotella lisää sivuston sisäänrakennetusta chat-ominaisuudesta. Myöhemmin sinun on vain annettava summa Bitcoinsin ostamiseksi valitsemaltasi myyjältä. Kaupan suorittamiselle on asetettu aikaraja. Tehtyään tilauksen ostajalta myyjän on siirrettävä Bitcoins sivuston luomaan multi-allekirjoituslompakkoon. Tarkistettuaan Bitcoinsin läsnäolon multisig-lompakossa, ostajan on maksettava myyjälle tapahtuman suorittamiseksi haluamallasi maksutavalla. Varat vapautetaan vasta, kun saat 2/3-allekirjoituksia.

Yksityisyys

Tilin luominen Cancoiniin vaatii sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jotkut myyjät saattavat pyytää henkilöllisyystodistustasi muilla henkilökohtaisilla tiedoilla. Cancoin tarjoaa 2/3 kolmikirjaimisen lompakon kaikkien tapahtumien suojaamiseksi. Käyttäjällä on oltava kaksi allekirjoitusta kolmesta (ostaja, myyjä ja Cancoin) voidakseen ostaa Bitcoineja.

Turvallisuus

Cancoin kaataa kilpailun turva-asetuksiltaan. Vaikka moniallekirjoitettu lompakko suojaa käyttäjän bitcoineja, luo lompakkoa luodessa turvallinen muistisiemen lause. Käyttäjät hallitsevat täysin yksityisiä avaimiaan. Käyttäjätiedot suojataan AES-256 CTR-tiedostojen salauksella. Käyttäjät ohjataan sisäänrakennettuun salattuun chat-toimintoon tulevia kauppaneuvotteluja varten. Toistuvat ilmoitukset tekstiviestillä ja sähköpostilla parantavat sivuston suojausasetuksia.

Palkkiot ja rajoitukset

Cancoin noudattaa avointa maksurakennetta. Myyjäpuolelta veloitetaan 1% maksu, kun käydään kauppaa markkinoilla. Lisäksi lisätään tietty maksu Bitcoin-verkosta riippuen, maksu lisätään tilauksen aikana, joka näkyy Blockchainissa. Ostajat eivät saa periä mitään maksuja sivustolta.

Asiakaspalvelu

Käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa eri foorumeiden kanssa ratkaistakseen kyselyjään tai sivustolla on myös tietokanta lisäapua varten. Voit myös olla yhteydessä Cancoiniin useiden sosiaalisen median sivustojen kautta.

Plussat

Cancoinilla on erinomainen turvallisuus ja poikkeuksellinen maine. Sivusto varmistaa maksun avoimuuden. Erilaisten maksutapojen lisäksi on monia hienoja ominaisuuksia ja työkaluja, joita sivusto tarjoaa käyttäjien mukavuuden vuoksi.

Haittoja

Sivuston on kehitettävä likviditeettiä.

ALOITA KANKOININ KANSSA

5. Wirex

wirex-logoWirexiä tai aiemmin myös nimellä E-Coin markkinoidaan nimellä “hybridi henkilökohtainen pankkialusta”, joka tukee sekä fiat- että kryptovaluuttoja. Wirex on maksukortti, joka integroi perinteiset raha- ja pankkipalvelut. Tämä lontoolainen yritys perustettiin vuonna 2015 tukemalla kolmea fiat-valuuttaa (Yhdysvaltain dollari, euro, Englannin punta).

Tuetut maat

Wirex palvelee eri maita eri puolilla maailmaa. Valitettavasti Wirex ei toimi Yhdysvalloissa.

Kuinka se toimii?

Wirexillä on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen alusta. Wirexin käyttö ei ole lainkaan monimutkaista. Prosessi selitetään alla.

Aluksi sinun on valittava kortin tyyppi (fyysinen tai virtuaalinen) napsauttamalla kohtaa ”luoda uusi kortti”. Liitä seuraavaksi kortti PayPal-tiliisi ja vahvista se. Korttisi vahvistaminen edellyttää, että talletat vähintään 3 dollaria PayPal-tilillesi, jotta PayPal voi veloittaa sinua. Sitten näet nelinumeroisen PIN-koodin tapahtuman vieressä Wirex-tililläsi, mikä on korttisi vahvistuskoodi. Sinun on talletettava varat PayPal-tilillesi ja myöhemmin voit nostaa varat PayPal-tililtä Wirex-tilillesi. Viimeinkin voit ostaa Bitcoineja Wirex-kortiltasi. Sinun on odotettava muutama päivä saada Bitcoins.

Yksityisyys

Wirex ei noudata Bitcoinsin nimettömyyttä, koska se on KYC- ja AML-määräysten mukainen. Wirex vaatii asiakkaidensa henkilöllisyystodistuksen ja osoitetodistuksen. Vahvistettuja asiakirjoja säilytetään vähintään kuusi vuotta ja ne toimitetaan sääntelyviranomaisille ilman tilinhaltijoiden ilmoitusta. Käyttäjä voi käsitellä tapahtumia vahvistamatta tiliä tietyissä rajoissa.

Turvallisuus

Wirex on yhdistänyt kätensä BitGon kanssa varmistaen kaikkien tilien turvallisuuden. Kaikilla tileillä on BitGon Bitcoin-lompakko, joka on usean allekirjoituksen lompakko, SSL-salauksella. On olemassa kaksivaiheinen todennus sekä rahansiirrot ja tilitietojen muutos vaatii aikaherkän vahvistuksen. Kortinhaltijoiden on pakko syöttää ainutlaatuinen 4-numeroinen PIN-koodi pankkitapahtumille Wirexin siru-ja-PIN-prosessin mukaisesti.

Palkkiot ja rajoitukset

Wirexin perimä maksu on kilpailukykyinen. Kortin aktivoiminen ja kortinhaltijan nimen lisääminen ei peri mitään maksua. Fyysisen kortin toimitus DHL: n kautta maksaa kuitenkin 50 dollaria tai 17 dollaria Royal Mailin kautta. Toisaalta virtuaalikortin toimitus maksaa sinulle 3 dollaria. Wirexin avulla suoritetuista tapahtumista ei peritä maksua.

Kotimaan pankkiautomaateista veloitetaan (2,5 USD, 2,25 EUR ja 1,75 GBP) maksu. Kansainvälisistä pankkiautomaateista veloitetaan (3,50 USD, 2,75 EUR, 2,25 GBP) maksu. Lisäksi veloitetaan pakollinen kuukausittainen tekstiviesti-ilmoitusmaksu (1,00 USD / EUR / GBP) plus kortinsiirtomaksu (0,25 USD / EUR / GBP). PIN-koodin vaihtaminen maksaa sinulle myös maksun (1,00 USD, 0,80 EUR, 0,60 GBP). ulkomaisiin liiketoimiin sovelletaan 3%: n transaktiomaksua vastaavaa transaktiomaksua. POS- ja ePOS-maksutapahtumat ovat kuitenkin maksuttomia. Toisin kuin muut alustat, Wirex ei peri mitään toimettomuusmaksuja.

Vahvistettujen ja vahvistamattomien tilien rajat ovat erilaiset. Wirex asettaa yksityiskohtaisen yhteenvedon rajoista. Bitcoin-tilin rajoitukset ja PayPal-tilin rajoitukset mainitaan alla.

Bitcoin-tilin rajoitukset BTC
Lisää varoja (ulkoiselta tililtä)
Min. / Maks Ei rajoitusta
Vaihda valuutta (Wirex-kortilta)
Minimi arvo 0,01
Suurin yksittäinen arvo 3
Suurin päivittäinen raja 20
Enimmäiskuukausiraja 100
Lähetä varoja (ulkoiselle tilille)
Pienin yksittäinen arvo 0,001
Suurin päivittäinen raja 20
Enimmäiskuukausiraja 250
PayPal ja kolmannen osapuolen maksurajat USD / EUR / GBP
Tapahtumien määrä 24 tunnissa 2/2/2
Minimi yksittäisen tapahtuman arvo 1/1/1
Yhden tapahtuman enimmäisarvo 500/500/400
Maksimi tapahtumien arvo 24 tunnissa 500/500/400
Elinikäisten tapahtumien enimmäisarvo Ei rajoituksia millekään fiat-valuutalle

Asiakaspalvelu

Wirexillä on ympärivuorokautinen tukitiimi, joka ratkaisee kaikki kysymyksesi ja ilmaisen numeron. Voit tavoittaa Wirexin sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta. No, Wirex tarjoaa hyvän tukijärjestelmän.

Plussat

Wirex-alusta on melko intuitiivinen yhdessä mobiilisovelluksen kanssa, joka helpottaa sen käyttäjiä. Wirex tukee useita valuuttoja ja hyväksyy myös altcoin-rahoituksen. Sivustolla on hyvä suojaus.

Haittoja

Wirex ei tarjoa mitään nimettömyyttä, ja käyttäjän on vahvistettava tili toimittamalla erilaisia ​​asiakirjoja ja tietoja. Sivusto ei tue Yhdysvaltain asukkaita.

ALOITA WIREX

6. Cryptonit

Cryptonitin avulla voit ostaa Bitcoineja PayPalin kautta hyväksymällä talletukset PayPal-tileiltä. Talletusmaksu on melko korkea, 9,8%, kun taas kaupankäynti on maksutonta. Sivustolla on tiukka vahvistusprosessi. Sinun on lähetettävä skannattu kopio henkilöllisyystodistuksesta, osoitetodistuksesta ja itsestäsi, jolla sinulla on asiakirjat.

Kuinka se toimii?

Rekisteröi tilisi lähettämällä kaikki asiakirjat, jotka mainitaan osana vahvistusprosessia. Talleta seuraavaksi USD napsauttamalla Talous-välilehteä. Anna viimeinkin summa, jonka haluat ostaa Bitcoins, ja viimeistele prosessi valitsemalla PayPal.

ALOITA CRYPTONIT

7. eToro

etoro-logoeToro on alusta, jonka avulla voit ostaa Bitcoineja PayPalin kautta, mutta ei salli sinun nostaa tai lähettää Bitcoineja muille ihmisille. Voit myydä Bitcoineja vain fiat-valuutoilla. Valitettavasti tämä palvelu ei ole meille asukkaiden käytettävissä. Sivusto tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja pienellä maksulla. No, sivusto veloittaa käyttäjiltä 25 dollarin nostomaksun sekä muuntokurssin muissa valuutoissa. 12 kuukauden käyttämättömistä tileistä peritään 5 dollarin kuukausimaksu. Sivusto soveltaa myös rajoituksia tapahtumiin. Nostolle asetetaan 50 dollarin raja, kun taas vahvistettu käyttäjä voi tallettaa tililleen enintään 10 000 dollaria kuukaudessa. PayPal-talletusten rajoituksiin sisältyy vähimmäistalletus (50 dollaria), suurin yksittäinen talletus (5000 dollaria) ja enimmäistalletusraja kuukaudessa (10000 dollaria).

eToro tukee myös käyttäjien turvallisuutta ottamalla käyttöön kaksivaiheisen todennuksen ja SSL-salauksen. Sivusto tarjoaa myös kattavan asiakastuen.

Kuinka se toimii?

Aluksi kirjaudu verkkosivustolle ja rekisteröi tilisi. Yhdistä sitten PayPal-tilisi eToro-tiliisi ja pääset alkuun.

ALOITA ETORO

8. VirWox [Suljettu nyt]

virvoxVirWox on erikoinen sekoitus kryptovaluuttamarkkinoilla, joka perustettiin alun perin Second Life Lindensin (SLL) ja muiden virtuaalivaluuttojen kauppaa varten vuonna 2007. Tämä Itävallassa toimiva pörssi alkoi aluksi käydä kauppaa pelaamiseen käytetyillä virtuaalivaluutoilla. Sivustolla on yli 740 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. VirWox on yksi suosituimmista sivustoista, joka tarjoaa PayPalia tärkeimpänä maksutapana.

Tuetut maat

Tämä vanhin vaihto-sivusto on saatavilla maailmanlaajuisesti.

Kuinka se toimii?

Tilin luominen VirWoxiin on täysin ilmaista ja muista, että et voi ostaa Bitcoineja suoraan käyttämällä PayPalia VirWoxilla. Sinun on ensin ostettava Linden-dollareita ja vaihdettava sitten Bitcoineiksi. Bitcoins-ostoprosessi PayPalin avulla VirWoxissa on yksinkertainen ja selitetään alla.

Aluksi luo tili napsauttamalla vaihtoehtoa “Etkö vielä rekisteröity?” Sinua pyydetään antamaan joitain henkilökohtaisia ​​perustietoja. Kun tiedot on syötetty, saat sähköpostin, jossa on salasana. Sinun on kirjauduttava sivustolle tällä salasanalla. Lähetetty salasana on väliaikainen, ja se on pakollinen vaihtamaan 24 tunnin kuluessa. Jos salasanaa ei vaihdeta määritetyn ajan kuluessa, tilisi poistetaan. Salasanan voi vaihtaa napsauttamalla Vaihda asetuksia -vaihtoehtoa. Kun uusi salasana on luotu, voit tallettaa PayPalista napsauttamalla Talleta-vaihtoehtoa. Syötä talletettava summa ja napsauta vaihtoehtoa ‘Checkout with PayPal’.

Seuraavaksi sinun on kirjauduttava sisään PayPaliin ja talletukselle antamasi summa näytetään. Näytetty summa on hieman pienempi kuin syöttämäsi summa johtuen VirWoxin perimästä maksusta. Seuraavat vaiheet sisältävät Second Life Lindensin ostamisen vastineeksi fiat-valuutallesi. Sinun on myytävä PayPal-tililläsi olevat USD / EUR SLL: n ostamiseksi. saat SLL: n vastineeksi fiat-valuutallesi ja suoritat tilauksen. Seuraavaksi valitse vasemmassa sivupalkissa BTC / SLL saadaksesi Bitcoins vastineeksi SLL: stä. Prosessi on samanlainen ja yksinkertainen. Sinun on annettava ostettavan Bitcoinin määrä ja napsautettava Seuraava. Näet saldon Bitcoinissa vasemmassa yläkulmassa, jos prosessi onnistuu.

Yksityisyys

VirWox kunnioittaa Bitcoinsin anonyymiä luonnetta eikä pyydä sen todentamista käyttäjiltä.

Turvallisuus

Sivusto ilmoittaa, ettei se jaa käyttäjätietoja kolmansille osapuolille. VirWox on osa Virtual World Services Gmbh: ta ja toimii HTTPS-protokollalla, joka suojaa kaikki käyttäjän tiedot. Sivusto noudattaa tiukkaa punaisen lipun käytäntöä, mikä johtaa usein tilien estämiseen ja keskeyttämiseen. Jopa luottokorttitietoja ei tallenneta sivustolle.

Palkkiot ja rajoitukset

Koska sivustoa ei alun perin perustettu ostamaan BItcoineja Paypalilla, Linden-dollarin muuntaminen Bitcoinsin ostamiseksi PayPalin kautta saattaa veloittaa sinulta hieman lisämaksun. Jotkut käyttäjät ovat valmiita maksamaan suuren summan, koska ei ole suurempaa kilpailua PayPalin tukemisesta Bitcoinsin ostamiseksi.

Sinulta ei peritä mitään maksua vastineeksi Bitcoineista ja myös My Virtual Community PayPal -päätteen käytöstä, ja varat ovat käytettävissä kahden tunnin sisällä. Varat ovat heti saatavissa PayPal Express Check -maksulla (0,35 euroa 3,4%). Luotto- tai maksukorttimaksu veloittaa sinulta maksun (0,29 GBP 3,5%, 0,49 USD 3,5%, 0,96 3,5%) välittömillä varoilla. OKPAY on ilmainen. Taito maksaa sinulle maksun (0,29 GBP 3,5%, 0,49 USD 3,5%, 0,96 3,5 EUR) pikarahastolla. Paysafecard veloittaa sinulta 20% ja varat ovat heti käytettävissä. Sofortbanking veloittaa sinulta 2,5% välittömillä varoilla.

PayPal veloittaa sinulta 1 euron plus 2% nostosta. Bitcoin-vaihto maksaa 0,002 BTC. Skrill, pankkisiirto maksaa sinulle yhden euron nostosta.

Passiivisilta tileiltä 12 kuukauden ajan veloitetaan 2 dollaria kuukaudessa.

Tietyt rajoitukset on asetettu PayPalin käyttämiselle Bitcoinsin ostamiseen. Talletuksesi rajoitetaan 90 dollariin tilin perustamisen jälkeen. PayPalin ja Skrillin kaupankäyntirajat selitetään alla.

Rajoitukset riippuvat aktiivisten päivien määrästä rekisteröintihetkestä. Rajoja sovelletaan neljällä tasolla.

Taso 0 – voit käydä kauppaa heti 90 euroon asti; 270 EUR.

Taso 1 – 10 päivän kuluttua voit käydä kauppaa enintään 120 euroa; 900 EUR.

Taso 2 – 45 päivän kuluttua voit käydä kauppaa 200 euroon asti; 2000 euroa.

Taso 3 – 90 päivän kuluttua voit käydä kauppaa enintään 400 euroa; 4000 EUR.

Taso 4 – pyynnöstä voit käydä kauppaa enintään 1000 euroa; 10000 euroa.

Ensimmäinen raja lasketaan 24 tunnissa ja toinen raja 30 päivässä. Yksinkertaista valuuttamuunninta voidaan käyttää rajoitusten tarkistamiseen fiat-valuutoissa (USD, GBP ja CHF).

Asiakaspalvelu

Asiakastukeen liittyy usein kysyttyjä kysymyksiä sisältävä FAQ-sivu. No, asiakastukea tulisi parantaa.

Plussat

VirWox on yksi vanhimmista pörsseistä, jolla on yli 740 000 käyttäjää ympäri maailmaa. Sivusto tukee monenlaisia ​​maksutapoja Bitcoinsin ostamiseen eikä pyydä pakollista talletusta Bitcoinsin ostamiseksi. Kaupankäyntiprosessi on yksinkertainen välittömillä tapahtumilla.

Haittoja

Bitcoiinien ostaminen tältä sivustolta ensimmäistä kertaa voi viedä jonkin aikaa. Asiakastuki on vähäistä, sitä on päivitettävä. VirWoxin valuuttakurssit ovat hieman korkeat.

ALOITA VIRWOX

Suojaa bitcoinejasi näillä menetelmillä

Vaikka voit tallentaa bitcoinejasi verkossa sivustolle, sinun on hankittava Bitcoin-lompakko. Tarkista sivuston arviot, ennen kuin ostat Bitcoineja mistä tahansa sivustosta. Katso myyjän palauteosio, kun käydään kauppaa vertaisvaihtosivustoilla. Hanki suojattu Bitcoin-lompakko, kuten Ledger Nano S, TREZOR, KeepKey ja paljon muuta saatavilla markkinoilla.

Johtopäätös

Tässä artikkelissa näet, että eri alustoilla käyttäjät voivat ostaa Bitcoineja PayPalin kautta suojatulla tavalla vähentämällä takaisinveloitusten riskiä. Jotkut alustat myyvät Bitcoineja korkealla, kun taas toiset markkinahintaan. No, olemme tarkastelleet parhaat sivustot ostaa Bitcoins PayPalin kautta, ja sinun on valittava kätevä menetelmä ja hypätä suoraan siihen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner