9 καλύτεροι τρόποι αγοράς Bitcoin με μετρητά 2021 – Ο απόλυτος οδηγός

1. Τοπικά Bitcoin 2. BitQuick 3. Τοίχος κερμάτων
LocalBitcoins.com-λογότυπο λογότυπο bitquick ΤΟΙΧΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ
ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ!

Ναί! Το διάβασες σωστά. Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά. Γνωρίζουμε ότι είναι πραγματικά δύσκολο να κατανοήσουμε τις πλατφόρμες συναλλαγών και ανταλλαγών Bitcoin, ειδικά αν είστε αρχάριος χρήστης. Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν πληρωμές μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, ωστόσο, απαιτείται υπομονή για να περιμένουμε συνεχώς την παράδοση των Bitcoin. Επιπλέον, οι ιστότοποι ανταλλαγής ζητούν ορισμένα προσωπικά στοιχεία που ενδέχεται να δημιουργήσουν ανασφάλεια μεταξύ των χρηστών. Οι περισσότεροι από τους χρήστες προτιμούν το απόρρητο σε σχέση με τις συναλλαγές Bitcoin.

Εάν είστε ένα άτομο που είναι άρρωστο από αυτές τις πλατφόρμες ανταλλαγής ή έναν αρχάριο χρήστη που θέλει να αγοράσει μερικά Bitcoin με απλό τρόπο, τότε αυτό το άρθρο αξίζει να διαβάσετε. Έχουμε δώσει μια λεπτομερή εξήγηση σχετικά με τις μεθόδους και τους ιστότοπους όπου μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά (οποιοδήποτε νόμισμα fiat).

Contents

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς Bitcoin με μετρητά?

Σε αντίθεση με πολλούς ιστότοπους ανταλλαγής Bitcoin, αποφεύγεται η ανάγκη επαλήθευσης των εγγράφων και των κινδύνων που ενέχει η κοινή χρήση των προσωπικών σας στοιχείων. Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τη διαδικασία αγοράς ορισμένων ιστότοπων ανταλλαγής χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για έναν αγοραστή για πρώτη φορά. Η αγορά bitcoin με μετρητά είναι απλή και ταχύτερη από ό, τι για παράδειγμα τραπεζική μεταφορά. Δεν απαιτείται επαλήθευση για την αγορά Bitcoin και μεταφέρεται στο πορτοφόλι σας σε λιγότερο από 3 ώρες.

5 μέθοδοι για να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά

Ιστότοποι ανταλλαγής από ομοτίμους

Υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι (αναθεωρούνται παρακάτω) που σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε συναλλαγές αυτοπροσώπως, αλλά λειτουργεί ως υπηρεσία χρηματιστηρίου. Σε αυτήν τη μέθοδο, οι αγοραστές μπορούν να συναντήσουν συγκεκριμένους πωλητές που επιλέγονται από τον ιστότοπο και να προχωρήσουν σε περαιτέρω συναλλαγές. Εδώ ο ιστότοπος λειτουργεί ως σύστημα μεσεγγύησης, όπου όλα τα bitcoin από τον πωλητή διατηρούνται από τον ιστότοπο και το κυκλοφορούν στον αγοραστή μόλις επιβεβαιωθεί από τον πωλητή η πληρωμή για το Bitcoin..

ΑΤΜ Bitcoin

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλά ΑΤΜ που έχουν κατασκευαστεί για να προσφέρουν Bitcoin, καταθέτοντας μετρητά μέσα σε αυτό. Ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει Bitcoin σε ένα συγκεκριμένο πορτοφόλι Bitcoin, καταθέτοντας μετρητά σε αυτά τα μηχανήματα. Η διαδικασία είναι απλή και άμεση.

Αγοράστε Bitcoin με μετρητά αυτοπροσώπως

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή μέσω οποιωνδήποτε ιστότοπων κοινωνικών μέσων ή οποιωνδήποτε φόρουμ και να αποφασίσετε να συναντηθείτε αυτοπροσώπως. Αργότερα, μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin από τον πωλητή κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να είστε προσεκτικοί για απάτη ή ληστεία. Η πρότασή μας με οποιαδήποτε προσωπική συναλλαγή Bitcoin είναι να συναντηθείτε σε τράπεζα ή σε δημόσιο χώρο (καφετέρια, εμπορικό κέντρο ή άλλα μέρη όπου υπάρχουν άλλα άτομα).

Με κατάθεση μετρητών

Ορισμένες πλατφόρμες έχουν αυτήν την επιλογή, όπου ο αγοραστής μπορεί να καταθέσει μετρητά στον τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή για να αγοράσει Bitcoin. Σε ορισμένες πλατφόρμες συνδέονται τράπεζες με αυτές, όπου καταθέτετε μετρητά στη συγκεκριμένη τράπεζα που προτείνει ο ιστότοπος.

Με μετρητά μέσω email

Αυτή η μέθοδος δεν συνιστάται. Κάποιος μπορεί, ωστόσο, να το χρησιμοποιήσει για μικρές μεταφορές.

Γιατί προτιμάται περισσότερο η ανταλλαγή peer-to-peer?

Ανταλλαγή peer-to-peer ή επίσης γνωστή ως αποκεντρωμένη ανταλλαγή, η οποία λειτουργεί και συντηρείται από λογισμικό. Η ανταλλαγή peer-to-peer επιτρέπει στους εμπόρους να πραγματοποιούν αμοιβαίες συναλλαγές χωρίς καμία παρέμβαση τρίτων. Λοιπόν, υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι που λειτουργούν ως υπηρεσία διαμεσολάβησης μεταξύ εμπόρων και αποκομίζουν κέρδος παρέχοντας πρόσθετη ασφάλεια για τους εμπόρους (κάτι που συνιστάται ιδιαίτερα). Ωστόσο, η αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο μερών (αγοραστής και πωλητής) πραγματοποιείται μέσω μιας πλατφόρμας και κανένα άλλο μέρος δεν εμπλέκεται στη συμφωνία. Αυτή η μέθοδος έχει πολλά οφέλη.

Οφέλη από ανταλλαγές peer-to-peer / marketplace

Τα ανταλλακτικά peer-to-peer προσφέρουν χαμηλές συναλλαγματικές ισοτιμίες, εύχρηστα, ιδιωτικά και ασφαλή και αντιστέκονται αυστηρά στη λογοκρισία συναλλαγών. Αυτό το σύστημα διατηρεί το απόρρητο του χρήστη χωρίς να ζητά προσωπικά στοιχεία. Η μεταφορά μετρητών μόλις γίνει δεν είναι καθόλου αναστρέψιμη, γεγονός που αποτρέπει τον εξαπάτη του πωλητή. Το σύστημα ασφαλείας που προσφέρεται από ιστότοπους που περιλαμβάνουν ανταλλαγή peer-to-peer είναι εξαιρετικό. Επιπλέον, ορισμένα ανταλλακτικά P2P προσφέρουν χαμηλές συναλλαγματικές ισοτιμίες και υποστηρίζουν διαφορετικούς τρόπους πληρωμής καθώς και για την εξυπηρέτηση του χρήστη.

Κορυφαίες 9 καλύτερες ανταλλαγές για αγορά Bitcoin με μετρητά

1. Τοπικά Bitcoin

LocalBitcoins.com-λογότυποΤο LocalBitcoins είναι μια μοναδική πλατφόρμα που προσφέρει peer-to-peer υπηρεσίες, όπου οι έμποροι συναντιούνται και πραγματοποιούν συναλλαγές μαζί με διαδικτυακές συναλλαγές. Αυτός ο δημοφιλής ιστότοπος κυκλοφόρησε το έτος 2012. Αυτός ο ιστότοπος με έδρα τη Φινλανδία δεν είναι συμβατικά ανταλλαγή Bitcoin, αλλά είναι μια πλατφόρμα όπου οι έμποροι εισάγονται και πραγματοποιούν συναλλαγές αυτοπροσώπως (ή μέσω καταθέσεων μετρητών, PayPal, ακόμη και δωροκάρτες) τηρώντας τους κανόνες διαπραγμάτευσης. Το LocalBitcoins λειτουργεί ως χρηματιστήριο για τους εμπόρους. Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο και εισάγετε ως αγοραστή, μπορείτε να δείτε μια λίστα με πωλητές που είναι έτοιμοι να πουλήσουν τα Bitcoin με διαφορετικές συναλλαγματικές ισοτιμίες και προσφορές που εμφανίζονται ως διαφήμιση. Μπορείτε να συνδεθείτε με έναν πωλητή της επιλογής σας ρίχνοντας ένα μήνυμα και να λάβετε τα Bitcoin σας στο πορτοφόλι LocalBitcoins μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Επαλήθευση

Το LocalBitcoins δεν απαιτεί καμία επαλήθευση ταυτότητας ή τα προσωπικά σας στοιχεία. Απλώς πρέπει να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email σας. Ορισμένοι πωλητές με τους οποίους διαπραγματεύεστε μπορεί να ζητήσουν το αναγνωριστικό σας και ορισμένα προσωπικά στοιχεία. Το LocalBitcoins λειτουργεί παγκοσμίως, αλλά εξαρτάται από τη ρευστότητα των εμπόρων στη χώρα σας. Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με το νόμισμα fiat με τον έμπορο που είναι έτοιμος να το αποδεχτεί.

Ασφάλεια

Το LocalBitcoins κάνει μεγαλύτερο μήκος για να διατηρήσει μια συμπαγή ρύθμιση ασφαλείας. Ο ιστότοπος διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μαζί με κρυπτογράφηση HTTPS και Login Guard. Οι ερευνητές ασφαλείας θα λατρέψουν αυτόν τον ιστότοπο, καθώς διαθέτει επίσης ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λευκών καπέλων που δεν βρίσκεται σε άλλες πλατφόρμες. Μαζί με αυτά τα μέτρα ασφαλείας, οι χρήστες θα αποστέλλονται ειδοποιήσεις μέσω SMS και email. Όταν πρόκειται για την επιλογή πωλητή, εμφανίζεται το ιστορικό συναλλαγών μαζί με τα σχόλια σχετικά με τους εμπόρους που βοηθούν τους αγοραστές να κάνουν μια σοφή επιλογή.

Τέλη και όρια

Οι αγοραστές είναι ελεύθεροι να πληρώνουν οποιαδήποτε αμοιβή για τον ιστότοπο. Ωστόσο, οι συναλλαγματικές ισοτιμίες εξαρτώνται από την τιμή που καθορίζει ο πωλητής για την πώληση των Bitcoin. Ορισμένοι πωλητές χρεώνουν λίγο υψηλό για να καλύψουν το τέλος συναλλαγής του 1% που τους επιβάλλεται από τον ιστότοπο. Δεν υπάρχει όριο στο ποσό της συναλλαγής που πραγματοποιείται, καθώς αυτή η πλατφόρμα λειτουργεί για επικοινωνία peer-to-peer.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών που προσφέρεται από αυτόν τον ιστότοπο είναι αρκετά καλή. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την αναφορά ηλεκτρονικού ψαρέματος, του χαμένου ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων ή του κωδικού πρόσβασης. Η σελίδα Συχνές ερωτήσεις επιλύει τα περισσότερα ερωτήματα, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους προσωπικά μέσω email, όπου θα λάβετε απάντηση εντός 24-48 ωρών, αλλά συνήθως πολύ λιγότερο από αυτό.

Πλεονεκτήματα

Το LocalBitcoins είναι ένας ιδιωτικός ιστότοπος χωρίς να περιλαμβάνει προσωπικά στοιχεία του χρήστη του. Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με τα τοπικά σας νομίσματα. Είναι γρήγορο και αξιόπιστο.

Μειονεκτήματα

Ορισμένοι πωλητές ενδέχεται να χρεώνουν υψηλές συναλλαγματικές ισοτιμίες. Δεδομένου ότι είναι μια επικοινωνία P2P, πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί πριν κάνετε συναλλαγές.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

2. BitQuick

λογότυπο bitquickΤο BitQuick κυκλοφόρησε το 2013, εξυπηρετεί περίπου 49 χώρες στις ΗΠΑ. Το BitQuick είναι μια εύκολη πλατφόρμα ανταλλαγής Bitcoin που προσφέρει μεταφορά μετρητών και SEPA για την αγορά Bitcoin. Το BitQuick λειτουργεί ως μεσεγγύηση. Είναι μια απλή διαδικασία για την αγορά Bitcoins μέσω του BitQuick. Ο αγοραστής πρέπει να καταθέσει τα μετρητά στον λογαριασμό του πωλητή μέσω τράπεζας και πρέπει να στείλει μια φωτογραφία της απόδειξης ως απόδειξη. Ο πωλητής απελευθερώνει τα Bitcoin από την υπηρεσία μεσεγγύησης μόλις ληφθεί η πληρωμή.

Επαλήθευση

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, το BitQuick δεν είναι ιδιωτικό. Απαιτείται επαλήθευση ταυτότητας για την αγορά Bitcoin από αυτόν τον ιστότοπο.

Ασφάλεια

Ο ιστότοπος θεωρείται ασφαλής και δηλώνεται από πολλούς χρήστες. Επιπλέον, το BitQuick χρησιμοποιεί την υποδομή πορτοφολιών πολλαπλών υπογραφών του BitGo, η οποία εξασφαλίζει καταθέσεις Bitcoin έως και 250.000 $. Ο αριθμός των Bitcoin που διατηρούνται στο χρηματιστήριο θα εμφανίζεται από το σύστημα ελέγχου απόδειξης αποθεματικού, το οποίο αποκαλύπτει τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ίδιο το χρηματιστήριο.

Τέλη και όρια

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, επιβάλλεται τέλος 2% στον αγοραστή και όχι στον πωλητή από αυτήν την ανταλλαγή. Επιπλέον, οι συναλλαγματικές ισοτιμίες καθορίζονται από τον πωλητή και ως εκ τούτου ορισμένες τράπεζες ενδέχεται να χρεώσουν επιπλέον. Δεν υπάρχει χρέωση κατά την ανάληψη από το BitQuick. Καθώς αυτή η ανταλλαγή ενεργεί ως χρηματιστήριο και εισάγει εμπόρους, δεν εφαρμόζει κανένα όριο στη συναλλαγή. Ωστόσο, εναπόκειται στους εμπόρους να προσθέσουν ένα όριο στις συναλλαγές. Το BitQuick απαιτεί μέγιστο χρόνο 3 ωρών για να παραδώσει τα bitcoin στο πορτοφόλι του αγοραστή.

Υποστήριξη πελατών

Το BitQuick προσφέρει ένα καλό σύστημα υποστήριξης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους ανά πάσα στιγμή με τα ερωτήματά σας μέσω email ή των ηλεκτρονικών τους φορμών.

Πλεονεκτήματα

Το BitQuick είναι μια γρήγορη, απλή και εξαιρετικά αξιόπιστη πλατφόρμα. Είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος μεταξύ των χρηστών. Τα bitcoin κρατούνται στο escrow, το οποίο αποφεύγει τον κίνδυνο απάτης.

Μειονεκτήματα

Το τέλος που επιβάλλεται στον αγοραστή είναι ελαφρώς υψηλό, προσθέτοντας στις υψηλές συναλλαγματικές ισοτιμίες που χρεώνουν ορισμένοι από τους πωλητές. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και δέχεται μόνο λίγα νομίσματα fiat (δολάρια ΗΠΑ, δολάρια Καναδά, ευρώ).

Ξεκινήστε με BITQUICK

3. Τοίχος κερμάτων

ΤΟΙΧΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝΤο Wall of νομίσματα είναι μια νεοσύστατη ανταλλαγή Bitcoin με έδρα τη Φλόριντα Απλοποιεί τη διαδικασία αγοράς και πώλησης Bitcoins ξεχωρίζοντας ως ανταλλαγή peer-to-peer που δέχεται μόνο μετρητά ως μέθοδο πληρωμής. Οι χώρες που υποστηρίζουν το τείχος των νομισμάτων περιλαμβάνουν Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά, Γερμανία, Λετονία, Μεξικό, Πολωνία, Φιλιππίνες και Ρουμανία.

Επαλήθευση

Το τείχος των κερμάτων δεν ζητά καμία επαλήθευση. Στην πραγματικότητα, δεν είναι καν απαραίτητο να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός ως αγοραστής. Ως αγοραστής, πρέπει να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και να εισαγάγετε το ποσό που είστε έτοιμοι να ξοδέψετε σε Bitcoin και να καταθέσετε το ποσό σε μια κοντινή τράπεζα ή σε οποιαδήποτε από τις τράπεζες που αναφέρονται στο Τείχος των κερμάτων. Η διαδικασία είναι απλή για την κατάθεση χρημάτων. Μετά την κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό του πωλητή, θα πρέπει να στείλετε μήνυμα κειμένου στον τοίχο. Στη συνέχεια, ο πωλητής επαληθεύει τη συναλλαγή και απελευθερώνει τα Bitcoin στην διεύθυνση Bitcoin που παρέχετε από εσάς.

Ως πωλητής, πρέπει να συνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας με τον τοίχο των κερμάτων και ο αριθμός τηλεφώνου σας θα είναι το όνομά σας. Ο ιστότοπος παρέχει μια διεύθυνση Bitcoin στον πωλητή για να προσθέσει Bitcoin για πώληση.

Ασφάλεια

Το Wall of νομίσματα προσφέρει ψυκτική αποθήκευση για να ασφαλίζει όλα τα Bitcoin. Υπάρχει ένα ενσωματωμένο σύστημα AI (Τεχνητή Νοημοσύνη) που αποτρέπει την πραγματοποίηση δόλιων συναλλαγών. Μόλις τα Bitcoins αποστέλλονται στον ιστότοπο, δεν μπορείτε ποτέ να τα αποσύρετε αυτόματα. Εάν θέλετε να αποσύρετε τα Bitcoin σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών.

Τέλη και όρια

Το τείχος των κερμάτων γενικά δεν αποκαλύπτει τη χρέωση δημοσίως. Ωστόσο, η χρέωση είναι αρκετά χαμηλή (1-2%) και ενδέχεται να ισχύουν επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις κατά την κατάθεση χρημάτων. Ισχύει όριο 5 $ για την αγορά Bitcoin από αυτόν τον ιστότοπο. Οποιαδήποτε άλλα όρια θα καθοριστούν με τη συγκατάθεση του αγοραστή και του πωλητή. Η συναλλαγή είναι αρκετά γρήγορη με το Wall of νομίσματα. Τα bitcoin θα παραδοθούν στη διεύθυνση του αγοραστή εντός 15 λεπτών, εάν ο αγοραστής στείλει τον κατάλληλο κωδικό επαλήθευσης στον ιστότοπο και εάν ο πωλητής απαντήσει και επαληθεύσει αμέσως.

Υποστήριξη πελατών

Το Wall of νομίσματα έχει μια σελίδα FAQ που απαντά στα περισσότερα ερωτήματα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email, αριθμού χωρίς χρέωση ή μέσω της λειτουργίας ζωντανής συνομιλίας.

Πλεονεκτήματα

Το τείχος των κερμάτων προσφέρει έναν εύκολο τρόπο αγοράς / πώλησης Bitcoin. Ο ιστότοπος είναι αξιόπιστος και εξαιρετικά αξιόπιστος και προσφέρει επίσης χαμηλές συναλλαγματικές ισοτιμίες. Ο ιστότοπος δεν απαιτεί κανένα αναγνωριστικό για επαλήθευση και διατηρεί το απόρρητο των χρηστών.

Μειονεκτήματα

Η χρέωση που χρεώνεται για τη συναλλαγή δεν εμφανίζεται δημόσια. Ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση των bitcoin στον αγοραστή εξαρτάται πλήρως από την επιβεβαίωση του πωλητή και ορισμένοι πωλητές δεν θα είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν μεγάλο αριθμό bitcoin. Επί του παρόντος, ο ιστότοπος προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο σε 12 χώρες.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΙΧΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

4. LibertyX

liberty x λογότυποΜπορείτε να φανταστείτε, η αγορά Bitcoin είναι τόσο εύκολη όσο η αγορά παντοπωλείων από έναν πωλητή! Λοιπόν, το LibertyX είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin από τους τοπικούς προμηθευτές σας με αντάλλαγμα μετρητά. Η LibertyX πρωτοστάτησε στο λανσάρισμα των πρώτων ΑΤΜ Bitcoin στον κόσμο, όπου οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να ανταλλάξουν μετρητά για Bitcoin σε φυσικά περίπτερα. Αργότερα, το LibertyX διογκώθηκε με τη σύνδεση και τη συνεργασία με τους τοπικούς προμηθευτές σε όλες τις ΗΠΑ, καθιερώνοντάς τους ως σημεία ανταλλαγής για τα Bitcoin. Το LibertyX διατίθεται ως ιστότοπος μαζί με τη δική του εφαρμογή. Θα βρείτε μια επιλογή «εντοπισμού καταστήματος» μέσα στην εφαρμογή, όπου μπορείτε να βρείτε τοπικούς προμηθευτές κοντά σας.

Επαλήθευση

Το LibertyX ζητά να επαληθεύσει την ταυτότητά σας ή σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ασφάλεια

Η LibertyX έχει προσαρμόσει την κρυπτογράφηση SSL για όλες τις επικοινωνίες μεταξύ των πελατών της και επίσης στον ιστότοπο. Ένας κρυπτογραφημένος σκληρός δίσκος χρησιμοποιείται για την αποθήκευση όλων των στοιχείων του πελάτη. Επιπλέον, ο ιστότοπος δέχεται μόνο μετρητά εξαλείφοντας τον κίνδυνο σύνδεσης του τραπεζικού λογαριασμού σας και των συναλλαγών που σχετίζονται με αυτόν.

Τέλη και όρια

Ισχύει συνολική χρέωση 1% για όλες τις αγορές. Επιπλέον, μπορείτε να χρεωθείτε επιπλέον από τον πωλητή. Η δημιουργία λογαριασμού και η χρήση της εφαρμογής LibertyX είναι δωρεάν. Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin αξίας $ 1000 από τον προμηθευτή. Το LibertyX δεν προσφέρει καμία χρέωση στα πρώτα σας $ 1000 για εγγραφή στον λογαριασμό σας στο Facebook. Το LibertyX προσφέρει επίσης επιλογή PIN / Δωροκάρτας. Επιλέγοντας έναν κωδικό PIN, μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin σε σταθερές αξίες (5 $, 10 $, 20 $, 50 $ κ.λπ.).

Πλεονεκτήματα

Το LibertyX προσφέρει το μοναδικό χαρακτηριστικό της αγοράς Bitcoin από έναν τοπικό προμηθευτή. Για να βοηθήσουμε τους χρήστες, ο ιστότοπος είναι συμβατός με το σύστημα Android και iOS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή LibertyX για να βρείτε τους τοπικούς προμηθευτές κοντά σας. Επιτρέπεται στους χρήστες να πάρουν τα Bitcoin τους στο πορτοφόλι της επιλογής τους. Μαζί με μετρητά, ο ιστότοπος προσφέρει επίσης κουπόνια που περιέχουν προσφορές και μπορούν να εξαργυρωθούν. Η χρέωση που εφαρμόζεται από τον ιστότοπο είναι αρκετά χαμηλή και δεν σας ζητείται να συνδέσετε τραπεζικό λογαριασμό.

Μειονεκτήματα

Καθώς το LibertyX περιλαμβάνει τοπικά καταστήματα για την αγορά Bitcoin, ίσως να μην τα βρείτε σε αφθονία. Πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας παρέχοντας ορισμένα έγγραφα. Ορισμένοι τοπικοί προμηθευτές ενδέχεται να σας χρεώσουν επιπλέον ως τέλος συναλλαγής. Η εγγραφή στο Facebook ενδέχεται να υποβαθμίσει το απόρρητο του χρήστη.

Υποστήριξη πελατών

Ο ιστότοπος προσφέρει καλή υποστήριξη μέσω email.

Ξεκινήστε με το LIBERTYX

5. Bitit

BititΤο Bitit είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής Bitcoin με έδρα το Παρίσι, η οποία προσφέρει τρισδιάστατη ασφαλή πιστωτική / χρεωστική κάρτα και μετρητά χρησιμοποιώντας προπληρωμένα κουπόνια Neosurf, Flexepin και Cashlib ως μεθόδους πληρωμής. Όπως και το LibertyX, το Bitit προσφέρει στους χρήστες να αγοράζουν Bitcoin σε τοπικά καταστήματα με μετρητά χρησιμοποιώντας τα κουπόνια (Neosurf, Flexepin, Cashlib).

Επαλήθευση

Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε Bitcoin αξίας 25 $ μετά τη δημιουργία λογαριασμού χωρίς καμία επαλήθευση. Είναι απαραίτητο να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας παρέχοντας ένα αναγνωριστικό ταυτότητας για να αγοράσετε περισσότερο αριθμό Bitcoin.

Ασφάλεια

Το Bitit είναι ένας κρυπτογραφημένος ιστότοπος. Διατηρεί το επίπεδο ασφάλειας που κάνουν όλοι οι ιστότοποι με συναλλαγές με πιστωτική κάρτα. Το Bitit έχει πολλές τοποθεσίες καταστημάτων στη Γαλλία και διατηρεί ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο ιστότοπος είναι νόμιμος.

Τέλη και όρια

Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες εξαρτώνται από τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιείτε. Θα επιβαρύνεστε με 3,9% χρέωση για όλες τις διαδικτυακές συναλλαγές με πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες και θα χρεωθείτε με χρέωση 8,9% έως 10% για αγορές μετρητών χρησιμοποιώντας κουπόνια Neosurf, Flexepin και Cashlib. Επιπλέον, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρεώσεις για να αγοράσετε κουπόνια από τα καταστήματα και τέλος συναλλάγματος στις πιστωτικές κάρτες. Επιτρέπεται να αγοράσετε Bitcoins έως 50 EUR για 7 ημέρες χωρίς καμία επαλήθευση, καθώς και όρια προπαραγγελίας έως 25 EUR έως 250 EUR. Ωστόσο, δεν υπάρχει όριο για την πραγματοποίηση του αριθμού των παραγγελιών. Χρειάζονται λίγα λεπτά για να μεταφέρετε τα Bitcoin σε έναν λογαριασμό χρήστη. Επιπλέον, ο χρόνος που απαιτείται για τη λήψη bitcoin εξαρτάται από το δίκτυο Bitcoin.

Υποστήριξη πελατών

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Bitit μέσω διαδικτύου στον ιστότοπό τους ή στη σελίδα κοινωνικών μέσων. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ένα σύστημα υποστήριξης γνώσεων και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Πλεονεκτήματα

Ο ιστότοπος προσφέρει υψηλή ρευστότητα και όγκο και προσφέρει επίσης γρήγορες και απλές μεθόδους για την αγορά Bitcoin. Δεν απαιτείται να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας για μεταφορές έως 25 EUR.

Μειονεκτήματα

Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες είναι αρκετά υπερβολικές και ο ιστότοπος έχει όρια στις συναλλαγές.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

6. Ευχάριστο

ευχάριστη κριτικήΤο Paxful είναι ένας ιστότοπος ανταλλαγής Bitcoin Peer-to-peer που ιδρύθηκε το 2015. Μαζί με τις καταθέσεις σε μετρητά, η Paxful εισάγει μια νέα επιλογή δωροκαρτών ως τρόπος αγοράς Bitcoin. Αυτή η ανταλλαγή είναι παρόμοια με το LocalBitcoins, όπου μπορείτε να συναντήσετε τον πωλητή και να ανταλλάξετε προσωπικά ενώ ο ιστότοπος λειτουργεί ως χρηματιστήριο.

Επαλήθευση

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό όταν εισέρχεστε στον ιστότοπο ή μπορείτε πρώτα να επιλέξετε έναν πωλητή της επιλογής σας και στη συνέχεια μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας για να ξεκινήσετε μια συναλλαγή. Μόλις εγγραφείτε, θα σας αποσταλεί ένα email καλωσορίσματος, το οποίο περιέχει έναν σύνδεσμο για την επαλήθευση της διεύθυνσης email σας και έναν άλλο σύνδεσμο για την ασφάλεια του λογαριασμού σας με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων μπορεί να γίνει μέσω SMS και μέσω του Google Authenticator.

Ασφάλεια

Το σύστημα ασφαλείας περιλαμβάνει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και σχόλια σχετικά με τον πωλητή, κάτι που βοηθά τους αγοραστές να επιλέξουν καλύτερο. Επιπλέον, ο ιστότοπος προστατεύεται από την Comodo, που σημαίνει ότι ο ιστότοπος είναι κρυπτογραφημένος χρησιμοποιώντας τεχνολογία SSL 256-bit. Ο ιστότοπος ακολουθεί επίσης τα πρότυπα ευπάθειας PCI για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους χρήστες του.

Τέλη και όρια

Η Paxful δεν επιβάλλει καμία χρέωση στους αγοραστές, αλλά οι πωλητές θα χρεωθούν με χρέωση περίπου 1%. Ωστόσο, επιτρέπεται στον πωλητή να χρεώσει για τη μετατροπή των δώρων σας σε μετρητά. Παρόμοια με το LocalBitcoins, τα bitcoin σας διατηρούνται στο χρηματικό ποσό που θα ληφθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση των Bitcoin εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής σας. Δεν υπάρχει όριο στη συναλλαγή από τον ιστότοπο. Ωστόσο, τα όρια εξαρτώνται από τους εμπόρους.

Υποστήριξη πελατών

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους πελατών της Paxful μέσω email ή επιλογής συνομιλίας που είναι διαθέσιμη στην οθόνη σας στο κάτω μέρος. Υπάρχει ακόμη και ένας αριθμός χωρίς χρέωση που είναι ενεργός κατά τις εργάσιμες ώρες. Ο ιστότοπος έχει τη δική του σελίδα στο Facebook, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους με τα ερωτήματά σας. Η απάντηση ενδέχεται να διαρκέσει μερικές ώρες σε σχέση με τις επιλογές email και συνομιλίας.

Πλεονεκτήματα

Η Paxful έχει αυτή τη νέα δυνατότητα δωροκάρτας, η οποία είναι πολύ ωραία. Ο ιστότοπος προσφέρει χαμηλή χρέωση και διαθέτει επίσης σύστημα ανατροφοδότησης για την αποφυγή απάτης στους αγοραστές. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να πάρουν τα χέρια τους σε αυτόν τον ιστότοπο με την απλή διεπαφή του.

Μειονεκτήματα

Οι αγοραστές είναι προσεκτικοί από την απάτη από τους πωλητές.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΠΑΧΟ

7. Κανκούν

λογότυπο cancoinΤο Cancoin είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής Bitcoin peer-to-peer με μια απλή, φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Η κύρια εστίαση του ιστότοπου είναι στο απόρρητο και την ασφάλεια του χρήστη. Το Cancoin προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής για τους χρήστες του

Επαλήθευση

Η δημιουργία λογαριασμού είναι απλή εισάγοντας τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Το Cancoin έχει το πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών του για κάθε χρήστη, το οποίο πρόκειται να δημιουργηθεί πριν από την αγορά ή την πώληση Bitcoin. Κατά τη δημιουργία του πορτοφολιού, δημιουργείται μια μοναδική, ασφαλής μνημονική φράση σπόρου, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως κύριο κλειδί του λογαριασμού σας. Δεν πρέπει να χάσετε αυτήν τη φράση σπόρου μόλις δημιουργηθεί. Μπορείτε να επιλέξετε έναν πωλητή της επιλογής σας και να επικοινωνήσετε με τον πωλητή μέσω της επιλογής ασφαλούς συνομιλίας που προσφέρεται από αυτόν τον ιστότοπο. Μόλις κάνετε την παραγγελία, ο πωλητής πρέπει να στείλει τα bitcoin στο ασφαλές πορτοφόλι που δημιουργήθηκε για τον σκοπό της συναλλαγής από τον ιστότοπο και το πορτοφόλι θα εμφανιστεί στο blockchain για να επαληθεύσει τη συναλλαγή. Αργότερα, πρέπει να καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή ή μέσω άλλου τρόπου πληρωμής που καθορίζεται από τον πωλητή. Μετά την επιβεβαίωση πληρωμής από τον πωλητή, τα Bitcoins απελευθερώνονται από το πορτοφόλι escrow του ιστότοπου στο προσωπικό σας πορτοφόλι Cancoin.

Ασφάλεια

Το Cancoin ξεχωρίζει όσον αφορά τη ρύθμιση ασφαλείας του. Οι χρήστες έχουν πλήρη έλεγχο των ιδιωτικών τους κλειδιών. Μαζί με ένα πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών, ο ιστότοπος διαθέτει ένα κρυπτογραφημένο σύστημα συνομιλίας με δυνατότητα PGP. Τα στοιχεία χρήστη ασφαλίζονται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση αρχείων AES-256 CTR. Μια μοναδική ασφαλής μνημονική φράση σπόρου επεκτείνει την ασφάλεια του πορτοφολιού. Οι ειδοποιήσεις μέσω email και SMS ενεργοποιούνται επίσης ως μέτρο ασφαλείας.

Τέλη και όρια

Το Cancoin διατηρεί τη διαφανή δομή τελών, η οποία θα εμφανίζεται στο blockchain. Λοιπόν, οι αγοραστές είναι ελεύθεροι να πληρώνουν οποιαδήποτε αμοιβή, αλλά οι πωλητές θα επιβαρύνονται με 1% με κάποια χρέωση ανάλογα με το δίκτυο Bitcoin.

Υποστήριξη πελατών

Ο ιστότοπος διαθέτει φόρουμ Γνωσιακής βάσης και κοινότητας για να βοηθήσει τους χρήστες του με τα ερωτήματά τους. Το Cancoin μπορεί επίσης να προσεγγιστεί μέσω ιστότοπων κοινωνικών μέσων.

Πλεονεκτήματα

Το Cancoin καταβάλλει μεγαλύτερες προσπάθειες για να διασφαλίσει την ασφάλεια του χρήστη του με προηγμένα μέτρα ασφαλείας. Ο ιστότοπος υποστηρίζει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής μαζί με ένα απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Το Cancoin διατηρεί τη διαφάνεια στις συναλλαγές του.

Μειονεκτήματα

Ο ιστότοπος δεν προσφέρει υψηλή ρευστότητα.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ CANCOIN

8. ΑΤΜ Bitcoin

Bitcoin atmsΗ αγορά Bitcoin είναι ακόμη πιο απλή με αυτά τα ATM ATM που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη. Μπορείτε να ζητήσετε από το χάρτη ATM Bitcoin να εμφανίσει τα διαθέσιμα ATM ATM στην περιοχή σας. Υπάρχουν πάνω από 30 ΑΤΜ Bitcoin με περισσότερους από 20 διαφορετικούς κατασκευαστές στην αγορά. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές ATM ATM περιλαμβάνουν Genesis machine1 (από Genesis coin), Satoshi1 ή Satoshi2 machine (από Genesis coin), Lamassu, General Bytes BATMTwo (one-way), General Bytes BATMΤρεις (αμφίδρομη), BitAccess, Skyhook (δεν χρησιμοποιείται) και Robocoin (δεν χρησιμοποιείται).

Υπάρχει μια απλή διαδικασία για την αγορά bitcoin μέσω αυτών των ATM ATM. Πρέπει να προσθέσετε μια διεύθυνση Bitcoin όπου θα λάβετε τα Bitcoin. Στη συνέχεια, πρέπει να καταθέσετε τα μετρητά και να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία. Αυτή είναι μια γενική διαδικασία. Λοιπόν, η διαδικασία μπορεί να μην είναι η ίδια με διαφορετικούς κατασκευαστές. Ορισμένα ATM ενδέχεται επίσης να ζητήσουν επαλήθευση.

Τα μηχανήματα ATM που κατασκευάζονται από τον κατασκευαστή Genesis coin (Genesis machine1, Satoshi1 ή Satoshi2 machine) ζητούν την επαλήθευση του αριθμού του κινητού σας δημιουργώντας έναν κωδικό που θα εισαχθεί στο μηχάνημα μαζί με τη σάρωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων σας. Το Lamassu είναι το δεύτερο μεγαλύτερο που εγκατέστησε το μηχάνημα ATM Bitcoin μετά το κέρμα Genesis. Αυτό το μηχάνημα δεν ζητά επαλήθευση και δεν έχει εγκατασταθεί κάμερα και η διαδικασία διαρκεί μόλις 15 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, οι διακομιστές ATM General Bytes είναι ανώνυμοι και εγγεγραμμένοι χρήστες. Απαιτείται σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το μηχάνημα δεν παρέχει έντυπες αποδείξεις, αλλά έχει την επιλογή να παρέχει κρυπτογραφημένα ιδιωτικά κλειδιά μιας νέας δημιουργημένης διεύθυνσης μέσω ταχυδρομείου. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε περαιτέρω συναλλαγές μετά τη λήψη του ταχυδρομείου. Η μηχανή BitAccess εκπροσωπείται καλά στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τις ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό το μηχάνημα σας ζητά να επαληθεύσετε τον αριθμό του κινητού σας και παρέχει επίσης έντυπη απόδειξη.

Τα ATM σας χρεώνουν έως και 5% έως 10%, αλλά οι χρήστες είναι έτοιμοι να πληρώσουν τόσο πολύ για το απόρρητό τους. Τα όρια της συναλλαγής ποικίλλουν από ATM σε ATM που ορίζονται από διαφορετικούς κατασκευαστές.

Πλεονεκτήματα

Ένας εύκολος και άμεσος τρόπος αγοράς Bitcoin με εύκολα εντοπίσιμα μηχανήματα με το χάρτη Bitcoin.

Μειονεκτήματα

Το τέλος που χρεώνεται είναι αρκετά υψηλό.

Ξεκινήστε με ATM BITCOIN

9. Τοπικός έμπορος Mycelium Wallet

μυκήλιοΓια να ξεχωρίζει από άλλα πορτοφόλια, το Mycelium έχει προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται «τοπικός έμπορος» που προσφέρει άμεσες συναλλαγές μεταξύ χρηστών. Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν μια διαφήμιση μαζί με τις προσφορές τους για πώληση Bitcoin. Ο αγοραστής μπορεί να εντοπίσει κοντινούς πωλητές με βάση την τοποθεσία τους ή να αναζητήσει πωλητές που εμφανίζονται στην εφαρμογή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κατάλληλο πωλητή της επιλογής σας ρίχνοντας ένα μήνυμα και να πραγματοποιήσετε την περαιτέρω συναλλαγή συναντώντας αυτοπροσώπως και επίσης να παραδώσετε τα μετρητά στον πωλητή για να αποδεσμεύσετε τα Bitcoin. Τα bitcoin διατηρούνται στο πορτοφόλι και αποδεσμεύονται από τον πωλητή μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας στον ιστότοπο πριν ξεκινήσετε. Όλες οι συνομιλίες μεταξύ αγοραστή και πωλητή είναι κρυπτογραφημένες.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΚΕΛΙΟ

Η κατώτατη γραμμή

Η άνοδος των Bitcoin έχει αναγκάσει τους ανθρώπους να καθιερώσουν εύκολες και αξιόπιστες μεθόδους για συναλλαγές Bitcoin. Δεν ήταν το ίδιο πριν από λίγα χρόνια. Η εισαγωγή μετρητών ως επιλογής για την αγορά Bitcoins έχει ανοίξει έναν τρόπο για τους κοινούς ανθρώπους να εξερευνήσουν αυτόν τον κόσμο των Bitcoin. Οι ιστότοποι peer-to-peer προσφέρουν προηγμένα μέτρα ασφαλείας με χαμηλές συναλλαγματικές ισοτιμίες, γεγονός που μειώνει επίσης τον κίνδυνο άμεσου προσωπικού εμπορίου σε σύγκριση με τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Τα μηχανήματα ATM Bitcoin παρέχουν απόλυτο απόρρητο με άμεσες μεταφορές Προτού επιδοθείτε σε συναλλαγές με έναν πωλητή, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στο ιστορικό συναλλαγών του πωλητή και στα σχόλια που παρέχονται από άλλους χρήστες. Είναι πάντα καλό να συναντάτε πωλητές και αγοραστές σε δημόσιο χώρο για να αποφύγετε τυχόν κινδύνους. Ίσως έχετε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον εύκολο και αξιόπιστο τρόπο αγοράς Bitcoin μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου. Ως εκ τούτου, είναι η ώρα να ξεκινήσετε με τα Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner