Antminer D3 anmeldelse – er det prisen værd?

Hvis der er et emne i samtalen, der synes at være overalt i disse dage, er det kryptokurverne. Fra investorer til offentligheden og medierne kan næsten ingen stoppe med at tale om dem. Det er også med god grund, da kryptokurver har formået at skabe en revolution i den finansielle sektor.

Deres indflydelse og dominans forbliver ikke kun begrænset til et land, men spredt over næsten hele verden. Fra de vestlige nationer som Amerikas Forenede Stater, Canada, Storbritannien og lignende, hele vejen til de østlige nationer som Japan, Indien, Rusland og mange flere, er Bitcoins bogstaveligt talt overalt.

Selv de få af dem, der aldrig har investeret en eneste krone i deres liv, planlægger og tænker i øjeblikket på ordninger, der drejer sig om kryptokurver at investere i. Alt dette er en direkte konsekvens af det faktum, at disse valutaer er kendt for at skabe fantastiske afkast. , næsten ubetydelige tab og et gigantisk potentiale til at tjene enorme overskud.

Det ser næsten ud til at være svært at tro nu, da det hele startede, da Bitcoin fik sin fantastiske debut tilbage i 2009. Siden da sprang domænet for kryptokurver vidt åbent for alle at høste fordelene ved.

Nu er en af ​​disse kryptokurver tilfældigvis Dash. Selvom det er lidt mindre kendt end den enormt populære Bitcoin, kan Dash, hvis det undersøges i dybden og undersøges i god tid inden en investering, faktisk vise sig at være ret rentabelt, endnu mere end Bitcoin.

Det tager sig faktisk af et par chinks i Bitcoins rustning og forstærker det med sit eget specielle mærke af funktioner. Det er hurtigt, sikkert og tilbyder et værdigt alternativ til Bitcoin, hvilket gør det til en god kandidat til den næste store ting at investere i.

Men hvis du planlægger at bruge dine penge på at købe Dash-mønter, så lad os præsentere dig for et bedre alternativ. Hvad hvis du kunne få Dash-mønter uden at bruge penge direkte på dem? For uinitierede er dette muligt ved hjælp af minedrift.

Minedrift til kryptovalutaer er processen med at verificere blokke på kryptoblockchain, således at nye transaktioner tilføjes og verificeres. Det gør det muligt for kryptokurver at forblive decentraliserede og på samme tid lade minearbejdere tjene et par mønter for sig selv. Den måde, det fungerer på, er, at hver minearbejder har brug for at løse nogle komplikationer, matematiske problemer og algoritmer, og hvilken person der formår at komme til løsningen på mindst mulig tid, får nogle få mønter.

Så på en måde kan du få mønter til dig selv uden at bruge rigtige penge. Det eneste sted, du bliver nødt til at bruge penge på, vil dog være på en anstændig minedrift, der kan håndtere din minedrift og lade dig nemt samle et godt væld af kryptokurver til dig selv.

Den eneste fangst er, at disse maskiner heller ikke er billige med hensyn til deres pris, og de er heller ikke økonomiske med hensyn til deres vedligeholdelsesomkostninger, da de ender med at suge en hel masse strøm.

Af alle disse grunde er det bedst at være forsigtig og planlægge godt, før du køber en minearbejder til dig selv, så du ikke vælger en model, der giver mere tab end overskud. For at hjælpe dig med ikke at lave sådanne fejl giver denne artikel en omfattende gennemgang af en fantastisk minearbejder til Dash, Antminer D3.

Antminer D3 anmeldelse

Hash-hastighed

Antminer-D3-anmeldelseHashhastighed refererer til antallet af problemer, som en minearbejder kan løse på et sekund. Jo højere hashhastigheden for en minearbejder er, jo bedre er dens ydeevne. Med hensyn til Antminer D3 tilbyder den faktisk en ret anstændig hashrate på 15 GH / s.

Strømforbrug

Det ene aspekt af minearbejdere, der ofte resulterer i en masse interesserede købere i sidste ende dropper ideen, er strømforbruget. Minedrift er ikke en rentabel forretning, og et par tab undervejs vil sandsynligvis ske. Det er dog alt sammen godt, hvis dit nettoresultat forbliver noget på den positive side. Hvad det negative angår, er den ene store faktor, der driver dine tab, det overdrevne behov for strøm til disse minearbejdere.

Da de udfører en masse tunge løft og udfører nogle ret store opgaver, såsom at kontrollere transaktioner på blockchain og løse komplekse matematiske algoritmer, er det kun naturligt, at de søger mere magt. Imidlertid bliver dette behov ofte et problem for brugerne, da med større strømforbrug kommer højere energiregninger.

På plussiden er innovationer allerede på plads, og der udføres altid mere forskning for at udvikle bedre og meget mere energieffektive minearbejdere, som faktisk kan minimere energiomkostninger og samtidig maksimere rentabiliteten.

Med hensyn til Antminer D3 bruger den i alt 1200 W, hvilket er ret moderat på effektskalaen.

KOM I GANG MED ANTMINER D3

Strømforsyning

Mens nogle minearbejdere leveres med en indbygget strømforsyning, er andre ikke så meget udstyrede og kræver, at brugeren køber en separat. Desværre hører D3 til den anden kategori, hvilket betyder, at du skal kigge efter en anstændig strømforsyning, der er i stand til at drive enheden, før du begynder at arbejde.

Hvor kan det købes

Det ene problem med minearbejdere er, at de ikke er så let tilgængelige. Mens nogle af de mere populære findes på Amazon, eBay eller andre lignende e-handelsplatforme, er de mindre kendte noget sværere at se efter. Men hvis alt andet fejler, kan du altid købe dem fra producentens officielle hjemmeside, som i dette tilfælde er Bitmain.

Log blot på Bitmains websted, så finder du et købssektion, hvor du nemt kan søge efter din ønskede minearbejder, D3 for eksempel, og gå videre til kassen. Med hensyn til betalingsprocessen kan du betale for dit køb gennem Bitcoins, Litecoins eller endda bankoverførsler.

Derudover er Antminer D3 også tilgængelig på eBay, hvilket gør den til en af ​​de lettere tilgængelige enheder derude.

Om producenten

Bitmain er uden tvivl det mest pålidelige og populære kryptovaluta mineproduktionsselskab på markedet. De er kendt for at være flittige, kundefokuserede og kvalitetsbevidste om deres produkter. De har allerede en lang række modeller af minerigge, ikke kun til Bitcoins eller DASH, men et antal kryptokurver, hvilket gør deres rækkevidde på markedet muligvis den bredeste og mest indflydelsesrige.

Ligesom ethvert andet stort mærke kommer Bitmain imidlertid ikke uden sin rimelige andel af komplikationer og hemmeligheder. For nylig kom mærket under meget ild for at tilføje en hemmelig bagdør til deres produkter. Hvad angår forståelsen af ​​bagdøren, skal du have lidt teknisk know-how. Enkelt set blev denne bagdør dog installeret i firmwaren til Bitmains hardwareenheder, f.eks. Antminer. Nu tillod det for virksomheden at faktisk udføre check-in med en eller anden central service hvert tiende minut.

Hver af indtjekningerne transmitteres eller sendes over fortrolige oplysninger såsom Antminer-serienummer, IP-adresse og MAC-adresse. Nu afhænger den nøjagtige brug af alle disse data fuldstændigt af virksomhedens skøn, men de kan bruge den til at krydstjekke salgsoplysninger fra kunder og endda leveringsoptegnelser. Alt dette sætter kundens eget privatliv alvorligt i fare og burde have været udført med kundens behørige tilladelse.

Med hensyn til den risiko, der er forbundet, har der ikke været nogen dokumenteret registrering af nogen form for ondsindet hensigt fra firmaets side, men det er ikke desto mindre noget, du skal være opmærksom på, hvis du har til hensigt at købe produktet.

Garanti

Selvom minearbejdere generelt har et godt liv, værdsættes altid en god garantiperiode. Med hensyn til Antminer D3 tilbydes du en anstændig garantiperiode på 180 dage, hvor du kan få produktet udskiftet eller repareret helt gratis, hvis der opstår et problem med maskinen, eller hvis den tilfældigt holder op med at arbejde.

Minedrift udstyr

Hvis der er en alvorlig komplikation, der ofte finder sted med kryptovaluta minearbejdere, er det, at de varmer op ret hurtigt. Ligesom enhver anden enhed, der udfører nogle tunge løft med hensyn til de processer, den håndterer, er også disse minearbejdere modtagelige for høje temperaturer og overophedning.

Selv vores egne pålidelige smartphones og bærbare computere er ikke fri for dette problem, for selv de har tendens til at blive opvarmet tilfældigt, når de tilsluttes en strømkilde i længere tid eller når de bruges meget og kraftigt i lang tid. Heldigvis kommer minearbejdere også med en løsning.

Specielt udpegede blæsere er fastgjort til minearbejderen, som har det eneste formål at holde enhedens temperatur i skak og sikre, at den holder sig inden for de foreskrevne grænser. Hvis temperaturen på en eller anden måde formår at springe op for meget, stiger strømmen, der forbruges af ventilatorerne, automatisk, så de snurrer hurtigere og som et resultat udfører hurtigere og bedre køling.

På ulempen er det netop grunden til, at minearbejdere ofte resulterer i forværrede energi- og elregninger.

Pris

Hvordan kan det være en komplet gennemgang, medmindre vi ikke fortæller dig, hvor meget du rent faktisk ender med at bruge på riggen? Nu er der flere faktorer, der bidrager til prisen på et bestemt produkt. Nogle af de primære tilfældigvis er tilgængelighed, efterspørgsel og produktets samlede ydeevne. Hvis noget klarer sig særdeles godt, er det kun naturligt, at efterspørgslen efter varen vil stige, og som et resultat vil priserne helt sikkert stige.

Med hensyn til Antminer D3 er nyheden ikke så god. For $ 2699 er D3 en af ​​de dyreste minearbejdere på markedet. Det er faktisk næsten lige så dyrt som den bedst fungerende Bitcoin minearbejder på markedet og overstiger let omkostningerne ved mange andre anstændige præstationsrigger til rådighed. En ret plausibel årsag til dette høje tal er, at Dash-mønter igen og igen har vist sig at være ekstremt rentable og effektive, endnu mere end mange andre kryptokurver derude, inklusive Bitcoin.

Måske er det derfor, at den høje pris er et middel til at retfærdiggøre den overdrevne fortjeneste, du kan vinde ved at handle i Dash.

Nu hvor vi er færdige med en udtømmende og ret omfattende gennemgang af minearbejderen, der er Antminer D3, præsenterer vi dig et par ting og information om, hvorfor Dash er fremtidens valuta, og hvorfor det skal tages alvorligt.

Fødsel af Dash

Det ene store problem med Bitcoin er de tilknyttede transaktionsbekræftelsestider. Lad os sige, at du ender med at bruge dine Bitcoins på et produkt eller måske en anden kryptokurrency. Hvor lang tid tager det, før din transaktion er bekræftet af sælgeren, og dit købte produkt sendes til dig?

Der er faktisk ikke noget bestemt svar. Det kan tage ret lang tid, før sælgeren anerkender det faktum, at de Bitcoins, du har sendt, er behørigt modtaget, og indtil det sker, er du ikke på nogen måde ansvarlig for at modtage det produkt, du har købt. Der er åbenbart specifikke love og regler for opretholdelse og regulering af alt dette, men faktum er, at Bitcoin-transaktioner er langsomme til at begynde med.

Nu anerkendte Evan Duffield, en stor kryptokurrencyentusiast, dette problem og følte øjeblikkeligt behovet for en bedre og meget hurtigere kryptokurrency, der lærer af Bitcoins fejl og retter dem på den bedst mulige måde. Og så, den 18. januar 2014, fortsatte Evan med at oprette Dash, som formelt blev kaldt Xcoin, som senere blev ændret til DarkCoin, og til sidst blev Dash, som er en sammenlægning af ordene Digital Cash.

Dash blev oprettet med det eneste formål at være en meget mere effektiv løsning på almindelige problemer, der står over for kryptokurver end Bitcoin. Det fokuserede aktivt på de centrale problemer, som det står over for, og fortsatte med at rette dem siden starten. Derudover vil der ligesom Bitcoin altid kun være et begrænset udbud af Dash-mønter i verden. Pr. Statistik er der på nuværende tidspunkt ca. 7,85 millioner Dash-mønter på markedet, og den samlede loft er sat til 18 millioner.

KOM I GANG MED ANTMINER D3

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner