Antminer D3 Review – Är det värt priset?

Om det finns ett samtalsämne som verkar finnas överallt idag är det kryptovalutorna. Från investerare till allmänheten och media kan nästan ingen sluta prata om dem. Det är också av god anledning, eftersom kryptovalutor har lyckats åstadkomma en revolution inom finanssektorn.

Deras inflytande och dominans förblir inte bara begränsat till ett land utan sprids över nästan hela världen. Från de västliga länderna som Amerikas förenta stater, Kanada, Storbritannien och liknande, hela vägen till de östra länderna som Japan, Indien, Ryssland och många fler, finns Bitcoins bokstavligen överallt.

Till och med de få av dem som aldrig har investerat ett enda öre i sina liv planerar och tänker för närvarande på system som kretsar kring kryptovalutor att investera i. Allt detta är en direkt följd av det faktum att dessa valutor är kända för att ge fantastiska avkastningar. , nästan försumbara förluster och en gigantisk potential att tjäna enorma vinster.

Det verkar nästan svårt att tro nu när allt började när Bitcoin gjorde sin fantastiska debut redan 2009. Sedan dess sprängde kryptovalutornas domän vidöppen för alla att dra nytta av.

Nu råkar en av dessa kryptovalutor vara Dash. Även om det är något mindre känt än den enormt populära Bitcoin, kan Dash, om det studeras djupare och undersöktes långt innan en investering påbörjas, faktiskt visa sig vara ganska lönsamt, ännu mer än Bitcoin.

Det tar faktiskt hand om några chinks i Bitcoins rustning och förstärker det med sitt eget speciella märke av funktioner. Det är snabbt, säkert och erbjuder ett värdigt alternativ till Bitcoin, vilket gör det till en bra kandidat för nästa stora sak att investera i.

Men om du planerar att spendera dina pengar på att köpa Dash-mynt, låt oss presentera dig för ett bättre alternativ. Vad händer om du kan få Dash-mynt utan att ens spendera några pengar direkt på dem? För oinitierade är detta möjligt med hjälp av gruvdrift.

Gruvdrift för kryptovalutor är processen att verifiera block på kryptoblockkedjan så att nya transaktioner läggs till och verifieras. Det gör att kryptovalutor kan förbli decentraliserade och samtidigt låta gruvarbetarna tjäna några mynt för sig själva. Så det fungerar är att varje gruvarbetare behöver lösa några komplicerade matematiska problem och algoritmer, och den person som lyckas komma till lösningen på kortast möjliga tid får några mynt.

Så på ett sätt kan du få mynt till dig själv utan att spendera några riktiga pengar. Det enda stället du kommer att behöva spendera pengar på kommer att vara på en anständig gruvrigg som kan hantera din gruvdrift och låta dig enkelt samla en god mängd kryptovalutor för dig själv.

Den enda fångsten är, inte heller är dessa maskiner billiga med avseende på deras pris och de är inte heller ekonomiska med avseende på deras underhållskostnader, eftersom de slutar suga en hel del elektrisk kraft.

Av alla dessa skäl är det bäst att vara försiktig och planera bra innan du köper en gruvarbetare för dig själv, så att du inte väljer en modell som gör mer förluster än vinster. För att hjälpa dig att inte göra sådana misstag ger den här artikeln en omfattande genomgång av en fantastisk gruvarbetare för Dash, Antminer D3.

Antminer D3 Review

Hashfrekvens

Antminer-D3-ReviewHashfrekvens avser antalet problem som en gruvarbetare kan lösa på en sekund. Det är uppenbart att ju högre hashfrekvensen för en gruvarbetare är desto bättre blir dess prestanda. När det gäller Antminer D3 erbjuder den faktiskt en ganska anständig hashfrekvens på 15 GH / s.

Energiförbrukning

Den ena aspekten av gruvarbetare som ofta resulterar i många intresserade köpare slutligen tappar idén är strömförbrukningen. Gruvdrift är inte en helt lönsam verksamhet, och några förluster på vägen kommer säkert att hända. Det är dock allt bra om ditt nettoresultat förblir något på den positiva sidan. När det gäller det negativa är den stora faktorn som driver dina förluster det överdrivna behovet av kraft på dessa gruvarbetare.

Eftersom de utför en hel del tunga lyft och utför några ganska stora uppgifter, som att verifiera transaktioner på blockchain och lösa komplexa matematiska algoritmer, är det bara naturligt att de söker mer kraft. Detta behov blir emellertid ofta ett problem för användarna, eftersom med högre energiförbrukning kommer högre energiräkningar.

Men på plussidan är innovationer redan på plats och mer forskning bedrivs alltid för att utveckla bättre och mycket mer energieffektiva gruvarbetare som faktiskt kan minimera energikostnaderna samtidigt som lönsamheten maximeras.

När det gäller Antminer D3, förbrukar den totalt 1200 W, vilket är ganska måttligt på effektskalan.

KOMMA IGÅNG MED ANTMINER D3

Strömförsörjning

Medan vissa gruvarbetare har en inbyggd strömförsörjning är andra inte så mycket utrustade och kräver att användaren köper en separat. Tyvärr tillhör D3 den andra kategorin, vilket innebär att du måste leta efter en anständig strömförsörjning som är tillräckligt kapabel för att driva enheten innan du börjar arbeta.

Var man kan köpa

Det enda problemet med gruvarbetare är att de inte är så lätt tillgängliga. Medan några av de mer populära finns på Amazon, eBay eller andra liknande e-handelsplattformar, är de mindre kända något svårare att leta efter. Men om allt annat misslyckas kan du alltid köpa dem från tillverkarens officiella webbplats, som i detta fall är Bitmain.

Logga bara in på Bitmains webbplats så hittar du ett köpavsnitt där du enkelt kan leta efter din önskade gruvarbetare, till exempel D3, och gå vidare till kassasidan. När det gäller betalningsprocessen kan du betala för ditt köp via Bitcoins, Litecoins eller till och med banköverföringar.

Dessutom finns Antminer D3 också på eBay, vilket gör den till en av de lättare tillgängliga enheterna där ute.

Om tillverkaren

Bitmain är förmodligen det mest pålitliga och populära företag som tillverkar kryptovaluta-gruvarbetare på marknaden. De är kända för att vara flitiga, kundfokuserade och kvalitetsmedvetna om sina produkter. De har redan ett långt utbud av modeller för gruvutrustning, inte bara för Bitcoins eller DASH utan ett antal kryptovalutor, vilket gör deras räckvidd på marknaden möjligen den bredaste och mest inflytelserika.

Precis som alla andra stora varumärken kommer Bitmain dock inte utan sin rättvisa andel av komplikationer och hemligheter. Ganska nyligen kom märket under mycket eld för att lägga till en hemlig bakdörr till sina produkter. När det gäller att förstå vad bakdörren var, måste du ha lite teknisk kunskap. Enkelt uttryckt installerades dock denna bakdörr i firmware på Bitmains hårdvaruenheter, till exempel Antminer. Nu tillät det företaget att faktiskt genomföra incheckningar med någon central tjänst var tionde minut.

Var och en av incheckningarna sänds eller skickas över konfidentiell information såsom Antminer-serienummer, IP-adress och MAC-adress. Nu är den exakta användningen för all denna information helt beroende av företagets diskretion, men de kan använda den för att korskontrollera försäljningsinformation från kunder och till och med leveransposter. Allt detta medför allvarlig risk för kundens egen integritet och borde ha genomförts med kundens vederbörliga tillstånd.

När det gäller den risk som är förknippad har det inte funnits några bevisade uppgifter om någon form av skadlig avsikt från företaget, men det är ändå något du bör vara medveten om om du tänker köpa produkten.

Garanti

Även om gruvarbetare i allmänhet har ett bra liv, uppskattas alltid en bra garantiperiod. När det gäller Antminer D3 erbjuds du en anständig garantiperiod på 180 dagar, under vilken du kan få produkten ersatt eller reparerad helt kostnadsfritt om det uppstår problem med maskinen eller om den slumpmässigt slutar fungera.

Gruvutrustning

Om det finns en allvarlig komplikation som ofta inträffar hos kryptovalutagruvar, är det att de värms upp ganska snabbt. Precis som alla andra enheter som utför tunga lyft när det gäller de processer den hanterar, är också dessa gruvarbetare mottagliga för höga temperaturer och överhettning.

Till och med våra egna betrodda smartphones och bärbara datorer är inte fria från detta problem, för även de tenderar att värmas upp slumpmässigt när de ansluts till en strömkälla under längre tid eller när de används omfattande och tungt under lång tid. Lyckligtvis kommer gruvarbetare också med en lösning.

Speciellt utsedda fläktar är anslutna till gruvarbetaren som har det enda syftet att hålla enhetens temperatur i kontroll och se till att den förblir inom de föreskrivna gränserna. Om temperaturen på något sätt lyckas hoppa upp för mycket, ökar strömmen som fläktarna förbrukar automatiskt, vilket gör att de snurrar snabbare och som ett resultat utför snabbare och bättre kylning.

På nackdelen är det just anledningen till att gruvarbetare ofta resulterar i förvärrade energi- och krafträkningar.

Pris

Hur kan det bli en fullständig granskning om vi inte berättar hur mycket du faktiskt kommer att spendera på riggen? Nu finns det flera faktorer som bidrar till priset på en viss produkt. Några av de primära råkar vara tillgänglighet, efterfrågan och produktens totala prestanda. Om något presterar mycket bra är det bara naturligt att efterfrågan på artikeln kommer att öka, och som ett resultat kommer priserna verkligen att stiga.

När det gäller Antminer D3 är nyheterna inte så bra. För $ 2699 är D3 en av de dyraste gruvarbetarna på marknaden. Det är faktiskt nästan lika dyrt som den bästa Bitcoin-gruvarbetaren på marknaden, och överstiger enkelt kostnaden för många andra anständiga prestandariggar som finns tillgängliga. En ganska trolig orsak till denna höga siffra är att Dash-mynt har visat sig vara om och om igen extremt lönsamma och effektiva, ännu mer än många andra kryptovalutor där ute, inklusive Bitcoin.

Kanske är det därför som det höga priset är ett sätt att rättfärdiga de överdrivna vinster du kan vinna på att handla i Dash.

Nu när vi är klara med en uttömmande och ganska omfattande granskning av gruvarbetaren som är Antminer D3, presenterar vi några småföremål och information om varför Dash är framtidens valuta och varför det måste tas på allvar.

Födelse av Dash

Det enda stora problemet med Bitcoin är tillhörande bekräftelsestider för transaktioner. Låt oss säga att du slutar spendera dina Bitcoins på någon produkt eller kanske någon annan kryptovaluta. Hur lång tid tar det tills din transaktion har verifierats av säljaren och din köpta produkt skickas till dig?

Egentligen finns det inget definitivt svar. Det kan ta ganska lång tid innan säljaren erkänner att Bitcoins du skickade har mottagits vederbörligen, och tills det händer är du inte på något sätt ansvarig för att ta emot den produkt du köpte. Uppenbarligen finns det specifika lagar och regler för att upprätthålla och reglera allt detta, men faktum kvarstår att Bitcoin-transaktioner är långsamma till att börja med.

Nu kände Evan Duffield, en stor kryptovalutaentusiast, detta problem och kände omedelbart behovet av en bättre och mycket snabbare kryptovaluta som lär sig av Bitcoins misstag och korrigerar dem på bästa möjliga sätt. Och så, den 18 januari 2014, fortsatte Evan att skapa Dash, som formellt kallades Xcoin, som senare ändrades till DarkCoin, och slutligen fortsatte med att bli Dash vilket är en sammanslagning av orden Digital Cash.

Dash skapades med det enda syftet att vara en mycket effektivare lösning på vanliga problem som kryptovalutor står inför än Bitcoin. Det fokuserade aktivt på de viktigaste frågorna som det stod inför och fortsatte att rätta till dem sedan starten. Dessutom, precis som Bitcoin, kommer det alltid att finnas ett begränsat utbud av Dash-mynt i världen. Från och med nu finns det cirka 7,85 miljoner Dash-mynt på marknaden och det totala taket har satts till 18 miljoner.

KOMMA IGÅNG MED ANTMINER D3

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner