Antminer T9 anmeldelse – Læs inden du køber den!

Minedrift har, og måske vil altid være forbundet med guld og andre ædle metaller. Men tiden er kommet, hvor der kommer en helt ny tilføjelse til listen. Snart nok, når folk taler om minedrift, vil de ikke bare tale om guld, sølv eller diamanter, men noget helt nyt og spændende. Men hvad kunne det være? Har der været en banebrydende opdagelse, noget new age metal, der formåede at holde sig skjult for vores øjne i alle disse år? Eller er det noget, der lige er skabt? Svaret læner sig mere mod sidstnævnte.

Det hele startede tilbage i 2009, da verden blev introduceret til kryptovalutaområdet. Med fremkomsten af ​​Bitcoin så den finansielle sektor ud til at ændre sig. Folk troede, at Bitcoin snart ville blive verdens enestående centrale valuta, der blev brugt og handlet inden for næsten alle dele af verden. Desværre døde hype hurtigt nok.

Returneringen

Bitcoin stoppede med at skabe overskrifter, så hurtigt som det havde besteget popularitetskortene. Men dette betød på ingen måde, at det falmede fuldstændigt ud i ikke-eksistens. Bitcoin overlevede stille og roligt på sin tid indtil for nylig, da den gjorde et uhyre comeback i år 2015. Snart nok talte verden igen om det. Den største fjer i hætten var tilfældigvis det faktum, at det lykkedes at røre en værdi på næsten $ 20.000 for en enkelt Bitcoin.

Med sådanne lovende bedrifter blev verden snart dybt interesseret i det igen. Investeringer begyndte at strømme ind, og temmelig snart var Bitcoin den eneste ting, der blev talt om over hele verden. Men lad os tage et par skridt tilbage og vove os endnu engang ind i kryptovalutaområdet, vi talte om.

Introduktion til Mining

Når Bitcoin blev en succes, blev folk lidt mere nysgerrige efter hele forestillingen om kryptokurver, og nogle begyndte at udforske yderligere. Det var på dette tidspunkt, at verden opdagede kryptokurvedrift.

Udråbt som et middel til at holde alle kryptokurrency-transaktioner sikre og gennemsigtige, er Bitcoin-minedrift, hvordan nye transaktioner føjes til blockchain, så der ikke er nogen mulige midler til at begå svig eller forfalskning. Det er på en måde også ansvarligt for at oprette nye Bitcoins og føje dem til Bitcoin-hovedbogen på næsten nøjagtig samme måde som den virkelige minedrift..

Lighederne slutter dog lige der, for kryptomining og minedrift i den virkelige verden er så forskellige, som de bliver. Mens den virkelige minedrift kræver, at du bærer tungt mekanisk udstyr, kræver minedrift efter kryptokurver ikke sådan noget. Det, du dog har brug for, er en egnet minerigg, personligt skræddersyet til at passe til dine behov, og en hel masse magt til at køre den.

Bitmain Antminer T9 anmeldelse

antminer-t9-anmeldelseDe primære salgsargumenter for T9 er, at den er overkommelig og effektiv. Udviklerne har taget stor omhu for at undgå de begrænsninger, der er fremsat af den foregående model, Antminer S9. Bitmain, fremstillingsvirksomheden er tilfældigvis en af ​​de største aktører inden for BTC-minearbejdere og ejer en ret imponerende 70% af den samlede markedsandel.

Nu har måske folkene bag Bitmain planer om at udvide deres forretning yderligere, hvilket ville forklare det pludselige løft i deres hardware, når sammenligningen af ​​S9 og T9 er.

T9 kan prale af at være verdens første nogensinde BTC-minearbejder, der kører på en 16nm-proceskode. Med den ekstremt effektive BM1387-chip efterlader T9 intet rum til bekymring, da den i alt er pakket med 171 af sådanne chips. Derudover er T9 også kendt for at indføre en meget tiltrængt stabilitet inden for Bitcoin-minedrift.

Hvis der er en parameter, som T9 ligger bag S9, er det den meget efterspurgte hashhastighed, der tilfældigvis er 11,5 TH / s sammenlignet med S9’s 14 TH / s.


KOM I GANG MED ANTMINER T9

Rentabilitet

Måske er den ene ting, der virkelig betyder noget, når man går ud for at købe en vare, den tilknyttede rentabilitet. En investering forbliver kun frugtbar indtil det tidspunkt, hvor den giver et anstændigt overskud for forbrugeren. Når overskuddet bliver surt, er varen så god som forældet. Dette er grunden til, at producenterne og udviklerne af minerigge gør meget for at sikre, at deres foreslåede model klarer sig godt på alle mulige rentabilitetsmålere og forbliver frugtbar i en stor del af sit liv. Hvad angår Antminer T9, sker det tilfældigt med et gennemsnit på 0,09 BTC om en måned, hvilket er nogle ret gode afkast, når du sammenligner dem med andre lignende modeller på markedet.

Strømforbrug

En anden parameter, der er i centrum, når du skal købe en minedrift, er strømforbruget. Jo lavere strømforbruget for den pågældende model er, jo højere vil modelens nettolønhed være. Hvis du ender med at bruge for store mængder penge på simpelthen dine el- og elregninger, er der en god chance for, at du mister flere penge end hvad du tjener.

På grund af det samme er Antminer T9 designet til at blive optimeret elektrisk og bruge mindst mulig strøm. Mens T9 har en energiforbrugsklasse på 0,126 J / GH, var S9 endnu mere energieffektiv placeret på kun 0,098 J / GH.

Temperatur

Tunge maskiner har ofte tendens til at blive varme. Selv vores helt egne smartphones og bærbare enheder har tendens til at blive opvarmet, når de bliver tilsluttet en strømforsyning eller brugt for meget i længere perioder. Det er kun naturligt, at minerigge oplever lignende problemer. Heldigvis har producenterne introduceret specielt designede fans til netop dette formål. Men med øget varme stiger ventilatorernes strømforbrug også, da de har tendens til at trække mere strøm til bedre køling.

T9 huser to computerstyrede blæsere, der er forseglet i et aluminiumskabinet. Der er også yderligere tilpassede kølelegemer, der bruger lednings- og konvektionsteknologier til at afkøle enheden.

Sætte op

Opsætning af Antminer T9 er bogstaveligt talt børns leg. Det er faktisk så simpelt som at bruge enhver anden Bitmain-hardware. Alt, hvad der kræves, er at tænde for enheden og starte browseren, så processen kan startes. Dernæst skal du navigere til det officielle Bitmain-websted for at få adgang til minearbejderens IP-adresse.

Med hensyn til kontrolpanelet er det ganske selvforklarende og kræver kun, at du tilføjer en tegnebog for nem opbevaring af de mønter, du skal grave op. Derudover skal du indstille en adgangskode, som yderligere kan beskytte dig eller din konto mod uønskede brud eller sikkerhedslækager.

Nem brug

Som med enhver ny teknologi er et af de mest kritiske aspekter for minedriftens succes den slags brugergrænseflade, de ender med at installere på deres enhed. For at tiltrække det maksimale antal kunder og appellere til den største mængde skal de starte en brugergrænseflade, der ikke kun er enkel og ukompliceret, men også fungerer som en guide til nye brugere eller dem, der ønsker at lære et par tricks af handelen. Uden en omfattende og hjælpsom brugergrænseflade ender teknologien med at blive meget sværere at betjene og et generelt besvær at arbejde med.

Hvad angår T9, kan den prale af en indviklet brugergrænseflade, der guider brugeren og gør navigering på tværs af forskellige menuer super let for nye brugere. Derudover giver det mulighed for enkle tilpasninger, der har tendens til at matche med brugerens præferencer, hvilket gør den samlede brug af enheden ret behagelig og problemfri.

Pris

I sidste ende kommer det hele ned på dette. Uanset hvor godt en enhed er lavet, eller hvilke vanvittige funktioner der er indarbejdet i den, vil den ikke være i stand til at efterlade meget af markedet, medmindre den har en anstændig pris. Heldigvis lider Antminer T9 ikke af dette problem. I øjeblikket er det prissat til en moderat $ 12350. Med hensyn til tilgængeligheden af ​​produktet kan det i øjeblikket købes fra nogen af ​​de førende e-handelsplatforme. Et par af dem som Amazon eller eBay kan endda tilbyde dig en anstændig aftale og nedsatte priser på riggen.

Hvis du planlægger at forkæle dig selv med kryptovaluta-minedrift, er der et par ting, du skal passe på og sikre bedst muligt. Lad os prøve at se godt på, hvad de er.

KOM I GANG MED ANTMINER T9

Ting at se frem til

Først skal du sørge for at være godt forberedt på at lide et par tab. Ærligt talt er kryptovaluta-minedrift ikke en all-rentabel forretning. Sikker på, der er en fantastisk mulighed for at tjene masser af penge, hvis du er dedikeret eller smart nok, men der er en endnu større chance for dig at mislykkes. Den primære årsag bag dette er det faktum, at minedrift kræver mange investeringer.

Når alt kommer til alt, kommer de minerrigger, vi talte om tidligere, ikke ligefrem billigt. Derudover skal du betale meget forhøjede energiregninger for at køre dem, og det vil yderligere øge dine samlede udgifter til venture. Og chancerne for fortjeneste i forhold til alt dette er intet andet end små.

Dernæst skal du have et dedikeret område til dine mineaktiviteter. Nu betyder det ikke, at du har brug for at bygge en hule til dig selv, hvis du har til hensigt at udvinde kryptomønter fra dit hjem, men da minearbejdere har tendens til at gøre en masse støj, kan du lige så godt kigge efter et sted, der er lidt isoleret og kommer ikke i vejen for andre i dit hus eller boligkompleks.

Sådan vælger du en model til dig selv

Desuden er det en opgave i sig selv at vælge en minerigg. Der er så mange mærker og modeller tilgængelige på markedet lige nu for det samme, at kunder til tider har tendens til at blive forvirrede og ofte ender med at tage den forkerte beslutning. Bedre prøv at undgå en sådan situation. Alt hvad du skal gøre er at vurdere din egen situation, se efter de ting, der betyder noget for dig og holde fast ved dem.

For eksempel, hvis støj vil være en bekymring, ville du måske have det bedre at købe en minearbejder, der giver mindst mulig støj. Ellers, hvis forhøjede energiregninger er en bekymring for dig, så gå efter den mest energieffektive model på markedet. Sådanne fakta, egenskaber og vurderinger er tydeligt nævnt på modellen eller dens emballage. Sørg for at tjekke dem ud, før du foretager dit køb.

Hash er navnet på et komplekst problem, der er designet til at blive løst af en minerig. Det er ved at løse sådanne komplekse problemer og matematiske algoritmer, at minearbejdere graver gennem blockchain og mine efter mønter.

Nu har minearbejdere altid denne vurdering kaldet hash-hastighed, hvilket kun er antallet af problemer, der effektivt kan tackles af en minearbejder i sekundet. Jo højere hashhastigheden er, jo bedre vil minearbejderen selvfølgelig. Så sørg for at tage denne faktor i betragtning.

Endelig, som tidligere angivet, skal du sørge for at være klar til at bruge ekstra penge på ting som elregninger i et par uger, i det mindste indtil du formår at tjene anstændigt gennem din minedrift.

Konklusion

Nu hvor alt dette er blevet forstået og accepteret, er det tid til at gå videre til kernen i sagen. Vi lovede at hjælpe dig med dit køb af en Bitcoin minearbejder ved at gennemgå en af ​​de mest gennemførlige og ægte muligheder på markedet, Antminer T9. Først gav vi dig et lille overblik over produktet efterfulgt af en detaljeret beskrivelse af de specifikationer, det følger med, og nu til sidst præsenterer vi lidt indsigt i, om dette kunne være en spændende købsmulighed. Så her er vores dom:

For folk, der er vant til S9 og er glade for den måde, den fungerer på, kan der ikke være noget bedre valg end T9, som er mere eller mindre en opgradering og ville fungere fantastisk i hænderne på en dedikeret minearbejder, der ønsker at lave nogle anstændigt overskud.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map