Avalon6 anmeldelse – Er dette Minning hardware det værd?

Siden menneskers civilisation tog fat på denne jord, hvis der er en ting, som menneskeheden konstant har været interesseret i, så er det at tjene overskud til sig selv. I sidste ende kommer det altid ned til at tjene enorme overskud og udvide dine ressourcer.

Og netop denne søgen efter flere ressourcer har ofte ført os til en række aktiviteter og handler, som måske eller måske ikke giver ønskelige resultater til enhver tid. Mens det begyndte med den enkle høst af afgrøder fra jorden, fortsatte det senere med at omfatte mere nyttige, anvendelige og sjældnere metaller, der blev anskaffet fra jordoverfladen og senere solgt med en god fortjenstmargen.

Dette gav yderligere anledning til minesektoren. Siden oldtiden har mennesket længtes efter mineraler uden for deres rækkevidde og skjult dybt inde i overfladen. Og for at komme til dem har vi etableret nogle temmelig tunge industrier, der giver os mulighed for let at bore ned i overfladen og grave op hvad rigdom og sjældenheder jorden måtte have i vente for os.

Guld, sølv, diamanter og mange andre ædle metaller anskaffes alle på en lignende måde. Men hvad hvis vi fortæller dig, at der er en anden, en anden form for minedrift, der ikke kræver, at du fysisk borer ned i jorden for at få overskud i form af sjældne metaller? Hvad hvis der var en form for minedrift, der kunne udføres lige fra jeres hjem uden engang at rejse sig fra den stol?

Faktisk, med fremkomsten af ​​den teknologiske tidsalder, er en sådan ting allerede blevet mulig, og den eksisterer i form af kryptokurvedrift. Minedrift med kryptovaluta er yderligere blevet muliggjort gennem brug af minearbejdere, såsom Avalon6, som udgør kernen i denne artikel.

Avalon6 anmeldelse: en ærlig indsigt

avalon6-anmeldelseDet største talepunkt for Avalon6 er tilfældigvis det faktum, at den udråbes som den næstmest effektive minearbejder, der nogensinde er blevet lanceret. Nogle siger, at det også er en af ​​de mest støjsvage minearbejdere på markedet, hvilket giver det en ret stor fordel i forhold til meget af sin konkurrence.

Dette skyldes, at blandt de mange ønskelige egenskaber, man ser efter hos en minearbejder, tilfældigvis lav lydemission rangerer temmelig højt op på listen. Kombiner det med den effektivitet, som Avalon6 er i stand til at levere, og vi har fået os en bestemt vinder.

Men uanset hvor der er fordele, skal der også være ulemper. Med hensyn til Avalon6 er de heldigvis ret få. For det første har nogle mennesker hævdet, at Avalon6 leverer betydeligt mindre hashrate end Antminer S7 eller Antminer S9, selvom den falder nogenlunde i samme prisklasse. For det andet, selvom Avalon6 er ret effektiv i sig selv, falder det ikke under de standarder, der er sat af Antminer S7.

Nu hvor vi har givet dig et indblik, er det tid til at dykke dybere og se på hver af dens specifikationer i detaljer.

Avalon6 er en ret imponerende enhed, hvis du tænker over det. At være den næstmest effektive minearbejder på markedet er ingen ringe ting, men denne rig har formået at gøre det og meget mere. Den indeholder så meget som 80 18 nm chips af A3218-sorten og kører på en temmelig behagelig 500 MHz, som gør det muligt at levere en hash-hastighed så høj som 3,5 TH / s. Nu selvom dette ikke er så højt som Antminer S7, kommer det ret tæt på det og er højt nok til at gøre Avalon6 til et godt valg for erfarne minearbejdere.

KOM I GANG MED AVALON6

Strømforsyning

En god strømforsyning er tilfældigvis rygraden i enhver elektrisk eller elektronisk enhed. Giv det for mindre strøm, og det vil bestemt ikke fungere i henhold til dine ønskede output, mens for meget strøm også ofte kan føre til kortslutning eller brudte sikringer. Derfor skal du være yderst forsigtig, når du handler efter en strømforsyningsenhed til din minerigg. Sørg for, at den leveres med de korrekte specifikationer og er stabil nok til at håndtere de strømkrav, som din miner stiller.

Avalon6 fungerer godt med enhver anstændig lavet strømforsyning med en effekt på 1100 Watt eller mere. Hvis du i øjeblikket bruger en platin-vurderet PSU, så vær sikker på at Avalon6 fungerer perfekt med den, mens du tegner ca. 1050 watt.

Rentabilitet

Bitcoin er sikkert en risikabel forretning, da den har en tendens til at halvere i værdi hvert par år, men selvom du tager det i betragtning sammen med det faktum, at Bitcoin-priserne har tendens til at svinge temmelig hurtigt og ukontrollabelt, har Avalon stadig nok juice tilbage i det for at give dig overskud. Mens den står over for hård konkurrence fra den nyligt udgivne Antminer S9, med en hash-hastighed på hele 14 TH / s, formår Avalon6 stadig at holde sig i lønsomhedsafdelingen.

Pris

Hvis du vælger at købe enheden fra Kanaan, får du den for så meget som $ 550. Men hvis du planlægger at købe enheden i løs vægt, har du held og lykke, for du kan vinde en rabat på $ 100, hvis du køber 10 enheder på én gang og en rabat på $ 130, hvis du køber i alt 50 enheder på en gang.

Pr. Forsendelse vejer enheden ca. 5 kg eller 11 lb. Brugte modeller af den samme er dog let tilgængelige på Amazon med en pris på $ 450.

Støj

Hvis du står i en afstand af 1,2 m eller 4 ft fra en fungerende Avalon6, vil du opleve cirka 55 dB støj. Selvom dette tilfældigvis er stille nok til privat brug, vil vi ikke nøjagtigt anbefale at holde det i dit soveværelse eller i stuen. En anden måde at forbedre enheden yderligere ved at reducere den udsendte lyd er gennem underclocking.

Opsætning

Det grundlæggende krav til opsætning af Avalon6 er enten et Raspberry Pi-system eller TP-Link TL-WR703N, der fungerer som controller. Så mange som 50 minearbejdere kan styres og køres ved hjælp af en enkelt RPi. Avalon6 bruger DHCP, således at den automatisk er i stand til at lede efter IP-adresser. Dette forenkler i høj grad installationsprocessen og tilføjer endnu en fjer i Avalon6’s hætte.

Temperatur

Endelig er temperaturen en anden stor faktor, når det kommer til at vælge en passende Bitcoin minearbejder til dig selv. Du kan ikke købe et anstændigt elektronisk udstyr uden at gå over dets varmespecifikationer. Selv de gadgets, der er så trivielle som de smartphones, vi ejer, har tendens til at varme op, når de er tilsluttet en strømforsyning alt for længe. Desværre lider minearbejdere af et lignende problem.

Da disse enheder er beregnet til at udføre noget ret tungt arbejde, har de ofte tendens til at opleve en stigning i deres kropstemperaturer, hvilket yderligere fører til en stigning i blæserhastigheden for at modsætte sig al opvarmning, der foregår. Dette fører yderligere til en stigning i de genererede støjniveauer.

I henhold til Avalon6 kommer den med frekvensstyring, hvilket betyder, at brugeren får fleksibiliteten til faktisk at styre den frekvens, hvor riggen kører. Standardfrekvensen for Avalon6 er tilfældigvis 500 MHz, og den fungerer temmelig køligt, selv når den er overclocked.

Den omgivende temperatur, der er specificeret for optimal drift af Avalon6, er under 35 grader Celsius eller 95 grader Fahrenheit, og på grund af et intelligent design fra producenterne står enhedens eneste ventilator overhovedet ikke vanskeligt med at opretholde en omgivelsestemperatur for systemet.

Dom

For alle, der leder efter en anstændig, ikke-støjende, effektiv men samtidig stærk Bitcoin-minearbejder, giver Avalon6 et godt svar. Selvom det konkurreres i mange afdelinger af Antminer S7, med de strømtilpasninger, det kan prale af og andre praktiske funktioner, formår Avalon6 at gøre plads til sin egen legion af dedikerede kunder.

Da Bitcoin først blev lanceret, var ikke alle klar til at tro på det. Mens nogle betragtede det som fremtidens valuta, troede andre, de mere skeptiske, at det bare var en modefade, der med tiden ville vaske væk fra folks minder..

Som det viser sig, viste disse mennesker sig at være massivt forkert. Efter et par relativt sovende år lavede Bitcoin et smadrende afkast, da dets udvekslede priser bogstaveligt talt rev gennem tagene og skabte overskrifter verden over.

Flere store multinationale virksomheder og deres administrerende direktører kom frem for at rose valutaen og begyndte at anerkende den i alle deres tjenester og produkter. Nogle af dem sagde endda, at Bitcoin snart bliver den ene centrale valuta, som verden handler i.

I dag er investeringerne i Bitcoin højere end nogensinde før. De ønsker ikke at blive efterladt i dette vanvittige løb, men folk overalt i verden investerer hurtigt penge i Bitcoin og venter ivrigt på, at deres investeringer bliver frugtbare. Men når du først er kommet forbi dette indledende løb om investeringer, indser du, at kryptokurver faktisk er meget mere end bare Bitcoin eller investeringer.

De er faktisk en stor niche med enorme muligheder og et stort stort antal rentable kanaler, der kan udnyttes til at samle enorme summer af overskud og ressourcer til sig selv. En af disse tilfældigvis er kryptomining, hvilket er en handling til at grave gennem blockchain for at udvinde for kryptokurver og også løse komplekse beregningsalgoritmer og problemer i processen.

Minearbejdere har ofte tendens til at deltage i minedriftspuljer, som kun er en gruppe minearbejdere, der mødes for at samle deres ressourcer og mine kollektivt for at opnå bedre resultater. Som beskrevet tidligere, som en del af mineprocessen, skal du løse problemer og kontrollere transaktioner på blockchain. Til gengæld får du din egen andel af belønningen, som typisk er et par kryptomønter, der deles mellem hele minearbejdspuljen.

Nu da løsning af algoritmer ikke er noget, du ville blive eksplicit uddannet til eller udstyret med, er markedet fuld af fantastiske minearbejdsmodeller, der lover at gøre jobbet for dig. Disse maskiner findes i forskellige størrelser og former, markedsføres af forskellige mærker og leveres endda med bestemmelsen om at udvinde mere end en type kryptokurrency..

Mens nogle minearbejdere er bygget udelukkende til Bitcoins, er andre lavet til at udvinde Litecoins eller Dash. På samme måde får du en række andre minearbejdere til den form for kryptovaluta, du er interesseret i. Der er dog et par overvejelser, du skal huske på, før du går ud for at købe en minearbejder. For det første er der spørgsmålet om de skærpede energiregninger. Minerigge har en tendens til at bruge meget elektricitet til at fungere problemfrit.

I en typisk boligindstilling kan dette betyde en alvorlig og lang stigning i dine energiregninger, hvilket fører til nedsat minearbejders rentabilitet. Hvis du alligevel lider af for høje energiregninger og umuligt har råd til at betale mere for dem, så er minedrift måske ikke forretningen for dig.

For det andet, hvis du planlægger at køre din miner i dit hjem, og hvis dit hus er, hvor du skal udføre alle dine minedrift fra, så ville det måske være bedst, hvis du vælger et relativt isoleret rum, der på en måde er adskilt fra resten af ​​huset. På den måde vil enhver støj, som mineriggen genererer, ikke forårsage meget ophidselse for de andre beboere i huset.

Minerigge er berygtede for at være høje og støjende i deres operationer. Da det er en maskine, der gør meget tungt arbejde, har den en tendens til at varme op ret hurtigt. For at fjerne al den ekstra varme er ventilatorer ofte indbygget i siden af ​​maskinen, som altid roterer ved høje hastigheder og fungerer udelukkende med det formål at holde maskinen kølig. Disse fans genererer derfor meget tung støj, hvilket yderligere fører til ubehagelig brug af riggen.

Hvis du er modig nok til at opleve ovenstående og mener, at de ikke er nok til at ryste din motivation til minedrift, så gå videre og spring ind i spillet, for i modsætning til mange ting i livet vil Bitcoin sandsynligvis ikke vare for evigt.

KOM I GANG MED AVALON6

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner