AvalonMiner 741 anmeldelse – Alt hvad du behøver at vide

Kryptovalutaer er ikke nye. De kom igennem med succesen med Bitcoin og har været i gang lige siden. Mens det startede med den enkle proces med at investere og derefter vente på, at dine investeringer skulle bære frugt, får du i disse dage mange flere muligheder.

Så mange forskellige veje er kommet op og etableret sig fast på kryptovalutamarkedet, at det ser ud til, at halvdelen af ​​verdens befolkning nu jonglerer med dem og tjener nogle ret betydelige overskud i processen. Den niche, der er skabt, er ikke mindre rentabel end nogen anden førende forretningsforetagende og er en af ​​de hurtigste måder at tjene penge i dag.

Men hvis du tror, ​​det handler om investeringerne, kan du ikke tage mere fejl. Borte er de dage, hvor investering i kryptokurver var den eneste måde at dabble i dine yndlings Altcoins, i disse dage har du en anden fantastisk mulighed.

Vi taler naturligvis om kryptovaluta-minedrift, en ny form for kryptokurrencyhandel, der gør det muligt for dig selv at udvinde Bitcoins, samtidig med at du alene er ansvarlig for det overskud, du tjener, og de udgifter, du ender med at gøre.

Her, i denne artikel, præsenterer vi dig for AvalonMiner 741-gennemgangen, som er en af ​​de mest populære og nyligt lancerede minearbejdere, der har ramt markedet. Vi analyserer dette stykke hardware i dybden med et godt kig på dets specifikationer og unikke funktioner sammen med fordele og ulemper, det kommer med.

AvalonMiner 741 anmeldelse

AvalonMiner 741 anmeldelseCanaan er en af ​​de mange producenter af Bitcoin og cryptocurrency minearbejdere på markedet. Virksomheden har gennemgået hurtig vækst gennem årene og har formået at opnå betydelige overskud, mens de uddeler nogle fantastiske maskiner.

Deres kunder forbliver stort set tilfredse, og som en virksomhed med et godt omdømme kan du være sikker på, at dine penge går i de rigtige hænder, hvis du vælger at investere i et af deres produkter.

Den nyeste model fra Canaan, Avalon 741, udråbes som en større forbedring i forhold til deres tidligere og lige så succesrige model Avalon 721. Mens Avalon 721 indeholdt en anstændig hashrate, er 741 gået et skridt foran og forbedret denne værdi.

Første kig & Forsendelse

En af de mange ting, der adskiller en minearbejder fra andre, er den måde, hvorpå den ankommer til kunden. Selvfølgelig afhænger det faktisk stort set af det sted, hvorfra du faktisk vælger at købe produktet, men meget af det afhænger også af den aktuelle maskine.

Med hensyn til Avalon 741 ankommer den i anstændig emballage og inde i en brugerdefineret kasse for yderligere at beskytte den mod eventuelle uheld eller skader på transit. Alt dette sikrer, at selvom turen under transit bliver ru og ujævn, forbliver den faktiske enhed sikker indeni, og hardwaren ikke er ramt af ridser eller løse dele.

Med hensyn til det tilbehør, det leveres med, modtager du det linkkabel, der er vigtigt for at oprette en forbindelse mellem minearbejderen og dit system sammen med en USB-dongle med enheden. Der er dog en lille ulempe, da Canaan ikke sender controlleren sammen med Avalon 741. Controlleren sælges faktisk separat.

Nu, ud af de mange ting, der bruges som præstationsevalueringer af en cryptocurrency minearbejder, er en af ​​de vigtigste, om minearbejderen har et effektivt kølesystem eller ej. Faktum er, at disse minearbejdere ofte har brug for en masse tunge løft. De er ansvarlige for at grave igennem blockchain og kontrollere transaktioner, og i løbet af processen fisker de endda kryptomønter ud til dig.

Naturligvis tager alle disse processer deres vejafgift på maskinen, og de har tendens til at blive varme, hvorfor det er installeret specialiserede kølesystemer på disse enheder for at holde dem kølige under drift. Disse systemer består af en grundlæggende ventilator, en eller to i antal og nogle strukturelle ændringer for at holde varmen ude.

Med hensyn til Avalon 741 leveres den med en kappe fastgjort til enhedens ventilator, som har det formål at kanalisere og bedre lede luften fra enhedens bagside. Dette er faktisk en velkommen ændring fra de sædvanlige standardventilatorer, der er installeret på andre minerigge.

Sådanne standardventilatorer blev simpelthen boltet på begge sider af minearbejderen, men systemet implementeret i Avalon 741 kunne vise sig at være meget mere effektivt til at køle enheden ned og i en hurtigere hastighed. Derudover har du en dedikeret køleplade, der forsøger at bortskaffe al varmen ved at samle den på ét sted for yderligere at slippe af med den overskydende varme. Du finder denne kølelegeme til at være kontureret i naturen og installeret på den forreste gitter oven på printkortene.

Opsætning og brug

Som med enhver ny enhed er den ene faktor, der tilfældigvis gør købere mest bekymrede, den generelle opsætning og brugervenligheden. Hvis en enhed har tendens til at være for kompliceret til at betjene, er chancerne for, at den ikke gør den stor på markedet, mens enheder med relativt enklere betjening og høj brugervenlighed generelt vil have det lettere at tjene et navn til sig.

Med hensyn til Avalon 741 er installationen heldigvis så enkel som den bliver. For at starte betjeningen af ​​minearbejderen og minedrift til Bitcoins er alt, hvad du skal gøre, at downloade enhedens firmware og brænde billedet til det korrekte micro SD- eller SD-kort. Når du har gjort det, er alt, hvad der er tilbage, blot at tilslutte controlleren til USB-donglen, som vi nævnte tidligere, og slutte kablerne til din Avalon 741-rig.

Tænd for tænd / sluk-knappen controlleren såvel som riggen. Du har derefter fleksibiliteten til at gøre brug af ethvert IP-søgeværktøj, du ønsker, for at finde IP-adressen. Vi anbefaler at bruge AngryIP, men du er fri til at bruge den service, der passer dig bedst. Derefter er det hele glat, da du derefter har den meget velkendte og venlige Canaan-software, der kan guide dig resten af ​​vejen.

Hvad angår gruvearbejderens grænseflade, er det tilfældigvis ret ryddeligt og ret simpelt at genkende og forstå. Avalon-brugere genkender det med det samme, og selvom de ikke gør det, vil denne grafiske grænseflade hurtigt vokse på dig.

For at indtaste din poolinfo, dvs. hvis du er en del af en minedriftspool og foretrækker at holde dine mineaktiviteter i en gruppeatmosfære, skal du først åbne konfigurationsfanen, som du finder ganske let. Når detaljerne er indtastet, skal du blot klikke på knappen Gem, så finder du ud af, at din rig er kommet til liv og begyndte minedrift.    

For finere detaljer og avancerede funktioner, gå til fanen avanceret. Her får du konfigureret de åbne WRT-paneler. Hvis du ikke ved, hvad disse er og ikke har nogen idé om, hvad du skal gøre med dem, er det bedst at lade denne mulighed være som den er og ikke rode med den på den mindste måde.

Så som konklusion har Canaan forsynet dig med en temmelig veldesignet, robust og ukompliceret brugergrænseflade, der kan forstås af alle, og på samme tid er nuanceret nok til ikke at blive kaldt funktionsmanglende.

Airform køleteknologi

Avalon 741 er i sagens natur simpelthen en opgradering på Avalon 721. Naturligvis forventedes det ikke at svinge for meget fra de originale funktioner, der blev vedtaget af Avalon 721. 741 ser imidlertid ud til at være på en anden vej helt. Det har formået at skabe et unikt rum for sig selv på markedet og klatrer hurtigt popularitetskortene.

Mens Avalon 721 brugte et sæt på 72 chips, kommer Avalon 741 med et kraftfuldt og stempelpakket sæt med 88 chips. Den enorme stigning i antallet af anvendte chips kan imidlertid også have en skjult ulempe. Faktum er, at flere chips har brug for proportionalt mere afkøling.

Derfor blev 741 anset for at kræve mere robuste og kraftige kølemekanismer, som ville forbruge en stor mængde strøm. Men enheden formåede ret effektivt også at finde en vej rundt om det. Kølemekanismen implementeret i den nye model er af den nye Airform-teknologi. I henhold til denne implementering sørger enhedens flydende design for, at luften trækkes gennem enheden.

Den kanaliserede luft får faktisk en meget større størrelse, når det kommer til områder, der er tilbøjelige til at opvarmes hurtigere end andre. Dette giver et meget glattere og bedre varmeafgivelsessystem. Med hensyn til printkortet er der monteret kølelegemer på begge sider, og kabinettet trækker luften effektivt over dem.

I henhold til det nye køledesign er kølelegemerne designet til at være tilspidset i naturen. De starter smalt ved indløbet og fortsætter med at udvide sig, når vi bevæger os mod chips monteret på tavlen. For at udvide overfladearealet, så varmen får mere areal, der skal fjernes fra, er finnene desuden designet med riller på dem.

Fronten er også blevet ændret til at være meget mere åben, hvilket effektivt giver mulighed for højere luftmængder at komme ind i systemet og rejse i høje hastigheder, inden de kommer ud af enhedens bagside. I henhold til den egentlige fan af 741 er den noget højere end den for 721, dog ikke meget. Ved 56 dB fra en afstand på 4 ft er den stadig blød nok til at fungere i dit hus, selvom vi ikke nøjagtigt vil anbefale et opholdsstedsarrangement.

Stabilitet

For at tale om enhedens stabilitet er dette igen en temmelig ønskelig opgradering fra 721. Alle kryptovaluta minearbejdere foretrækkes at være stabile. Da de har tendens til at udføre en masse tunge operationer, skal det sikres, at deres systemer forbliver stabile og fungerer jævnt uden hikke.

Vi kørte et par tests på 741 og fandt ud af, at enheden gennemsnitligt ligger mellem hashhastighederne på 7,7 til 7,8 TH / s. Vi kørte disse test med BTC.com og Kano minedrift puljer. Det resultat, vi modtog, var ikke meget overraskende i betragtning af AvalonMiners solide omdømme på markedet.

741, som det er med de fleste andre modeller før den, er ret bunnsolid, når det kommer til stabilitet. Hvis du er en seriøs minearbejder og har tendens til at operere ikke en, men mange minearbejdere ad gangen, driver du effektivt en minearbejde.

Nu for sådanne minearbejdere vil Avalon 741 vise sig at være en dejlig maskine, da den faktisk giver mulighed for at kæde sammen fem eller endda mere end Avalon 741s på en enkelt controller. Mens afslappede minearbejdere måske ikke genkender det, men dette er tilfældigvis en ret bemærkelsesværdig funktion, der gør administration af minearbejderne virkelig praktisk og let for den gennemsnitlige hardcore minearbejder.

Vær opmærksom på, at selvom det ikke er muligt at kæde minearbejdere sammen fra forskellige modeller, for eksempel Avalon 721 med Avalon 741, men sammenkædning af minearbejdere af samme model fungerer også godt.

Under testfasen viste Avalon 741 nogle bemærkelsesværdige egenskaber såsom et strømforbrug på 1050 watt og ventilatoren ved 5400 omdr./min., Hvilket var helt nok til at få enheden til at køre ret glat og holde den kølig.

Avalon 741 er fantastisk i den forstand, at den er stor på ydeevnen og formår også ikke at afvige meget fra den faktiske specificerede output. Den håndterer omgivelsestemperaturer som 78 F temmelig let og kører uden absolut hikke eller problemer.

Med en forbløffende byggekvalitet og arbejdsudgang, der er lige så fantastisk som denne, kan du ikke gå galt med Avalon 741. Den holder også længere og har vist sig at være en værdig tilføjelse til de fleste datacentre eller hjemme minesystemer.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner