AvalonMiner 741 -katsaus – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Kryptovaluutat eivät ole uusia. He tulivat läpi Bitcoinin menestyksellä, ja ovat olleet trendit siitä lähtien. Vaikka se alkoi yksinkertaisella sijoitusprosessilla ja sitten odottaa investointiesi tuottavan hedelmää, näinä päivinä saat pelata paljon enemmän vaihtoehtoja.

Niin monta eri tapaa on keksitty ja vakiinnuttanut asemansa tiukasti kryptovaluuttamarkkinoilla, että näyttää siltä, ​​että puolet maailman väestöstä kamppailee heidän kanssaan ja ansaitsee prosessissa melko huomattavia voittoja. Luotu markkinarako ei ole yhtä kannattavaa kuin mikään muu johtava yritysyritys, ja se on yksi nopeimmista tavoista ansaita rahaa tänään.

Jos kuitenkin luulet, että kyse on investoinneista, et voi olla väärässä. Menneet ovat päivät, jolloin kryptovaluuttoihin sijoittaminen oli ainoa tapa syödä suosikki Altcoinejasi, näinä päivinä sinulla on toinen upea vaihtoehto.

Puhumme tietysti krypto-valuutan louhinnasta, salauksen uudesta uudesta muodosta, jonka avulla voit itse kaivaa Bitcoineja, samalla kun olet yksin vastuussa ansaitsemastasi voitosta ja tekemistäsi menoista..

Tässä tässä artikkelissa esitämme sinulle AvalonMiner 741 -katsauksen, joka on yksi suosituimmista ja äskettäin lanseeratuista kaivostyöläisistä, jotka ovat tulleet markkinoille. Analysoimme tätä laitteistoa perusteellisesti tarkastelemalla sen ominaisuuksia ja ainutlaatuisia ominaisuuksia sekä sen tarjoamia etuja ja haittoja.

AvalonMiner 741 -katsaus

AvalonMiner 741 -katsausKanaan on yksi markkinoiden monista Bitcoinin ja kryptovaluutta kaivostyöläisten valmistajista. Yritys on kasvanut nopeasti vuosien varrella, ja se on onnistunut saamaan merkittäviä voittoja samalla kun upeita koneita.

Heidän asiakkaansa pysyvät suurelta osin tyytyväisinä ja hyvän maineen yrityksenä voit olla varma, että rahasi menevät oikeisiin käsiin, jos päätät sijoittaa mihin tahansa heidän tuotteisiinsa.

Kanaanin uusinta mallia, Avalon 741: tä, mainostetaan merkittävänä parannuksena heidän aikaisempaan ja yhtä onnistuneeseen Avalon 721 -malliinsa nähden..

Ensimmäinen katsaus & laivaus

Yksi monista asioista, jotka erottavat kaivostyöläisen muista, on tapa, jolla se saapuu asiakkaalle. Se riippuu tietysti suurelta osin paikasta, josta ostat tuotteen, mutta suuri osa siitä riippuu myös koneesta.

Avalon 741: n kohdalla se saapuu kunnolliseen pakkaukseen ja mukautetun laatikon sisälle suojaamaan sitä edelleen kauttakulkuonnettomuuksilta tai vaurioilta. Kaikki tämä varmistaa, että vaikka ajo kuljetuksen aikana on karkea ja kuoppainen, varsinainen yksikkö pysyy turvassa sisällä ja laitteistossa ei ole naarmuja tai irtonaisia ​​osia.

Mitä tulee tarvikkeisiin, jotka se toimitetaan, saat linkkikaapelin, joka on välttämätön yhteyden muodostamiseksi kaivostyöläisen ja järjestelmän välille, sekä USB-sovittimen laitteen kanssa. Siellä on kuitenkin hieman haittaa, koska Kanaan ei lähetä ohjainta Avalon 741: n mukana. Itse ohjain myydään erikseen.

Nyt monista asioista, joita käytetään kryptovaluuttakaivurin suorituskyvyn arvioinneina, yksi tärkeimmistä on, onko kaivosmiehellä tehokas jäähdytysjärjestelmä vai ei. Tosiasia on, että näiden kaivostyöläisten on usein tehtävä paljon raskaita nostoja. He ovat vastuussa lohkoketjun kaivamisesta ja tapahtumien todentamisesta, ja prosessissa jopa kalastaa salakirjoja sinulle.

Luonnollisesti kaikki nämä prosessit maksavat tiensä koneelle ja niillä on taipumus kuumeta, minkä vuoksi näihin laitteisiin asennetaan erikoistuneita jäähdytysjärjestelmiä, jotka pitävät ne viileinä käytön aikana. Nämä järjestelmät koostuvat perustuulettimesta, yksi tai kaksi lukumäärästä ja joistakin rakenteellisista muutoksista lämmön pitämiseksi poissa.

Avalon 741: n mukana tulee yksikön tuulettimeen kiinnitetty huppu, jonka tarkoituksena on ohjata ja ohjata ilmaa paremmin laitteen takaosasta. Tämä on itse asiassa tervetullut muutos tavallisiin vakiopuhaltimiin, jotka asennetaan muihin kaivoslaitteisiin.

Tällaiset vakiopuhaltimet yksinkertaisesti pultattiin kaivostyöläisen molemmille puolille, mutta Avalon 741: ssä toteutettu järjestelmä voi osoittautua paljon tehokkaammaksi laitteen jäähdyttämisessä ja nopeammin. Lisäksi ylimääräisen lämmön poistamiseksi sinulla on oma jäähdytyselementti, joka pyrkii hävittämään kaiken lämmön keräämällä sen yhteen paikkaan. Tämän jäähdytyselementin tulee olla muotoiltu luonnossa ja asentaa etusäleikköön piirilevyjen päälle.

Asennus ja käyttö

Kuten minkä tahansa uuden laitteen kohdalla, yksi tekijä, joka saa ostajat kaikkein huolestuttavimmaksi, on yleinen asennus ja käytön helppous. Jos laitteen käyttö on yleensä liian monimutkaista, on todennäköistä, että se ei tee siitä suurta markkinoilla, kun taas laitteilla, joiden toiminta on suhteellisen yksinkertaisempaa ja helppokäyttöinen, on yleensä helpompaa ansaita nimi itselleen.

Avalon 741: n osalta onneksi asennus on niin yksinkertaista kuin se saa. Kaivostyöntekijän ja Bitcoinsin kaivostoiminnan aloittamiseksi sinun tarvitsee vain ladata laitteen laiteohjelmisto ja polttaa kuva oikealle micro SD- tai SD-kortille. Kun olet tehnyt sen, jäljellä on vain liittää ohjain aiemmin mainitsemasi USB-sovittimeen ja liittää kaapelit Avalon 741 -laitteeseesi.

Kytke virtapainike ja ohjain päälle. Sitten voit käyttää mitä tahansa haluamaasi IP-hakutyökalua IP-osoitteen löytämiseen. Suosittelemme AngryIP: n käyttöä, mutta voit käyttää mitä tahansa sinulle parhaiten sopivaa palvelua. Sen jälkeen kaikki on sujuvaa purjehdusta, koska sinulla on sitten hyvin tuttu ja ystävällinen Kanaanin ohjelmisto, joka opastaa sinut lopputietä.

Kaivostyöläisen käyttöliittymä on satunnaisesti melko sekava ja melko helppo tunnistaa ja ymmärtää. Avalonin käyttäjät tunnistavat sen heti, ja vaikka eivät, tämä graafinen käyttöliittymä kasvaa nopeasti sinulle.

Syötä uima-altaan tiedot, jos olet osa kaivosaltaaa ja haluat pitää kaivostoimintasi ryhmätunnelmassa, sinun on ensin syötettävä kokoonpano-välilehti, jonka löydät melko helposti. Kun tiedot on syötetty, napsauta vain Tallenna-painiketta ja huomaat, että lautasi on herännyt henkiin ja aloittanut kaivostoiminnan.    

Saat tarkempia tietoja ja lisäominaisuuksia siirtymällä Lisäasetukset-välilehteen. Täällä voit määrittää avoimet WRT-paneelit. Jos et tiedä, mitä nämä ovat, eikä sinulla ole aavistustakaan, mitä niiden kanssa tehdä, on parasta jättää tämä vaihtoehto sellaisenaan eikä sekaantua siihen pienintäkään tapaa.

Joten lopuksi, Kanaan on tarjonnut sinulle melko hyvin suunnitellun, vankan ja mutkattoman käyttöliittymän, jonka kaikki voivat ymmärtää, ja samalla on tarpeeksi vivahteikas, jotta sitä ei voida kutsua ominaisuuksien puutteeksi.

Ilmamuodon jäähdytystekniikka

Avalon 741 on luonnostaan ​​yksinkertaisesti päivitys Avalon 721: een. Luonnollisesti sen ei odotettu heiluvan liikaa Avalon 721: n alkuperäisistä ominaisuuksista. 741 näyttää kuitenkin olevan kokonaan eri polulla. Se on onnistunut luomaan itselleen ainutlaatuisen tilan markkinoilla ja kiipeää nopeasti suosion listoilla.

Vaikka Avalon 721 käytti joukkoa 72 pelimerkkiä, Avalon 741: ssä on tehokas ja rei’itetty pakattu 88 pelimerkkiä. Käytettyjen sirujen määrän suurella kasvulla voi kuitenkin olla myös piilevä haitta. Tosiasia on, että useampi siru tarvitsee suhteellisesti enemmän jäähdytystä.

Siksi 741: n uskottiin vaativan vankempia ja tehokkaampia jäähdytysmekanismeja, jotka kuluttavat paljon virtaa. Mutta yksikkö onnistui melko tehokkaasti löytämään tien myös sen ympärille. Uuden mallin jäähdytysmekanismi on uutta Airform-tekniikkaa. Tämän toteutuksen mukaisesti yksikön virtaava rakenne varmistaa, että ilma suppiloidaan koko yksikössä.

Kanavoitu ilma saa itse asiassa paljon suuremman koon, kun on kyse alueista, joilla on taipumus lämmetä muita nopeammin. Tämä tekee paljon tasaisemman ja paremman lämmönpoistojärjestelmän. Piirilevyn osalta sen molemmille puolille on asennettu jäähdytyselementit, ja myös kotelo supistaa ilmaa tehokkaasti niiden yli.

Uuden jäähdytysrakenteen mukaan jäähdytyselementit on suunniteltu kapeneviksi. Ne alkavat kapeasta tuloaukosta ja jatkavat laajenemista, kun siirrymme kohti laudalle asennettuja siruja. Lisäksi pintaleveyden laajentamiseksi niin, että lämpö saa enemmän pinta-alaa, on evät suunniteltu siten, että niissä on uria.

Etuosaa on myös muutettu paljon avoimemmaksi, mikä mahdollistaa tehokkaammin suurempien ilmamäärien pääsyn järjestelmään ja kulkemisen suurilla nopeuksilla ennen kuin ne tulevat ulos yksikön takaosasta. Kuten 741: n varsinainen tuuletin, se on jonkin verran kovempi kuin 721: n, vaikka ei paljon. 56 dB: n etäisyydellä 4 jalan etäisyydeltä se on silti riittävän pehmeä toimiakseen talossasi, vaikka emme tarkkaan suosittele olohuoneen järjestelyä.

Vakaus

Nyt puhuttaessa yksikön vakaudesta, tämä on jälleen melko toivottava päivitys 721: stä. Kaikkien krypto-valuutan kaivostyöläisten on mieluiten oltava vakaita. Koska heillä on tapana suorittaa paljon raskaita toimenpiteitä, on varmistettava, että niiden järjestelmät pysyvät vakaina ja toimivat sujuvasti ilman hikkauksia.

Suoritimme muutaman testin 741: llä ja huomasimme, että yksikkö on keskimäärin hash-nopeuksien välillä 7,7 – 7,8 TH / s. Suoritimme nämä testit BTC.com- ja Kano-kaivosaltailla. Saamamme tulos ei ollut kovin yllättävä, kun otetaan huomioon AvalonMinersin vahva maine markkinoilla.

741, kuten useimpien muiden sitä edeltävien mallien kohdalla, on melko vakaa vakauden suhteen. Jos olet vakava kaivosmies ja sinulla ei ole tapana käyttää yhtä, mutta useampaa kaivostyöläistä kerrallaan, pidät tosiasiallisesti kaivostilaa.

Tällaisille kaivostyöläisille Avalon 741 osoittautuu ihastuttavaksi koneeksi, koska se tarjoaa kyvyn ketjua yhteen tai jopa enemmän kuin Avalon 741 yhdellä ohjaimella. Vaikka satunnaiset kaivostyöläiset eivät ehkä tunnista sitä, mutta tämä todellakin sattuu olemaan melko merkittävä ominaisuus, joka tekee kaivostilojen hallinnasta todella kätevää ja helppoa keskimääräiselle hardcore-kaivosmiehelle.

Huomaa nyt, että vaikka kaivostyöläisiä ei ole mahdollista ketjuttaa eri malleista, esimerkiksi Avalon 721 Avalon 741: n kanssa, mutta saman mallin kaivostyöläisten ketjutus toimii myös hyvin.

Testausvaiheessa Avalon 741: llä oli joitain merkittäviä ominaisuuksia, kuten 1050 watin virrankulutus ja tuuletin nopeudella 5400 rpm, mikä riitti saamaan laitteen toimimaan melko tasaisesti ja pitämään sen viileänä.

Avalon 741 on siinä mielessä suuri, että se on suorituskyvyltään suuri ja onnistuu myös olemaan poikkeamatta paljon todellisesta määritetystä tuotoksesta. Se käsittelee ympäristön lämpötilat, kuten 78 F, melko sujuvasti ja toimii ilman mitään hikkausta tai ongelmia.

Hämmästyttävän laadukkaan ja yhtä fantastisen työtuloksen ansiosta et voi mennä pieleen Avalon 741: n kanssa. Se kestää myös pidempään ja on osoittautunut kelvolliseksi lisäykseksi useimpiin datakeskuksiin tai kotikaivosjärjestelmiin.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner