AvalonMiner 741 Review – Allt du behöver veta

Kryptovalutor är inte nya. De kom igenom framgången med Bitcoin och har trenderat sedan dess. Medan det började med den enkla processen att investera och sedan vänta på att dina investeringar skulle bära frukt, idag får du spela med mycket fler alternativ.

Så många olika vägar har kommit upp och etablerat sig fast på kryptovalutamarknaden att det verkar som hälften av världens befolkning nu jonglerar med dem och tjänar några ganska stora vinster i processen. Den nisch som har skapats är inte mindre lönsam än någon annan ledande affärssatsning och är ett av de snabbaste sätten att tjäna pengar idag.

Men om du tror att det handlar om investeringarna kan du inte ha mer fel. Borta är de dagar då investering i kryptovalutor var det enda sättet att ta sig in i dina favorit Altcoins, dessa dagar har du ett annat fantastiskt alternativ.

Vi pratar naturligtvis om kryptovalutautvinning, en framväxande ny form av kryptovalutahandel som gör att du själv kan bryta efter Bitcoins, samtidigt som du är ensam ansvarig för vinsten du gör och de utgifter du slutar göra.

Här, i den här artikeln, presenterar vi dig för AvalonMiner 741-översynen, som är en av de mest populära och nyligen lanserade gruvarbetarna som har kommit på marknaden. Vi analyserar den här hårdvaran på djupet, med en titt på dess specifikationer och unika funktioner tillsammans med fördelar och nackdelar som den kommer med.

AvalonMiner 741 Review

AvalonMiner 741 recensionCanaan är en av de många tillverkarna av Bitcoin och cryptocurrency gruvarbetare på marknaden. Företaget har visat snabb tillväxt genom åren och har lyckats göra betydande vinster samtidigt som de skaffar ut några fantastiska maskiner.

Deras kunder är i stort sett nöjda och som ett företag med gott anseende kan du vara säker på att dina pengar går i rätt händer om du väljer att investera i någon av deras produkter.

Den senaste modellen från Canaan, Avalon 741, presenteras som en stor förbättring jämfört med deras tidigare och lika framgångsrika modell Avalon 721. Medan Avalon 721 innehöll en anständig hashfrekvens, har 741 gått ett steg framåt och förbättrat det värdet.

Första titt & Frakt

En av de många saker som skiljer en gruvarbetare från andra är hur den anländer till kunden. Naturligtvis beror det faktiskt till stor del på var du faktiskt väljer att köpa produkten, men mycket av det beror också på själva maskinen.

När det gäller Avalon 741 kommer den i anständig förpackning och inuti en anpassad låda för att ytterligare skydda den från eventuella transiteringsolyckor eller skador. Allt detta säkerställer att även om resan under transitering blir grov och ojämn, förblir den faktiska enheten säker inuti och hårdvaran inte drabbas av repor eller lösa delar.

När det gäller tillbehör som levereras med kommer du att få länkkabeln som är viktig för att upprätta en anslutning mellan gruvarbetaren och ditt system, tillsammans med en USB-dongel med enheten. Det finns dock ett litet besvär eftersom Kanaan inte levererar regulatorn tillsammans med Avalon 741. Kontrollenheten säljs faktiskt separat.

Nu, av de många saker som används som prestationsutvärderingar av en kryptovalutagruvare, är en av de viktigaste om gruvarbetaren har ett effektivt kylsystem. Faktum är att dessa gruvarbetare ofta behöver göra mycket tunga lyft. De är ansvariga för att gräva igenom blockkedjan och verifiera transaktioner, och under tiden till och med fiska ut kryptomynt åt dig.

Naturligtvis tar alla dessa processer sin avgift på maskinen och de brukar bli heta, varför specialiserade kylsystem installeras på dessa enheter för att hålla dem svala under drift. Dessa system består av en grundläggande fläkt, en eller två i antal och några strukturella modifieringar för att hålla värmen ute.

När det gäller Avalon 741 kommer den med en kåpa som är fäst på enhetens fläkt, som har till syfte att kanalisera och bättre styra luften från enhetens baksida. Detta är faktiskt en välkommen förändring från de vanliga standardfläktarna som är installerade på andra gruvutrustningar.

Sådana standardfläktar var helt enkelt bultade på vardera sidan om gruvarbetaren, men systemet som implementerats i Avalon 741 kan visa sig vara mycket effektivare när det gäller att kyla ner enheten och i snabbare takt. Dessutom, för att ytterligare bli av med överflödig värme, har du en särskild kylfläns som försöker kasta bort all värme genom att samla den på ett ställe. Du hittar den här kylflänsen konturerad i naturen och installeras vid det främre gallret ovanpå kretskorten.

Installation och användning

Som med alla nya enheter är den ena faktorn som gör köparna mest oroliga den allmänna inställningen och användarvänligheten. Om en enhet tenderar att vara för komplicerad att använda, är chansen att den inte gör den stor på marknaden, medan enheter med relativt enklare funktioner och hög användarvänlighet i allmänhet kommer att ha det lättare att få ett namn för sig själva.

När det gäller Avalon 741 är lyckligtvis inställningen så enkel som den blir. För att börja driva gruvarbetaren och bryta Bitcoins behöver du bara ladda ner enhetens firmware och bränna bilden till rätt micro SD- eller SD-kort. När du har gjort det är allt som återstår att helt enkelt ansluta styrenheten till USB-dongeln som vi nämnde tidigare och ansluta kablarna till din Avalon 741-rigg.

Slå på strömbrytaren såväl styrenheten som riggen. Du har då flexibiliteten att använda vilket IP-sökverktyg du vill för att hitta IP-adressen. Vi rekommenderar att du använder AngryIP men du är fri att använda vilken tjänst som helst som passar dig bäst. Efter det är allt smidigt eftersom du då har den mycket bekanta och vänliga programvaran Canaan som guidar dig igenom resten av vägen.

När det gäller gruvarbetarens gränssnitt råkar det vara ganska snyggt och ganska enkelt att känna igen och förstå. Avalon-användare känner igen det omedelbart och även om de inte gör det kommer detta grafiska gränssnitt snabbt att växa på dig.

För att ange din poolinformation, det vill säga om du är en del av en gruvpool och föredrar att hålla dina gruvaktiviteter i en gruppatmosfär, måste du först gå in i konfigurationsfliken som du hittar ganska enkelt. När detaljerna har angetts klickar du bara på spara-knappen så kommer du att upptäcka att din rigg har kommit till liv och börjat bryta.    

För finare detaljer och avancerade funktioner, navigera till den avancerade fliken. Här kommer du att konfigurera de öppna WRT-panelerna. Om du inte vet vad dessa är och inte har någon aning om vad du ska göra med dem är det bäst att helt enkelt lämna det här alternativet som det är och inte röra med det på det minsta sättet.

Sammanfattningsvis har Canaan gett dig ett ganska väldesignat, robust och okomplicerat användargränssnitt som kan förstås av alla, och samtidigt är nyanserat nog för att inte kallas funktionsbrist..

Luftformskylningsteknik

Avalon 741 är till sin natur helt enkelt en uppgradering av Avalon 721. Naturligtvis förväntades den inte svänga för mycket från de ursprungliga funktionerna som Avalon 721 antog. 741 verkar dock vara på en helt annan väg. Det har lyckats skapa ett unikt utrymme för sig själv på marknaden och klättrar snabbt på popularitetsdiagrammen.

Medan Avalon 721 använde en uppsättning av 72 marker, kommer Avalon 741 med en kraftfull och stanspaket med 88 marker. Den stora ökningen av mängden marker som används kan dock också ha en dold nackdel. Faktum är att fler chips behöver proportionellt mer kylas.

741 ansågs därför kräva mer robusta och kraftfulla kylmekanismer som skulle förbruka en hög mängd energi. Men enheten lyckades ganska effektivt hitta det också. Kylmekanismen som implementeras i den nya modellen är av den nya Airform-tekniken. Enligt denna implementering ser enhetens flytande design till att luften trattas genom hela enheten.

Den kanaliserade luften får faktiskt en mycket större storlek när det gäller områden som är benägna att värmas snabbare än andra. Detta ger ett mycket mjukare och bättre värmeavgivande system. När det gäller kretskortet har båda sidor av det kylflänsar monterade och kapslingen trattar luften effektivt över dem.

Enligt den nya kyldesignen har kylflänsarna utformats för att vara avsmalnande i naturen. De börjar smala vid inloppet och fortsätter att vidgas när vi rör oss mot chipsen monterade på brädet. För att vidga ytan så att värmen får mer yta att avlägsnas från har fenorna utformats med spår på dem..

Fronten har också modifierats för att vara mycket mer öppen, vilket effektivt möjliggör högre luftvolymer att komma in i systemet och resa i höga hastigheter innan de kommer ut från enhetens baksida. Enligt den faktiska fläkten av 741 är den något högre än den för 721, men inte så mycket. Vid 56 dB från ett avstånd på 4 fot är det fortfarande tillräckligt mjukt för att fungera i ditt hus, även om vi inte precis skulle rekommendera ett vardagsrumsarrangemang.

Stabilitet

Nu för att prata om enhetens stabilitet är detta återigen en ganska önskvärd uppgradering från 721. Alla kryptovaluta gruvarbetare föredras att vara stabila. Eftersom de tenderar att utföra många tunga operationer måste det säkerställas att deras system förblir stabila och fungerar smidigt utan några hicka.

Vi körde några tester på 741 och fick reda på att enheten ligger i genomsnitt mellan hashhastigheterna 7,7 till 7,8 TH / s. Vi körde dessa tester med BTC.com och Kano gruvpooler. Resultatet vi fick var inte mycket förvånande med tanke på AvalonMiners solida rykte på marknaden.

741, som med de flesta andra modeller före den, är ganska bunnsolid när det gäller stabilitet. Om du är en seriös gruvarbetare och brukar driva inte en utan många gruvarbetare åt gången, driver du effektivt en gruvarbetare.

Nu för sådana gruvarbetare kommer Avalon 741 att visa sig vara en härlig maskin eftersom den faktiskt erbjuder möjligheten att kedja ihop fem eller till och med mer än Avalon 741s på en enda styrenhet. Medan avslappnade gruvarbetare kanske inte känner igen det, men detta råkar faktiskt vara en ganska anmärkningsvärd funktion som gör att hantera gruvarbetare verkligen bekvämt och enkelt för den genomsnittliga hardcore gruvarbetaren.

Observera att även om det inte är möjligt att kedja ihop gruvarbetare från olika modeller, till exempel Avalon 721 med Avalon 741, men kedjning av gruvarbetare av samma modell fungerar också ganska bra.

Under testfasen visade Avalon 741 några anmärkningsvärda egenskaper som en strömförbrukning på 1050 watt och fläkten vid 5400 rpm, vilket var tillräckligt för att enheten skulle gå ganska smidigt och hålla den sval.

Avalon 741 är utmärkt i den meningen att den är stor på prestanda och lyckas inte heller avvika mycket från den faktiska angivna produktionen. Den hanterar omgivningstemperaturer som 78 F ganska smidigt och körs utan absolut hicka eller problem.

Med en fantastisk byggkvalitet och arbetsutgång som är lika fantastisk som denna kan du inte gå fel med Avalon 741. Den håller också längre och har visat sig vara ett värdigt tillskott till de flesta datacenter eller hushållssystem.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner