Bästa Bitcoin Mining Software 2021 – Sätt din hårdvara på steroider!

programvaraOm det finns ett faktum som är sant universellt över hela världen, är det att varje person i denna värld vill tjäna vinster för sig själva, i ett eller annat mått. Vinstens karaktär kan skilja sig åt, och storleken på den också, men oavsett förblir önskan att tjäna vinst konstant. Och just för detta ändamål har vi konceptualiserat och byggt ett enormt antal företag, affärer och jobb, som alla, i utbyte mot att få nyttigt arbete, erbjuder incitament till arbetaren i gengäld.

Vi har affärsmän som anställer ett stort antal arbetstagare, etablerar stora fabriker, industrier eller tillverkningsanläggningar och i allmänhet handlar med en enda typ av produkt för att tjäna vinster och utvidga sin bas. På samma sätt finns det människor som arbetar för andra, oavsett om det är för pengar eller någon annan form av ersättning, och därmed, i olika kapacitet, kan upprätthålla en anständig försörjning för sig själva och sina familjer.

Men det finns också några mer subtila affärer, de som inte är så välkända, och ändå starka och effektiva nog för att returnera anständiga vinster om de tas på allvar. Frilansare arbetar till exempel under korta kontrakt på en vecka eller en månad, under vilka de arbetar för en viss person, som i utbyte mot sina tjänster betalar dem pengar. Dessa frilansare kan göra allt från att skriva till programmering till att hantera.

Innehållsförteckning

 • Investeringar & Brytning
 • Gruvprogramvara: Ansvar
 • Nätverksregler
 • Plånboksprogramvara
 • Topp 4 bästa Bitcoin Mining-programvara för Windows, Linux och Mac OSX 2021
 • 1. MinePeon
 • 2. EasyMiner
 • 3. BFGMiner
 • 4. CGMiner
 • Ytterligare Bitcoin Mining-applikationer
 • Bitcoin Cloud Mining Software
  • Hashflare
  • Genesis Mining
  • Hashing24
  • Minex
  • Investeringar & Brytning

   Nu innebär en annan form av självständigt arbete investeringar. Investeringar fungerar på en ganska enkel princip; du tar dina chanser och lägger dina pengar i en vara, och om priset för den varan höjs, så kommer dina intäkter att öka. För närvarande kan du inte prata om investeringar utan att nämna kryptovalutor. Bitcoin, tillsammans med många fler andra kryptovalutor där ute, som Litecoins och Dash, har lyckats förändra scenariot inom den finansiella sektorn över hela världen. Människor som en gång var rädda för investeringar ger nu själva tips om de valutor man måste investera i. Och allt detta har varit möjligt eftersom Bitcoin lyckades bryta ner nästan alla rekord när det gäller att klättra på valutatabellerna och ta över börsen Betygsätta.

   Men ämnet investeringar i kryptovalutor leder oss också till en annan, något mindre diskuterad aspekt, som också fungerar underbart som ett sätt att tjäna några bra vinster. Cryptocurrency mining, en handel som, även om den inte är så populär som Bitcoin-investeringar, fortfarande är kapabel för att åstadkomma enorm avkastning om den görs ordentligt, blir nu också snabbt populär bland kryptovalutaentusiaster. Det handlar om att verifiera block på blockchain-kryptovalutan, vilket endast är möjligt genom att lösa komplexa algoritmer och problem. Cryptocurrency mining är också ansvarig för att lägga till nya mynt i huvudboken, vilket innebär att om all gruvaktivitet skulle upphöra, skulle vi snart ta slut på Bitcoins att transakera med. Som med Bitcoins har vi gruvutrustningar som också kan bryta för andra kryptovalutor. Vi har gruvarbetare byggda uteslutande för att bryta för Litecoins, eller Dash bland andra. Syftet med dessa gruvriggar är ganska enkelt. De finns för att utföra den faktiska gruvprocessen för oss. Olika ansedda varumärken har kommit fram till en lång rad kryptovalutearbetare, var och en med sina egna unika egenskaper och varierande effektivitetsgrad.

   Gruvprogramvara: Ansvar

   Men vi är inte här för att diskutera kryptovaluta gruvarbetare, vi är här för att faktiskt diskutera vad som går in i dem. Faktum är att precis som alla andra hårdvaror behöver gruvarbetare lite programvara för att köra med. Utan en anständigt utrustad bit av den bästa bitcoin-gruvprogramvaran är din rigg lika bra som en bit skräp. Tänk på det som en stationär dator. Låt oss säga att du köpte en och tog hem den, men inte kunde ladda upp den med ett operativsystem. Precis som en sådan dator skulle vara ganska värdelös, skulle en gruvrigg utan gruvprogramvara som säkerhetskopierar den inte tjäna något syfte alls.

   Ansvaret för gruvprogramvaran är många. Det är ansvarigt för att ansluta din rigg till blockchain. Eftersom all gruvaktivitet äger rum på blockchain är detta uppenbarligen en ganska kritisk funktion som programvaran utför. Om du är en del av en gruvpool, som bara är en grupp gruvarbetare som verkar ha samlats för att samla sina resurser och ansträngningar för att bryta kollektivt och uppnå bättre resultat, är gruvarbetaren ansvarig för att ansluta dig till det också. Närhelst du letar efter arbete och behöver några gruvuppdrag att arbeta med kommer gruvprogramvaran att förse dig med arbete och vidare också ta tillbaka det arbete du slutfört till blockchain. Det informerar till och med din gruvpool om det arbete du har gjort och synkroniseras med dem hela tiden. På det här sättet kan du hålla koll på vad allt arbete du kan ha utfört och du belönas på lämpligt sätt av blockchain för dina ansträngningar.

   Det bästa med gruvprogramvara är att de inte uttryckligen ber om någon specifik plattform att köra på. De är ganska flexibla i den meningen att du kan köra dem på Windows, OSX eller till och med Linux. Dessutom har det observerats att programvaran också kan köras på ett lämpligt modifierat Raspberry Pi-system. De enda ändringarna du behöver göra är med drivrutinerna för systemet och kommer att överensstämma med din förinställda gruvinstallation.

   Dessutom fungerar gruvprogramvaran bra på några andra parametrar. Det ger dig till exempel god inblick i hur bra din gruvarbetare presterar och vilka specifikationer den kan köras med. Du får övervaka och spåra allmän statistik som gruvarbetarens temperatur, hash-hastigheten den fungerar på och den hastighet med vilken dina fans roterar och även gruvarbetarens genomsnittliga hastighet.

   Men innan du blir imponerad av det stora utbudet av tjänster som erbjuds av sådan programvara och går ut för att köpa en, måste du komma ihåg att det faktiskt finns flera typer av dem tillgängliga på marknaden. Det finns uppenbarligen unika uppsättningar fördelar och nackdelar med var och en av dem, varför det kan vara bäst att göra lite egen forskning innan du faktiskt köper.

   Nätverksregler

   Nu innan du börjar med gruvdrift finns det några saker du måste ta hand om. Allt beror på om du har valt att gå med i en gruvpool. Om du har det, måste du först utföra de bakgrundskontroller du eventuellt kan och se till att gruvpolicyn poolen arbetar under överensstämmer med din egen personliga syn på jobbet.

   Om du är en solo gruvarbetare är det en sak du behöver vara säker på att du är ansluten till Bitcoin-nätverket. Nu finns det flera sätt att göra det, men vi rekommenderar att du använder den officiella Bitcore-klienten som är ganska snabb, enkel och säker.


   Enligt mängden data kommer dina gruvaktiviteter att konsumera, eller hur mycket bandbredd som kommer att ägnas åt dem, det varierar beroende på ditt val att antingen gå med i en pool eller flyga solo. Om du är i en grupp kommer datakostnaderna att vara försumbar och cirka 10 megabyte per dag. Dessutom måste du säkerställa en ganska snabb och pålitlig anslutning eftersom du alltid måste vara ansluten till ditt gruvdelsnätverk. Du får inte missa någon form av uppdateringar, eftersom det kan innebära potentiell kritisk information som förändringar i arbetsplatspolicyn eller uppdateringar av mängden eller arten av arbetet. För att säkerställa att ditt gruvbassängsnätverk inte tillämpar några oönskade eller ogynnsamma regler som du kan ha problem med, måste du hålla gruvkraften riktad till gruvbassängen i kontroll.

   Plånboksprogramvara

   Det enda skälet till att människor bryter för Bitcoins eller någon annan kryptovaluta är att de vill tjäna mer av dem och gradvis samla tillräckligt för att sälja och tjäna vinster. Men för att det ska hända måste du först tänka på en plats där du kan lagra alla dina mynt. Självklart kommer inget bankkonto att fungera här eftersom kryptovalutor skiljer sig mycket från verkliga valutor. Till att börja med har de ingen fysisk form. Därför är det bara vettigt att med kombinerade ansträngningar från många experter inom området har new age e-plånböcker utvecklats som enkelt kan fungera som en lagringsmotor för alla dina kryptovalutor. Ett antal sådana plånböcker finns tillgängliga på marknaden och var och en kan skryta med några egna unika funktioner förutom de grundläggande kärnfunktionerna som den har byggts på.

   Du kanske stöter på två typer av dessa plånböcker som finns tillgängliga idag. För det första finns de som fungerar som en värdplånbok och för det andra de som låter användaren hålla sina egna privata nycklar. Vi rekommenderar att du använder det senare alternativet eftersom de i allmänhet är säkrare och lätt kan nås och köpas från ledande butiker. Några främsta exempel på sådana plånböcker är Breadwallet och Copay som är kända för sitt smidiga och smidiga användargränssnitt, användarvänlighet och en generell tendens till användarnöjdhet. Å andra sidan har vi Armory, som som namnet antyder är mer en säkerhetsfokuserad plånbok med ett stort utbud av brandväggar och säkerhetsförbättringar som är ordentligt inställda för att säkerställa den säkraste värdmiljön för dina kryptomynt.

   När du väl har köpt dina Bitcoins och lagrat i en säker plånbok måste du leta längre efter tjänster som sträcker sig från att köpa och sälja eller genomföra transaktioner. En gång köpt och lagrad kryptovalutor kan faktiskt användas för att köpa vissa saker online, eller kan alternativt handlas för andra Altcoins. Men först, för att börja handla eller bearbeta transaktioner med dina kryptomynt, måste du leta efter en anständig Bitcoin-handelsplattform, som effektivt kan fungera som en enda lösning för alla dina Bitcoin-transaktioner..

   De främsta exemplen på handelsplattformar för Bitcoins är Kraken och LocalBitcoins. Medan Kraken marknadsför sig som den största Bitcoin-handelsbörsen över hela Europa, fungerar LocalBitcoins som ett socialt nätverk som låter dig ansluta till människor runt dig, genom din geografiska plats, som också kan vara intresserad av Bitcoin-handel. När en grundläggande kommunikation har skapats kan du prata med personen och komma överens om en försäljnings- eller inköpspris. Du får faktiskt direkt söka efter likasinnade som handlar i Bitcoins inom ditt samhälle. Det finns dock också en måste-läs ansvarsfriskrivning för att alltid upprätthålla en känsla av säkerhet för dig själv när du handlar i sådana transaktioner, eftersom det finns riktigt intresserade parter kan det också finnas bedrägliga system för det enda syftet att lura dig av dina kryptomynt eller pengar. Du måste vara försiktig med sådana bedrägerier och bör undvika att ge bort kritisk information till någon av de användare du hanterar eftersom det potentiellt kan leda till ett brott mot dina personuppgifter eller till och med stöld. Återgå till Kraken, den unika funktionen de erbjuder är samma dag SEPA. För de oinvigda hänvisar SEPA till det gemensamma eurobetalningsområdet, vilket är ett initiativ för betalningsintegration från Europeiska unionen i syfte att förenkla banköverföringar i euro..

   Topp 4 bästa Bitcoin Mining-programvara för Windows, Linux och Mac OSX 2020

   1. MinePeon

   MinePeon är bra i den meningen att det är öppen källkod, vilket innebär att det är gratis att ladda ner och all källkod är lätt tillgänglig på Internet. Det kan dock behöva WinDisk32Imager för att fungera smidigt.

   2. EasyMiner

   EasyMiner är en utmärkt gruvprogramvara som är kompatibel med Windows-, Linux- och Mac-maskiner. Det är en gruvarbetare baserad på ett grafiskt användargränssnitt vilket innebär att navigering mellan olika menyer och sidbyten är ungefär så smidig som det kan bli. Om du har programvaran CG eller BFGMiner installerad på dina system kan EasyMiner fungera som ett ganska effektivt omslagsprogram för dem båda. Utför den enkla konfigurationen av dina Bitcoin-gruvriggar och till och med kolla in statistiska grafer som prestandakartor och mer som låter dig spåra dina framsteg och krita ut svaga punkter från din kryptovaluta- eller Bitcoin-gruvaktivitet.

   3. BFGMiner

   BFGMiner är en annan fantastisk gruvprogramvara för din Bitcoin-gruvrigg. Det har skrivits på C-språket och marknadsför sig som en modulär FPGA-, CPU-, GPU- och ASIC-gruvarbetare. Det är en gruvarbetare på flera plattformar som fungerar bra på Windows-, Mac- och Linux-enheter och till och med utökar stöd för OpenWrt-kompatibla routrar.

   4. CGMiner

   CGMiner kan skryta med att vara en multi-threaded och multi-pool GPU, ASIC och FPGA gruvarbetare. Den kommer packad med ATI GPU-övervakning och överklockning samt stöd för fläkthastighet för Bitcoin och derivatmynt.

   Ytterligare Bitcoin Mining-applikationer

   För det första finns det 50Miner som är en gruvarbetare som fungerar bra på Windows (DiabloMiner, Poclbm, Phoenix). Frontend består av ett grafiskt användargränssnitt som gör det extremt användarvänligt och lätt att använda.

   BTCMiner, å andra sidan, är en Bitcoin-gruvarbetare som främst arbetar för ZTEX FPGA-kort.

   Därefter finns det BitMoose som är unik i den meningen att den kör gruvarbetare på din dator i form av Windows Services.

   Poclbm råkar vara programmerad på Python-programmeringsspråket och utropas som en OpenCL GPU-gruvarbetare. Poclbm-mod är helt enkelt en annan förlängning eller modifiering av originalversionen som fungerar precis som en mer effektiv version av Poclbm.

   Diablo råkar vara programmerad på Java-programmeringsspråket och utropas som en OpenCL GPU-gruvarbetare.

   RPCMiner är, som namnet antyder, en fjärr RPC-gruvarbetare.

   Phoenix Miner släpptes redan 2011 och har sedan dess lyckats fånga allmänhetens uppmärksamhet som den förtjänar. Det är helt kostnadsfritt och är också öppen källkod, vilket innebär att all källkod är lätt tillgänglig på Internet.

   CPU Miner är en annan gruvprogramvara som kan användas i kombination med en anständig gruvhårdvara eller gruvrigg. Den enda unika funktionen för CPU Miner är att den fungerar bra för båda typer av gruvarbetare, det vill säga de som föredrar att bryta i en gruvpool, liksom de som föredrar att bryta solo.

   Ufasoft Miner är avsedd för gruvdrift i en gruvpool och är praktiskt taget värdelös för solo gruvarbetare. Det fungerar på Windows-plattformen och marknadsförs vanligtvis som en CPU- eller GPU-gruvarbetare.

   Pyminer släpptes också ungefär samma tid som Phoenix Miner redan 2011. Denna CPU-gruvklient fungerar bra för enkla gruvapplikationer och fungerar bra med alla gruvutrustningar.

   Remote Miner är en annan gruvarbetare med öppen källkod, vilket innebär att den som är intresserad av att ta en titt på programmets faktiska källkod är fri att göra det. Det är en Bitcoin-gruvarbetare och uppskattas som en poolgruva, vilket innebär att den förblir användbar endast för gruvarbetare som är intresserade av att arbeta i en gruvpool. Dessutom fungerar det bra med RPC Miner.

   Öppen källkod FPGA Bitcoin Miner lanserades också ungefär samma tid som Pyminer eller Phoenix Miner redan 2011 och råkar vara en ganska unik gruvprogramvara i den meningen att den använder ett kompatibelt FPGA-kort och är tillräckligt flexibelt för att användas för både pool eller solo gruvdrift.

   Bitcoin Cloud Mining Software

   Nu när vi har gett dig en bra introduktion om vanliga och allmänt använda Bitcoin-gruvprogramvara för Windows-, Linux- eller Mac-plattformar är det också viktigt att nämna att en del gruvprogramvara finns helt i molnet och lätt kan nås var som helst. Det faktum att de är på molnet ger dem funktionen att arbeta över plattformar och gör dem därför mycket mer varierande. Molnbaserad gruvprogramvara är dock också farlig i den meningen att de i allmänhet är lite mindre säkra än traditionell programvara, på grund av att de finns på molnservrar och därmed är mer mottagliga för säkerhetsöverträdelser.

   Hashflare

   Den första programvaran vi kommer att prata om är Hashflare som erbjuder sina användare SHA-256 gruvkontrakt och i allmänhet visar sig vara mycket mer lönsamma eftersom SHA-256 mynt lätt kan brytas även när de automatiska utbetalningarna görs i Bitcoins. Den enda nackdelen med systemet är att kunderna måste köpa minst 10 GH / s.

   Genesis Mining

   När det gäller leverantörer av molngruvor är Genesis Mining den största aktören för Bitcoins. De tjänster det erbjuder är ganska olika i den meningen att det erbjuder tre betalningsplaner som alla är ganska rimliga och verkligen prissatta. Dessutom är Zcash gruvkontrakt också lätt tillgängliga för användarna.

   Hashing24

   Hashing 24 började med kryptovalutor och Bitcoins redan 2012. Sedan dess har de lanserat ett antal tjänster som kretsar kring kryptovalutor och molnbrytningsprogram råkar vara en av dem. Deras verksamhetsbas ligger på två platser, dvs. Island och Georgien. Enligt operationerna brukar de använda moderna ASIC-chips tillverkade av BitFury, vilket gör det möjligt för dem att lägga fram maximala effektivitetsnivåer och tillgängliga prestanda.

   Minex

   Minex är ganska unikt och tjänsten råkar vara helt unik och har lyckats locka ett stort antal användare på grund av dess omfattande överklagande och flytande servrar. Den fungerar som en samlare av projekt centrerade kring blockchain och presenterar dem senare i ett spelformat utformat som en ekonomisk simulering. Användare som loggar in måste köpa Cloudpacks, som sedan kan användas för att skapa ett index från förvalda uppsättningar gårdar, kasinon, lotterier, verkliga marknader och mycket mer.

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map