Σύγκριση πορτοφολιών υλικού: BC Vault Vs Ledger Nano Vs Trezor Vs Keepkey

Η αγορά κρυπτονομισμάτων μοιάζει με ρολό. Εάν είστε καθ ‘όλη τη διαδρομή και δεν θέλετε να αναλάβετε κινδύνους συναλλαγών, ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη είναι να αποθηκεύσετε το crypto μακροπρόθεσμα, γνωστό και ως hodl.

Όταν εξετάζετε τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, ένα πορτοφόλι υλικού είναι η βέλτιστη λύση για να διατηρείτε τα κρυπτονομίσματα ασφαλή και να μην εκθέτετε τις επενδύσεις σας σε διαδικτυακές απειλές. Οι Ledger Nano S και Trezor είναι πρωτοπόροι στις συσκευές ψυχρής αποθήκευσης, με τον τρίτο ισχυρό διαγωνιζόμενο τους να είναι το Keepkey.

Ωστόσο, ένα νέο προϊόν κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά κρυπτογράφησης, το BC Vault, το οποίο διαθέτει το πιο ασφαλές και πρακτικό πορτοφόλι υλικού crypto που διατίθεται σήμερα. Ας συγκρίνουμε λοιπόν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά των τεσσάρων πιο δημοφιλών συσκευών και να δούμε πώς είναι το μέλλον του ψυκτικού χώρου.

BC Vault Vs Ledger Vs Trezor Vs Keepkey: Ποιο είναι το καλύτερο?

1. BC Vault

Με την πρώτη ματιά, το BC Vault αισθάνεται μεγαλύτερο από άλλα πορτοφόλια. Ωστόσο, η συσκευή δεν είναι πραγματικά ογκώδης και μπορεί να χωρέσει εύκολα μέσα στην τσέπη. Διαθέτει μια μεγάλη οθόνη OLED που εμφανίζει ταυτόχρονα όλες τις σημαντικές πληροφορίες συναλλαγής, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους διεύθυνσης κατάθεσης και του ποσού, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου επίθεσης man-in-the-middle. Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα για το BC Vault είναι το D-pad, το οποίο καθιστά τη συσκευή ευκολότερη στη χρήση από τα πορτοφόλια Ledger ή Trezor.

Σύγκριση θησαυροφυλακίου BCΗ συσκευή και η εφαρμογή της έχουν εγγενή υποστήριξη όλων των διακριτικών ERC20 (περίπου 190.000) και μεγάλο αριθμό κρυπτονομισμάτων, τα πιο δημοφιλή είναι τα Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, Dash και πολλά άλλα. Μπορείτε να διαχειριστείτε πολλαπλά νομίσματα σε μία μόνο συσκευή σε μία μόνο εφαρμογή, η οποία δεν είναι μόνο πολύ πιο πρακτική αλλά και ασφαλέστερη από τη χρήση άλλων διαδικτυακών υπηρεσιών.  

Το πιο μοναδικό πράγμα για το Vault είναι ότι δημιουργεί ανεξάρτητα ανώνυμα πορτοφόλια κουνώντας τυχαία τη συσκευή. Οι ανταγωνιστικές συσκευές υλικού έχουν μαθηματικά συνδεδεμένα πορτοφόλια που είναι όλα συνδεδεμένα με το σπόρο ανάκτησης, οπότε αν κάποιος μάθει τον σπόρο έχει πρόσβαση σε όλα τα άλλα πορτοφόλια.

Τα πορτοφόλια BC Vault δεν είναι ντετερμινιστικά – μπορείτε να τα κρυπτογραφήσετε και να τα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ξεχωριστά – οπότε αν κάποιο από τα πορτοφόλια σας παραβιαστεί, δεν θα οδηγήσει ποτέ σε άλλο πορτοφόλι που είναι αποθηκευμένο στο Vault. Η κρυπτογράφηση είναι η μεγαλύτερη δύναμη που δεν διαθέτουν άλλα πορτοφόλια υλικού. Εκτός από την ύπαρξη καθολικού κωδικού πρόσβασης και PIN για το BC Vault, κάθε πορτοφόλι μπορεί να κρυπτογραφηθεί με επιπλέον κωδικό πρόσβασης και PIN και να δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας σε κάρτα microSD ή σε χαρτί ως κωδικός QR.

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι κρυπτογραφημένα με τους κωδικούς πρόσβασης / PIN σας από προεπιλογή, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των πορτοφολιών σας χωρίς κρυπτογράφηση (δεν συνιστάται!). Το καθολικό, το Trezor και το KeepKey χρησιμοποιούν όλοι τους σπόρους BIP39 / 44 για την αποκατάσταση των πορτοφολιών. Οι φράσεις σπόρου δεν είναι κρυπτογραφημένες, επομένως πρέπει να τις αποθηκεύσετε κάπου ασφαλείς.

Συνολικά, η ασφάλεια στο BC Vault είναι αναμφίβολα ανώτερη από τα ανταγωνιστικά πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης. Το BC Vault είναι η μόνη συσκευή που σας επιτρέπει να κλειδώνετε κάθε δημιουργημένο πορτοφόλι ξεχωριστά, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε μια συσκευή με άλλους αξιόπιστους συγγενείς ή φίλους. Με καθολικά και μεμονωμένα στοιχεία σύνδεσης πορτοφολιού, μπορείτε να προστατεύσετε κάθε πορτοφόλι με έως και 4 κωδικούς.

Οι δημιουργοί του BC Vault είναι επίσης σίγουροι για τις δεξιότητες κρυπτογράφησής τους, επομένως προ-φορτώνουν κάθε συσκευή με ένα ιδιωτικό κλειδί που αντιστοιχεί σε ένα πορτοφόλι γενναιοδωρίας με 1 BTC. Εάν μπορείτε να το σπάσετε, η ανταμοιβή είναι δική σας.

Το ήξερες @bc_vault #cryptowallet Το Bounty Wallet (πορτοφόλι 1BTC που υπάρχει σε κάθε αποθήκη BC Vault – μπορείτε να το ξεκλειδώσετε, είναι δικό σας) αξίζει τώρα περισσότερο από 1 BTC καθώς κάποιος δώρισε 0,16183 BTC σε αυτό &# 128578;https://t.co/97ZG3TTGOp

– Alen Salamun (@AlenSalamun) 10 Απριλίου 2019

Ξεκινήστε με το BC VAULT!

2. Trezor

Το Trezor One ήταν το πρώτο διαθέσιμο πορτοφόλι υλικού crypto. Ένα τεράστιο ζήτημα ασφάλειας με το πρώτο μοντέλο ήταν ότι τα δεδομένα δεν αποθηκεύτηκαν σε ασφαλές τσιπ. Το νέο μοντέλο Trezor T απαλλάχθηκε από αυτήν την ευθύνη, αλλά εξακολουθεί να μην προσφέρει στους χρήστες την κρυπτογράφηση των αντιγράφων ασφαλείας τους. Προωθείται μαζί με το Cryptosteel, ένα ατσάλινο ντουλάπι που θα σας ζητηθεί να αγοράσετε ως επιπλέον για να διατηρήσετε τον σπόρο ανάκτησης ασφαλή (τιμή πακέτου 229 EUR).

Ακόμα και χωρίς Cryptosteel, το Trezor T πωλεί εξαιρετικά υψηλά, με 180 ευρώ. Το νέο μοντέλο έχει μεγαλύτερη οθόνη από το Trezor One, στην οποία το μέγεθος της γραμματοσειράς είναι δυσανάγνωστο. Αντί να διατηρεί τα κουμπιά, το Trezor T διαθέτει οθόνη αφής, οπότε η οθόνη είναι ακόμα πολύ μικρή για να κάνει όλη την εμπειρία του χρήστη ευχάριστη.

Παρόμοια με τα πορτοφόλια Ledger και Keepkey, η Trezor αποθηκεύει τον σπόρο ανάκτησης στη μνήμη flash. Συγκριτικά, το BC Vault αποθηκεύει δεδομένα στο FRAM, το οποίο είναι ένα πολύ ταχύτερο και πιο ανθεκτικό μέσο αποθήκευσης.

Τόσο τα πορτοφόλια Trezor όσο και τα Ledger υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων, αλλά δεν υποστηρίζονται όλα εγγενώς, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε μόνο μέσω υπηρεσιών τρίτων.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WALLET TREZOR!

3. Καθολικό Nano S

Το Ledger Nano S είναι ένα προσιτό πορτοφόλι κρυπτογράφησης με τη μορφή μονάδας flash USB, το οποίο εισήγαγε ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο Trezor One – ήταν ο πρώτος που αποθηκεύει δεδομένα σε ένα ασφαλές τσιπ και δεν το εκθέτει χωρίς κρυπτογράφηση..

Είναι το μικρότερο από τα συγκριτικά πορτοφόλια υλικού, αλλά το μέγεθός του δεν το κάνει απαραίτητα χάρη. Η οθόνη είναι πολύ μικρή για να εμφανίσει όλες τις λεπτομέρειες συναλλαγής και τα δύο μικροσκοπικά κουμπιά καθιστούν την πλοήγηση και την επιβεβαίωση συναλλαγής αδέξια.

Τα πορτοφόλια καθολικών είναι ντετερμινιστικά, επομένως κάθε πορτοφόλι που δημιουργείτε σχετίζεται μαθηματικά με άλλους και συνδέεται με τον ίδιο, μη κρυπτογραφημένο σπόρο ανάκτησης BIP39. Εάν κάποια διεύθυνση πορτοφολιού παραβιαστεί, άλλες απειλούνται αυτόματα, όπως συμβαίνει και με το Trezor και το Keepkey. Ένα άλλο πίσω πλεονέκτημα είναι ότι η συσκευή δεν εμφανίζει αξιοσημείωτη ζημιά εάν ανοίξει με δύναμη, σε αντίθεση με το Trezor και το BC Vault, τα οποία και τα δύο διαθέτουν υλικό που εμφανίζει παραβίαση.

Πορτοφόλι Ledger Nano S

Επιπλέον, θα χρειαστεί να απεγκαταστήσετε εφαρμογές για αναβαθμίσεις υλικολογισμικού με το Ledger, ενώ με τις αναβαθμίσεις υλικολογισμικού BC Vault γίνονται σε μη ενεργό διαμέρισμα για να αποφευχθεί η απώλεια δεδομένων.  

Το Ledger Nano S υποστηρίζει πολλά διαφορετικά νομίσματα και μάρκες και πωλεί με λιγότερα από τα Trezor, Keepkey και BC Vault. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχει περιορισμένη χωρητικότητα, επομένως θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα ένα μικρό εύρος κρυπτονομισμάτων.

Ξεκινήστε με το LEDGER NANO S!

4. Keep-Key

Το Keepkey είναι το μεγαλύτερο και βαρύτερο μεταξύ των συγκριτικών πορτοφολιών υλικού. Η οθόνη είναι μεγάλη και καλύπτει ολόκληρο το μπροστινό μέγεθος της συσκευής. Είναι λίγο πιο ακριβό από το Ledger Nano S, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά προσιτό (79 USD).

Πορτοφόλι KeepkeyΤο Keepkey υποστηρίζει εγγενώς μόνο 7 κρυπτονομίσματα και μερικά διακριτικά ERC20, οπότε θα ήταν χρήσιμο μόνο σε όσους κατέχουν τα πιο δημοφιλή νομίσματα, όπως BTC, ETH, κ.λπ. ντετερμινιστικά πορτοφόλια, που συνδέονται με τον ίδιο σπόρο ανάκτησης.

Ξεκινήστε με το KEEPKEY!

Ποιο πορτοφόλι υλικού ξεχωρίζει?

Το πορτοφόλι που προσφέρει την υψηλότερη ασφάλεια, υποστηρίζει διάφορα χαρακτηριστικά και είναι πιο πρακτικό στη χρήση είναι σίγουρα το BC Vault. Λαμβάνοντας υπόψη τη σχέση τιμής-απόδοσης, είναι η φθηνότερη επένδυση. Το BC Vault είναι το πορτοφόλι υλικού επόμενης γενιάς που έχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα καθιερωμένα πορτοφόλια, αναγνωρισμένα με εμπορικά σήματα όπως το Ledger και το Trezor.

Το BC Vault είναι η πιο ασφαλής συσκευή για τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία επειδή δημιουργεί τυχαία ανεξάρτητα πορτοφόλια που δεν συνδέονται με τον ίδιο σπόρο ανάκτησης BIP39 / 44. Κάθε πορτοφόλι μπορεί να κλειδωθεί με έως και 4 κωδικούς (Καθολικός κωδικός πρόσβασης PIN, κωδικός πρόσβασης πορτοφολιού) και να δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας ξεχωριστά με όλους τους κωδικούς πρόσβασης σε κάρτα microSD ή σε χαρτί. Τα πορτοφόλια Ledger, Trezor και Keepkey μπορούν να αποκατασταθούν μόνο με τη δεδομένη φράση σπόρου, η οποία δεν είναι κρυπτογραφημένη, επομένως πρέπει να διατηρείται κάπου ασφαλής.  

Σε αντίθεση με άλλα πορτοφόλια που χρησιμοποιούν μνήμη FLASH, το BC Vault αποθηκεύει δεδομένα στο FRAM, το οποίο έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερη χωρητικότητα. Μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα από 2000 μεμονωμένα πορτοφόλια με το BC Vault και να διαχειριστείτε πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα και όλα τα διακριτικά ERC ταυτόχρονα – σε μία συσκευή, σε μία μόνο εφαρμογή.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner