Bedste Bitcoin-tegnebøger til iOS (iPhone og iPad) 2021

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
KOM IGANG! KOM IGANG! KOM IGANG!

smartphone

Vi er alle bekendt med bitcoins og dets transaktioner nu. Da disse kryptokurver blev introduceret, var mulighederne for at købe og opbevare dem begrænsede. I dag kan du finde forskellige platforme, der understøtter bitcoin og giver dig mulighed for at gemme og eje dem. Oprindeligt var det en hård opgave at forstå verden af ​​kryptokurrency og blockchain. Med fremkomsten af ​​teknologi løses alle forespørgsler, der involverer kryptokurrency, og forklares og præsenteres på en enkel måde.

Vi er vant til smartphones, og næsten alt er tilgængeligt lige ved hånden. Så hvordan kunne denne teknologi udelades fra at invadere i smartphones verden? Denne teknologi introduceres som Bitcoin-tegnebøger, som er tilgængelige som mobilapplikationer i henholdsvis Play Store og App Store til Android og iOS.

Top 8 bedste Bitcoin-tegnebøger til iPhone og iPad 2021

1. CEX.IO

CEX er en af ​​de bedste tegnebøger, der understøtter avanceret bestilling og funktioner såsom øjeblikkelig udveksling mellem krypto- og fiat-valutaer. Applikationen understøtter i øjeblikket handel og overførsel mellem over 30 kryptovalutaer og arbejder på at føje til denne liste.

Gebyrer

Du kan vælge at betale enten fiat eller en af ​​de tilgængelige kryptovalutaer for handelsgebyrer i modsætning til andre tegnebøger, hvor du vælger enten BTC eller deres kryptokurrency. Dette betyder færre handler, hvilket i sidste ende betyder, at du betaler mindre. Baseret på handelsvolumen starter gebyrerne ved 0,5% for mindre end 5 BTC og slutter ved 0,1% for mere end 6000 BTC. Veteranhandlere kan også vælge marginhandelsmuligheden, hvor du handler med lånte penge – alt sammen inden for applikationen.

Sikkerhed

CEX.IO er en af ​​de få kryptovaluta tegnebøger, der giver brugerne et niveau to DSS certifikat. Dette sikrer, at virksomheden har bevist over for regeringen og myndighederne, at det er tillid til at gemme, behandle og overføre data uden at gå på kompromis med brugernes privatliv. De er også registreret hos Financial Crimes Enforcement Network, så du kan stole på, at de har dine bedste interesser på hovedet, når det kommer til sikkerhed.

Fordele

Applikationen er sikker og pålidelig, og brugervenligheden til valutapar-shortlisting og køb er meget praktisk. Brugergrænsefladen er intuitiv og kan let forstås af en nybegynder. Deres 24/7 support hævder at være meget lydhør, selvom ikke mange har følt behov for at kontakte support. I betragtning af de funktioner, appen giver, vil det anbefales til avancerede forhandlere.

Ulemper

Medmindre kryptovalutaen du vælger at handle med funktioner i top 20 eller 30 med hensyn til markedsandel, er listen over understøttede valutaer med CEX ret lille sammenlignet med sine konkurrenter. Provisionssatser kan også være høje for begyndere. 

KOM I GANG CEX.IO!

2. Binance

Binance IoS tegnebog

Hvis handel med store mængder er dine ting, eller hvis du er en nybegynder, der har sat deres mål om volumenhandel, er Binance den bedste mulighed for dig. IOS-applikationen til Binance er gratis at downloade og er tilgængelig på 10 sprog.

Med Binance kan brugere handle i over 200 valutaer uanset deres handelsoplevelse. Applikationen har et enkelt design med grundlæggende funktioner til begyndere, og et tryk fører dig til pro-versionen, som har avancerede funktioner.

Gebyrer

Det er gratis at downloade, handler mindre end 50 BTC opkræves med 0,1%, og gebyrene falder, når lydstyrken stiger. De leverer også skræddersyede tjenester til VIP-kunder. Så hvis du er en professionel til specifikke krav, vil de være ivrige efter at hjælpe dig. Indskud over hvert token / mønt er gratis, og det samme gælder udbetalingsgebyret for et flertal af dem. Det er vigtigt, at transaktionsgebyrer er lavere, hvis du betaler BNB.

Sikkerhed

De tager sikkerhed meget alvorligt. Binance har ry for at være en af ​​de sikreste tegnebøger derude. Ikke kun det, virksomheden er meget gennemsigtig med, hvilke brugerdata de bruger, og hvordan, og begraver ikke disse detaljer i lange anvendelsesbetingelser, som sjældent nogensinde læses. Appen understøtter også både 2FA (2 Factor Authentication) og U2F (Universal 2nd Factor Authentication).

Fordele

Det er meget brugervenligt, har nogle af de laveste transaktionsgebyrer og lægger stor vægt på brugersikkerhed og databeskyttelse. De lever 24/7 kundeservice på otte sprog fra nu af, men udvider deres rækkevidde og samarbejder med oversættere for at inkludere andre sprog.

Ulemper

Binance understøtter fra nu af ikke fondeindskud ved hjælp af traditionelle betalingsmetoder såsom kredit- / betalingskort eller digitale metoder som PayPal.

KOM I GANG MED BINANCE!

3. Coinbase

Coinbase-gennemgangCoinbase er en online tegnebog, der ligner en bank. Det er de største handelsplatforme for kryptokurver. Coinbase er let tilgængeligt af din iPhone og iPad, som er gratis at downloade fra App Store.

Coinbase har en ekstremt strømlinet interface, der er velegnet til begyndere. Denne platform er meget sikret og involverer maksimale brugere. Coinbase involverer også en kompleks handelsgrænseflade med nogle ekstra funktioner, der er til de brugere, der er velbevandrede i bitcoin-handel.

Gebyrer

Coinbase involverer forskellige handelsgebyrer afhængigt af forskellige metoder. Generelt inkluderer denne platform en simpel proces til køb med et gebyr på ca. 1,49% til 3,99%, hvilket ikke er det samme hele tiden. Du finder muligvis denne platform lidt dyrere end andre platforme på grund af dens gebyrer og gebyrer, men den er den mest pålidelige og meget sikre platform sammenlignet med andre tegnebøger.

Sikkerhed

Coinbase er en stærkt anbefalet platform til brugere og også meget sikret platform. Sikkerhedsforanstaltningerne indebærer at opdele private nøgler i separate stykker og placere den på en kombination af både papir og offline-lagring med en omfattende sikkerhedskopi forskellige steder. Derudover muliggør Coinbase tofaktorautentificering og har introduceret en papirpung kaldet “Vault”. Vault-systemet er endnu mere sikkert end en normal tegnebog. Dette system giver dig mulighed for at oprette et n-of-m-system til håndtering af udbetalinger. For eksempel, hvis du er en gruppe af venner eller i en virksomhed, giver denne funktion dig eller hver bruger i gruppen mulighed for at indstille deres tilladelse, som andre ikke kan få adgang til uden din godkendelse. Denne funktion tilføjer et ekstra beskyttelseslag til systemet.

Fordele

Coinbase med en intuitiv grænseflade til nybegyndere er en meget sikret platform. Det understøtter majoritetsbrugere og giver handlende en række handelsværktøjer og komplekse platforme. Det tilbyder høj likviditet og volumen, der involverer de største kryptokurver med markedsdækning. Sikkerhed overvejes stærkt ved at anvende de avancerede sikkerhedsforanstaltninger. Betalinger og transaktioner med kryptoer tilbydes ved en række forskellige metoder. Det er meget pålideligt og en populær platform over hele kloden.

Ulemper

Coinbase, der involverer bankoverførsler, kan kræve lidt ekstra tid.

KOM I GANG MED COINBASE

4. Airbitz

airbitz logoAirbitz, en brugervenlig bitcoin-app designet til iPhone og iPad, er frit tilgængelig i Apples app store. Med sine avancerede sikkerhedsfunktioner og slanke brugergrænseflade skiller Airbitz sig ud til at være en unik bitcoin-tegnebog-app.

En ny funktion ved at introducere et omfattende katalog til at acceptere bitcoin-forretning i nærheden af ​​dig tiltrækker brugere. Kom godt i gang er gjort enkelt uden at gå på kompromis med sikkerheden. Nogle yderligere funktioner såsom scanning af QR-koder og understøttelse af Bluetooth Low Energy til overførsel af penge er til fordel for brugerne at udføre transaktioner uden besvær.

Gebyrer

Denne app er gratis og let tilgængelig i App Store til iOS. Transaktionsgebyret her bestemmes af bitcoin-netværket og påvirkes af faktorer som størrelsen på transaktionen i databytes og overbelastning.

Sikkerhed

Airbitz sikkerhedskopierer automatisk din tegnebog og undgår enhver nød, hvis din telefon går tabt. Det har opbygget et avanceret sikkerhedsniveau ved at tilbyde hierarkiske deterministiske (HD) og tofaktorautentificeringsfunktioner (2FA). Data er skjult for tredjeparter, der forhindrer dem i at få adgang til dem. Transaktioner udføres sikkert på din mobile enhed.

Fordele

Airbitz er en open source-sikret platform. Med sine unikke funktioner og intuitive interface hjælper begyndere med at forstå og fungere effektivt. Ved at medtage decentrale servere fungerer Airbitz godt, selv når serverne er nede. Sammen med bitcoin understøtter den også Bitcoin Cash (BCH) og andre kryptovalutaer. Hertil kommer, at Airbitz understøtter transaktioner ved hjælp af gavekort og opretholder sikkerhed som en primær faktor.

Ulemper

Airbitz er en ny platform og er endnu ikke veletableret. Det mangler i webgrænsefladen.

KOM I GANG MED AIRBITZ

5. Brød

brød app logoOgså kendt som BreadWallet tidligere, er en digital Bitcoin tegnebog tilgængelig som en mobilapplikation til iPhone og iPad. Den intuitive grænseflade gør det muligt for begyndere og ikke-tekniske brugere at operere markant. Brugers sikkerhed betragtes som en hovedfaktor, og det kompromitteres ikke af brød.

Gebyrer

Brød er frit tilgængeligt i Apples app store. Der opkræves dog et bestemt gebyr for bitcoin-transaktioner. Det anvendte gebyr varierer afhængigt af transaktionernes prioritet, en mulighed opdateret for nylig. For eksempel, hvis du vil have, at dine transaktioner skal være hurtigere, skal du betale ekstra. Ikke kun ved transaktioner, men der opkræves et gebyr for køb af bitcoins fra tegnebogen. Det anvendes af din bank eller en tredjepartstjeneste, der bruges til at linke din konto til din tegnebog.

Sikkerhed

Brød muliggør en direkte forbindelse mellem sine brugere og bitcoin-netværk, hvilket sikrer brugernes privatliv som en vigtig faktor. Denne direkte forbindelse undgår at involvere Bread’s server i at modtage information, hvilket er en unik funktion, som andre bitcoin-tegnebøger mangler at levere. Brugere udsættes ikke for sårbarheder, da Bread ikke gemmer private nøgler på sine servere, og brugerne er eneejere af deres fond. To-faktor-godkendelse er en funktion, der ikke betragtes som brød som andre tegnebøger. Det er ikke et stort problem, da det giver yderligere og forskellige sikkerhedsforanstaltninger, som andre tegnebøger mangler.

Fordele

Brød, der er en brugervenlig app, er velegnet til begyndere og ikke-tekniske brugere. Kom godt i gang og opretter en konto er meget enkel uden krav om yderligere bekræftelse. En unik sikkerhedsforanstaltning undgår denne app fra enhver sårbarhed og opretholder brugernes privatliv. Udover at yde kundesupport muliggør denne app køb af bitcoins direkte, hvilket er en ekstra bonus.

Ulemper

Brødapp fokuserer primært på bitcoins og understøtter ikke altcoins eller andre kryptovalutaer. Denne app involverer ikke tofaktorautentificering og multi-signaturtransaktioner og kræver nogle tredjeparts tjenester til køb af bitcoins.

KOM I GANG MED BRØD

6. Copay

copay-logoCopay er en af ​​de førende bitcoin-tegnebøger udviklet af BitPay. Det blev udviklet til at sikre BitPays midler med en slank grænseflade, der tiltrækker mange brugere. Det er en hierarkisk deterministisk (HD) bitcoin-tegnebog, hvis primære bekymring er sikkerhed. Brugere kan få adgang til deres tegnebog enten fra internettet, desktop eller mobil, da den er tilgængelig på flere enheder.

Gebyrer

Gebyr for transaktioner svarer til andre bitcoin-tegnebøger afhængigt af størrelsen på den transaktion, der er angivet af bitcoin-netværket. Det er frit tilgængeligt som en mobilapp i App Store.

Sikkerhed

Sikkerhed er den vigtigste faktor. Copay, som en HD-tegnebog har indført avancerede sikkerhedsforanstaltninger. Det involverer transaktioner med flere signaturer, hvilket betyder, at både køber og sælger er underskrevet. Denne funktion giver mulighed for levering til virksomheder, der involverer flere signaturer ved at introducere flere brugere til en enkelt tegnebog. Det er en af ​​de første bitcoin-tegnebøger, der fungerer på den fulde Bitcoin Payment-protokol. Dette betyder, at – Copay holder styr på betalingen og verificerer, om betalingen er modtaget af den bruger, der arbejder under denne betalingsprotokol.

Fordele

Copay er veletableret og en førende bitcoin-tegnebog med en nem brugergrænseflade. Sikkerhedsniveau er avanceret, der involverer flere signaturer og fuldtids Bitcoin-betalingsprotokol. Det er en open source og meget pålidelig bitcoin-tegnebog til iOS.

Ulemper

Copay vedtager en central verifikationsmetode, der ville irritere mange bitcoin-brugere.

KOM I GANG MED COPAY

7. Blockchain

blockchain-logoBlockchain er udviklet af Luxembourg-baseret softwareudviklingsfirma og hævdes at være den meget accepterede bitcoin-tegnebog. Det understøtter Bitcoin og Ethereum-kryptokurver med en brugervenlig grænseflade. Nogle af de ekstra funktioner, der tilbydes af tegnebogen, inkluderer et sikkerhedscenter, partnerskab med pålidelige børser, fleksibilitet i justering af transaktionsgebyr.

Gebyrer

Blockchain-tegnebogen er helt gratis og er let tilgængelig i App Store. Der opkræves et mindre gebyr, hver gang bitcoins flytter ind og ud af tegnebogen. Transaktionsgebyret er baseret på bitcoin-netværket og afhænger af transaktionens størrelse. Gebyret trækkes dog automatisk fra din tegnebog afhængigt af netværksstørrelsen. Du kan opregne et gebyr i indstillingen ‘Tilpas gebyr’, som tilbyder fleksibel justering af gebyret i henhold til prioriteter.

Sikkerhed

Blockchain betragter sikkerhed som en primær faktor. For at hjælpe brugerne med nemt at visualisere sikkerheden i dette system giver Blockchain sikkerhed i niveauer.

Det første niveau inkluderer indstillinger for bekræftelse og adgangskode, som inkluderer e-mail-verifikation (verifikation), adgangssætning (gendan din konto), adgangskodetip (gendan din adgangskode).

Det andet niveau inkluderer totrinsbekræftelse, en adgangskode, der sendes af tegnebogen, hver gang du logger ind. Link dit mobiltelefonnummer til for at sende engangs login, hvis nogen prøver at få adgang til din konto ved at indtaste den forkerte adgangskode.

Det tredje niveau inkluderer blokering af Tor-anmodning. Det blokerer eventuelle anmodninger. Tor-anmodninger bruges af hackere til at få adgang til konti.

Fordele

Blockchain tilbyder at købe og sælge kryptokurver direkte fra tegnebøger. Det er designet på en let anvendelig måde ved at opretholde et højt sikkerhedsniveau. En ny tegnebog genereres automatisk efter hver transaktion af tegnebogen som en privatlivsforanstaltning. QR-scanningssystem er tilgængeligt for at linke webkonto med mobil, og det viser også din tegnebogssaldo i din lokale valuta.

Ulemper

Blockchain består af en lang verifikationsproces, som kan være irriterende for mange brugere. Det understøtter kun to typer kryptokurver (Bitcoin og Ethereum) og tillader ikke fiat-valutaer til transaktionen.

KOM I GANG MED BLOKKÆDE

8. Jaxx

jaxx mobilappJaxx er en ny digital tegnebog designet til at forenkle blockchain-teknologi til brugerne. Det er en intuitiv platform, der involverer forskellige kryptokurver. Jaxx er kommet med forskellige nye funktioner såsom parring på tværs af platforme, ShapeShift, en stærk platform til understøttelse af forskellige kryptokurver.

Denne platform er bygget ved at holde nybegyndere i tankerne og give en jævn oplevelse. Jaxx tilbyder en flerkædet tegnebog, der understøtter 7 forskellige kryptokurrencyaktiver. Jaxx giver dig adgang til verdens største kryptokurver efter markedsværdi.

Gebyrer

Jaxx er gratis at downloade og let tilgængelig i App Store. Transaktionsgebyr, der tilbydes af dette websted, svarer til andre bitcoin-tegnebøger afhængigt af bitcoin-netværket. For eksempel opkræves der for hver standard Ethereum-transaktion et gebyr på ca. 0,000441ETH, hvilket er ens i tilfælde af bitcoin og andre valutaer. Transaktionsgebyret afhænger helt af ændringen i bitcoin-netværket, og Jaxx har ikke det opkrævede gebyr.

Sikkerhed

Sikkerhed er et stort problem med Jaxx. Tilladelsesfri adgang er tilgængelig for at få adgang til din konto kryptokurrency, da den ikke beder om nogen verifikation under tilmelding. Jaxx opretter alle kryptovaluta-nøgler og gør den tilgængelig på din lokale enhed, som kan hackes. En sikkerhedskopifunktion introduceres gennem et enkelt masterfrø, som involverer en optagestreng af tilfældige ord, som vil hjælpe med at gendanne dine mønter.

Fordele

Jaxx giver en slank brugergrænseflade, tilgængelig som en open source digital tegnebog-app, der understøtter forskellige kryptovalutaer. Denne tegnebog er let tilgængelig af forskellige enheder og kan nemt parres med forskellige platforme.

Ulemper

Jaxx tegnebog er meget modtagelig for hacking og mangel på avancerede sikkerhedsforanstaltninger.

KOM I GANG MED JAXX

Konklusion

Disse digitale mobile tegnebøger har skabt et rum til lette transaktioner med kryptokurrency. Hvis disse tegnebøger ikke blev udviklet, skulle vi have skrevet hundreder af tegn til hver transaktion. Ikke kun transaktionerne er lette, men en række forskellige metoder og funktioner tilbydes af disse tegnebøger til brugerne. De private nøgler er gemt i disse tegnebøger, som kun er apps, der fungerer som en adgangskode for dine penge. Du kan ikke forestille dig, at du bærer dit skrivebord overalt, hvis disse tegnebøger ikke blev introduceret. Selvom disse tegnebøger tilbyder avancerede sikkerhedsforanstaltninger og yderligere funktioner, anbefales det altid at opbevare et stort antal bitcoins i en hård tegnebog.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner