Bedste Bitcoin-udlånssteder 2021 til Bitcoin-lån

1. BitBond 2. BTCPOP 3. XCoins
bitbond btcpop xcoins
KOM IGANG! KOM IGANG! KOM IGANG!

Bitcoin-udlånMed al den popularitet og anerkendelse, som Bitcoin modtager fra hele verden lige nu, kan du føle dig lidt udeladt, hvis du endnu ikke har købt Bitcoins eller investeret i nogen form for kryptokurrency. Sagen er, at ingen kunne have forventet den hidtil usete popularitet, som Bitcoin har formået at vinde på så kort tid.

Fra at starte med en temmelig ydmyg begyndelse til at blive en af ​​de mest populære valutaer i verden, er Bitcoin bestemt kommet langt, endda gået så langt som at åbne en helt ny vej med de bedste Bitcoin-udlånssider. Undervejs formåede det også at slå nogle virkelig milepæle ned og endda fremdrive nogle andre industrier, som måske aldrig har gjort det stort, hvis det efterlades alene.

Hvis du tror, ​​vi laver sjov, så tag kryptovalutaindustrien som et eksempel. Havde Bitcoin ikke været en kryptokurrency i sig selv, hvem ville have troet, at kryptokurver ville have brugt så meget magt i verden? Lige nu er det ligegyldigt hvad du handler efter, eller hvilken type tjenester du leder efter, du kan få det hele til gengæld for kryptokurver.

Introduktion: Bitcoin-udlånsplatforme

Men hvad hvis du ikke er klar til at investere i Bitcoins lige nu? Hvad hvis du føler, at Bitcoins som industri stadig er ustabile, og derfor føler du dig bange for faktisk at lægge dine penge i valutaen? Eller måske er du bare ikke i en økonomisk stabil nok position til faktisk at skille ekstra penge ud til at købe Bitcoins? Årsagerne kunne være mange.

Men slutresultatet forbliver det samme. Og det er, at du ikke er i stand til at erhverve Bitcoins til dig selv. Hvis du sidder fast i en lignende situation, skal du ikke bekymre dig, for i denne artikel sigter vi mod at bringe en levedygtig løsning på dine problemer. Vi introducerer dig til Bitcoin-udlånsplatforme. Disse platforme er dybest set lånetjenester, medmindre de handler med Bitcoins. Du logger blot på hjemmesiden, opretter en konto til dig selv, og når du er færdig med alle formaliteterne, er du klar. Du er nu klar til at låne Bitcoins til dig selv under webstedets givne vilkår og betingelser.

Hele processen er meget strømlinet og fuldstændig gennemsigtig. Hvis du føler dig bange og føler, at du kan blive fanget i en ond cirkel med tilbagebetaling af gigantiske lån, som aldrig vil ende, så vær sikker på, for et sådant scenarie er slet ikke sandsynligt. Alle følgende websteder er designet og konceptualiseret med tanke på kundernes bekvemmelighed, og så længe du accepterer webstedsretningslinjerne og holder dig til betalingsplanen, skal du have det helt fint.

Der er dog spørgsmålet om, at mange af disse btc-udlånsselskaber eller websteder faktisk er noget skyggefulde og kan potentielt sætte dig tæt på. Så længe du holder dig til listen, hvor vi er ved at kurere her, skal du have det godt. Faktum er, at der findes så mange af sådanne tjenester på markedet i dag, at det kan blive svært for gennemsnitsforbrugeren at skelne mellem det gode og det dårlige. Mens de fleste af disse virksomheder er sikre at bruge og helt legitime, kan der være nogle, der udelukkende eksisterer med det formål at narre dig af dine penge. Det er dem, du skal undgå. For at redde dig fra at snuble over nogen af ​​sådanne skyggefulde platforme gik vi gennem alle de større tjenester derude og valgte det bedste af partiet. Det er dem, der giver dig fuldstændig sikkerhed for kvaliteten af ​​deres tjenester og sikkerheden for dine penge. Læs videre.

Top 5 bedste Bitcoin-udlånssider 2021

1. Bitbond

bitbondBitbond tillader både investeringer og lån på Bitcoins. Hele processen er blevet perfektioneret og er nu totalt ubesværet og tager heller ikke meget tid. Mens virksomheden har eksisteret i et par år nu, er den succes, det har formået at opnå på det tidspunkt, simpelthen forbløffende. Mærket er udviklet til perfektion, og den tillid, kunderne sætter i deres service, er højere end nogensinde før. Bortset fra at være låntager, får du også en långiver på platformen, hvis du har de rigtige ressourcer. Hvis du har en god samling af Bitcoins til din rådighed, eller ellers gerne vil hjælpe dem, der leder efter Bitcoins, kan du altid tilmelde dig som långiver på tjenesten, og når du bliver matchet med en låntager, kommer du til lån dine Bitcoins til personen og tjen endda nogle anstændige penge i processen. Så uanset om du ser frem til at hjælpe folk eller er interesseret i at tjene nogle hurtige penge, kan du tilmelde dig som långiver på hjemmesiden. Du bliver ikke skuffet på nogen måde. Der er heller ingen absolut grænse for, hvor mange penge du kan investere.

Den måde, hvorpå hele processen fungerer, er ret enkel. Enhver med en grundlæggende viden om Bitcoins kan vælge en af ​​de tjenester, der tilbydes på platformen. Som nævnt før foretages der først og fremmest en match mellem långiveren og låntageren. Når et perfekt match er fundet, startes en kontrakt. Kontrakten viser tydeligt det beløb eller antal Bitcoins, der lånes ud til låntageren. Lånets varighed kan være mindre end seks uger og stige helt op til seks år. For at sikre, at der ikke sker svig på systemet, og der ikke er nogen uærlige mennesker involveret, opretholder webstedet en streng årvågenhed over for alle brugere. Låntagere skal især gennemgå en identitetskontrol ved at give grundlæggende identifikationsoplysninger og endda indsende en grundlæggende økonomisk vurdering. Når de er færdige med alt dette, får de en vurdering. Denne vurdering er den ultimative skala, som låntagere vurderes på, mens de rydder dem for lån. Jo højere rating, jo højere bliver dine chancer for at blive ryddet for et lån. De låntagere, der endnu ikke er tildelt en rating, har ikke tilladelse til at ansøge om lån. Når formaliteterne er afsluttet, kan belastningsanmodningen tage op til 14 dage for at hente nogle reelle resultater. Når den angivne varighed er forløbet, og lånet er ryddet, modtager både låntager og långiver en tilbagebetalingsplan, der tydeligt vises i henhold til deres bekvemmelighed på deres brugerkontoside på hjemmesiden.

KOM I GANG MED COINBASE

2. BTCPOP

btcpop-logoMens alle former for lån kan benyttes på denne populære service, er den mest populære form for Bitcoin-lån, der tilfældigvis dominerer alle andre transaktioner på denne platform, peer-to-peer-lånetjenesten. En intuitiv måde at opbygge tillid hos kunderne til tjenesten er blevet implementeret af webstedsudviklerne. Denne store mekanisme involverer live chat blandt de forskellige medlemmer af selve hjemmesiden. Denne live chat-boks er til stede på hjemmesiden selv og giver medlemmer mulighed for at diskutere flere aspekter af selve platformen, såsom risikoen forbundet med udlån eller lån, andre specifikke medlemmer på hjemmesiden eller ethvert andet emne under solen. For yderligere at sikre, at långiveren aldrig føler sig usikker på de Bitcoins, han giver væk, og at tilliden på hjemmesiden aldrig giver afkald, understøttes nogle lån på hjemmesiden også af en sikkerhed, som sørger for, at långiveren altid har en garanti mod tab af hovedstolen.

KOM I GANG MED COINBASE


3. XCoins

xcoinsHvis du har en Paypal-konto og et kreditkort, anbefaler vi dig at vælge XCoins til bitcoin-lån. Tjenesten er specialiseret i at hjælpe deres kunder med at erhverve Bitcoins gennem Paypal ved hjælp af deres kreditkort. Mens de fleste andre sådanne tjenester og platforme har undgået Paypal, omfavner XCoins aktivt platformen og er således gode nyheder for alle dem, der foretrækker at kanalisere alle deres økonomiske forhold gennem Paypal. Processen til at få Bitcoins forbliver ret enkel og grundlæggende. Alt du skal gøre er at tilmelde dig eller registrere dig på tjenesten, give dine identifikationsoplysninger og bekræfte din identitet og deponere de amerikanske dollars svarende til de Bitcoins, du har brug for at låne. Du kan endda blive bedt om nogle til at indsende et nominelt behandlingsgebyr for at være også forberedt på det.

Nu er tjenesten lige så åben for långivere som for låntagere. Hvis du føler, at det ville være i din bedste interesse at låne nogle af dine Bitcoins til låntagere til gengæld for det gebyr, webstedet har aftalt, og ønsker at tjene hurtigt penge, skal du tilmelde dig denne service. Det første skridt for långivere begynder dog med at beslutte det beløb, som de er klar til at låne. Dette er en væsentlig del af processen, da der på baggrund af netop disse oplysninger matches mellem låntager og långiver. Når beløbet er aftalt, foretages en søgning, og når der findes et perfekt match mellem en låntager og en långiver, forventes låntager at deponere pengene på långiverens Paypal-konto. For så vidt angår kundesupport, selvom XCoins giver mulighed for at kontakte webstedsadministratorerne eller supportpersonalet for at løse klager, kan det potentielt tage flere dage, før der modtages et ordentligt og effektivt svar.

KOM I GANG MED COINBASE

4. BitLendingClub

BitLendingClub logoEn anden peer-to-peer-udlånsplatform, der er specialiseret i Bitcoins, har BitLendingClub været i tjeneste i et par år nu og har formået at opbygge en betydelig tillid til sig selv gennem årene. Det tilbyder lån til låntagere i form af Bitcoins, og det også til nogle ret konkurrencedygtige priser, som du ikke let kan finde på andre Bitcoin-udlånsplatforme. De kan endda prale af et lavt transaktionsgebyr, men det mest spændende og spændende aspekt af webstedet er tilfældigvis det faktum, at de har en hollandsk auktion, der giver en platform for långivere at konkurrere i. Låntagere kan effektivt gennemgå et stort antal långivere. ét sted gennem denne auktion og effektive beslutninger om, hvilken långiver lånt Bitcoins fra på grundlag af deres respektive satser. Gebyret på dette websted er næsten altid ret lavt, og der opkræves absolut ingen udlånsgebyr til højre indtil det punkt, hvor et lån bliver afbetalt.

Desværre blev BitLendingClub lukket i 2016.

5. Poloniex

Poloniex-logoPoloniex er en ret berømt udvekslingstjeneste, en af ​​de bedste Bitcoin-udlånssider og tilfældigvis er den ubestridte leder blandt mange mange kryptovaluta-udvekslingswebsteder eller -tjenester derude. Denne mangfoldige platform er berømt og enormt succesrig af en række grunde. Først og fremmest tilbyder det gode likviditetsmuligheder for et stort antal Altcoins, som derefter endda kan byttes mod Bitcoins. Grundlagt helt tilbage i 2014 og opererer i øjeblikket fra San Francisco, Californien, har Poloniex-udviklerne besluttet at gøre indbyggerne i USA til fokus for deres kampagner. De har dog planer om at udvide deres forretning og udvide støtte til andre lande også i den nærmeste fremtid.

KOM I GANG MED POLONIEX

6. Troværdige venner

Credible Friends er en peer-to-peer Bitcoin-udlånsplatform, som giver dig mulighed for at give kredit til venner. I modsætning til eksisterende Bitcoin-lånetøj er Credible Friends ikke rettet mod dem, der søger lånene, men til at bruge de fortrinsvise kreditlinjer for at give folk mulighed for at nyde Bitcoin og dets fordele.

Det er en meget nem at bruge platform. Når du har oprettet en konto, kan du enten forbinde dine sociale mediekonti til den samme eller invitere venner via e-mail. Når dine venner tilmelder sig troværdige venner, kan du føje dem til din liste over personer, du kan låne ud til.

Når du låner Bitcoin til nogen, modtager du en rente, hvorfra du kan få overskud. Låntagere opkræves en rente på 25%, og 60% heraf går til långiveren. Credible Friends sikrer, at långiveren får betalt sit fulde beløb. For låntageren forfalder minimumsbetalinger en gang hver måned, som er indstillet til at betale renter for den sidste opgørelsesperiode plus et princip på 1%.

Nogle låntagere kan muligvis ikke betale i tide, i hvilket tilfælde de pådrager sig et forfaldent gebyr. Låntagerens troværdighed er, at långiveren vurderer, baseret på deres personlige forhold, gensidig forståelse samt den tillid, de har til dem. Låntagerens troværdighed kan også vurderes ud fra de forskellige tilbagemeldinger og anmeldelser i appen, der er givet af andre långivere.

Hvis lånet af en eller anden grund ikke tilbagebetales, er Credible Friends ikke ansvarlig for tab, da det er en kontrakt mellem långiveren og låntager.

7. Nebeus Crypto Bank

Nebeus er en Crypto Bank med base i London. Det er en kryptovaluta-platform, der bruges til at oprette og forbruge finansielle tjenester og produkter. To af deres præstationer er at introducere Nebeus Crypto-betalingskort og stille kryptosikkerhedslån til rådighed i Bitcoin og Ethereum.

Begge disse bestræbelser, at yde kryptosikkerhedslån og indføre ‘The Nebeus Crypto Debit Cards’ gør kryptokurver meget mere nyttige i den virkelige verden.

Nebeus er et skridt ud over alle de andre almindelige kryptovaluta-apps, da det giver dig mulighed for at konvertere kryptovaluta til Fiat. Således at lade dig bruge det frit uden at bekymre dig om alle de begrænsninger, der følger med digital valuta.

Nebeus-betalingskortet konverterer også kryptokurrency til Fiat. Kortet kan suppleres med alle de store kryptokurver, og du kan direkte trække Fiat-penge direkte fra enhver pengeautomat rundt om i verden. Du kan også bruge kortet til at betale for varer og tjenester, hvilket er muligt uden at købmanden engang accepterer kryptovalutaen, da betalingskortet automatisk konverterer kryptovaluta til Fiat-valuta.

Den mindste fortjeneste, som en bruger kan forvente, er 12,5%. Rentesatsen kan bestemmes af långiveren, men den skal være mellem 0,01% og 3%.

Nebeus sikrer, at markedsvariationerne i kryptokurrencyprisen ikke påvirker lånet, så alle tilbagebetalinger og tilbagebetalinger foretages i Bitcoin.

Nebeus opkræver et minimalt gebyr fra sine investorer, hvilket udgør 10% af overskuddet. Dette gebyr opkræves først, når lånet er fuldt tilbagebetalt, og kunden er blevet underrettet om det samme via e-mail.

Dette betalingskort fra Nebeus bygger bro over den enorme kløft mellem digital valuta og tilgængelighed. Det gør det ved at tilbyde den meget enkle konvertering af kryptovalutaen til Fiat-valutaen, som er meget brugt af alle rundt om i verden.

Konklusion

Processen med at erhverve en Bitcoin i sig selv er blevet en stor industri. Der er forskellige måder for dig at få et par egne Bitcoins. Du kan enten købe dem fra en udvekslingstjeneste, som du synes er god nok til at citere en rimelig valutakurs, eller du kan købe en minedrift til kryptokurrency til dig selv. Som nævnt ovenfor er nogle websteder også kendt for btc-udlån. 

Disse tunge maskiner er ret tunge på energiforbruget og er også noget vanskelige at styre, da de ender med at gøre meget støj, når de er tændt. Som et resultat betragter mange mennesker dem som besvær og viger væk fra at købe en. Hvis det dog lykkes dig at få det, er der chancer for, at du ender med at tjene nogle gode penge til dig selv, da nogle få modeller af disse minearbejdere er meget effektive og produktive..

Derudover er der en anden mindre brugt form for erhvervelse af Bitcoins, som ikke mange mennesker er opmærksomme på. Du kan altid score et par mønter ved at spille Bitcoin-indtjeningsspil på Internettet. Disse spil er omhyggeligt og specielt designet til at være sjove og kreative og giver dig også mulighed for at tjene Bitcoins i processen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map