Bedste måder at købe Bitcoin med American Express 2021

1. Paxul 2. LocalBitcoins 3. Abra
paxful LocalBitcoins.com-logo
KOM IGANG! KOM IGANG! KOM IGANG!

Er du en af ​​dem, der mener, at Bitcoin er fremtidens valuta? Hvis ja, så er du bestemt på rette vej, og du er ikke alene. Sådanne følelser deles af milliarder af mennesker over hele verden, hvoraf mange faktisk har store positioner i nogle virkelig store firmaer og institutioner. Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at Bitcoin i dag er en af ​​de mest magtfulde valutaer i verden.

Mens det tidligere viste sig at være en fiasko, formåede det at trække en phoenix på verdensplan og rejste sig bogstaveligt talt fra sin egen aske for at nå op på nogle ret imponerende og spilændrende værdier. Der var en tid, hvor en enkelt Bitcoin værdsat tæt på tyve tusind dollars. En sådan præstation er aldrig set før, og det var helt nok til at ryste den finansielle sektor og få store internationale og lokale virksomheder til at sidde op og tage varsel.

I dag har Bitcoin et stort flertal af markedsandelen og er bogstaveligt talt i stand til at gyde flere millioner dollars industrier helt alene. For eksempel kan du sige, at kryptovaluta-domænet modtog det skub, det gjorde, og fremdrev sig kun denne pludselige popularitet, fordi Bitcoin formåede at opnå sådanne berømmelser. Selv kryptovaluta minesektoren blomstrer nu, da et stigende antal mennesker nu er klar til at investere i Bitcoin minearbejdere og mine kryptomønter for sig selv.

I denne artikel vil vi dog se på den bedste måde at købe Bitcoin på med AMEX. Lad os hoppe lige ind i det!

American Express: De muligheder, du har

Generelt kan køb af Bitcoins med et kredit- eller betalingskort blive ret forvirrende. Men hvis det gøres på den rigtige måde, kan det faktisk vise sig at være ret hurtigt og en af ​​de bedste metoder rundt. Til at begynde med skal du først vælge en anstændig udvekslingstjeneste, der faktisk giver brugeren mulighed for at foretage betalinger ved hjælp af deres kort. Desuden skal du kigge efter nogle meget eftertragtede egenskaber i den pågældende børs, såsom overkommelige valutagebyrer, hurtig service og en god rekord, når det kommer til håndtering af Bitcoin-overførsler.

For at give dig en lille baggrund, mens køb af mønter med kredit- eller betalingskort tidligere var en kompliceret proces, har teknologiske ændringer sammen med en oprigtig indsats fra virksomheder som Coinbase og CoinMama sikret, at hele processen nu er meget mere strømlinet og fungerer temmelig glat.

Artiklen nedenfor præsenterer for dig et par udvekslingstjenester, der er værd at være opmærksom på, og som har vist sig at være effektive, når det kommer til at betale for Bitcoins med kreditkort, især American Express-kortet. Før du begynder at købe Bitcoins eller endda logge på nogen af ​​disse tjenester, kan det gøre det godt for dig at tilmelde dig en tegnebogstjeneste, der er god nok til at holde alle dine mønter med lethed og ikke kompromitterer for deres sikkerhed. Når du har gjort det, er du god til at vælge en cryptocurrency-udvekslingstjeneste.

Top 5 bedste måder at købe Bitcoin på med American Express

1. Paxful

paxful

Paxful er en anden stor krypto-udvekslingsplatform, der giver brugerne mulighed for at foretage betalinger med American Express. Paxful tilbyder også Tether-udvekslinger sammen med bitcoin. Det er utvivlsomt en af ​​de sikreste bitcoin-udvekslingsplatforme derude.

Alle udvekslinger, der finder sted gennem platformen, er helt sikre. Det kan tage lang tid at forringe sådanne signaler.

Paxful har også en live chat interface til at tale med mulige købere og sælgere. Det tilbyder også en masse udbetalingsmetoder. Du kan enten handle det kontant ved hjælp af en privat leverandør eller ingen leverandør. Men hvis du ønsker at købe i bulk, er det bedst at bruge onlineoverførselsmetoden.

De mange køb- og salgsmetoder, den tilbyder, har gjort Paxful til den rigtige handel. Du kan også bytte mønterne mod gavekort, direkte udbetalinger, andre digitale valutaer og varer og tjenester.

Det har også de nyeste sikkerhedsfunktioner. Hvis en køber eller en sælger bakker op, efter at pengetransaktionen er gennemført, tager Paxful sig af det. Når en aftale er aftalt og er begyndt, forlader mønterne sælgerens konto. De går dog heller ikke til køberens konto. De forbliver i rummet, indtil yderligere undersøgelser er afsluttet, hvilket gør mønterne helt ubrugelige.

Escrow har en stor kundebase på omkring 4,8 millioner kunder, hvilket gør det svært at holde trit med alle de nye funktioner. 

Sammen med køb og salg af bitcoins kan du også blive en Bitcoin-leverandør. Den eneste grund til dens succes er den brugervenlige grænseflade, intuitive brugergrænseflade og en ren UX. Paxful gør kryptohandel så glat som det bliver.

Alle handelsfunktioner, som Paxful tilbyder, og den rimelige provision er det, der gør Paxful til en fantastisk krypto-udvekslingsplatform.

KOM I GANG MED PAXFUL!

2. Abra.com

abra.comAbra er en ny tidsapp, der giver dig mulighed for at gemme, købe og investere i forskellige kryptokurver og fiat-valutaer alt på ét sted. Det er en bitcoin-tegnebog-app, der kan bruges af både Android- og iOS-brugere. Det giver endda brugere mulighed for at udveksle op til 50 fiat-valutaer og 28 kryptokurver gennem 100% peer-to-peer-teknologi og er stolte af denne funktion. Det sikrer, at du er den, der ville have fuld kontrol over dine penge.

Abra tilbyder dig også et valg af finansiering af din konto ved hjælp af bankoverførsel, kredit- eller betalingskort, litecoin bitcoin eller bitcoin cash, og så kan du begynde at investere i kryptokurver.

Abra gør hele processen hurtig og nem at investere uden om kompleksiteten ved administration af flere tjenester. Det har en brugervenlig grænseflade og lader dig kontrollere aktuelle priser, spore fremskridt samt få adgang til dine kryptovaluta-investeringer på ét sted. Du kan til enhver tid udveksle kryptokurver, og processen afsluttes næsten øjeblikkeligt.

Abra giver dig mulighed for at handle bitcoin for andre kryptokurver på deres platform. Abra bruger en decentral tilgang, hvilket betyder, at Abra ikke har nogen forældremyndighed over sine kunders aktiver – hvilket gør kundernes penge mindre sårbare over for hacking og undtager også Abra fra pengeoverførselsregler.

I modsætning til de fleste kryptokurrencyudvekslinger er Abra fuldt integreret med de amerikanske og filippinske banksystemer, da det var her Abra startede først. American Express lader amerikanske kortindehavere betale for indskud via Abra-appen.

Imidlertid forveksler førstegangsbrugere den måde, hvorpå Abra opbevarer valuta i en Litecoin-tegnebog og tjener indtægter på valutahandel, da de er ukendte økonomiske begreber som Forex spreads eller børshandlede fonde.

Fordele og ulemper

Abra tilbyder direkte bankoverførsler, selvom denne service kun er tilgængelig i USA og Filippinerne. Det giver dig også mulighed for at finansiere indskud med American Express i USA.

Abra tilbyder en bred vifte af fiat-valutaer og kryptokurver at vælge imellem, så du bogstaveligt talt er forkælet for valg. Mobilapps er også ret nemme at bruge, og de har sikret en reduktion i omkostningerne ved pengeoverførsler.

Abra har også nogle tilbageslag. Det tilbyder ikke platformoverskridende adgang, og der er ingen avancerede værktøjer til rådighed til højfrekvent handel. Det syntetiske valutasystem er ret vanskeligt at forstå, og sidst men ikke mindst er overførselssystemet kun tilgængeligt fuldstændigt i Filippinerne.

KOM I GANG MED ABRA.COM

3. Coinbase

møntbaseCoinbase er en af ​​de største og mest velfungerende cryptocurrency-udvekslingstjenester rundt om i verden. Det udvider sine aktiviteter op til et stort antal lande og betragtes generelt som en god service til udførelse af kryptokurrency-transaktioner, uanset hvilken type valuta du er interesseret i. For især Bitcoins vil Coinbase lade dig købe op til $ 150 i værdi mønter om ugen ved hjælp af et American Express-kreditkort.

Nu som med enhver anden service er det allerførste, du skal overveje, gebyret. Desværre har transaktioner med Bitcoins på en af ​​disse børser en pris for alle forbrugere. Der er ofte en pris involveret, der ligger ca. 0-5% af din samlede transaktionsværdi. For kreditkort specifikt, såsom det American Express-kort, vi i øjeblikket er interesseret i, er dette gebyr sat til 3,99% af Coinbase. En primær grund til, at dette er så stort, er, at for amerikanske eller europæiske brugere ud af alle de tjenester, de kan vælge, gebyret for Coinbase tilfældigvis er et af de mindste.

Trin-for-trin vejledning

At tilmelde sig Coinbase og foretage køb med dit Amex-kreditkort er ikke meget af en kompliceret proces. For det første skal du blot logge på hjemmesiden og oprette en konto. Når du har gjort det, skal du sørge for, at dit kreditkort er forbundet til din konto. Den eneste måde at gøre dette på er ved at angive nogle af dine kreditkortoplysninger. Når du har givet oplysningerne væk, vises dit kort og føjes til din Coinbase-profil. Det næste trin indebærer, at du bekræfter den konto, du lige har oprettet, ved at klikke på bekræftelseslinket. Endelig er alt, hvad du skal gøre, at begynde dit køb, og du vil opdage, at det er lettere end nogensinde at købe Bitcoins med Amex-kort..

Fordele & Ulemper

Mens Coinbase tilbyder høje likviditets- og købsgrænser, begrænser det dig i den forstand, at alle køb foretaget med bankoverførsler kan tage så lang tid som fem dage at gennemføre. Da Bitcoin iboende er designet til at være hurtig og problemfri, kommer det som en hikke for de fleste brugere, at tjenesten kan tage så lang tid at behandle en enkelt transaktion. Hvad angår nybegyndere eller mennesker, der lige har tilsluttet sig platformen eller endda dem, der helt er nye i kryptovaluta-domænet, fungerer Coinbase godt, da det giver dem mulighed for nemt at få Bitcoins. Dette tilskynder yderligere nyankomne til at bruge mere af Bitcoins og letter faktisk den samlede udvikling af domænet. På den anden side, da Bitcoins er oprettet med det formål at holde finansielle transaktioner private og hjælpe visse enkeltpersoner og interesserede parter med at holde deres transaktioner for sig selv, ødelægger det på en måde selve formålet med disse mønter, hvis en organisation holder styr på disse transaktioner eller overvåger dem endda eksternt. For så vidt angår Coinbase, har der været rapporter om, at tjenesten faktisk overvåger de mønter, du køber, og muligvis sporer dine udgifter og køb, du foretager med de pågældende mønter. Der er dog en anden stor fordel for Amex-brugere, at de får brug af funktionen Instant Buy, som lader dem nemt og hurtigt købe mønter..

KOM I GANG MED COINBASE!

4. CEX.io

Som en af ​​de ældste fungerende Bitcoin-udvekslingstjenester nogensinde fortjener CEX.io en plads på denne liste simpelthen på grund af den enorme mængde erfaring, der er forbundet med den. Det fungerer i USA, Europa og endda nogle lande i Sydamerika. Med en service, der har eksisteret så længe, ​​kan du være sikker på at få det bedste ud af tjenesterne. Det ene problem med CEX er dog, at det kommer med en ret lang verificeringsproces, som det kan tage op til en halv time at gennemføre.

Fordele & Ulemper

Først og fremmest er du nødt til at rose platformens store rækkevidde, da den er tilgængelig i så mange lande og regioner. For det andet er det gebyr, der opkræves af CEX.io, som kun er prissat til 0,2%, et af de laveste inden for kryptovalutahandelsvirksomheden. Endelig, som beskrevet tidligere, har CEX.io eksisteret ganske længe og er således ret etableret og betroet. For at tale om ulemperne er verifikationsprocessen bestemt lidt smertefuld, da ingen vil sidde i en halv time bare for at blive verificeret. Det beder også om en masse personlige oplysninger såsom fotografier. GBP-markedet for platformen mangler også likviditet.

KOM I GANG MED CEX.IO!

5. BitPanda

bitpandaBitPanda opererer fra Østrig, da det centrale hovedkvarter for tjenesten er stationeret der. Den er i øjeblikket kun tilgængelig for beboerne på det europæiske kontinent, selvom de har planer om at udvide den yderligere i fremtiden. Den allerførste ting, der kommer til at tænke på tjenesten, er det gebyr, de er villige til at opkræve, og BitPanda opkræver dig mellem 3-4% af dit samlede transaktionsgebyr. En vis uregelmæssighed, når det kommer til BItPandas tjenester, er, at gebyret faktisk ikke vises offentligt på deres hjemmeside, men snarere vises i din endelige købspris, når du fortsætter med at gennemføre købet.

Fordele & Ulemper

Hvad Amex-betalinger angår, tilbyder BitPanda et af de laveste transaktionsgebyrer i virksomheden, og ligesom CoinMama har de også pålideligheden og tillidsfaktoren for dem. Den eneste ulempe, vi dog kunne finde, er som nævnt før, køberen holdes noget i mørket, når det kommer til gebyret, da de kun kan se det, når købet er afsluttet.

KOM I GANG MED BITPANDA!

Konklusion

For alt hvad der har med Bitcoins at gøre og faktisk gøre noget værd, såsom en forretningsmulighed, er det allerførste skridt for dig at gå videre og få disse mønter. Nu, som nævnt før, kan du gøre det ved kryptokurvedrift, der er et voksende felt i disse dage. Der er dog et par mangler forbundet med handelen, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest er cryptocurrency-minedrift ikke altid rentabelt. Faktisk kræver det faktisk en hel del omhyggelig planlægning og udførelse for at få tingene lige rigtigt og tjene betydelige overskud med Bitcoin-minedrift.

For det første forbruger disse minerigge, der er vigtige for minedrift, ofte en hel del elektricitet, hvilket betyder, at en god mængde af det overskud, du tjener, vil kompensere for dine forhøjede energiregninger. Hvad dette betyder for din virksomhed er, at du bruger mere, end du tjener, hvilket naturligvis ikke er et meget smart valg. Den anden sikrere og mere almindeligt anvendte mulighed er at købe mønter direkte. Det eneste problem er, at folk ofte har en tendens til at blive forvirrede og fortabte, hvordan de kan gå omkring med at købe disse mønter, når der bogstaveligt talt er hundredvis af muligheder og hundreder af måder, hvorpå de rent faktisk kan gøre det. Det kan blive meget vanskeligt at fortælle, hvilken betalingsmetode man skal vælge, og hvilken service man skal vælge, især for folk, der er nye inden for branchen og ikke er alt for fortrolige med, hvad standarderne er.

Men for at trække dig ud af sådanne problemer, mener vi, at det er bedst at tackle problemet en metode ad gangen, det vil sige, vi tager vores tid og ser godt på hver af disse betalingsmetoder individuelt, mens vi også viser de bedste tjenester der kan bruges til formålet. Og det er præcis, hvad denne artikel sigter mod at gøre. Vi håber, at vores guide til dig om køb af Bitcoins og hjælper dig med at træffe en informeret beslutning, når det gælder køb af Bitcoins med American Express.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner