Οι καλύτεροι τρόποι αγοράς Bitcoin χωρίς επαλήθευση 2021

1. Διακόπτης 2. Τοπικά bitcoin 3. BitQuick
LocalBitcoins.com-λογότυπο λογότυπο bitquick
ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ!

Έτσι, ψάχνετε πώς να αγοράσετε bitcoin χωρίς αναγνωριστικό?

Είναι πολύ εύκολο μόλις καταλάβεις πώς να το κάνεις.

Οι δύο επιλογές που έχετε είναι είτε να πληρώσετε με μετρητά, οι οποίες, σχεδόν ποτέ, δεν απαιτούν επαλήθευση και μπορούν έτσι να γίνουν ιδιωτικά. Η δεύτερη επιλογή που έχετε είναι να το κάνετε με πιστωτική κάρτα σε ανταλλαγή καθώς σας επιτρέπει να αγοράσετε bitcoin χωρίς αναγνωριστικό.

Το καταλαβαίνουμε, η αγορά bitcoin μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και δύσκολο στην αρχή. Ήμασταν όλοι εκεί.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας βοηθήσουμε να αγοράσετε bitcoin χωρίς επαλήθευση, αναφέροντας τις κορυφαίες επιλογές.

Αρχικά, ας δούμε τις 7 καλύτερες ανταλλαγές Bitcoin που δεν απαιτούν ταυτότητα. Μετά από αυτό, θα περάσουμε από τη διαδικασία αγοράς κάθε ανταλλαγής, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε.

Ω, προτού μπείτε σε αυτές τις επιλογές – βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πορτοφόλι Bitcoin, καθώς ορισμένες από αυτές τις ανταλλαγές απαιτούν να έχετε ένα. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την αγορά ενός πορτοφολιού bitcoin, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια bitcoin.

Contents

Κορυφαίοι 8 καλύτεροι τρόποι αγοράς Bitcoin χωρίς ID 2021

1. Διακόπτης

Το Switchere είναι ένα ασφαλές και αξιόπιστο χρηματιστήριο που προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία για την άμεση αγορά κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας μια τραπεζική κάρτα. Έχει την έδρα του στο Ταλίν της Εσθονίας και διαθέτει δύο άδειες, συμπεριλαμβανομένης μιας υπηρεσίας παροχής εικονικού πορτοφολιού και μιας υπηρεσίας παροχής ανταλλαγής εικονικών νομισμάτων.

μέθοδοι πληρωμής

Στο Switchere, υπάρχει μόνο ένας τρόπος αγοράς κρυπτογράφησης, και αυτός είναι μέσω της χρήσης τραπεζικής ή κάρτας πληρωμής. Οι VISA ή MasterCard είναι οι δύο διαθέσιμες επιλογές για χρήση στον ιστότοπο.

Το χρηματιστήριο υποστηρίζει τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών διαφορετικών τραπεζών. Ωστόσο, οι κάρτες που εκδίδονται στις τράπεζες ορισμένων χωρών δεν γίνονται δεκτές από τον ιστότοπο. Αυτές οι χώρες περιλαμβάνουν τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Κίνα, τα ΗΑΕ και άλλες που έχουν ακούσει στον ιστότοπό τους.

Μετά την επεξεργασία της πληρωμής, οι χρήστες λαμβάνουν τα χρήματά τους στο πορτοφόλι σχεδόν αμέσως.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με το Switchere?

Η διεπαφή του Switchere είναι φιλική προς τον χρήστη, επομένως η διαδικασία είναι χρονοβόρα και απλή και εξηγείται παρακάτω.


Αν θέλετε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum ή Litecoin Switchere.com, πρέπει να ανοίξετε και πρέπει να επιλέξετε το κουμπί “Αγορά Crypto”.

Η φόρμα παραγγελίας πρέπει να επιλεγεί και πρέπει να εισαχθεί το ποσό Ευρώ για αγορά. Μετράει αυτόματα το ποσό κρυπτογράφησης που θα ληφθεί.

Μετά από αυτό, πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το πορτοφόλι. Ο χρήστης πρέπει να αποδεχτεί και να συμφωνήσει με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου και να συνεχίσει.

Στη σελίδα πληρωμής πρέπει να εισαχθούν τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας και έπειτα ο χρήστης μπορεί να πληρώσει το αντίστοιχο ποσό. Κατά την πληρωμή, τα κέρματα αποστέλλονται απευθείας στο πορτοφόλι του χρήστη.

Μυστικότητα

Δεν απαιτείται εγγραφή ή επαλήθευση για αγορές έως 100 EUR, μετά το οποίο, το ποσό του μέγιστου ορίου αγοράς εξαρτάται από την κατάσταση επαλήθευσης του χρήστη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμφανίζεται ως η καλύτερη ανταλλαγή για την αγορά bitcoin χωρίς επαλήθευση. 

  • Η επιβεβαίωση τηλεφώνου και email αυξάνει το μέγιστο ποσό κατά 500 €.
  • Η επαλήθευση ταυτότητας και τραπεζικής κάρτας αυξάνει το μέγιστο όριο αγοράς κατά 1.000 €.
  • Η επαληθευμένη διεύθυνση επιτρέπει την αγορά έως και 5.000 €.
  • Η επαληθευμένη απόδειξη εισοδήματος καθιστά τις αγορές κρυπτογράφησης απεριόριστες.

Ασφάλεια

Υπάρχει ισχυρή ασφάλεια που παρέχεται στο Switchere. Η άδεια με ανταλλαγή διαθέτει 2FA & Κρυπτογράφηση SSL / TLS, αλγόριθμος κατακερματισμού SHA-256 και ασφαλές πρωτόκολλο 3D.

Τέλη και όρια

Όλες οι απαιτούμενες χρεώσεις περιλαμβάνονται στην ίδια τη συναλλαγματική ισοτιμία, οπότε ένας χρήστης λαμβάνει το ποσό που υπολογίζεται από την πλατφόρμα χωρίς παρακρατήσεις που φαίνονται δίκαιες και ανταγωνιστικές.

Το μέγιστο όριο αγοράς εξαρτάται από την κατάσταση της επαλήθευσης χρήστη.

Υποστήριξη πελατών

Η πλατφόρμα έχει μια ομάδα υποστήριξης πελατών που λειτουργεί 24/7. Υπάρχει μια φόρμα που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπό τους που λειτουργεί σαν συνομιλία που καθιστά δυνατή τη γρήγορη απάντηση. Υπάρχει επίσης μια ταχυδρομική διεύθυνση που παρέχεται στον ιστότοπο στον οποίο στέλνετε μια επιστολή. Εκτός από αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μέσω email ή του αριθμού τηλεφώνου που παρέχεται.

Πλεονεκτήματα

Η Switchere εμπορεύεται τη διαφανή ροή εργασίας της, διαθέτει ισχυρή ασφάλεια και διαθέτει μια πλατφόρμα αγοράς που συμμορφώνεται πλήρως με τη νομοθεσία. Δεν απαιτείται εγγραφή ή επαλήθευση έως ένα συγκεκριμένο ποσό και η εμπειρία χρήστη είναι πολύ φιλική.

Μειονεκτήματα

Υπάρχει μόνο συναλλαγή fiat to crypto που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χρηματιστήριο. Επενδυτές από ορισμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς δεν μπορούν να κάνουν συναλλαγές εδώ για κανονιστικούς λόγους.

Ξεκινήστε με το διακόπτη ΕΔΩ

2. Τοπικά Bitcoin

LocalBitcoins.com-λογότυποΌπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτός ο ιστότοπος είναι περισσότερο από μια αγορά από το να καλείται ως ανταλλαγή. Το LocalBitcoins, μια πλατφόρμα peer-to-peer ιδρύθηκε το 2012 και εξυπηρετεί τους χρήστες του σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος λειτουργεί ως ένα εξαιρετικό σύστημα μεσεγγύησης, ενσωματώνοντας εμπόρους για να συναντηθούν και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές μαζί με διαδικτυακές συναλλαγές.

Μέθοδοι πληρωμής

Το LocalBitcoins υποστηρίζει διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως μετρητά κατά την παράδοση, μετρητά μέσω ταχυδρομείου, PayPal, WebMoney, Western Union και Wire exchange.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με το LocalBitcoins?

Το LocalBitcoins είναι μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή, όπου οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές αυτοπροσώπως και ο ιστότοπος λειτουργεί ως σύστημα escrow. Οι νέοι χρήστες που θέλουν να ξεκινήσουν μπορούν να εγγράψουν έναν λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο κάνοντας κλικ στην επιλογή εγγραφής. Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός (ως αγοραστής), ο χρήστης μπορεί να ξεκινήσει την αναζήτηση ενός πωλητή για να αγοράσει Bitcoin. Ακόμη και κάποια διαφήμιση των πωλητών με τις προσφορές τους θα εμφανίζεται επίσης στον ιστότοπο.

Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει έναν κατάλληλο πωλητή από τη λίστα των πωλητών που εμφανίστηκε στον ιστότοπο. Αφού επιλέξει έναν κατάλληλο πωλητή, ο αγοραστής πρέπει να εισαγάγει το ποσό για να αγοράσει Bitcoin καθώς και έναν τρόπο πληρωμής. Επιτέλους, ο αγοραστής μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία κάνοντας κλικ στην επιλογή “Αγορά”.

Ένας χρήστης πρέπει να ελέγξει την ενότητα σχολίων στο προφίλ του πωλητή προτού αγοράσει Bitcoin.

Μυστικότητα

Ο ιστότοπος διατηρεί την ανώνυμη φύση των Bitcoin και δεν ζητά λεπτομέρειες επαλήθευσης. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να ζητήσουν την απόδειξη ταυτότητάς σας σύμφωνα με τους κανονισμούς KYC και AML.

Ασφάλεια

Ο ιστότοπος είναι ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο σύστημα μεσεγγύησης με εξαιρετική ρύθμιση ασφαλείας. Έχει ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, κρυπτογραφημένο με πρωτόκολλο HTTPS που συνοδεύεται από ένα Guard Guard. Συχνές ειδοποιήσεις SMS και email θα αποστέλλονται στον χρήστη. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λευκών καπέλων, το οποίο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους ερευνητές ασφαλείας.

Τέλη και όρια

Οι αγοραστές είναι ελεύθεροι να πληρώνουν οποιαδήποτε αμοιβή στον ιστότοπο. Οι πωλητές χρεώνονται με χρέωση 1% μαζί με την χρέωση δικτύου Bitcoin από αυτόν τον ιστότοπο. Ωστόσο, οι πωλητές έχουν τον πλήρη έλεγχο της προσαρμογής του τέλους συναλλαγής, το οποίο είναι θέμα ανησυχίας για όλους τους αγοραστές. Ορισμένοι πωλητές χρεώνουν στους αγοραστές ελαφρώς επιπλέον χρέωση για να καλύψουν την αμοιβή που τους επιβάλλεται από τον ιστότοπο.

Ο αγοραστής και ο πωλητής είναι ελεύθεροι να πραγματοποιήσουν οποιονδήποτε αριθμό συναλλαγών και οποιοδήποτε ποσό συναλλαγών. Ωστόσο, οι έμποροι μπορούν να εφαρμόσουν όριο με αμοιβαία σύμφωνη γνώμη.

Υποστήριξη πελατών

Μπορείτε να δείτε την ενότητα Συχνές ερωτήσεις του ιστότοπου για να βρείτε μια απάντηση στο ερώτημά σας. Για περαιτέρω υποστήριξη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το LocalBitcoins μέσω email, το οποίο προσφέρει μια αρκετά γρήγορη απάντηση.

Πλεονεκτήματα

Το LocalBitcoins επιτρέπει στο χρήστη να αγοράζει Bitcoin χωρίς επαλήθευση και υποστηρίζει επίσης μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων πληρωμής. Ο ιστότοπος είναι εύχρηστος και υποστηρίζει επίσης το απόρρητο και την ασφάλεια του χρήστη.

Μειονεκτήματα

Οι αγοραστές πρέπει να ανησυχούν για το τέλος συναλλαγής, καθώς οι πωλητές έχουν την πλήρη εξουσία να καθορίσουν το τέλος συναλλαγής. Οι αγοραστές πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά τη διάρκεια προσωπικών συναλλαγών με τον πωλητή από το να ληστευθούν.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

3. Bitquick

λογότυπο bitquickΠρέπει σίγουρα να εξετάσετε το Bitquick εάν είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε Bitcoin με καταθέσεις μετρητών χωρίς να υποβάλετε κανένα πιστοποιητικό ταυτότητας. Το Bitquick λειτουργεί ως ένα εξαιρετικό σύστημα escrow που κυκλοφόρησε το 2013 και λειτουργεί σε 49 πολιτείες των ΗΠΑ υποστηρίζοντας τρία νομίσματα fiat (δολάρια ΗΠΑ, δολάρια Καναδά, ευρώ).

Μέθοδοι πληρωμής

Η Bitquick υποστηρίζει Bank Transfers, Western Union, MoneyGram και πραγματοποιεί όλες τις συναλλαγές της χρησιμοποιώντας καταθέσεις σε μετρητά.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin Bitquick?

Όπως γνωρίζετε, ο ιστότοπος προσφέρει αγορά Bitcoin με καταθέσεις σε μετρητά και οι αγοραστές μπορούν να πάρουν τα Bitcoin τους χωρίς καν να συναντήσουν τον πωλητή. Η διαδικασία αγοράς Bitcoin είναι απλή.

Μπορείτε να κατευθυνθείτε απευθείας στην αγορά Bitcoin χωρίς να εγγραφείτε στον ιστότοπο. Το πρώτο βήμα είναι να εισαγάγετε το κατά προσέγγιση ποσό που είστε έτοιμοι να ξοδέψετε στα Bitcoins. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιθυμητή παραγγελία από το βιβλίο παραγγελιών και εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας μαζί με τη διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin.

Θα λάβετε ένα email που θα περιέχει έναν σύνδεσμο (αποθηκεύστε το email). αργότερα, κατευθυνθείτε προς την τράπεζα και καταθέστε το ποσό στον αριθμό λογαριασμού που υπάρχει στη σελίδα επιβεβαίωσης παραγγελίας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ σε μια φωτογραφία της απόδειξης που παρέχεται από την τράπεζα στον σύνδεσμο που αποστέλλεται στο email.

Μόλις ληφθεί η απόδειξη από τον πωλητή, τα Bitcoins θα αποδεσμευτούν από το μεσεγγύριο και θα σας παραδοθούν εντός 3 ωρών.

Μυστικότητα

Οι χρήστες δεν καλούνται να υποβάλουν πιστοποιητικό ταυτότητας για διαπραγμάτευση. Αντ ‘αυτού, δημιουργείται ένα PIN από τον πωλητή που του επιτρέπει να αποδεχτεί, να τροποποιήσει ή να ακυρώσει την παραγγελία. Ενδέχεται να ζητηθεί από τους αγοραστές να ενημερώσουν ένα αναγνωριστικό φωτογραφίας.

Ασφάλεια

Οι καταθέσεις χρηστών έως 250.000 διασφαλίζονται χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών του BitGo που ενσωματώνεται από το Bitquick. Το σύστημα ελέγχου απόδειξης αποθεματικού εμφανίζει τον αριθμό των Bitcoin που διατηρούνται στο χρηματιστήριο, αποκαλύπτοντας τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ίδιο το χρηματιστήριο.

Τέλη και όρια

Η Bitquick δεν χρεώνει καμία αμοιβή για αναλήψεις. Ωστόσο, επιβάλλεται τέλος 2% στον αγοραστή και όχι στον πωλητή όπως σε άλλους ιστότοπους. Όλες οι συναλλαγματικές ισοτιμίες καθορίζονται από τον πωλητή με επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις.

Η Bitquick δεν έχει θέσει όρια στη συναλλαγή. Επιπλέον, επιτρέπεται στους εμπόρους να θέτουν όρια με αμοιβαία σύμφωνη γνώμη. Τα bitcoin σας θα μεταφερθούν στο πορτοφόλι σας εντός 3 ωρών (μέγιστος χρόνος) από την Bitquick.

Υποστήριξη πελατών

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Bitquick σχεδόν ανά πάσα στιγμή.

Πλεονεκτήματα

Το Bitquick είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος με απλή διεπαφή χρήστη. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Bitquick είναι γρήγορες και αξιόπιστες. Το είναι ένα καλά κατασκευασμένο σύστημα μεσεγγύησης.

Μειονεκτήματα

Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες καθορίζονται από τους πωλητές και ενδέχεται να οδηγήσουν σε υψηλή χρέωση. Ο ιστότοπος λειτουργεί μόνο στις πολιτείες των ΗΠΑ και υποστηρίζει τρία λίγα νομίσματα fiat.

Ξεκινήστε με BITQUICK

4. Τοίχος κερμάτων

ΤΟΙΧΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝΤο Wall of νομίσματα προσφέρει μια διαδικασία χωρίς προβλήματα για την αγορά Bitcoin, υποστηρίζοντας μόνο μετρητά ως μέθοδο πληρωμής. Είναι μια νεοσύστατη ανταλλαγή peer-to-peer που εδρεύει στη Φλόριντα.

μέθοδοι πληρωμής

Το Wall of νομίσματα δέχεται τρεις μεθόδους πληρωμής για να αγοράσει Bitcoin που περιλαμβάνουν, καταθέσεις MoneyGram, καταθέσεις σε μετρητά σε διάφορα υποκαταστήματα τραπεζών και Teller Assist της Bank of America.

Πώς να αγοράσετε Bitcoins με Wall of νομίσματα?

Λοιπόν, το Wall of νομίσματα προσφέρει απόλυτο απόρρητο στους χρήστες του. Ως αγοραστής, δεν απαιτείται καν να καταχωρήσετε το λογαριασμό σας σε αυτόν τον ιστότοπο για να αγοράσετε Bitcoin. Μπορείτε να πληρώσετε άμεσα τα Bitcoin σας καταθέτοντας μετρητά στον λογαριασμό του πωλητή. Η διαδικασία είναι απλή και εξηγείται παρακάτω.

Αρχικά, πρέπει να εισαγάγετε το ποσό του δολαρίου που είστε έτοιμοι να ξοδέψετε στα Bitcoin. Μια λίστα με τις τράπεζες και τα υποκαταστήματά τους κοντά σας θα εμφανιστεί μόλις εισαγάγετε το ποσό. Πρέπει να επιλέξετε μια τράπεζα της επιλογής σας και να καταθέσετε τα χρήματα στον λογαριασμό του πωλητή. Μόλις καταθέσετε τα μετρητά, στείλτε κείμενο στον τοίχο των κερμάτων με τον κατάλληλο κωδικό. Ο πωλητής επιβεβαιώνει την πληρωμή και τα Bitcoins σας παραδίδονται εντός 15 λεπτών.

Μυστικότητα

Το τείχος των κερμάτων δεν ζητά απόδειξη ταυτότητας. Μπορείτε να αγοράσετε απευθείας Bitcoins χωρίς καν να εγγραφείτε στον ιστότοπο.

Ασφάλεια

Τοίχος κερμάτων διατηρεί καλή ασφάλεια προσφέροντας ψυκτική αποθήκευση για την αποθήκευση Bitcoin. Ο ιστότοπος έχει εφαρμόσει ένα ενσωματωμένο σύστημα AI (Τεχνητή Νοημοσύνη) που αποτρέπει την εμφάνιση τυχόν δόλιων συναλλαγών. Ο ιστότοπος είναι αυστηρός διατηρώντας τα Bitcoins κατά τη στιγμή των συναλλαγών, όπου λειτουργεί ως σύστημα escrow. Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση των Bitcoin που αποστέλλονται στον ιστότοπο. Εάν θέλετε να ανακτήσετε τα Bitcoin σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο υποστήριξης πελατών.

Τέλη και όρια

Το Wall of νομίσματα δεν αποκαλύπτει τη χρέωση συναλλαγής δημοσίως. Ωστόσο, λέγεται ότι το τέλος είναι αρκετά μικρό (1-2%) μαζί με επιπρόσθετες τραπεζικές χρεώσεις που επιβάλλονται κατά τη διάρκεια των καταθέσεων. Ο ιστότοπος έχει ορίσει ένα ελάχιστο όριο $ 5 για την αγορά Bitcoin. Επιπλέον, οι έμποροι μπορούν να ορίσουν το όριο με αμοιβαία σύμφωνη γνώμη. Οι συναλλαγές είναι αρκετά γρήγορες. Θα λάβετε τα Bitcoin σας εντός 15 λεπτών εάν η απάντηση του πωλητή είναι άμεση.

Υποστήριξη πελατών

Μπορείτε να δείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις του ιστότοπου για τα γενικά ερωτήματά σας. Μπορείτε ακόμη και να φτάσετε στο Τείχος των κερμάτων μέσω email ή αριθμού χωρίς χρέωση. Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε μαζί τους χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας.

Πλεονεκτήματα

Το τείχος των κερμάτων διατηρεί αυστηρά το απόρρητο του χρήστη και έχει επίσης ένα απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Λοιπόν, οι συναλλαγματικές ισοτιμίες είναι αρκετά προσιτές και οι συναλλαγές είναι αρκετά γρήγορες εάν ο πωλητής απαντήσει αμέσως.

Μειονεκτήματα

Το τείχος των κερμάτων θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο εμφάνισης προμήθειας συναλλαγής στο κοινό για να βοηθήσει τους χρήστες. Ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση των Bitcoin εξαρτάται πλήρως από την απάντηση του πωλητή. Επί του παρόντος, ο ιστότοπος λειτουργεί μόνο σε 12 χώρες.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΙΧΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

5. Coinmama

νόμισμαΤο Coinmama είναι μια αξιόπιστη επιλογή παρόλο που ο ιστότοπος απαιτεί κάποιο επίπεδο επαλήθευσης. Ο ιστότοπος κυκλοφόρησε το 2013 και εξυπηρετεί πάνω από 219 χώρες και την πλειονότητα των ΗΠΑ. Ο ιστότοπος δεν έχει ακόμη εφαρμόσει το πορτοφόλι του και ως εκ τούτου τα Bitcoin αποθηκεύονται στη διεύθυνση που παρέχετε από εσάς.

Μέθοδοι πληρωμής

Προς το παρόν, η Coinmama υποστηρίζει μόνο την πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα για την αγορά Bitcoin. Έχουν μεταφορές SEPA, κάτι που σας επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό (Ευρώπη). Αυτή η προσθήκη κάνει το coinmama την ανταλλαγή στην Ευρώπη.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με το Coinmama?

Η διαδικασία αγοράς bitcoin μέσω Coinmama εξηγείται παρακάτω.

Η δημιουργία λογαριασμού σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ απλή. Η επαλήθευση της διεύθυνσης email σας είναι τα μόνα κριτήρια για εγγραφή στον ιστότοπο. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, όπου μπορείτε να δείτε μια σελίδα που ζητά μερικές λεπτομέρειες. Μόλις εισαγάγετε και αποθηκεύσετε τα στοιχεία σας, μπορείτε να δείτε μια επιλογή που ονομάζεται “Αγορά Bitcoin” στη γραμμή πλοήγησης.

Κάντε κλικ στην καρτέλα και επιλέξτε τον αριθμό των Bitcoin που θέλετε να αγοράσετε. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής. μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε λειτουργία σύμφωνα με την ευκολία σας. Εάν επιλέξετε πιστωτική κάρτα ως τρόπο πληρωμής, τότε η διαδικασία είναι επίσης απλή.

Αφού επιλέξετε την πιστωτική κάρτα ως τρόπο πληρωμής, προσθέστε τη διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin και, ως εκ τούτου, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα στοιχεία χρέωσης και τη διεύθυνσή σας. Στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου και το email σας στέλνοντας ένα τετραψήφιο PIN μέσω SMS. Το επόμενο βήμα είναι να ανεβάσετε το πιστοποιητικό ταυτότητάς σας.

Λάβετε υπόψη ότι ίσως χρειαστεί να ολοκληρώσετε ένα ορισμένο επίπεδο επαλήθευσης ανάλογα με τον αριθμό των bitcoin που θέλετε να αγοράσετε, τις πληροφορίες για τις οποίες δίνονται παρακάτω.

Μυστικότητα

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Coinmama δεν ζητά επαλήθευση ταυτότητας για συναλλαγές έως 150 $. Ωστόσο, για τους χρήστες που είναι πρόθυμοι να αγοράσουν Bitcoin άνω των 150 $, μπορείτε να ανατρέξετε στην παρακάτω διαδικασία.

Επίπεδο μηδέν – Σας ζητείται να ενημερώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, τον ταχυδρομικό σας κώδικα, την πολιτεία και την πόλη σας για να δαπανήσετε έως και 150 $ στο Bitcoin.

Επίπεδο ένα – σας ζητείται να υποβάλετε το αναγνωριστικό σας ή την άδεια οδήγησης για να δαπανήσετε έως 10.000 $ στο Bitcoin.

Επίπεδο δύο – Σας ζητείται να υποβάλετε το πιστοποιητικό ταυτότητάς σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση μαζί με άλλα αποδεικτικά ταυτότητας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να υποβάλουν τα δικά τους διαβατήρια και επομένως είναι ανοιχτοί για να ξοδέψουν 50.000 $ στο Bitcoin.

Επίπεδο τρία – Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο επαλήθευσης, όπου ο χρήστης πρέπει να ενημερώσει την αναγνώριση πρόσωπο με πρόσωπο εγκεκριμένη από συμβολαιογράφο ή δικηγόρο και, στη συνέχεια, μπορείτε να ξοδέψετε έως και 1.000.000 $ σε Bitcoin.

Ασφάλεια

Το Coinmama είναι ένας φημισμένος ιστότοπος με καλή ρύθμιση ασφαλείας. Ο ιστότοπος είναι ασφαλής με κρυπτογράφηση SSL 256-Bit, η οποία κρύβει όλα τα ευαίσθητα δεδομένα από τρίτους και χάκερ. Για μέγιστη ασφάλεια, συνιστάται στους χρήστες να ορίσουν έναν κωδικό πρόσβασης που να περιλαμβάνει κεφαλαία και πεζά γράμματα μαζί με αριθμούς και σύμβολα.

Τέλη και όρια

Η κατάθεση και η ανάληψη είναι δωρεάν, αλλά θα επιβαρύνεστε με την κανονική χρέωση που χρεώνει η τράπεζα. Εκτός από άλλους τρόπους πληρωμής, η πιστωτική κάρτα είναι ο ευρέως αποδεκτός τρόπος πληρωμής μεταξύ των χρηστών. θα χρεωθείτε κατ ‘αποκοπή τέλος 6,75% συνολικά για όλες τις συναλλαγές.

Η προσθήκη σε αυτό το τέλος ισχύει επιπλέον χρέωση 5% σε όλες τις πιστωτικές κάρτες. Η χρέωση θα προστεθεί αυτόματα μετά την εισαγωγή του τρόπου πληρωμής. Αυτή η αυτόματη συναλλαγή με πιστωτική κάρτα πραγματοποιείται από έναν επεξεργαστή που ονομάζεται Simplex.

Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα περιορίζονται έως και 5000 USD / EUR ανά ημέρα και 20.000 USD / EUR ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα

Το Coinmama διαθέτει μια απλή φιλική προς το χρήστη διεπαφή υποστηρίζοντας πληρωμές με πιστωτική κάρτα, τις οποίες ορισμένες άλλες πλατφόρμες δεν υποστηρίζουν. Οι χρήστες έχουν το πλεονέκτημα να αγοράζουν Bitcoin έως 150 $ χωρίς καμία επαλήθευση. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης ένα εξαιρετικό πρόγραμμα παραπομπής.

Μειονεκτήματα

Το Coinmama δεν σας επιτρέπει να πουλάτε Bitcoin και επίσης αποτυγχάνει να αναβαθμίζει συχνά τον ιστότοπο.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΜΑ

6. Bitit.io

BititΤο Bitit είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής Bitcoin με έδρα το Παρίσι που λειτουργεί μόνο στην Ευρώπη προσφέροντας τρισδιάστατες ασφαλείς πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες και μετρητά χρησιμοποιώντας προπληρωμένα κουπόνια Neosurf, Flexepin και Cashlib ως μεθόδους πληρωμής. Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin από τοπικούς προμηθευτές μέσω του Bitit.

Μέθοδοι πληρωμής

Η Bitit προσφέρει αγορά Bitcoin από τους τοπικούς προμηθευτές σας χρησιμοποιώντας κουπόνια Neosurf, Flexepin και Cashlib. Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoins online χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα, μεταφορά μέσω Trustpay Bank και πορτοφόλι ePay.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin Bitit?

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό κάνοντας εγγραφή στον ιστότοπο συμπληρώνοντας μερικές βασικές πληροφορίες. Μπορείτε να αγοράσετε γρήγορα Bitcoin μέχρι 25 EUR χωρίς καμία επαλήθευση. Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε μια παραγγελία εισάγοντας τον αριθμό των Bitcoin που θέλετε να αγοράσετε από 25 έως 250 ευρώ. Επιλέξτε έναν τρόπο πληρωμής (ασφαλείς πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες 3D, Neosurf, Flexepin, κουπόνια Cashlib, τραπεζική μεταφορά, ηλεκτρονικό πορτοφόλι Epay) στο πληρώστε για τα Bitcoin σας. Μόλις πραγματοποιηθεί η πληρωμή, τα Bitcoin σας θα παραδοθούν στη διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin εντός 10 λεπτών.

Μυστικότητα

Δεν απαιτείται απόδειξη ταυτότητας για να αγοράσετε Bitcoin έως 25 EUR μόλις εγγραφείτε στον ιστότοπο. Επιπλέον, για χρήστες που θέλουν να αγοράσουν Bitcoin άνω των 25 ευρώ θα πρέπει να υποβάλουν ταυτότητα ταυτότητας μαζί με selfie κρατώντας την απόδειξη.

Ασφάλεια

Το Bitit έχει πολλές τοποθεσίες καταστημάτων στη Γαλλία και διατηρεί μια συνεχή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπος είναι νόμιμος. Ο ιστότοπος είναι κρυπτογραφημένος και διατηρεί όλα τα άλλα μέτρα ασφαλείας παρόμοια με εκείνα που προσφέρουν πληρωμές με πιστωτική κάρτα.

Τέλη και όρια

Η χρέωση συναλλαγής εξαρτάται πλήρως από τον τρόπο πληρωμής. Η αγορά Bitcoin με πιστωτική / χρεωστική κάρτα θα σας κοστίσει 3,9% χρέωση για όλες τις διαδικτυακές συναλλαγές και θα χρεωθεί χρέωση 8,9% έως 10% για τη χρήση κουπονιών Neosurf, Flexepin και Cashlib. Επιπρόσθετα σε αυτήν την αμοιβή, ενδέχεται να χρεωθεί μια χρέωση συναλλάγματος στις πιστωτικές κάρτες. Ορισμένοι πωλητές ενδέχεται να σας χρεώσουν επιπλέον για κουπόνια όταν το αγοράζετε από τα καταστήματα.

Υπάρχει ένα όριο για την αγορά Bitcoin έως 50/7 ημέρες χωρίς καμία επαλήθευση και επίσης όρια προπαραγγελίας 25 έως 250 ευρώ που επιβάλλονται από τον ιστότοπο. Οι έμποροι είναι ελεύθεροι να υποβάλουν οποιονδήποτε αριθμό παραγγελιών. Ο χρόνος που απαιτείται για τη λήψη bitcoin εξαρτάται από το δίκτυο Bitcoin.

Υποστήριξη πελατών

Η ανταλλαγή διαθέτει μια πλούσια ενότητα Γνωσιακής Βάσης μαζί με ένα σύστημα υποστήριξης email. Μπορείτε ακόμη και να επικοινωνήσετε με το Bitit μέσω της σελίδας κοινωνικών μέσων.

Πλεονεκτήματα

Είναι πολύ εύκολο να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το Bitit. Επιπλέον, δεν σας ζητούνται λεπτομέρειες επαλήθευσης για παραγγελίες έως 25 EUR.

Μειονεκτήματα.

Ο ιστότοπος εφαρμόζει ένα όριο στη συναλλαγή. Η τιμή συναλλάγματος είναι αρκετά υψηλή.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

7. ΑΤΜ Bitcoin

Σκεφτήκατε ποτέ ότι η αγορά Bitcoin θα ήταν τόσο απλή όσο η ανάληψη μετρητών από το ATM! Λοιπόν, υπάρχουν πάνω από 30 ΑΤΜ Bitcoin με περισσότερους από 20 κατασκευαστές σήμερα που προσφέρουν αγορά Bitcoin χωρίς να υποβάλουν αποδείξεις ταυτότητας.

Για να αναφέρουμε, το Genesis machine1 (από το Genesis coin), το Satoshi1 ή το Satoshi2 (από το Genesis coin), το Lamassu, General Bytes BATMTwo (one-way), General Bytes BATMΤρία (αμφίδρομα), το BitAccess είναι μερικά από τα δημοφιλή ATM ATM.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin από ATM ATM?

Ο χάρτης ATM Bitcoin θα σας οδηγήσει στο πλησιέστερο Bitcoin ATM. Η διαδικασία είναι έτσι. Πηγαίνετε προς ένα ATM Bitcoin και σαρώστε τον κωδικό QR της διεύθυνσης πορτοφολιού Bitcoin σας. Θα λάβετε τα Bitcoin σας σε αυτήν τη διεύθυνση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μηχάνημα θα δημιουργήσει ένα πορτοφόλι χαρτιού.

Στη συνέχεια, μπορεί να σας ζητηθεί να σαρώσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα ή οποιαδήποτε άλλη επαλήθευση που εξαρτάται πλήρως από τη διαμόρφωση των μηχανημάτων ATM και διαφέρει από διαφορετικούς κατασκευαστές.

Το επόμενο βήμα είναι να εισαγάγετε τον αριθμό των Bitcoin που θέλετε να αγοράσετε (μπορείτε επίσης να εισαγάγετε το ποσό του νομίσματος fiat που θέλετε να ξοδέψετε). Επιτέλους, πρέπει να εισαγάγετε τα μετρητά και να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να παραδοθούν τα Bitcoin σας στη διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin.

Θα χρεωθείτε με χρέωση 5% έως 10% από ΑΤΜ, αλλά οι χρήστες είναι έτοιμοι να πληρώσουν αυτήν την αμοιβή, καθώς παρέχει απόλυτο απόρρητο. Τα όρια της συναλλαγής διαφέρουν με διαφορετικούς κατασκευαστές.

Πλεονεκτήματα

Η αγορά Bitcoin από το Bitcoin ATM είναι η πιο απλή και αξιόπιστη μέθοδος. Το απόρρητο του χρήστη διατηρείται.

Μειονεκτήματα

Το τέλος συναλλαγής είναι αρκετά υψηλό.

Ξεκινήστε με ATM BITCOIN

8. ShapeShift

λογότυπο shapeshiftΤο BitFinex επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν bitcoin με πιστωτική κάρτα και χωρίς επαλήθευση, χρησιμοποιώντας το ShapeShift. Τα μόνα κριτήρια για να αγοράσετε Bitcoins χρησιμοποιώντας το ShapeShift είναι να καταθέσετε οποιοδήποτε Cryptocurrency, δηλαδή θα πρέπει να καταθέσετε altcoins ή άλλα ψηφιακά κουπόνια για να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το ShapeShift. Αυτός είναι ο καλύτερος ιστότοπος για εμπόρους που έχουν τη δυνατότητα να διαπραγματεύονται ένα κρυπτογράφηση σε αντάλλαγμα με άλλο.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το ShapeShift?

Η διαδικασία είναι απλή. Θα πρέπει να ανταλλάξετε οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό διακριτικό με αντάλλαγμα τα Bitcoin. Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στον ιστότοπο shapeshift.io, όπου θα εμφανίζεται ένα κουτί με διάφορα νομίσματα. Επιλέξτε ένα κέρμα αρχικά που θέλετε να αγοράσετε ακολουθούμενο από άλλα νομίσματα που θέλετε να καταθέσετε. Για παράδειγμα, εάν καταθέτετε Litecoins για Bitcoins, τότε οι Litecoins θα πρέπει να εμφανίζονται στην ενότητα “καταθέσεις” και τα Bitcoin στην περιοχή “λήψη”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “συνέχεια” όπου θα οδηγηθείτε σε μια σελίδα που θα σας ζητά να εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin μαζί με τη διεύθυνση επιστροφής χρημάτων Litecoin (σε περίπτωση που οι συναλλαγές δεν είναι επιτυχείς). Επιτέλους, ολοκληρώστε τη συναλλαγή κάνοντας κλικ στο “έναρξη συναλλαγής” και στείλτε τον αριθμό των Litecoins σε αντάλλαγμα των Bitcoin.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ SHAPE SHIFT

Τι πρέπει να εξετάσουμε για την αγορά Bitcoin χωρίς επαλήθευση?

Ορισμένοι ιστότοποι χρειάζονται πολύ χρόνο για να επαληθεύσουν τα στοιχεία του χρήστη. Εάν θέλετε να αγοράσετε Bitcoins σε σύντομο χρονικό διάστημα ή αμέσως (που προσφέρουν ορισμένες τοποθεσίες / ανταλλαγές), μπορείτε να επιλέξετε την αγορά Bitcoins χωρίς να υποβληθείτε σε διαδικασία επαλήθευσης.

Ορισμένοι χρήστες δεν θα είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν Bitcoin, εάν υπάρχει ανάγκη να ανεβάσετε τα αποδεικτικά ταυτότητάς τους. Είναι λόγω του κινδύνου παραβίασης των ανταλλαγών. Ωστόσο, οι ιστότοποι διασφαλίζουν καλή ασφάλεια, αλλά εξαρτάται από την εμπιστοσύνη του χρήστη στις ανταλλαγές. Λοιπόν, η αγορά bitcoin χωρίς καμία επαλήθευση παρέχει υψηλό βαθμό απορρήτου που προτιμούν ορισμένοι χρήστες.

Αποθήκευση Bitcoin

Παρόλο που τα πορτοφόλια Bitcoin και οι ιστότοποι ανταλλαγής διασφαλίζουν εξαιρετική ασφάλεια, είναι πάντα προτιμότερο να αποθηκεύετε τα Bitcoin σας σε σκληρό πορτοφόλι ή σε χαρτί. Υπάρχουν διάφορα σκληρά πορτοφόλια όπως Καθολικό Nano S, TREZOR, KeepKey και πολλά άλλα που μπορούν να ληφθούν υπόψη για την αποθήκευση των Bitcoin σας. Επιπλέον, οι χρήστες πρέπει να ελέγξουν τους ιστότοπους και την ενότητα σχολίων πριν αγοράσουν Bitcoin.

συμπέρασμα

Οι περισσότεροι προτιμούν να αγοράζουν Bitcoin χωρίς να υποβάλλουν τα πιστοποιητικά ταυτότητάς τους. Η αγορά Bitcoin χωρίς καμία επαλήθευση συνοδεύεται από πολλά πλεονεκτήματα. Αυτού του είδους οι συναλλαγές είναι αρκετά γρήγορες και μειώνουν τον κίνδυνο ενημέρωσης των τραπεζικών σας στοιχείων στον ιστότοπο. Ενώ ορισμένα ανταλλακτικά υποστηρίζουν διαδικτυακές συναλλαγές, άλλες πλατφόρμες όπως τα ATM ATM είναι φυσικοί ιστότοποι που προτιμούν οι περισσότεροι χρήστες καθώς προσφέρει πλήρη ανωνυμία.

Υπάρχουν μερικοί ιστότοποι όπως το Bitit που προσφέρουν την αγορά bitcoin με κουπόνια, κάτι που είναι πολύ ωραίο. Οι χρήστες που είναι πρόθυμοι να αγοράσουν Bitcoins αυτοπροσώπως μπορούν να βασίζονται σε LocalBitcoins και άλλοι που προτιμούν να αγοράζουν Bitcoin με καταθέσεις σε μετρητά και πιστωτικές κάρτες μπορούν να εξετάσουν Wall of νομίσματα, Bitquick και Coinmama. Ελπίζω να έχετε διαβάσει καλά και αυτός ο οδηγός σας βοήθησε στη διαδικασία αγοράς Bitcoin χωρίς επαλήθευση. Στη συνέχεια, πηδήξτε δεξιά σε αυτό και πάρτε στον εαυτό σας μερικά Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map