Αγοράστε χρυσό και ασήμι με Bitcoin 2021 – 3 εύκολους τρόπους

Από την ίδρυση των Bitcoins το 2009, έχουν βιώσει ένα αρκετά ταραχώδες ταξίδι την τελευταία δεκαετία. Ενώ δεν κατάφεραν να κάνουν μεγάλο μέρος αρχικά, το 2016-17 είδε μια αναβίωση από αυτούς που έπληξε τα ίδια τα ιδρύματα των εταιρειών επενδύσεων σε όλο τον κόσμο. Με υψηλό επιτόκιο 19,783 $ ανά Bitcoin, ο κόσμος αναγνώρισε αναμφισβήτητα ότι τα Bitcoin θα κυριαρχούσαν σύντομα σε σχεδόν όλους τους τρόπους συναλλαγών σε όλο τον κόσμο.

Επί του παρόντος, τα Bitcoin μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά ποικίλης γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών. Ένας μεγάλος αριθμός εμπόρων και διαδικτυακών πωλητών έχουν αρχίσει να δέχονται τα Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής. Και αυτά που σίγουρα δεν σχεδιάζουν να το κάνουν. Τώρα, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει δηλώσει με κανέναν τρόπο παράνομες συναλλαγές Bitcoin, αλλά δεν έχει ακόμη επιτρέψει ρητά και αναγνωρίσει το εμπόριο και τη χρήση του.

Στην πραγματικότητα, τα Bitcoin χρησιμοποιούνται πλέον όλο και περισσότερο για την αγορά άλλων μορφών κρυπτογράφησης, όπως τα Ethereum ή Ether tokens. Όλα αυτά οφείλονται κυρίως στην ευκολία με την οποία μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει συναλλαγές Bitcoin. Είναι ασφαλή, ασφαλή και γρήγορα. Συνδυάστε αυτά τα χαρακτηριστικά με το γεγονός ότι μπορούν πλέον να αγοραστούν εύκολα από μια ποικιλία ανταλλαγών και έχετε έναν αρκετά καλό λόγο για τον οποίο έχουν γίνει τόσο κυρίαρχη δύναμη στην ψηφιακή σφαίρα σήμερα.

Στην πραγματικότητα, ο ίδιος ο τομέας των κρυπτονομισμάτων λαμβάνει πολλή προσοχή τον τελευταίο καιρό. Ενώ το Bitcoin σίγουρα είναι ο πρωταγωνιστής στον αγώνα, υπάρχουν και άλλα υποτιθέμενα cryptos. Το Ethereum είναι ένα τέτοιο παράδειγμα ενός κρυπτονομίσματος διαφορετικού από το Bitcoin, το οποίο βρίσκεται επί του παρόντος σε υψηλό κύμα δημοτικότητας.

Εκτός από αυτό, το Litecoin που κυκλοφόρησε το 2011, αναφέρεται συχνά ως το ασήμι του χρυσού του Bitcoin. Το Zcash, ένα κρυπτογράφηση ανοιχτού κώδικα, χρησιμοποιείται συχνά για την παροχή επιπλέον επιπέδων ασφάλειας στις συναλλαγές στο blockchain. Για τους λάτρεις της ιδιωτικής ζωής, το Dash λειτουργεί εξαιρετικά καθώς παρέχει στον χρήστη την ευελιξία να παραμείνει ανώνυμος και να διατηρεί όλες τις συναλλαγές και τις συναλλαγές εξαιρετικά ιδιωτικές.

Αλλά το ερώτημα εδώ είναι, γιατί να περιοριστείτε μόνο σε ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες; Γιατί να μην επεκτείνετε την εμβέλεια των Bitcoin σε πιο μη συμβατικές αγορές, όπως αυτές πολύτιμων μετάλλων και πετρών. Ο χρυσός και το ασήμι είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μέταλλα στον κόσμο.

Ήταν πάντα δημοφιλείς, είτε σε οποιαδήποτε μορφή. Και δεδομένου ότι αυτή η εμμονή μας δεν δείχνει σημάδια διακοπής ή επιβράδυνσης, φαίνεται φυσικό να χρησιμοποιούμε όποια τεχνολογία έχουμε στη διάθεσή μας για να κάνουμε την αγορά τους ευκολότερη και πολύ πιο βολική. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι επιτακτική ανάγκη να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που παρουσιάζουν τα Bitcoin και να τις χρησιμοποιήσουμε στις αγορές χρυσού ή αργύρου μας.

Γιατί η επένδυση σε πολύτιμα μέταλλα είναι καλή ιδέα

αγοράστε bitcoin με χρυσόΠροτού προχωρήσουμε στο «πώς», είναι σημαντικό να κατανοήσουμε το «γιατί». Γιατί ακριβώς μας λένε να επενδύουμε σε χρυσό ή ασήμι; Γιατί πρέπει να αγοράσουμε χρυσό με Bitcoin; Είναι απλώς και μόνο επειδή είναι γυαλιστερά και φαίνονται όμορφα; Ή έρχονται με κάποια κρυμμένα οφέλη που μπορεί να ξεπερνούν κατά πολύ αυτά που ήδη γνωρίζουμε; Αξίζει πραγματικά το μέρος της επένδυσης; Ας σκάψουμε λίγο βαθύτερα.

Αδιάκοπη ζήτηση

Λέγεται συχνά ότι τίποτα στον κόσμο δεν είναι μόνιμο. Ό, τι έρχεται τριγύρω. Τι γίνεται όμως αν σας λέμε ότι η ζήτηση για χρυσό και ασήμι σχεδόν ποτέ δεν έχει παρατηρηθεί πτώση τα τελευταία εκατοντάδες χρόνια; Η μαζική δημοτικότητα και η παγκόσμια ελκυστικότητα αυτών των πολύτιμων μετάλλων συνεχίζουν να αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου και σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο εμπορικό εμπόρευμα, δεν αντιμετώπισαν ποτέ καθαρή μείωση των πωλήσεων.

Σίγουρα, υπάρχουν διακυμάνσεις εδώ και εκεί, όπως είναι αρκετά φυσικό, αλλά η γενική τάση ήταν πάντα στο θετικό μέτωπο, καθιστώντας αυτά τα μέταλλα την τέλεια επιλογή για τους επενδυτές.

Ελάχιστη προσφορά

Ένας άλλος μεγάλος λόγος για τον οποίο πρέπει να πάρετε το μερίδιό σας από αυτά τα μέταλλα το συντομότερο δυνατό είναι το απλό γεγονός ότι είναι περιορισμένα στην προσφορά. Οι εξορυκτικές επιχειρήσεις προχωρούν επί του παρόντος σε διάφορα μέρη του κόσμου. Διάφορες βιομηχανίες και φυτά μεγάλης κλίμακας έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να εξάγουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρυσό και ασήμι από τη γη. Και όμως η ζήτησή τους υπερτερεί κατά πολύ της προσφοράς τους.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, πολύτιμα μέταλλα βρίσκονται συχνά σε υψηλότερες τιμές από άλλα εύκολα διαθέσιμα μέταλλα. Η Goldman Sachs στην πραγματικότητα έχει καταγράψει ότι όλα τα αποθέματα χρυσού στον κόσμο αναμένεται να εξαντληθούν σε περίπου 20 χρόνια. Τώρα, ενώ αυτό μπορεί να μοιάζει με άσχημα νέα, θα μπορούσε να καταδείξει μια περιουσία για εκείνους που έχουν ήδη μια αξιοπρεπή ποσότητα χρυσού.

Προστατευόμενο απόρρητο

Οι επενδύσεις μπορεί να φαίνονται σαν μια αρκετά απλή ιδέα για κατανόηση. Αλλά για να τους κυριαρχήσετε πραγματικά, πρέπει να μάθετε όλα τα κόλπα του εμπορίου και να εξοικειωθείτε με όλες τις βασικές αποχρώσεις. Μία από αυτές τις έννοιες είναι αυτή της ιδιωτικής ζωής, η οποία στην πραγματικότητα έχει μεγάλη σημασία για τη μεγάλη πλειοψηφία των επενδυτών εκεί έξω.

Ένας εκπληκτικά υψηλός αριθμός επενδυτών θέλει να διατηρήσει τις συναλλαγές του ιδιωτικές και γι ‘αυτό, ο χρυσός και το ασήμι είναι σχεδόν τα τέλεια μέταλλα για να επενδύσουν. Όταν ασχολείστε με κάποιο από τα πολύτιμα μέταλλα, καμία από τις προσωπικές σας πληροφορίες δεν κοινοποιείται στο κοινό οποιαδήποτε δημόσια οντότητα. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει να παραμείνει ανώνυμος και να διατηρήσει την ταυτότητά του μυστική.

Ευκολία ρευστότητας

Ένας άλλος μεγάλος παράγοντας που λειτουργεί καλά για πολύτιμα μέταλλα όπως ο χρυσός και το ασήμι είναι η ευκολία με την οποία μπορούν να υγροποιηθούν. Σήμερα, έχουμε αναπτύξει τα οικονομικά μας σχέδια και υπηρεσίες στο βαθμό που οποιαδήποτε και κάθε μορφή πολύτιμων μετάλλων μπορεί σχεδόν αμέσως να μετατραπεί στο νόμισμα της επιλογής μας.

Ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία ανήκετε ή τη μορφή του νομίσματος που αναζητάτε, δεν θα χρειαστούν περισσότερες από δύο ημέρες για να λάβετε άμεση μεταφορά μετρητών στον προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό με αντάλλαγμα χρυσό και ασήμι.

Προστασία από τον πληθωρισμό

Οι αγορές χρυσού μπορούν να χρησιμεύσουν ως μια αρκετά βιώσιμη ασπίδα ενάντια στον πληθωρισμό για τον μέσο καταναλωτή. Εάν τυχαίνει να αγοράσετε μια αξιοπρεπή ποσότητα χρυσού σήμερα και διαπιστώσετε ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο σύνολο αντικειμένων από την πραγματική αξία του χρυσού, τότε δέκα χρόνια από τώρα, θα μπορούσατε να αγοράσετε τα ίδια είδη με ίσως καλό χρηματικό ποσό να απομείνει επίσης. Αυτή είναι μια αρκετά σταθερή κάλυψη ενάντια στον πληθωρισμό, την οποία μπορείτε να πάρετε μόνο εάν επιλέξετε να επενδύσετε σε χρυσό ή ασήμι.

Αύξηση αναλογίας χρυσού προς αργύρου

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, η αναλογία χρυσού προς αργύρου ήταν περίπου 16 προς 1, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να αγοράσετε έως και 16 ουγγιές αργύρου για μια ουγγιά χρυσού. Σήμερα, ο λόγος αυτός έχει αυξηθεί έως και 70 έως 1. 70 ουγγιές αργύρου, τώρα ισούται περίπου με μια ουγγιά χρυσού.

Τώρα πηγαίνοντας με αυτό που λένε οι ειδικοί, προβλέπεται ότι αυτός ο λόγος θα επιστρέψει σύντομα στην αρχική του αξία, πράγμα που σημαίνει ότι το ασήμι πρόκειται να βιώσει μια σχεδόν άνευ προηγουμένου αύξηση του κόστους. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει δυνητικά σημαντικά κέρδη για επενδυτές και αγοραστές αργύρου.

Πώς αγοράζει κανείς χρυσό ή ασήμι με Bitcoin?

Τώρα που εξοικειωθήκαμε με τα οφέλη της επένδυσης σε χρυσό και ασήμι, απαντήσαμε στο ερώτημα γιατί πρέπει να αγοράσουμε ασήμι με το Bitcoin και είμαστε ξεκάθαροι για το γιατί είναι τόσο καλή επιλογή, πρέπει να καταλάβουμε πώς πηγαίνουμε πραγματικά σχετικά με την πραγματοποίηση αγορών με Bitcoin.

Αλλά πρώτα, ας περιγράψουμε πρώτα τους παράγοντες που καθιστούν το Bitcoin μια εξαιρετική εναλλακτική λύση έναντι των πιο συμβατικών μεθόδων πληρωμής. Πρώτα απ ‘όλα, η δημοτικότητα των Bitcoins δεν είναι κάτι που χρειάζεται εισαγωγή. Το Bitcoin βρίσκεται κυριολεκτικά στο δρόμο για να γίνει το πιο ισχυρό νόμισμα στον κόσμο.

Πρόσφατα, σε συνέντευξη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και συνιδρυτή του Twitter, Jack Dorsey, είπε ότι σε περίπου δέκα χρόνια, το Bitcoin θα μπορούσε να γίνει το ενιαίο νόμισμα του κόσμου. Αυτό είναι τεράστιο που προέρχεται από έναν άνθρωπο με τέτοια επιρροή. Εκτός από αυτό, τα Bitcoins έχουν κυριολεκτικά ξεσηκώσει τις πληρωμές, λόγω της ευκολίας που προσφέρουν σε δραστηριότητες όπως online αγορές και συναλλαγές.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την αγορά χρυσού ή ασημιού με Bitcoins στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου περίπλοκη. Οποιοσδήποτε διαθέτει ακόμη και το ελάχιστο όριο γνώσεων σχετικά με τα κρυπτονομίσματα είναι αρκετά ικανός για να το κάνει και ολόκληρη η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας.

Πρώτα πρέπει να βρείτε έναν ιστότοπο που ασχολείται με χρυσό ή ασήμι και δέχεται τα Bitcoin ως πληρωμή. Μια αρκετά αξιοπρεπής επιλογή θα ήταν το Bitgild ή το GoldSilver. Και οι δύο αυτές ιστοσελίδες προκαλούν θαύματα κατά την πραγματοποίηση αγορών χρυσού ή ασημιού και παρέχουν ένα ευρύ φάσμα μεθόδων πληρωμής, ένας από τους οποίους είναι μέσω των Bitcoin. Ένα άλλο φανταστικό παράδειγμα ενός τέτοιου ιστότοπου θα ήταν το Vaultoro. Ακολουθεί μια μικρή αναδρομή σε αυτό που προσφέρει το καθένα από αυτά τα τρία.

Κορυφαία 3 καλύτερα μέρη για αγορά ασημιού & Χρυσό με Bitcoin

1. Bitgild

bitgild

Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο και είστε πεπεισμένοι για την αυθεντικότητά του. Η Bitgild προσφέρει συναλλαγές και αγορές όχι μόνο σε χρυσό και ασήμι, αλλά και σε πλατίνα και παλλάδιο.

Υπόσχονται μια παγκόσμιας κλάσης και ποιοτικής υπηρεσίας που εκτείνεται σε όλα τα ευρωπαϊκά έθνη. Το σύνθημά τους είναι ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές. Φροντίζουν ιδιαίτερα για τις αποστολές τους που είναι ασφαλισμένες και συσκευάζονται με απόλυτη φροντίδα. Τέλος, προσπαθούν να ενημερώνονται πάντα με όλες τις τελευταίες τιμές spot και τα γραφήματα bitcoin.

2. GoldSilver

χρυσός

Το GoldSilver διαθέτει έναν ασφαλή χώρο αποθήκευσης θησαυροφυλακίων που σίγουρα θα διατηρήσει το χρυσό και το ασήμι σας απόλυτα ασφαλές και κρυμμένο από τα αδιάκριτα χέρια. Προσφέρουν να πουλήσουν αυτά τα πολύτιμα μέταλλα με τη μορφή νομισμάτων, ράβδων και στρογγυλών.

Έχουν μια αρκετά εξαντλητική και ποικίλη συλλογή νομισμάτων και ράβδων, το καθένα με ξεχωριστό σχεδιασμό από μόνο του, για να το εκτιμήσετε. Έχουν ακόμη και χρυσό κόσμημα προς πώληση και εκτός από τις συνήθεις επιλογές αγοράς, το GoldSilver θα σας επιτρέψει επίσης να πουλήσετε τη συλλογή σας από χρυσό ή ασήμι στον ίδιο τον ιστότοπο.

3. Vaultoro

vaultoro

Με μια ομαλή εμπειρία στον ιστότοπο και μια εξαιρετική εμπειρία αγορών, είναι πολύ σαφές ότι η Vaultoro κατατάσσεται ψηλά στον επαγγελματισμό και την ποιότητα. Με χαρακτηριστικά όπως ένα επαγγελματικό θησαυροφυλάκιο, 100% κατανεμημένος χρυσός και μηνιαίες καταστάσεις για τον λογαριασμό σας, όπως θα κάνατε σε έναν τυπικό τραπεζικό λογαριασμό, απλώς δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτόν.

Προσφέρουν τις καλύτερες τιμές και κάθε γραμμάριο χρυσού στα αποθέματά τους είναι ασφαλισμένο έναντι οποιασδήποτε σωματικής απώλειας. Τέλος, συνεργάζονται επίσης με το Πρωτόκολλο Glass Books, το οποίο τις καθιστά μία από τις πιο διαφανείς και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Μόλις συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, πρέπει να προσθέσετε ό, τι επιθυμείτε στο καλάθι ή στο καλάθι αγορών σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα προσθέσετε όποια ποσότητα χρυσού ή αργύρου σας ενδιαφέρει να αγοράσετε. Μόλις γίνει αυτό, πρέπει να προχωρήσετε στο ταμείο όπου θα σας ζητηθεί να υποβάλετε μερικά από τα στοιχεία σας και στη συνέχεια να μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής.

Εδώ, πρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένα τα Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής. Μόλις το κάνετε αυτό, θα εμφανιστεί ένα τιμολόγιο που θα περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες, όπως πόσα bitcoin πρέπει να πληρώσετε για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Συνήθως θα σας δοθεί ένα χρονικό πλαίσιο περίπου 15 λεπτών εντός του οποίου πρέπει να υποβάλετε την πληρωμή σας και να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συνδεθείτε στο πορτοφόλι σας Bitcoin και να πραγματοποιήσετε τη μεταφορά από το πορτοφόλι σας στον επιθυμητό λογαριασμό. Εάν δεν το κάνετε αυτό, η συναλλαγή σας θα ακυρωθεί και το καλάθι σας θα αδειάσει. Εάν καταφέρετε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή εγκαίρως, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στην οθόνη σας. Μετά από αυτό, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο, καθώς οι πληρωμές με Bitcoins συνήθως χρειάζονται περίπου μια ημέρα για να ολοκληρωθούν.

Μόλις ο προμηθευτής των μετάλλων λάβει την πληρωμή σας, η αποστολή σας θα προετοιμαστεί και στη συνέχεια θα σταλεί, με πληροφορίες παρακολούθησης που θα σας σταλούν δεόντως στο τηλέφωνό σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε πού βρίσκεται η αποστολή σας και περίπου πόσο καιρό θα χρειαστεί για να φτάσετε σε εσάς.

Εάν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι, είναι ότι η τρέλα που συχνά σχετίζεται με πολύτιμα μέταλλα δεν πρόκειται ποτέ να πεθάνει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε επίσης να αρχίσετε να τα αποθηκεύετε. Επιπλέον, εάν μιλάμε για ένα απαράμιλλο παγκόσμιο ακόλουθο, τότε τα Bitcoin δεν είναι πολύ πίσω.

Γιατί λοιπόν να μην συνδυάσετε και τα δύο αυτά αγαπημένα πλήθους και να χρησιμοποιήσετε τις συνδυασμένες δυνατότητές τους για να φέρετε τον εαυτό σας σε μερικές φανταστικές οικονομικές ευκαιρίες και προγράμματα πλούτου; Με άλλα λόγια, πάρτε τον εαυτό σας μερικά Bitcoin και ξεκινήστε να αγοράζετε ό, τι ποσό χρυσού ή αργύρου ταιριάζει καλύτερα στον προϋπολογισμό σας. Καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner