Καλύτερες χρεωστικές κάρτες Bitcoin 2021 – Οι καλύτεροι

1. CryptoPay 2. Xapo 3. WireX
χρεωστική κάρτα wirex bitcoin
ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ!

πιστωτική κάρταΑναφερόμενοι ως το νόμισμα του μέλλοντος, τα Bitcoin κέρδισαν πραγματικά τον κόσμο κατά το πρόσφατο παρελθόν. Με τη φαινομενική άνοδο τους στην εξουσία και τον εξωφρενικό ρυθμό ανάπτυξης, ο παγκόσμιος πληθυσμός αναγκάστηκε να καθίσει και να λάβει υπόψη τον νεότερο παίκτη της νομισματικής επιχείρησης. Ακόμα και σήμερα, η παγκόσμια κυριαρχία των Bitcoin φαίνεται να απέχει πολύ από το τέλος της. Η δημοτικότητά τους συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να αγοράζουν και να συναλλάσσονται μαζί τους. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε νέο εγχείρημα, είναι πιθανό να γίνουν μερικοί λόξπες στο δρόμο.

Τα bitcoin επίσης προορίζονται να συναντήσουν ένα μεγάλο μέρος των δικών τους εμποδίων. Ένα από τα πιο επείγοντα ζητήματα γι ‘αυτούς τώρα είναι η μη διαθεσιμότητα αποτελεσματικών και βολικών πυλών πληρωμής με τις οποίες πρέπει να πληρώνετε για υπηρεσίες με Bitcoins. Αν και ο αριθμός των προμηθευτών που είναι ευχαριστημένοι να δεχτούν τα Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής συνεχίζει να αυξάνεται, υπάρχει μια ανησυχητικά μικρή προσφορά καναλιών μέσω των οποίων ένας πελάτης μπορεί πραγματικά να πραγματοποιήσει την πληρωμή.

Χρεωστικές κάρτες για Bitcoin

Αλλά όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν, διότι υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται μέρα και νύχτα για να βεβαιωθείτε ότι θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα Bitcoin. Και μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους βρήκαν τη λαμπρή ιδέα των χρεωστικών καρτών Bitcoin. Οι χρεωστικές κάρτες Bitcoin είναι ακριβώς όπως ακούγονται. Παρόμοια με τις χρεωστικές κάρτες, επιτρέπουν στον κάτοχο να πραγματοποιεί πληρωμές και να αγοράζει προϊόντα ή υπηρεσίες για τον εαυτό του, εκτός από το γεγονός ότι οι πληρωμές θα γίνονται σε Bitcoins. Αυτές οι κάρτες έχουν σχεδιαστεί για να εισάγουν απευθείας τα πορτοφόλια σας Bitcoin και να εξάγουν κέρματα από αυτά, τα οποία μετατρέπονται περαιτέρω και μεταφέρονται ως πραγματικό νόμισμα στον οικονομικό λογαριασμό του προμηθευτή σας μόλις κάνετε μια αγορά. Η διαδικασία είναι στιγμιαία και αρκετά κατανοητή.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή χρεωστικής κάρτας Bitcoin

Ποιοι άλλοι επαγγελματίες χρησιμοποιούν χρεωστικές κάρτες BTC; Για αρχάριους, σας επιτρέπουν να πάτε εντελώς χωρίς μετρητά, για κάθε αγορά που πραγματοποιείτε να πληρώνεστε με τη χρεωστική σας κάρτα Bitcoin, ανεξάρτητα από το αν ο έμπορος δέχεται Bitcoin ή όχι. Οι χρεωστικές κάρτες Bitcoin γίνονται δεκτές σχεδόν παντού, δηλαδή, οποιοδήποτε κατάστημα ή προμηθευτής που δέχεται πληρωμές μέσω χρεωστικής κάρτας θα δεχτεί επίσης ευχαρίστως πληρωμές με χρεωστική κάρτα Bitcoin.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μετατροπές, καθώς μόλις προμηθεύσετε Bitcoin στη χρεωστική σας κάρτα, τα αποθηκεύει ως πραγματικό νόμισμα στον λογαριασμό σας. Τώρα, όποτε θέλετε να κάνετε μια αγορά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε την κάρτα στο μηχάνημα του προμηθευτή και το ισχύον ποσό που μετατρέπεται στο επιθυμητό νόμισμα πιστώνεται αμέσως στον λογαριασμό προμηθευτών αφού έχει χρεωθεί από τον λογαριασμό σας.

Ως αποτέλεσμα, οι διεθνείς συναλλαγές παύουν να είναι ενοχλητικές. Όποτε επιλέξετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι η χρεωστική σας κάρτα Bitcoin και θα διαπιστώσετε ότι η πραγματοποίηση πληρωμών σε διεθνή καταστήματα και καταστήματα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Αλλά όπως υπάρχουν δύο όψεις σε ένα νόμισμα, και ένα γιν σε κάθε γιανγκ, πρέπει να υπάρχουν και μερικά μειονεκτήματα σε αυτό το δυνητικά παιχνίδι που αλλάζει το παιχνίδι. Και αν προσπαθούμε να σας εκπαιδεύσουμε για τη βιωσιμότητα και τη χρησιμότητα αυτών των καρτών, γίνεται αυτόματα ευθύνη μας να σας ενημερώσουμε για τα μειονεκτήματα, όσο λίγα είναι και αυτά.

Ένα μεγάλο ελάττωμα που βρίσκεται σε όλη αυτή τη στρατηγική είναι αυτό του συγκεντρωτισμού. Για να επεξεργαστείτε, για να αποκτήσετε πρόσβαση στα Bitcoin σας μέσω της χρεωστικής σας κάρτας, θα πρέπει πρώτα να καταθέσετε κέρματα στον λογαριασμό της εταιρείας χρεωστικής κάρτας σας. Επομένως, βασικά παραδίδετε τα κέρματά σας σε μια εταιρεία τρίτου μέρους, η οποία ενδέχεται να έχει ή δεν διαθέτει επαρκή μέτρα για την προστασία των Bitcoin σας σε περίπτωση παραβίασης της ασφάλειας.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, συνιστάται να μην φορτώσετε τη χρεωστική σας κάρτα Bitcoin με πολλά χρήματα, αλλά να καταθέσετε μόνο όσα νομίσματα είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα χρειαστείτε αργότερα για τις αγορές σας. Στην πραγματικότητα, μόλις ολοκληρωθεί η αγορά και δεν απαιτούνται πλέον οι υπηρεσίες της κάρτας, προς το παρόν, βεβαιωθείτε ότι το υπόλοιπο της κάρτας φτάνει σε αμελητέο ποσό. Με αυτόν τον τρόπο, τα νομίσματά σας παραμένουν ασφαλή στα θησαυροφυλάκια τους και ακόμη και αν ένα ζήτημα ασφαλείας καταφέρει να εμφανιστεί, θα χάσετε μόνο ένα μικρό μέρος των νομισμάτων σας.

Επιπλέον, για μια τόσο βολική υπηρεσία, δεν μπορείτε να περιμένετε ότι οι εταιρείες χρεωστικών καρτών δεν θα σας χρεώσουν λίγο επιπλέον στο όνομα της ευκολίας ή της χρέωσης χρήσης. Θα πρέπει σίγουρα να πληρώσετε μερικά δολάρια εάν χρειαστεί να εγγραφείτε για αυτήν την υπηρεσία και επίσης να πληρώνετε μηνιαία ενοίκια για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το ίδιο.

Αν και τα μηνιαία ενοίκια μπορούν να αποφευχθούν εάν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε λίγη έρευνα για τις διάφορες εταιρείες που εκδίδουν χρεωστικές κάρτες για τα Bitcoin, επειδή δεν επιβάλλουν όλες αυτές τις χρεώσεις. Και από τη θετική πλευρά των πραγμάτων, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές εταιρείες χρεωστικών καρτών Bitcoin, μπορείτε να συγκρίνετε πραγματικά την αμοιβή και τις χρεώσεις διαφορετικών εταιρειών και στη συνέχεια να φτάσετε στην καλύτερη επιλογή της παρτίδας όσον αφορά την οικονομική αξία και την προσιτή τιμή.

Τώρα που έχουμε εξοικειωθεί πλήρως με τις εισόδους των χρεωστικών καρτών Bitcoin και πώς υποτίθεται ότι θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη, είναι απολύτως λογικό να ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς σημαντικούς παίκτες του κλάδου, δηλαδή, πάρτε λίγο περιοδεία των διαφόρων εταιρειών που επί του παρόντος εκδίδουν τέτοιες κάρτες. Θα εξετάσουμε το καθένα και θα προσπαθήσουμε να εκτιμήσουμε τη βιωσιμότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν, μαζί με την ανάλυση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων για καθένα από αυτά, έτσι ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας ποιο από τα πολλά είναι τα καλύτερα Χρεωστική κάρτα Bitcoin.

Κορυφαίες 5 καλύτερες χρεωστικές κάρτες Bitcoin 2021

1. Cryptopay

χρεωστική κάρτα cryptopayΈνας άλλος σημαντικός παίκτης αυτής της επιχείρησης είναι η Crytopay, με μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό της και προσελκύει πολλούς πελάτες. Αυτή η εταιρεία προσφέρει τόσο εικονικές όσο και φυσικές χρεωστικές κάρτες, δηλαδή, ακόμη και αν επιθυμείτε να κάνετε συναλλαγές με τα Bitcoin, μέσω μιας εικονικής χρεωστικής κάρτας, η Crytopay θα σας επιτρέψει να το κάνετε αυτό.

Το μόνο πράγμα που λειτουργεί πραγματικά για το Cryptopay είναι ότι εκδίδουν χρεωστικές κάρτες σε οποιονδήποτε στον κόσμο, ανεξαρτήτως εθνικότητας ή περιοχής. Επίσης, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η επιλογή εικονικής χρεωστικής κάρτας είναι μια τεράστια σωσίβια για όλους τους λάτρεις των διαδικτυακών αγορών, διότι κάνει τις πληρωμές μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου τόσο απλές όσο και την παροχή μετρητών από τα πορτοφόλια σας. Η φυσική κάρτα, από την άλλη πλευρά, έρχεται με ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας «chip and pin», καθιστώντας την πιο ασφαλή στη χρήση από το Bitpay.

Ένα άλλο μπόνους που κερδίζετε από την επιλογή του Crytopay είναι ότι δεν χρειάζεται καν να αναπτύξετε ένα πλήρες αναγνωριστικό, καθώς η εκτεταμένη επαλήθευση πραγματοποιείται μόνο εάν επιλέξετε να εγγραφείτε σε μια κάρτα με παρατεταμένα όρια που προορίζονται για συναλλαγές υψηλής αξίας.

Η κάρτα, σε αυτήν την περίπτωση, κοστίζει 15 $ και παρέχεται δωρεάν αποστολή οπουδήποτε στον κόσμο. Οι συναλλαγές ATM σας κοστίζουν 2,5 $ και το κόστος μετατροπής νομίσματος, όπως και με το Bitpay είναι 3 $. Αν και τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι τέλειο και παρόμοιο συμβαίνει με το Crytopay, γιατί έχει μερικές δικές του ανωμαλίες. Η κάρτα σας επιβάλλει επιπλέον κόστος συντήρησης 1 $ ανά μήνα και κάθε φορά που φορτώνετε την κάρτα, θα πρέπει να επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση 1%. Τέτοιο κόστος συντήρησης αυξάνει την καθαρή τιμή της υπηρεσίας κατά ένα σημαντικό ποσό, αλλά σε περίπτωση που δεν αισθάνεστε πολύ ενοχλημένος γι ‘αυτά, τότε το Cryptopay μπορεί να είναι μια αρκετά κατάλληλη επιλογή για εσάς. Επίσης, το ανώτατο όριο όσον αφορά τη φόρτωση χρημάτων στην κάρτα, είναι 2500 $.

Ξεκινήστε με το CRYPTOPAY

2. Xapo

χρεωστική κάρτα xapoΤο Xapo χαρακτηρίζεται καλύτερα από το καλό όνομα που έχει δημιουργήσει η εταιρεία για πολλά χρόνια. Η φήμη και η αναγνώριση που κατάφερε να κερδίσει η εταιρεία αποτελεί από μόνη της μαρτυρία για τη χρησιμότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν. Στην πραγματικότητα, η Xapo ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που ασχολήθηκαν πραγματικά με τις χρεωστικές κάρτες Bitcoin, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν καλή εμπειρία στον τομέα και γνωρίζουν δεόντως τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να σχεδιαστούν ή να εφαρμοστούν αυτές οι κάρτες..

Προσφέρει μια κάρτα που μοιάζει αρκετά με αυτήν που προσφέρει η Bitpay, κυρίως με την έννοια ότι και αυτοί, δεν προσφέρουν επαλήθευση «chip and pin». Εάν η ασφάλεια είναι μια από τις πιο επιτακτικές ανησυχίες για εσάς ή αν ανυπομονείτε να φορτώσετε την κάρτα σας με άφθονα χρηματικά ποσά, τότε μπορεί να σας βοηθήσει να αναζητήσετε άλλες επιλογές.

Με κόστος έκδοσης 20 $ και χρέωση 12 $ ετησίως, αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο ακριβά που διατίθενται στην αγορά. Ωστόσο, η ετήσια χρέωση τίθεται σε ισχύ μόνο μετά το πρώτο έτος χρήσης. Ο ιστότοπος για την Xapo ισχυρίζεται ότι αποστέλλει την κάρτα σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο και ένα ελαφρώς ενοχλητικό γεγονός είναι ότι χρεώνουν μια επιπλέον χρέωση σε περίπτωση που ένας χρήστης θέλει να αλλάξει το pin της χρεωστικής κάρτας. Το ανώτατο όριο για την αποθήκευση χρημάτων, όπως στο Cryptopay, είναι 2500 $ και τα μόνα μειονεκτήματα στο σύστημά τους είναι η απουσία επαλήθευσης «chip and pin» και ένα ελαφρώς περιττό σύστημα χρεώσεων.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ XAPO

3. Wirex

χρεωστική κάρτα wirex bitcoinΗ Wirex υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Παρέχει πορτοφόλια κρυπτογράφησης και πρόσφατα άρχισε να δίνει χρεωστικές κάρτες VISA για το ίδιο. Στην πραγματικότητα ονομαζόταν νωρίτερα E-coin, το οποίο αργότερα άλλαξε σε Wirex το 2016.

Το μόνο πράγμα που υποστηρίζει πραγματικά την καμπάνια της εταιρείας για κάρτες είναι η δική τους φήμη και η αξία της επωνυμίας τους. Δεδομένου ότι είναι καλά εδραιωμένοι, έχουν ήδη μια αφοσιωμένη ομάδα πελατών που είναι έτοιμοι να εγγυηθούν τη χρησιμότητα των υπηρεσιών τους. Το Wirex παρέχει ακόμη υποστήριξη για μια εφαρμογή, η οποία μπορεί να εγκατασταθεί και να εκτελεστεί τόσο στο κινητό σας όσο και σε επιτραπέζιες συσκευές. Μόλις την ενεργοποιήσετε, αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση ορισμένων λειτουργιών όπως η φόρτωση της χρεωστικής σας κάρτας, καθιστώντας την μία από τις πιο βολικές και φιλικές προς τον χρήστη υπηρεσίες γύρω.

Η χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιούν έρχεται προσυσκευασμένη με έλεγχο ταυτότητας “chip and pin”, πράγμα που σημαίνει ότι η ασφάλεια δεν θα είναι μεγάλο ζήτημα με το Wirex. Η δομή των χρεώσεων είναι συγκρίσιμη με όλες τις άλλες υπηρεσίες που χειρίζονται κάρτες που αναφέρθηκαν προηγουμένως, δηλαδή, ένα τέλος μετατροπής 3% σε περίπτωση που αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα διεθνώς, μια χρέωση 2,5 $ ATM για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται σε ATM και τέλος μια χρέωση 17 $ για την πραγματική αποστολή της κάρτας σε εσάς.

Παρόμοια με την Xapo, η Wirex προσφέρει επίσης μια εικονική χρεωστική κάρτα, σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρεστε να χειριστείτε ή να λάβετε το φυσικό πλαστικό μοντέλο της κάρτας. Εκτός από τα άλλα κόστη που αναφέρθηκαν παραπάνω, η Wirex επιβάλλει επίσης στους πελάτες της ένα τέλος συντήρησης ή συντήρησης, το οποίο είναι μηνιαίας φύσης. Παρόμοια με το Cryptopay, το Wirex σας κάνει να πληρώνετε επιπλέον 1 $ ανά μήνα στο όνομα της συντήρησης. Όλα αυτά τα κόστη συνδυασμένα καθιστούν τις υπηρεσίες αυτής της εταιρείας ελαφρώς δυσκολότερες και πιο κατάλληλες για εκείνους τους πελάτες που είναι εντάξει με δαπάνες καλών χρημάτων στην κάρτα τους.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ WIREX

4. Bitpay

χρεωστική κάρτα bitpayΤο Bitpay είναι μια πολύ γνωστή και ευρέως αναγνωρισμένη εταιρεία για συναλλαγές Bitcoin και οι κάρτες που εκδίδουν στους πελάτες τους έχουν το μοναδικό χαρακτηριστικό ότι είναι αποδεκτές παγκοσμίως. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο, μπορείτε να πραγματοποιείτε πληρωμές και να αγοράζετε υπηρεσίες μέσω της χρήσης χρεωστικής κάρτας Bitpay.

Ωστόσο, στο μειονέκτημα των πραγμάτων, αυτές οι κάρτες μπορούν να εκδοθούν μόνο στους πολίτες των ΗΠΑ προς το παρόν. Ωστόσο, τα σχέδια επέκτασης της επιχείρησης σε πολίτες άλλων εθνών είναι σίγουρα σε εξέλιξη. Επιπλέον, η ασφάλεια φαίνεται να είναι λίγο πρόβλημα για το Bitpay, καθώς οι κάρτες τους δεν διαθέτουν έλεγχο ταυτότητας “chip and pin”, μια δυνατότητα που συνήθως προσθέτει ένα διπλό επίπεδο ασφάλειας στους περισσότερους τραπεζικούς λογαριασμούς. Σας προσφέρουν μια γενική προπληρωμένη κάρτα Visa, την οποία μπορείτε να φορτώσετε μέσω του λογαριασμού σας στο Bitpay και είστε έτοιμοι. Λειτουργικό σε κάθε μία από τις 50 επικράτειες των Ηνωμένων Πολιτειών, το μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε μια δική σας κάρτα είναι ένα κρατικό αναγνωριστικό, μια διεύθυνση κατοικίας και ένας έγκυρος αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης.

Όσον αφορά το κόστος που έχετε πραγματοποιήσει, πληρώνετε μόνο το τέλος εγγραφής 9,95 $ και η κάρτα θα σας έρθει αμέσως σε επαφή εντός ενός εβδομάδας το πολύ. Αυτή η παράδοση πραγματοποιείται χωρίς κόστος και τυχόν επιπλέον έξοδα που προκύπτουν περιλαμβάνονται στο ίδιο το τέλος εγγραφής.

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι των πληροφοριών που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το Bitpay σας χρεώνει μια χρέωση 3% σε περίπτωση που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα εκτός των ΗΠΑ, στο όνομα του κόστους μετατροπής νομίσματος. Οι συναλλαγές ATM κοστίζουν οπουδήποτε μεταξύ 2-3 $, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον $ 2 κάθε φορά που αποσύρετε κάποιο ποσό από ένα ATM στις ΗΠΑ και 3 $ για όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές σε ATM εκτός της χώρας. Ωστόσο, τυχόν άλλα τέλη συναλλαγής καταργούνται εντελώς.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ BITPAY

5. Μετατόπιση

αλλαγή χρεωστικής κάρτας bitcoinΗ Shift ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη εταιρεία χρεωστικών καρτών με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες και οι κάρτες που εκδίδουν συνδέονται στενά με τους λογαριασμούς σας στο Coinbase. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Coinbase είναι στην πραγματικότητα μια υπηρεσία ανταλλαγής νομισμάτων που απευθύνεται ειδικά σε ψηφιακά νομίσματα και κρυπτονομίσματα και επί του παρόντος βασίζεται στο Σαν Φρανσίσκο. Παρέχουν στους πελάτες μια εικονική αλλά ασφαλή πλατφόρμα για αγορά, πώληση, μεταφορά ή συναλλαγή σε ψηφιακά νομίσματα. Με τη σύνδεση σε έναν τέτοιο λογαριασμό, το Shift το καθιστά εξαιρετικά εύκολο και βολικό να πραγματοποιείτε συναλλαγές σε Bitcoin και να πληρώνετε για υπηρεσίες και προϊόντα με τη χρεωστική σας κάρτα.

Ωστόσο, για μια υπηρεσία χρεωστικής κάρτας που ισχυρίζεται ότι είναι αποκλειστικά με έδρα στις ΗΠΑ και υπερηφανεύεται για την εθνική της επιχείρηση, το Shift λειτουργεί στην πραγματικότητα μόνο σε 45 από τις πενήντα πολιτείες των ΗΠΑ. Οι επεκτάσεις είναι σίγουρα σε εξέλιξη και ίσως κάποια μέρα το Shift μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες χώρες, αλλά προς το παρόν εξυπηρετεί μόνο σαράντα πέντε περιοχές των ΗΠΑ. Επίσης, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα ακόμη και όταν δοκιμάζετε και πραγματοποιείτε αγορές διεθνώς με τη χρεωστική κάρτα Shift, όχι επειδή οι δυνατότητες του Shift είναι περιορισμένες, αλλά επειδή το Coinbase, το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό με το Shift, δεν είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες.

Ενώ η προσέγγιση χρηστών και η διαθεσιμότητα ενδέχεται να είναι μερικά προβλήματα με αυτήν την κάρτα, το κόστος σίγουρα δεν είναι. Το Shift είναι μια από τις πιο οικονομικές κάρτες και οι χρεώσεις που επιβάλλονται είναι πολύ μικρότερες σε σύγκριση με τις χρεώσεις άλλων εταιρειών που παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες. Η χρεωστική κάρτα Shift Bitcoin σας κοστίζει μόνο 10 $ για παράδοση και κατασκευή, ενώ δεν υπάρχει καθόλου περιττή, ετήσια ή μηνιαία χρέωση. Ωστόσο, δεν εξαλείφονται όλα τα κόστη. Η κάρτα σας χρεώνει επιπλέον $ 3 για συναλλαγές που γίνονται διεθνώς στο όνομα του κόστους μετατροπής νομίσματος και τέλος 2,5 $ όποτε επιλέξετε να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή σε ATM. Αλλά ακόμα κι αν επιλέξετε να λάβετε υπόψη όλα αυτά τα κόστη, η Shift εξακολουθεί να ξεπερνά εύκολα όλους τους μεγάλους παρόχους χρεωστικών καρτών Bitcoin από άποψη προσιτής τιμής και οικονομικής βιωσιμότητας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

συμπέρασμα

Εάν μια χρεωστική κάρτα για τις αγορές σας Bitcoin είναι αυτό που ζητάτε, τότε είστε τυχεροί, καθώς υπάρχουν έως και επτά διαφορετικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναφέρονται παραπάνω, διαθέσιμες προς το παρόν οι οποίες δίνουν κάρτες. Σε αυτήν την αναθεώρηση χρεωστικής κάρτας Bitcoin, περάσαμε από πέντε από αυτές τις επτά κορυφαίες εταιρείες που ασχολούνται με τέτοιες κάρτες και προσπαθήσαμε να σας εκπαιδεύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με καθεμία από αυτές.

Ενώ βρίσκονται ακόμη στην αρχική φάση, ακολουθώντας όλες τις τάσεις της αγοράς και κρίνοντας από το είδος των απαντήσεων που λαμβάνουν, δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι σύντομα τα Bitcoin θα εμφανιστούν ως τα πιο ευνοημένα και ευρύτερα χρησιμοποιημένο νόμισμα σε όλο τον κόσμο. Και αν συμβεί αυτό, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η απλή επιλογή μιας καλής υπηρεσίας ανταλλαγής και η εκμάθηση σχετικά με τις συναλλαγές με τα Bitcoin δεν αρκεί, με κανένα τρόπο, για να φτάσετε σε ένα στάδιο απόλυτης συμβατότητας και άνεσης με το κρυπτογράφηση. Για να το πετύχετε, πρέπει επίσης να επενδύσετε σε χρεωστική κάρτα. Αλλά επιλέξτε με σύνεση, γιατί οι επιλογές είναι διαφορετικές και οι απαιτήσεις σας είναι αρκετά συγκεκριμένες.

Λάβετε υπόψη όλα όσα θέλετε να ολοκληρώσετε με την κάρτα σας και σκεφτείτε μόνο εκείνες τις εταιρείες που ικανοποιούν πραγματικά αυτές τις ανάγκες. Μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι η κάρτα που επιλέγετε είναι τοπική για την περιοχή σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα χωρίς περιορισμούς, ειδικά για πολίτες που δεν ανήκουν στις ΗΠΑ. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι το σύνολο των δαπανών που σχετίζονται με κάθε κάρτα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφιερώσει λίγο χρόνο για να καταλάβετε τι είδους χρεώσεις επιβάλλονται σε εσάς και εάν είναι πραγματικά απαραίτητες. Αναζητήστε τυχόν κρυφές χρεώσεις και κάντε συγκρίσεις μεταξύ διαφορετικών εταιρειών και των τιμών που προσφέρουν, μόνο τότε θα μπορείτε να λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση για την πιο προσιτή αλλά αποτελεσματική χρεωστική κάρτα.

Ίσως θέλετε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις δύο υπόλοιπες εταιρείες έκδοσης χρεωστικών καρτών και να δείτε εάν οι υπηρεσίες τους σας ταιριάζουν περισσότερο από αυτές που προσφέρονται από τις πέντε προαναφερθείσες. Οι εταιρείες, δηλαδή η ANXPRO και η CoinsBank, είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοιες με αυτές που έχουμε περιγράψει σε αυτό το άρθρο, αλλά φέρνουν κάποια χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Εν κατακλείδι, η επιλογή χρεωστικής κάρτας για το κρυπτογράφηση σας ή τα Bitcoin, δεν είναι τόσο περίπλοκη. Ό, τι χρόνο και ενέργεια απαιτεί, δεν θα φαίνονται πολύ σημαντικά όταν τα συγκρίνετε με την ευκολία που θα φέρουν αυτές οι χρεωστικές κάρτες στη ζωή σας. Προχωρήστε λοιπόν, ζυγίστε τις επιλογές σας και διαλέξτε μία, γιατί μια πολύ απλούστερη ζωή σας περιμένει από την άλλη πλευρά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner