Καλύτερες συμβάσεις εξόρυξης Bitcoin 2021 – Κριτικές και οδηγός αγοράς

1. Έμποτ 2. HashFlare 3. Εξόρυξη Genesis
λογότυπο eobot κατακερματισμός εξόρυξη γένεσης
ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ!

Σας ενδιαφέρει η εξόρυξη bitcoin, αλλά μάλλον δεν θα θέλατε να αγοράσετε ακριβό εξοπλισμό, να το εγκαταστήσετε και να εξορύξετε το Bitcoin μόνοι σας; Τότε η εξόρυξη σύννεφων είναι για εσάς. Με την εξόρυξη cloud ή το κατακερματισμό cloud όπως λέγεται, επιτρέπετε σε άλλους (κέντρα δεδομένων) να εξορύξετε Bitcoins για εσάς ενοικιάζοντας τον εξοπλισμό τους και πληρώνοντάς τους για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί ομαλά (τέλη υπηρεσίας).

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε ακριβώς αυτό που είναι, γιατί τα κέντρα δεδομένων τα νοικιάζουν αντί να αξιοποιήσουν τον ίδιο τον εξοπλισμό και, φυσικά, παραθέτουμε τα καλύτερα συμβόλαια εξόρυξης cloud στις κριτικές μας για την εξόρυξη Bitcoin. Ας πηδήσουμε κατευθείαν σε αυτό!

Γιατί τα κέντρα δεδομένων ενοικιάζουν εξοπλισμό εξόρυξης?

Η απάντηση είναι πραγματικά απλή. Ενώ το επιχειρηματικό τους μοντέλο βασίζεται κατά ένα τρόπο στο Bitcoin, δεν βασίζουν ολόκληρο το επιχειρηματικό τους μοντέλο στην τιμή του Bitcoin, καθώς η τιμή είναι πολύ ασταθής. Βασικά παρέχουν φτυάρια και επιλογές σε μια χρυσή βιασύνη. Είναι ένα Pick-And-Shovel Παίξτε. Αυτό είναι κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια του χρυσού στην Καλιφόρνια και έγινε τώρα με το Bitcoin.

Παίρνουν την απόδοση της επένδυσής τους χωρίς να βασίζονται πάρα πολύ στην τιμή του Bitcoin. Εάν το Bitcoin έπεφτε στα $ 0, το κεφάλαιό τους αν είχε εξορύξει το Bitcoin και το διατηρούσε μόνο του, θα αξίζει 0 $. Είναι ένας πιο ασφαλής τρόπος επιχειρηματικής δραστηριότητας ενοικιάζοντας τον εξοπλισμό, τουλάχιστον από τώρα.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η τιμή του Bitcoin συνεχίζει να αυξάνεται, οι χρήστες τους αποκομίζουν όλο και περισσότερο κέρδος από την υπηρεσία τους. Είναι μια κατάσταση win-win. ο χρήστης δεν χρειάζεται να επενδύσει σε υλικό εξόρυξης bitcoin και να πληρώσει για την ηλεκτρική ενέργεια (η τιμή ενός ανθρακωρύχου μπορεί να είναι 3000 $ και οι λογαριασμοί ηλεκτρικής ενέργειας μπορούν να αυξηθούν γρήγορα). Και το κέντρο δεδομένων δεν βασίζεται πλήρως στην τιμή του Bitcoin.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της εξόρυξης cloud

  • Χωρίς άγχος συντήρησης, κόστους ηλεκτρικής ενέργειας, εγκαταστάσεων λογισμικού ή ακριβού υλικού
  • Δεν χρειάζεται να ακούτε τραγουδισμένους θαυμαστές που τρέχουν άγρια ​​όλη την ημέρα
  • Μπορείτε να σταματήσετε ανά πάσα στιγμή εάν / όταν η εξόρυξη Bitcoin γίνει μη κερδοφόρα
  • Δεν απαιτείται εξαερισμός για τον ζεστό εξοπλισμό
  • Δεν χρειάζεται να περιμένετε για να ξεκινήσετε την εξόρυξη bitcoin
  • Δεν υπάρχει εξαντλημένος εξοπλισμός για να περιμένετε να ξαναγεμίσετε

Τα μειονεκτήματα του κατακερματισμού του cloud

  • Πολλές απάτες: Πολλές εταιρείες που έχουν εμφανιστεί που εκμεταλλεύονται αρχάριους, καθιστώντας δύσκολο να βρει έναν αξιόπιστο πάροχο
  • Τα χέρια σας είναι δεμένα με τις αποφάσεις του παρόχου. Δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε μόνοι σας το γρανάζι.
  • Χαμηλότερα κέρδη μακροπρόθεσμα
  • Βασίζεστε σε έναν πάροχο εξόρυξης cloud που μπορεί να κλείσει ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση πολύ χαμηλής τιμής στο Bitcoin

Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του cloud hashing, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αποφασίσετε ποια μέθοδο είναι η καλύτερη. Παρόλο που, για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή έχουν χρήματα για να βάλουν ακριβό υλικό, τα συμβόλαια εξόρυξης cloud είναι η καλύτερη επιλογή.

Τώρα που γνωρίζετε γιατί λειτουργούν και τα πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα της εξόρυξης cloud, είναι καιρός να βεβαιωθείτε ότι επιλέξαμε το σωστό συμβόλαιο. Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες που θα σας συνιστούσαμε να ακολουθείτε κατά την επιλογή ενός παρόχου.

Να προσέχετε όταν επιλέγετε ένα συμβόλαιο εξόρυξης cloud

Φήμη

Η φήμη μιας σύμβασης εξόρυξης cloud είναι σημαντική. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι λειτουργίες γίνονται χωρίς καμία ταλαιπωρία και ότι η εταιρεία δεν προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το «bitcoin boom» και ουσιαστικά σας εξαπατά.

Σας συνιστούμε να διαβάζετε πάντα κριτικές από διαφορετικές πηγές για να λάβετε μια εμπεριστατωμένη απόφαση. Μην ανησυχείτε όμως, μετά από αυτήν την ενότητα, θα παραθέσουμε όλα τα καλύτερα συμβόλαια κατακερματισμού Bitcoin, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε την εκτενή έρευνα μόνοι σας.

Τιμή

Η τιμή των εργασιών είναι σημαντική. Οι περισσότερες εταιρείες λένε ότι θα ξεπεράσετε τον ορισμένο μήνα. Μπορείτε να επιλέξετε ποια μηχανή θέλετε να νοικιάσετε και πόσα, ώστε να μπορείτε πραγματικά να βάλετε όσα χρήματα θέλετε σε αυτό – το ελάχιστο είναι συνήθως περίπου 10-20 $ ανά μήνα.

Καλύτερες υπηρεσίες Bitcoin Cloud Hashing 2021

1. Έμποτ

λογότυπο eobotΑυτή είναι μακράν η καλύτερη λύση εξόρυξης cloud. Έμποτ προσφέρει μια λύση σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη. Με το Eobot Cloud Mining μπορείτε να αγοράσετε κλάσματα μιας παρουσίας cloud. Πληρώστε με PayPal ή χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα και ορυχεία μια μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων όπως LiteCoin, Ethereum, Bitcoin Cash, DogeCoin, Ripple, Dash, Golem και Ethereum Classic για να αναφέρουμε μερικά.

Για κάθε παρουσία cloud που εκτελεί SHA-256 που έχετε, θα έχετε 1,0 gigahash ανά δευτερόλεπτο. Αυτό είναι το προτιμώμενο για το Bitcoin λόγω του επιπέδου δυσκολίας του. Το Cloud Scrypt θα σας προσφέρει 1,0 megahash ανά δευτερόλεπτο, το οποίο είναι πιο κατάλληλο για LiteCoin και άλλα νομίσματα χαμηλότερης δυσκολίας.

Δεδομένου ότι μπορείτε να ξεκινήσετε μικρά, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν αρχάριο που θέλει απλώς να βυθίσει το δάχτυλό του στη ζούγκλα της εξόρυξης Bitcoin. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε και μπορείτε να ξεκινήσετε με μόλις 10 $. Θα λαμβάνετε ενημερώσεις εξόρυξης κάθε 60 δευτερόλεπτα, γεγονός που καθιστά εύκολο να παρακολουθείτε τα κέρδη σας. Προσφέρουν επίσης μια αριθμομηχανή στον ιστότοπό τους, ώστε να μπορείτε εύκολα να υπολογίζετε τα κέρδη ανά παρουσία cloud.

Ξεκινήστε με το EOBOT

2. Hashflare

κατακερματισμόςΤο Hashflare είναι ένας γνωστός πάροχος εξόρυξης cloud που λειτουργεί από το 2014. Προσφέρουν μια προσαρμόσιμη λύση εξόρυξης δεξαμενών, μπορείτε να αποφασίσετε σε ποια σύνολα θέλετε να εξορύξετε για να κάνετε τα περισσότερα χρήματα. Με διαφανείς χρεώσεις και προμήθειες, μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε το ποσό που έχετε πραγματικά πραγματοποιήσει, με τις προμήθειες που περιλαμβάνονται.

Αυτοί, όπως και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους παρόχους εξόρυξης Bitcoin, προσφέρουν δύο τύπους εξόρυξης. Scrypt και SHA-256. Προσφέρουν επίσης συγκεκριμένα πακέτα για όσους ενδιαφέρονται για την εξόρυξη Ethereum, ZCash και Dash. Η τιμολόγηση είναι κατανοητή και έρχεται σε ανταγωνιστική τιμή.

Θα λάβετε την πρώτη σας πληρωμή εντός 24 ωρών. Αυτό είναι υπέροχο, καθώς θα δείτε γρήγορα την επένδυσή σας να αποδίδει, αργά αλλά σίγουρα.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ HASHFLARE

3. Εξόρυξη Genesis

εξόρυξη γένεσηςΜε μια απλή στη χρήση διεπαφή και έναν εύκολο τρόπο για να ξεκινήσετε την εξόρυξη Bitcoins, το Genesis Mining είναι ένας σπουδαίος διαγωνιζόμενος ως ο καλύτερος πάροχος cloud mining. Το Genesis Mining είναι ένας από τους παλαιότερους παρόχους εξόρυξης cloud και έτσι έχει πολλή εμπειρία στον τομέα. Είναι επίσης η μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης bitcoin cloud που αποδεικνύει ότι μπορούν να χειριστούν πολλούς όγκους και να το κάνουν ακόμα καλά.

Μπορείτε να εκχωρήσετε το hashpower που διαθέτετε για να εξορύξετε διαφορετικά νομίσματα ταυτόχρονα. Μπορείτε, επομένως, να χρησιμοποιήσετε μια παρουσία σε μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων. Αυτό δεν είναι μόνο διασκεδαστικό και εξαιρετικά εύκολο να επιτευχθεί, αλλά διαφοροποιεί επίσης τον κίνδυνο της επένδυσης.

Το Genesis Mining προσφέρει διαφορετικά πακέτα τιμολόγησης με βάση το νόμισμα που ενδιαφέρεστε για την εξόρυξη, καθώς και το ποσό του hashpower που θέλετε. Είναι λίγο πιο ακριβά από τους άλλους στο πεδίο, αλλά η υποστήριξη και η εμπειρία τους αυξάνουν για αυτό.

Ξεκινήστε με την εξόρυξη GENESIS

4. Κατακερματισμός24

κατακερματισμός 24Το Hashing24 είναι μια καθιερωμένη εταιρεία εξόρυξης cloud, καθώς λειτουργούν από το 2012 και εξυπηρετούν χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες από τότε. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα ASIC από το Bitfury, βεβαιώνουν ότι χρησιμοποιούν πραγματικά όσο το δυνατόν πιο αποδοτικό και ισχυρό υλικό. Εγγυούνται επίσης 100% χρόνο λειτουργίας, δεν θα χρειαστεί ποτέ να χάσετε τον ύπνο σας τη νύχτα κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας ή τα λάθη, δεν λειτουργούν έτσι.

Τα κέντρα δεδομένων τους βρίσκονται στη Γεωργία και την Ισλανδία. Κάνουν τους υπολογισμούς του αναμενόμενου χρονικού πλαισίου ROI πολύ εύκολο, δείχνοντάς σας όλους τους αριθμούς που περιλαμβάνονται εκ των προτέρων. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, όπως και με όλες τις εταιρείες εξόρυξης cloud, δεν μπορούν να υποσχεθούν τίποτα. Αλλά αν όλα πάνε όπως έχει προγραμματιστεί, ο υπολογισμός είναι το εκτιμώμενο αποτέλεσμα.

Το Hashing24 είναι μια συνιστώμενη υπηρεσία. Ξέρουν τι κάνουν και κρατούν τον χρήστη ενήμερο για τις χρεώσεις που περιλαμβάνονται. Δεν υπάρχει τίποτα κακό να πούμε γι ‘αυτά.

Ξεκινήστε με HASHING24

5. Minergate

λογότυπο minergateΤο Minergate δεν προσφέρει μόνο λογισμικό εξόρυξης cloud, αλλά και λογισμικό εξόρυξης, ώστε να μπορείτε εύκολα να εξορύξετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας. Όπως και με τις υπηρεσίες που αναφέρθηκαν προηγουμένως, το Minergate σας δείχνει επίσης σαφώς όλους τους υπολογισμούς κόστους και πιθανών κερδών.

Με 20.000 ευχαριστημένους χρήστες και καθαρό περιβάλλον εργασίας χρήστη (περιβάλλον εργασίας χρήστη), το Minergate είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους. Μπορείτε εύκολα να ορίσετε το ποσό που θέλετε να επενδύσετε ανά ημέρα και voilá, έχετε εισέλθει στον κόσμο της εξόρυξης κρυπτογράφησης. Σας επιτρέπουν να εξορύξετε Bitcoin, Ethereum και Monero.

Ξεκινήστε με το MINERGATE

7. Χασνέστ

λογότυπο hashnestΜε τη λειτουργία της Bitmain, αυτών που βρίσκονται πίσω από τη γραμμή Antminer, το Hashnet προσφέρει εξαιρετικά συμβόλαια εξόρυξης cloud. Προς το παρόν, έχουν πάνω από 600 Antminer S7 για ενοικίαση και δεδομένου ότι ανήκει στην Bitmain, μπορούν να τα ξανακάνουν γρήγορα σε περίπτωση που εξαντληθούν.

Έχουν ένα ειδικό συμβόλαιο που ονομάζεται PACMiC V5. Το PACMiC σημαίνει «συμβόλαιο εξόρυξης επιταχυνόμενης απόδοσης», το οποίο σημαίνει ότι στοχεύει να μειώσει πολύ το χρονικό πλαίσιο της απόσβεσης. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση του, καθώς θα δείτε την απόδοση της επένδυσης πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας το PACMIC V5 από τα παραδοσιακά συμβόλαια εξόρυξης cloud.

ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ HASHNEST

8. Εξόρυξη Cloud Bitcoin

Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο.

9. NiceHash

λογότυπο nicehashΑυτό είναι κάτι περισσότερο από μια αγορά από μια εταιρεία που πωλεί εξόρυξη cloud. Εδώ μπορείτε να συναντήσετε πωλητές δυναμικότητας εξόρυξης ή εάν θέλετε να πωλήσετε ικανότητα, μπορείτε να συνδεθείτε με αγοραστές εδώ. Τα πλεονεκτήματα αυτού είναι ότι μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς χρέωση ακύρωσης (δεν είστε κλειδωμένοι σε σύμβαση) και ότι οι τιμές μπορεί να είναι λίγο φθηνότερες από ό, τι με τα κέντρα δεδομένων που ενοικιάζουν χώρο και υπηρεσία συντήρησης. Το μειονέκτημα του NiceHash είναι ότι μπορείτε να πληρώσετε και να πληρώσετε μόνο σε Bitcoin ή fiat από τώρα.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ NICEHASH

Είναι επικερδές το Cloud Mining?

Ναι, αυτή τη στιγμή είναι. Το τρέχον υλικό εξόρυξης το καθιστά κερδοφόρο μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Έχουμε συμπεριλάβει πόσο γρήγορα κάθε εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα κάνετε νεκρό (και μετά από αυτό, όλα είναι κέρδη), αλλά κάπου σύμφωνα με τους 12-16 μήνες είναι συνήθως το πρότυπο. Αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ καιρό, αλλά αν το σκεφτείτε – οποιαδήποτε επιχείρηση που σπάει ακόμη και μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 12 μηνών κάνει κάτι σωστό.

Εξαρτάται επίσης πολύ από την τιμή του Bitcoin. Εάν η τιμή του Bitcoin ανεβεί, έτσι θα έχουν και τα συνολικά μας έσοδα. Το θέμα με το cloud mining είναι επίσης ότι θα χρειαστεί να επενδύσετε λίγα χρήματα για να δείτε πραγματικά κάποιες αποδόσεις, όσο περισσότερο μπορείτε να επενδύσετε σε μηνιαία βάση, τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίσετε. Παρόλο που θα λάβετε την ίδια απόδοση επένδυσης με 10 $ / μήνα με τα $ 100 / μήνα, το τελευταίο θα έχει 10 φορές το χρηματικό ποσό. Ωστόσο, έχετε επενδύσει πολύ περισσότερο χρησιμοποιώντας το τελευταίο.

Για την πλειοψηφία των ανθρώπων, η αγορά Bitcoin και η διαπραγμάτευσή της με άλλα altcoins, ή απλώς παραπλανητικά, θα είναι πολύ πιο προσοδοφόρα από την εξόρυξη (εκτός εάν έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα και καλό αποθηκευτικό χώρο).

Ιστορικό απάτης Bitcoin Cloud Mining

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές απάτες στη βιομηχανία εξόρυξης σύννεφων Bitcoin. Πώς μπορείτε να ρωτήσετε, λοιπόν, είναι πολύ απλό να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στις μέρες μας και να ισχυριστείτε ότι οι χρήστες θα λάβουν X, Y και Z. Στην πραγματικότητα, ενδέχεται να μην έχουν καμία εγκατάσταση ή οποιοδήποτε υλικό.

Δύο μεγάλες περιπτώσεις απάτης εξόρυξης σύννεφων είναι HashOcean και Bitcoin Cloud Services, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι εκτελούσε ένα πρόγραμμα Bitcoin Mining Ponzi $ 500.000 και έκτοτε έκλεισαν.

Ιοί Cloud Mining

Υπάρχουν αρκετά ιός που μολύνουν υπολογιστές και εξορύσσουν Bitcoin από αυτήν τη συσκευή. Εάν φοβάστε ότι αυτό συνέβη σε εσάς εάν έχετε κατεβάσει μη ασφαλή προγράμματα ή Torrents, εκτελέστε μια σάρωση ιών στον υπολογιστή σας. Η εξόρυξη θα μπορούσε να γίνει στο παρασκήνιο και δεν μπορεί να βρεθεί στο μπροστινό μέρος του υπολογιστή. Η εξόρυξη όχι μόνο θα κάνει τον υπολογιστή σας πιο αργό (χρησιμοποιώντας πολλή CPU) αλλά και θα σας κοστίσει πολύ λόγω των υψηλών λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας.

Βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε εβδομαδιαία ή μηνιαία σάρωση ιών για να βεβαιωθείτε ότι δεν επηρεάζεστε από ιό. Αυτό είναι επίσης σημαντικό εάν διαθέτετε ένα πορτοφόλι στο διαδίκτυο και δεν θέλετε να τρέχετε υπό τον κίνδυνο παραβίασης.

Υπάρχουν δωρεάν δοκιμές Cloud Mining?

Όχι. Κάθε εταιρεία που προσφέρει δωρεάν δοκιμές προσπαθεί σίγουρα να σας εξαπατήσει. Κανείς δεν είναι πρόθυμος να σας παραδώσει μερικά δωρεάν μετρητά σε αντάλλαγμα για τίποτα, ειδικά για μια επιχείρηση. Θα συνιστούσαμε σε όλους και τη μητέρα τους να μείνουν μακριά από εταιρείες κατακερματισμού cloud που προσφέρουν δωρεάν δοκιμές.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner