Καλύτεροι ιστότοποι δανεισμού Bitcoin 2021 για δάνεια Bitcoin

1. BitBond 2. BTCPOP 3. XCoin
bitbond btcpop xcoins
ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ!

Δανεισμός BitcoinΜε όλη τη δημοτικότητα και τις διακρίσεις που λαμβάνει το Bitcoin από όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή, μπορεί να αισθάνεστε λίγο απομειωμένοι εάν δεν έχετε αγοράσει ακόμη Bitcoin ή δεν έχετε επενδύσει σε οποιαδήποτε μορφή κρυπτογράφησης. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει την άνευ προηγουμένου δημοτικότητα που το Bitcoin κατάφερε να κερδίσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Από το ξεκίνημα με αρκετά ταπεινή αρχή έως το να γίνουμε ένα από τα πιο δημοφιλή νομίσματα στον κόσμο, το Bitcoin έχει σίγουρα προχωρήσει πολύ, ακόμη και μέχρι το άνοιγμα μιας εντελώς νέας λεωφόρου από τους καλύτερους ιστότοπους δανεισμού Bitcoin. Κατά τη διάρκεια της πορείας, κατάφερε επίσης να καταστρέψει μερικά πραγματικά μεγάλα ορόσημα και ακόμη και να προωθήσει κάποιους άλλους κλάδους που μπορεί να μην το είχαν κάνει ποτέ μεγάλο αν το αφήσουν μόνοι τους.

Αν νομίζετε ότι αστειευόμαστε, πάρτε ως παράδειγμα τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Αν το Bitcoin δεν ήταν το ίδιο το κρυπτογράφηση, ποιος θα πίστευε ότι τα κρυπτονομίσματα θα είχαν τόσο μεγάλη δύναμη στον κόσμο; Αυτήν τη στιγμή, δεν έχει σημασία τι αγοράζετε ή τι είδους υπηρεσίες αναζητάτε, μπορείτε να τα αποκτήσετε όλα σε αντάλλαγμα κρυπτονομισμάτων.

Εισαγωγή: Πλατφόρμες δανεισμού Bitcoin

Τι γίνεται όμως αν δεν είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε Bitcoin τώρα; Τι γίνεται αν πιστεύετε ότι τα Bitcoin ως βιομηχανία εξακολουθούν να είναι ευμετάβλητα και ως εκ τούτου αισθάνεστε ανήσυχοι να βάλετε πραγματικά τα χρήματά σας στο νόμισμα; Ή μήπως απλώς δεν είστε σε αρκετά σταθερή οικονομική θέση για να βγάζετε πραγματικά χρήματα για να αγοράσετε Bitcoin; Οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι πολυάριθμοι.

Αλλά το τελικό αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Και αυτό είναι ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε Bitcoin για τον εαυτό σας. Εάν έχετε κολλήσει σε μια παρόμοια κατάσταση, τότε μην ανησυχείτε, γιατί σε αυτό το άρθρο στοχεύουμε να φέρουμε μια βιώσιμη λύση στα προβλήματά σας. Σας παρουσιάζουμε τις πλατφόρμες δανεισμού Bitcoin. Αυτές οι πλατφόρμες είναι βασικά υπηρεσίες δανεισμού, εκτός από τις συναλλαγές τους όσον αφορά τα Bitcoin. Απλώς συνδέεστε στον ιστότοπο, δημιουργείτε λογαριασμό για τον εαυτό σας και μόλις τελειώσετε με όλες τις διατυπώσεις, είστε έτοιμοι. Τώρα είστε έτοιμοι να δανειστείτε Bitcoins μόνοι σας σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπου.

Η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά απλοποιημένη και απολύτως διαφανής. Εάν αισθάνεστε ανήσυχοι και αισθάνεστε ότι μπορεί να παγιδευτείτε σε έναν φαύλο κύκλο αποπληρωμής γιγαντιαίων δανείων που δεν θα τελειώσει ποτέ, τότε να είστε σίγουροι, για ένα σενάριο σαν αυτό που δεν είναι καθόλου πιθανό να συμβεί. Όλες οι ακόλουθες ιστοσελίδες έχουν σχεδιαστεί και σχεδιαστεί, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη την άνεση των πελατών και εφόσον συμφωνείτε με τις οδηγίες του ιστότοπου και τηρείτε το πρόγραμμα πληρωμών, θα πρέπει να είστε εντελώς καλά.

Ωστόσο, υπάρχει το πρόβλημα ότι πολλές από αυτές τις εταιρείες δανεισμού btc ή ιστότοπους έχουν πράγματι κάπως σκιερό χαρακτήρα και θα μπορούσαν ενδεχομένως να σας βάλουν σε στενό σημείο. Εφόσον ακολουθείτε τη λίστα που πρόκειται να επιμεληθεί εδώ, θα πρέπει να είστε εντάξει. Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές τέτοιες υπηρεσίες στην αγορά σήμερα που μπορεί να δυσκολευτεί ο μέσος καταναλωτής να διακρίνει μεταξύ του καλού και του κακού. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες είναι ασφαλείς στη χρήση και είναι απολύτως νόμιμες, θα μπορούσαν να υπάρχουν ορισμένες που υπάρχουν αποκλειστικά για να σας εξαπατήσουν τα χρήματά σας. Από αυτά πρέπει να αποφύγετε. Για να σας σώσουμε από το να πέσετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις σκιερές πλατφόρμες, περάσαμε όλες τις σημαντικές υπηρεσίες εκεί έξω και επιλέξαμε τα καλύτερα. Αυτά είναι αυτά που θα σας δώσουν πλήρη διαβεβαίωση για την ποιότητα των υπηρεσιών τους και την ασφάλεια των χρημάτων σας. Συνέχισε να διαβάζεις.

Κορυφαίοι 5 καλύτεροι ιστότοποι δανεισμού Bitcoin 2021

1. Bitbond

bitbondΤο Bitbond επιτρέπει τόσο επενδύσεις όσο και δάνεια σε Bitcoin. Η όλη διαδικασία έχει τελειοποιηθεί και τώρα είναι εντελώς αβίαστη και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος. Ενώ η εταιρεία βρίσκεται εδώ και μερικά χρόνια, το ποσό της επιτυχίας που κατάφερε να κερδίσει εκείνη τη στιγμή είναι απλώς καταπληκτικό. Η μάρκα έχει αναπτυχθεί στην τελειότητα και η εμπιστοσύνη των πελατών στην υπηρεσία τους είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Εκτός από τον δανειολήπτη, μπορείτε επίσης να γίνετε δανειστής στην πλατφόρμα εάν έχετε τους κατάλληλους πόρους. Δηλαδή, σε περίπτωση που έχετε μια καλή συλλογή Bitcoins στη διάθεσή σας, ή διαφορετικά θα θέλατε να βοηθήσετε όσους αναζητούν Bitcoin, μπορείτε πάντα να εγγραφείτε ως δανειστής στην υπηρεσία και όποτε ταιριάζετε με έναν δανειολήπτη, φτάνετε στο δανείστε τα Bitcoin σας στο άτομο και ακόμη και κερδίστε κάποια αξιοπρεπή χρήματα στη διαδικασία. Έτσι, ανεξάρτητα από το αν ανυπομονείτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους ή ενδιαφέρεστε να κερδίσετε γρήγορα χρήματα, μπορείτε να εγγραφείτε ως δανειστής στον ιστότοπο. Δεν θα απογοητευτείτε. Επίσης, δεν υπάρχει απολύτως κανένα όριο στο χρηματικό ποσό που μπορείτε να επενδύσετε.

Ο τρόπος λειτουργίας ολόκληρης της διαδικασίας είναι πολύ απλός. Όποιος έχει βασικές γνώσεις για τα Bitcoin μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην πλατφόρμα. Πρώτα απ ‘όλα, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένας αγώνας γίνεται μεταξύ του δανειστή και του δανειολήπτη. Μόλις βρεθεί ένας τέλειος αγώνας, τότε ξεκινά ένα συμβόλαιο. Η σύμβαση αναφέρει σαφώς το ποσό ή τον αριθμό των Bitcoin που δανείζονται στον δανειολήπτη. Η διάρκεια του δανείου μπορεί να είναι λιγότερο από έξι εβδομάδες και να φτάσει μέχρι τα έξι χρόνια. Επίσης, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν απάτες στο σύστημα και ότι δεν εμπλέκονται ανέντιμοι άνθρωποι, ο ιστότοπος διατηρεί αυστηρή επαγρύπνηση για όλους τους χρήστες. Οι δανειολήπτες πρέπει ειδικά να περάσουν από έλεγχο ταυτότητας παρέχοντας βασικά στοιχεία ταυτότητας και υποβάλλοντας ακόμη και βασική οικονομική αξιολόγηση. Μόλις τελειώσουν με όλα αυτά, τους παρέχεται βαθμολογία. Αυτή η βαθμολογία είναι η απόλυτη κλίμακα στην οποία κρίνονται οι δανειολήπτες ενώ εκκαθαρίζονται για δάνεια. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία, τόσο υψηλότερες θα είναι οι πιθανότητές σας να εκκαθαριστείτε για ένα δάνειο. Σε αυτούς τους δανειολήπτες που δεν έχουν ακόμη βαθμολογηθεί δεν επιτρέπεται να υποβάλουν αίτηση για δάνεια. Μετά την ολοκλήρωση των διατυπώσεων, το αίτημα φόρτωσης μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες για τη λήψη ορισμένων πραγματικών αποτελεσμάτων. Μετά την παρέλευση της καθορισμένης χρονικής διάρκειας και την εκκαθάριση του δανείου, τόσο ο δανειολήπτης όσο και ο δανειστής λαμβάνουν ένα πρόγραμμα αποπληρωμής που εμφανίζεται σαφώς σύμφωνα με την ευκολία τους στη σελίδα λογαριασμού χρήστη στον ιστότοπο.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ COINBASE

2. BTCPOP

λογότυπο btcpopΕνώ όλα τα είδη δανείων μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αυτήν τη δημοφιλή υπηρεσία, ίσως η πιο δημοφιλής μορφή δανείου Bitcoin που τυχαίνει να κυριαρχεί σε όλες τις άλλες συναλλαγές σε αυτήν την πλατφόρμα είναι η υπηρεσία δανεισμού peer-to-peer. Ένας διαισθητικός τρόπος οικοδόμησης της εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών για την υπηρεσία έχει εφαρμοστεί από τους προγραμματιστές της ιστοσελίδας. Αυτός ο εξαιρετικός μηχανισμός περιλαμβάνει ζωντανή συνομιλία μεταξύ των διαφόρων μελών του ίδιου του ιστότοπου. Αυτό το ζωντανό πλαίσιο συνομιλίας υπάρχει στην αρχική σελίδα του ίδιου του ιστότοπου και επιτρέπει στα μέλη να συζητήσουν διάφορες πτυχές της ίδιας της πλατφόρμας, όπως τους κινδύνους που συνδέονται με το δανεισμό ή το δανεισμό, άλλα συγκεκριμένα μέλη στον ιστότοπο ή οποιοδήποτε άλλο θέμα κάτω από τον ήλιο. Για να διασφαλιστεί περαιτέρω ότι ο δανειστής δεν αισθάνεται ποτέ ανασφαλής για τα Bitcoin που δίνει και ότι η εμπιστοσύνη στον ιστότοπο δεν παραιτείται ποτέ, ορισμένα δάνεια στον ιστότοπο υποστηρίζονται επίσης από μια ασφάλεια, η οποία διασφαλίζει ότι ο δανειστής διατηρεί πάντα εγγύηση έναντι του απώλεια του κύριου ποσού.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ COINBASE


3. XCoin

xcoinsΕάν έχετε λογαριασμό Paypal και πιστωτική κάρτα, τότε σας συνιστούμε να επιλέξετε XCoins για δάνεια bitcoin. Η υπηρεσία ειδικεύεται στο να βοηθά τους πελάτες τους να αποκτήσουν Bitcoin μέσω Paypal χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές τους κάρτες. Ενώ οι περισσότερες άλλες τέτοιες υπηρεσίες και πλατφόρμες έχουν αποφύγει το Paypal, η XCoins αγκαλιάζει ενεργά την πλατφόρμα και είναι επομένως σπουδαία νέα για όλους εκείνους που προτιμούν να διοχετεύουν όλες τις οικονομικές τους συναλλαγές μέσω του Paypal. Η διαδικασία απόκτησης των Bitcoin παραμένει αρκετά απλή και βασική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε ή να εγγραφείτε στην υπηρεσία, να δώσετε τα στοιχεία ταυτότητάς σας και να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας και να καταθέσετε τα δολάρια ΗΠΑ που ισοδυναμούν με τα Bitcoin που πρέπει να δανειστείτε. Ίσως σας ζητηθεί ακόμη και κάποιοι να υποβάλουν ένα ονομαστικό τέλος επεξεργασίας για να είστε προετοιμασμένοι για αυτό επίσης.

Τώρα η υπηρεσία είναι τόσο ανοικτή στους δανειστές όσο και στους δανειολήπτες. Εάν πιστεύετε ότι θα ήταν προς το συμφέρον σας να δανείσετε μερικά από τα Bitcoin σας σε δανειολήπτες με αντάλλαγμα την αμοιβή που έχει συμφωνήσει ο ιστότοπος και θέλετε να κάνετε γρήγορα χρήματα, εγγραφείτε σε αυτήν την υπηρεσία. Το πρώτο βήμα για τους δανειστές, ωστόσο, ξεκινά με τον καθορισμό του ποσού που είναι έτοιμοι να δανείσουν. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας, καθώς βάσει αυτών των πληροφοριών, θα γίνουν αγώνες μεταξύ του δανειολήπτη και του δανειστή. Αφού συμφωνηθεί το ποσό, πραγματοποιείται αναζήτηση και όποτε βρεθεί ένας τέλειος συνδυασμός μεταξύ δανειολήπτη και δανειστή, ο οφειλέτης αναμένεται να καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό Paypal του δανειστή. Όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, παρόλο που η XCoins παρέχει την επιλογή να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας ή το προσωπικό υποστήριξης για την επίλυση καταγγελιών, θα μπορούσε ενδεχομένως να χρειαστούν αρκετές ημέρες πριν ληφθεί μια σωστή και αποτελεσματική απάντηση.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ COINBASE

4. BitLendingClub

Λογότυπο BitLendingClubΜια άλλη πλατφόρμα δανεισμού peer-to-peer που ειδικεύεται στα Bitcoins, το BitLendingClub λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια και κατάφερε να δημιουργήσει σημαντική εμπιστοσύνη για τον εαυτό του όλα αυτά τα χρόνια. Προσφέρει δάνεια σε δανειολήπτες με τη μορφή Bitcoins, και αυτό επίσης σε μερικά αρκετά ανταγωνιστικά επιτόκια, τα οποία δεν θα βρείτε εύκολα σε άλλες πλατφόρμες δανεισμού Bitcoin. Έχουν ακόμη και χαμηλή χρέωση συναλλαγής, αλλά η πιο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα πτυχή του ιστότοπου είναι το γεγονός ότι διαθέτουν ολλανδική δημοπρασία που δίνει μια πλατφόρμα για να ανταγωνίζονται οι δανειστές. Οι οφειλέτες μπορούν αποτελεσματικά να περάσουν από μεγάλο αριθμό δανειστών σε ένα σημείο μέσω αυτής της δημοπρασίας και αποτελεσματικές αποφάσεις από τις οποίες ο δανειστής θα δανείζεται Bitcoins βάσει των αντίστοιχων επιτοκίων τους. Επίσης, η αμοιβή σε αυτόν τον ιστότοπο είναι σχεδόν πάντα πολύ χαμηλή και απολύτως καμία χρέωση δανεισμού δεν χρεώνεται στα δεξιά μέχρι το σημείο που ένα δάνειο εξοφλείται.

Δυστυχώς, το BitLendingClub έκλεισε το 2016.

5. Poloniex

Λογότυπο PoloniexΤο Poloniex είναι μια πολύ γνωστή υπηρεσία ανταλλαγής, ένας από τους καλύτερους ιστότοπους δανεισμού Bitcoin και τυχαίνει να είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης ανάμεσα σε πάρα πολλούς ιστότοπους ή υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Αυτή η διαφορετική πλατφόρμα είναι διάσημη και εξαιρετικά επιτυχημένη για διάφορους λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, προσφέρει εξαιρετικές επιλογές ρευστότητας για έναν μεγάλο αριθμό Altcoins, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να ανταλλαχθούν με Bitcoin. Ιδρύθηκε το 2014 και λειτουργεί από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, αυτήν τη στιγμή, οι προγραμματιστές του Poloniex αποφάσισαν να κάνουν τους κατοίκους των ΗΠΑ το επίκεντρο των καμπανιών τους. Ωστόσο, έχουν σχέδια να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και να επεκτείνουν την υποστήριξη και σε άλλες χώρες στο εγγύς μέλλον.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ POLONIEX

6. Αξιόπιστοι φίλοι

Το Credible Friends είναι μια πλατφόρμα δανεισμού Bitcoin peer to peer, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε πίστωση σε φίλους. Σε αντίθεση με τα υπάρχοντα είδη δανείων Bitcoin, το Credible Friends δεν απευθύνεται σε όσους αναζητούν τα δάνεια, αλλά στη χρήση των προτιμησιακών πιστωτικών ορίων για να επιτρέπεται στους ανθρώπους να απολαμβάνουν το Bitcoin και τα οφέλη του.

Είναι μια πολύ εύκολη στη χρήση πλατφόρμα. Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, μπορείτε είτε να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον ίδιο είτε να προσκαλέσετε φίλους μέσω email. Μόλις οι φίλοι σας γίνουν μέλη του Credible Friends, μπορείτε να τους προσθέσετε στη λίστα των ατόμων που μπορείτε να δανείσετε.

Όταν δανείζετε το Bitcoin σε κάποιον, λαμβάνετε έναν τόκο από τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε κέρδος. Οι οφειλέτες χρεώνονται με επιτόκιο 25% και το 60% αυτού πηγαίνει στον δανειστή. Οι αξιόπιστοι φίλοι διασφαλίζουν ότι ο δανειστής πληρώνεται ολόκληρο το ποσό τους. Για τον οφειλέτη, οι ελάχιστες πληρωμές οφείλονται μία φορά κάθε μήνα, οι οποίες έχουν ρυθμιστεί για να πληρώνουν τους τόκους για την τελευταία περίοδο δήλωσης, συν την αρχή του 1%.

Ορισμένοι δανειολήπτες ενδέχεται να μην είναι σε θέση να πληρώσουν εγκαίρως, οπότε θα επιβαρυνθούν με καθυστέρηση. Η αξιοπιστία του δανειολήπτη είναι να κρίνει ο δανειστής, βάσει της προσωπικής του σχέσης, της αμοιβαίας κατανόησης καθώς και της εμπιστοσύνης που έχουν σε αυτούς. Η αξιοπιστία του οφειλέτη μπορεί επίσης να κριθεί με βάση τα διάφορα σχόλια και κριτικές σχετικά με την εφαρμογή που δίδονται από άλλους δανειστές.

Ωστόσο, εάν για κάποιο λόγο, το δάνειο δεν αποπληρωθεί, οι Credible Friends δεν θα είναι υπεύθυνοι για τυχόν απώλειες, καθώς είναι σύμβαση μεταξύ του δανειστή και του δανειολήπτη.

7. Nebeus Crypto Bank

Η Nebeus είναι μια Crypto Bank, με έδρα το Λονδίνο. Πρόκειται για μια πλατφόρμα κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία και την κατανάλωση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και προϊόντων. Δύο από τα επιτεύγματά τους είναι η εισαγωγή της χρεωστικής κάρτας Nebeus Crypto και η παροχή διαθέσιμων κρυπτογράφων σε Bitcoin και Ethereum.

Και οι δύο αυτές προσπάθειες, παρέχοντας δάνεια κρυπτογράφησης και εισάγοντας το «The Nebeus Crypto Debit Cards» κάνουν τα κρυπτονομίσματα πολύ πιο χρήσιμα στον πραγματικό κόσμο.

Το Nebeus είναι ένα βήμα πέρα ​​από όλες τις άλλες κανονικές εφαρμογές κρυπτογράφησης καθώς σας επιτρέπει να μετατρέψετε την κρυπτογράφηση σε Fiat. Έτσι, επιτρέποντάς σας να το ξοδέψετε ελεύθερα, χωρίς να ανησυχείτε για όλους τους περιορισμούς που συνοδεύουν το ψηφιακό νόμισμα.

Η χρεωστική κάρτα Nebeus μετατρέπει επίσης την κρυπτογράφηση σε Fiat. Η κάρτα μπορεί να συμπληρωθεί με όλα τα κύρια κρυπτονομίσματα και μπορείτε να αποσύρετε άμεσα χρήματα Fiat από οποιοδήποτε ATM σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κάρτα για να πληρώσετε για αγαθά και υπηρεσίες, κάτι που είναι δυνατό χωρίς ο έμπορος να δεχτεί την κρυπτογράφηση καθώς η χρεωστική κάρτα μετατρέπει αυτόματα την κρυπτογράφηση σε νόμισμα Fiat.

Το ελάχιστο κέρδος που μπορεί να αναμένει ένας χρήστης είναι 12,5%. Το επιτόκιο μπορεί να αποφασιστεί από τον δανειστή, αλλά θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 0,01% και 3%.

Η Nebeus διασφαλίζει ότι οι διακυμάνσεις της αγοράς στην τιμή του κρυπτονομίσματος δεν επηρεάζουν το δάνειο, επομένως όλες οι επιστροφές και οι αποπληρωμές πραγματοποιούνται σε Bitcoin.

Η Nebeus χρεώνει μια ελάχιστη αμοιβή από τους επενδυτές που είναι το 10% του κέρδους. Αυτή η χρέωση χρεώνεται μόνο μετά την πλήρη αποπληρωμή του δανείου και ο πελάτης έχει ενημερωθεί για το ίδιο μέσω email.

Αυτή η χρεωστική κάρτα της Nebeus γεφυρώνει το τεράστιο χάσμα μεταξύ ψηφιακού νομίσματος και προσβασιμότητας. Αυτό το κάνει προσφέροντας την πολύ απλή μετατροπή του κρυπτονομίσματος σε νόμισμα Fiat που χρησιμοποιείται ευρέως από όλους σε όλο τον κόσμο.

συμπέρασμα

Η διαδικασία απόκτησης ενός Bitcoin από μόνη της έχει γίνει μια σημαντική βιομηχανία. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε μερικά δικά σας Bitcoin. Μπορείτε είτε να τα αγοράσετε από μια υπηρεσία ανταλλαγής που νομίζετε ότι είναι αρκετά καλή για να αναφέρετε μια λογική συναλλαγματική ισοτιμία ή θα μπορούσατε να αγοράσετε μια εξέδρα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων για εσάς. Όπως αναφέρεται παραπάνω, ορισμένοι ιστότοποι είναι επίσης γνωστοί για δανεισμό btc. 

Αυτά τα βαρέων βαρών μηχανήματα είναι αρκετά βαριά στην κατανάλωση ενέργειας και είναι επίσης κάπως δύσκολο να διαχειριστούν, καθώς καταλήγουν πολύ θόρυβο όταν είναι ενεργοποιημένα. Ως αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι τους θεωρούν ταλαιπωρία και αποφεύγουν να αγοράσουν πραγματικά ένα. Εάν καταφέρετε να το πάρετε, υπάρχουν πιθανότητες να καταλήξετε να κερδίσετε κάποια χρήματα για τον εαυτό σας, καθώς μερικά μοντέλα αυτών των ανθρακωρύχων είναι πολύ αποτελεσματικά και παραγωγικά.

Επιπλέον, υπάρχει μια άλλη λιγότερο χρησιμοποιούμενη μορφή απόκτησης Bitcoin που δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι. Μπορείτε πάντα να κερδίσετε μερικά κέρματα παίζοντας παιχνίδια που κερδίζουν Bitcoin στο Διαδίκτυο. Αυτά τα παιχνίδια είναι προσεκτικά και ειδικά σχεδιασμένα για να είναι διασκεδαστικά και δημιουργικά και επίσης σας επιτρέπουν να κερδίζετε Bitcoin κατά τη διαδικασία

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map