Καλύτερες ανταλλαγές Bitcoin για συναλλαγές ημέρας 2021 – Ξεκινήστε τις συναλλαγές ημέρας με τις καλύτερες!

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ!

Γνωρίζουμε ότι η αξία του bitcoin δεν είναι στάσιμη και συνεχίζει να αλλάζει. Η απόκτηση κέρδους με αυτήν την ευμετάβλητη τιμή είναι μια πρόκληση. Είστε άτομο που έχει bitcoin και δεν έχετε ιδέα για το πώς να κερδίσετε κέρδος από αυτό; Εδώ είναι ένας τρόπος που θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε το κέρδος. Το Bitcoin day trading είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας στο bitcoin, ανταλλάσσοντας το με άλλα κρυπτονομίσματα σε ένα χρηματιστήριο.

Τι είναι το Bitcoin Day Trading?

Κάποιος πρέπει να γνωρίζει και να είναι εξοικειωμένος με όλες τις πτυχές της συναλλαγής bitcoin πριν από την είσοδο σε ημερήσιες συναλλαγές. Η ημερήσια διαπραγμάτευση μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας οικονομική μόχλευση, αλλά μπορεί να είναι τόσο κερδοφόρα όσο και μη κερδοφόρα, επομένως πρέπει κανείς να είναι εξοικειωμένος με όλες τις πτυχές πριν ξεκινήσετε με αυτήν. Η ημερήσια διαπραγμάτευση περιλαμβάνει πολλούς μεσίτες και ανταλλαγές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε εύκολα συναλλαγές. Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν σήμερα να κάνετε συναλλαγές εντός μιας ημέρας. Οι δύο τρόποι περιλαμβάνουν:

1. Συναλλαγές CFD

Εάν είστε έμπορος και δεν θέλετε να εμπλακείτε στην τεχνική πλευρά του blockchain, τότε το CFD είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Με το CFD μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε bitcoin όπως το bitcoin exchange, αλλά με το πλεονέκτημα να μην περιμένετε την επιβεβαίωση από το blockchain, το οποίο είναι χρονοβόρο. Στις συναλλαγές ημέρας, η κατανάλωση πολλού χρόνου δεν θα ήταν αποτελεσματική. Το CFD είναι πολύ καλύτερο σε σύγκριση με την κανονική αγορά και πώληση bitcoin.

2. Συναλλαγές σε τακτικές ανταλλαγές Bitcoin

Η δεύτερη επιλογή είναι για όσους θέλουν να διατηρήσουν τα bitcoin μαζί τους και να τα ανταλλάξουν απευθείας μέσω ανταλλαγών bitcoin. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που περιλαμβάνουν ανταλλαγές bitcoin, αλλά αυτές οι πλατφόρμες χρεώνουν κάποιο τέλος για τις συναλλαγές. Είναι καλύτερο εάν όλοι οι ιστότοποι ελέγχονται και συγκρίνονται πριν αρχίσουμε να κάνουμε εμπόριο (το οποίο έχουμε κάνει). Εδώ θα πρέπει να προσέχετε υψηλές χρεώσεις, καθώς μπορούν γρήγορα να προσθέσουν και να καταναλώσουν τα κέρδη σας.

Υπάρχουν ορισμένες πλατφόρμες που προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες καθώς και χαμηλές χρεώσεις για τη χρήση τους (η οποία είναι ιδανική για ημερήσιες συναλλαγές). Εδώ είναι μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους για ανταλλαγή bitcoin που μπορείτε να λάβετε υπόψη για ημερήσιες συναλλαγές.

Κορυφαίες 7 καλύτερες ανταλλαγές για ημερήσιες συναλλαγές 2021

1. CEX.IO

Έχοντας μια βάση χρηστών πάνω από 2.000.000 πελάτες, το CEX.IO προσφέρει συναλλαγές κρυπτογράφησης έναντι πολλών επιλογών fiat – USD, EUR, GBP, RUB. Το CEX.IO εξυπηρετεί δύο σκοπούς:

1) παραδοσιακή υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων – επιτρέπει την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων για fiat αμέσως.

2) προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – οι χρήστες είναι σε θέση να κάνουν αγορές και να περιορίζουν τις παραγγελίες, να κάνουν συναλλαγές περιθωρίου (μόχλευση έως 1: 3) και να χρησιμοποιούν λύσεις API για αυτοματοποιημένες συναλλαγές.

Το CEX.IO είναι εύκολο να ξεκινήσετε. Η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι απλή και δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε πλήρως το CEX.IO, οι πελάτες πρέπει να επαληθευτούν. Η ανταλλαγή υποστηρίζει καταθέσεις και αναλήψεις μέσω πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών εμβασμάτων. Οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε νόμισμα fiat καθώς μετατρέπεται στη συνέχεια σε αυτό που διατίθεται στην πλατφόρμα αυτόματα.

Όσον αφορά τις χρεώσεις συναλλαγών, διαφέρουν ανάλογα με τον μηνιαίο όγκο συναλλαγών για όλα τα ζεύγη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα τελών CEX.IO, οι έμποροι χρεώνονται 0% -0,25%. Για τους κατασκευαστές της αγοράς η χρέωση ορίζεται στο εύρος 0% -0,16%, και για τους αγοραστές, είναι 0,1% -0,25%. Τα τέλη διαπραγμάτευσης περιθωρίου διαφέρουν και περιλαμβάνουν μια ανοιχτή χρέωση (0,2%), την αμοιβή ανατροπής (0,01%) και τη χρέωση κλεισίματος (0%).

Όσον αφορά τις λύσεις API για αυτόματες συναλλαγές, το CEX.IO προσφέρει πολλές επιλογές με πλήρη λειτουργικότητα συναλλαγών – REST API, WebSocket API, FIX API. Ταιριάζουν τόσο σε άτομα όσο και σε ιδρύματα.


Για τη διαχείριση συναλλαγών και την παρακολούθηση των δεδομένων της αγοράς, οι πελάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή για κινητά που αναπτύχθηκε από το CEX.IO.

Ξεκινήστε με το CEX.IO

2. Binance

Πορτοφόλι Binance IoS

Το Binance υποστηρίζει διάφορα κρυπτονομίσματα. Προσφέρει δύο τύπους ανταλλαγής bitcoin που είναι βασικοί και προηγμένοι. Με βάση την προτίμηση του χρήστη, αυτές οι δύο επιλογές δείχνουν λίγες και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές. Τα δεδομένα στο γράφημα μπορούν να τροποποιηθούν μεταξύ “κηροπήγιο” και “βάθους” με βάση την επιλογή προβολής του χρήστη.

Αυτή η ανταλλαγή προσφέρει δωρεάν καταθέσεις και λειτουργεί με 0,1% χρέωση συναλλαγής. Προσφέρει υψηλή ρευστότητα. Οι αρχάριοι μπορεί να δυσκολεύονται να εργαστούν με αυτόν τον ιστότοπο, καθώς η διεπαφή είναι αρκετά περίπλοκη. Ο ιστότοπος δεν υστερεί που αποτελεί πλεονέκτημα για τους εμπόρους ημέρας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ BINANCE

3. Coinbase

Συναλλαγές ημέρας Coinbase

Ως ένα από τα ελάχιστα χρηματιστήρια όπου μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat, θεωρείται από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών ημέρας στον κόσμο. Αν και δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες ακόμα και δεν υποστηρίζει πολλά δευτερεύοντα κρυπτονομίσματα, διαθέτει χαρακτηριστικά και πτυχές ασφάλειας που θεωρούνται μερικά από τα καλύτερα στην αγορά.

Με διατήρηση περιουσιακών στοιχείων άνω των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Coinbase δεν είναι μόνο μια πλατφόρμα ανταλλαγής, αλλά παρέχει στους χρήστες ένα ενσωματωμένο πορτοφόλι. Τα βασικά προϊόντα τους είναι η πλατφόρμα συναλλαγών τους που ονομάζεται GDAX και ένα χρηματιστήριο. Για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές, πρέπει να διασφαλίσετε ότι οι υπηρεσίες αγοράς και πώλησης είναι διαθέσιμες στη χώρα σας. Προς το παρόν, 32 ανεπτυγμένες χώρες σε όλο τον κόσμο διαθέτουν αυτήν τη δυνατότητα.

Το Coinbase επιτρέπει την αγορά μόνο BTC, Litecoin, Ethereum και Bitcoin Cash, και συνήθως δεν υποστηρίζει πιθανή ασφάλεια ή κρυπτογράφηση μετοχών. Για αρχάριους, η εύχρηστη διεπαφή και η ευκολία πλοήγησης προσφέρουν πολλά να περιμένουμε.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Coinbase είναι ότι επιτρέπει την ανταλλαγή νομισμάτων fiat με κρυπτονομίσματα (δέχεται επί του παρόντος EUR, GBP και USD). Εκτός από αυτό, διαθέτει δυνατότητες που αγαπούν οι περισσότεροι προηγμένοι χρήστες, όπως άμεση ανταλλαγή, κάρτα Shift και δωρεάν αναβάθμιση GDAX για συχνούς εμπόρους.

Από άποψη ασφάλειας, το 99% των περιουσιακών στοιχείων της Coinbase αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης, ενώ το υπόλοιπο 1% που είναι αποθηκευμένο στο διαδίκτυο είναι ασφαλισμένο έναντι κλοπής ή οποιουδήποτε είδους απώλειας. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι ότι το Coinbase δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανώνυμα. Επομένως, κάθε έμπορος μπορεί να εντοπιστεί, υπονοώντας ότι μόνο επαληθευμένοι, νόμιμοι χρήστες μπορούν να κάνουν συναλλαγές σε αυτήν την πλατφόρμα. 

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ COINBASE

4. BitMEX

bitmex-αναθεώρησηΤο BitMEX προσφέρει συναλλαγές bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές και να καταθέσετε χρήματα εδώ και να κερδίσετε κέρδος σε bitcoin. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 Νοέμβριος. Οι οικονομικοί επαγγελματίες αυτού του ιστότοπου έχουν εμπειρία άνω των 40 ετών. Αυτός ο ιστότοπος δέχεται και πραγματοποιεί τις συναλλαγές του μόνο με bitcoin και κανένα άλλο νόμισμα. Μελλοντικά συμβόλαια και ανταλλαγές είναι οι δύο βασικοί τύποι συναλλαγών που προσφέρονται από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος δεν έχει καμία χρέωση για κατάθεση και ανάληψη bitcoin. Υπάρχει μόνο ένας τύπος λογαριασμού για όλους τους χρήστες και δεν υπάρχει χώρος για ειδικούς λογαριασμούς. Έχει μια απλή διεπαφή, αλλά οι χρήστες που είναι νέοι σε αυτήν την πλατφόρμα μπορεί να δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν αρχικά. Το επίπεδο ασφάλειας αυτού του ιστότοπου είναι πολύ υψηλό. Προσφέρει έκπτωση 0,025% ως τέλη κατασκευαστή και εφαρμόζει τέλη συναλλαγών κατασκευαστή.

Ξεκινήστε με το BITMEX

5. Whaleclub

whaleclubΤο Whaleclub εξυπηρετεί χιλιάδες εμπόρους κάθε μέρα. Αποδέχεται και επεξεργάζεται τις συναλλαγές του μόνο με το ψηφιακό νόμισμα. Προσφέρει χαμηλά spread με μηδενική χρέωση συναλλαγής στους πελάτες της. Δεν υπάρχει χρέωση για κατάθεση bitcoin και δραστηριότητα λογαριασμού, αλλά ναι, χρεώνει κάποια τέλη κατά την ανάληψη. Ακολουθεί μια πολιτική προσφοράς και ζήτησης. Οι αναλήψεις πραγματοποιούνται σε μία ώρα μετά την υποβολή ενός αιτήματος. Διεξάγεται χειροκίνητα τις περισσότερες φορές για λόγους ασφαλείας. Αυτός ο ιστότοπος υποστηρίζει συναλλαγές βιβλίων παραγγελιών. Καθώς ο ιστότοπος προσφέρει συναλλαγές περιθωρίου, οι συναλλαγές που περιλαμβάνονται εδώ είναι λίγο συγκεκριμένες. Προσφέρει μια εύκολη διεπαφή χρήστη και είναι γρήγορη συγκριτικά.

Ξεκινήστε με το WHALE CLUB

6. Bitfinex

Το Bitfinex προσφέρει συναλλαγές spot για όλα τα κύρια κρυπτονομίσματα. Προσφέρει εύκολη και υψηλή ρευστότητα με το Bitcoin. Προσφέρει διαπραγμάτευση περιθωρίου και επιτρέπει μόχλευση 3,3 φορές για διαπραγμάτευση λαμβάνοντας χρηματοδότηση από την πλατφόρμα χρηματοδότησης peer to peer margin. Παρέχοντας χρηματοδότηση σε εμπόρους που επιθυμούν να κάνουν συναλλαγές με μόχλευση, η αγορά χρηματοδότησης περιθωρίου παρέχει έναν τρόπο για να κερδίσετε κέρδος από bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα. Οι χρήστες μπορούν να δανειστούν το επιθυμητό ποσό χρημάτων στο ποσοστό και τη διάρκεια της επιλογής τους εισάγοντας την παραγγελία.

Αυτή η ανταλλαγή προσφέρει πολλούς τύπους παραγγελιών για εμπόρους, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο για τους εμπόρους ημέρας. Δέχεται ακόμη και ασχολείται με νομίσματα fiat. Περιλαμβάνει τέλη κατασκευαστή με 0,1% και 0,2% των τελών αντίστοιχα. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι απλό και κατάλληλο και για αρχάριους. Προσφέρει μια προσαρμοσμένη διεπαφή χρήστη που είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Αυτός ο ιστότοπος παρέχει προηγμένα μέτρα ασφαλείας.

Ξεκινήστε με το BITFINEX

7. Cryptopia [ΚΛΕΙΣΤΟ]

λογότυπο cryptopiaΗ Cryptopia προσφέρει διάφορους τύπους κρυπτονομισμάτων. Επιτρέπει στους χρήστες να πουλούν οτιδήποτε σε όλο τον κόσμο σε αντάλλαγμα για το κρυπτογράφηση. Η χρέωση συναλλαγής είναι 0,20% του συνολικού ποσού των bitcoin. Δεν χρεώνει καμία χρέωση για καταθέσεις. Χρησιμοποιείται μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “arbitrage”, η οποία συγκρίνει την τιμή προσφοράς και ζήτησης ή τη διαφορά τιμής από άλλες αγορές για εσάς. Αυτός ο ιστότοπος σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ανισότητα της αγοράς με μερικά κλικ.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΚΡΥΠΤΟΠΙΑ

συμπέρασμα

Η ζήτηση για bitcoin αυξάνεται και ως εκ τούτου αυξάνεται επίσης η επιθυμία για κέρδος από το bitcoin. Οι προαναφερθέντες ιστότοποι βοηθούν τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους επαγγελματίες να κερδίσουν κέρδη με τις καθημερινές συναλλαγές. Κάποιος πρέπει να είναι εξοικειωμένος με όλες τις πτυχές της συναλλαγής bitcoin προτού μπείτε σε αυτό για να αποφύγετε εμπόδια κατά τη διάρκεια των συναλλαγών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map