Πώς να αγοράσετε Bitcoin χωρίς τραπεζικό λογαριασμό (Οι 6 καλύτεροι τρόποι)

Δεν αποτελεί έκπληξη το πώς το ίδιο το ανεξάρτητο σύστημα ψηφιακού νομίσματος με το όνομα bitcoin έχει φτάσει στα ύψη της επιτυχίας. Έχουμε ακούσει για αυτό το φαινόμενο, αλλά είναι δυνατόν για πολίτες όπως εμάς να αγοράσουν bitcoin χωρίς να έχουν τραπεζικό λογαριασμό?

Αναζωογονώντας τις ελπίδες σας, η απάντηση είναι ναι και για να προσθέσετε στη χαρά σας υπάρχουν συνολικά 6 μέθοδοι. Παρακάτω θα αγοράσουμε bitcoin χωρίς τραπεζικό λογαριασμό και θα σας καθοδηγήσουμε πώς να κάνετε το ίδιο. Παραθέτουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε προϊόντος, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε το σωστό για εσάς και τις ανάγκες σας. Πριν προχωρήσουμε στους καλύτερους τρόπους, θα εξετάσουμε εν συντομία αυτό που πιστεύουμε ότι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας ανταλλαγής.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ανταλλαγής

Αμοιβές

Τα τέλη είναι η πρώτη προτεραιότητά μας όταν αποφασίζουμε για το ποια θα είναι η πρώτη λίστα. Βλέπουμε τόσα πολλά άτομα να εξαπατώνται καθημερινά από ανταλλαγές που προσφέρουν τιμές premium, για μια ατημέλητη εμπειρία (ούτε καν μια «εμπειρία premium» πρέπει να προσφέρει τιμές premium). Θέλουμε να αγοράσουμε το bitcoin όσο το δυνατόν χαμηλότερα, ώστε 1) να κάνουμε το κέρδος ευκολότερο και 2) έτσι ώστε να μπορούμε να αγοράσουμε περισσότερα προϊόντα / υπηρεσίες αργότερα όταν τα bitcoin μας αξίζουν bazillions.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια αγοράς BTC είναι επίσης σημαντική. Δεν θέλουμε να καταλήξουμε να είμαστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που απάτη ή πειρατεία αργότερα. Παραθέτουμε μόνο ανταλλαγές που έχουν επενδύσει σημαντικά στην ασφάλειά τους και παρέχουν καλή υποστήριξη στο ταξίδι αγοράς Bitcoin για πρώτη φορά. Εάν η ανταλλαγή πήρε την πλάτη μας όταν κάνουμε λάθος, θα παραμείνουμε πιστοί και θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε την υπηρεσία τους για τα επόμενα χρόνια – μόνο θέμα ανταλλαγών φαίνεται να το καταλαβαίνει αυτό.

Όρια

Αυτό είναι λίγο δύσκολο όταν αγοράζετε Bitcoin χωρίς τραπεζικό λογαριασμό, καθώς τα περισσότερα χρηματιστήρια εδώ είναι peer-to-peer, πράγμα που σημαίνει ότι ασχολείστε με ανθρώπους που πωλούν τα δικά τους bitcoin – όχι μια μεγάλη εταιρεία. Μόλις τα bitcoin τους είναι τελικά, θα πρέπει να βρείτε έναν άλλο πωλητή. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς υπάρχουν πολλοί πωλητές που προσφέρουν καταθέσεις σε μετρητά ή άλλους τρόπους πληρωμής.

Τώρα που γνωρίζετε τι πρέπει να προσέχετε, θα παραθέσουμε τις καλύτερες ανταλλαγές παρακάτω.

Κορυφαίοι 6 τρόποι αγοράς Bitcoin χωρίς τραπεζικό λογαριασμό 2021

1. Τοπικά Bitcoin

Το LocalBitcoins παρέχει μια υπηρεσία escrow και προσφέρει έναν αριθμό μεθόδων πληρωμής για την αγορά bitcoin χωρίς τραπεζικό λογαριασμό. Η κατάθεση μετρητών, η δωροκάρτα Amazon κ.λπ. προσφέρονται όλα μαζί με πολλούς άλλους τρόπους πληρωμής.

Πλεονεκτήματα:

 • Η χρήση αυτής της μεθόδου φαίνεται να είναι λιγότερο χρονοβόρα καθώς είναι ιδιωτική, πράγμα που δείχνει ότι είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση, δίνοντας στον πελάτη ένα πλεονέκτημα. Μετά τη συμφωνία, ο χρήστης μπορεί να κάνει την κατάθεση σε μετρητά και να αποκτήσει το bitcoin.

Μειονεκτήματα:

 • Οι χρήστες πρέπει να προειδοποιούνται για απατεώνες, καθώς δεν δεσμεύονται από κανένα έγγραφο, το Localbitcoins ενεργεί μόνο ως αγορά που συνδέει τους αγοραστές με τους πωλητές.
 • Λόγω του απορρήτου που προσφέρεται στους χρήστες, θα χρεωθεί σημαντικά υψηλότερα σε σύγκριση με τις κανονικές ανταλλαγές. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόσθετο κόστος που πρέπει να αναλάβει κάποιος.
 • Λόγω των προσωπικών υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτής της μεθόδου, είναι πιο δύσκολο να αγοράσετε μεγάλες ποσότητες bitcoin σε σύγκριση με μεγάλες ανταλλαγές στις οποίες μπορείτε να αγοράσετε χρησιμοποιώντας τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!

2. BitQuick

Το BitQuick παρέχει διαχωρισμό μεταξύ αγοραστών και πωλητών. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω κατάθεσης σε μετρητά σε τοποθεσίες τράπεζας στις ΗΠΑ και μέσω μεταφοράς SEPA στην ΕΕ. Τα κέρματα σας θα παραδοθούν συνήθως σε λιγότερο από δύο ώρες εάν η πληρωμή έγινε μέσω κατάθεσης σε μετρητά.

Πλεονεκτήματα:

 • Ένας από τους γρηγορότερους τρόπους για να αγοράσετε ένα bitcoin, καθώς η συμφωνία είναι μεταξύ αγοραστών και πωλητών μέσω τραπεζών στις ΗΠΑ και, εάν εντός της Ευρώπης, χρησιμοποιώντας μεταφορές SEPA.
 • Επιπλέον, είναι πιο ασφαλές σε σύγκριση με άλλες μεθόδους πληρωμής σε μετρητά, καθώς κάποιος πληρώνει χρήματα σε τράπεζα.

Μειονεκτήματα:

 • Οι χρεώσεις 2% μπορούν να εμφανίζονται ως «δαπανηρές δαπάνες» για συναλλαγές μετρητών.
 • Οι τιμές ποικίλλουν και μπορεί να είναι πολύ υψηλότερες από την τρέχουσα τιμή Bitcoin. Και πάλι, ένα επιπλέον ποσό που ίσως χρειαστεί να αντέξετε εάν θέλετε να αγοράσετε bitcoin χωρίς τραπεζικό λογαριασμό.

Ξεκινήστε με BITQUICK!

3. Τοίχος κερμάτων

Το Wall of Coins είναι μια ανταλλαγή peer to peer, μεταξύ των πολλών επιλογών πληρωμής που προσφέρουν είναι η κατάθεση μετρητών στις πιο εμφανείς επιλογές. Υπάρχουν περισσότερες από 100.000 τοποθεσίες κατάθεσης διαθέσιμες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης, άλλες τοποθεσίες περιλαμβάνουν τον Καναδά, τη Γερμανία, την Πολωνία, την Αργεντινή, τη Λετονία, την Πολωνία και τις Φιλιππίνες. Μπορείτε να περιμένετε τα bitcoin σας σε 15 λεπτά μόλις γίνει η κατάθεση μετρητών.

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολος τρόπος αγοράς bitcoin
 • Η διαδικασία είναι χωρίς προβλήματα και δεν απαιτεί πολλές από τις προσωπικές σας πληροφορίες. Μπορείτε να πάτε αν τους δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας πριν από τη συναλλαγή.

Μειονεκτήματα:

 • Προς το παρόν περιορίζεται σε 12 χώρες
 • Δύσκολο να βρείτε πωλητές που προσφέρουν μεγάλο όγκο.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΙΧΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ!

4. Liberty X

Με το Liberty X μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά σε διάφορα καταστήματα λιανικής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν αγοράσετε, επομένως λιγότερο ιδιωτική από μερικές από τις άλλες επιλογές. Μπορείτε να αγοράσετε bitcoin αξίας 1000 $ χρησιμοποιώντας το Liberty Xdaily.

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολος και γρήγορος τρόπος αγοράς bitcoin με μετρητά
 • Χαμηλή τιμή 1,5% (συν προμήθεια καταστήματος) για τη μέθοδο αγοράς μετρητών
 • Το ημερήσιο όριο των 1000 $ είναι αρκετά υψηλό για μια υπηρεσία ευκολίας

Μειονεκτήματα:

 • Τα καταστήματα που συμμετέχουν προσθέτουν το δικό τους μεταβλητό τέλος
 • Απαιτείται κάποια επαλήθευση που μειώνει το αναμενόμενο επίπεδο απορρήτου της αγοράς μετρητών
 • Η σύνδεση των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποβαθμίζει περαιτέρω το απόρρητο

Ξεκινήστε με το LIBERTYX!

5. ATM ATM

Ραντάρ ATM νομισμάτων σας βοηθά να βρείτε ATM ATM στην περιοχή σας, όπου μπορείτε να αγοράσετε bitcoin με μετρητά και χωρίς τραπεζικό λογαριασμό.

Πλεονεκτήματα:

 • Χρησιμοποιώντας δορυφορικά συστήματα πλοήγησης για να βρείτε κοντινά ΑΤΜ Bitcoin.

Μειονεκτήματα:

 • Τα ΑΤΜ Bitcoin έχουν συχνά χρεώσεις 5-10% ανά αγορά, επομένως, αυξάνουν το κόστος αγοράς.

Ξεκινήστε με ATM BITCOIN!

6. Τοπικός έμπορος Mycelium

Το Mycelium είναι ένα πορτοφόλι Bitcoin για iOS και Android. Η έκδοση Android της εφαρμογής διαθέτει μια λειτουργία “τοπικού εμπόρου” που σας βοηθά να συνδέσετε με τους ντόπιους που πωλούν Bitcoin. Μπορείτε να κανονίσετε να συναντηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο και να αγοράσετε bitcoin με μετρητά (ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο πληρωμής που συμφωνείτε και οι δύο).

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολος και φθηνός τρόπος αγοράς bitcoin με μετρητά
 • Ένας ιδιωτικός τρόπος για να αγοράσετε bitcoin, δεν απαιτούνται προσωπικές πληροφορίες πέρα ​​από έναν αριθμό κινητού.

Μειονεκτήματα:

 • Οι χρήστες σε πολυσύχναστες κατοικημένες περιοχές θα δυσκολευτούν να βρουν πωλητές

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΚΕΛΙΟ!

συμπέρασμα

Συνολικά, υπάρχουν αρκετές άλλες μέθοδοι, όπως Paxwell, Bitcoin-OTC, BitQuick. ανάλογα με τη χώρα από την οποία μπορείτε να δείτε τις επιλογές που έχουμε αναφέρει παραπάνω. Σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτές οι επιλογές δεν θα σας απογοητεύσουν και θα βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να αγοράσετε bitcoin χωρίς τραπεζικό λογαριασμό ανεξάρτητα από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner