Αγορά Bitcoin στην Ινδία – 7 καλύτεροι Ινδικοί ιστότοποι Bitcoin 2021

Η αύξηση του ενδιαφέροντος για την αγορά Bitcoin στην Ινδία έχει αυξηθεί από τότε που είναι νόμιμη ξανά. Ωστόσο, η διαδικασία αγοράς Bitcoin στην Ινδία εξακολουθεί να είναι αρκετά συγκεχυμένη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε δημιουργήσει μια απόλυτη λίστα με τις καλύτερες ανταλλαγές Bitcoin της Ινδίας, ώστε να μπορείτε εύκολα να αρχίσετε να επενδύετε και / ή να χρησιμοποιήσετε Bitcoin.

Πώς μπορώ να επενδύσω σε Bitcoin στην Ινδία?

Αυτή είναι μια ερώτηση που πολλοί μας ρωτούν και, συνεπώς, καταλήξαμε σε μια λίστα με τις 7 καλύτερες ανταλλαγές για την αγορά Bitcoin στην Ινδία. Και εδώ είναι!

Σε αυτόν τον οδηγό, θα βρείτε μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους bitcoin της Ινδίας. Παραθέτουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε ανταλλαγής, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια εκπαιδευμένη επιλογή που να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Είτε σας ενδιαφέρει να αγοράσετε, να πουλήσετε είτε να ανταλλάξετε Bitcoin στην Ινδία, μία από τις 7 κορυφαίες επιλογές μας θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Κορυφαίοι 7 καλύτεροι ιστότοποι ανταλλαγής Bitcoin της Ινδίας 2021

1. Νόμισμα

Πρόκειται για μια νέα ανταλλαγή που πραγματοποιείται από την ομάδα πίσω από το BillDesk, την παλαιότερη και πιο δημοφιλή πληρωμή είσπραξης πληρωμών. Αυτό που ξεχωρίζει για το Coinome είναι το γεγονός ότι έχουν μια επαλήθευση E-KYC, ακριβώς όπως οι ινδικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Αυτό διευκολύνει τη συμπλήρωση των πληροφοριών που απαιτούνται για την ανταλλαγή.

Αυτήν τη στιγμή, το Coinome υποστηρίζει Bitcoin και Litecoin – τα δύο μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές 24/7 και η ανταλλαγή λειτουργεί άψογα και σε κινητά. Αυτό είναι υπέροχο αν βρίσκεστε εν κινήσει και δεν μπορείτε να περιμένετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε περισσότερα bitcoin. Βρήκαμε αυτήν την πλατφόρμα πραγματικά φιλική προς τους αρχάριους, η οποία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Ακολουθεί ένα βίντεο εισαγωγής στην πλατφόρμα:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΟΜ ΕΔΩ!

2. Κοιντέλτα

Το Coindelta είναι μια ανταλλαγή πολλαπλών κρυπτονομισμάτων που σημαίνει ότι υποστηρίζει Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), OmiseGo (OMG), Qtum (QTUM) και Ripple (XRP). Αυτό είναι το ευρύτερο φάσμα κρυπτονομισμάτων που έχουμε δει να προσφέρονται από ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Ινδία, στην πραγματικότητα, είναι στην πραγματικότητα το πρώτο ινδικό bitcoin exchange που το προσφέρει (μπορεί να δούμε κάποια άλλα ανταλλακτικά να προσαρμόζονται αργότερα).

Τα τέλη τους είναι τα χαμηλότερα στην Ινδία, γεγονός που το καθιστά έναν εξαιρετικό υποψήφιο για να κατακτήσει την ινδική αγορά bitcoin. Προσφέρουν επίσης 24/7 υποστήριξη η οποία, σε περίπτωση σφάλματος, μπορεί να σώσει την ημέρα. Δέχονται NEFT, IMPS, RTGS και Payment Gateway.

Επιτρέπουν 50 παραγγελίες / δευτερόλεπτο και κλιμακώνουν τις λειτουργίες τους ώστε να μπορούν να επιτρέψουν έως και 500 παραγγελίες / δευτερόλεπτο το 4ο τρίμηνο του 2020. Όχι μόνο είναι καλό που αυξάνεται ο αριθμός των παραγγελιών που μπορούν να πραγματοποιηθούν ανά δευτερόλεπτο, δείχνει επίσης Η Coindelta είναι μια ανταλλαγή που φροντίζει τους πελάτες τους και προσπαθεί να είναι η καλύτερη. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα την Coindelta, καθώς προσπαθούν να γίνουν το καλύτερο ανταλλακτικό Bitcoin στην Ινδία, και στα βιβλία μας, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ COINDELTA ΕΔΩ!

3. Coinsecure

Το CoinSecure είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια Bitcoin στην Ινδία – για έναν καλό λόγο. Είναι μια ινδική ανταλλαγή καθώς και μια πλατφόρμα συναλλαγών. Τα τέλη είναι χαμηλά σε μόλις 0,3% ανά αγορά ή πώληση. Η χαμηλή χρέωση είναι ιδιαίτερα καλή για εκείνους που ενδιαφέρονται για διαπραγμάτευση, καθώς μια ολοκληρωμένη αγορά και πώληση θα κοστίζει μόνο 0,6%. Οι χαμηλές χρεώσεις είναι κάτι που οι περισσότεροι αναζητούν.

Θα πρέπει να κάνετε μια επαλήθευση KYC, η οποία είναι μια επαλήθευση “Γνωρίζετε τον πελάτη σας” που η κυβέρνηση απαιτεί από κάθε ανταλλαγή να κάνει. Δεν υπάρχουν ανταλλαγές χωρίς αυτό, και εάν τυχαίνει να σκοντάψετε ένα – μείνετε μακριά, είναι πιθανώς μια απάτη. Μην φοβάστε, ωστόσο, την επαλήθευση KYC, θα λάβετε μια κλήση – απαντήστε σε μερικές απλές ερωτήσεις και φωνητικά, έχετε πρόσβαση στην ανταλλαγή.

Ο πίνακας ελέγχου εμφανίζει προηγμένα δεδομένα και επιλογές, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στην αρχή. Ως αρχάριος, συνιστούμε να περάσετε λίγα λεπτά ψάχνοντας το κανάλι τους στο YouTube όπου έχουν μαθήματα για αρχάριους. Τα προηγμένα δεδομένα και οι επιλογές είναι, ωστόσο, εξαιρετικές για τους προχωρημένους Bitcoiners, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αναπτυχθείτε με την ανταλλαγή – και δεν χρειάζεται να αλλάξετε μόλις ανεβάσετε το παιχνίδι κρυπτογράφησης.

Έχουν μια εφαρμογή Android που καθιστά εύκολο να κάνετε συναλλαγές Bitcoin εν κινήσει, αμέσως. Αυτό μπορεί να είναι καλό εάν δεν έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή και θέλετε να πουλήσετε μερικά από τα Bitcoin σας για κάποιο λόγο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΔΩ!

4. Zebpay

Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε συναλλαγές Bitcoin με το κινητό σας, τότε το Zebpay είναι η επιλογή για εσάς. Παλαιότερα γνωστό ως BuySellBitco, το Zebpay είναι μια ανταλλαγή μόνο για εφαρμογές. Επιτρέπουν επίσης την αγορά υπηρεσιών χρησιμοποιώντας Bitcoin, όπως κάρτες δώρων Amazon, Cafe Coffee Day, Flipkart και PizzaHut, μπορείτε να πληρώσετε με το Bitcoin για να επαναφορτίσετε το κινητό σας τηλέφωνο, το DTH και την κάρτα δεδομένων. Σύντομα προσθέτουν τη δυνατότητα πληρωμής για Broadband, σταθερό & λογαριασμοί ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτή η ανταλλαγή είναι αρκετά διαφορετική από τις υπόλοιπες ανταλλαγές αυτής της λίστας. Αυτό είναι μια εξαιρετική ανταλλαγή για εκείνους που θέλουν να μπορούν να χρησιμοποιούν τα bitcoin τους και όχι μόνο να τα ανταλλάσσουν, καθώς και για εκείνους που θέλουν να αγοράσουν bitcoin στην Ινδία με το κινητό τους.

Είναι φιλικό προς τον χρήστη και είναι εύκολο για έναν αρχάριο να ξεκινήσει αμέσως. Απλώς κατεβάζετε την εφαρμογή και εγγραφείτε, ανεβάζετε μια φωτογραφία της κάρτας PAN και του voilá, μπορείτε να ξεκινήσετε την αγορά και πώληση Bitcoin – απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο.

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS, εάν θέλετε μια ανταλλαγή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πραγματικά το bitcoin που έχετε αγοράσει. (P.s. φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό παραπομπής μας Χ για να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ 100 INR!).

Ακολουθεί ένα βίντεο εξήγησης σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Zebpay και τι είναι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΔΩ!

Αποκτήστε δωρεάν bitcoin αξίας ₹ 100 στην πρώτη αγορά ή πώληση bitcoin με τον κωδικό παραπομπής «REF61972611».

5. Koinex

Στη συνέχεια, στη λίστα των καλύτερων ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Ινδία είναι η Koinex. Με ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων που προσφέρονται (ωστόσο, όχι τόσο όσο το Coindelta), αυτό είναι ένας εξαιρετικός υποψήφιος για την πρώτη θέση. Επιτρέπουν συναλλαγές με BTC, BCH (Bitcoin Cash), Ethereum, Ripple και Litecoin. Το καλύτερο μέρος για αυτήν την ανταλλαγή είναι ο χρόνος που απαιτείται για την κατάθεση INR – δεδομένου ότι έχουν αυτοματοποιήσει το σύστημα, δεν χρειάζεται να περάσει από τους ανθρώπους πριν από την κατάθεση – το οποίο επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία (δεδομένου ότι οι μηχανές μπορούν να λειτουργήσουν 24/7) . Η κανονική επαλήθευση KYC διαρκεί περίπου 24-48 ώρες, η οποία μπορεί να φαίνεται πολύ καιρό στην αρχή, αλλά μόλις γίνει δεκτή, δεν χρειάζεται χρόνος αναμονής. Η Koinex ξεκίνησε νέες υπηρεσίες για να κάνει δυνατή την ανταλλαγή κρυπτογράφησης στην Ινδία.

Λάβετε ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ KOINEX ΕΔΩ!

6. Αποσυνδεθείτε

Το Unocoin αναφέρεται συχνά ως το πιο φιλικό για αρχάριους από όλους, και συμφωνούμε απόλυτα. Το ξεκίνημα είναι εύκολο και προσφέρουν πολλές δυνατότητες και προσθέτοντας συνεχώς περισσότερα. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin ως SIP (Συστηματικό Επενδυτικό Σχέδιο), τότε το Unocoin είναι το νόμισμα για εσάς. Μπορείτε να ορίσετε έναν ημερήσιο, εβδομαδιαίο και μηνιαίο προϋπολογισμό για την αγορά Bitcoin.

Αυτό λέει το Unocoin για τη λειτουργία SIP τους:

«Το Συστηματικό Επενδυτικό Σχέδιο είναι ένας νέος και συναρπαστικός τρόπος απόκτησης Bitcoin – ο πρώτος του είδους του που παρουσιάζεται από την Unocoin. Αυτή είναι μια πιο συντηρητική προσέγγιση για την επένδυση σε bitcoin από το να ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας στο Bitcoin ταυτόχρονα. Αυτή η τεχνική σάς επιτρέπει να δεσμεύσετε ένα σταθερό ποσό INR στο Bitcoin σε κανονικό πρόγραμμα ανεξάρτητα από την τιμή. […] Αυτή η λειτουργία βοηθά στην οικονομική πειθαρχία με μέσο όρο του κόστους σας και μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο με αποτέλεσμα τη δημιουργία καλύτερων αποδόσεων. “

Από τώρα, μπορείτε να επενδύσετε 50.000 INR σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν το Unocoin μια εξαιρετική ανταλλαγή Bitcoin:

  • Εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές (OTC Bitcoin trading)
  • Αυτόματη πώληση Bitcoin (ορίστε έναν κανόνα για το πότε και θα πουλήσει – ακόμα κι αν κοιμάστε)
  • Netki: Διευκολύνει τη δημιουργία μιας αναγνώσιμης από τον άνθρωπο διεύθυνσης για τα Bitcoin σας
  • Ισχυρό API: Με ένα ισχυρό API μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Unocoin για να ενσωματώσετε το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής στην εφαρμογή ή στην επιχείρησή σας
  • Έλεγχος ταυτότητας σε 2 βήματα για να βεβαιώνεστε πάντα ότι ο λογαριασμός σας είναι ασφαλής

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Unocoin διαθέτει μια εφαρμογή Android και iOS που σας διευκολύνει να ανταλλάξετε Bitcoin ακόμα κι αν είστε εν κινήσει. Αυτό είναι καλό αν πέσει οποιαδήποτε είδηση ​​σχετικά με το bitcoin και η τιμή πέσει κάτω (έτσι ώστε να μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα BTC στην πτώση, δηλαδή).

ΛΗΨΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΔΩ!

7. Τοπικά Bitcoin

Το LocalBitcoins είναι μια ανταλλαγή peer-to-peer που είναι διαθέσιμη παγκοσμίως. Δεν είναι καθαυτό ανταλλαγή, αλλά είναι μια αγορά όπου όσοι θέλουν να αγοράσουν bitcoin συνδέονται με εκείνους που θέλουν να το πουλήσουν. Μπορείτε να βρείτε πολλούς τύπους διαθέσιμων μεθόδων πληρωμής όπως μετρητά, PayPal, WesternUnion, Amazon Gift Codes, για να αναφέρουμε μερικά.

Υπάρχουν πολλοί που αναζητούν την αγορά Bitcoin στην Ινδία με το PayPal και για αυτά τα LocalBitcoins είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή μέχρι σήμερα. Έχουν έλεγχο ταυτότητας 2 βημάτων κάθε φορά που συνδέεστε και έναν άλλο έλεγχο ταυτότητας εάν συνδέεστε από μια νέα συσκευή.

Το μόνο μειονέκτημα για αυτήν την ανταλλαγή είναι η τιμή του. Το Bitcoin μπορεί συχνά να υπερπωληθεί σε LocalBitcoins ή να ξεπεράσει την τιμή αγοράς. Αυτό μπορεί να αξίζει τον κόπο αν θέλετε να αγοράσετε το Bitcoin ανώνυμα, αλλά αν θέλετε να το αγοράσετε και να το κρατήσετε μακροπρόθεσμα, αναζητήστε ένα με χαμηλότερη τιμή (χρεώσεις).

Η αγορά Bitcoin με μετρητά απαιτεί φυσική συναλλαγή. Φροντίστε να το κάνετε σε δημόσιο χώρο με άτομα γύρω σας, ώστε να μην σας ληστευτούν.

Λάβετε ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΛΟΚΑΛΙΚΤΟΥΚΙΝΩΝ ΕΔΩ!

συμπέρασμα

Τώρα που έχουμε ελέγξει τους καλύτερους ιστότοπους ανταλλαγής Bitcoin στην Ινδία, ήρθε η ώρα να καταλάβετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς. Αν θέλετε να αγοράσετε Bitcoin ανώνυμα, τότε το LocalBitcoins είναι η καλύτερη επιλογή σας. Εάν θέλετε να αγοράσετε τα φθηνότερα δυνατά Bitcoin, τότε το Coindelta είναι αυτό που σας ταιριάζει. Δεν μπορούμε απλώς να πούμε ποιο είναι το καλύτερο για όλους, καθώς οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους προτιμήσεις και παράγοντες που εκτιμούν το υψηλότερο.

Ελπίζουμε να ρίξουμε λίγο φως στο πώς να αγοράσουμε Bitcoin στην Ινδία. Καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner