Τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin για Android 2021 – Ο απόλυτος οδηγός

AndroidΚαθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων αναπτύσσεται, πρέπει να ξέρει πώς να αποθηκεύει τα κρυπτονομίσματα σωστά. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε το Bitcoin χρησιμοποιώντας Android και να δείξουμε ποια είναι τα καλύτερα πορτοφόλια bitcoin για Android.

Είμαστε πολύ καλά ενημερωμένοι για το πόσο συγκεχυμένο μπορεί να είναι στην επιλογή του καλύτερου πορτοφολιού Android bitcoin, επομένως, έχουμε κάνει την εκτενή έρευνα σε διαφορετικά πορτοφόλια για Android, για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του σωστού πορτοφολιού.

Contents

Κατανόηση του πορτοφολιού Bitcoin

Σε μια μικρή σημείωση, ένα πορτοφόλι Bitcoin είναι ένα διαδικτυακό λογισμικό που αποθηκεύει ψηφιακά νομίσματα που κερδίζονται στον λογαριασμό αποκλειστικού χρήστη. Χωρίς ένα τέτοιο πορτοφόλι, δεν είναι δυνατή η λήψη bitcoin, επομένως είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε, να αγοράσετε ή να κατεβάσετε ένα πορτοφόλι bitcoin.

Η διαδικασία είναι παρόμοια με έναν λογαριασμό email. Για να λάβετε bitcoin, πρέπει να έχετε μια προσωπική διεύθυνση όπως μια διεύθυνση email, όπου οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να το δει και να στείλει bitcoins σε αυτήν, π.χ. διεύθυνση Bitcoin.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα email για το bitcoin και είναι γνωστό ως πελάτης bitcoin, όπου ο χρήστης θα πρέπει να συνδεθεί χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση bitcoin και ένα ιδιωτικό κλειδί, το οποίο λειτουργεί όπως ο κωδικός πρόσβασης μιας διεύθυνσης email. Είναι απολύτως απαραίτητο για τον χρήστη να διατηρήσει τη διεύθυνση bitcoin του και το ιδιωτικό κλειδί του ασφαλές, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια δόλια ζητήματα, όπως ακριβώς θα εξασφαλίσετε τον δικό σας λογαριασμό email. Υπάρχουν ορισμένοι τρόποι αποθήκευσης τέτοιων πληροφοριών:

 • Γράψιμο σε χαρτί (δεν συνιστάται ακόμα)
 • Αποθήκευση σε κρυπτογραφημένο αρχείο
 • Αποθήκευση σε ιστότοπους που θα μπορούσαν να κρυπτογραφήσουν και να αποθηκεύσουν τις πληροφορίες / ιδιωτικά και δημόσια κλειδιά για τους επιθυμητούς χρήστες.

Οπουδήποτε αποθηκεύονται αυτά τα δύο κομμάτια πληροφοριών θα είναι γνωστά ως πορτοφόλι bitcoin. Εάν ο χρήστης μπορεί να απομνημονεύσει τη διεύθυνση bitcoin και το ιδιωτικό κλειδί, το μυαλό είναι ένα πορτοφόλι bitcoin. Κυριολεκτικά μιλώντας.

Υπάρχουν διαδικτυακά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να αποθηκεύουν μαζί τη διεύθυνση bitcoin και το ιδιωτικό κλειδί.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν διαλέγετε ένα πορτοφόλι

Ένα πορτοφόλι στο οποίο ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τα προσωπικά του κλειδιά

Κάθε επικυρωμένη συναλλαγή που υποστηρίζει μια έγκυρη υπογραφή γίνεται αποδεκτή από το δίκτυο Bitcoin. Ταυτόχρονα, κάθε άτομο που κατέχει ιδιωτικό κλειδί μπορεί να επιτρέψει την πραγματοποίηση μιας έγκυρης συναλλαγής. Ο συνδυασμός αυτών των δύο γεγονότων σημαίνει απλώς ότι ένας άλλος χρήστης τρίτου μέρους. ο οποίος αποκτά ένα ιδιωτικό κλειδί ενός συγκεκριμένου χρήστη μπορεί να κλέψει οποιαδήποτε πληροφορία από αυτόν. Πολλά μονοπάτια ανοίγουν σε ψηφιακούς κλέφτες που κρύβουν ιδιωτικά κλειδιά. Δύο από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές που λαμβάνονται είναι τα μέσα αποθήκευσης και τα κανάλια επικοινωνίας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η ακραία προνοητικότητα πρέπει να διασφαλίζεται κάθε φορά που αποστέλλονται ή αποθηκεύονται προσωρινά τα ιδιωτικά κλειδιά.

Το “αρχείο πορτοφολιού” περιέχει ιδιωτικά κλειδιά στα οποία αποθηκεύεται από πορτοφόλια λογισμικού στον κύριο σκληρό δίσκο. Αυτοί οι τύποι αρχείων αποθηκεύονται συχνά σε ένα συνηθισμένο και γνωστό αρχείο, καθιστώντας τον ιδανικό στόχο για κακόβουλο λογισμικό που σχετίζεται με bitcoin. Για την αντιμετώπιση μιας τέτοιας απειλής, τα πορτοφόλια λογισμικού παρέχουν μια κατάλληλη επιλογή για την κρυπτογράφηση του αρχείου πορτοφολιού. Επομένως, ένας εισβολέας που αποκτά πρόσβαση στο αρχείο πορτοφολιού θα πρέπει να το αποκρυπτογραφήσει. Ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας όσον αφορά την ισχύ των κωδικών πρόσβασης που χρησιμοποιούνται ή τις τεχνικές κρυπτογράφησης που ακολουθούνται, οι χάκερ θα δυσκολευτούν να είναι χρονοβόρα και δύσκολα να σπάσουν τους κωδικούς. Τα αρχεία πορτοφολιού μπορούν να κρυπτογραφηθούν σε πολλά πορτοφόλια λογισμικού προσθέτοντας απλώς έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης που είναι περίπλοκος στη δομή.

Παροχή αντιγράφων ασφαλείας κλειδιών και διαφορετικών κωδικών pin

“Εάν αποκαλύψετε τα κλειδιά σας, θα χάσετε τα bitcoin σας.” Συγκρίνοντας την έννοια ενός γραμματοκιβωτίου, από όπου οι άνθρωποι θα λαμβάνουν την αλληλογραφία τους από? έχει έναν διακριτικό και συγκεκριμένο αριθμό (μια διεύθυνση). Εάν ένα συγκεκριμένο ταχυδρομείο επρόκειτο να παραδοθεί σε ένα συγκεκριμένο σπίτι, είναι υποχρεωτικό είτε να παρέχει επαρκείς και σαφείς λεπτομέρειες σχετικά με το σπίτι ή την επίπεδη διεύθυνση με τον κωδικό PIN και άλλες σχετικές πληροφορίες. Και καθώς το άτομο θα ήθελε να λάβει το ταχυδρομείο, είναι απαραίτητο να έχεις και να χρησιμοποιήσεις ένα ιδιωτικό κλειδί στο οποίο κανείς δεν έχει πρόσβαση εκτός από τον ίδιο τον κάτοχο του κλειδιού. Είναι λογικό να φροντίζετε πάντα το κλειδί και να μην καταστρέφετε το περιεχόμενο της ταχυδρομικής θυρίδας.

Παρόμοια με αυτήν την περίπτωση, καθώς ένα άτομο μπορεί να δει τη δημόσια διεύθυνση του σπιτιού, οποιοσδήποτε χρήστης που ανταλλάσσει στο Bitcoin ανταλλαγή θα μπορεί να δει τη δημόσια διεύθυνση προκειμένου να στείλει / πουλήσει bitcoin. Επιπλέον, για να ξεκλειδώσετε τα bitcoin, ο καθορισμένος χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το ιδιωτικό κλειδί του οποίου πρέπει να αναληφθεί πλήρης ευθύνη, παρόμοια με τα κλειδιά του γραμματοκιβωτίου. Η εκπαίδευση σχετικά με αυτό το ζήτημα είναι σημαντική για την αποφυγή δόλιων ζητημάτων.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών για την απάντηση ερωτημάτων που είναι γρήγορη απόκριση θα επιτρέψει στους χρήστες να αισθάνονται εξοικειωμένοι και ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που παρέχονται όταν χρησιμοποιούν τα πορτοφόλια καθώς οι άνθρωποι ασχολούνται με την επένδυσή τους. Χωρίς την έλλειψη ποιοτικής εμπειρογνωμοσύνης, η πλατφόρμα θα έχει κακή φήμη και επωνυμία, έτσι μπορεί να βλάψει και την ταυτότητα της μάρκας. Είναι απαραίτητο να παρέχουμε ευφυές και γρήγορο προσωπικό στο οποίο απαντά λογικά και γρήγορα προκειμένου να προσελκύσει τους υπάρχοντες χρήστες και να προσελκύσει νέους χρήστες.

Φιλική προς το χρήστη εμπειρία και εύκολη αποστολή Bitcoin από

Η ύπαρξη κατάλληλης εμπειρίας UI / UX θα προσφέρει ένα ελκυστικό θέαμα στους χρήστες, επομένως, θα τους προσελκύσει και πάλι να επιστρέψουν και να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες. Η χρήση μιας εύκολης ροής αναζήτησης μέσω του ιστότοπου / της εφαρμογής προσελκύει τον χρήστη. Χρησιμοποιώντας απλοϊκές τεχνικές και συνδυασμούς ελαφριών χρωμάτων με ένα άγγιγμα, οι χρήστες μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν τα πορτοφόλια τους και επίσης για άλλους σκοπούς, χωρίς κανένα εμπόδιο..

Σύμφωνα με πολλαπλά / διαφορετικά λειτουργικά συστήματα:

Τα πορτοφόλια που χρησιμοποιούνται πρέπει να έχουν συμβατά λειτουργικά συστήματα για να επεξεργάζονται και να διαχειρίζονται τις καθημερινές συναλλαγές. Χωρίς ένα αποτελεσματικό και αποτελεσματικό λειτουργικό σύστημα, οι χρήστες θα δυσκολευόταν να διαχειριστούν τις συναλλαγές, καθώς μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου μερικές φορές «καθυστέρηση» ή κάποια δυσλειτουργία μπορεί να εμφανιστεί.

Γνωρίζοντας το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές μέθοδοι για την αγορά bitcoin, υπάρχουν επίσης πολλές μέθοδοι για την αποθήκευσή τους.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το θέμα, ας δούμε διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών που διατίθενται για Android:

Πορτοφόλια λογισμικού: Αυτά είναι προγράμματα / εφαρμογές πορτοφολιών που λαμβάνονται στον υπολογιστή, το tablet ή το τηλέφωνο. Για όσους ασχολούνται καθημερινά με συναλλαγές Bitcoin, αγορά αγαθών σε ορισμένα καταστήματα ή συναλλαγές από ομοτίμους, ένα πορτοφόλι λογισμικού είναι σίγουρα η επιλογή. Είναι μια εφαρμογή στις οποίες υπάρχουν δυνατότητες για την αποθήκευση των ιδιωτικών κλειδιών και την πρόσβαση σε απευθείας σύνδεση πληρωμή / συναλλαγή απευθείας από τη συσκευή.

Επιπλέον, υπάρχουν καινοτόμες εφαρμογές όπου επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους κοντά στη λειτουργία επικοινωνίας πεδίου, στην οποία σημαίνει ότι μπορούν να τοποθετήσουν το τηλέφωνό τους κοντά στο τηλέφωνο του αναγνώστη χωρίς να παρέχουν καθόλου εμπιστευτικά δεδομένα. Εκμεταλλεύεται τη σταθερή και σταθερή κλίση του Blockchain Ledger στο οποίο χρειάζεται να έχει πρόσβαση κάθε πελάτης BTC και είναι απαραίτητη η αποθήκευση δεδομένων gigabyte. Επομένως, αυτά τα πορτοφόλια εκμεταλλεύονται την τεχνολογία SPV – απλοποιημένη τεχνολογία επαλήθευσης πληρωμών. Αυτή η έξυπνη τεχνολογία ασχολείται μόνο με μικρές υποενότητες του Blockchain όπου βασίζεται σε αξιόπιστους κόμβους στο δίκτυο για να λάβει τις ακριβείς πληροφορίες.

Όσο πλεονεκτικό και αν φαίνεται, είναι μια έτοιμη για εύκολη λύση, αυτά τα πορτοφόλια είναι επιρρεπή σε επιθέσεις χάκερ και στον κυβερνοχώρο. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να χάσετε την εξουσία του πορτοφολιού εάν ένα τρίτο μέρος επιτρέπει την πρόσβαση στην κινητή συσκευή του χρήστη. Η διαδικτυακή αγορά παρέχει μια ποικιλία εφαρμογών που εκτελούνται τόσο σε Android όσο και σε iOS, ωστόσο ήταν γνωστό ότι η Apple είχε απαγορεύσει αυτά τα πορτοφόλια από το κατάστημα εφαρμογών τους τον Φεβρουάριο του 2014, αλλά η απόφαση αργότερα ακυρώθηκε και επέστρεψε τις εφαρμογές μετά από μερικούς μήνες. Τέτοιες εφαρμογές είναι Mycelium, Breadwallet, Airbitz, Greenbits, Bitcoin Wallet, Jaxx και Copay.

Κορυφαία 6 καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin Android 2021

1. Μυκήλιο

μυκήλιοΟι πιο δημοφιλείς από τις άλλες εφαρμογές Android όπου είναι εύκολο στη χρήση, τη λήψη και την εκτέλεση πληρωμών. Επιπλέον, παρέχει μια φιλική προς το χρήστη μέθοδο για την παροχή οδηγιών σχετικά με τη ρύθμιση και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Απονεμήθηκε το περίφημο βραβείο «Καλύτερη εφαρμογή για κινητά» από το Blockchain.info κατά τη διάρκεια του 2014 και επωφελήθηκε από ασφάλεια τραπεζικού επιπέδου. Το πορτοφόλι υποστηρίζει και παρέχει τη δυνατότητα αποστολής και λήψης bitcoin.

Διαφορετικοί τύποι λογαριασμών:

HD: Τα ιεραρχικά ντετερμινιστικά πορτοφόλια είναι εκείνα τα πορτοφόλια που χρησιμοποιούν έναν «κύριο σπόρο» για να δημιουργήσουν όλες τις μελλοντικές διευθύνσεις bitcoin με διαδοχική σειρά και είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας αμέσως.

Αναγνωριστικό BIT: Αυτές οι ανοιχτές διαδικασίες και πρωτόκολλα επιτρέπουν ασφαλή έλεγχο ταυτότητας με επαλήθευση. Η διατήρηση μιας συνηθισμένης διαδικασίας κωδικού πρόσβασης είναι αναποτελεσματική λόγω της επιρρεπής κατάστασής της όπου είναι εύκολο να εισέλθετε στους λογαριασμούς.

Λογαριασμοί μεμονωμένης διεύθυνσης: Πολύ παραδοσιακός τύπος λογαριασμού μεθόδου όπου επιτρέπει την εξασφάλιση και την αποθήκευση / αποθήκευση μεγάλων ποσών νομισμάτων στα οποία το ιδιωτικό κλειδί διαγράφεται από τη συσκευή και αργότερα εισάγεται ξανά όταν είναι απαραίτητο.

Παρακολούθηση μόνο λογαριασμών: Πρόκειται για λογαριασμούς όπου οι διευθύνσεις αποθηκεύονται στο πορτοφόλι χωρίς το ίδιο μοναδικό ιδιωτικό κλειδί, το οποίο επιτρέπει στο πορτοφόλι να παρακολουθεί και να ελέγχει τις εξόδους, αλλά όχι να τα εκπληρώνει.

Σκεύη, εξαρτήματα: Αυτοί οι λογαριασμοί δημιουργούνται με σκοπό τις συσκευές υλικού εκτός σύνδεσης.

Πλεονεκτήματα

 • Ιεραρχική ντετερμινιστική: Όπου, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα πορτοφόλια όπου περιέχει έναν «κύριο σπόρο» και έχει δημιουργηθεί για να παράγει άπειρες νέες διευθύνσεις Bitcoin με διαδοχική και ιεραρχική σειρά.
 • Ανοιχτή πηγή: όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο και να χρησιμοποιούν το Mycelium ως πλατφόρμα ανοιχτής πρόσβασης.

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς πολλαπλή υπογραφή: δεν προσφέρει στους χρήστες να ξεκινήσουν ομάδες και να έχουν πολλαπλές υπογραφές, επομένως χωρίς συζήτηση, τα χρήματα αποδεσμεύονται. Έχοντας μια δυνατότητα πολλαπλών υπογραφών επιτρέπει μια μορφή εμπιστοσύνης και ασφάλειας μεταξύ των μελών επίσης.
 • Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων: Δεν παρέχεται στους χρήστες η ασφάλεια έναντι των χρημάτων με αυτήν τη δυνατότητα. Επιπλέον, βελτιώνει τη συνολική ασφάλεια του πορτοφολιού καθώς παρέχει μοναδικούς κωδικούς στους οποίους έχει πρόσβαση μόνο ο χρήστης όταν δημιουργείται.

Το Mycelium Wallet προορίζεται για τον πιο ικανό χρήστη bitcoin – παρέχοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά ελέγχου νομισμάτων σε σύγκριση με άλλα πορτοφόλια.

Το πορτοφόλι υποστηρίζεται από ένα μεγάλο αριθμό καινοτόμων έργων και μιας ομάδας ανάπτυξης που βελτιώνει συνεχώς και δημιουργεί έξυπνα έργα.

Η ομάδα ανάπτυξης δημιούργησε μια προπληρωμένη κάρτα ψυχρού πορτοφολιού, ενώ το Android Mobile είναι η κεντρική πλατφόρμα που μπορεί να αντιπροσωπεύει ψυχρό χώρο αποθήκευσης.

Άλλες υπηρεσίες Mycelium:

 • Εργαλείο μυκηλίου: Με το εργαλείο Mycelium έχετε τη δυνατότητα: Ξεκινήστε να λαμβάνετε δωρεάν πληρωμές μέσω Bitcoin χρησιμοποιώντας ένα εξελιγμένο API. Επιπλέον, το Gear δεν κρατά τα χρήματα, αλλά στην πραγματικότητα πηγαίνει στα πορτοφόλια των χρηστών.
 • Με το χαρακτηριστικό Joint Escrow, θα επιτρέπει τη διασφάλιση της ασφάλειας έναντι των συμφωνιών των χρηστών και οποιουδήποτε άλλου χρήστη στον κόσμο, ανεξάρτητα από την αρχή.
 • Αυτοματοποιήστε τη διαδικασία μισθοδοσίας και αφιερώστε όχι περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα το μήνα για την αποστολή πληρωμών, ανεξάρτητα από το μέγεθος του οργανισμού.
 • Μυκήλιο Swish: οι χρήστες μπορούν να ρομποτοποιήσουν / αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες διαπραγμάτευσης (παραγγελία και αγορά) σε διάφορα εστιατόρια και μπαρ. Το Mycelium Swish παρέχει βοήθεια στην εξοικονόμηση χρημάτων σε διαφορετικά έξοδα εσόδων, όπως το προσωπικό και επίσης φέρνει ικανοποίηση στον πελάτη.
 • Κάρτα μυκηλίου: Η κάρτα Mycelium είναι βασικά ένα εμπορευματοκιβώτιο για τα κέρματα, αλλά δεν είναι πραγματικά μια κάρτα πρόσβασης ή κλειδί για έναν λογαριασμό. Η κάρτα έχει συνδυασμό τόσο διεπαφής χρήστη όσο και τερματικού POS. Επιπλέον, διαθέτει οθόνη και πληκτρολόγιο. Τα αυτοκίνητα λειτουργούν με μπαταρία και επιτρέπουν πλήρη αυτόματη λειτουργία. Η κάρτα Mycelium συνδέεται σε έναν υπολογιστή μέσω ενός αναγνώστη Mycelium που επιτρέπει τη φόρτιση μιας μπαταρίας και την πρόσβαση σε διαφορετικά αρχεία συναλλαγών με μια διεπαφή μεγάλου μεγέθους. Ο χρήστης θα μπορούσε να ολοκληρώσει περίπου εκατοντάδες εντολές πληρωμής / συναλλαγές μέσα σε έναν κύκλο χρέωσης.
 • Εντροπία μυκηλίου: μια συσκευή USB μικρού μεγέθους που χρησιμοποιεί εντροπία βασισμένη σε υλικό που δημιουργεί εκτυπώσιμα πορτοφόλια χαρτιού Bitcoin. Τα πορτοφόλια χαρτιού μπορούν να δημιουργηθούν σε δύο μόνο βήματα:
 • Χρησιμοποιώντας έναν εκτυπωτή, εισαγάγετε το Mycelium Entropy που θα επιτρέψει στο χρήστη να εκτυπώσει διαφορετικές εικόνες χρησιμοποιώντας μια μονάδα flash.
 • Ορίστε την επιλογή εκτύπωσης στον εκτυπωτή.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΚΕΛΙΟ

2. Breadwallet

λογότυπο εφαρμογής ψωμιούΔιατίθεται σε Android και Apple. Αυτό το πορτοφόλι, ειδικότερα, είναι ένα από τα ευκολότερα πορτοφόλια για χρήση κατά τη διαπραγμάτευση. Χρησιμοποιώντας μια ομαλή λειτουργία και συγγενή σχεδίαση, καθιστά τη διαδικασία γρήγορη και άμεση όσον αφορά τη σύνδεση, τη δημιουργία λογαριασμού και κατά την εκτέλεση συναλλαγών με bitcoin. Επιπλέον, η εφαρμογή σχεδιάστηκε επίσης ειδικά για να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών πληροφοριών και του απορρήτου. Το Breadwallet χρησιμοποιεί το συνδυασμό τόσο ευκολίας όσο και ασφάλειας, επομένως είναι κατάλληλο για χρήστες που μόλις ξεκίνησαν το ταξίδι bitcoin και επίσης για τεχνικούς χρήστες. Κατά συνέπεια, παρέχει επίσης στον χρήστη τον έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών, της βοήθειας κωδικού πρόσβασης και της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής.

Αμοιβές:

Το ψωμί διατίθεται δωρεάν. Ωστόσο, όταν οι χρήστες επιλέγουν να κάνουν συναλλαγές bitcoin, θα πρέπει να πληρώσουν ένα συγκεκριμένο ποσό αμοιβών στο δίκτυο bitcoin. Υπήρξαν πρόσφατες ενημερώσεις στην εφαρμογή που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ρύθμισης του συγκεκριμένου ποσού των χρεώσεων συναλλαγών με βάση την υπεροχή, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αγοράσουν περισσότερα προκειμένου να πραγματοποιηθούν ταχύτερες συναλλαγές.

Καθώς ένας χρήστης αγοράζει ένα Bitcoin μέσω της εφαρμογής ψωμιού, ενδέχεται να επιβαρυνθεί με ένα συγκεκριμένο ποσό χρεώσεων που είτε χρεώνονται από την τράπεζα ή / και μια υπηρεσία τρίτου μέρους που χρησιμοποιείται στον λογαριασμό στο καθορισμένο πορτοφόλι.

Πλεονεκτήματα:

 • Απλό στη χρήση
 • ΔΩΡΕΑΝ
 • Δεν υπάρχει ουσιαστική απαίτηση για υπογραφή ή εγγραφή
 • Το Πορτοφόλι συνδέεται απευθείας στο δίκτυο Bitcoin
 • Παρέχει μια ταυτότητα αφής
 • Υποστήριξη πελατών που είναι ενσωματωμένη
 • Δεν λαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες
 • Δυνατότητα άμεσης αγοράς Bitcoin μέσω της εφαρμογής ψωμιού
 • Το απόρρητο και η ασφάλεια προωθούνται, καθώς η διεύθυνση bitcoin δημιουργείται αυτόματα

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς στήριξη για altcoins
 • Ορισμένες λειτουργίες που χρησιμοποιούνται χρειάζονται την εξουσία υπηρεσιών τρίτων.
 • Δεν υποστηρίζει πολλαπλές υπογραφές
 • Δεν υποστηρίζει εξουσιοδότηση δύο παραγόντων
 • Έχουν ακουστεί πολλές καταγγελίες λόγω του παγώματος της εφαρμογής.
 • Είναι χρονοβόρα για συγχρονισμό στο δίκτυο bitcoin κατά την εκκίνηση

Προσεχείς ειδήσεις για το ψωμί:

 • Ενημέρωση για Android: Μετά από την παρακολούθηση της πρόσφατης ενημέρωσης στην εφαρμογή iOS, το Bread έχει προγραμματιστεί να διαδώσει μια νέα έκδοση νέα έκδοση για Android στο εγγύς μέλλον. Οι χρήστες του Android αναμένεται να αναζητήσουν μερικές συναρπαστικές νέες δυνατότητες που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα βελτίωσης των τελών συναλλαγής βάσει συγκεκριμένης σημασίας / προτεραιότητας, ρυθμίσεις προτίμησης κατά την προβολή της οθόνης για το υπόλοιπο, με τη δυνατότητα να συμπεριλαμβάνουν “Σημειώσεις” σε κάθε μία συναλλαγή.
 • Υποστήριξη άλλων στοιχείων κρυπτογράφησης: Καθώς το Breadwallet υποστηρίζει μόνο το bitcoin αυτήν τη στιγμή, η ίδια η εταιρεία έχει δηλώσει ότι θα παρέχει υποστήριξη για άλλα κρυπτονομίσματα στο μέλλον.
 • Περαιτέρω χρηματοοικονομικές υπηρεσίες: Η εταιρεία Bread ανέφερε ότι σχεδιάζει και επιδιώκει να επεκτείνει περαιτέρω και να προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες στους χρήστες της, κάτι που είναι πέρα ​​από τις κανονικές ή παραδοσιακές λειτουργίες πορτοφολιού της απόκτησης και αποστολής bitcoin.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ

3. Airbitz

λογότυπο airbitzΔιατίθεται σε Android και Apple. παρέχει μια άνετη εμπειρία για τους χρήστες να χρησιμοποιούν bitcoin. Επιπλέον, παρέχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό για την εκτέλεση αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας. Ένα πορτοφόλι που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν, να σφραγίζουν και να αποθηκεύουν με ασφάλεια τα bitcoin μέσω κινητού τηλεφώνου. Επιπλέον, πέρα ​​από τις δυνατότητες ελέγχου ταυτότητας HD και δύο παραγόντων, η Airbitz διασφαλίζει τη διαφύλαξη χρημάτων των χρηστών και διαφορετικών συναλλαγών δεδομένων από χρήστες τρίτων.

Αυτό σημαίνει ότι κανένας χρήστης δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα στο πορτοφόλι της Airbitz. Η εμπειρία των χρηστών ήταν ένας από τους βασικούς στόχους στο μυαλό. Όσον αφορά τη σάρωση κωδικών QR, το πορτοφόλι παρέχει Bluetooth Low Energy (BLE) για μεταφορά χρημάτων. Η εγγραφή για έναν λογαριασμό είναι απλή και γρήγορη χωρίς να διακινδυνεύετε την ανάγκη να θυσιάσετε σημαντικά χαρακτηριστικά σχετικά με την ασφάλεια.

Αυτό που κάνει την Airbitz εντελώς μοναδική είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στον Κατάλογο Επιχειρήσεων, ο οποίος υποστηρίζει έναν χάρτη όλων των οργανισμών που δέχονται bitcoin κοντά σας. Αυτό ανεβάζει το Airbitz σε ένα δημοφιλές δημόσιο επίπεδο ως ένα από τα μοναδικά bitcoins γύρω.

Αμοιβές

Η εφαρμογή Airbitz είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και μπορείτε να την κατεβάσετε χρησιμοποιώντας το smartphone δωρεάν. Αυτά τα τέλη συναλλαγής καθορίζονται από το δίκτυο bitcoin που εμπνέεται επίσης από πράγματα όπως η καταστολή και το μέγεθος της συναλλαγής σε byte δεδομένων.

Πλεονεκτήματα:

 • Μια ανοιχτή πηγή
 • Πρόσβαση σε γρήγορη παράδοση bitcoin
 • Ασφαλείς λειτουργίες, όπως η εξουσιοδότηση δύο παραγόντων
 • Αποκεντρωμένοι διακομιστές στους οποίους το πορτοφόλι λειτουργεί παρά τους διακομιστές που είναι εκτός λειτουργίας.

Μειονεκτήματα:

 • Έλλειψη διεπαφής χρήστη και ιστού
 • Η επωνυμία δεν έχει ακόμη καθιερωθεί στο διαδίκτυο

Πρόσφατες απόψεις της Airbitz:

Μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή για γρήγορες συναλλαγές, το Airbitz είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου είναι ένα καλό θέμα δοκιμής πριν από την πραγματική διαπραγμάτευση bitcoin. Η εφαρμογή είναι πρωτοποριακή και ενστικτώδης καθώς κατανοεί τις απόψεις των χρηστών.

Οι χρήστες που είναι τεχνικά προηγμένοι στο bitcoin θα εκτιμήσουν τον ενεργό κατάλογο. Έτσι, όσον αφορά το εμπόριο bitcoin, τότε η λειτουργία από μόνη της κάνει τη διαφορά.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ AIRBITZ

4. GreenBits

λογότυπο-greenaddressΜια προηγούμενη έκδοση του Green Address όπου είναι ένα πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών που βοηθά πορτοφόλια υλικού όπως το TREZOR και το Ledger Nano S.

Αμοιβές:

Η τιμή για το πορτοφόλι Greenbits είναι 50 uBTC ανά KB, αλλά οι συνολικές πληροφορίες δεν αποκαλύπτονται.

Πλεονεκτήματα:

 • Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά μιας τέτοιας εφαρμογής είναι ότι διασφαλίζει την ασφάλεια με την πιο καθιερωμένη και αξιόπιστη εφαρμογή ασφαλείας που ονομάζεται Ledger, επομένως κανένας χρήστης δεν μπορεί να εξαρτάται πλήρως από το πορτοφόλι. Συνδυάζοντας τις δυνατότητες γρήγορης, λεπτής και ευκολίας χρήσης, οι δημιουργοί της εφαρμογής έχουν κυκλοφορήσει τον πηγαίο κώδικα για τον πελάτη.

Μειονεκτήματα:

 • Οι εκδόσεις iOS και επιτραπέζιου υπολογιστή δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει.

Άλλες κριτικές:

Χρησιμοποιεί συνδυασμό επαλήθευσης SPV και συνεργάτη ασφαλείας. Για αρχάριους, αυτή η εφαρμογή φαίνεται να είναι δημοφιλής λόγω της εύκολης φιλικής προς το χρήστη διεπαφής της.

Ξεκινήστε με GREENBITS

5. Zebpay

λογότυπο zebpayΤο Zebpay ήταν το πρώτο πορτοφόλι στην Ινδία όπου ξεκίνησε το ταξίδι του το 2014. Επίσης, παρέχει μια γρήγορη, ασφαλή πλατφόρμα για την ανταλλαγή bitcoin. Επιπλέον, διασφαλίζουν ότι οι καλύτερες τιμές προσφέρονται στους χρήστες όταν ανταλλάσσουν bitcoin.

Πλεονεκτήματα:

 • Μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα οφέλη των γρήγορων συναλλαγών χωρίς μετρητά.

Μειονεκτήματα:

 • Σε αντίθεση με ορισμένες συναλλαγές σε μετρητά, το ποσό των bitcoin μπορεί να ανταλλάσσεται με οποιονδήποτε άλλο χρήστη μέσα σε δευτερόλεπτα.
 • Η τιμή του Bitcoin είναι σχετικά υψηλή σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους ανταλλαγής bitcoin.
 • Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το κέρδος καθώς μπορεί να αναλυθεί η τιμή του bitcoin.
 • Ενημερώνει τους χρήστες για νέες ειδοποιήσεις όταν υπάρχει αλλαγή στις τιμές bitcoin.
 • Παρόλο που το bitcoin και το δίκτυό του είναι αποκεντρωμένα, οι χρήστες θα πρέπει ακόμη να τηρούν τους κανόνες που παρέχει η κυβέρνηση πληροφορικής.
 • Οι νέοι χρήστες θα πρέπει να διακινδυνεύσουν να επενδύσουν, καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα πτώσης της τιμής του bitcoin.

Περιορισμοί:

 1. Για να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι, είναι απαραίτητο για τον χρήστη να χρησιμοποιήσει μια κάρτα PAN και έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου πρέπει να ταιριάζουν τόσο η κάρτα PAN όσο και ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού.
 2. Δεν επιτρέπεται στους χρήστες να αποθηκεύουν ρουπίες στον λογαριασμό μετά από τρεις μήνες, εάν δεν πραγματοποιείται καμία συναλλαγή. Έτσι, για να αποφευχθεί αυτό, οι χρήστες πρέπει να σχεδιάσουν αναλόγως προκειμένου να αποφύγουν περιττές συναλλαγές που γίνονται αυτόματα.
 3. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, οι χρήστες θα αντιμετωπίζουν όριο συναλλαγής σε ετήσια και μηνιαία βάση. Οι χρήστες μπορούν να επενδύσουν ή να αγοράσουν μόνο με τουλάχιστον 1000 ρουπίες ανά συναλλαγή και μέγιστο 10000000 ρουπίες ανά μήνα.

Ξεκινήστε με το ZEBPAY

6. Κοπάι

λογότυπο copayΜια εφαρμογή Android όπου είναι μια ανοιχτή πηγή πολλαπλών ψηφίων που δημιουργήθηκε από το Bitpay. Αυτό είναι όπου τα χρήματα θα αποδεσμευτούν μόνο εάν ένα συγκεκριμένο ποσό ατόμων θα επιτρέψει την πραγματοποίηση μιας συναλλαγής πριν από την εκτέλεση / εκτέλεση που μοιάζει με ένα κοινό πορτοφόλι. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέθοδος για την ασφάλεια, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι πρόβλημα.

Χαρακτηριστικά:

 • Πολλαπλές πλατφόρμες: Διατίθεται για κινητά (iOS, Android, Windows) καθώς και για επιτραπέζιους υπολογιστές (Mac, Linux, Windows).
 • Πολλαπλοί λογαριασμοί: Επιτρέπει στους χρήστες δημιουργίες διαφορετικών λογαριασμών στο ίδιο πορτοφόλι όπου οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικούς λογαριασμούς για διαφορετικούς σκοπούς, δηλαδή για επαγγελματικούς και προσωπικούς.
 • Ανοιχτή πηγή: Το πορτοφόλι και ο κωδικός διακομιστή δημοσιεύονται. Αυτό επιτρέπει στα τρίτα μέρη να παρακολουθούν, να επιθεωρούν, να ελέγχουν και να βρίσκουν μεθόδους για τη βελτίωση του κώδικα, ο οποίος θα οδηγήσει σε ένα πιο ασφαλές και αξιόπιστο πορτοφόλι από τα κλειστά πορτοφόλια.
 • Καθαρό και εύκολο περιβάλλον χρήστη: Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το ομαλό UI και το έξυπνο σύστημα όπου εμφανίζει 150 νομίσματα και υποστηρίζει πολλές γλώσσες.

Μειονεκτήματα:

Όσον αφορά το σχεδιασμό, το Copay φαίνεται η σωστή επιλογή. Ωστόσο, λόγω ορισμένων πολιτικών, καθώς η απρόσεκτη εισβολή του Copay στην πολιτική του Bitcoin έχει οδηγήσει σε μεγάλη ζημιά στην εμπιστοσύνη σχετικά με το πορτοφόλι. Το Copay αφαιρέθηκε από τη λίστα αξιόπιστων πορτοφολιών του Bitcoin.org για την υποστήριξη του σκληρού πιρουνιού BTC1 ως “το πραγματικό Bitcoin”. Ωστόσο, το σκληρό πιρούνι BTC1 είχε αποτύχει σύντομα για λόγους από πολιτική και τεχνική άποψη. Το BitPay είχε αναφέρει στους χρήστες του να μεταβούν σε έναν πιο βιαστικό, μη αποδεδειγμένο κώδικα που τελικά οδηγεί σε αποτυχία.

Σχόλια άλλων:

Εάν δόθηκαν μόνο υπόψη τα χαρακτηριστικά, η Copay θα έκανε μια εξαιρετική επιλογή. Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όπου τα παρόμοια χαρακτηριστικά παρέχονται χωρίς το χέρι της βρώμικης πολιτικής, επιπλέον. έως ότου δεν επιλυθεί η περίπτωση έλλειψης κεφαλαίων / επενδύσεων, δεν θα ήταν σκόπιμο ο χρήστης να χρησιμοποιεί το Copay.

Αυτά τα ζητήματα θα επιλυθούν στο εγγύς μέλλον, αλλά μέχρι τότε, το Copay χρησιμοποιείται για μικρές ποσότητες προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος.

Ξεκινήστε με COPAY

Τι είδους πορτοφόλια σας ταιριάζει?

Έχοντας διαβάσει όλες αυτές τις πληροφορίες, το μυαλό μας πρέπει να έχει πάρει φόρο, αλλά ποιο είδος πορτοφολιών επιλέγουμε; Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Peer-to-peer: Εάν ο χρήστης αποφασίσει να πραγματοποιήσει τις πληρωμές αυτοπροσώπως, προτείνεται να χρησιμοποιήσετε ένα κινητό πορτοφόλι και όχι ένα διαδικτυακό πορτοφόλι όπως το Mycelium, το Copay ή ακόμα και το Breadwallet.
 • Η κανονικότητα των πληρωμών: Εάν ο χρήστης τελικά πραγματοποιήσει κανονικές πληρωμές, τότε ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή ή ένα κινητό πορτοφόλι είναι κατάλληλο, καθώς θα ήταν πιο κατάλληλο να χρησιμοποιείτε πορτοφόλια που είναι εύκολα προσβάσιμα και απλά.
 • Ποσά που επενδύθηκαν / επιστράφηκαν: Οι χρήστες που ασχολούνται με μεγάλες ποσότητες bitcoin θα πρέπει να έχουν ένα πιο ασφαλές πορτοφόλι για να αποφύγουν επιθέσεις στο διαδίκτυο. Επομένως, συνιστάται η χρήση πορτοφολιών υλικού που έχουν σχεδιαστεί για να αποθηκεύουν και να ασφαλίζουν ή ακόμη και να χρησιμοποιούν πορτοφόλια εκτός σύνδεσης που είναι ασφαλή, όπως το Armory.
 • Πολλαπλή χρήση και προσβασιμότητα: Η χρήση διαφορετικών πορτοφολιών για την παροχή διαφορετικών πλεονεκτημάτων μπορεί να επιτρέψει την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης ταυτόχρονα, αλλά οι χρήστες πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν αποφασίζουν τα πορτοφόλια που χρησιμοποιούνται και να μην συγχέονται επίσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα πορτοφόλια υλικού χρησιμοποιούνται για λογαριασμούς ταμιευτηρίου, ενώ τα πορτοφόλια για κινητά χρησιμοποιούνται ως λογαριασμοί ελέγχου.

Υπάρχουν πολλά ασφαλή πορτοφόλια που παρατίθενται στο διαδίκτυο. Αλλά για να έχετε το τέλειο πορτοφόλι θα εξαρτηθεί από τις λιγότερες χρεώσεις που βασίζονται σε συναλλαγές (συναλλαγές BTC σε BTC) και ασφάλεια που δεν παραβιάζεται.

Τι είδους πορτοφόλι είναι το πιο ασφαλές?

Όσον αφορά την ασφάλεια, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιο είναι καλύτερο:

 • Hot Wallets: Αυτοί είναι τύποι πορτοφολιών με βάση την έννοια του πορτοφολιού τσέπης. Επιπλέον, αυτά τα πορτοφόλια λειτουργούν σε συσκευές συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο, όπως υπολογιστή / tablet / τηλέφωνο όπου υπάρχει υψηλότερος κίνδυνος κλοπής. Αναφέροντας την ιδέα των πορτοφολιών τσέπης, οι άνθρωποι δεν βάζουν όλες τις αποταμιεύσεις τους στις τσέπες τους και περπατούν.
 • Πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης: Σε σύγκριση με έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου, αυτοί οι τύποι πορτοφολιών προσφέρουν ασφάλεια όπου δεν υπάρχει κίνδυνος κλοπής, επομένως είναι ασφαλές. Ψυχρή αποθήκευση μπορεί να επιτευχθεί όταν τα κλειδιά Bitcoin – ιδιωτικά δημιουργούνται και αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης από το δίκτυο. Οι χάκερ δεν θα μπορούσαν να παραβιάσουν τα ιδιωτικά κλειδιά, καθώς όλα τα κλειδιά αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης.

Βέλτιστες πρακτικές για την προστασία των bitcoin σας:

 • Έλεγχος ιδιωτικών κλειδιών: Συνιστάται να προσέχετε τα δικά σας bitcoin. Η διαχείριση του πλήρους ελέγχου των κεφαλαίων και η μη εξάρτηση από τρίτο άτομο ή μέρος θα δημιουργήσει μια πιο ασφαλή προσέγγιση.
 • Διασφάλιση της ιδιωτικής ζωής: Κάθε φορά που ζητάτε δεδομένα blockchain από το πορτοφόλι σας, ο διακομιστής μπορεί να συνδέει τη διεύθυνση IP με τη ζητούμενη διεύθυνση και έτσι αυτό μας λέει πώς κάθε πορτοφόλι ζητά δεδομένα διαφορετικά μεταξύ τους. Η χρήση ενός πορτοφολιού που μπορεί να κατεβάσει ολόκληρο το blockchain όπως το Bitcoin Core ή το Armory θα επιτρέψει το απόρρητο για τους χρήστες.
 • Αποφύγετε τις επαναλαμβανόμενες διευθύνσεις: Καθώς τα ασφαλή συστήματα ενημερώθηκαν, η διεύθυνση για κάθε συναλλαγή θα αλλάζει αυτόματα κάθε φορά. Οι συναλλαγές Bitcoin προβάλλονται δημόσια, ομαδοποιώντας όλες τις συναλλαγές στις οποίες διαφορετικοί χρήστες μπορούν να κατανοήσουν εύκολα αν οι συναλλαγές συνδέονται με έναν αναγνωρίσιμο χρήστη.
 • Ανάλογα με τα ποσά, χρησιμοποιήστε διαφορετικά πορτοφόλια: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά πορτοφόλια bitcoin ανάλογα με τα διαφορετικά ποσά που αποθηκεύονται ή μεταφέρονται. Όπως αναφέρθηκε, η χρήση πορτοφολιών υλικού ή πορτοφολιών χαρτιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση ως «πορτοφόλι αποθήκευσης» ψηφιακά, ενώ τα κινητά, πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως «πορτοφόλια εξόδων.
 • Εξασφαλίστε ασφαλή πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας: Συνιστάται ιδιαίτερα στους χρήστες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των πορτοφολιών τους και να τους διατηρούν σε ασφαλείς φυσικές τοποθεσίες που δεν θα βλάψουν τα δεδομένα. Παράδειγμα: Τα χάρτινα πορτοφόλια μπορούν να πλαστικοποιηθούν για την αποφυγή ζημιών.

Αποθήκευση και ασφάλεια:

4 διαφορετικά είδη πορτοφολιών απλοποιούνται περαιτέρω σε διαφορετικούς τύπους ασφαλείας καθώς και αποθήκες.

 • Ζεστά πορτοφόλια: Αυτού του είδους τα πορτοφόλια λειτουργούν σε συνδεδεμένες συσκευές στο διαδίκτυο, επομένως, αυξάνεται ο κίνδυνος επιθέσεων στον κυβερνοχώρο ή κλοπής. Αυτοί οι τύποι πορτοφολιών συνιστώνται για καθημερινές μικρές δαπάνες και τα υπόλοιπα ποσά θα κλειδωθούν σε ψυγείο.
 • Θεματοφύλακες: Τα ιδιωτικά κλειδιά των χρηστών και τα ψηφιακά μετρητά διατηρούνται από εξωτερικά μέρη, επομένως, δεν υπάρχει έλεγχος στα χρήματά τους. Αυτό μπορεί να φαίνεται ασφαλές στην αρχή, αλλά η αποθήκευση μετρητών στον έλεγχο άλλου ατόμου μπορεί πάντα να προσθέσει τον κίνδυνο να το πράξει.
 • Ψυχρή αποθήκευση: Τα ιδιωτικά κλειδιά προστατεύονται εκτός σύνδεσης, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο και τις πιθανότητες εισβολής των χάκερ. Αυτά φαίνεται να είναι αποτελεσματικά για χρήστες που δεν το ξοδεύουν και εξασφαλίζουν bitcoin.
 • Πορτοφόλια πολλαπλών υπογραφών: Προσθέτοντας τα χαρακτηριστικά της ασφάλειας εκτός σύνδεσης και της ψυχρής αποθήκευσης, τα πορτοφόλια πολλαπλών σχημάτων έχουν bitcoin που μοιράζονται εξίσου μεταξύ διαφορετικών μερών. Προκειμένου να αποδεσμευτούν χρήματα, τα μέρη πρέπει να συμφωνήσουν και να υπογράψουν τις συναλλαγές προτού την αποδεσμεύσουν. Υπάρχουν παραδείγματα όπως ένα πορτοφόλι 2-2 ή ένα πορτοφόλι 2-3 όπου 2 μέλη από τους τρεις συνυπογράφοντες θα πρέπει να υπογράψουν πριν αποδεσμεύσουν τα χρήματα. Αυτό μπορεί επίσης να επεκταθεί εύκολα έως 5-9 υπογραφές όπου 5 υπογραφές από τις 9 υπογραφές.
 • Armory Multisig: Προσφέροντας ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: Λειτουργία Lockbox, απαιτεί οποιοδήποτε άτομο έως 7 συνυπογράφοντες για να υπογράψει και επιτρέπει την απελευθέρωση χρημάτων. Βασικά, χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, ένα συγκεκριμένο μέρος θα ορίσει συνεργάτες με διαφορετικά δημόσια κλειδιά ως συνυπογράφοντες. Παρέχει έναν συνδυασμό ασφάλειας και ευελιξίας είτε για προσωπική χρήση είτε για διαφορετικές εταιρείες. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του πορτοφολιού Armory Multisig είναι ότι παρέχει ένα αντίγραφο ασφαλείας όπου αντί να επιτυγχάνονται πολλαπλές υπογραφές για μία μόνο υπόθεση, θα χρησιμοποιείται μόνο για αντίγραφα ασφαλείας. Έχοντας ένα εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας για το πορτοφόλι Armory θα μειώσει τις πιθανότητες παραβίασης προβλημάτων σε πορτοφόλια bitcoin. Για να λειτουργήσει αυτό, οι τοποθεσίες πρέπει να συζητηθούν προκειμένου να επιτευχθεί ένα πλήρες, απόλυτο αντίγραφο ασφαλείας.

Πορτοφόλια και ασφάλεια:

Δυσκολίες Bitcoin:

 1. Επιρρεπές σε κακόβουλο λογισμικό. Το λογισμικό που χρησιμοποιείται μπορεί να περιέχει κακόβουλο λογισμικό το οποίο με τη σειρά του μπορεί να σαρώσει τα ιδιωτικά κλειδιά και λίγα λεπτά αργότερα, όλα τα bitcoin εξαφανίζονται.
 2. Οι χρήστες είναι πιο ευάλωτοι στο να χάσουν τα τηλέφωνα ή τους φορητούς υπολογιστές τους, επομένως, χάνουν όλα τα πορτοφόλια που έχουν επενδύσει σε αυτά.
 3. Το «Trojan» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κρυπτογράφηση αρχείων. Αφού ανακαλύψετε το χρηματικό ποσό στο πορτοφόλι, το κατεστραμμένο πρόγραμμα θα διατάξει / απαιτήσει το ίδιο ποσό bitcoin για να αποκρυπτογραφήσει τα αρχεία.
 4. Η εικονική ανταλλαγή μπορεί πάντα να οδηγήσει σε δόλια ζητήματα όπου άλλοι χρήστες / χάκερ μπορούν να εκτελέσουν κλοπή bitcoin.

TLDR; σχετικά με συμβουλές ασφαλείας

 1. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μεθόδους ψυχρής αποθήκευσης παρά να χρησιμοποιείτε συσκευές συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο.
 2. Προετοιμαστείτε για απάτες και δοκιμάστε πάντα δύο φορές ή περισσότερο για να βεβαιωθείτε ότι προέρχεται από τη σωστή πηγή. Εάν εγκριθεί σε λάθος πηγή, όλα τα bitcoin θα διαγραφούν.

συμπέρασμα

Συνολικά, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ποια πορτοφόλια θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τα ποσά που μοιράζονται και την αποθήκευση. Είναι πιο αποτελεσματικό εάν οι χρήστες χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών για να επωφεληθούν για κάθε ένα, αλλά ταυτόχρονα, μπορεί να είναι αρκετά ακριβό και άσχετο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Οι χρήστες θα πρέπει να προειδοποιούνται για ορισμένες εταιρείες που μπορούν να προσπαθήσουν να εξαπατήσουν και να εξαπατήσουν τα bitcoin από τους χρήστες χρησιμοποιώντας διαφορετικό λογισμικό κακόβουλου λογισμικού, γεγονός που καθιστά δύσκολη την ανάκτησή του. Συνιστάται η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Διατηρούμενο σε ασφαλές μέρος, το πορτοφόλι κρυπτογράφησης μπορεί να σώσει τους χρήστες από πολλαπλές αποτυχίες υλικού και πολλά ανθρώπινα λάθη.

Επιπλέον, θα επαναφέρει το πορτοφόλι εάν κλαπεί ή καταστραφεί ένας προσωπικός υπολογιστής ή τηλέφωνο. Επιτρέποντας την κρυπτογράφηση δεδομένων θα εμποδίσει τους χάκερ να αποκτήσουν τους κωδικούς πρόσβασης και να αποκτήσουν τα bitcoin. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ασφαλές για τον περιορισμό των χάκερ, δεν μπορεί να σταματήσει πλήρως τις επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού από τα keyloggers, επομένως είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε και να ενημερώσετε κορυφαία αποτελέσματα προστασίας από ιούς και κακόβουλου λογισμικού.

Εξετάστε το ενδεχόμενο ανάλυσης διαφορετικών ανταλλαγών που είναι αποκεντρωμένες. Η διαφορά μεταξύ μιας αποκεντρωμένης και κεντρικής ανταλλαγής είναι ότι δεν εξασφαλίζει και δεν αποθηκεύει τα χρήματα. Κανείς δεν έχει την εξουσία να διεκδικήσει ή να κερδίσει τα χρήματά σας εκτός από εσάς.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner