Οι καλύτεροι τρόποι αγοράς Bitcoin με τη Western Union (WU) 2021

1. Paxul 2. Τοπικά Bitcoin 3. Τοπικό Cryptos
ευχάριστος LocalBitcoins.com-λογότυπο
ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ!

Το Bitcoin είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογιστεί. Αυτή είναι η ευρεία και ευρεία χρήση αυτών των νομισμάτων που έχουν επηρεαστεί σχεδόν από όλες τις χώρες και περιοχές. Οι άνθρωποι που ποτέ δεν πίστευαν σε επενδύσεις έχουν αρχίσει να επενδύουν σε κρυπτονομίσματα, επειδή το Bitcoin έδειξε στον κόσμο πόσο κερδοφόρα μπορεί να είναι.

Η διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα των bitcoin έδωσε στην πραγματικότητα μια πολύ απαραίτητη ώθηση στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, η οποία νωρίτερα κάπως ακούστηκε από τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά τώρα συμβαίνει να είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο κερδοφόρες επιχειρηματικές επιχειρήσεις του κόσμου.

Παρόμοια συμβαίνει με τη βιομηχανία εξόρυξης Bitcoin, η οποία τώρα αυξάνεται αργά αλλά σταθερά στη δημοτικότητα, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανοίγουν τη δυνατότητα εξόρυξης των ίδιων των κρυπτονομισμάτων τους.

Όμως, ο ένας παράγοντας που περιστρέφεται γύρω από τα Bitcoin παραμένει σταθερός ακόμη και μέχρι σήμερα. Για να σας πω την αλήθεια, ο κόσμος εξακολουθεί να μην είναι απόλυτα σίγουρος από πού να αγοράσουν τα Bitcoin τους. Προφανώς, οι τεράστιοι αριθμοί ανταλλαγών και πορτοφολιών που διατίθενται στις αγορές έχουν κάνει τα πράγματα κάπως ευκολότερα για τον μέσο καταναλωτή, αλλά ακόμη και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση λόγω του μεγάλου αριθμού διαθέσιμων επιλογών.

Σε αυτό το άρθρο, σκοπεύουμε να εξαλείψουμε κάποια από αυτή τη σύγχυση σχετικά με την αγορά και πώληση των Bitcoin, δίνοντάς σας μια ολοκληρωμένη και σαφή ανασκόπηση των καναλιών για την αγορά Bitcoin με μεταφορές της Western Union. Αρχικά εξετάζουμε τους λόγους για τους οποίους η Western Union είναι μια καλή εναλλακτική λύση σε ό, τι έχετε στη διάθεσή σας και παραθέτουμε περαιτέρω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των υπηρεσιών. Ρίξτε μια καλή ματιά στις μεθόδους που αναφέρουμε κάπου μεταξύ αυτών που ίσως σας ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας για αγορά Bitcoin.

Western Union: Γιατί είναι υπέροχο

Η West Union τυχαίνει να είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις μεταφορές χρημάτων. Διαδίδεται σε σχεδόν όλα τα μέρη του κόσμου και προσφέρει υπηρεσίες παρόμοιες με το εξίσου δημοφιλές Paypal. Ωστόσο, ενώ το Paypal επιβάλλει περιορισμούς σε άτομα που αγοράζουν Bitcoin από την πλατφόρμα τους και ουσιαστικά δεν επιτρέπει τέτοιες αγορές, η Western Union υιοθετεί μια πολύ πιο ανοιχτή προσέγγιση.

Στην πραγματικότητα υποστηρίζουν ενεργά την πώληση και την αγορά Bitcoins μέσω της πλατφόρμας τους. Αυτό είναι υπέροχο, δεδομένου ότι πολλές εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών δεν έχουν αρχίσει να ασχολούνται ανοιχτά με τα Bitcoins και η Western Union φαίνεται να είναι μπροστά από την καμπύλη.

Ένα ακόμη πιο φανταστικό χαρακτηριστικό είναι ότι οι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχουν στην πραγματικότητα την ευελιξία να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από τις πιστωτικές τους κάρτες για την πραγματοποίηση πληρωμών. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι η Western Union επιτρέπει αγορές Bitcoin μέσω οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας, μια δυνατότητα που σπάνια θα βρείτε σε άλλες πλατφόρμες.

Κορυφαίοι 3 καλύτεροι τρόποι αγοράς Bitcoin με τη Western Union 2021

1. Ευχάριστο

Η Paxful προσφέρει έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο για να αγοράσετε και να κρατήσετε το Bitcoin σας χωρίς καμία ταλαιπωρία. Προσφέρει τη Western Union κατά την αγορά Bitcoin, καθώς αυτή είναι η προτιμώμενη μέθοδος για την αγορά κρυπτογράφησης. Ας διερευνήσουμε τις λεπτομέρειες της χρήσης της Western Union για την αγορά Bitcoin.

Πώς να αγοράσετε BTC με τη Western Union

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Paxful. Θα αποκτήσετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας Bitcoin. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για να αγοράσετε Bitcoin στην προτιμώμενη τοποθεσία σας. Επιλέξτε τη Western Union ως τρόπο πληρωμής και συνεχίστε με την συναλλαγή σας. 

Χαρακτηριστικά του Paxful

Η Paxful προσφέρει εξαιρετικές τιμές, καλή ευελιξία και μεγαλύτερο έλεγχο στις συναλλαγές σας. Η εξαιρετική υποστήριξη UI και 24/7 το καθιστούν μια υπέροχη πλατφόρμα συναλλαγών BTC. Μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά είναι:

 • Γρήγορες συναλλαγές
 • Φιλικό για αρχάριους
 • Εύκολη διεπαφή χρήστη
 • Μπορεί να προσπελαστεί παγκοσμίως
 • Εξαιρετικό φόρουμ υποστήριξης

Αυτό κάνει το Paxful μια εξαιρετική επιλογή!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΠΑΧΟ

2. Τοπικά Bitcoin

Τοπικά bitcoin

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα LocalBitcoins για να αγοράσετε Bitcoin με τη Western Union. Το LocalBitcoins είναι μια από τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες αγορές peer-to-peer για αγορά Bitcoin. Είναι πολύ εύκολο να ανταλλάσσετε Bitcoin, και το LocalBitcoins προσφέρει μια ασφαλή προστατευμένη αγορά μεσεγγύησης για εμπόρους κρυπτογράφησης. Ας δούμε λοιπόν γιατί το LocalBitcoins είναι μια δημοφιλής επιλογή.

Πλεονεκτήματα της αγοράς bitcoin σε LocalBitcoins

 • Το LocalBitcoins είναι εξαιρετικά ασφαλές και ιδιωτικό. Σε ορισμένες χώρες, είναι ο μόνος τρόπος για την αγορά Bitcoin.
 • Υποστηρίζει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της Western Union.
 • Υπάρχουν ελάχιστα όρια αγοράς και πώλησης στα LocalBitcoins.
 • Είναι ένα από τα παλαιότερα χρηματιστήρια Bitcoin.
 • Χρειάζεται μόνο ένα τοις εκατό ως αμοιβή.
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών. 
 • Υπέροχα φόρουμ υποστήριξης που παρέχουν βοήθεια στους χρήστες όπως και όταν τα χρειάζεστε.

Αγοράστε Bitcoin σε LocalBitcoins με τη Western Union

Χρειάζεστε έναν λογαριασμό στο LocalBitcoins πριν αγοράσετε Bitcoin για τη Western Union, αλλά αυτή είναι η μόνη απαίτηση. Με έναν επαληθευμένο λογαριασμό, μπορείτε να επιλέξετε να αναζητήσετε συναλλαγές Bitcoin που επιθυμούν να τα πουλήσουν για ένα ποσό μέσω της Western Union. Το LocalBitcoin προσφέρει μια εξαιρετική πλατφόρμα για να βρείτε το επιθυμητό εμπόριο. 

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

3. Τοπικό Cryptos

Το Localcryptos είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για την ανταλλαγή Bitcoin. Για όσους δεν κάνουν πραγματικά συναλλαγές με άλλα διακριτικά, το LocalCryptos επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τη Western Union για να αγοράσουν Bitcoin. 

Γιατί το LocalCryptos είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα

 • Το LocalCryptos είναι μια ασφαλής πλατφόρμα με προστασία μεσεγγύησης για αγοραστές και πωλητές. 
 • Εύκολο στη χρήση ακόμη και για τους νεοεισερχόμενους και εκείνους που δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης και τη λειτουργία τους. 
 • Παίρνουν μια ονομαστική αμοιβή για συναλλαγές και διασφαλίζουν την ασφάλεια.
 • Είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα με πολλαπλές μεθόδους καταθέσεων.

Πώς σας βοηθά η LocalCryptos να αγοράσετε Bitcoin με WU

Το LocalCryptos σάς δίνει πρόσβαση σε ένα πορτοφόλι. Μόλις αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές μέσω του λογαριασμού σας, τα Bitcoin θα παραδοθούν στο πορτοφόλι σας όταν εκτελέσετε την συναλλαγή. Η Western Union είναι ένας εύχρηστος τρόπος πληρωμής στο LocalCryptos, καθιστώντας την την προτιμώμενη πλατφόρμα για τέτοιου είδους συναλλαγές για πολλούς που θέλουν να επενδύσουν στον χώρο κρυπτογράφησης. 

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner