Πλήρης αναθεώρηση του Bithoven Exchange – Πώς είναι μοναδικό;

Με την αύξηση της ζήτησης για κρυπτογράφηση, σημειώθηκε αύξηση στον αριθμό των πλατφορμών ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Ωστόσο, πολλές πλατφόρμες ανταλλαγής δεν μπορούν να αντέξουν τον έντονο ανταγωνισμό, καθώς δεν μπορούν να χαράξουν μια θέση για τον εαυτό τους.

Ο Bithoven αποδείχθηκε ότι ήταν ένα παιχνίδι αλλαγής καθώς κυκλοφόρησε με πολλά νέα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά που συγκέντρωσαν πολύ θετική αναγνώριση από κριτικούς και κοινό. Ας αναλύσουμε τα διάφορα χαρακτηριστικά του Bithoven και ας κατανοήσουμε πόσο καλά τα πηγαίνει.

Ξεκινήστε με BITHOVEN!

Bithoven: Μια εισαγωγή

Το Bithoven είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων καθώς προσφέρει μια εύχρηστη διεπαφή, καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας και χρήσιμα εργαλεία συναλλαγών. Κατάφερε να κερδίσει μια φήμη για τον εαυτό του παρά το γεγονός ότι είναι πρόσφατος συμμετέχων στον τομέα κρυπτογράφησης.

Διαθέτει επίσης έναν ισχυρό μηχανισμό υποστήριξης πελατών που προσθέτει στην ευκολία αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων και altcoin. Η εμπειρία του χρήστη εμπλουτίζεται περαιτέρω από τον υποδειγματικό χρόνο λειτουργίας της και επίσης χαρακτηριστικά όπως η ανοχή σφαλμάτων που μπορεί να βοηθήσει έναν έμπορο να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του.

Ξεκινώντας με το Bithoven

Όπως και οι περισσότερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό με βασικές πληροφορίες όπως το email και τον κωδικό πρόσβασης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παροχή εγγράφων ταυτότητας ή ευρέως γνωστά ως διαδικασία KYC εάν οι ημερήσιες αναλήψεις σας είναι εντός 2 BTC. Σε περίπτωση που θέλετε να αυξήσετε το ημερήσιο όριο ανάληψης σε 100 BTC, τότε θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη Διαδικασία KYC. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και εύκολη στην παρακολούθηση. 

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τη χρήση του Bithoven είναι ότι δεν θέτει όριο στον αριθμό των καταθέσεων ή των αναλήψεων που μπορεί να κάνει ένας έμπορος σε μια μέρα. Αυτή η λειτουργία είναι αρκετά επωφελής για τους εμπόρους που επιδίδονται σε συναλλαγές μεγάλου όγκου, καθώς οι περισσότερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης θέτουν ένα ανώτατο όριο στις συναλλαγές σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να υπερβείτε έναν ορισμένο καθορισμένο αριθμό καταθέσεων ή αναλήψεων.

Έτσι, όταν βρίσκεστε στο Bithoven, μπορείτε απλά να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό κρυπτονομίσματος στον λογαριασμό σας στο Bithoven από το προσωπικό σας πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Μόλις πραγματοποιήσετε μια αρχική κατάθεση και λάβετε επιβεβαίωση, μπορείτε στη συνέχεια να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Η εμπειρία συναλλαγών σας ενισχύεται περαιτέρω από διάφορα εργαλεία διαπραγμάτευσης που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα, όπως το γράφημα Candlestick, επισκόπηση αγοράς και βιβλίο παραγγελιών, μεταξύ άλλων. Η πλατφόρμα μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για μια ποικιλία τύπων παραγγελιών για διαφορετικό τύπο χρηστών, όπως εντολές αγοράς, παραγγελίες κλιμάκωσης και παραγγελίες περιορισμού.  

Η διεπαφή είναι αρκετά απλή και εύχρηστη. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις συναλλαγές σας μέσω της σελίδας Υπόλοιπα. Η σελίδα αποτελείται από το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, δηλαδή τον αριθμό των διαφορετικών κρυπτονομισμάτων που διατίθενται στον λογαριασμό σας, τις επιλογές κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων.

Η σελίδα ιστορικού περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες και τις προηγούμενες συναλλαγές σας. Εάν θέλετε να λάβετε μια σύνοψη των εμπορικών σας δραστηριοτήτων, μπορείτε απλώς να επισκεφθείτε την ενότητα συναλλαγών.

Η Bithoven χρεώνει προμήθεια 0,2% της εμπορικής αξίας, η οποία είναι παρόμοια με τις τρέχουσες τιμές διαφόρων κρυπτονομισμάτων.

Βασικά χαρακτηριστικά του Bithoven Exchange

1) Καλύτερη ασφάλεια

Εκτός από την αποθήκευση των δεδομένων σας σε κρυπτογραφημένη μορφή, η ανταλλαγή χρησιμοποιεί επίσης μια διαδικασία 2 βημάτων για να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του ατόμου που πραγματοποιεί μια συναλλαγή στην πλατφόρμα. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται 2FA (Two Factor Authentication) και βοηθά στην ενίσχυση της ασφάλειας σημαντικά, παρέχοντας ένα ασφαλέστερο και πιο ασφαλές περιβάλλον για συναλλαγές.

2) Περισσότερη ρευστότητα

Όντας μία από τις πλατφόρμες χωρίς ανώτατο όριο στις συναλλαγές, είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό επενδυτών, κάτι που θα επιτρέψει το υψηλότερο επίπεδο ρευστότητας.

3) Ταχύτερος χρόνος επεξεργασίας

Η αρχιτεκτονική της πλατφόρμας έχει σχεδιαστεί με τρόπο που επιτρέπει σχεδόν μηδενικούς χρόνους αναμονής για οποιαδήποτε παραγγελία. Εξοπλισμένο με ανώτερη τεχνολογία και καλύτερη υποδομή, μπορείτε να ζήσετε γρηγορότερες συναλλαγές και υψηλότερο ποσοστό συναλλαγών.

4) Πλήρης συμβατότητα

Η πλατφόρμα ανταλλαγής είναι διαθέσιμη στις περισσότερες λειτουργικές πλατφόρμες και είναι εύκολα προσβάσιμη από όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και κινητές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε απλώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας όποτε θέλετε στην άκρη του δακτύλου σας.

5) Υποστήριξη πελατών

Η Bithoven διαθέτει μία από τις καλύτερες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών σε όλες τις πλατφόρμες ανταλλαγής, καθώς προσφέρει 24ωρη βοήθεια. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών, τη ζωντανή συνομιλία ή τη φόρμα επικοινωνίας. Η ζωντανή συνομιλία είναι εκπληκτική στη χρήση, καθώς μπορείτε εύκολα να λάβετε απάντηση εντός 2-3 λεπτών από την υποβολή ερωτήματος.

Με την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας, μπορείτε να βάλετε ένα λεπτομερές μήνυμα για οποιοδήποτε υποκείμενο ζήτημα που δεν απαιτεί άμεση προσοχή. Γενικά, μπορείτε να λάβετε απάντηση εντός 8 ωρών από την υποβολή της φόρμας.

Εάν δεν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής τους, μπορείτε απλώς να διαβάσετε την πλήρη λίστα των Συχνών Ερωτήσεων που περιέχει μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά τη χρήση της πλατφόρμας.

6) Διαθέσιμα νομίσματα

Μπορείτε να ανταλλάξετε έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών κρυπτονομισμάτων όπως BTC, ETH, LTC, BCC, OMG, IOTA, ICN, MCO, SALT, KNC κ.λπ. Παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν περισσότερα από 350 altcoin από έναν μόνο λογαριασμό συναλλαγών. Η πλατφόρμα εργάζεται επίσης για την προσθήκη νέων νομισμάτων καθώς μιλάμε. Εκτός από αυτό, υπάρχουν 858 ζεύγη συναλλαγών που αυξάνουν την ευελιξία της πλατφόρμας. 

Ξεκινήστε με BITHOVEN!

Κριτική Bithoven: Η ετυμηγορία

Η Bithoven είναι μια από τις πιο διαφανείς πλατφόρμες ανταλλαγής που δεν επιβάλλει κρυφές χρεώσεις και διατηρεί την προμήθεια σταθερή στο 0,1%. Με την υποστήριξη μιας ισχυρής ομάδας επαγγελματιών που εργάζονται στον τομέα κρυπτογράφησης, σας εγγυάται ότι θα βρείτε την πλατφόρμα εξαιρετικά επιμελημένη, καθώς διαθέτει μερικούς από τους πιο προηγμένους αλγόριθμους που σας βοηθούν να αποφύγετε τις μεταβλητές της αγοράς και να λαμβάνετε πάντα τις καλύτερες προσφορές.

Προς το παρόν εκτελεί μια διαφημιστική καμπάνια στην πλατφόρμα της, όπου κάθε νέος χρήστης που εγγράφεται έχει την ευκαιρία να λάβει 100 νομίσματα DOGE και ακόμη και σας επιτρέπει να αποσύρετε το ποσό μόλις ο λογαριασμός σας περιέχει οποιοδήποτε υπόλοιπο που υπερβαίνει το αρχικό όριο των 100 DOGE.

Ένα από τα μειονεκτήματα της χρήσης του Bithoven είναι το γεγονός ότι δεν επιτρέπει καταθέσεις fiat. Αυτό μπορεί να αποκρούσει μια συγκεκριμένη κατηγορία εμπόρων που βρίσκουν χρήσιμες τις καταθέσεις fiat. Απορρίπτοντας αυτήν την πτυχή, ο Bithoven φαίνεται να έχει κάνει σωστά την πορεία του και πρόκειται να προσφέρει σοβαρό ανταγωνισμό σε υπάρχουσες πλατφόρμες.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner