BitMEX Review – Sandheden om Bitmex

Når det kommer til kryptokurver, er vi undertiden tvunget til at spekulere på, hvad der skal ske næste gang. Grunden til, at vi siger dette, er, at der allerede er gjort så meget i marken, at det nu synes magisk at tro, at der stadig er ting tilbage at udforske, og innovationer, der endnu ikke er lavet.

Mens det hele startede med et simpelt eksperiment, der involverede Bitcoins og blev gennemført helt tilbage i 2009, er det i dag vokset og udvidet med umådelige proportioner til at tage form af en gigantisk industri, der synes at eksistere overalt i verden.

Uanset hvilket land eller hvilken region i verden, folk overalt taler om kryptokurver. Og det er ikke kun al snak, for folk står faktisk i kø for at investere deres penge i et stort antal af disse kryptokurver, og tendensen ser slet ikke ud til at bremse.

Med muligheder som Bitcoins, Litecoins, Ethereum, Dash og mange flere, hvorfor skulle det? Næsten alle disse valutaer er blevet bevist igen og igen for at give fantastiske afkast for dine penge. De er lette at investere i, beder ikke om meget og giver store overskud. Hvis dette ikke er nok grunde til at overbevise investorer om at betale deres penge, ved vi ikke, hvad der vil.

Derudover behøver du ikke altid at investere penge direkte, hvis du ikke er fortrolig med det. Snarere kan du endda vælge lidt mere subtile måder at handle i kryptokurver, såsom kryptokurvedrift. Minedrift er et koncept, der har eksisteret i århundreder, men først for nylig har det erhvervet denne nye teknologiske form.

Denne form for minedrift involverer ikke tunge maskiner eller ned i huler, men beder dig kun om at købe en minedrift. Når du har gjort det og konfigureret det, er du klar til at udvinde dine Bitcoins, Litecoins eller andre kryptovalutaer, du er interesseret i. Det er så simpelt.

Selvfølgelig er der stadig ting, der skal overvejes, og den samlede rentabilitet af sagen vil i sidste ende afhænge af, hvordan du vælger at tackle det og mængden af ​​dedikation, du viser.

Udvekslingsplatforme: behovet

Lad os nu sige, at du har valgt at købe kryptokurver, hvad tror du, du skal se efter? Det er klart, at den allerførste ting, du har brug for, er en platform, der lader dig købe den kryptokurrency, du ønsker. Heldigvis er et antal af disse tilgængelige lige nu.

Med det store antal innovationer og forbedringer, der er gjort inden for marken, har vi også været i stand til at udvikle omfattende og effektive platforme i form af online-websteder, som når de bruges korrekt, giver dig mulighed for at købe, sælge eller endda handel med kryptokurver.

Det bedste ved disse handelsplatforme eller udvekslingstjenester er, at de ikke beder dig om at vælge en enkelt type valuta, for mange af dem handler faktisk i flere kryptovalutaer og vil tjene dig lige så godt, uanset hvilken du vælg at handle i.

Lad os nu gå over, hvorfor vi skriver denne artikel, før vi går videre til noget andet. Formålet med dette er at informere dig om en sådan stor kryptovaluta-udvekslingstjeneste, BitMEX-handelsplatformen. Vi vil først dække det grundlæggende og funktioner i BitMEX i en omfattende gennemgang og derefter gå videre til en kort diskussion om ind og ud af disse tjenester.

BitMEX anmeldelse

bitmex-anmeldelseBitMEX markedsfører sig som en international kryptovaluta-udveksling. Bemærk, at de aldrig har talt om en bestemt kryptokurrency, men blot gik med udtrykket ‘kryptokurrency’. Dette skyldes, at BitMEX som platform er virkelig forskelligartet og lader den gennemsnitlige bruger eksperimentere med, hvad de vil, og giver dem fuld frihed til faktisk at teste farvandet i kryptokurrencyhandelsvirksomheden.

På grund af det samme har de flere valutaer om bord og giver dig let mulighed for at handle i nogen af ​​dem. Derudover er det ingen vittighed, at de kalder sig internationale. Deres tjenester fungerer faktisk ikke kun over visse bestemte regioner, men næsten alle dele af verden. De er forskellige, hurtige og hurtige til at håndtere kundeproblemer eller klager.

KOM I GANG MED BITMEX

Introduktion

Det blev lanceret i 2014 af firmaet HDR Global Trading Ltd. Navnene på ejerne er Arthur Hayes, Ben Delo og Samuel Reed. På bare de fire år siden starten, har BitMEX formået at skabe et ret godt navn for sig selv og faktisk gøre gode forretninger i mange lande.

Mens det lancerede et ambitiøst, men lille projekt, har det i dag en betydelig markedsandel og er en af ​​de mest førende kryptovaluta-udvekslingstjenester og handelsplatforme i verden.

Fejlene

Der er dog også nogle begrænsninger, der følger med tjenesten. For eksempel tillader BitMEX dig ikke at foretage flat-wire-overførsler i øjeblikket. Tjenesten viser sig selv at være en ‘eksklusiv kryptokurrency’, og de er virkelig gået ud af deres måde at opretholde dette ry. Den eneste mulighed for dig er at handle i Bitcoins eller andre kryptovalutaer, for indskud eller udbetalinger via faste bankoverførsler er ikke tilladt.

Derudover er der en ting mere, du skal bekymre dig om. Mens BitMEX er perfekt til at beskæftige sig med Bitcoins, kan du muligvis have en lille ulempe, når du bruger den til at handle med andre kryptovalutaer. BitMEX fungerer på princippet om margenhandel, så mens Bitcoin-transaktion kan give dig en gearing på op til 100 gange, hvilket er fantastisk, vil transaktioner på altcoins hente gearing, der kan variere fra transaktion til transaktion.

For eksempel tilbyder Ethereum kun op til 50x gearing, mens Litecoin kun henter dig op til 33,3x gearing. For at opsummere er Bitcoin den eneste valuta, der tager dig hele vejen og henter dig den fulde 100x gearing. Mens du foretager transaktionen, skal du også huske, at kryptokurrencymarkedet tilfældigvis er ret volatilt, og derfor skal der udvises forsigtighed.

Række af kryptovalutaer   

Mens vi tidligere sagde, at BitMEX fungerer med et godt udvalg af kryptokurver og er ret forskelligartet i deres valutatilbud, er der dog en smule en ulempe her, når du ser det nøje. På trods af det sunde antal kryptokurver, der tilbydes på BitMEX, falder det noget i dette domæne, især når du sammenligner det med nogle af de andre kryptovaluta-udvekslingstjenester derude.

Platforme som for eksempel Poloniex, Cryptopia og Bittrex er for eksempel meget mere åbne og accepterende, når det kommer til at servicere kunder med Altcoins. På trods af den gode frekvens af nye projekter, der fortsætter med at komme op på BitMEX, forbliver den samlede volumen af ​​en eller anden grund altid lav for alle valutaer undtagen Bitcoin.

Så hvis du er en person, der ikke ønsker at begrænse sig til kun Bitcoins og virkelig udforske de muligheder, du har i kryptokurrencydomænet, så ville du måske have det bedre med en af ​​de andre muligheder, der er nævnt før.

For at give dig en grundlæggende idé om antallet af kryptokurver, som BitMEX handler i, er her navnene, hvis nogle få af dem; Bitcoin, Binær, Ethereum, Dash, Litecoin, Monero, Qtum, Tezos, Ripple og Zcash.

Handelsvolumen

Som tidligere nævnt blev BitMEX lanceret tilbage i 2014 som et lille, men ambitiøst projekt, og det har formået at vokse med stormskridt lige siden. De lavede et spektakulært show om at drive deres forretning og har formået at styre en god del af markedsandelen med ren viljestyrke og dedikation.

På grund af det samme er likviditeten for BitMEX faktisk ret høj, når det kommer til Bitcoin-transaktioner. De har såvel stedet som futuresmarkederne for Bitcoins, og begge har klaret sig særdeles godt og skaffet stor forretning for virksomheden.

Problemet med de andre valutaer fortsætter dog med at sætte en stopper for BitMEXs succes, bortset fra Bitcoins har ingen andre kryptovalutaer været i stand til at vise anstændige ratings for platformen.

Nu er glidning et teknisk udtryk, der ofte bruges i handel til at beskrive størrelsen af ​​graden af ​​prisbevægelse på tidspunktet for ind- eller udrejse af en bestemt position. Værdien af ​​denne bestemte mængde skal altid være inden for forudindstillede grænser for en bestemt valuta på en bestemt platform for at betragte transaktionerne som mulige og værd en værdi.

Desværre for BitMEX er glidningsværdier tilfældigvis så store og ukontrollerbare på nogle par, at kortvarige handler eller endda store volumenindgange eller udgange er blevet anset for fuldstændig umulige og værdiløse.

Sikkerhed

Den største faktor, som man skal huske på, når man beslutter sig for en cryptocurrency-udvekslingsplatform eller handelstjeneste, er den form for sikkerhed, de er klar til at uddele og omfanget af de bestræbelser, de er villige til at gøre for at holde dine penge og dine valutaer sikre og sikre.

For nylig har der været en stigende tendens med cybertyverier eller virtuelle røverier, hvor virksomheder eller enkeltpersoner har lidt store tab og har været igennem en masse problemer. En større kryptovaluta-udvekslingstjeneste blev for nylig angrebet af hackere og frarøvet millioner af kryptokurver.

Da kryptokurver efter design er lavet til at være sporbare, bliver det faktisk ret vanskeligt for myndighederne at spore de skyldige. På grund af det samme er det op til dig, kunden at sikre, at du vælger den rigtige udvekslingsplatform, og inden du gør det, skal du gøre en stor indsats for at finde ud af, om de er i stand til at håndtere dine penge.

Heldigvis er en af ​​grundene til, at BitMEX er så stolt af deres tjenester, fordi de har et rigtig godt sikkerhedssystem. Det tilfældigvis er en af ​​deres vigtigste styrker og er tydeligt angivet på deres hjemmeside som en.

En vigtig understøttelse af denne påstand fra dem er, at indtil dato har intet sikkerhedsbrud eller hackingsforsøg nogensinde været i stand til at komme ind på deres servere og rode med deres hvælvinger. De har altid været sikre mod alle slags eksterne angreb og har absolut ikke givet deres kunder nogen grund til at klage.

En af grundene til, at de arbejder så godt, og hvorfor deres sikkerhed er i top, er det faktum, at de udfører manuel behandling mindst en gang dagligt for alle udbetalinger, der sker på deres platform. Dette tilføjer blot et ekstra lag af sikkerhed til deres system, hvilket gør det næsten umuligt at bryde.

En anden ting, du skal vide for så vidt angår deres sikkerhedsforanstaltninger, er at platformen er designet, programmeret og oprettet ved hjælp af kdb-værktøjssættet, som ofte bruges af store bankorganisationer i højfrekvente handelsapplikationer..

Nu hvis banker selv stoler på den samme service, som BitMEX-motorerne tilfældigvis bruger, så ville det måske ikke være for meget at strække sig om at sige, at du kan være temmelig sikker på, at dine penge og kryptokurver er ret sikre med dem.

Motorerne i BitMEX er designet til at være for hurtige og pålidelige, noget der ofte ses mangler i mange andre cryptocurrency-udvekslingstjenester på markedet og endda BitMEXs nærmeste konkurrenter.

Brugergrænseflade

I denne tid ser vi ud til at være kommet langt, når det kommer til teknologiske interventioner og innovationer. Der ser ud til at være absolut ingen grænser for, hvad vi kan opnå, hvis vi kollektivt sætter vores sind på det, hvilket helt tydeligt fremgår af de vidunderlige gadgets og den nyeste teknologi overalt i verden lige nu. Imidlertid synes der at være nogle domæner, som muligvis skrider langsommere end de andre.

Et eksempel på et sådant domæne er brugergrænsefladen i sådanne handelsplatforme. Generelt har vi ikke rigtig meget flydende og glatte hjemmesiderfaringer til handelsplatforme lige nu. Uden undtagelse af få undtagelser ser det ud til, at mange af vores udvekslingstjenester for kryptokurrency ikke har fået fat i at gøre deres webstedsoplevelse til en glat tur for deres kunder.

Denne kendsgerning er faktisk ret tydelig i det dårlige niveau af brugergrænseflade, der er demonstreret i grænsefladen til Poloniex og Bittrex, som begge faktisk er ret succesrige virksomheder, der har en god række af markedsandelen, især når det kommer til Altcoins.

Som nævnt tidligere klarer BitMEX sig ikke helt, når det kommer til Altcoin-volumener. Det kan dog prale af en temmelig stærk grafik og engagerende brugergrænseflade, der er hovedansvarlig for at bringe mange brugere ind på deres platform.

Niveauet af tjenester, der tilbydes af BitMEX og Poloniex, fungerer for eksempel helt anderledes. Mens Poloniex udmærker sig i Altcoin-mængder og gør store forretninger, når det kommer til Litecoins, Dash og andre, ser det ud til at mislykkes, når det kommer til at implementere en anstændig brugeroplevelse på hjemmesiden.

BitMEX er derimod ikke nær så stærk, når det kommer til Altcoins, men kommanderer en større kunde, der følger blot fordi det giver dem en fantastisk brugergrænseflade.

Med stor kontrol over brugervenlighed såvel som enkelhed formåede BitMEX at brygge en god sammensætning af et websted og har endda mestret mobilimplementering. Deres mobilportal indeholder næsten alle de tjenester, du vil finde på desktopversionen, og for nogle avancerede forhandlere er der endda en mulighed med titlen ‘avanceret brugergrænseflade’, der åbner endnu flere funktioner og hjælpeprogrammer, som brugerne kan kontrollere og gøre brug af af.

Værd at nævne her er det faktum, at BitMEX er en af ​​de meget udvekslingstjenester, der faktisk har et fuldt udbygget TradingView-diagram på deres portal. Denne kortlægningstjeneste tilbyder et stort antal intuitive værktøjer og tilfældigvis er en stor forbedring af, hvad de andre portaler i øjeblikket tilbyder.

Indskud og udbetalinger

Som nævnt tidligere tillader BitMEX dig kun at foretage indbetalinger eller udbetalinger i Bitcoins. Selvom indskud kan foretages bekvemt når som helst på dagen, sker udbetalinger, da de behandles i hånden, kun på et tilbagevendende tidspunkt en gang dagligt.

Aspektet ved håndbearbejdning blev introduceret af platformens producenter for yderligere at styrke deres sikkerhedsprotokoller, da det giver lidt ekstra tid til at håndtere eller endda annullere falske anmodninger om tilbagetrækning. Det fungerer også, fordi systemet med varme tegnebøger og brugen af ​​automatiserede systemer er lidt mere sårbart og tilbøjeligt til at blive angrebet af hackere eller hackingsforsøg i forhold til håndbehandlingssystemet.

BitMEX i USA?

For indbyggerne i Amerikas Forenede Stater er nyheden ikke så god. Fra i dag er BitMEX ikke klar til at acceptere kunder eller handlende fra USA på deres platform. Det er muligt at omgå denne særlige afgørelse gennem brug af VPN eller virtuelle private netværk, men det er meget kritisk for brugeren at overveje fordele, ulemper og konsekvenser af en sådan handling, hvis de planlægger at gå videre med noget sådan her.

Vi anbefaler amerikanske beboere at hellere vælge andre muligheder, der findes inden for de amerikanske retlige rammer. Sørg også for, at du er mindst 18 år for at tilmelde dig som erhvervsdrivende.

Dom

BitMEX er fantastisk til Bitcoins. Med en gearing på 100x margin på Bitcoin spot- og futuresmarkeder og en fantastisk kundeoplevelse og brugergrænseflade kan du umuligt få bedre service end dette, hvis du er en Bitcoin-forhandler. Det kommer lidt kort, når det kommer til Altcoins, selvom det for nybegyndere, der kun tester vandet, kan gøre det godt for dig at starte med en service, der anvender en kundecentreret tilgang. Som et resultat anbefaler vi BitMEX helhjertet og ønsker dig en god handelsoplevelse.

KOM I GANG MED BITMEX

Cryptocurrency Exchange: Den måde, de arbejder på

Mekanismen for sådanne handelsplatforme er faktisk meget enkel og ligetil. De beder ikke om meget, men tror på at give nyttige tjenester til gavn for deres kunder. Den allerførste ting, de har brug for, er at du logger på deres hjemmesider. Når du har gjort det, vil du finde dig selv styret problemfrit gennem hele processen. Det afhænger dog til en vis grad af den type service, du har valgt. Mens nogle af dem tror, ​​at kundetilfredshed er altafgørende og gør meget om at gøre dit webstedsoplevelse behageligt og glat, er andre måske ikke så hensynsfulde. Derfor bliver det meget vigtigt for dig at vælge den rigtige type service, som ikke kun er øverst på linjen, når det kommer til tilbudte tjenester, men også tager sig meget af sine kunder.

Ting du bør vide

Nu inden du træffer det endelige valg, hvilken service du vil gå med, foreslår vi, at du først gennemgår et par ting alene. Den allerførste ting, du skal overveje, er den valuta, som du faktisk er interesseret i at håndtere. Lad os antage, at du ønsker at handle med Litecoins eller måske er interesseret i at købe nogle af dem.

I så fald skal du først søge på platformen og finde ud af, om de tilbyder Litecoin-baserede tjenester. Det burde naturligvis ikke være meget svært at måle, da disse tjenester generelt har en tendens til at angive sådanne ting lige på hjemmesiden. Dernæst vil du måske se på transaktionsgebyret, de vil opkræve dig. Ukendt for nogle brugere, en masse af disse tjenester har faktisk en tendens til at opkræve et lille transaktionsgebyr for hver transaktion, du udfører med tjenesten.

Det vil helt sikkert tjene dig godt at have forudgående kendskab til sådanne skjulte gebyrer og sørge for at du vælger en service, der koster dig det mindste antal dollars. Endelig er en sidste ting, du skal gøre, måske at se godt på nogle af de anmeldelser, som tidligere kunder har forladt på hjemmesiden eller på andre platforme. Hvis webstedet virkelig er godt, er chancerne for, at du finder nogle rigtig positive kundeanmeldelser på Internettet, der bekræfter det samme.

Hvis ikke, når du først ser på kundeanmeldelser, vil du også blive behørigt informeret om det. Når du er blevet informeret om den offentlige mening om tjenesten, vil du være meget bedre rustet til at træffe en informeret beslutning for dig selv.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner