BitMEX Review – Sanningen om Bitmex

När det gäller kryptovalutor tvingas vi ibland att undra vad som kommer att hända nästa. Anledningen till att vi säger detta beror på att så mycket redan har gjorts på fältet, att det nu verkar magiskt att tro att det fortfarande finns saker kvar att utforska och innovationer som ännu inte har gjorts.

Medan allt började med ett enkelt experiment, ett som involverade Bitcoins och genomfördes redan 2009, har det idag vuxit och utvidgats med omätliga proportioner för att ta formen av en gigantisk industri som verkar finnas överallt i världen.

Oavsett vilket land eller vilken region i världen, människor överallt talar om kryptovalutor. Och det är inte bara allt som pratar, för människor står faktiskt i kö för att investera sina pengar i ett stort antal av dessa kryptovalutor, och trenden verkar inte gå långsammare alls.

Med alternativ som Bitcoins, Litecoins, Ethereum, Dash och många fler, varför skulle det? Nästan alla dessa valutor har bevisats gång på gång för att ge fantastiska avkastningar för dina pengar. De är lätta att investera i, ber inte om mycket och ger stora vinster. Om det inte är tillräckliga skäl för att övertyga investerare att betala ut sina pengar, vet vi inte vad som kommer att göra.

Dessutom behöver du inte alltid investera pengar direkt om du inte är bekväm med det. Snarare kan du till och med välja lite mer subtila sätt att hantera i kryptovalutor, till exempel kryptovaluta. Gruvdrift är ett begrepp som har funnits i århundraden, men först nyligen har det förvärvat denna nya tekniska form.

Denna typ av gruvdrift innebär inte tunga maskiner eller att gå ner i grottor, utan ber dig bara att köpa en gruvrigg. När du har gjort det och ställt in det är du redo att bryta dina Bitcoins, Litecoins eller andra kryptovalutor du är intresserad av. Det är så enkelt.

Uppenbarligen finns det dock fortfarande saker att tänka på, och den totala lönsamheten i satsningen kommer i slutändan att bero på hur du väljer att ta itu med det och hur mycket engagemang du visar.

Utbytesplattformar: behovet

Låt oss nu säga att du har valt att köpa kryptovalutor, vad tror du att du behöver leta efter nästa? Uppenbarligen är det allra första du behöver en plattform som låter dig köpa den kryptovaluta du vill ha. Lyckligtvis finns ett antal av dessa tillgängliga just nu.

Med det stora antalet innovationer och förbättringar som har gjorts inom fältet har vi också kunnat utveckla omfattande och effektiva plattformar, i form av onlinewebbplatser, som när du använder dem på rätt sätt låter dig köpa, sälja eller till och med handel med kryptovalutor.

Det bästa med dessa handelsplattformar eller utbytestjänster är att de inte ber dig att välja en enda typ av valuta, för många av dem, faktiskt handla i flera kryptovalutor och kommer att tjäna dig lika bra oavsett vilken du välj att göra transaktioner.

Innan vi går vidare till något annat, låt oss gå igenom varför vi skriver den här artikeln. Syftet med detta är att informera dig om en sådan bra kryptovalutatjänst, handelsplattformen BitMEX. Vi kommer först att täcka grunderna och funktionerna i BitMEX i en omfattande granskning och sedan gå vidare till en kort diskussion om in och ut i dessa tjänster.

BitMEX granskning

bitmex-recensionBitMEX marknadsför sig som ett internationellt kryptovalutautbyte. Lägg märke till att de aldrig pratade om en specifik kryptovaluta, utan helt enkelt gick med termen “kryptovaluta”. Detta beror på att BitMEX som plattform är riktigt varierande och låter den genomsnittliga användaren experimentera med vad de vill och ger dem full frihet att faktiskt testa vattnet i kryptovalutahandeln.

På grund av detsamma har de flera valutor ombord och låter dig enkelt handla i någon av dem. Dessutom är det inget skämt att de kallar sig internationella. Deras tjänster fungerar faktiskt inte bara över vissa specifika regioner utan nästan alla delar av världen. De är olika, snabba och snabba med att hantera kundproblem eller klagomål.


KOMMA IGÅNG MED BITMEX

Introduktion

Det lanserades 2014 av företaget HDR Global Trading Ltd. Namnen på ägarna är Arthur Hayes, Ben Delo och Samuel Reed. På bara de fyra åren sedan starten har BitMEX lyckats göra sig ett ganska bra namn och faktiskt göra bra affärer i många länder.

Medan det inledde ett ambitiöst men litet projekt, har det idag en betydande marknadsandel och är en av världens mest främsta utbytestjänster för kryptovaluta..

Bristerna

Det finns dock också vissa begränsningar som följer med tjänsten. Till exempel tillåter inte BitMEX dig att göra överföringar för närvarande. Tjänsten visar sig vara en “kryptovalutaexklusiv” och de har verkligen gått ur deras sätt att upprätthålla detta rykte. Det enda alternativet för dig är att handla i Bitcoins eller andra kryptovalutor, för insättningar eller uttag via platta banköverföringar är inte tillåtna.

Dessutom finns det en sak till som du behöver oroa dig för. Medan BitMEX är perfekt för att hantera Bitcoins, kan du möta en liten nackdel när du använder den för att handla med andra kryptovalutor. BitMEX fungerar enligt principen om marginalhandel, så medan Bitcoin-transaktion kan ge dig en hävstång på upp till 100 gånger, vilket är bra, kommer transaktioner på altcoins att hämta hävstång som kan variera från transaktion till transaktion.

Exempelvis erbjuder Ethereum bara upp till 50x hävstång medan Litecoin bara hämtar dig upp till 33,3x hävstång. Sammanfattningsvis är Bitcoin den enda valutan som tar dig hela vägen och hämtar dig hela 100x hävstångseffekt. När du gör transaktionen måste du också komma ihåg att kryptovalutamarknaden råkar vara ganska volatil och därför måste försiktighet iakttas.

Utbud av kryptovalutor   

Medan vi tidigare uppgav att BitMEX fungerar med ett bra utbud av kryptovalutor och är ganska olika i sina valutatjänster, finns det dock lite av en nackdel här när du tittar på det noggrant. Trots det hälsosamma antalet kryptovalutor som erbjuds på BitMEX, faller det något inom den här domänen, särskilt när du jämför den med några av de andra kryptovalutaväxlingstjänsterna där ute..

Plattformar som Poloniex, Cryptopia och Bittrex är till exempel mycket mer öppna och accepterande när det gäller att betjäna kunder med Altcoins. Trots den goda frekvensen av nya projekt som fortsätter att komma upp på BitMEX, förblir den totala volymen alltid låg för alla valutor utom Bitcoin.

Så om du är någon som inte vill begränsa sig till bara Bitcoins och verkligen utforskar de alternativ du har i kryptovalutadomänen, kanske du skulle ha det bättre med ett av de andra alternativen som nämnts tidigare.

För att ge dig en grundläggande uppfattning om antalet kryptovalutor som BitMEX handlar i, här är namnen om några av dem; Bitcoin, Binary, Ethereum, Dash, Litecoin, Monero, Qtum, Tezos, Ripple och Zcash.

Handelsvolym

Som tidigare nämnts lanserades BitMEX redan 2014 som ett litet men ambitiöst projekt och har lyckats växa med stormsteg sedan dess. De gjorde en spektakulär uppvisning av att driva sin verksamhet och har lyckats beordra en stor del av marknadsandelen med ren vilja och engagemang.

På grund av detsamma är likviditeten för BitMEX faktiskt ganska hög när det gäller Bitcoin-transaktioner. De har plats såväl som terminsmarknaderna för Bitcoins och båda har presterat mycket bra och samlat stora affärer för företaget.

Problemet med de andra valutorna fortsätter dock att stoppa BitMEXs framgång, förutom Bitcoins har inga andra kryptovalutor kunnat visa anständiga betyg för plattformen.

Nu är glidning en teknisk term som ofta används i handeln för att beskriva mängden av graden av prisrörelse vid tidpunkten för inträde eller utträde av en viss position. Värdet av denna specifika kvantitet måste alltid ligga inom förinställda gränser för en viss valuta på en viss plattform för att bedöma transaktionerna genomförbara och värda något värde.

Tyvärr för BitMEX är glidvärdena så stora och okontrollerbara på vissa par att kortvariga transaktioner eller till och med stora volymer eller utgångar har ansetts vara helt omöjliga och värdelösa.

säkerhet

Den största faktorn som man måste komma ihåg när man bestämmer sig för en kryptovalutaväxlingsplattform eller handelstjänst är vilken typ av säkerhet de är redo att dela ut och omfattningen av de ansträngningar de är villiga att göra för att hålla dina pengar och dina valutor säkra..

Nyligen har det skett en stigande trend med cyberstölder eller virtuella rån där företag eller privatpersoner har lidit stora förluster och har gått igenom en hel del problem. En stor utbytestjänst för kryptovaluta attackerades nyligen av hackare och rånades för kryptovalutor värda miljoner.

Eftersom kryptovalutor av design är gjorda för att vara spårbara blir det faktiskt ganska svårt för myndigheterna att spåra de skyldiga. På grund av detsamma är det upp till dig, kunden att se till att du väljer rätt utbytesplattform, och innan du gör det, gör stora ansträngningar för att ta reda på om de är kapabla att hantera dina pengar.

Lyckligtvis är en av anledningarna till att BitMEX är så stolt över sina tjänster att de har ett riktigt bra säkerhetssystem. Det råkar vara en av deras främsta styrkor och anges tydligt på deras webbplats som en.

Ett stort stöd för deras påstående är att hittills inget säkerhetsintrång eller hackningsförsök någonsin har kunnat komma in på deras servrar och röra med sina valv. De har alltid varit säkra från alla typer av externa attacker och har absolut inte gett sina kunder någon anledning att klaga.

En av anledningarna till att de arbetar så bra och varför deras säkerhet är högklassig är det faktum att de utför manuell bearbetning minst en gång varje dag för alla uttag som sker på deras plattform. Detta lägger helt enkelt till ett extra lager av säkerhet i deras system, vilket gör det nästan omöjligt att bryta mot dem.

En annan sak du måste veta vad gäller deras säkerhetsåtgärder är att plattformen har utformats, programmerats och skapats helt med hjälp av kdb-verktygssatsen, som ofta används av stora bankorganisationer i högfrekventa handelsapplikationer.

Om bankerna själva förlitar sig på samma tjänst som BitMEX-motorerna råkar använda, skulle det kanske inte vara för mycket att säga att du kan vara ganska säker på att dina pengar och kryptovalutor är ganska säkra med dem.

Motorerna i BitMEX har utformats för att vara alltför snabba och tillförlitliga, något som ofta ses saknas i många andra kryptovalutatjänster på marknaden och till och med BitMEX närmaste konkurrenter..

Användargränssnitt

I våra dagar verkar vi ha kommit riktigt långt när det gäller tekniska ingrepp och innovationer. Det verkar finnas absolut inga gränser för vad vi kan uppnå om vi kollektivt tänker på det, vilket tydligt framgår av de underbara prylarna och senaste tekniken runt omkring oss i världen just nu. Det verkar dock finnas några domäner som möjligen går långsammare än de andra.

Ett exempel på en sådan domän är användargränssnittet i sådana handelsplattformar. Generellt sett har vi inte riktigt mycket flytande och smidiga webbplatsupplevelser för handelsplattformar just nu. Med undantag för några undantag verkar många av våra utbytestjänster för kryptovaluta inte ha fått tag på att göra deras webbplatsupplevelse en smidig resa för sina kunder.

Detta faktum är faktiskt ganska uppenbart i den dåliga användargränssnittet som visas i gränssnittet för Poloniex och Bittrex, som båda faktiskt är ganska framgångsrika företag som har en bra marknadsandel, särskilt när det gäller Altcoins.

Som tidigare nämnts gör BitMEX inte riktigt nedskärningen när det gäller Altcoin-volymer. Det har dock ett ganska starkt grafik- och engagerande användargränssnitt som är huvudansvaret för att få in många användare till sin plattform.

Tjänstenivån som BitMEX och Poloniex erbjuder, fungerar till exempel helt annorlunda. Medan Poloniex utmärker sig i Altcoin-volymer och gör stora affärer när det gäller Litecoins, Dash och andra, verkar det misslyckas när det gäller att implementera en anständig användarupplevelse på webbplatsen.

BitMEX, å andra sidan, är inte alls lika stark när det gäller Altcoins, men befaller en stor kund som följer helt enkelt för att det ger dem ett fantastiskt användargränssnitt.

Med stor kontroll över användbarhet och enkelhet lyckades BitMEX brygga en stor sammansättning av en webbplats och har till och med behärskat mobilimplementering. Deras mobilportal har nästan alla tjänster som du hittar på skrivbordsversionen, och för vissa avancerade handlare finns det till och med ett alternativ med titeln “avancerat användargränssnitt” som öppnar upp ännu fler funktioner och verktyg för användarna att kontrollera och använda av.

Värt att nämna här är det faktum att BitMEX är en av de mycket växlingstjänster som faktiskt har ett fullfjädrat TradingView-diagram på deras portal. Denna karttjänst erbjuder ett stort antal intuitiva verktyg och är en stor förbättring av vad de andra portalerna för närvarande erbjuder.

Insättningar och uttag

Som tidigare nämnts tillåter BitMEX dig bara att göra insättningar eller uttag i Bitcoins. Medan insättningar kan göras bekvämt när som helst på dygnet, sker uttag, eftersom de behandlas för hand, endast vid en återkommande tid en gång varje dag.

Aspekten av handbearbetning introducerades av tillverkarna av plattformen för att ytterligare stärka deras säkerhetsprotokoll, eftersom det ger lite extra tid att hantera eller till och med avbryta eventuella bedrägliga begäranden om uttag. Det fungerar också eftersom systemet med heta plånböcker och användning av automatiska system är lite mer sårbart och benäget att attackeras av hackare eller hackningsförsök jämfört med handbehandlingssystemet.

BitMEX i USA?

För invånarna i Amerikas förenta stater är nyheterna inte så bra. Från och med idag är BitMEX inte redo att ta emot kunder eller handlare från USA på sin plattform. Även om det är möjligt att kringgå detta specifika beslut genom användning av VPN eller virtuella privata nätverk, är det mycket viktigt för användaren att överväga fördelarna, nackdelarna och konsekvenserna av en sådan åtgärd om de planerar att gå vidare med något så här.

Vi rekommenderar amerikanska invånare att snarare välja andra alternativ som finns fast inom USA: s rättsliga ram. Se också till att du är minst 18 år för att kunna registrera dig som näringsidkare.

Dom

BitMEX är bra för Bitcoins. Med en 100x marginalhävstång på Bitcoin spot- och terminsmarknader och en fantastisk kundupplevelse och användargränssnitt kan du omöjligt få bättre service än detta om du är Bitcoin-handlare. Det faller lite när det gäller Altcoins, även om det för nybörjare som bara testar vattnet kan det vara bra att börja med en tjänst som använder en kundorienterad strategi. Som ett resultat rekommenderar vi BitMEX helhjärtat och önskar att du får en bra handelsupplevelse.

KOMMA IGÅNG MED BITMEX

Valutaväxling: Hur de fungerar

Mekanismen för sådana handelsplattformar är faktiskt väldigt enkel och okomplicerad. De ber inte om mycket men tror på att ge ut användbara tjänster som kan gynna deras kunder. Det allra första de behöver är att du loggar in på deras webbplatser. När du väl har gjort det kommer du att bli guidad sömlöst genom hela processen. Det beror dock till viss del på vilken typ av tjänst du har valt. Medan vissa av dem tror att kundtillfredsställelse är av största vikt och gör stora ansträngningar för att göra din webbplatsupplevelse trevlig och smidig, kanske andra inte är så omtänksamma. Det är därför det blir väldigt viktigt för dig att välja precis rätt typ av tjänster, som inte bara är högst upp på linjen när det gäller tjänster som erbjuds utan också tar mycket hand om sina kunder.

Saker du borde veta

Nu innan du gör det slutliga valet för vilken tjänst du ska gå med, föreslår vi att du går igenom några saker först på egen hand. Det allra första du måste tänka på är den valuta som du faktiskt är intresserad av att hantera. Låt oss anta att du vill handla Litecoins, eller kanske är intresserad av att köpa några av dessa.

I så fall måste du först söka på plattformen och ta reda på om de erbjuder Litecoin-baserade tjänster. Det borde naturligtvis inte vara mycket svårt att mäta, eftersom dessa tjänster i allmänhet tenderar att lista sådana saker direkt på hemsidan. Därefter kanske du vill titta på transaktionsavgiften de kommer att debitera dig. Okänt för vissa användare, många av dessa tjänster brukar faktiskt ta ut en liten transaktionsavgift för varje transaktion som du utför med tjänsten.

Det kommer definitivt att tjäna dig bra att ha förkunskaper om sådana dolda avgifter och se till att du väljer en tjänst som kostar dig minst dollar. Slutligen är en sista sak du behöver göra att ta en titt på några av de recensioner som tidigare kunder har lämnat på webbplatsen eller på andra plattformar. Om webbplatsen verkligen är bra är chansen att du hittar några riktigt positiva kundrecensioner på Internet som bekräftar detsamma.

Om inte, så kommer du väl informeras om det när du har tittat på kundrecensioner. När du väl har informerats om den allmänna opinionen om tjänsten kommer du att vara mycket bättre rustad att fatta ett välgrundat beslut själv.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map