BitQuick Review – Onko se turvallinen alusta?

BitQuick on Bitcoin-markkinapaikka, jonka avulla voi ostaa ja myydä Bitcoineja käteisellä tai SEPA-siirtona. He käyttävät yksinkertaista ja idealistista lähestymistapaa sellaisten kolikoiden ostamiseen ja myyntiin, joissa ostajan on talletettava käteistä myyjän pankkitilille, ja Bitcoin lähetetään kolmen tunnin kuluessa talletuskuitin lataamisesta. BitQuickin avulla voi ostaa Bitcoineja helposti ja ilman välittäjää.

BitQuickin tausta

BitQuick-arvosteluBitQuickin perusti insinööriopiskelija Jad Musablat vuonna 2014, joka tunsi tarpeen muodostaa laillisempi ja turvallisempi alusta Bitcoin-vaihtoon, kun hän oli huijata rahoistaan ​​ja joutunut kohtaamaan vaaroja, joita ei käytetä 2-tekijän todennusta turvaamiseen hänen tilinsä.

Valtavan suosionsa vuoksi BitQuick on kasvanut näkyväksi alustaksi, jolla käyttäjät voivat ostaa ja myydä Bitcoinia. Haastattelun aikana, kun Jadilta kysyttiin visiosta Bitquickiin, hän vastasi: “Rakennamme kaikille muille foorumia ihmisille, jotka uskovat maailmanlaajuisesti yhdistettyyn digitaalitalouteen.

Toivon, että Bitquick voi tarjota käyttäjille mahdollisuuden nopeasti ja turvallisesti hypätä sisään ja ulos Bitcoin-ekosysteemistä mistä päin maailmaa tahansa. Tämä antaa Bitcoinille mahdollisuuden murtautua edelleen valtavirtaan ja antaa jokapäiväisen kuluttajan hyödyntää rahaa säästävää tehoa ja Bitcoinin tarjoamat yhteydet ”.

ALOITA BITQUICK

Miksi BitQuick?

On tarkasteltava tarkkaan palvelua, jonka he valitsevat ostamaan ja myymään Bitcoinia, koska useimmiten tapahtuu useita petoksia. Tästä syystä BitQuick erottuu muista pörsseistä

 1. Helppo tapa muuntaa käteinen Bitcoiniksi ja Bitcoin rahaksi.
 2. Myyjät voivat purkaa Bitcoininsa markkinoiden korkoja korkeammilla kursseilla.
 3. Toisin kuin muut palvelut, et tarvitse luottokorttia tai pankkia ostaaksesi Bitcoinin, tarvitset vain käteistä.
 4. Helppo käyttää ja loistava aloittelijoille, jotka katsovat Bitcoinin maailmaa.

BitQuickin käyttäminen

Kuinka ostaa Bitcoinia BitQuickilla

Bitcoinin ostaminen on yksinkertainen kolmivaiheinen prosessi, joka on helppo tehdä Bitquickin kehittäjien ansiosta

 1. Sitten käyttäjiä pyydetään antamaan ostettavan Bitcoinin määrä, sähköpostiosoite ja BTC-osoite. Tämän jälkeen käyttäjä saa valita pankin näytetystä pankkiluettelosta, joista jokaisella on vastaava hinta per Bitcoin.
 2. Käyttäjälle ilmoitetaan pankkitilin tiedot, joille maksu on suoritettava, vahvistussähköpostilla. Summa voidaan maksaa halutun paikallisen pankin konttorissa, tarvitsee vain täyttää kuitti ja luovuttaa pankille käteinen. Tietenkin on erittäin tärkeää maksaa vain käteisellä.
 3. Kun rahat lähetetään, myyjän tili hyvitetään automaattisesti. Mikä tahansa muu maksutapa vie liian kauan, eikä myyjä pysty vahvistamaan vastaanottoa sovitussa kolmessa tunnissa. Tästä syystä käteismaksuja kannustetaan aina.
 4. Ostajan on otettava valokuva kuitista ja ladattava se BitQuickin lähettämässä vahvistusviestissä olevaan linkkiin, kun talletus on tehty. Tätä prosessia tarvitaan estämään kiistat myyjien kanssa, kun väitetään, että rahaa ei vastaanoteta.
 5. Kun myyjä on vastaanottanut kuitin, tarvittava määrä Bitcoinia siirretään lompakkoosi pienellä 2%: n maksulla.

BitQuick tarjoaa kolmen tunnin ajanjakson kuitin lataamisen ja kolikoiden vapauttamisen välillä. Useimmiten käyttäjiä yllättää miellyttävä yllätys, kun tämä aika lyhenee ja he saavat heti bitcoininsa.

Kuinka myydä Bitcoinia BitQuickissa

Bitcoinin myynti on kiistatta paljon helpompaa prosessia kuin ostaminen, ja miten teet sen BitQuickilla

 1. Täydennä myydä lomake päällä BitQuick.
 2. Myyjä asettaa myyvän BTC: n määrän sekä sallitun tapahtuman vähimmäiskoon. Pyydetty hinta voidaan asettaa noudattamaan joko Bitstampia tai Bitfinexiä. On myös mahdollista asettaa hinta keskimääräisen hinnan ylä- tai alapuolelle.
 3. Näiden tietojen antamisen yhteydessä ilmoitetaan myyjän henkilökohtainen escrow-osoite. Tilaus on valmis, kun myyjä lähettää tarvittavan määrän Bitcoinia mainittuun osoitteeseen ja tilaus ilmestyy sitten suorana BitQuick-alustalle.
 4. Kun kiinnostunut ostaja pidättää Bitcoinin määrän, myyjä saa vahvistussähköpostin, joka sisältää kaksi linkkiä – yhden vahvistamaan talletuksen ja vapauttamaan talletuksen ja toisen kiistaakseen talletuksen. Myyjän on vastattava kolmen tunnin kuluessa vahvistusviestin vastaanottamisesta, ja talletuksen tulisi saapua välittömästi, koska se maksetaan käteisellä. Vahvistettuaan ostajien käteisvastaanoton BitQuick vapauttaa bitcoinit ostajalle.

Lisäetu myyjille on, että he voivat myydä omalla hinnallaan, mikä tarkoittaa, että he voivat ostaa Bitcoinia tietyllä hinnalla ja myydä sen BitQuickin voitolla, mikä tekee siitä erittäin toivottavan vaihtoehdon voittoa tavoittelevien myyjien keskuudessa.

Suojaustyökalut BitQuickilla

Kaikkien palveluiden, jotka säilyttävät henkilökohtaisia ​​tietojasi, puhumattakaan rahasta, on oltava suojattuja ja suojattuja. Joten, onko BitQuick laillinen ja turvallinen? Kaikki merkit viittaavat kyllä. BitQuickin turvatoimia voidaan arvioida käyttämällä kolmea elementtiä:

 1. Henkilökohtaisen tilin turvallisuus: Käyttäjien ei tarvitse rekisteröityä kaupankäyntiin BitQuickin avulla. Ostajat ilmoittavat Bitcoin-osoitteensa kassaprosessin aikana, jota käytetään tilauksen täyttämiseen maksun suorittamisen jälkeen. Myyjien on luotava PIN-koodi, jolla he voivat hyväksyä, muokata tai peruuttaa tilauksia. Tämä varmistaa sekä ostajien että myyjien henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuuden.
 2. Varojen turvallinen varastointi: BitQuick on sekoitettava Bitcoin-lompakkoon. Sen sijaan on suositeltavaa siirtää kaikki uudet Bitcoinit henkilökohtaiseen lompakkoon. Kolmannen osapuolen turvatalletuspalvelua käytetään Bitcoinin tallentamiseen, kun myyjä luo listan eikä tietoja heidän turvallisuusprotokollistaan ​​aseteta julkisesti saataville..
 3. Yrityksen legitiimiys: BitQuickilla on suuri maine Bitcoin-käyttäjien keskuudessa, ja sillä on valtava suosio markkinoilla. Vaikka maksuista ja ylihinnasta on tehty tiettyjä valituksia, niiden suorituskyky ja ainutlaatuinen toimivuus ylistävät niitä huomattavasti. Vuonna 2013, kun heidät tunnettiin nimellä BuyBitcoin.us, he tekivät ilmoitustiedoston BitcoinTalkForumissa ja yhteisö otti heidät hyvin vastaan..

Useita muita turvaominaisuuksia ovat:

 1. 226-bittinen SSL-salaus
 2. Päivittäiset palvelimen varmuuskopiot
 3. Yksityiset avaimet escrow-osoitteille, jotka on tallennettu offline-tilaan, mikä varmistaa, ettei Bitcoinia voi kadota potentiaalisen palvelinratkaisun aikana.

Mikä on maksurakenne?

Vaikka BitQuickissa tapahtuvasta myynnistä ei peritä maksua, siitä veloitetaan kuitenkin 2% ostaminen Bitcoins. 2%: n palkkiot vähennetään vapautettavaksi tarkoitetusta Bitcoin-määrästä. Vaikka tämä on jonkin verran korkea Bitcoin-käteisostoksille, mutta nopeus ja luotettavuus tekevät siitä kannattavaa joillekin. Vaikka tämä käytäntö mainitaan selvästi verkkosivuston UKK-osiossa, se on saanut muutaman valituksen arvostelusivustoilla.

Jos aiot myydä Bitcoinia, BitQuick on loistava alusta. Voit myydä kolikoitasi usein markkinahintaa korkeammalla, ja lisäksi ne eivät peri myyntimaksuja. Tämä tekee BitQuick.co: sta halvimman tavan muuntaa käteinen Bitcoiniksi yhdessä päivässä tai päinvastoin.

Maksutavat

He käyttävät vain käteistalletusta tai SEPA-siirtoa suositellaan BitQuickissa. Mitään muita nykyisiä maksutapoja ei hyväksytä BitQuickissa, vaikka sana on, että maksumääräysominaisuus voidaan ottaa käyttöön tulevaisuudessa. Tilaukset on tehtävä 3 tunnin kuluessa siitä, kun ostaja on asettanut tavaran. Kolmen tai useamman maksamattoman ostajan pidätys 72 tunnin kuluessa johtaa välittömään palvelukieltoon.

ACH: n, pankkisiirron tai minkä tahansa muun kuin luetellun maksutavan käyttö on ehdottomasti kielletty.

BitQuick-tuetut maat

Vaikka kansainvälistä tukea tarjotaan, näyttää siltä, ​​että alustaa käyttävät yksinomaan Yhdysvaltojen asukkaat. Seuraavia maita tuetaan virallisesti:

 • USA
 • CA
 • EU
 • RU
 • AU

BitQuick toimii 49 osavaltiossa Yhdysvalloissa, New York on ainoa paikkavaltio, jota BitQuick ei tue. Heidät pakotettiin lopettamaan palvelu New Yorkissa BitLicensen takia.

Bitcoinin käyttö BitQuickin kautta

Useimmat palvelut tuntevat varojesi pitämisen ja siirtämisen lompakkoosi. BitQuick toistaa sitä kuitenkin eri tavalla kuin muut. Kuinka voit kysyä?

 • Ostajien ei tarvitse lähettää ostettua Bitcoinia lompakkoonsa. Se siirretään automaattisesti, kun myyjä vapauttaa varat.
 • Myyjien on lähetettävä Bitcoin BitQuickin escrow-palveluun, kun he ovat sijoittaneet listansa. Kun siirto on saanut vahvistuksen verkolta, tilaus julkaistaan ​​BitQuick-verkkosivustolla.

Useimmat muut palvelut vaativat molemmilta osapuolilta turhaa hässäkkää ja vaivaa. BitQuick käyttää prosessia, joka minimoi siirron lompakkosi välillä, mikä johtaa vähemmän sekaannuksiin ostajan ja myyjien välillä. Tämä tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen ja vähentää myös suuria verkkomaksuja.

Käyttäjäkokemus

Sivustolla on erittäin puhdas ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka on johtanut positiivisten käyttäjäarvostelujen luomiseen verkossa. Videot, jotka selittävät kaupankäynnin prosessin, ovat lisäetu. Sivusto on reagoiva ja näyttää hyvältä mobiililaitteella.

Asiakaspalvelu

BitQuick on ansainnut valtavan kiitoksen siitä, että hän on erittäin reagoiva ja asiakasystävällinen. Verkkolomake on käytettävissä, jos haluat ottaa heihin yhteyttä tai käyttäjät voivat lähettää sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] tai voi ottaa yhteyttä annettuun osoitteeseen: 9435 Waterstone Blvd # 140, Cincinnati, OH 45249.

Rajat ja likviditeetti

BitQuick antaa ostajien ja myyjien sopia kaupoista eikä asettaa rajoituksia. Eri pankkipisteissä on yleensä paljon tarjouksia erityyppisille ostoille. BitQuickin osto- ja myyntitarjoukset ovat julkisesti saatavilla ja näkyvät tilauskannassaan milloin tahansa.

Nopeus

BitQuickin tavoitteena on toimittaa Bitcoins ostajille nopeasti ja joissakin tapauksissa asiakkaat ovat saaneet Bitcoininsa tunnin sisällä maksun suorittamisesta.

Siirtorajat?

Kolmannen osapuolen escrow-agenttina ei ole rajoituksia Bitcoinin ostamiselle ja myymiselle, ja BitQuick antaa ostajien ja myyjien sopia kaupoista. Sellaiset kaikki osto- ja myyntitilaukset ovat julkisesti saatavilla.

Usein Kysytyt Kysymykset

1) Miten escrow suojaa myyjiä?

BitQuick-escrow suojaa myyjiä pitämällä kiinni heidän Bitcoinistaan, kunnes he vahvistavat, että ehdotettu ostaja on suorittanut maksun pankkitililleen. Tämä estää petostapaukset.

2) Voinko käyttää BitQuickia ostaa Bitcoin Online?

Verkko-ostoksia ei ole saatavilla. Bitcoinin ostamiseksi täytyy käydä verkkosivustolla ja valita tilaus nykyisestä tilauskirjasta.

3) Onko BitQuickin käyttö turvallista??

Valtaosa asiakaskunnasta pitää BitQuickia turvallisena. Lisäturvallisuuden lisäämiseksi verkkosivusto käyttää BitGon monen allekirjoituksen lompakkoinfrastruktuuria, joka varmistaa Bitcoin-talletukset yli 250 000 dollaria. Kaikista verkkosivustolla tapahtuvista kaupoista ilmoitetaan kokonaan, koska tarkastusjärjestelmä näyttää turvatalletuksessa olevan Bitcoinin määrän.

Johtopäätös

Alla oleva taulukko voi auttaa kokoamaan yhteenvedon koko arvostelusta ja kiinnittämään huomion BitQuickin tärkeimpiin ominaisuuksiin.

Plussat Haittoja
Yksinkertainen tapa ostaa ja myydä Bitcoineja Korkeampi maksu verrattuna muihin Bitcoin-pörsseihin
Erittäin luotettu ja suosittu yhdysvaltalainen vaihtopalvelu Bitcoin-hinnan korotus on joskus korkeampi kuin markkinahinta
Täysi läpinäkyvyys Sivusto joutui aiemmin palvelinhyökkäyksen kohteeksi ja istui offline-tilassa kuukauden ajan
Nopeat tapahtumat Sinun täytyy käydä pankissa jokaisen tehdyn tilauksen yhteydessä

Yhteenvetona voidaan todeta, että BitQuick on pysynyt testausaikana ja osoittautunut hyväksi vaihdoksi niille, jotka haluavat käydä kauppaa käteisellä. Jotkut käyttäjät ilmoittavat myyvänsä satoja BTC: tä muutamassa minuutissa, mikä on melko suloinen sopimus, kun otetaan huomioon johtamamme nopeasti liikkuvat elimet.

Myyjänä, koska maksuja ei ole ja voit asettaa oman hinnan, se on unelmakenaario.

ALOITA BITQUICK

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner