BitQuick Review – Είναι μια ασφαλής πλατφόρμα;

Το BitQuick είναι μια αγορά Bitcoin που επιτρέπει την αγορά και πώληση Bitcoin με μετρητά ή μεταφορά SEPA. Χρησιμοποιούν μια απλή και ιδεαλιστική προσέγγιση για την αγορά και πώληση νομισμάτων που περιλαμβάνουν έναν αγοραστή κατάθεση μετρητών στον τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή και εντός τριών ωρών από τη μεταφόρτωση της απόδειξης κατάθεσης, το Bitcoin αποστέλλεται. Με το BitQuick, μπορεί κανείς να αγοράσει Bitcoin με ευκολία και χωρίς να περιλαμβάνει μεσάζοντα.

Το Ιστορικό του BitQuick

Αναθεώρηση BitQuickΤο BitQuick ιδρύθηκε το 2014 από έναν φοιτητή μηχανικής, Jad Musablat, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να σχηματίσει μια πιο νόμιμη και ασφαλή πλατφόρμα για την ανταλλαγή Bitcoin μετά από απάτη των χρημάτων του και αντιμετωπίζοντας τους κινδύνους της μη χρήσης ταυτότητας 2 παραγόντων για την εξασφάλιση ο λογαριασμός του.

Λόγω της τεράστιας δημοτικότητάς του, το BitQuick έχει εξελιχθεί σε μια εξέχουσα πλατφόρμα για τους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν Bitcoin. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε για το όραμά του για το Bitquick, ο Jad απάντησε: «Για όλους τους άλλους, χτίζουμε μια πλατφόρμα για άτομα που πιστεύουν σε μια παγκόσμια συνδεδεμένη ψηφιακή οικονομία.

Ελπίζω ότι το Bitquick μπορεί να παρέχει στους χρήστες γρήγορη και ασφαλή μετάβαση μέσα και έξω από το οικοσύστημα Bitcoin από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο. Αυτό θα επιτρέψει στο Bitcoin να συνεχίσει να εισέρχεται στο mainstream και να επιτρέψει στον καθημερινό καταναλωτή να επωφεληθεί από την εξοικονόμηση ενέργειας και συνδεσιμότητα που προσφέρει το Bitcoin ».

Ξεκινήστε με BITQUICK

Γιατί το BitQuick?

Κάποιος πρέπει να εξετάσει σε μεγάλο βαθμό την υπηρεσία που επιλέγουν να αγοράσουν και να πουλήσουν Bitcoin καθώς, πιο συχνά από ό, τι δεν συμβαίνουν, υπάρχουν πολλές απάτες. Να γιατί το BitQuick ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα χρηματιστήρια

 1. Ένας εύκολος τρόπος για να μετατρέψετε μετρητά σε Bitcoin και Bitcoin σε μετρητά.
 2. Οι πωλητές μπορούν να ξεφορτώσουν το Bitcoin τους σε τιμές υψηλότερες από τις τιμές της αγοράς.
 3. Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα ή τράπεζα για να αγοράσετε Bitcoin. Το μόνο που απαιτείται είναι μετρητά.
 4. Εύκολο στη χρήση και εξαιρετικό για αρχάριους που βλέπουν τον κόσμο του Bitcoin.

Χρησιμοποιώντας το BitQuick

Πώς να αγοράσετε Bitcoin στο BitQuick

Η αγορά του Bitcoin είναι μια απλή διαδικασία τριών βημάτων που γίνεται εύκολη χάρη στους προγραμματιστές του Bitquick

 1. Στη συνέχεια, οι χρήστες καλούνται να εισαγάγουν το ποσό του Bitcoin που σκοπεύουν να αγοράσουν, το email τους και τη διεύθυνση BTC. Στη συνέχεια, ο χρήστης επιλέγει μια τράπεζα από τη λίστα των τραπεζών που εμφανίζονται, καθεμία με την αντίστοιχη τιμή ανά Bitcoin που εμφανίζεται.
 2. Ο χρήστης θα ειδοποιηθεί για τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο πρέπει να γίνει η πληρωμή, μέσω email επιβεβαίωσης. Το ποσό μπορεί να καταβληθεί στο κατάστημα της επιθυμητής τοπικής τράπεζας, το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώσετε ένα δελτίο και να παραδώσετε στην τράπεζα τα μετρητά σας. Φυσικά, είναι σημαντικό να πληρώνετε μόνο σε μετρητά.
 3. Κατά την αποστολή των χρημάτων, ο λογαριασμός του πωλητή πιστώνεται αυτόματα. Οποιαδήποτε άλλη μέθοδος πληρωμής θα διαρκέσει πολύ και ο πωλητής δεν θα μπορούσε να επιβεβαιώσει την απόδειξη εντός των συμφωνημένων τριών ωρών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενθαρρύνονται πάντα οι πληρωμές σε μετρητά.
 4. Ο αγοραστής πρέπει να τραβήξει μια φωτογραφία της απόδειξης και να την ανεβάσει στον σύνδεσμο που παρέχεται στο email επιβεβαίωσης που στάλθηκε από το BitQuick, μόλις γίνει η κατάθεση ,. Αυτή η διαδικασία απαιτείται για την αποφυγή τυχόν διαφωνιών με τους πωλητές όταν γίνονται αξιώσεις για μη λήψη των χρημάτων.
 5. Μόλις ο πωλητής λάβει την απόδειξη, το απαιτούμενο ποσό Bitcoin θα μεταφερθεί στο πορτοφόλι σας με μια μικρή χρέωση 2%.

Το BitQuick προσφέρει ένα χρονικό διάστημα τριών ωρών μεταξύ της μεταφόρτωσης της απόδειξης και της κυκλοφορίας των κερμάτων. Τις περισσότερες φορές οι χρήστες είναι για μια ευχάριστη έκπληξη όταν αυτό το χρονικό πλαίσιο γίνεται μικρότερο και λαμβάνουν αμέσως τα bitcoin τους.

Πώς να πουλήσετε το Bitcoin στο BitQuick

Η πώληση του Bitcoin είναι αναμφισβήτητα μια πολύ πιο εύκολη διαδικασία από την αγορά και ο τρόπος με τον οποίο το κάνετε στο BitQuick

 1. Συμπλήρωσε το φόρμα πώλησης στο BitQuick.
 2. Ο πωλητής καθορίζει το ποσό του BTC που σκοπεύει να πουλήσει, καθώς και το ελάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος συναλλαγής. Η ζητούμενη τιμή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ακολουθεί είτε το Bitstamp είτε το Bitfinex. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για να ορίσετε την τιμή πάνω ή κάτω από τη μέση τιμή.
 3. Κατά την παροχή αυτών των πληροφοριών, εισάγεται μια προσωπική διεύθυνση μεσίτη του πωλητή. Η παραγγελία θα ολοκληρωθεί όταν ο πωλητής στέλνει το απαιτούμενο ποσό Bitcoin στη διεύθυνση που αναφέρεται και στη συνέχεια η παραγγελία θα εμφανιστεί ζωντανά στην πλατφόρμα BitQuick.
 4. Όταν ένας ενδιαφερόμενος αγοραστής κάνει αναστολή του ποσού του Bitcoin, ο πωλητής λαμβάνει ένα email επιβεβαίωσης που περιέχει δύο συνδέσμους – έναν για να επιβεβαιώσει την κατάθεση και να αποδεσμεύσει το χρηματικό ποσό και ένα άλλο για να αμφισβητήσει την κατάθεση. Ο πωλητής υποχρεούται να απαντήσει εντός τριών ωρών από την παραλαβή του email επιβεβαίωσης και η κατάθεση θα πρέπει να φτάσει αμέσως, καθώς πληρώνεται σε μετρητά. Μετά την επιβεβαίωση της απόδειξης μετρητών από τους αγοραστές, το BitQuick κυκλοφορεί τα bitcoin στον αγοραστή.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για τους πωλητές είναι ότι μπορούν να πουλήσουν στη δική τους τιμή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να αγοράσουν Bitcoin σε μια συγκεκριμένη τιμή και να το πουλήσουν με κέρδος στο BitQuick, καθιστώντας το μια πολύ επιθυμητή επιλογή μεταξύ των πωλητών που θέλουν να κάνουν κέρδος.

Εργαλεία ασφαλείας με το BitQuick


Κάθε υπηρεσία που περιέχει τα προσωπικά σας στοιχεία, πόσο μάλλον τα χρήματα πρέπει να είναι ασφαλής και προστατευμένη. Λοιπόν, είναι νόμιμο και ασφαλές το BitQuick; Όλα τα σημάδια δείχνουν ναι. Τα μέτρα ασφαλείας του BitQuick μπορούν να αξιολογηθούν χρησιμοποιώντας τρία στοιχεία:

 1. Ασφάλεια προσωπικού λογαριασμού: Οι χρήστες δεν χρειάζεται να εγγραφούν για συναλλαγές χρησιμοποιώντας το BitQuick. Οι αγοραστές παρέχουν τη διεύθυνση Bitcoin τους κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση της παραγγελίας μόλις πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Οι πωλητές πρέπει να δημιουργήσουν ένα PIN χρησιμοποιώντας το οποίο μπορούν να αποδεχτούν, να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν παραγγελίες. Αυτό διασφαλίζει την εμπιστευτικότητα των προσωπικών στοιχείων τόσο των αγοραστών όσο και των πωλητών στο μέγιστο βαθμό.
 2. Ασφαλής αποθήκευση χρημάτων: Το BitQuick πρέπει να συγχέεται με ένα πορτοφόλι Bitcoin. Αντ ‘αυτού, συνιστάται να μεταφέρετε όλα τα Bitcoin που αγοράσατε πρόσφατα στο προσωπικό σας πορτοφόλι. Μια υπηρεσία escrow τρίτου μέρους χρησιμοποιείται για την αποθήκευση του Bitcoin όταν ένας πωλητής δημιουργεί μια καταχώριση και καμία πληροφορία δεν διατίθεται δημόσια για τα πρωτόκολλά ασφαλείας του.
 3. Εταιρική νομιμότητα: Το BitQuick έχει μεγάλη φήμη μεταξύ των χρηστών Bitcoin και έχει τεράστια δημοτικότητα στην αγορά. Ενώ έχουν διατυπωθεί ορισμένα παράπονα σχετικά με τα τέλη και την υπέρβαση της τιμής, αυτά συγκρατούνται σε μεγάλο βαθμό από τον έπαινο για την απόδοσή του και τη μοναδική λειτουργικότητα. Το 2013, όταν ήταν γνωστοί ως BuyBitcoin.us, έκαναν μια ανακοίνωση στο BitcoinTalkForum και έγιναν δεκτές από την κοινότητα.

Αρκετά άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν:

 1. Κρυπτογράφηση SSL 226 bit
 2. Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή
 3. Τα ιδιωτικά κλειδιά για διευθύνσεις escrow αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης, το οποίο διασφαλίζει ότι κανένα Bitcoin δεν μπορεί να χαθεί κατά τη διάρκεια ενός πιθανού συμβιβασμού διακομιστή.

Τι είναι η δομή αμοιβών?

Παρόλο που δεν υπάρχει τέλος πώλησης στο BitQuick, υπάρχει, ωστόσο, χρέωση 2% για εξαγορά Bitcoin. Οι χρεώσεις 2% αφαιρούνται από το ποσό Bitcoin που πρόκειται να αποδεσμευτεί. Παρόλο που αυτό είναι κάπως υψηλό για αγορές μετρητών Bitcoin, αλλά η ταχύτητα και η αξιοπιστία το αξίζουν για ορισμένους. Παρόλο που αυτή η πολιτική αναφέρεται σαφώς στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις του ιστότοπου, έχει συγκεντρώσει μερικές καταγγελίες σε ιστότοπους ελέγχου.

Αν σκοπεύετε να πουλήσετε Bitcoin, το BitQuick είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα. Μπορείτε συχνά να πουλάτε τα νομίσματά σας με υψηλότερη τιμή από την αγορά και, επιπλέον, δεν χρεώνουν τέλη πώλησης. Αυτό καθιστά το BitQuick.co τον φθηνότερο τρόπο μετατροπής μετρητών σε Bitcoin σε μια μέρα ή αντίστροφα.

Τρόποι πληρωμής

Χρησιμοποιούν μόνο κατάθεση μετρητών ή η μεταφορά SEPA ενθαρρύνεται στο BitQuick. Δεν γίνονται δεκτές άλλες τρέχουσες μέθοδοι πληρωμής στο BitQuick, αν και η λέξη είναι ότι η δυνατότητα εντολής πληρωμής ενδέχεται να εφαρμοστεί στο μέλλον. Οι παραγγελίες πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός 3 ωρών από την παρακράτηση του αγοραστή. Η κατοχή 3 ή περισσότερων μη αμειβόμενων αγοραστών σε χρονικό διάστημα 72 ωρών θα οδηγήσει σε άμεση απαγόρευση της υπηρεσίας.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ACH, τραπεζικού εμβάσματος ή άλλου τρόπου πληρωμής που δεν αναφέρεται.

Υποστηριζόμενες χώρες BitQuick

Παρόλο που παρέχεται διεθνής υποστήριξη, η πλατφόρμα φαίνεται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών. Επισήμως, υποστηρίζονται οι ακόλουθες χώρες:

 • ΗΠΑ
 • Π.Α.
 • ΕΕ
 • RU
 • ΑΥ

Το BitQuick λειτουργεί σε 49 πολιτείες στις ΗΠΑ, με τη Νέα Υόρκη να είναι η μόνη πολιτειακή κατάσταση που δεν υποστηρίζεται από το BitQuick. Αναγκάστηκαν να σταματήσουν την υπηρεσία στη Νέα Υόρκη λόγω του BitLicense.

Πρόσβαση στο Bitcoin μέσω του BitQuick

Οι περισσότερες υπηρεσίες εξοικειώνονται με το κράτημα των χρημάτων σας και τη μεταφορά τους στο πορτοφόλι σας στον ελεύθερο χρόνο σας. Ωστόσο, το BitQuick το παίζει διαφορετικά από τα άλλα. Πώς μπορείς να ρωτήσεις?

 • Οι αγοραστές δεν χρειάζεται να στείλουν το αγορασμένο Bitcoin στο πορτοφόλι τους. Μεταφέρεται αυτόματα όταν ο πωλητής αποδεσμεύσει τα χρήματα.
 • Οι πωλητές θα πρέπει να στείλουν το Bitcoin στην υπηρεσία escrow του BitQuick αφού τοποθετήσουν την καταχώρισή τους. Μόλις η μεταφορά λάβει επιβεβαίωση από το δίκτυο, η παραγγελία θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο του BitQuick.

Οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες απαιτούν περιττή ταλαιπωρία και προβλήματα και από τα δύο μέρη. Το BitQuick χρησιμοποιεί μια διαδικασία που ελαχιστοποιεί τη μεταφορά μεταξύ του πορτοφολιού σας, οδηγώντας έτσι σε λιγότερη σύγχυση μεταξύ αγοραστή και πωλητή. Αυτό παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη και μειώνει επίσης τις μεγάλες χρεώσεις δικτύου.

Εμπειρία χρήστη

Ο ιστότοπος έχει μια πολύ καθαρή και εύχρηστη διεπαφή που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία θετικών κριτικών χρηστών στο διαδίκτυο. Τα βίντεο που εξηγούν τη διαδικασία διαπραγμάτευσης είναι ένα πρόσθετο μπόνους. Ο ιστότοπος ανταποκρίνεται και φαίνεται καλός σε μια φορητή συσκευή.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το BitQuick έχει κερδίσει τεράστιο έπαινο για το ότι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και φιλικό προς τους πελάτες. Μια ηλεκτρονική φόρμα είναι διαθέσιμη για να επικοινωνήσετε μαζί τους ή οι χρήστες μπορούν να στείλουν email στο [προστασία μέσω email] ή μπορείτε να επικοινωνήσετε στη συγκεκριμένη διεύθυνση: 9435 Waterstone Blvd # 140, Cincinnati, OH 45249.

Όρια και ρευστότητα

Το BitQuick επιτρέπει στους αγοραστές και τους πωλητές να συμφωνήσουν σε συναλλαγές και δεν θέτει όρια. Συνήθως υπάρχουν πολλές προσφορές για διαφορετικούς τύπους αγορών στα διάφορα καταστήματα τραπεζών. Οι προσφορές αγοράς και πώλησης του BitQuick είναι διαθέσιμες στο κοινό και είναι ορατές στο βιβλίο παραγγελιών τους ανά πάσα στιγμή.

Ταχύτητα

Στόχος του BitQuick είναι να παραδώσει τα Bitcoin σε αγοραστές με γρήγορο ρυθμό και σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πελάτες έχουν λάβει το Bitcoin τους εντός μίας ώρας από την πραγματοποίηση της πληρωμής.

Όρια μεταφοράς?

Ως τρίτος πράκτορας διαμεσολάβησης, δεν υπάρχει όριο όσον αφορά την αγορά και πώληση Bitcoin και το BitQuick επιτρέπει στους αγοραστές και τους πωλητές να συμφωνούν συναλλαγές. Ως εκ τούτου, όλες οι παραγγελίες αγοράς και πώλησης είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Συχνές Ερωτήσεις

1) Πώς προστατεύει το escrow τους πωλητές?

Το BitQuick escrow προστατεύει τους πωλητές διατηρώντας το Bitcoin τους έως ότου επιβεβαιώσουν ότι η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί από τον προτεινόμενο αγοραστή στον τραπεζικό λογαριασμό του. Αυτό αποτρέπει τυχόν περιπτώσεις απάτης.

2) Μπορώ να χρησιμοποιήσω το BitQuick για να αγοράσω Bitcoin Online?

Οι διαδικτυακές αγορές δεν είναι διαθέσιμες. Για να αγοράσετε Bitcoin, πρέπει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο και να επιλέξετε μια παραγγελία από το τρέχον βιβλίο παραγγελιών.

3) Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το BitQuick?

Το BitQuick θεωρείται ασφαλές για χρήση από τη συντριπτική πλειοψηφία της πελατειακής του βάσης. Για πρόσθετη ασφάλεια, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί την υποδομή πορτοφολιών πολλαπλών υπογραφών του BitGo που εξασφαλίζει καταθέσεις Bitcoin για πάνω από 250.000 $. Παρέχεται πλήρης αποκάλυψη όλων των συναλλαγών που πραγματοποιούνται στον ιστότοπο, καθώς το σύστημα ελέγχου εμφανίζει το ποσό του Bitcoin που διατηρείται στο escrow.

συμπέρασμα

Ο παρακάτω πίνακας μπορεί να σας βοηθήσει να συνοψίσετε ολόκληρη την κριτική και να επιστήσετε την προσοχή στα βασικά χαρακτηριστικά του BitQuick.

Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα
Μια απλή μέθοδος αγοράς και πώλησης Bitcoin Υψηλότερη χρέωση σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές Bitcoin
Μια εξαιρετικά αξιόπιστη και δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής με έδρα τις ΗΠΑ Η σήμανση της τιμής του Bitcoin είναι μερικές φορές υψηλότερη από την τιμή της αγοράς
Πλήρης διαφάνεια Ο ιστότοπος υπέστη προηγουμένως επίθεση διακομιστή και καθόταν εκτός σύνδεσης για ένα μήνα
Γρήγορες συναλλαγές Πρέπει να επισκεφτείτε μια τράπεζα για κάθε παραγγελία

Εν κατακλείδι, το BitQuick έχει σταθεί στο προσκήνιο των χρόνων δοκιμών και έχει αποδειχθεί ότι είναι μια καλή ανταλλαγή για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με μετρητά. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι πωλούν εκατοντάδες BTC σε λίγα λεπτά, κάτι που είναι πολύ γλυκό, λαμβάνοντας υπόψη τις γρήγορες ζωές που ζούμε.

Ως πωλητής, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις και μπορείτε να ορίσετε τη δική σας τιμή, είναι ένα σενάριο ονείρου.

Ξεκινήστε με BITQUICK

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map