Κριτική CEX.IO – Η αλήθεια για αυτούς

Μέσω αυτής της αναθεώρησης CEX.IO, θα διερευνήσουμε διάφορες πτυχές αυτού του συγκεκριμένου Bitcoin Exchange με διαφορετικές κριτικές και πώς εσείς ως χρήστης μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα επενδύσετε το χρόνο και το ποσό για να κερδίσετε τα δικά σας νομίσματα.

Ξεκινήστε με το CEX.IO

Ιστορικό στο CEX.IO

Δημιουργήθηκε το 2013 ως ανταλλαγή Bitcoin, το CEX.IO ήταν επίσης πάροχος εξόρυξης cloud. Αυτό σημαίνει ότι το CEX.IO χρησιμοποιεί πεδία εξόρυξης στα οποία υπάρχουν κέντρα δεδομένων που χρησιμοποιούν κοινόχρηστη ισχύ επεξεργασίας, αποφεύγοντας έτσι την ανάγκη υλικού για την εξόρυξη Bitcoin. Το CEX.IO έχει μετατραπεί επιτυχώς σε ένα πολυλειτουργικό κρυπτογράφηση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, δημιουργώντας έτσι μια βάση εμπιστοσύνης με περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες.

cex io αναθεώρηση

Το CEX.IO παρέχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης μεταξύ πλατφορμών μέσω ιστότοπου, εφαρμογής για κινητά, WebSocket και REST API, επιτρέποντας έτσι την πρόσβαση σε βιβλίο παραγγελιών υπερβολικής ρευστότητας για γνωστά ζεύγη νομισμάτων στην αγορά. Η άμεση διαπραγμάτευση Bitcoin (αγορά και πώληση) είναι διαθέσιμη μέσω απλοποιημένης διεπαφής δέσμης.

Η ανταλλαγή δημιούργησε και ανέπτυξε ένα σύστημα λογαριασμού πολλαπλών επιπέδων με ατομική προώθηση / προσέγγιση σε κάθε πελάτη, από τους αρχάριους που εισάγονται στο bitcoin, συμπεριλαμβανομένων των θεσμικών εμπόρων.

Η παγκόσμια κάλυψη (δίκτυο), μια ποικιλία επιλογών πληρωμής και η υποστήριξη 24/7 συνοδεύονται από χρονική σταθερότητα πλατφόρμας που διασφαλίζει την ασφάλεια των συνολικών στοιχείων και δεδομένων.

Κατά τη διάρκεια της φάσης ζωής της εξόρυξης, επίσης γνωστή ως Ghash.io, είχε φτάσει σε επίπεδο ελέγχου του 42% της συνολικής εξορυκτικής ισχύος του δικτύου. Από την άλλη πλευρά, τον Ιανουάριο του 2015. όλες οι λειτουργίες εξόρυξης σύννεφων έκλεισαν και επί του παρόντος το CEX.IO λειτουργεί αποκλειστικά ως ανταλλαγή Bitcoin.

Προς το παρόν, το CEX.IO είναι εγγεγραμμένο στο FinCEN και υιοθέτησε τις πολιτικές KYC (γνωρίστε τον πελάτη σας) και AML (καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες). Αυτό ερμηνεύει ότι οι χρήστες θα πρέπει να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους πριν μπορέσουν να αγοράσουν Bitcoin μέσω του ανταλλακτικού.

Το CEX.IO επιτρέπει στους χρήστες του να αγοράζουν Bitcoin χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες, τραπεζικό έμβασμα ή μεταφορά SEPA (εάν ο σεβαστός χρήστης ζει στην ΕΕ). Όμως, οι διαδικτυακές συναλλαγές CEX.IO λειτουργούν λίγο διαφορετικές σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές Bitcoin, διαμορφώνονται με παραγγελίες Fill-or-Kill (επίσης γνωστές ως FOK). Οι παραγγελίες FOK είναι οδηγίες που εφαρμόζονται και εκτελούνται άμεσα και πλήρως.

Έτσι, σε κάθε περίπτωση, εάν οι χρήστες «συμφωνούν» να πληρώσουν ή να λάβουν, αυτό ακριβώς θα αναμενόταν. Αυτό είναι διαφορετικό σε σύγκριση με τον τρόπο λειτουργίας άλλων χρηματιστηρίων όπου ενδέχεται να αντιμετωπίσουν καταστάσεις ρευστότητας.

Σχετίζοντάς το με ένα παράδειγμα, εάν ο χρήστης επιθυμεί να αγοράσει 2 Bitcoin με συγκεκριμένη τιμή στο CEX.IO; τότε ο χρήστης θα πάρει σίγουρα το ποσό, αν και εάν οι χρήστες αγοράσουν 2 Bitcoins στο Bitstamp, τότε ο χρήστης θα πρέπει να σταματήσει έως ότου κάποιος που είναι πρόθυμος να ανταλλάξει αυτά τα Bitcoin όταν έρθει η ζητούμενη τιμή.

Όμως, για να ξεκινήσει αυτό το 100%. Το CEX.IO θα πρέπει να τιμολογεί στους πελάτες ένα ασφάλιστρο ώστε να μπορούν να έχουν την επιλογή να εκπληρώσουν τις παραγγελίες τους, άρα η υψηλότερη συναλλαγματική ισοτιμία.

Πώς λειτουργεί?

Το CEX.IO έχει μια κατανοητή εξήγηση για το πώς λειτουργούν οι υπηρεσίες τους όπως αναφέρεται στον ιστότοπο, επίσης. Ακολουθεί μια περίληψη:

Καθώς ο χρήστης μπαίνει στο εμπόριο, το CEX.IO εντοπίζει και υπολογίζει την τιμή και την αναστέλλει για περίπου 120 δευτερόλεπτα. Επομένως, οι χρήστες θα πρέπει να εισάγουν το ποσό των χρημάτων που επιθυμεί να επεκτείνει και τελικά θα δουν τον αριθμό των Bitcoin που αποκτήθηκαν.

Αφού ο χρήστης εισέλθει στο κουμπί Αγορά / Πώληση, το σύστημα παρακολουθεί και προβάλλει εάν υπάρχουν επαρκή διαθέσιμα χρήματα για την ανταλλαγή. Εάν οι συνθήκες στην αγορά επιτρέπουν την εφαρμογή της συγκεκριμένης παραγγελίας του χρήστη σε συγκεκριμένες συνθήκες που δεν είναι τρομερές σε σύγκριση με αυτές που είχαν συμφωνηθεί πριν, τότε τελικά η παραγγελία θα πληρωθεί (Η παραγγελία μπορεί επίσης να βασιστεί και να συμπληρωθεί σε πιο αξιέπαινους όρους).

Εάν υπάρχει ξαφνική κλίση της συναλλαγματικής ισοτιμίας, θα υπάρξει πρόληψη σχετικά με την εκπλήρωση της παραγγελίας υπό τις καθορισμένες προϋποθέσεις υπό τις οποίες ο χρήστης θα ειδοποιηθεί τότε. Αφού ο χρήστης επιβεβαιώσει την συναλλαγή, η παραγγελία στη συνέχεια μιμείται σε άλλες παραγγελίες που παρουσιάζουν την ανταλλαγή, επομένως το τελικό υπόλοιπο ανανεώνεται – σπάνια. το ποσό που τοποθετείται μπορεί να είναι ακόμη υψηλότερο από το συμφωνηθέν, αλλά ποτέ σε μικρή κλίμακα.

Εγγραφή στο CEX.IO

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο CEX.IO χρησιμοποιώντας είτε λογαριασμό Facebook, Google, VK ή Github. Η συνολική διαδικασία διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό μόνο. Παρόλο που, πριν ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την πιστωτική του κάρτα για να αγοράσει κρυπτονομίσματα, τότε είναι υποχρεωτικό να την υποβάλετε για επαλήθευση.

Προκειμένου ο χρήστης να επαληθεύσει την κάρτα του, ο χρήστης θα πρέπει να συμπληρώσει μια φόρμα που επιτρέπει στο χρήστη να παρέχει το όνομα στην κάρτα, τον αριθμό της κάρτας και την ημερομηνία λήξης. Επιπλέον, η ανταλλαγή θα περίμενε ο χρήστης να ανεβάσει τρεις έγχρωμες φωτογραφίες που υποδεικνύουν την ιδιοκτησία της κάρτας.

Μετά την υποβολή αυτών των φωτογραφιών και τη συμπλήρωση της φόρμας, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να διασφαλίσουν και να επιβεβαιώσουν ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από τον χρήστη είναι ενημερωμένες και επικυρωμένες. Οι χρήστες θα πρέπει επίσης να δώσουν έγκριση για έναν υπεύθυνο συμμόρφωσης της εταιρείας για να δουν τις πληροφορίες.

Εάν πληρούνται όλες οι απαιτήσεις σχετικά με την ανταλλαγή, τότε ο χρήστης λαμβάνει μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνει υπόψη τον χρήστη στην ενεργή χρήση της κάρτας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τώρα στην ανταλλαγή. Εάν οποιοδήποτε μέρος των πληροφοριών που παρέχονται από τον χρήστη δεν είναι ακριβές, ο υπεύθυνος συμμόρφωσης θα ειδοποιήσει τον χρήστη για τις διευκρινίσεις και τις διευκρινίσεις.

Η διαδικασία σχετικά με την επαλήθευση μπορεί να διαρκέσει έως και μερικές ώρες ή τελικά έως και μια ημέρα. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες, δήλωσαν και περιέγραψαν ότι επεκτάθηκε ακόμη και για περισσότερο από μια ημέρα.

Τέλη και χρεώσεις

Σε γενικές γραμμές, το κύριο πρόβλημα των χρηστών σχετικά με την αρνητική ανατροφοδότηση του CEX.IO είναι το τμήμα των τελών και των «κρυφών χρεώσεων» που παίρνουν. Αυτήν τη στιγμή, το CEX.IO χρεώνει τέλος 7% για την υπηρεσία που επιβάλλεται από το ποσό του νομίσματος fiat στο οποίο ο χρήστης θα αγοράσει. Επιπλέον, εάν ένας χρήστης θέλει να αγοράσει Bitcoin αξίας 1000 $, ο χρήστης θα λάβει μόνο 930 $.

Έτσι, η υψηλή συναλλαγματική ισοτιμία που προβάλλεται στο CEX.IO έχει ήδη ενσωματωθεί με το τέλος εξυπηρέτησης, καθώς και άλλες χρεώσεις. Από την άλλη πλευρά, η προμήθεια που αναφέρεται παραπάνω είναι κατάλληλη μόνο εάν ο χρήστης επιθυμεί να πραγματοποιήσει συναλλαγή απευθείας αγοράς με το CEX.IO.

Επιπλέον, αυτή η ανταλλαγή εγγυάται επίσης την παροχή υπηρεσιών διαπραγμάτευσης όπου υπάρχουν διαφορετικά τέλη που συμφωνούν και εφαρμόζονται. Για να κάνει συναλλαγή ένας χρήστης, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η επένδυση στον αντίστοιχο λογαριασμό CEX.IO με τραπεζικό λογαριασμό (δεν χρεώνεται προμήθεια από την πλευρά του CEX.IO) ή με πιστωτική κάρτα (προμήθεια 3,5% $ 0,25).

Επιπλέον, αφού ο χρήστης εισέλθει στο εμπόριο, οι χρήστες θα πρέπει να ξοδέψουν έως και 0,2% τέλος συναλλαγής ανάλογα με τη συνεισφορά του χρήστη στο εμπόριο. Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής μεταφοράς είναι δωρεάν.

Όρια αγοράς και ρευστότητα

Το CEX.IO παρέχει τέσσερα διαφορετικά στάδια λογαριασμών που καθορίζονται στον έλεγχο ταυτότητας και την παρεχόμενη επαλήθευση. Κάθε τύπος λογαριασμού έχει διαφορετικά όρια αγοράς.

Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά όρια λογαριασμού στο CEX.IO – Basic, Verified, Verified Plus και Corporate:

Βασικός: Οι χρήστες που εγγράφονται στους βασικούς λογαριασμούς μπορούν να αγοράσουν bitcoin αξίας έως 400 $ την ημέρα, δηλαδή βασικά συνολικά έως 2.000 $ το μήνα. Ωστόσο, οι βασικοί λογαριασμοί δεν μπορούν να αγοραστούν μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Επαληθεύτηκε: Οι χρήστες που έχουν εγγραφεί με επαληθευμένους λογαριασμούς μπορούν να πληρώσουν έως και 10.000 $ bitcoin ανά ημέρα, έως και 100.000 $ ανά μήνα μέσω πιστωτικής κάρτας και τραπεζικής μεταφοράς.

Ατομική επιχείρηση & Εταιρικός: Οι χρήστες με μεμονωμένους επιχειρηματικούς και εταιρικούς λογαριασμούς μπορούν να ξοδέψουν οποιοδήποτε ποσό bitcoin χωρίς όρια.

Οι επαληθευμένοι συν Εταιρικοί λογαριασμοί δεν έχουν εμπόδια ως προς τον αριθμό των Bitcoin που μπορούν να αγοραστούν. Για να γίνει επαλήθευση ενός χρήστη, οι χρήστες θα πρέπει να παρέχουν τα ακόλουθα έγγραφα: αναγνωριστικό που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση και προσωπικά στοιχεία για τον αντίστοιχο χρήστη.

Πλεονεκτήματα

 • Γνωστές φήμες μεταξύ των χρηστών.
 • Η διαδικασία αγοράς είναι διαισθητική και μια εύκολη διαδικασία.
 • Η υποστήριξη πελατών είναι γρήγορη στο χρόνο απόκρισης

Μειονεκτήματα

 • Υπήρχαν περιπτώσεις όπου λείπουν χρήματα
 • Απαγόρευση επιλογής ανάληψης USD.
 • Συγκριτικά υψηλά τέλη από άλλα χρηματιστήρια.
 • Μια ανυπολόγιστη διαδικασία σχετικά με την επαλήθευση.

Χώρες που υποστηρίζονται

Το CEX.IO παρέχει υποστήριξη σε όλες τις χώρες παγκοσμίως σε ό, τι αφορά τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα, εκτός από τα ακόλουθα:

 • Ισλανδία
 • Βιετνάμ
 • Αφγανιστάν
 • Αλγερία
 • Μπαχρέιν
 • Ιράκ
 • Κουβέιτ
 • Λίβανος
 • Λιβύη
 • Νιγηρία
 • Ομάν
 • Πακιστάν
 • Παλαιστίνη
 • Κατάρ
 • Σαουδική Αραβία
 • Γέμενη

Επιπλέον, το CEX.IO δεν υποστηρίζει επίσης τις ακόλουθες πολιτείες των ΗΠΑ:

 • Αλαμπάμα
 • Αλάσκα
 • Αριζόνα
 • Αρκάνσας
 • Κολοράντο
 • Φλόριντα
 • Γεωργία
 • Γκουάμ
 • Αϊντάχο
 • Αϊόβα
 • Κάνσας
 • Λουιζιάνα
 • Μέριλαντ
 • Μίτσιγκαν
 • Μισισιπής
 • Νεμπράσκα
 • Νιού Χάμσαϊρ
 • New Jersey
 • Βόρεια Καρολίνα
 • βόρεια Ντακότα
 • Οχάιο
 • Όρεγκον
 • Τενεσί
 • Τέξας
 • Παρθένοι Νήσοι Η.Π.Α.
 • Βερμόντ
 • Βιργινία
 • Βάσιγκτων

Η επεξεργασία διαφορετικών συναλλαγών δεν αναφέρει τη συμπερίληψη αμοιβών συγκρίσιμων τραπεζών, οι οποίες μπορεί να αποτελούν μέρος της διαδικασίας κατάθεσης. Πρέπει να σημειωθεί ότι το CEX.IO δεν επιβάλλει τέλη σχετικά με τις καταθέσεις. Συνιστάται στον χρήστη να διασφαλίσει ότι επικοινωνεί με τις σεβαστές τράπεζες για να μάθει τα τέλη και τους όρους.

Οι καταθέσεις μέσω καρτών πληρωμής γίνονται δεκτές μέσω οποιωνδήποτε νομισμάτων fiat. Όσον αφορά την περίπτωση των τοπικών νομισμάτων που διαφέρουν από USD, EUR ή RUB, θα μετατραπεί ενστικτωδώς στο επιλεγμένο νόμισμα κατάθεσης. Η συναλλαγματική ισοτιμία της συναλλαγής και τυχόν άλλες χρεώσεις που σχετίζονται υπολογίζονται και χρεώνονται από τον εκδότη του σεβασμού της κάρτας.

Συνήθως, το χρονοδιάγραμμα διεκπεραίωσης πληρωμής κατάθεσης διαρκεί έως και 14 εργάσιμες ημέρες.

Προκειμένου ο χρήστης να προσθέσει ή να αφαιρέσει USD / EUR / RUB, οι χρήστες από τις ΗΠΑ έχουν το δικαίωμα να διασφαλίσουν και να ολοκληρώσουν πρώτα μια επαλήθευση ταυτότητας. Αυτό είναι σίγουρα μια υποχρεωτική απαίτηση για όλους τους τύπους λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένου του Basic.

Μυστικότητα

Το CEX.IO χρειάζεται μόνο λίγες πληροφορίες σχετικά με το πρώτο κατάστρωμα επαλήθευσης. Εάν ο χρήστης επιθυμεί να κλίνει όρια, είναι απαραίτητο να παρέχονται ορισμένα προσωπικά σημεία και λεπτομέρειες μαζί με σάρωση εγγράφων που απαιτούνται επίσης.

Για τους ίδιους λόγους, προκειμένου ο χρήστης να αυξήσει τα ημερήσια όριά του στο επίπεδο «Επαληθευμένο» του CEX.IO, θα πρέπει να παρέχει πληροφορίες όπως σάρωση διαβατηρίου, άδεια οδήγησης ή ταυτότητα. Επιπλέον, απαιτείται μόνο ένα selfie ή μια εικόνα του σεβαστού χρήστη που κρατάει την ταυτότητά του / της μαζί με μια φωτογραφία με μια πιστωτική κάρτα που κρατά ο χρήστης, και τέλος, απαιτείται ένα έγγραφο για απόδειξη διαμονής.

Ταχύτητα

Μετά από μια μη αποδεκτή επαλήθευση, το CEX.IO εκτελεί αμέσως τις περισσότερες προμήθειες πιστωτικών καρτών. Οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν τους λογαριασμούς τους σε έναν τύπο “Επαληθευμένου” λογαριασμού, ωστόσο μπορεί να είναι μια μακρά διαδικασία, αλλά οι διαδοχικές αγορές είναι γρήγορες.

Υποστήριξη πελατών με κριτικές από χρήστες

Αισθάνομαι μια από τις πιο αμφισβητούμενες ανησυχίες σχετικά με το CEX.IO είναι οι διαφορετικές κριτικές χρηστών που λαμβάνει στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την Trustpilot, το CEX.IO πέτυχε μια μέση βαθμολογία 3,9 στα 10 αστέρια. Επιπλέον, η Reddit είχε επίσης μια πολύ περιορισμένη αλλά ανησυχητική κριτική σχετικά με την ανταλλαγή. Αν και, οι περισσότεροι άνθρωποι στην πραγματικότητα δεν διαβάζουν τις λεπτομερείς απόψεις και κριτικές, αλλά βλέπουν μόνο τις βαθμολογίες που δίνονται.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η κυριαρχία του δυσαρεστημένου κοινού φαίνεται είτε να αντιτίθεται στα κρυμμένα τέλη (δηλαδή υψηλή συναλλαγματική ισοτιμία), τη διαδικασία επαλήθευσης σχετικά με την ταυτότητα ή είτε την υποστήριξη πελατών που προσφέρεται μέσω του ιστότοπου. Συνήθως, τα πρώτα δύο ζητήματα σχετίζονται με άτομα που δεν κατανοούν τη λεπτή εκτύπωση και αναφέρθηκε ότι το CEX.IO το έκανε πολύ άμεσο και ευκολότερο τους τελευταίους μήνες σχετικά με το πόσο θα πληρώσουν οι χρήστες για τα κέρματα.

Τα τρομερά σχόλια CEX.IO που δημοσιεύτηκαν στο Trustpilot έλαβαν επίσης μια απάντηση από το CEX.IO, επομένως, αυτό δείχνει το επίπεδο ανησυχίας που έχει για τη δική του φήμη ως εταιρεία και επίσης ως θέση στον κλάδο. Οι περισσότεροι άνθρωποι στο Reddit ανέφεραν ότι δεν είχαν κανένα περίπλοκο πρόβλημα με αυτό.

συμπέρασμα

Μέχρι σήμερα, το CEX.IO χρησιμοποιείται πολλές φορές και επί του παρόντος δεν φαίνεται να έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα. Πρόκειται για μια επικυρωμένη ανταλλαγή, με το μόνο μειονέκτημα να διατηρείται μια χρέωση 7% στην οποία η εταιρεία χρεώνει κατά την αγορά Bitcoin.

Για πάνω από ένα χρόνο, το χρηματιστήριο έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και έχει αποκτήσει τον τίτλο να γίνει ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια Bitcoin γύρω. Η διεπαφή χρήστη είναι πολύ ενστικτώδης όπου ακόμη και το πρώτο επίπεδο των αρχάριων θα μπορεί να διαχειρίζεται και να αγοράζει Bitcoins μαζί του. Εφόσον ο χρήστης γνωρίζει τα τέλη και τη λεπτομερή διαδικασία επαλήθευσης που είναι απαραίτητη και απαραίτητη για να αγοράσει μεγαλύτερα ποσά Bitcoin, τότε είναι καλό να πάει.

Ξεκινήστε με το CEX.IO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner