Αναθεώρηση Changelly – Πώς διαφέρει από το Shapeshift

Changelly – «αναζήτηση της καλύτερης τιμής μεταξύ των ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων».

Σε αυτήν την κριτική στο Changelly, σκάβουμε βαθιά στις διάφορες περιοχές του Changelly και παρέχουμε προτάσεις, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα και προτείνουμε αν αυτό ταιριάζει καλύτερα για εσάς.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ

Ιστορικό του Τσανγκέλι

Το Changelly είναι μια πλατφόρμα για κρυπτογράφηση όπου στοχεύει να κατεδαφίσει τα περίπλοκα εμπόδια των τυπικών πλατφορμών συναλλαγών.

changelly-κριτική

Η εταιρεία ξεκίνησε το 2013 από μια πισίνα εξόρυξης bit και οι δραστηριότητές της είχαν ξεκινήσει το 2015 όπου η έδρα της βρίσκεται στην Πράγα της Τσεχίας. Η παρεχόμενη υπηρεσία είχε συνεργαστεί με την ομάδα Minergrate, αν και, σύμφωνα με τις πηγές στο Changelly, αυτές οι δύο εταιρείες είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Όσον αφορά την Changelly, έχουν επενδύσει σε αυτόματα ρομπότ συναλλαγών που συγχωνεύονται με μερικά από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια, συμπεριλαμβανομένων των Poloniex και Bittrex. Η διαδικασία τους κατά τη διαπραγμάτευση προσφέρει προσφορές και στη συνέχεια ζητά από διαφορετικές ανταλλαγές να προτείνουν τις καλύτερες τιμές που είναι διαθέσιμες σε ζεύγη συναλλαγών.

Κατά τη σύγκριση με το Shapeshift, αυτές οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι αρκετά παρόμοιες. Με απλά λόγια, η Changelly επιτρέπει στους χρήστες της τη δυνατότητα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων χωρίς την απαραίτητη ανάγκη εγγραφής ή εγγραφής για ανταλλαγή ή παρέχοντας τέτοιες επαληθεύσεις.

Πώς να εγγραφείτε στο Changelly?

Βήμα 1: Αποφασίστε με ποια νομίσματα θα ανταλλάξετε, παρέχοντας παράλληλα διαφορετικές επιλογές όπως Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin κ.λπ..

Βήμα 2: Τα τέλη συναλλαγής που αναφέρονται πρέπει να επαληθευτούν μέσω διαφορετικών μεθόδων πληρωμής.

Βήμα 3: Η διεύθυνση παραλαβής πρέπει να αναφέρεται από τον χρήστη για να προωθήσει τη συναλλαγή.

Βήμα 4: Οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν μια τελική επιβεβαίωση και να πληρώσουν στο νόμισμα που έχουν επιλέξει.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ο χρήστης θα λάβει τα ζητούμενα νομίσματα στο πορτοφόλι του.

Η πρόταση του Changelly είναι ότι δέχεται αγορές σε σχεδόν όλα τα είδη κρυπτονομισμάτων και μπορεί να λαμβάνει πληρωμές σε άλλα κρυπτονομίσματα.

Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν κέρματα χρησιμοποιώντας χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες, αλλά δεν συνιστάται και κατάλληλη επιλογή, καθώς οι τιμές τέτοιων καρτών είναι πολύ υψηλές και ακριβές.

Πως δουλεύει

Οι προγραμματιστές και προγραμματιστές της Changelly δημιούργησαν μια εύκολη και απλή διεπαφή που προσελκύει και καθοδηγεί τους χρήστες ένα βήμα τη φορά μέσω της διαφορετικής διαδικασίας παλινδρομικής μεταφοράς των στοιχείων. Επιπλέον, υποστηρίζουν τους χρήστες τους παρέχοντας επαρκείς και σαφείς οδηγίες που θα επιτρέψουν ακόμη και στον πιο νεοεμφανιζόμενο επενδυτή να αισθανθεί ευχάριστο και ευχάριστο όταν χρησιμοποιεί την πλατφόρμα.

Αμέσως, στον χρήστη θα δοθούν δύο αναπτυσσόμενα μενού στα οποία θα δοθεί στους χρήστες η επιλογή να επιλέξουν μεταξύ δύο νομισμάτων για ανταλλαγή. Μόλις ο χρήστης εισαγάγει το χρηματικό ποσό / νόμισμα από το οποίο θέλει να ανταλλάξει, ο Changelly εμφανίζει κατά προσέγγιση το νόμισμα στο οποίο θα λάβουν οι χρήστες.

Μετά από αυτό, ο χρήστης μπορεί να αλλάξει και τελικά να επιβεβαιώσει το ποσό που είχε εισαχθεί πριν. Η συναλλαγματική ισοτιμία, το ποσό που θα λάβει ο χρήστης και η εκτιμώμενη ώρα άφιξης εμφανίζονται επίσης με σαφήνεια. Επιπλέον, η Changelly υπολογίζει και δείχνει 0,5% χρέωση συναλλαγής, αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία συγχύσεων καθώς οι χρήστες περνούν τη διαδικασία.

Με τα παρακάτω βήματα, η διαδικασία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Ο χρήστης θα πρέπει να επιβεβαιώσει όλες τις πληροφορίες που αναφέρονται από τις προηγούμενες ιστοσελίδες και να επαληθεύσει εάν είναι σωστή. Συνιστάται ιδιαίτερα να παρακολουθείτε τις πληροφορίες που διαβιβάζονται και να ελέγχετε αν όλα είναι ακριβή. Μετά τη μεταφορά των χρημάτων στο πορτοφόλι Changelly, δεν υπάρχει πιθανή λύση για την αλλαγή των πληροφοριών.

Τέλος, για το τελευταίο βήμα, οι χρήστες θα πρέπει να μεταφέρουν τα χρήματα του νομίσματος στο πορτοφόλι στο οποίο παρέχει η Changelly. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να το κάνουν αυτό, αντιγράφοντας τη διεύθυνση πορτοφολιού που αναφέρεται ή σαρώστε τον κωδικό QR.

Αφού ο Changelly λάβει τα χρήματα των χρηστών, θα στείλει ένα email σχετικά με την επιβεβαίωση. Διαφορετικοί συνδυασμοί ανταλλαγής διαρκούν περίπου 5-30 λεπτά και οι χρήστες μπορούν να περιμένουν να έχουν το τελικό νόμισμα στα πορτοφόλια τους εντός του χρονικού πλαισίου.

Από την άλλη πλευρά, παρόλο που ο ιστότοπος είναι καλά σχεδιασμένος και εύχρηστος, έχει καταρρεύσει μερικές φορές με πολλά κουμπιά να μην έχουν καλή απόδοση. Εάν η ομάδα του Changelly επιλύσει αυτά τα μικρά αλλά ευαίσθητα ζητήματα, θα είναι μια πλατφόρμα υψηλής βαθμολογίας όσον αφορά την εμπειρία του χρήστη.

Τέλη συναλλαγών

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για το Changelly είναι οι χρεώσεις στατικής τιμής για την υπηρεσία που παρέχει. Όλες οι συναλλαγές εξασφαλίζουν χρέωση 0,5%, αλλά σε γενικές γραμμές αρκετά ανταγωνιστικές. Αν και, οι φτηνότερες τιμές εντοπίζονται εάν οι πλατφόρμες εμπορικών συναλλαγών επεξεργάζονται άμεσα. Εάν οι χρήστες εκτελούν πολλές συναλλαγές για να μετακινήσουν altcoins, τότε υπάρχει πιθανότητα το Changelly να γίνει πραγματικά μια φθηνότερη επιλογή που πρέπει να εξετάσει, ειδικά στην περίπτωση με μικρότερα ποσά.

Βρίσκονται επίσης ανάληψη 0% και οι προμήθειες συνεχίζονται, επομένως οι χρήστες δεν θα βλέπουν κρυφές χρεώσεις. Υπάρχει μια μαζική προειδοποίηση που πρέπει να αναφερθεί εδώ: οι συναλλαγές από νόμισμα fiat (δηλαδή, δολάρια, ευρώ κ.λπ.) ισχυρίζονται ότι κατέχουν το τέλος 0,5%, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι ακριβές. Όλα εξαρτώνται από τις τιμές καθώς διαφέρουν ανάλογα με τη μέθοδο αυτή. Οι χρήστες είναι πιο πιθανό να κάνουν συναλλαγές σε μεγάλο επίπεδο κόστους έως και 40% σε μια δεδομένη ημέρα.

Παρόλο που η Τσανγκλι φροντίζει να σας προειδοποιήσει για τα υψηλά τέλη και η ομάδα επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι πέρα ​​από τον έλεγχό τους. Προκειμένου να επεξεργαστεί αυτές τις συναλλαγές, η Changelly θα χρειαζόταν μια υπηρεσία πληρωμών τρίτων, η οποία ποικίλλει σημαντικά στην τιμή (επί του παρόντος Indacoin).

Είναι σίγουρα ενοχλητικό, αλλά ακόμη περισσότερο λόγος για να αποδείξουμε ότι γιατί τα κρυπτονομίσματα έχουν ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον: επιτρέπουν στον κόσμο να ανταλλάσσει περιουσιακά στοιχεία χωρίς να επιτρέπει σε έναν τρίτο να αυξήσει τις χρεώσεις, αλλά μάλλον να διατηρεί τα τέλη σε ελάχιστο επίπεδο.

Εάν οι χρήστες αποδέχονται κέρματα με τιμή μικρότερη από την κανονική τιμή, το Changelly είναι μια κατάλληλη επιλογή για γρήγορη και αποτελεσματική.

Υπέρ και κατά

 • Μεγάλη λίστα κερμάτων που υποστηρίζονται δημιουργώντας έτσι ποικιλία για τους χρήστες.
 • Καλή υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών σε ζητήματα που επιλύονται γρήγορα εντός 24 ωρών από ειδικούς που παρακολουθούν.
 • Φτηνές τιμές σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές εκτός από το fiat.
 • Οι ιδιοκτήτες του changelly είναι ανώνυμοι και ασαφείς στο κοινό, γεγονός που δημιουργεί μια αίσθηση έλλειψης εμπιστοσύνης από την πλευρά του κοινού.
 • Τα τέλη είναι ακριβά σε ακραίο επίπεδο όταν μετατρέπονται από ανταλλαγή fiat.

Κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται

 • Διακριτικό βασικής προσοχής (BAT)
 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Παύλα
 • EOS
 • Αιθέριο
 • Κλασικό Ethereum
 • Φατόμ
 • Γκόλεμ
 • Litecoin
 • Μονόρο
 • ΝΕΟ
 • Κυματισμός
 • TenX

Αυτή είναι μόνο μια αριθμημένη λίστα, απομένουν 58 τύποι νομισμάτων. Εάν δεν βρεθεί κάποιο νόμισμα, μην ανησυχείτε, θα προστεθεί και θα βρεθεί στο εγγύς μέλλον.

Η μεγάλη ποικιλία ζευγών συναλλαγών κρυπτογράφησης που υποστηρίζονται καθιστά την πλατφόρμα αρκετά ελκυστική και ενδιαφέρουσα. Η ανταλλαγή επιτρέπει τη δημιουργία μιας ευκαιρίας για την ανταλλαγή δύο νομισμάτων με ελάχιστη σύγκρουση. Οι τυπικές πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων έχουν συνήθως μια επιλογή που περιορίζεται σε ζεύγη συναλλαγών, ερμηνεύοντας ότι κάθε φορά, οι χρήστες πρέπει να κάνουν αρκετές συναλλαγές για να αποκτήσουν την επιθυμητή κρυπτογράφηση.

Με την Changelly, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα δικά τους ζεύγη συναλλαγών με μία συναλλαγή, επομένως αφήστε το λογισμικό να φροντίσει επιτέλους τις συναλλαγές.

Για παράδειγμα, «οι χρήστες είναι σε θέση να ανταλλάσσουν έξυπνα DOGE για Steem σε μία συναλλαγή. Πρόσφατα, η υποστήριξη του νομίσματος fiat ενσωματώθηκε στο Changelly, με την εισαγωγή αγορών από χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Αυτό παρέχει μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για νέους χρήστες, παρόλο που φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα στην αλλαγή ή τη μετατροπή μεταξύ του fiat και του crypto. Είναι σαφώς σημαντικό να προσέχετε τα τέλη που σχετίζονται με αυτήν τη λειτουργία.

Όρια μεταφοράς

Το Changelly περιορίζει σκόπιμα το ποσό του νομίσματος fiat που μπορεί να ανταλλάξει ο χρήστης, ωστόσο, αυτό είναι μόνο προσωρινό, καθώς περιορίζεται μόνο κατά την πρώτη εβδομάδα συναλλαγών. Οι ΗΠΑ, οι Καναδοί και οι Αυστραλοί πολίτες επιτρέπεται να ανταλλάσσουν 50 $ στην πρώτη τους συναλλαγή.

Ωστόσο, αυτό το όριο αυξάνεται στα 100 $ για το επόμενο εμπόριο που πραγματοποιείται εντός 4 ημερών. Σε μία εβδομάδα, το όριο, για άλλη μια φορά, αυξάνεται στα 500 $. Μετά από αυτό, δεν χρεώνονται άλλα όρια στις συναλλαγές.

Όσον αφορά τα όρια, δεν υπάρχουν έλεγχοι ή περιορισμοί στο ποσό της κρυπτογράφησης στην οποία ο χρήστης μπορεί να ανταλλάξει. Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν πλήρως τις ελάχιστες καταθέσεις για κάθε νόμισμα. Εάν η κατάθεση δεν είναι αρκετή για να πληρώσει για τις χρεώσεις δικτύου για τη μεταφορά χρημάτων, υπάρχει πολύ πιθανός κίνδυνος να χαθεί η κατάθεση χωρίς να ανταλλαχθούν νομίσματα.

Η Ασφάλεια του Τσανγκέλι

Δεν παρέχονται πολλές πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες σχετικά με τις πολιτικές ασφαλείας τους, ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλά να ανησυχούν σχετικά με την εξασφάλιση χρημάτων. Όλα τα χρήματα των χρηστών δεν αποθηκεύονται στην πλατφόρμα. Από την άλλη πλευρά, τα περιουσιακά στοιχεία αποστέλλονται γρήγορα σε ένα πορτοφόλι μετά την πραγματοποίηση της συναλλαγής και κατά την ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων. Για να προσθέσει μια επιπλέον προστασία στον λογαριασμό, η Changelly έχει υιοθετήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για τις συνδέσεις, προκειμένου να αυξήσει τα επίπεδα ασφάλειας.

Υποστήριξη πελατών

Είναι απολύτως σαφές ότι ολόκληρος ο κλάδος φαίνεται να υποστηρίζει αποτελεσματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες πελατών. Οι περισσότερες από τις εταιρείες είναι υποθετικές νεοσύστατες εταιρείες που επεκτείνουν τις βάσεις των χρηστών τους εξαιρετικά. Τα προβλήματα οδοντοφυΐας βρίσκονται συνήθως και παραμένουν ορατά παντού, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Changelly. Στο έπακρο, ο Τσανγκλι φαίνεται να κάνει μια αποτελεσματική και έντιμη δουλειά.

Τα μέλη της ομάδας είναι εκπαιδευμένα και έτοιμα να απαντήσουν σε ερωτήματα μέσα σε λίγες ώρες και υπήρξαν πολλές περιπτώσεις και περιπτώσεις όπου τα προβλήματα επιλύονταν / επιλύθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες. Ο ιστότοπος παρέχει μια καθαρή και κατανοητή διεπαφή χρήστη, επομένως οι χρήστες δεν χρειάζονται μεγάλη εκπαίδευση ως έχουν για να ανταλλάσσουν altcoins.

Επιπλέον, ένα λεπτομερές FAQ βοηθά επίσης τους χρήστες να ενημερωθούν για τα συνολικά και βαθιά μέρη των βασικών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Η υποστήριξη και η βοήθεια παρέχονται μέσω μιας φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπο. Η ύπαρξη τηλεφωνικής γραμμής πελάτη θα εκτιμηθεί από την Changelly, αλλά δεν υπάρχει επί του παρόντος ή σε άλλες πλατφόρμες ανταγωνιστών για το θέμα, συμπεριλαμβανομένου του Spaceshift.

Άλλες κριτικές Changelly

Υπάρχουν αναταραχές με διαφορετικές απόψεις και κριτικές για το Changelly και αυτό οδηγεί σε ένα χαοτικό πρόβλημα για την πλατφόρμα. Οι τολμηρές χρεώσεις συνεχίζουν να αποτελούν όλεθρο για τους χρήστες. Υπάρχουν κριτικές ενός αστεριού σχετικά με δαπανηρές συναλλαγές από κρυπτονομίσματα που εξαπλώνονται στο Διαδίκτυο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Changelly αποδεικνύεται ότι έχει προμήθειες 0,5%, αλλά στην πραγματικότητα, στην πραγματικότητα, είναι πιο δαπανηρή για συναλλαγές σε δολάρια ΗΠΑ και ευρώ. Η ομάδα, ωστόσο, παρέχει μια έγκυρη εξήγηση για το παράλογο κόστος, αλλά οι χρήστες δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν, αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά γρήγοροι για να εκφράσουν τις απογοητεύσεις τους.

Από την άλλη πλευρά, οι περισσότεροι χρήστες έχουν μια ασφαλή εμπειρία στην ανταλλαγή. Δεν χρησιμοποιούνται δόλιες κλοπές, άκυροι λογαριασμοί ή αυξήσεις ορίων, επομένως δεν υπάρχουν παράπονα ως προς αυτό. Οι χρήστες θα πρέπει ακόμη να παρέχουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, ωστόσο, δεν χρειάζεται καμία επαλήθευση ως τέτοια, επομένως οι χρήστες μπορούν να επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμες.

Οι χρήστες που κάνουν πολλά προβλήματα και λάθη με τα πορτοφόλια και τις επιλογές blockchain αναφέρουν ότι τα προβλήματά τους τροποποιούνται γρήγορα όταν είναι δυνατόν.

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα αλλά περίεργη αναθεώρηση που δείχνει ότι τα κεφάλαια είτε λείπουν είτε οι συναλλαγές παγώνονται στο σύστημα, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα συγκεκριμένο ή πρόσφατο στον κλάδο, καθώς οι πράξεις κρυπτογράφησης εξακολουθούν να αναπτύσσονται και ξεπερνούν τα τεχνολογικά όρια.

Εάν οι χρήστες εξακολουθούν να είναι προσεκτικοί για να επιβεβαιώσουν και να ελέγξουν ξανά τις χρεώσεις και τις διευθύνσεις πορτοφολιού, είναι πιο πιθανό οι χρήστες να έχουν μια πολύ εύκολη εμπειρία με το Changelly.

συμπέρασμα

Η πραγματική ερώτηση που τίθεται πρέπει να είναι εάν το Changelly είναι μια καλή ανταλλαγή ή όχι; Όπως είπε ο Changelly: «Οι χρήστες μπορούν γρήγορα και απλά να ανταλλάσσουν altcoins για να ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Το τέλος συναλλαγής κρυπτογράφησης 0,5% δεν είναι εκβιαστικό – στην πραγματικότητα είναι πολύ φθηνό για ένα τόσο βολικό προϊόν. “

Παρά την εμφανή μορφή της, η ίδια η εταιρεία δεν είναι τόσο διαφανής όσο θα μπορούσε. Όπως και με το Minergate, οι ιδιοκτήτες δεν είναι άμεσοι ή αυτοπεποίθηση να δείξουν την πραγματική τους ταυτότητα, κάτι που είναι πάντα λίγο αγχωτικό, καθώς κανείς δεν θα ήταν έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη ή την ευθύνη εάν εμφανιστεί κάποιο φρικτό ζήτημα. Έχοντας κατά νου αυτήν τη σκέψη, η Changelly δεν αποθηκεύει τα νομίσματα σε λογαριασμό, καθώς καταβάλλει χρήματα σε μεγάλες πλατφόρμες ανταλλαγής προτού καταθέσει απευθείας στο σεβαστό πορτοφόλι.

Σε υποκειμενικό ζήτημα, δεν βρέθηκαν σημάδια ακραίων προβλημάτων κατά τη χρήση του Changelly. Βρέθηκαν τεχνικά ζητήματα, αλλά η ομάδα του Changelly ήταν γρήγορη και έξυπνη να ανταποκριθεί, καθώς ήταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τέτοια προβλήματα. Για συναλλαγές altcoin που χρειάζονται μια άψογη και μια απλή, ξεκάθαρη λύση, η Changelly είναι μια προτεινόμενη επιλογή.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner