Coinmama-arvostelu – rehellinen arvostelu

Yksi ihminen kerrallaan antaa ihmisille voimaa”. Coinmama on rahoituspalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat kokea nopeamman, turvallisemman ja interaktiivisemman tavan ostaa kryptovaluutta kansainvälisellä tasolla. Tässä Coinmama-katsauksessa tarkastelemme Coinmaman näkökohtia ja selvitämme, sopiiko se sinulle hyvin.

Toivoen yksinomaan uskoa, jossa rahan tulevaa näkemystä hallitaan kukaan muu kuin ihmiset itse sopivalla tavalla. Tähän sisältyy termien ”kieltäminen”välittäjät, hienot painot ja piilotetut maksut”.

Luodaan maailma, jossa ei ole kielimuuria, ja tehokas asiakaspalvelu, jonka käyttäjät voivat ymmärtää ja luottaa siihen.

ALOITA COINMAMA! Tausta Coinmamasta

Vuonna 2013 muodostettu kryptovaluutanvaihto, jossa se oli rekisteröity Slovakiassa, mutta jonka omisti New Bit Ventures Limited, jonka pääkonttori sijaitsee Israelissa. Toiminta perustuu 217 maahan maailmanlaajuisesti ja tällä hetkellä 24 Yhdysvaltain osavaltiossa. Käyttäjät voivat ostaa Bitcoinia ja Ethereumia debit- ja luottokorteilla tai jopa Western Unionin kautta.

On kuitenkin huomattava, että Coinmama ei salli käyttäjien myydä tai käydä kauppaa kryptovaluutoilla, vaan kaikki käyttäjien tekemät ostot lähetetään / siirretään yrityksen omasta pääomasta ja varoista, mikä mahdollistaa liiketoimien vakaamman ja kiinteämmän kuin kilpailijoidensa kanssa.

Coinmama huutaa erottautuvan yhdeksi nopeimmista ja mutkattomimmista tavoista ostaa bitcoineja tai Ethereumia joko pankki- tai luottokortilla. Tämä on ainutlaatuista, koska useimmat pörssit eivät tarjoa tällaista ominaisuutta.

Rekisteröityminen Coinmamaan

Coinmama näytetään vain verkkosivustona, vaikka mobiilisovellusta ei ole saatavilla. Coinmama ei ole myöskään julkaissut sovellusohjelmaliittymää (Application Program Interface, API), jonka avulla käyttäjät voivat luoda kaupan sovelluksia, jotka ovat samankaltaisia ​​tai yhteensopivia alustan kanssa. Sen maailmanlaajuisen saatavuuden lisäksi yksi kiehtovimmista ja kiinnostavimmista ominaisuuksista, jonka Coinmama tarjoaa käyttäjille, on mahdollisuus hankkia jopa 150 dollaria kryptovaluutta tarjoamatta luottamuksellisia tietoja, jotka vahvistavat heidän henkilöllisyytensä. Tätä ei ole saatavana monien muiden kilpailijoiden keskuudessa.

Tämän rajan ylittämiseksi käyttäjien on kuitenkin todistettava henkilöllisyytensä käyttämällä virallista valtion myöntämää henkilötodistusta KYC- ja AML-syistä (yleensä passi, kansallinen henkilökortti tai ajokortti), mukaan lukien lisättävä varmennuslomakkeita, kuten heidän täydellinen nimensä, päivämäärä syntymä, sukupuoli, osoite ja luotto- tai maksukortin numero. Tilien todentamiseksi on toimitettava asiakirjojen molemmat puolet, jolloin Coinmaman on varmistettava, että annetut asiakirjat ovat:

 • Esitetty kokonaan tai kokonaisuutena;
 • Laadukkaat kuvat (värikuvat, jotka ovat vähintään 300 dpi);
 • Voimassa olevat asiakirjat sekä viimeinen käyttöpäivä selvästi näkyvissä.
 • Tiedoston enimmäiskoon tulisi olla 4 Mt.

Kaikki Coinmamalle tarkistettavaksi lähetettävät asiakirjat käsitellään muutaman tunnin sisällä työaikana ja pidennetyllä käsittelyajalla iltaisin ja viikonloppuisin. Coinmama varmistaa, että asiakaspalveluhenkilöstönsä mahdollistaa nopean käsittelyn, mikä auttaa käyttäjiä heidän todentamisessaan.

Alkuvaiheessa todentaminen kestää yleensä alle 10 minuuttia. Tämän vaiheen jälkeen käyttäjät voivat jatkaa ostamaan kryptovaluutta heti, jolloin tilausten toimitukset tapahtuvat muutamassa minuutissa tilauksen tekemisen jälkeen. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää liikkuvia hintaliikkeitä. Et ole jumissa, ettet voi tilata, kun markkinat ovat härkätaistelijat.

Kun tilaukset otetaan vastaan, valuuttakurssi lukitaan oston aikana, mikä tulkitsee, että käyttäjät saavat saman määrän kryptovaluutta kuin mitä he ovat tilanneet riippumatta mahdollisista vaihteluista tilausajan ja tilauksen välillä. kryptovaluutan toimitusaika.

Kuten kehittäjä toteaa, tärkein syy tähän olisi skeptisyys ja väärinkäsitys, joka syntyi, kun tilaukset kiinnitettiin markkinahintaan, yleensä kun kuluttajat saavuttivat odotettua vähemmän valuuttaa. Jos tilauksen peruuttaminen oli mahdollista, Coinmama-järjestelmä peruuttaa tapahtuman automaattisesti ja palauttaa summan takaisin käyttäjän pankkitilille.

Rekisteröinnin vaiheet:

 • Rekisteröidy tilille.
 • Valitse ostettavan Bitcoinin määrä ja napsauta “Osta nyt”.
 • Valitse maksutapa.
 • Täytä maksua koskeva lomake, esim. Joko käteinen tai Western Union.
 • Vahvista maksu.
 • Vahvista lompakon osoite.
 • Kun Coinmama on vastaanottanut ja vahvistanut ne, kolikot toimitetaan arvostettuun lompakkoon.

ALOITA COINMAMA!

Kuinka ostamme Bitcoinia Coinmamasta?

Bitcoinin ostamiseksi luotto- tai maksukortilla Coinmama ei vaadi käyttäjiä rekisteröitymään pankki- tai luottokorttinsa kautta ostaakseen kryptovaluutta pörssistä, vaan pikemminkin Bitcoinin ostamiseksi luotto- tai maksukortilla Coinmama ei vaadi käyttäjiä rekisteröidä luottokortti tai debit-kortti ostamaan kryptovaluutta pörssistä.

Vaihtoehtoisesti menettelyssä todetaan, että kun käyttäjät ovat kirjoittaneet, riippumatta siitä, onko heidän henkilöllisyytensä todennettu, he jatkavat tilauksen luomista valitsemalla haluamansa määrän, syöttämällä lompakon osoitteen ja lopulta täyttämällä kortin yksityiskohdat kassasivulla. On huomattava, että jos käyttäjät ovat jo vahvistaneet henkilöllisyytensä, heidän luottokorttiosoitteensa on oltava sama kuin asiakastilin osoite.

Coinmama-palvelimet eivät tallenna asiakkaan luotto- tai maksukorttitietoja. Kun maksu on suoritettu, luottokorttiprosessori käsittelee tapahtuman enintään 20 minuutin ajan ennen kuin se siirretään asiakkaan lompakkoon. Kun maksu- ja lompakko-osoitteen vahvistus on määritetty, kryptovaluutta siirretään käyttäjälle. Käyttäjät ostavat vähintään 60 USD (vastaava määrä euroa) Coinmamasta, mutta tämä riippuu Bitcoinin hinnasta (todellinen alhainen osto on riippumatta 0,1 Bitcoinin rekisteröidystä hinnasta).

Muista kilpailijoista huolimatta Coinmama ei tarjoa verkkolompakkoa käyttäjille, jotka voivat tallentaa kryptovaluutassaan pörssiin. Siten, kun se on ostettu, käyttäjien on päätettävä ja luotava sopiva lompakko lähettämään ostamansa määrän. Lompakko-osoitteet on vahvistettava, ja käyttäjien on saatava Coinmamalta sähköpostilinkki, jotta he voivat vahvistaa, että osoite on laillinen. Tämän validointiprotokollan takia käyttäjät eivät voi ostaa kryptovaluutta muille tai muiden puolesta. Käyttäjien, jotka haluavat tai haluavat siirtää valuuttaa toisen henkilön lompakkoon, tulisi harkita protokollaa tehdäkseen niin oman lompakon tarjoajansa kautta.

Palkkiot

Verrattuna Coinmaman kilpailijoihin, transaktiopalkkiot ovat suhteellisen korkeat, ja jokaisesta Coinmamalle maksetusta tapahtumasta maksetaan 5,5%. Palkkio sisältyy jo Bitcoin- tai Ethereum-korkoihin, jotka näkyvät selvästi Coinmaman verkkosivustolla. Lisäksi veloitetaan 5%: n lisämaksu jokaisesta maksu- ja luottokorttitapahtumasta. Käyttäjät saavat maksun, kun he ovat valinneet maksutavan. Lisäksi pankki tai kortin myöntäjä veloittaa käyttäjältä käteisennakkopalkkion riippuen rahoituslaitoksesta, pitäisikö se tapahtumia käteistapahtumana. Tutkimuksessa todetaan, että käyttäjien tulisi investoida 10 prosentin lisämaksuihin, kun he tekevät liiketoimia Coinmaman kautta.

ALOITA COINMAMA!

Ostorajat

Coinmaman avulla käyttäjät voivat hyödyntää korkeita ostorajoja etenkin luottokorttitapahtumien kannalta. Käyttäjät, jotka ovat rekisteröityneet Coinmamaan, voivat ostaa jopa 5000 dollaria päivässä, jolloin kuukausittaisen enimmäismäärän mukaan 20 000 dollaria kuukaudessa. Päivittäin rajoitukset kestävät jopa 24 tuntia, kunnes raja on saavutettu, kun taas kuukausittainen raja on edellisten 30 päivän kertynyt summa. Tällä hetkellä se näyttää hinnanvaihtoa käyttäen USD ja EUR, mutta muut valuutat lisätään lähitulevaisuudessa . Alusta hyväksyy kuitenkin erilaisia ​​tilauksia kaikissa valuutoissa, jolloin on huomattava, että valuutanvaihtomaksut veloitetaan ja niitä sovelletaan valuutoissa paitsi USD tai EUR.

Tietyn määrän kryptovaluutan ostaminen riippuu todentamisvaiheesta, johon käyttäjät ovat päässeet alustan kanssa. Suurempien summien ostamiseksi käyttäjien on toimitettava paljon asiakirjoja. Mitä enemmän asiakirjoja toimitetaan, käyttäjillä on oikeus ostaa enemmän valuuttaa kuin tavallisesti. Toisaalta käyttäjät ovat edelleen vastuussa säännöistä, joissa päivittäisiä ja kuukausittaisia ​​rajoituksia veloitetaan riippumatta siitä, missä vaiheessa käyttäjät ovat saavuttaneet todentamisensa. Alla olevat kohdat esittävät yksinkertaistetun version rajoista ja vaatimuksista:

 • Taso 1: Tämän tason kautta käyttäjät voivat ostaa palvelun avulla jopa 10000 dollaria. Tämä vaihe vaatii vain käyttäjiä toimittamaan virallisen virallisen henkilötodistuksen (kuten edellä mainittiin)
 • Taso 2: Tämän tason avulla käyttäjät voivat maksaa jopa 50000 USD: n arvosta kryptovaluutta. Jotta käyttäjät pääsisivät tasolle, käyttäjien on ehdottomasti toimitettava kaksi voimassa olevaa valtion myöntämää henkilöllisyystodistusta, mukaan lukien asiakirjat, kuten yleishyödyllinen lasku tai omakuva eli käyttäjän selfie, jossa on myös henkilöllisyystodistuksensa.
 • Taso 3: Tämä on Coinmaman valtuutuksen ja todentamisen tärkein taso tai vaihe, ja se antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa jopa miljoona dollaria kryptovaluuttaa. Käyttäjät voivat saada tämän tason valtuutuksen täyttämällä lyhyen lomakkeen ja lähettämällä sen Coinmamalle sähköpostitse yhteyshenkilön kautta: [sähköposti suojattu] tai postitse.

Tuetut maat ja osavaltiot

Kuten jo edellä mainittiin, Coinmama tarjoaa keskinäistä tukea monille maille, se voi olla todennäköisesti laajin leviäminen kryptovaluutan vaihtoon ja erityisesti enemmän kuin suurin osa sen suorista kilpailuista, kuten Coinbase ja Bitstamp. Maat, joissa Coinmama ei ole rekisteröity ja joiden kanssa se toimii, ovat todellakin hyväksyttyjä maita. Coinmamalta ostamiseksi ei-hyväksyttyjen maiden käyttäjien on toimitettava näissä maissa myönnetty VISA tai MasterCard. Lisäksi Coinmama on saatavana luetelluissa Yhdysvaltain osavaltioissa:

 • Arizona
 • Kaliforniassa
 • Colorado
 • Florida
 • Illinois
 • Indiana
 • Kansas
 • Kentucky
 • Louisiana
 • Massachusettsissa
 • Maryland
 • Michigan
 • Missouri
 • Montana
 • Nevada
 • New Jersey
 • Uusi Meksiko
 • Pohjois-Carolina
 • Pennsylvania
 • Etelä-Carolina
 • Tennessee
 • Texas
 • Virginia
 • Wisconsin

Lisäksi, kun tapahtumia käsitellään Western Unionin kautta, Coinmaman tiedetään olevan ainutlaatuinen sivusto, josta käyttäjät voivat ostaa kryptovaluutta käteistalletuksilla.

Turvallisuus & Asiakaspalvelu

Vaikka Coinmama pysyy suhteellisen pienenä vaihtoa kryptovaluutan live-verkossa ja ekosysteemissä, he eivät ole vielä saaneet altistusta tiedossa oleville kyberhyökkäyksille ja tietoturvaloukkauksille, mutta rakentavat tasaisesti ja hitaasti markkinaosuuttaan ja tulojaan. Riippumatta siitä, kuinka loistavalta se kuulostaa, Coinmama näyttää olevan kilpailun alapuolella, koska keskimäärin 600 000 kävijää käy kuukaudessa, mutta verrattaessa Coinbase rekisteröi 34 miljoonaa käyntiä kuukaudessa verkossa, kun taas Poloniex saavuttaa valtavan määrän vierailuja eli 44 miljoonaa kävijää samana ajanjaksona.

Coinmamalla on yhteys Financial Crimes Enforcement Networkiin (FinCEN), jossa se on rekisteröity rahapalvelualana. Toisaalta on huomattava, että Coinmamalla ei ole käyttäjien puolesta mitään kryptovaluutta, mikä tekee siitä vähemmän alttiita verkko- ja hakkerointihyökkäyksille verrattuna muihin vaihtoihin. Se säilyttää kuitenkin käyttäjien luottokorttitietojen dokumentaatiota, vaikka Coinmaman verkkosivustolla todetaan, että luotto- ja maksukorttitietoja ei tallenneta vaihtopalvelimelle.

Asiakastukeen ja laajaan UKK-luetteloon voi ottaa yhteyttä postitse. Kaiken kaikkiaan enimmäkseen kaikki kryptovaluuttapörssit lähettävät verkkokatsauksia käyttäjien vastauksista yleensä sekaisin. On kuitenkin varmistettu, ettei se aiheuta sinänsä mitään vastausaikoja, koska useimpiin kyselyihin vastataan 24 tunnin kuluessa, mutta pitkiä vastauksia esiintyy viikonloppuisin tai pyhäpäivinä. Sen normaalit aukioloajat ovat sunnuntaista torstaihin – kello 23.00–7.00 Tyynenmeren aikaa.

Lopettaminen

Vaikka Coinmama tarjoaa käyttäjilleen erilaisia ​​etuja, mukaan lukien maailmanlaajuinen saatavuus, erilaiset käteismaksutavat Western Unionin kautta, välitön pääsy Ethereumiin ja Bitcoiniin luotto- ja maksukorttiostoin sekä korkeiden rajoitusten kolikoiden ostaminen päivittäin, sillä on myös paljon haittoja. Esimerkiksi:

 • Coinmama sallii käyttäjien ostaa vain tilauksia. Suurin osa pörsseistä antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa / myydä, joten tämän alustan tehokkuus muihin pörsseihin nähden on melko yksinkertainen. Lisäksi Coinmama ei säilytä ostettua valuuttaa, joten milloin tahansa käyttäjä haluaa myydä salauksensa, heidän on rekisteröidyttävä toiseen pörssiin voidakseen tehdä niin.
 • Kuten tiedetään, Coinmama vastaanottaa luotto- ja maksukorttimaksuja useimmista maailman maista, mutta se ei tarjoa monipuolisuutta muissa valinnoissa, koska kyvyttömyys suorittaa lanka- tai SEPA-maksuja, mikä lopulta vie heidät takaisin kilpailemaan kilpailijoidensa kanssa.
 • Tähän asti Coinmama tukee vain Bitcoinia ja Ethereumia. Lisäksi kehittäjät ovat ilmoittaneet pyrkivänsä lisäämään muita kryptovaluuttoja myös tulevaisuudessa, mutta Coinmama osoittaa vain vähän kiinnostusta pyrkiä välittömiin suunnitelmiin unelman saavuttamiseksi muiden valuuttojen tukemisessa. Tämä on vähäistä suhteessa muiden alustojen maailmanlaajuisesti tarjoamiin osakkeisiin. Esimerkki: Poloniex tarjoaa käyttäjille yli 70 erilaista kryptovaluutta, joiden kanssa käydään kauppaa. Esimerkiksi Poloniex tukee yli 70 erilaista kryptovaluutta.
 • Coinmamalla ei ole myöskään mobiilisovellusta, jossa on valitettavaa käyttäjille, jotka haluavat ostaa kryptovaluutta nopeasti tai tien päällä ja tarkistaa muita asioita, kuten saldon seuranta.

Haittoihin verrattuna yksi Coinmaman merkittävimmistä eduista on se, että se varmistaa, että käyttäjät vaikuttavat turvallisen ja suojatun digitaalisen lompakon luomiseen. Coinmaman verkkosivusto on vahva suojelija sen varmistamisessa, että käyttäjät eivät jätä valuuttojaan pörssiin, koska se on altis hakkereille ja muille verkkohyökkäyksille, joissa se on hyvä vaihtoehto, koska määrä saavuttaa käyttäjien lompakot. Koska kryptovaluutta ei ole käyttäjän tilin tai nimen perusteella, Coinmama on riittävän tehokas, jotta käyttäjät voivat olla varovaisia ​​ja kiristää digitaalisia lompakkojaan (tai ostaa laitteistolompakon toisena vaihtoehtona).

Johtopäätös

Coinmamalla on vahva asema tai asema kriittisen valuutan verkkoyhteisössä turvallisena, luotettavana ja vilpittömänä välittäjänä. Vaikka Coinmaman kanssa tekemisissä saattaa olla kallista käydä kauppaa, eikä sillä ole myöskään muita lisäominaisuuksia, joita muilla pörsseillä on palvelun suhteen, kuluttajaetiikka ja kaupankäynnin turvallisuus ovat turvallisia, luotettavia ja tehokkaita.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner