Coinmama Review – En ärlig recension

Stärka mänskligheten, en människa i taget”. Coinmama, som är en finansiell tjänst som gör det möjligt för användare att uppleva ett snabbare, säkert och ett interaktivt sätt att köpa kryptovaluta på internationell nivå. I denna Coinmama-recension kommer vi att titta på aspekterna av Coinmama och ta reda på om det passar dig.

Hoppas enbart på tron ​​där den framtida insikten om pengar kontrolleras ingen annan än folket själva på ett lämpligt sätt. Som inkluderar förbud mot villkoren “mellanhänder, finstilta och dolda avgifter”.

Skapa en värld utan språkbarriärer med effektiv kundservice som användare kan förstå och lita på.

KOMMA IGÅNG MED COINMAMA! Bakgrund om Coinmama

En kryptovalutautbyte som bildades 2013 där den registrerades i Slovakien men ägdes av New Bit Ventures Limited där huvudkontoret är baserat i Israel. Verksamheten är baserad i 217 länder över hela världen och finns för närvarande i 24 amerikanska stater. Användare kan köpa Bitcoin och Ethereum med betalkort och kreditkort eller till och med via Western Union.

Det bör dock noteras att Coinmama inte tillåter användare att sälja eller handla med kryptovalutor istället skickas / överförs alla köp som görs av användarna från företagets eget kapital och tillgångar, vilket gör att transaktionerna kan bli mer stabila och fasta än sina konkurrenter.

Coinmama utropar sig som en av de snabbaste och okomplicerade metoderna för att köpa bitcoins eller Ethereum med antingen ett betalkort eller kreditkort. Detta är unikt eftersom de flesta börser inte erbjuder en sådan funktion.

Registrerar dig hos Coinmama

Coinmama visas endast som en webbplats men utan mobilapplikation tillgänglig. Vidare har Coinmama inte släppt ett API (Application Program Interface) som gör det möjligt för användare att generera handelsapplikationer som är i nivå med eller överensstämmer med plattformen. Förutom den globala tillgängligheten har en av de mest spännande och engagerande funktionerna som Coinmama tillhandahåller användarna möjlighet att skaffa upp till $ 150 euro i kryptovaluta utan att ge någon konfidentiell information som verifierar deras identitet. Detta är inte tillgängligt bland många andra konkurrenter.

För att överskrida denna gräns måste användarna dock bevisa sin identitet med hjälp av officiellt utfärdat ID av KYC- och AML-skäl (vanligtvis ett pass, nationellt ID-kort eller körkort) inklusive att lägga till verifieringsformulär som deras fullständiga namn, datum för födelse, kön, adress och kredit- eller bankkortsnummer. För att kontona ska autentiseras måste båda sidorna av dokumenten skickas in där Coinmama måste se till att de angivna dokumenten är:

 • Visas helt eller på ett samlat sätt;
 • Högkvalitativa bilder (färgbilder som är 300 dpi eller högre);
 • Giltiga dokument, tillsammans med utgångsdatum tydligt synligt;
 • Maximal filstorlek bör vara 4 MB.

Alla dokument som skickas till Coinmama för verifiering kommer att behandlas inom några timmar under öppettider och med förlängda behandlingstider på kvällar och helger. Coinmama kommer dock att se till att deras kundtjänstpersonal möjliggör snabb bearbetning som hjälper användare med deras verifieringar.

Verifieringar i ett inledande skede tar vanligtvis mindre än tio minuter. Efter detta skede kommer användarna att kunna fortsätta för att kunna köpa kryptovaluta omedelbart där leveranserna av beställningarna kommer att ske inom några minuter efter att beställningen har gjorts. Detta gör det möjligt för användare att dra nytta av rörliga prisrörelser. Du kommer inte fastna och inte kunna beställa när marknaden är tjur.

När beställningar har tagits in låses växelkursen under den tid då köpet inträffade, vilket tolkar att användarna kommer att få samma mängd kryptovaluta som de beställde oavsett eventuella variationer som kan uppstå mellan beställningstidpunkten och tid för leverans av kryptovalutan.

Som forskning från utvecklare konstaterar skulle den främsta anledningen till detta vara skepsis och missuppfattning som skapades när ordern fixades till marknadsräntan, vanligtvis när konsumenter uppnår mindre valuta än förväntat. Om det finns en chans att beställningen annulleras annullerar Coinmama-systemet automatiskt transaktionen och återbetalar beloppet till användarens bankkonto.

Steg för att registrera:

 • Registrera dig för ett konto.
 • Välj mängden Bitcoin som vill köpa och klicka på “Köp nu”.
 • Välj betalningsmetod.
 • Fyll i formuläret för betalning t.ex.: antingen kontant eller Western Union.
 • Bekräfta betalningen.
 • Bekräfta plånbokens adress.
 • När de väl mottagits och verifierats av Coinmama kommer mynt att levereras till den respekterade plånboken.

KOMMA IGÅNG MED COINMAMA!

Hur köper vi Bitcoin på Coinmama?

För att köpa Bitcoin med kredit- eller betalkort kräver Coinmama inte att användare registrerar sig via sina betalkort eller kreditkort för att köpa kryptovaluta på börsen utan för att köpa Bitcoin med kredit- eller betalkort kräver Coinmama inte att användare registrera sitt kredit- eller betalkort för att köpa kryptovaluta på börsen.

Alternativt anger proceduren att när användare har skrivit in oavsett om de verifieras för sin identitet eller inte, kommer de att fortsätta att generera ordern genom att välja hur mycket de vill köpa, ange sin plånbokadress och slutligen fylla i kortet information på kassasidan. Det bör noteras att om användarna redan har bekräftat deras identiteter måste deras kreditkortsadress matcha deras kundkontoadress.

Coinmamas servrar lagrar inte kundens kredit- eller bankkortsuppgifter. Efter att betalningen har slutförts kommer transaktionen att behandlas av kreditkortsprocessorn med en maximal varaktighet på 20 minuter innan den överförs till kundens plånbok. När bekräftelsen på betalnings- och plånbokadressen har ställts in överförs kryptovalutan till användaren. Användare köper ett minimibelopp på 60 USD (motsvarande i EUR) på Coinmama, men detta beror på priset på Bitcoin (ett effektivt lågt köp är oavsett det registrerade priset på 0,1 Bitcoin).

Trots andra konkurrenter erbjuder Coinmama inte en onlineplånbok för användare att lagra i sin kryptovaluta på börsen. Således, när den väl är köpt, måste användarna välja och skapa en lämplig plånbok för att skicka sitt belopp en gång köpt. Plånboksadresser måste bekräftas och för att göra det måste användarna få en e-postlänk från Coinmama för att de ska kunna bekräfta att adressen är legitim eller inte. På grund av detta valideringsprotokoll kommer användare inte att kunna köpa kryptovaluta för eller för andras räkning. Användare som siktar eller som vill överföra valuta till en annan persons plånbok bör överväga protokollet för att göra det via sin egen plånboksleverantör.

Avgifter

Jämfört med Coinmamas konkurrenter är transaktionsavgifterna relativt höga med 5,5% betalat för varje transaktion som betalas till Coinmama. Avgiftssatsen ingår redan i Bitcoin eller Ethereum som visas tydligt på Coinmamas webbplats. Dessutom debiteras ytterligare 5% avgift för varje debet- och kreditkortstransaktion. Användare får avgiften efter att de har valt betalningsmetod. Dessutom beror användaren på en kontantförskottsavgift av banken eller kortutgivaren, beroende på finansinstitutet om den skulle betrakta transaktionerna som en “kontant” transaktion. Forskning säger att användare ska investera i ytterligare 10% i avgifter när de gör transaktioner via Coinmama.

KOMMA IGÅNG MED COINMAMA!

Köpgränser

Med Coinmama kan användare dra nytta av höga köpgränser, särskilt när det gäller kreditkortstransaktioner. Användare som är registrerade hos Coinmama kan köpa upp till 5 000 dollar per dag, varvid maximalt 20 000 dollar per månad. På daglig basis varar gränserna upp till 24 timmar tills gränsen uppnås medan en månadsgräns är en ackumulerad summa av de senaste 30 dagarna. För närvarande visar den prisutbyte med USD och EUR men andra valutor kommer att läggas till inom en snar framtid . Plattformen accepterar dock olika beställningar i alla valutor där det bör noteras att växlingsavgifterna kommer att debiteras och tillämpas i valutor förutom USD eller EUR.

Att köpa en viss mängd kryptovaluta beror på det verifieringsstadium som användarna har nått med plattformen. För att kunna köpa större belopp måste användarna skicka in mycket dokumentation. Ju mer dokumentation tillhandahålls, kommer användarna att ha rätt att köpa mer valuta än vanligt. Å andra sidan kommer användarna fortfarande att vara skyldiga att följa regler där dagliga och månatliga gränser debiteras oavsett vilket stadium användare har uppnått när det gäller verifiering. Poängen nedan visar en förenklad version av gränserna och kraven:

 • Nivå 1: Genom denna nivå kan användare köpa upp till 10 000 USD med tjänsten. Detta steg kräver endast att användare skickar in autentiserat regeringsutfärdat ID (som nämnts ovan)
 • Nivå 2: Denna nivå gör det möjligt för användare att betala upp till 50 000 USD i kryptovaluta. För att användare ska få åtkomst till nivån är det viktigt att användarna tillhandahåller två giltiga regeringsutfärdade ID: n, inklusive dokument som en elräkning eller en självbild, dvs: en selfie av användaren med deras ID förvaras också.
 • Nivå 3: Detta är den främsta nivån eller steget för auktorisering och verifiering på Coinmama och ger användare tillgång till att köpa upp till 1 miljon USD i kryptovaluta. Användare kan få denna behörighetsnivå genom att fylla i ett kort formulär och skicka det till Coinmama via e-post med hjälp av kontakt: [e-postskyddad] eller per post.

Länder och stater som stöds

Som redan nämnts ovan ger Coinmama ömsesidigt stöd till ett stort antal länder, det kan förmodligen vara den bredaste spridningen bland kryptovalutabörserna och särskilt mer än de flesta av dess direkta tävlingar som Coinbase och Bitstamp. De länder där Coinmama inte är registrerat och fungerar i är verkligen godkända länder. För att köpa från Coinmama måste användare i icke-godkända länder tillhandahålla ett VISA eller MasterCard utfärdat i sådana länder. Dessutom finns Coinmama tillgängligt i de listade amerikanska staterna:

 • Arizona
 • Kalifornien
 • Colorado
 • Florida
 • Illinois
 • Indiana
 • Kansas
 • Kentucky
 • Louisiana
 • Massachusetts
 • Maryland
 • Michigan
 • Missouri
 • Montana
 • Nevada
 • New Jersey
 • New Mexico
 • norra Carolina
 • Pennsylvania
 • South Carolina
 • Tennessee
 • Texas
 • Virginia
 • Wisconsin

Dessutom, eftersom transaktioner behandlas via Western Union, är Coinmama känt för att vara en unik typ där användare kan köpa kryptovaluta genom “kontanta” insättningar.

säkerhet & Kundsupport

Även om Coinmama förblir proportionellt litet som ett utbyte i kryptovalutans levande nätverk och ekosystem, är de ännu inte exponerade i några kända cyberattacker och säkerhetsöverträdelser men bygger stadigt och långsamt upp sin marknadsandel och intäkter. Oavsett hur flamboyant det kan låta verkar Coinmama ligga under konkurrensen som ett genomsnitt på 600 000 besökare per månad, men i jämförelse får Coinbase registreringar på 34 miljoner besök per månad online medan Poloniex uppnår en enorm mängd besök, dvs. under samma tidsperiod.

Coinmama har en anslutning etablerad med The Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), där den har registrerats som en penningtjänstverksamhet. Å andra sidan noteras att Coinmama inte har någon kryptovaluta för användarnas räkning vilket gör det mindre benäget för cyber- och hackingattacker jämfört med andra börser. Det behåller dock datadokumentation av användarnas kreditkortsinformation, även om Coinmamas webbplats anger att kredit- och betalkortsinformation inte kommer att sparas på växlingsservern.

Kundtjänst och en omfattande lista med vanliga frågor kan kontaktas via e-post. Sammantaget brukar alla kryptovalutautbyten publicera webbgranskningar av deras användares svar tenderar att bli blandade. Det är dock försäkrat att det inte orsakar några problem med svarstider eftersom de flesta frågor besvaras inom 24 timmar men långa svar inträffar under helger eller helgdagar. Dess vanliga öppettider är från söndag till torsdag – 23:00 till 07:00 Pacific Time.

Upphörande

Även om Coinmama erbjuder sina användare olika förmåner, inklusive tillgänglighet över hela världen, olika kontantbetalningsmetoder via Western Union, omedelbar tillgång till Ethereum och Bitcoin med kredit- och bankkortköp och inköp av mynt med höga gränser dagligen, har det också många nackdelar. Till exempel:

 • Coinmama tillåter endast användare att bara köpa order. De flesta av börserna tillåter användare att handla / sälja, vilket innebär att denna plattforms effektivitet jämfört med andra börser är ganska enkel. Vidare kommer Coinmama inte att behålla valutan en gång köpt så, närhelst användaren vill sälja sin krypto måste de registrera sig i en annan börs för att göra det.
 • Som det är känt, mottar Coinmama kredit- och betalkortbetalningar från de flesta länder i världen, men det ger inte variation i andra val, med oförmåga att göra bankbetalningar eller SEPA-betalningar som i slutändan sätter dem bakom när det gäller konkurrens med sina rivaler.
 • Hittills stöder Coinmama bara Bitcoin och Ethereum. Dessutom har utvecklare angett att de strävar efter att lägga till andra kryptovalutor också i framtiden, men Coinmama visar dock lite intresse för att driva omedelbara planer för att uppnå drömmen om att stödja andra valutor. Detta är mycket kort när det gäller aktier som erbjuds över hela världen av andra plattformar. Exempel: Poloniex tillhandahåller användarna över 70 olika kryptovalutor att handla med. Poloniex stöder till exempel över 70 olika kryptovalutor.
 • Coinmama har inte heller en mobilapplikation där det är olyckligt för användare som vill köpa kryptovaluta snabbt eller på språng, och kontrollera andra frågor som att spåra balans.

Jämfört med nackdelarna är en av de framträdande fördelarna med Coinmama att det säkerställer att användare påverkas av att skapa en säker och säker digital plånbok. Coinmamas webbplats är en stark beskyddare för att se till att användare inte lämnar sina valutor på börsen eftersom det är benäget för hackare och andra cyberattacker där det är ett bra alternativ eftersom beloppet når användarnas plånböcker. Eftersom kryptovalutan inte hålls på grundval av användarens konto eller uppdrag är Coinmama tillräckligt potent för att användare ska kunna vara försiktiga och dra åt sina digitala plånböcker (eller köpa en hårdvaruplånbok som ett annat alternativ).

Slutsats

Coinmama har en stark position eller står inom online-communityn av kryptovaluta som en säker, pålitlig och uppriktig mäklare. Även om det handlar om Coinmama kan det vara dyrt att handla och inte heller ha alla ytterligare funktioner som andra börser har vad de gör när det gäller service, konsumentetik och handelssäkerhet är säker, pålitlig och effektiv.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner