Cryptohopper Review 2021 – Cryptocurrency-kaupankäynti on helppoa

Tässä Cryptohopper-katsauksessa kaivamme syvemmälle uuden ja suositun Cryptohopper-kaupankäynnin botin toimintaa, hinnoittelua ja tiimiä. Koska olemme yksi suosituimmista bottien kaupasta, tunsimme tarpeen antaa hieman syvempiä tähän pedoon.

Hypätään suoraan siihen!

Cryptohopperin tarve

Kaikilla ei ole kovin valmiuksia ymmärtää sijoitusalaa ja he voivat horjua, jos he päättävät mennä sisään ilman ennakkokokemusta. Sijoitukset ovat loppujen lopuksi epävakaata liiketoimintaa, eikä missään yrityksessäsi ole mitään varmuutta.

Vaikka saatat kokea huippuluokan voittoja tänään, saatat myös menettää kaikki rahasi huomenna. Tällaisen epävakaan luonteen yrityksiin ei voida luottaa puhtaasti harteillesi. Tarvitset pikemminkin hieman avustavaa kättä ja ohjaavaa voimaa nähdäksesi sinut läpi.

Vaikka saatat kysyä sijoitusasiantuntijalta auttaa sinua samassa asiassa, mutta ne eivät ole sataprosenttisesti oikeita, ja suurin osa heistä lopulta veloittaa sinulle kohtuuttomia rahamääriä. Mutta entä jos kertoisimme teille, että on olemassa tapa, jonka avulla voitte vain rentoutua, kun joku muu tekee kaiken suunnittelun ja myöhemmät investoinnit puolestanne?

Entä jos sanoisimme sinulle, että sinun on oltava tietoinen markkinoiden monimutkaisuudesta ja ylä-ja alamäistä, sillä joku muu hoitaa kaiken tehokkaasti sinulle? Entä jos haluaisimme lopulta kertoa teille, että tämä joku ei todellakaan ollut edes ihminen? Tämä tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että kaikki mahdollisuudet inhimillisiin virheisiin eliminoidaan kokonaan. Kyllä, luit sen oikein. Voit todella vuokrata botteja, jotka tekevät kaiken sijoittelun ja todellisen sijoittamisen puolestasi, kun sinun tarvitsee vain istua ja rentoutua.

Mennään suoraan tähän Cryptohopper-arvosteluun?

Mikä on Cryptohopper?

Cryptohopper määritellään enimmäkseen automatisoiduksi bottiohjelmaksi, joka on suunniteltu suorittamaan kaikki sijoitustoiminnot. Se on automatisoitu, koska se vaatii ihmisen minimaalista puuttumista ja sattuu olemaan melko omavarainen. Cryptohopper hallitsee kaupat tehokkaasti puolestasi, ja koska se on botti, tarvitsee vain kunnollinen algoritmi, jonka kanssa työskennellä. Heti kun algoritmi syötetään järjestelmään, bitti alkaa toimia ja toimii täsmälleen haluamasi suunnitelman mukaisesti.

Yksinkertaisesti sanottuna sinun tarvitsee vain kirjautua Cryptohopper-alustalle ja ohjata edelleen kohti mitä tahansa kryptovaluutan vaihtoa, jolla haluat työskennellä, ja työsi on valmis. Botti aloittaa sitten pörssityönsä ja varmistaa, että saat parhaan tuoton kaikista sijoituksistasi.

Ennen kuin annat botin irti, sinun on ensin päätettävä kaupankäyntistrategiasta. Tämä strategia muodostaa algoritmin, joka syötetään bottiin. Kun se on tehty, botti tietää tarkalleen mitä tehdä ja miten se tehdään.

Yksi Cryptohopperin suurimmista ominaisuuksista on, että et tarvitse mitään teknistä asiantuntemusta tai ohjelmointitaitoa, jotta tämä botti toimisi. Tarvitset vain selkeän näkökulman kaupankäyntistrategiaasi ja kampanjaasi, jota aiot seurata.

Kun botti ymmärtää kaiken, työsi on valmis. Se on suunniteltu luonnostaan ​​käyttäjäystävälliseksi ja melko helppokäyttöiseksi, ja yritys on panostanut siihen erityisillä ponnisteluilla varmistaakseen, että käyttöliittymä on yhtä yksinkertainen kuin jokapäiväinen ohjelma, jossa sinun tarvitsee vain napsauttaa yhtä monista vaihtoehdoista ruudulla.

ALOITA CRYPTOHOPPERilla

Cryptohopper Review: Täydellinen yleiskatsaus

helppo kauppa-bottiAikaisemmin määritelty Cryptohopperin käyttö on melko yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain kirjautua tilillesi. Sitten kohtaat kasvotusten melko intuitiivisen ja hyvin suunnitellun kojelaudan.

Täällä voit valita kaupankäyntikampanjasi ja tehdä tarvittavat muutokset profiilissasi, jos haluat. Hallintapaneeli on hyvä myös moniin muihin asioihin, mukaan lukien pääsy raportteihin siitä, kuinka hyvin tietty valuutta toimii.

Nämä kattavat raportit on itse ohjelmiston valmistama, ja ne ovat oivaltava käsitys siitä, mikä toimii ja mikä ei. Niiden avulla saat lintuperspektiivin kaikista erilaisista valuutoista, joihin saatat olla tekemisissä, ja valita ne, joista haluat ehkä päästää irti..

Sen lisäksi kojelaudassa on erikoistuneita neuvoja tilillesi kokeneilta ja ammattimaisilta kauppiailta, jotka auttavat sinua edelleen matkallasi kohti kunnollisen kauppaprofiilin rakentamista..

Lisäksi saat tarkistaa kaikki viimeisimmät ja historialliset trendit, joita tietyt kolikot ja kryptovaluutat ovat saattaneet käydä läpi. Voit esimerkiksi tarkistaa Bitcoinsin hintahistorian, jos haluat, ja edes tutkia omaa henkilökohtaista tiliäsi ja saada otteen kaupankäyntihistoriasi kitkemään mahdolliset virheet tai sudenkuopat.

Kojelaudan monet käyttötavat eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä sitä voidaan käyttää syöttämään robottiin tehokkaasti paljon hyödyllistä tietoa, kuten investointien määrä, suunnitellut strategiat ja kohdennetut voitot.

Perustamisen osalta yksinkertaisesti luo tili heidän alustalleen, maksa vaadittu maksu, anna botin luoda linkki pankkitilillesi ja olet valmis.

Jos nämä intuitiiviset ominaisuudet eivät riitä, Cryptohopper tarjoaa enemmän. Siellä on melko mahtava omistettu koulutusosa, joka on aivan kuten se kuulostaa, koska se on olemassa ainoana tarkoituksena kouluttaa keskimääräistä uutta tulijaa kaikista upeimmista temppuista, vinkeistä ja strategioista, joita on noudatettava menestymisen saavuttamiseksi krypto-valuutoilla käydessään.

On jopa interaktiivisia videoita, joissa on niin paljon tietoa ja käyttäjäystävällisiä ohjeita. Lisäksi siellä on oma yhteisöosio, joka ei ole muuta kuin foorumipaneeli, jossa voit olla vuorovaikutuksessa ja keskustella juttujen kanssa muiden kauppiaiden kanssa.

Saat mahdollisuuden esittää kysymyksiä, selviä epäilyjä ja jopa jakaa omia vinkkejä, mikä auttaa sinua suuresti tulemaan yhdeksi yhteisön kanssa ja luomaan terveellisen osallistumisen yhteisön keskusteluihin..

Määriteltyjen vaihtopalvelujen osalta foorumi tarjoaa tällä hetkellä tukea monenlaisille pörsseille, kuten Kraken, Bittrex, GDAX ja Poloniex. Luettelo ei kuitenkaan ole edes melkein täydellinen, sillä Cryptohopper palveluna jatkuvasti laajenee ja aikoo lisätä monia muita tällaisia ​​palveluja tulevaisuudessa.

Merkittäviä ominaisuuksia

Cryptohopper tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman dynaamisia ominaisuuksia, jotka tekevät työstä tuulta keskivertokäyttäjälle, jotta asiakkaamme voivat kokea vaivattomimman ja kivuttomimman kokemuksen..

Ulkoinen signaalin integrointi on ensimmäinen näistä ominaisuuksista. Vaikka nimi kuulostaa monimutkaiselta, se on itse asiassa jotain melko yksinkertaista, mutta samalla erittäin hyödyllinen periaatteessa. Oletetaan, että kauppamarkkinoilla on jostain syystä tapahtunut merkittävä muutos.

Ilmeisesti mainittu muutos vaikuttaa myös henkilökohtaisiin kaupankäyntitarkoituksiin. Jotta voit säätää kaupankäyntitiliäsi sellaisten muutosten mukaan, että ne johtavat vähimmäistappioihin tai voivat auttaa sinua hyödyntämään suurinta voittoa, on mahdollistettava ulkoisen signaalin integrointi.

Nämä signaalit toimivat periaatteessa hälytyksinä elinkeinonharjoittajille itselleen ja kannustavat heitä suorittamaan tiettyjä toimia, kuten tietyn hyödykkeen ostaminen tai myyminen. Kaikki nämä signaalit syntyvät tiettyjen matemaattisten algoritmien tai joidenkin merkittävien muutosten tai tapahtumien tai jopa viimeaikaisen ilmoituksen perusteella, jotka voivat jättää pysyvän vaikutuksen liiketoimintaan. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia hallinnasta, sillä kulloinkin voit aina kaataa ohjauspyörän käsiisi ja tehdä haluamasi muutokset..

Seuraavaksi meidän on mainittava perus, mutta monipuolinen muotoilu. Kuten aiemmin yksityiskohtaisesti, alusta on luotu toimimaan jopa aloittelevien käyttäjien kanssa ja se on suunniteltu yksinkertaiseksi, mutta käyttäjäystävälliseksi. Riippumatta siitä, millaiseen kokemustasoon kuulut, Cryptohopperilla on sinulle jotain varastossa.

Yhteisö on toinen suuri helmi ominaisuudesta, joka on sisällytetty Cryptohopper-järjestelmään. Sen avulla et voi vain käydä keskusteluja, mutta mikä tärkeintä, antaa sinun olla vuorovaikutuksessa kauppakavereidesi kanssa ja tutustua koko yhteisöön saadaksesi paremmin neuvoja kokeneilta..

Cryptohopper-asetukset

Testattavia ja nipistettäviä Cryptohopper-kokoonpanoja on paljon. Voit valita kaupankäynnin kohteeksi vaihdettavien pörssien välillä, valita USDT- tai BTC-kaupankäynnin perusvaluuttasi välillä ja valita sopivan suppilon, joka vastaa kaupankäyntistrategiasi.

Kaupankäyntistrategia on jotain, joka sinun on selvitettävä yksin – joko teknisen analyysin, perustavanalyysin tai signaalien perusteella. Kokoonpanon ja kaupankäyntistrategian tulee perustua täysin persoonallisuuteesi ja markkinaolosuhteisiisi. Tässä on hyvä opas Cryptohopperin asentamiseen.

Hinnoittelu

Kuten minkä tahansa uuden palvelun kohdalla, tämän tuotteen yksi osa, johon sinun täytyy epätoivoisesti päästä, on hintasuunnitelma. Jopa täällä, Cryptohopper on valmis menemään kaikkeen tekemään asiakkaasta onnellisen ja pitävän hänet tyytyväisenä. He tarjoavat todella melko ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen pupusuunnitelman, joka on eräänlainen kuin kokeilujakso. Se kestää noin kuukauden, ja koko tämän ajan voit nauttia botin palveluista maksamatta mitään.

Nykypäivän maailman kurkunkilpailun takia Cryptohopper näyttää siltä, ​​että se tarjoaa asiakkaalle tämän tarjouksen. Heti kun yhden kuukauden kokeilujakso on ohi, käyttäjän on valittava maksusuunnitelma. Mitä nämä suunnitelmat ovat, ensinnäkin on Bunny Adventure Hopper -suunnitelma, joka maksaa niinkin alhainen kuin 19 dollaria kuukaudessa ja jonka avulla voit käydä kauppaa jopa 15 eri kolikolla. Seuraavaksi on Hare Advanced Hopper -suunnitelma, joka on edelleen melko edullinen 49 dollaria kuukaudessa ja antaa sinun valita 50 eri kolikon joukosta.

Ihmisille, jotka eivät vieläkään ole tyytyväisiä mihinkään näistä suunnitelmista, on vielä suurempi Kangaroo Master Hopper, joka maksaa hyvän 99 dollaria kuukaudessa ja jonka avulla voit valita 75 erilaista tuettua kolikkoa. Tämän suunnitelman jäsenet pääsevät myös joihinkin muihin tärkeisiin palveluihin, kuten ensisijaiseen asiakaspalveluun ja valitusosoitteeseen.

ALOITA CRYPTOHOPPERilla

Joukkue

Jos Cryptohopperissa on yksi näkökohta, joka sattuu olemaan hieman varjoisa, se on tämä. Toisin kuin kaikki muut siellä olevat kryptovaluuttapalvelut, Cryptohopper ei jostain syystä listaa joukkueensa jäsenten nimiä verkkosivustolleen. Kukaan tiimin jäsenistä ei ole löytänyt mainintaa viralliselta verkkosivustolta, eikä alustan kehityshistoriasta ole myöskään paljon tietoa.

Kaikki tämä tuntuu hieman hämmentävältä, varsinkin uusille käyttäjille, koska on aina varmaa tietää, että tekemisissäsi olevat ihmiset ovat oikeastaan ​​oikeita ihmisiä, joilla on laillisia taustoja. Cryptohopper ei jostain valitettavasta syystä tarjoa tätä tyydytystä. Tässä yhteydessä on kuitenkin syytä mainita, että koko Bitcoin-imperiumi rakennettiin puhtaasti nimettömyyteen, kun kehittäjä päätti pysyä piilossa salanimen Satoshi Nakamoton takana. Ehkä Cryptohopper yksinkertaisesti pyrkii ylläpitämään samaa perinnettä.

Cryptohopper-alennuskoodi

On monia, jotka etsivät Cryptohopper-alennuskoodia, mutta tällä hetkellä niitä ei ole. Voit kuitenkin silti rekisteröidy kokeilutilille Cryptohopperissa jos haluat kokeilla heidän bottiaan maksamatta siitä etukäteen. Saat kuukauden ilmaiseksi Cryptohopperista nähdäksesi mistä on kyse. Olemme keskustelleet Cryptohopperin kanssa alennuskoodin tarjoamisen ideasta tulevaisuudessa, joten jos haluat nähdä tämän, pudota kommentti alla olevaan osaan ja kehotamme heitä kiinnittämään tämän prosessin.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan tämä on yksi parhaista bitcoin-kaupankäyntiroboteista, joita olemme koskaan testanneet. Pidän erityisesti siitä, että se on niin aloittelijaystävällistä, että jokainen voisi saada käsiinsä kaupankäynnillä bottien kanssa. Se on melko edullinen erilaisilla suunnitelmilla budjettisi perusteella. Toivomme, että cryptohopper-katsauksemme on antanut sinulle tarpeeksi tietoa ostopäätöksen tekemiseksi.

ALOITA CRYPTOHOPPERilla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner