De 4 bedste måder at købe Bitcoin på Neteller 2021

NETELLER, grundlagt i 1999, er en e-tegnebogstjeneste, hvor du kan gemme og overføre penge. I denne artikel gennemgår vi de muligheder, du har, når du vil købe Bitcoin ved hjælp af Neteller. Mens der er nogle børser, der accepterer NETELLER, er det ikke almindeligt, hvilket gør det lidt sværere at finde den bedste børs.

Vi har dog foretaget omfattende undersøgelser (så du ikke behøver det) for at sikre dig, at du ender med at bruge den bedste udveksling til at købe BTC med Neteller.

Lad os komme igang!

Top 4 bedste måder at købe Bitcoin på Neteller 2021

1. BitPanda

BitPanda er en veletableret udveksling med base i Wien, Østrig. BitPanda er i øjeblikket kun tilgængelig i Europa, hvilket gør denne mulighed ikke-levedygtig for mennesker, der bor i USA eller uden for Europa. Men for dem, der bor inde i Europa, er dette den bedste løsning. Med en behandlingstid på kun 10 sekunder samt en automatisk inkluderet Bitcoin-tegnebog til at gemme dine Bitcoins på BitPanda er dette en hurtig måde at købe Bitcoins med Neteller.

Gebyret for betaling med Neteller er lidt svært at beregne, men det er lidt lavere end gebyret for betaling med Skrill, med 3,8%. Derefter skal du tilføje 2% over markedsprisen for prisen. Dette gøres automatisk, så prisen, du ser på din skærm, er den samlede, inklusive gebyrer. BitPanda giver dig også mulighed for at købe andre kryptovalutaer som Litecoin, Dash og Ethereum.

Samlet set anbefaler vi virkelig BitPanda, da det er en ligetil måde at købe Bitcoin på med Neteller. Gebyrerne er lidt høje, men det kan forventes, når man prøver at bruge Neteller til at købe Bitcoin.

KOM I GANG MED BITPANDA!

2. CoinCorner

CoinCorner er den næstbedste mulighed, hvis du ikke vil købe dine Bitcoins fra en person på en af ​​nedenstående Bitcoin-markedspladser. CoinCorner har fungeret siden 2014 med den klare mission at gøre det let at købe Bitcoin – og det har de helt sikkert opnået.

Med en hurtig og nem måde at bruge dit kreditkort eller betalingskort (eller i dit tilfælde Neteller-kort på) skal de sammenlignes med markedslederen Coinbase (Coinbase tilbyder dog ikke det samme antal betalingsmetoder ). Interfacet er let at bruge, og du får adgang til din egen mobile tegnebog (tilgængelig på Apple-, Windows- og Android-telefoner), så du kan kontrollere dine saldi og overføre Bitcoins på farten!

Gebyrer for Neteller er 5%, det samme med betalingskort / kreditkort. For at trække det betaler du en fast pris på € 1,50 for SEPA-overførsler eller via SWIFT til € 30. Du kan dog ikke indbetale pengene tilbage til NETELLER (dette er det samme på alle børser, så intet at blive bange for).

Deres brugervenlighed og faste gebyrer er det, der gør CoinCorner til en så god mulighed. Hvis du er i USA og vil bruge en udveksling til Bitcoin med Neteller – så er CoinCorner den bedste mulighed for dig.

KOM I GANG MED KURSER!

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins er en meget brugt Bitcoin-markedsplads, der gør det skiller sig ud fra de to tidligere muligheder. LocalBitcoins er ikke dem, der sælger Bitcoins selv, de fungerer snarere som en mellemmand, der forbinder Bitcoin-købere med Bitcoin-sælgere. De tager et mindre gebyr for dette, så de kan sikre, at hver aftale udføres ordentligt, og begge parter får det, de har bedt om.

Sagen med LocalBitcoins er, at Neteller ikke altid er tilgængelig som betalingsmetode, det afhænger af, om der er en sælger, der er villig til at acceptere Neteller. Dette gør det lidt mindre pålideligt end CoinCorner eller BitPanda, men hvis du finder dig selv en sælger og opbygger tillid til dem, har du en pålidelig sælger, der accepterer Neteller.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS!

4. Paxful

Sidst men ikke mindst er en anden Bitcoin-markedsplads. Ligesom LocalBitcoins fungerer de som et køb / salg skjold for begge parter, der er inkluderet i handlen. Hvordan adskiller Paxful sig fra LocalBitcoins? Ikke for meget for at være ærlig, men da vi leder efter måder at købe Bitcoin ved hjælp af Neteller, kan vi lige så godt se overalt muligt.

Hvis du ikke fandt nogen sælgere, der accepterede Neteller på LocalBitcoins, gør det ikke ondt at tjekke Paxful også. Paxful er virkelig nem at bruge og har stor støtte i tilfælde af uenighed eller fejl. Vi anbefaler stærkt Paxful, og selvom de fik færre sælgere end LocalBitcoins, kan det stadig være en levedygtig mulighed.

KOM I GANG MED PAXFUL!

Konklusion

Så nu hvor vi har gennemgået listen over de bedste måder, er det din tur. Nu er det op til dig at beslutte, hvilke der bedst passer til dine behov. Hvis du er fra Europa, så er BitPanda det rigtige valg, hvis du er uden for Europa, så er CoinCorner det bedste valg. LocalBitcoins og Paxful kan også være mulige muligheder, uanset hvor du bor – men du skal have lidt held for at finde sælgere, der accepterer Neteller der.

Vi håber, at denne vejledning har skåret mere lys over de tilgængelige muligheder, når du køber BTC med Neteller, og at du føler, at du kan foretage et mere veluddannet valg af børs (eller markedsplads) nu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner