Fullständig översyn av Bithoven Exchange – Hur är det unikt?

Med en ökad efterfrågan på kryptovaluta har antalet kryptoutbytesplattformar ökat. Men inte många utbytesplattformar klarar den intensiva konkurrensen eftersom de inte kan skära en nisch för sig själva.

Bithoven visade sig vara en spelväxlare eftersom den fylldes med många nya och spännande funktioner som fick mycket positiv uppmärksamhet från både kritiker och publik. Låt oss bryta ner de olika funktionerna i Bithoven och förstå hur bra det går.

KOMMA IGÅNG MED BITHOVEN!

Bithoven: En introduktion

Bithoven är en av de bästa utbytesplattformarna för kryptovaluta eftersom den erbjuder ett lättanvänt gränssnitt, bättre säkerhetsfunktioner och användbara handelsverktyg. Det har lyckats få ett rykte för sig själv trots att det nyligen varit en aktör inom kryptovalutadomänen.

Det har också en robust mekanism för kundsupport som gör det lättare att köpa och sälja kryptovalutor och altcoins. Användarupplevelsen berikas ytterligare av dess exemplariska drifttid och har också funktioner som feltolerans som kan hjälpa en näringsidkare att maximera sina vinster.

Komma igång med Bithoven

Som de flesta av kryptoutbytesplattformarna måste du först registrera dig för ett konto med grundläggande information som e-post och lösenord. Du behöver inte vara orolig för att tillhandahålla identitetsdokument eller populärt kallad KYC-processen om dina dagliga uttag ligger inom två BTC. Om du vill höja den dagliga uttagsgränsen till 100 BTC, måste du slutföra KYC-processen. Processen är ganska enkel och lätt att följa. 

En av de bästa sakerna med att använda Bithoven är att den inte begränsar antalet insättningar eller uttag som en näringsidkare kan göra på en dag. Denna funktion är ganska fördelaktig för handlare som ägnar sig åt stora volymer eftersom de flesta kryptoutbytesplattformar sätter ett övre tak på dina transaktioner, vilket innebär att du inte kan överstiga ett visst fast antal insättningar eller uttag..

Så när du är på Bithoven kan du helt enkelt sätta in valfri mängd kryptovaluta på ditt Bithoven-konto från din personliga kryptovalutaplånbok.

När du har gjort en första insättning och fått en bekräftelse kan du börja handla. Din handelsupplevelse förbättras ytterligare av olika handelsverktyg som finns tillgängliga på plattformen, t.ex. Candlestick-diagram, marknadsöversikt och orderbok. Plattformen har också en mängd olika ordertyper för en annan typ av användare som marknadsorder, skalad ordning och begränsningsorder.  

Gränssnittet är ganska enkelt och lätt att använda. Du kan hantera dina transaktioner via saldosidan. Sidan består av ditt kontosaldo, det vill säga antalet olika kryptovalutor som finns tillgängliga på ditt konto, insättningen och alternativen för uttag.

Historiksidan innehåller detaljerad information om dina nuvarande och tidigare transaktioner. Om du vill få en sammanfattning av dina handelsaktiviteter kan du helt enkelt besöka handelsavsnittet.

Bithoven tar ut en provision på 0,2% av handelsvärdet, vilket är ganska likt de nuvarande priserna för olika kryptobörser.

Viktiga funktioner i Bithoven Exchange

1) Bättre säkerhet

Förutom att lagra dina data i ett krypterat format använder utbytet också en tvåstegsprocess för att verifiera äktheten hos den person som gör en transaktion på plattformen. Denna process kallas 2FA (Two Factor Authentication) och hjälper till att öka säkerheten avsevärt, vilket ger en säkrare och säkrare miljö för handel.

2) Mer likviditet

Att vara en av plattformarna utan någon övre gräns för transaktionerna, kommer det att locka ett stort antal investerare, vilket möjliggör den högsta likviditetsnivån.

3) Snabbare bearbetningstid

Arkitekturen på plattformen är utformad på ett sätt som möjliggör nära noll väntetider för alla beställningar. Utrustad med överlägsen teknik och bättre infrastruktur kan du uppleva snabbare transaktioner och högre handel.

4) Full kompatibilitet

Utbytesplattformen finns på de flesta operativplattformar och är lättillgänglig från alla större operativsystem och mobila enheter. Det betyder att du helt enkelt kan komma åt ditt konto när du vill på fingertoppen.

5) Kundtjänst

Bithoven har en av de bästa kundsupporttjänsterna bland alla utbytesplattformar, eftersom den erbjuder dygnet runt-hjälp. Det finns två sätt att komma åt kundsupport, chatt eller kontaktformuläret. Livechatten är fantastisk att använda eftersom du enkelt kan få svar inom 2-3 minuter efter att du har ställt en fråga.

Med kontaktformuläret online kan du lägga ett detaljerat meddelande om alla underliggande frågor som inte kräver omedelbar uppmärksamhet. Generellt kan du få svar inom 8 timmar efter att du skickat in formuläret.

Om du inte vill kontakta deras supportteam kan du helt enkelt läsa deras uttömmande lista med vanliga frågor som innehåller en lista över de vanligaste problemen som du kan möta när du använder plattformen.

6) Tillgängliga mynt

Du kan handla ett stort antal olika kryptovalutor som BTC, ETH, LTC, BCC, OMG, IOTA, ICN, MCO, SALT, KNC, etc. Det ger användarna möjlighet att handla mer än 350 altcoins från ett enda handelskonto. Plattformen arbetar också med att lägga till nya mynt när vi pratar. Utöver detta finns det 858 handelspar vilket ökar plattformens mångsidighet. 

KOMMA IGÅNG MED BITHOVEN!

Bithoven Review: Bedömningen

Bithoven är en av de mest transparenta börsplattformarna som inte tar ut några dolda avgifter och håller provisionen fast på 0,1%. Med stöd av ett starkt team av yrkesverksamma som arbetar inom kryptovaluta-domänen kommer du garanterat att hitta plattformen mycket samordnad eftersom den har några av de mest avancerade algoritmerna som hjälper dig att undvika marknadsvolatiliteter och alltid få de bästa erbjudandena.

För närvarande driver den en kampanjkampanj på sin plattform, där varje ny användare som registrerar får en chans att få 100 DOGE-mynt, och till och med låter dig ta ut beloppet så snart ditt konto innehåller ett saldo som överstiger den ursprungliga tröskeln på 100 DOGE.

En av nackdelarna med att använda Bithoven är att det inte tillåter fiat-insättningar. Detta kan avvisa en viss klass av handlare som tycker att fiat-insättningar är användbara. Om man ser bort från denna aspekt verkar Bithoven ha satt sin rätt och är på väg att ge en viss allvarlig konkurrens till befintliga plattformar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner