Genesis Mining Review – En ærlig anmeldelse

Cloud Mining – ‘en skjult lomme i universet’. Ikke tydeligt nævnt om, hvordan det nøjagtigt startede, men snarere, som nævnt kilder, begyndte stigningen af ​​sådanne virksomheder i slutningen af ​​2013. Det er en almindelig tendens for et kryptovaluta-mineselskab at oprette minedrift i områder, der kan bruge billigere elektricitet med maksimeret effektivitet. Et eksempel er Genesis Mining-firmaet.

KOM I GANG MED GENESIS MINING

Hvad er Genesis Mining?

Grundlagt i 2013, som nævnt, mødtes grundlæggerne selv hinanden via den samme platform, når de handlede og købte bitcoins. Starten på et venskab førte til en udførelse af en idé, der gjorde det muligt for virksomheden at vokse sammen med deres brugerbase.

Genesis Mining Review

Velsignelser efter velsignelsen blev der opført nye minedrift, og der blev ansat yderligere personale bestående af hovedsageligt programmører og ingeniører. Alle nuværende medlemmer, arbejdsgivere og medarbejdere kommer fra forskellige designstrømme og videnskabelige discipliner, men deres fælles tro på en digital valutaproduktion og kryptokurver gør dem stærkere i udviklingen af ​​online-samfundet.

Hvordan virker det?

Ved at ansætte et eksternt datacenter med deling af databehandlingskraft opretter og udfører processen med minedrift af bitcoins.

Brugere har nu ikke brug for at købe dyr hardware eller “minearbejdere” for at udvinde bitcoins, men overlader det snarere til disse tjenesteudbydere, som i stedet vil udvinde det. Det sammenlignes med konceptet med et bureau, der tager sig af alle mulige problemer, før forbrugeren begynder at bruge tjenesten.

Disse datacentre / minefaciliteter ejes og kontrolleres af mineselskaberne selv, hvilket efterlader brugeren til at registrere og købe minekontrakter / aktier.

Tilsvarende leverer Genesis Mining-firmaet, som nævnt på deres websted, tjenester til brugere; det er let at få hashkraft uden at skulle handle og håndtere kompleks hardware og software til opsætning og installation.

Et af de vigtigste kernemål for GM-firmaet er at levere de mest effektive, effektive og pålidelige rigge til klienterne til leje.

Skridt til at være en del af GM-oplevelsen

  • Registrer dig på deres hjemmeside og opret en konto.
  • Finansier kontoen via forskellige betalingsmetoder via Bitcoin, dvs. Amazon, Paypal, kreditkort, bankoverførsel
  • Vælg den bedste mineplan pakke, der passer.

Fordele ved at være en del af GM-oplevelsen

  • Velrenommeret og oprettet med datacentre, der er empiriske.
  • Kontrakter tilgængelige for mange kryptokurver.
  • Ofte udsolgt på grund af populariteten af ​​dets tjenester.
  • Mest gennemsigtige cloud-mineselskab.
  • Registreret hos SEC for at få midler til Bitcoin.

LOGOS-fonden

Ifølge GM har virksomheden modtaget rigelige forespørgsler i løbet af de sidste to års skøn. Mange brugere har startet deres egen minedrift ved at bruge forskellig hardware og udført deres egne operationer, men dette er ikke så tiltalende for professionelle investorer.

Derfor var oprettelsen af ​​LOGOS-fonden startet. Det blev betragtet som en mere professionel tilgang, der målrettede velhavende investorer, der opnåede en høj nettoværdi. Det var et initiativ, der blev taget for at underholde investorerne og forbedre GM’s brandimage yderligere.

Priser

Som nævnt via deres hjemmeside er der 6 typer kryptokurver (Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoin og Monero, Zcash), som GM leverer sammen med de begrænsede pakker til salg som Starter, Advanced, Professional og Custom plan.

Bitcoin – den mest populære kryptokurrency, der er decentral og bred åben for brugere at registrere. Ved hjælp af en SHA-256-algoritme og ASIC-software kan den handles med fleksibilitet med andre kryptovalutaer. De leverede kontrakter er variable og bestemmes hovedsageligt af to til tre faktorer. Der opkræves et fast vedligeholdelsesgebyr, hvorved der trækkes fra daglige udbetalinger i BTC.

Dash – Et akronym for Digital Cash, det giver hurtige sikre betalinger online eller gennem butikken ved hjælp af en åben platform, der er beskyttet. Ved hjælp af en algoritme af X-11, som er skrevet af geniale programmører, muliggør det minedrift af andre kryptovalutaer samtidigt.

Det har funktionen Autotrading (minedrift af den mest rentable mønt til enhver tid og derefter handel med den); som derefter er aktiveret for andre kryptokurver. Kontrakter opkræver ikke vedligeholdelsesgebyrer og består af en periode på 24 timer.

Ethereum – Ved hjælp af en eth-hash-algoritme kører den applikationer på en måde, der ikke skaber hindringer for spørgsmål som svig, censur, sammenbrud eller politiske / tredjepartsinterventioner. Ligesom Bitcoin og Dash handler den automatisk og kører på smarte kontrakter.

Intet vedligeholdelsesgebyr vil blive tilføjet til kontraktstiden, og sandsynligvis vil kontrakten eksistere i 24 måneder. Visse handlinger vil blive taget for at udvinde den mest rentable mønt med den givne hardware på en bedst givet indsatsbasis.

Litecoin – Det kommer på andenpladsen til Bitcoins gyldne fortællinger, hvor det er hurtigt, pålideligt og effektivt, der fungerer mere effektivt med kortsigtede transaktioner og daglige indtægtsudgifter. Det bruger Scrypt-algoritmen og miner ved hjælp af ASIC-software. I lighed med Ethereum opkræver det ikke noget vedligeholdelsesgebyr, og kontrakter er tilgængelige i op til 24 timer.

Monero – Ved hjælp af en algoritme fra CryptoNight bruger den udstrakt brug af ringsignatur for at sikre, at personlige identiteter forbliver privat. Det er bygget fra bunden, der er sikret til at fokusere på 4 faktorer – brugernes valg, tilpasningsevne, privatliv og decentralisering. Ingen vedligeholdelsesgebyrer er tilgængelige, og der gives kontrakter i 24 måneders perioder.

Zcash – Anvendelse af et finansielt system, der ikke er nøje overvåget og åbent, giver det en auto-handel, mens du bruger en software kaldet ‘Equihash’ algoritme. Det giver, ligesom Monero, en 24 måneders intervalperiode uden vedligeholdelsesgebyrer.

Via GM er det muligt at tjene mange mønter afhængigt af de købte kontrakter.

Eksempel: Ved hjælp af X11-kontrakterne kan du udvinde mønter som Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Peercoin, Startcoin og Namecoin. Med SHA-256-kontrakter kan du udvinde mønter som Dash, Zetacoin og Darkcoin sammen med Bitcoin og Litecoin.

Rentabilitet

Rentabiliteten afhænger af adskillige faktorer, der er variable. Prisen på hver mønt, netværksproblemer og hash-hastighedsændringer pr. Dag, så det ville være vanskeligt at bestemme overskuddets bæredygtighed gennem månederne.

For en almindelig bruger kan det dog synes, at rentabilitet ikke opnås på grund af den anvendte hardware, men da videnskab, innovationer og udvikling begynder at blive bedre, vil det føre til en stigning i chancerne for at tjene overskud via ASIC-minedrift..

GM anvender billigere hardware sammenlignet med hardware i markedsprisen. I betragtning af vedligeholdelsesomkostningerne er opbevaring af minearbejdere vigtig, da det at finde billigere placeringer hjælper GM med at reducere omkostningerne med hensyn til elektricitet. GMs primære mål for lokalisering af minearbejdere er at opnå billig strømforsyning eller at undgå eller reducere køling.

Det er almindeligt, at brugerne betaler for deres egen hardware og starter minedrift, men som det fremgår af forskningen, er det en tendens til at glemme få omkostninger, der skal betales. Det er et mål for GM at give en bedre oplevelse til en lavere pris.

For SHA-256: Forventer udbetalinger på 0,37 mBTC pr. 1TH / s med en pris på 0,25 BTC pr. 1TH / s og forventer derfor en estimeret break-even på 650-670 dage.

Til X11: Forventer udbetalinger på 0,0027mBTC pr. 1MH / s med en pris på 13,6mBTC pr. 1MH / s, og forventer derfor en estimeret break-even på 500 dage.

Vi har set fordelene ved GMs tjenester og pakker mod forskellige kryptokurver, men hvordan adskiller GM sig fra andre cloud mining-udbydere?

Bortset fra dets træk ved at levere al den nødvendige hardware og software til minedrift, er et særligt træk ved GM, at brugerne får valget om at købe en bestemt hashpower, og derfor kan de beslutte, hvilke mønter de ønsker at udvinde. Dette vil således gøre det muligt for brugeren at opdele den opnåede samlede hashkraft og bruge den til forskellige mønter, hvilket giver fleksibilitet i investeringer.

Genesis Hive

En interaktiv webgrænseflade, der gør det muligt for brugerne let at opsætte, overvåge bitcoin- og altcoin-minedriften. Det er en udførelse mod planen for styring af rigge.

Dette system blev udviklet tidligt for at øge den potentielle hasheffektivitet og energiforbrug. Via dette system kan minedriftene, der er sat online, udvides til niche-digitale operationer. Med en passende brugervenlig grænseflade og oplevelse interagerer Genesis Hive og interagerer med brugerne i retning af at opbygge en rentabel Bitcoin-minedriftsoplevelse.

Desuden blev Genesis Hive bygget på hensigten om at overleve den ekstreme trussel fra markedsforholdene, med dette hjælper den dem, der ønsker at begynde at tjene bitcoin og fungerer som en tilsynsmand til at give beskyttelse og vejledning.

Programmører har bygget alle de nødvendige funktioner i et enkelt instrumentbræt med herculean-filtre og smarte meddelelser. Forbedringer er stadig i gang i håb om at blive mere succesrige og effektive for GM og online-samfundet.

Minedrift

Af sikkerhedsmæssige årsager og forbrugerbeskyttelse har GM kun frigivet ¼th information relateret til deres felter. Udsalg af kritisk information kan føre til en forstyrrelse af autoritet og dataoplysninger om Genesis Mining.

Enigma Ethereum Mine

Disse gårde er understøttet af smarte kontrakter og er designet specielt til Ethereum-projektet. Ved hjælp af Skrypt-algoritmen udvinder den via GPU (grafikkort) og indbyggede rigge for at opfylde specifikationerne.

Bitcoin Mining Facility

Ved hjælp af specialiseret hardware er det designet til at øge effektiviteten af ​​minedriftens ydeevne. Med denne valuta opdateres og ændres teknologien konstant.

Dash Minedrift

Ved hjælp af X11-algoritmen behandler den data ved hjælp af GPU (Graphic Processing Units) minedrift hardware i stedet for ASIC-enheder, der er brugt indtil i dag.

KOM I GANG MED GENESIS MINING

Sammenligning af Genesis Mining og andre Cloud Miners

Hashing24

Påstand om, at de blev etableret omkring 2012, afslørede H.24 deres hjemmeside omkring 2016. Især har dette firma ikke nogen minecentre eller datacentre alene, men snarere gået sammen med en velkendt udbyder BitFury, hvor det binder hashpower til brugerne. Dette giver tillid og et godt ry blandt brugerne om, at operationen er legitim.

Ved hjælp af H.24 demo-versionen hjælper det med at hjælpe brugerne med at lære om minedrift og at se, hvor meget der kan tjenes, men vil ikke nødvendigvis lade brugerne få overskud, men hovedsageligt brugt som læringskilde.

Uanset hvordan minekontrakter købes, opkræver H.24 et servicegebyr på $ 0,00033 pr. GH / s pr. Dag. Derudover er der også et engangsindtægtsgebyr for køb af hashkraft hos en bestemt vært.

Hashflare

Hashflare giver dig mulighed for at købe hashpower, der leverer en række SHA-256 og Skrypt-mønter som Bitcoin og Litecoin, Ethereum og Zcash. Brugere får friheden til at vælge deres egen minedrift.

Tilbyder variable gebyrer, som de er $ 0,0035 pr. 10 GH / s SHA-256 mønter og $ 0,005 pr. 1 MH / s Scrypt-mønter pr. Dag. Disse omkostninger vedrører ikke Ethereum-kontrakter, men snarere vil udbetalinger blive bestemt på den minedrift, brugeren har valgt, og hvor meget hashkraft, der skal være tildelt den..

Tidligere har minekontrakter været på ubegrænset basis for en garanteret hashrate, men nu tilbydes der kun tilbud til Bitcoin og Litecoin, hvilket skaber en barriere for brugeren at tjene overskud fra den oprindelige kapitalinvestering.

Hashnest

Hashnest blev lanceret i 2014 af Bitmain og har minedrift, der ligger rundt om i verden og udnytter dermed lav elektricitet. Webstedet tilbyder en PACMiC, dvs. udbetalingsaccelereret skyminekontrakt. Der er dog alternative metoder, som brugerne kan vælge, såsom at købe hashkraft fra Antminer-enheder med en hastighed på omkring 125 TH / s, mens de samtidig betaler et fast vedligeholdelsesgebyr på omkring $ 0,19 TH / dag.

Eobot

Udviklet og registreret i 2013 giver det en tofaktorautentificering, hvor brugeren kan få adgang til hans / hendes konto via en kode sendt via mail med adgangskoden.

Eobot tilbyder kontrakter fra en 24-timers periode til et 5-årigt interval. Webstedet tilbyder en estimator, der beregner den daglige fortjeneste efter køb af en bestemt mængde hashkraft. Vedligeholdelsesgebyrer opkræves $ 0,00021 GH / s pr. Dag, og kontrakter stilles til rådighed for alle typer kryptokurver.

Genesis Mining er en god sag for offentligheden og finder innovative måder at skabe et kløft mellem falske fiduswebsteder og legitime cloud-udbydere.

En af deres effektive metoder var at frembringe en visning med fuld adgang i deres minedrift, der navngav projektet: ‘Life inside a Bitcoin Mine.’ Sådanne initiativer tilskynder brugerne til at føle sig sikre og sikre på at vide, at hvis de vælger den bedste mulighed for at investere ind eller ej.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner