GunBot-arvostelu 2021 – huijaus vai todellinen tarjous?

Kryptovaluutat hallitsevat markkinoita ympäri maailmaa. Riippumatta siitä, mistä palvelusta olet kiinnostunut, huomaat, että sen voi ostaa erityisesti kryptovaluuttojen tai Bitcoinin kautta. Vaikka he ovat onnistuneet ylläpitämään vakaata seurantaa ympäri maailmaa, on vielä muutama epäjohdonmukaisuus, joka on pyyhittävä pois, ja aiomme laajentaa edelleen samaa tässä GunBot-katsauksessa. 

Esimerkiksi ihmiset eivät ole vieläkään varmoja siitä, mikä on paras tapa hankkia kryptovaluuttoja itselleen. Vaikka tämä ei ehkä tunnu kovin suurelta ongelmalta, siitä tulee ongelma, kun otetaan huomioon se tosiasia, että eri lähteistä aiheutuu omia erillisiä kustannuksia.

Asioiden selkeyttämiseksi on ilmeinen tosiasia, että jos päätät ostaa kryptovaluuttasi vaihtopalvelusta, valitsemasi vaihdon perusteella saatat päätyä kuluttamaan enemmän kuin mitä ostamiseen todella tarvitaan.

Vastaavasti, jos päätät ansaita kryptovaluuttoja louhimalla niitä omaan tahtiisi, saatat päätyä valitsemaan väärän kaivostyöläisen ja kärsimään merkittäviä tappioita. Siksi on välttämätöntä, että säilytät varovaisuuden ostaessasi tai myydessäsi kryptovaluuttoja.

Ja vaikka olisitkin onnistunut ostamaan erän kryptovaluuttoja, miten itse hoidat ja laajennat osuutesi. Kryptovaluutta-harrastajat ja talousasiantuntijat kertovat sinulle helposti, että vaikka kryptovaluutan ostaminen on vasta alustava askel, todellinen haaste alkaa, kun haluat laajentaa resurssejasi.

Se voidaan käytännössä saavuttaa vain kryptovaluuttakaupalla. Ja ellei sinulla ole merkittävää tietoa salausmarkkinoista, voit menettää huomattavan määrän resursseja, jos et ole varovainen.

Älykäs automatisoitu salausalgoritmi

Tällaisessa tilanteessa käy aivan ilmeiseksi, että tarvitset todella jonkun tai palvelun, joka voi tehokkaasti opastaa sinua kryptovaluuttojen verkkokaupassa. Salausvaluuttamarkkinat ovat satunnaisesti erittäin epävakaita areenoja, joissa vaihtelut ovat usein vaihtelevia, joista osa on luonteeltaan melko vakavia.

Aloitteleva elinkeinonharjoittaja, joka ei ole perehtynyt kovin hyvin skenaarioon, saattaa pudota mihin tahansa näistä vaihteluista ja menettää suuren osan resursseistaan. Pelastaaksesi itsesi sellaiselta kohtalolta, siellä on melko hyviä palveluita, jotka voivat tehokkaasti vähentää taakkaa paljon.

Nämä palvelut pyrkivät yksinomaan auttamaan sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi hallitsemalla täysin toimintasi kaupankäynnin osa-alueita. Yksi tällaisista palveluista on nimeltään GunBot, joka on yksinkertaisesti älykäs bottiohjelma, joka on ohjelmoitu yksinomaan hallitsemaan kauppojasi ja hoitamaan kaikki ostot ja myynnit. Sitä on itse asiassa kutsuttu yhdeksi parhaimmista bitcoin-kaupankäyntiroboteista!

Tässä Gunbot-katsauksessa pyrimme purkamaan GunBotin toiminnot ja toiminnan ja varmistamaan, että perehdytämme lukijan siihen, mikä se on ja miten se voi osoittautua pelinvaihtajaksi kryptovaluuttayrityksillesi. Menemme ensin yksityiskohtiin, mikä se todella on ja miten se toimii.

Lisäksi luetellaan ohjelmiston hinnoittelusuunnitelmat sekä tasainen vertailu palvelun etujen ja haittojen välillä. Koska peitettävää on niin paljon, sukelkaakaamme sisään.

Mikä on GunBot?

GunBot on automaattinen ja täydellinen salakirjoitusohjelmisto ja tietokonealgoritmi, joka on suunniteltu auttamaan sinua kryptovaluuttakaupan yrityksissä. Botti toimii Poloniex-pörssissä ja muissa vastaavasti suosituissa kryptovaluutan pörsseissä. Kehittäjä Gunthar De Niro loi, ja ohjelman ensimmäinen versio käynnistettiin jo joulukuussa 2016.

gunbot-arvosteluBotin ensisijaisiin tavoitteisiin kuuluu kryptovaluuttojen ostaminen ja myyminen sinulle määritetyllä alustalla ja vaihtopalvelut. Se toimii tekemällä älykkäitä päätöksiä puolestasi ja ostamalla aina, kun hinnat ovat alhaiset, ja myymällä, kun hinnat ovat jälleen nousussa. Tällä tavalla botti kerää jatkuvasti voittoja tilillesi ja harjoittaa kilpailukykyistä kauppaa tarvitsematta tehdä mitään työstä.


Vaikka jotkut lukijamme saattavat kiistää tosiasian, että samanlaista lähestymistapaa kaupankäyntiin voidaan käyttää jopa manuaalisen kaupankäynnin suhteen. Vaikka tämä saattaa olla osittain totta ja saattaa jopa toimia jonkin aikaa, botin hyödyntämisellä on melko selkeitä etuja, joita et löydä helposti manuaalisessa kaupankäynnissä. Näiden johtaja on se, että GunBot ei todellakaan lepää ja jatkaa voittojen keruuta 24/7, mikä ei ole mahdollista ihmiselle.

Täydellinen luettelo vaihtopalveluista, jotka GunBot tuntee ja jotka toimivat sujuvasti yhteistyössä, menee tältä: Poloniex, Binance, Bittrex, Binfinex, Kraken ja Cryptopia. Huomaa kuitenkin, että Cryptopia on tuettu vain ohjelmiston versioille 4.0 tai uudemmille.

Nyt toinen osa botista, joka on valmis yksinkertaistamaan kryptovaluuttakauppaa, jota ei nimenomaisesti vaadita käyttäjän tuntemaan ja joka on kuitenkin ilmoitettava sinulle, on se, että botti toimii tietyillä kokeilluilla testatut kaupankäyntistrategiat.

Nämä strategiat ovat valinneet käsin valmistajat, ja vaikka voit halutessasi lukea ne, on parasta, että jätät ne itse botille. Huomaa nyt, että kaikki nämä strategiat on valittu erityisesti siten, että satut saavuttamaan sijoituksesi maksimaalisen tuoton.

Nämä optimoivat kaupankäyntialgoritmin siihen pisteeseen asti, että menetät vähimmäisvaatimukset ja saavutat maksimin kaikissa tilanteissa. Muutaman näistä strategioista, jotka ovat tehokkaasti sisäänrakennettu botin algoritmiin, ovat Gain, Bollinger Bands, Step Gain, 1000Trades, Ping Pong ja Supergun.

Vaikka kaikki nämä strategiat toimivat samalla tavoitteella ja tuottavat enemmän tai vähemmän samat tulokset, mutta jos tekisit itse luojan sanoja, Gunthar De Niro, Bollinger Bands tai BB -strategia on optimaalisin erästä.

Toinen huomionarvoinen seikka, että sinun ei tarvitse noudattaa yksinomaan yhtä strategiaa kaupankäynnin aikana. Sinulla on pikemminkin vapaus sekoittaa ja sovittaa oman mukavuutesi mukaan, varsinkin kun työskentelet Poloniex-, Kraken- tai Bittrex-pörsseissä.

Voit esimerkiksi ostaa valuuttasi PingPong-strategian avulla ja myydä ne myöhemmin Gainin kanssa aina kun on oikea aika.

ALOITA GUNBOTilla

GunBot-hinnoittelu

GunBotin hinnoittelusuunnitelmat on muotoiltu huolellisesti sen varmistamiseksi, että käyttäjä saa rahalleen parhaan mahdollisen vastineen ja saavuttaa merkittävää tuottoa investoinneistaan. Hinnoittelusuunnitelmia on lukumääräisesti kolme, ja kaikilla kolmella on samanlaiset ominaisuudet.

Kaikki nämä maksut ovat nimittäin kertaluonteisia, ts. Kun olet maksanut sovitun summan, saat tosiasiallisesti GunBotin elinikäisen tilauksen ja voit käyttää sitä milloin tahansa. Toiseksi kaikki nämä kolme maksusuunnitelmaa antavat käyttäjälle joustavuuden ajaa rajoittamattomia pareja. Vaikka nämä olivat suunnitelmien yhtäläisyyksiä, on varmasti myös eroja.

Ainoa ero näiden kolmen välillä, tosiasiallisten kustannusten lisäksi, on tietysti se, että ne tarjoavat asiakkaalle vapauden toimia joko yhdellä, kahdella tai kolmella eri markkinalla tai vaihto-palvelulla. Alhaisin hinnoiteltu maksusuunnitelma, jonka hinta on 0,1 BTC, antaa käyttäjän käyttää bottiaan vain yhdellä markkina- tai vaihtopalvelulla, kun taas hinnat 0,2 ja 0,3 BTC antavat käyttäjän käyttää bottiaan kahdella tai kolmella vastaavasti.

Nyt käyttäjän on itse päätettävä, mikä suunnitelma sopii parhaiten, ja valita tehokkaasti sellainen, joka sopii täydellisesti heidän vaatimuksiinsa. GunBotin kanssa työskentelyssä on kuitenkin yksi tärkeä näkökohta, jonka sinun on tunnettava.

Kuvittele skenaario, jossa jokainen kryptovaluuttakauppias tilaa GunBotin itselleen ja on antanut kaiken kaupankäynnin tosiasiallisesti levätä GunBotin harteille. Vaikka tämä saattaa toimia alun perin, lopulta melkein kaikki vaihtopalvelun asiakkaat aloittavat GunBotin käytön, tilanne saattaa nopeasti laskea takaisin ensimmäiseen.

Loppujen lopuksi, mitä hyötyä on etuoikeudesta, kun kaikilla on pääsy siihen? Pian alkaa kokea tilanne, jossa GunBot toimii hyvin yhtä hyvin kuin aikaisemmin, mutta on lakannut olemasta yhtä tehokas pelkästään siksi, että kilpailee itsensä kanssa. Tämä mitätöi botin ostamisen edut.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia ollenkaan. Tämä johtuu siitä, että GunBotin valmistajat ovat keksineet tehokkaasti ratkaisun myös tähän. Gunthar aikoo pian julkaista uuden ja päivitetyn version GunBotista, jota kutsutaan nimellä GunBot Black Edition.

Nyt GunBotilla on uusi ja kokonaan päivitetty algoritmi, joka tehokkaasti trumpisoi nykyisen version jo käyttöön ottaman algoritmin. Siksi elinkeinonharjoittajat, jotka havaitsevat, että heidän nykyinen GunBot-osuutensa ei ole osoittautunut yhtä tehokkaaksi kuin haluaisivat, voivat aina valita päivitetyn Black Editionin ja paremmat mahdollisuudet kryptovaluuttakaupan menestykseen. On myös mielenkiintoista huomata, että tämän pian julkaistavan GunBotin Black Editionin voivat hankkia vain ne käyttäjät, joilla on jo olemassa oleva versio hallussa.

Plussat & Haittoja

Tämä GunBot-tarkastelu ei voi olla täydellinen ilman luetteloa palvelun tärkeimmistä eduista ja haitoista. Vaikka GunBot-ohjelmisto on automatisoitu algoritmi, jonka on tarkoitus tehdä kaikki työt puolestasi ja varmistaa, ettet kohdistu menetyksille kryptovaluuttakaupasta, on kuitenkin liitetty yksi asia, jonka sinun on tiedettävä.

Vaikka onkin totta, että tämän botin on tarkoitus hoitaa kaikki velvollisuutesi kauppiaana, sinun olisi silti parempi ja turvallisempaa valvoa jatkuvasti sen toimintaa ja varmistaa, että se toimii vaadittujen odotusten mukaisesti. Periaatteessa säännölliset arvioinnit ovat täysin välttämättömiä ja välttämättömiä.

Ja juuri tätä tarkoitusta varten on myös tärkeää, että GunBotia käyttävällä käyttäjällä on oltava jonkin verran taustatietoa ja kokemusta kryptovaluuttakaupasta. Jos ei, olet vaarassa menettää kryptovaluuttasi etkä myöskään tiedä mitä tehdä asialle.

Lisäksi botissa on melko laaja ohjelmisto sekä laitteistovaatimukset. Joten ennen kuin ostat sellaisen itsellesi, saattaa olla parasta tarkistaa nämä vaatimukset ja varmistaa, että järjestelmäsi täyttää kaikki ne.

Ensinnäkin, sinun on todella ladattava ohjelmisto heidän verkkosivustoltaan, minkä jälkeen sinun on suoritettava se tai henkilökohtainen tietokone. Jos et halua tehdä niin, sinua pyydetään myös ostamaan erillinen virtuaalinen yksityinen palvelin joko yhdestä heidän suositelluista toimittajistaan ​​tai yksinkertaisesti sellaiseksi, johon luotat.

Verkkosivustolta lataamasi ohjelmisto toimii helposti ja tehokkaasti kaikentyyppisissä käyttöjärjestelmissä, nimittäin Macissa, Linuxissa tai Windowsissa, edellyttäen, että lataat sen oikean version.

Muita laitteistovaatimuksia ovat vähintään 4 ydintä ja 4 gigatavua RAM-muistia ohjelman sujuvan suorittamiseksi. Jos järjestelmäsi ei ole samaa mieltä yllä olevien määritysten kanssa, botin suorittamisen aikana saattaa ilmetä huomattavia viiveitä ja vaikeuksia toiminnassa.

Vaikka GunBot tekee suurimman osan työstä itse, kun olet asentanut ohjelmiston ja olet valmis asentamaan sen vaihtoalustalle, sinun on määritettävä se itse ennen sen käynnistämistä. Ja määrittelemällä tarkoitamme päättämistä käytetyistä strategioista ja algoritmeista, joiden avulla bottia voidaan käyttää tehokkaasti. Siksi vähän taustatietoa näistä erilaisista strategioista ja vähän taustatietoja on oltava, jos aiot ostaa GunBotin itsellesi.

ALOITA GUNBOTilla

Johtopäätös

GunBot on yksi hieno tekniikka, joka tekee kaupankäynnistäsi varmasti helpompaa ainutlaatuisen toteutuksen ja hämmästyttävän hyvin ohjelmoidun ohjelmiston avulla. Se toimii kuitenkin parhaiten vain, jos annat sille vaaditun ympäristön ja perusolosuhteet tosiasiallisesti positiivisen muutoksen tekemiseksi, ja näin ei tapahdu, ellet opi tekemään älykkäitä päätöksiä, jotka ovat edun mukaisia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map