GunBot Review 2021 – En fidus eller en reel aftale?

Kryptovalutaer dominerer markeder verden over. Uanset hvilken tjeneste du er interesseret i, finder du, at den kan købes via kryptokurver eller specielt Bitcoin. Mens de har formået at opretholde en konstant følge over hele verden, er der stadig et par uoverensstemmelser, der skal udslettes, og vi planlægger at udvide yderligere på det samme i denne GunBot-anmeldelse. 

For eksempel er folk stadig ikke sikre på, hvad der er den bedste måde at gå til at erhverve kryptovalutaer for sig selv. Selvom dette måske ikke virker som et så stort problem, bliver det et problem, når man overvejer det faktum, at forskellige kilder har forskellige tilknyttede omkostninger..

For at gøre tingene mere klare er der den åbenlyse kendsgerning, at hvis du vælger at købe dine kryptokurver fra en udvekslingstjeneste, kan du med udgangspunkt i den udveksling du vælger ende med at bruge mere end det, der faktisk kræves til købet.

På samme måde, hvis du vælger at tjene kryptokurver i kraft af minedrift til dem i dit eget tempo, kan du ende med at vælge den forkerte minearbejder og pådrage sig betydelige tab. Således bliver det bydende nødvendigt for dig at være forsigtig, når du køber eller sælger kryptokurver.

Og selvom du med succes købte en gruppe kryptokurver, hvordan går du faktisk i gang med at vedligeholde og udvide din andel. Cryptocurrency-entusiaster og finansielle eksperter vil let fortælle dig, at mens køb af cryptocurrency kun er det indledende trin, begynder den virkelige udfordring, når du ønsker at udvide dine ressourcer.

Dette kan faktisk kun opnås gennem handel med kryptokurrency. Og medmindre og indtil du har betydelig viden om kryptomarkedet, kan du miste en betydelig mængde ressourcer, hvis du ikke er forsigtig.

En intelligent automatiseret kryptealgoritme

I et sådant scenario bliver det ganske tydeligt, at du faktisk har brug for nogen eller en tjeneste, der effektivt kan guide dig, når det kommer til onlinehandel med kryptokurver. Kryptovalutamarkedet er tilfældigvis en meget ustabil arena med hyppige udsving, hvoraf nogle er ret alvorlige.

En begynderhandler, der tilfældigvis ikke har været meget fortrolig med scenariet, kan muligvis falde for nogen af ​​disse udsving og ender med at miste en god del af deres ressourcer. For at redde dig selv fra en sådan skæbne er der nogle ret gode tjenester derude, som effektivt kan mindske din byrde meget.

Disse tjenester arbejder udelukkende mod at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale ved fuldstændig at styre handelsaspektet af dine operationer. En af disse tjenester går under navnet GunBot, som simpelthen er et intelligent bot-program, der udelukkende er programmeret til at styre dine handler og håndtere al køb og salg. Det er faktisk blevet kaldt en af ​​de bedste bitcoin trading bots!

I denne Gunbot-gennemgang tilstræber vi at afkode GunBots operationer og arbejde og sørge for, at vi gør læseren fortrolig med, hvad den står, og hvordan den kan vise sig at være en spilskifter til dine kryptovaluta-ventures. Vi går først ind i detaljerne om, hvad det virkelig er, og hvordan det fungerer.

Desuden viser vi prisplanerne for softwaren sammen med en jævn sammenligning mellem fordele og ulemper ved tjenesten. Da der er så meget at dække, lad os dykke lige ind.

Hvad er GunBot?

GunBot er en automatisk og perfektioneret kryptohandelssoftware og en computeralgoritme, der er designet til at hjælpe dig i dine kryptokurrencyhandelsprojekter. Bot fungerer på Poloniex-handelsbørsen og andre lignende populære kryptokurrency-børser. Oprettet af udvikleren Gunthar De Niro, og den første version af programmet blev lanceret helt tilbage i december 2016.

gunbot anmeldelseBotens primære mål inkluderer køb og salg af kryptokurver til dig på den udpegede platform og udvekslingstjenester. Den måde, det fungerer på, er ved at tage intelligente beslutninger for dig og altid købe, når priserne er lave, og sælge, når priserne er op igen. På denne måde samler boten løbende overskud til din konto og deltager i konkurrencedygtig handel uden at skulle udføre noget af arbejdet.

Nu mens nogle af vores læsere måske argumenterer over det faktum, at en lignende tilgang til handel kan anvendes, selv hvad manuel handel angår. Selvom det måske delvis er sandt og måske endda fungerer et stykke tid, har brugen af ​​en bot nogle ret klare fordele, som du ikke let kan finde i manuel handel. Hoved over disse er det faktum, at GunBot ikke rigtig hviler og fortsætter med at rive overskud 24/7, noget der ikke er muligt for et menneske.

Den komplette liste over udvekslingstjenester, som GunBot er bekendt med og fungerer problemfrit i samarbejde med, går omtrent som dette: Poloniex, Binance, Bittrex, Binfinex, Kraken og Cryptopia. Du skal dog bemærke, at Cryptopia kun understøttes til version 4.0 eller derover af softwaren.

Nu er et andet aspekt af boten, der er klar til at forenkle dit kryptokurrencyhandelsforetagende, et som ikke udtrykkeligt kræves for at være kendt af brugeren, og som alligevel skal informeres til dig, er det faktum, at boten fungerer på visse afprøvede testede handelsstrategier.

Disse strategier er blevet håndplukket af producenterne, og selvom du kan vælge at læse om disse, hvis du ønsker det, er det bedst, at du overlader dem til selve boten. Vær opmærksom på, at alle disse strategier er valgt specifikt, så du tilfældigvis får det maksimale afkast på dine investeringer.

Disse optimerer din handelsalgoritme til det punkt, at du står, du mister minimum og får maksimum uanset tilfældet. navnene på nogle få af disse strategier, som effektivt er indbygget i selve botens algoritme, er Gain, Bollinger Bands, Step Gain, 1000Trades, Ping Pong og Supergun.

Nu, mens alle disse strategier arbejder med det samme mål og mere eller mindre giver de samme resultater, men hvis du skulle følge ordene fra skaberen selv, er Gunthar De Niro, Bollinger Bands eller BB-strategien den mest optimale af partiet.

Et andet punkt, der er værd at bemærke, at du ikke behøver at udelukkende følge en enkelt strategi, mens du udfører din handel. Snarere har du endda friheden til at blande og matche efter din bekvemmelighed, især når du arbejder på Poloniex-, Kraken- eller Bittrex-børsen.

Du kan for eksempel købe dine valutaer ved hjælp af PingPong-strategien og senere sælge dem med Gain, når tiden er inde.

KOM I GANG MED GUNBOT

GunBot-priser

Prissætningsplanerne for GunBot er omhyggeligt udformet for at sikre, at brugeren får den maksimale værdi for sine penge og står for at få betydeligt afkast fra deres investeringer. Prissætningsplanerne er tre i antal, og alle tre har lignende egenskaber.

Alle disse betalinger vil nemlig være én gang i naturen, det vil sige, når du først har betalt det aftalte beløb, får du effektivt et livstidsabonnement på GunBot og er fri til at bruge det som du vil. For det andet giver alle disse tre betalingsplaner brugeren fleksibilitet til at køre ubegrænsede par. Mens disse var lighederne i planerne, er der sandsynligvis også forskelle.

Den eneste forskel mellem disse tre er naturligvis bortset fra de faktiske omkostninger det faktum, at de giver kunden frihed til at operere over enten et, to eller tre forskellige markeder eller udvekslingstjenester. Mens betalingsplanen til den laveste pris, prissat til 0,1 BTC, lader brugeren betjene deres bot på kun et marked eller en udvekslingstjeneste, kan de, der er prissat til 0,2 og 0,3 BTC, lade brugeren styre deres bot på et hvilket som helst to eller tre markeder.

Nu er det helt op til brugeren at beslutte, hvilken plan der passer dem bedst og effektivt vælge en, der passer perfekt til deres behov. Der er dog et vigtigt aspekt ved at arbejde med GunBot, som du skal være fortrolig med.

Forestil dig et scenarie, hvor hver kryptovalutahandler bestiller en GunBot til sig selv og effektivt har ladet alle deres handelsoperationer hvile på GunBots skuldre. Selvom dette muligvis fungerer oprindeligt, efterhånden som næsten alle kunder på en udvekslingstjeneste begynder at drive GunBot, kan situationen hurtigt falde tilbage til første række.

Når alt kommer til alt, hvad godt er et privilegium, når alle har adgang til det? Snart nok begynder vi at opleve en situation, hvor GunBot, selvom det fungerer lige så fint som før, er stoppet med at være lige så effektive, simpelthen fordi de er i konkurrence med sig selv. Dette ophæver effektivt fordelene ved at købe en bot.

Du behøver dog slet ikke bekymre dig. Dette skyldes, at producenterne af GunBot også har fundet en løsning på dette. Gunthar planlægger snart at frigive en ny og opdateret version af GunBot, som kaldes GunBot Black Edition.

Nu vil GunBot have en ny og helt opdateret algoritme, som effektivt vil trumfere den algoritme, der allerede er indført med den eksisterende version. Således kan de handlende, der finder ud af, at deres eksisterende GunBot ikke viser sig at være så effektive, som de vil have det, altid vælge den opdaterede Black Edition og forbedre deres chancer for at få succes med kryptokurrency. Det er også interessant at bemærke, at denne snart udgivne Black Edition af GunBot kun kan erhverves af de brugere, der allerede har den eksisterende version i besiddelse.

Fordele & Ulemper

Denne GunBot-gennemgang kan ikke være komplet uden at nævne nogle af de største fordele og ulemper ved tjenesten. Nu mens en GunBot-software er en automatiseret algoritme, der skal gøre alt arbejdet for dig og sikre, at du ikke møder nogen tab, når det kommer til handel med kryptokurrency, er der dog et problem forbundet, som du skal vide om.

Selvom det er rigtigt, at denne bot skal tage sig af alle dine ansvarsområder som en erhvervsdrivende, ville det stadig være bedre og mere sikkert for dig at konstant holde øje med dens aktiviteter og sørge for, at den fungerer efter de krævede forventninger. Grundlæggende er periodiske vurderinger og vurderinger helt nødvendige og vigtige.

Og til netop dette formål er det også vigtigt, at den bruger, der driver GunBot, skal have en vis baggrundsviden og erfaring inden for kryptokurrencyhandel. Hvis ikke, risikerer du at miste dine kryptokurver og heller ikke vide, hvad du skal gøre ved det.

Bot leveres også med noget ret omfattende software såvel som hardwarekrav. Så inden du går omkring med at købe en til dig selv, kan det være bedst at tjekke disse krav og sikre, at dit system opfylder dem alle.

Først og fremmest skal du faktisk downloade softwaren fra deres websted, hvorefter du bliver bedt om at køre den eller din personlige computer. Hvis du ikke ønsker at gøre det, bliver du også bedt om muligheden for at købe en separat virtuel privat server, enten fra en af ​​deres anbefalede leverandører eller blot en, som du stoler på.

Den software, du downloader fra webstedet, kører let og effektivt på alle slags operativsystemer, nemlig Mac, Linux eller Windows, forudsat at du downloader den korrekte version af det.

Andre hardwarekrav inkluderer et 4-core minimum og 4 gigabyte RAM for at køre programmet problemfrit. Hvis dit system ikke er enig med ovenstående specifikationer, kan du støde på mærkbare forsinkelser, mens du kører bot og står over for vanskeligheder i operationer.

Desuden, selvom GunBot gør det meste af selve arbejdet, skal du selv konfigurere det, når du har installeret softwaren og er klar til at implementere det på en udvekslingsplatform. Og ved at konfigurere mener vi at beslutte, hvilke strategier der skal bruges, og hvilke algoritmer der effektivt skal betjene boten på. Dette er grunden til, at lidt baggrundsinformation om disse forskellige strategier og lidt baggrundsviden er must, hvis du planlægger at købe GunBot til dig selv.

KOM I GANG MED GUNBOT

Konklusion

GunBot er en fin teknologi, der helt sikkert gør dine handelsprojekter meget lettere ved sin unikke implementering og utroligt velprogrammerede software. Det fungerer dog kun bedst, hvis du giver det det krævede miljø og de grundlæggende indledende betingelser for rent faktisk at foretage en positiv ændring, og det sker ikke, medmindre du lærer at tage intelligente beslutninger, der er i din bedste interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner