HODL: Hvad er det? + Andre Must-Know Vilkår i Crypto World

Da jeg først begyndte at komme ind i kryptokurrency mere alvorligt, blev jeg sprængt væk af alle de udtryk, som folk brugte. De kastede ord som HODL og forskellige forskellige dyrenavne rundt. Nu hvor jeg har mere viden om handel og blockchain generelt, finder jeg mig selv ved at bruge dem hele tiden.

Da der har været en oversvømmelse af nytilkomne i kryptoverdenen for nylig, tænkte jeg, at jeg ville lave en kryptovalutaordbog – ja, slags.

Hvis du er havnet her efter at have deltaget i en kryptosamtale og følt dig udeladt på grund af de vilkår, de brugte, eller ikke ønsker at komme ud som helt inkompetente i en fremtidig samtale om kryptokurrency, her er en liste over de 12 af mest almindeligt anvendte kryptoord.

Hvad er HODL eller HODLING?

En hodler er en person, der har en kryptokurrency i lang tid i håb om, at den går op i værdi. At holde er det samme som hodling. Udtrykket blev opfundet af et forumindlæg kaldet ”JEG HODLER”På Bitcoin Talk forum, hvor en fyr, der hedder GameKyuubi, taler om, hvor dårlig en erhvervsdrivende han er (han er tydeligvis meget beruset). Samfundet assimilerede det i deres ordforråd, og det er nu en løbende kneb blandt alle kryptohandlere.

HODL – “Vent i kære liv”

Så for at konkludere betydningen af ​​HODL siger dem, der foreslår dig at HODL, eller HODLER en krypto selv, grundlæggende at de forudsiger, at kryptoen stiger i pris og giver dem overskud i fremtiden (de antyder ikke hvornår, selvom).

HODL var en tastefejl, der er blevet den mest almindelige verden i kryptokurrency-samfundet.

12 vilkår Hver kryptovalutadag, som erhvervsdrivende skal vide!

1. FOMO

Føre Of Mudstedelse Oud. Frygten for at gå glip af en bestemt mønt eller på hele kryptokurrencymarkedet er enorm på grund af kryptokurrencymarkedets karakter. Man kan se enorme afkast, uanset hvilken mønt du investerer i (medmindre det er en shitcoin), da stort set alle kryptoer bliver hypede op på grund af hvor populær bitcoin og kryptokurrency bliver. Dette skaber mange muligheder for at blive rig, men også en masse frygt.

FOMO er frygt for at gå glip af mønternes stigning. Dette er også det, der skaber disse massive vækstrater. Når folk ser, at en mønt er steget med 20% i pris, vil de ikke gå glip af den, der potentielt kan 10 gange, hvis ikke mere, så de går ind – på grund af frygt for at gå glip af.

Udtrykket kan anvendes på sociale begivenheder og mange andre ting i livet.

Som defineret af ScienceDirect i en rapport om FoMO, “Defineret som en gennemgribende frygt for, at andre kan have givende oplevelser, hvorfra man ikke er fra, er FoMO præget af ønsket om konstant at være forbundet med det, andre gør.” – ScienceDirect

2. ATH

ENll Tjeg mig High. Det punkt, hvor en kryptokurrency når den højeste markedspris, den nogensinde har haft. Dette er normalt hvor FoMO sparker ind for de fleste mennesker. Hvis du handler, er dette den tid, du skal passe på, at den rammer modstanden og dypper (generelt).

3. Bjørn

Bear er en, der tror, ​​at en bestemt aktie (og i dette tilfælde kryptokurrency) falder og derfor tjener på at sælge og købe tilbage efter dip. Det er et udtryk, der bruges af Wall Street til at tale om aktier og markeder. Da handel virkelig køber lavt, kan salg høj også bruges, når der også handles kryptoer.

4. Bull

Dette er det nøjagtige modsatte af bjørn, en tyr er en, der tror, ​​at markedet vil gå op. De skænker deres mønt, da de tror, ​​at det vil gå op, og at de kan sælge det til mere senere.

5. Hval

Hvaler er dem med fede lommer. Vidste du, at 1.000 mennesker ejer mere end 40% af markedet for kryptokurrency (kilde)? Det er de hvaler, der kan sælge deres kryptoer for at manipulere markedet (markedsprisen falder, da lydstyrken falder) – så køber de tilbage til et lavere prispunkt. Der er to typer hvaler; hausse og baishval.

6. Bearwhale

En bjørnhval er en hval, der er bearish (tror markedet vil gå ned).

7. Taskeholder

En taskeholder er en, der købte en mønt og tænkte, at den ville gå op, og at de ville få hurtig fortjeneste, men den gik faktisk ned, og nu sidder de fast med låst i deres kapital i den specifikke mønt. De er nu nødt til at finde ud af, om de skal hodle til, at prisen er højere, end da de købte den, eller sælge den med tab og frigøre deres kapital (for at investere i en anden valuta).

8. Rekt

Dette er nogen, der har lidt et stort tab, når de køber en mønt, og derefter gik den ned. Dette sker for os alle, vi tager dårlige beslutninger, som ender med at koste os en masse penge. Det vigtigste er, at vi altid stræber efter at minimere risikoen for at blive ødelagt (eller rekt) ved at indstille stoptab og udføre korrekt grundlæggende analyse og / eller teknisk analyse.

9. Til månen

Når nogen er bullish på en mønt, har de en tendens til at sige, at den vil “måne”. Dette betyder, at mønten spidser og går op “til månen”.

10. Addy

Selvom jeg aldrig selv har hørt om dette, har nogle mennesker spurgt mig, hvad det egentlig betyder. Så jeg lavede nogle googler, fordi de helt klart var alt for dovne til at gøre det. Det refererer til adressen på din Bitcoin-tegnebog eller anden kryptovaluta-tegnebogadresse.

11. FUD

Frygt, usikkerhed og tvivl. Dette refererer til de investorer, der er usikre på, hvad fremtiden kan bringe. Nogle siger, at medier, der rapporterer om Bitcoin eller andre mønter, spreder “FUD” ved at sprede falske oplysninger om visse aspekter af kryptokurrency.

12. Choyna

Choyna, eller Kina, som det faktisk kaldes, er en stor indflydelse på kryptokurrencymarkedet, og hvordan den kinesiske regering handler i høj grad påvirker markedsprisen på verdensplan. Det er også det dominerende land, når det kommer til minedrift og handelsteknologi. Ordet “Choyna” er påvirket af den måde, Donald Trump udtaler “Kina” på.

Resumé

Kender du andre ord, jeg skal medtage på denne liste, eller tror du, at jeg har fortolket et ord forkert? Uanset hvad der er tilfældet, bedes du kommentere nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner