Huolestuttava arvostelu – rehellinen mielipiteemme

”Antaa työskenteleville ihmisille yksinkertainen, oikeudenmukainen ja turvallinen foorumi heidän työnsä arvon vaihtamiseen. Usein suurimmat ongelmamme kiertävät rahaa, sen ansaitsemista ja kuljettamista. Olemme omistautuneet vapauttamaan ihmisten voiman rakentamalla tulevaisuuden globaalin vertaismaksujärjestelmän. Paxful on PayPal Uber ja kansojen Wall Street. “

Aivan kuten Changelly ja CEX.IO tarkistettiin aiemmin, aiomme myös käydä syvällistä Paxful-vaihtoa, jossa tutkimme eri osioita ja alueita, joilla se voi olla tärkeää sinulle käyttäjänä ja miten voit sijoittaa arvokkaat hyödykkeesi oikealla tavalla tässä Paxful-katsauksessa.

ALOITA PAXFUL

Paxfulin tausta

tuskallinen arvosteluYhdysvalloissa sijaitsevan yrityksen perusti vuonna 2015 joukko kehittäjiä, jotka pyrkivät aloittamaan ja luomaan vertaismarkkinoiden, joiden avulla kauppiaat (ostajat ja myyjät) pystyivät kommunikoimaan erilaisten kaupankäyntimahdollisuuksien kiinnittämisen jälkeen. Paxfulin parissa työskentelevä tiimi pyrkii luomaan ja tukemaan yksinkertaista, oikeudenmukaista ja turvallista alustaa, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa kaupan arvoa.

Sivusto toimii maailmanlaajuisena vertaisverkko-maksulogistiikka-alustana ja auttaa Bitcoin-kauppoja vastaavalla tavalla kuin Ebay edistää päivittäistavaroiden kauppaa. Sivusto toimii välimiehenä tai välittäjänä kiinnostuneiden osapuolten välillä ja luo tilaa käyttäjilleen yhteydenpitoon tai tehokkaaseen viestintään.

Paxful näyttää olevan tunnettu valinta Bitcoin-kaupan mahdollistamiseksi, koska sivusto tarjoaa käyttäjäystävällisen kokemuksen ja tarjoaa myös useita erilaisia ​​maksutapoja, jotka löytyvät tai ovat saatavilla verkossa. Eri maksuvaihtoehtoja ovat pankkisiirto, luotto- tai maksukortti, PayPal, MoneyGram ja Skrill.

Samoilla perusteilla näiden menetelmien ohella käyttäjät voivat päättää ja tehdä ostoksia hyödyntämällä lukuisia lahjakortteja, kuten Amazon ja iTunes. Kaikki nämä vaihtoehdot mahdollistavat Paxfulin olevan sopiva sivusto kaupankäynnille (Bitcoinin ostaminen ja myyminen) useilla tapahtumilla.

Kuinka se toimii?

Paxfulin käytön aloittamiseksi käyttäjät voivat ottaa yhteyttä sivustoon ja valita helposti minkä tahansa määrän Bitcoinia, jonka he haluavat ostaa yhdessä paikallisen valuutan kanssa. Bitcoin-summa näytetään sitten näytöllä edellisten vaiheiden syöttämisen jälkeen..

Siirtyminen tilin luomisen jälkeen; käyttäjillä on oikeus etsiä käytettävissä olevia Bitcoin-myyjiä verkossa. Hae luokista, jotka ovat yhteinen ja avoin kompromissi eri valuuttatyypeistä ja erilaisista maksutavoista.

Tämän jälkeen käyttäjät voivat tutkia kaikkia tehtyjä ja avoimia tilauksia; melko monet toimittajat ovat käytettävissä. Siksi hyväksyttävin myyjä voidaan tavoittaa katsomalla erilaisia ​​hyväksyttyjä maksutapoja, tilauksen vähimmäis- ja enimmäismääriä sekä hintaa. Käyttäjät voivat myös ennakoida myyjän palautearvostelua ja tilihistoriaa sopiakseen heidän sopivuudestaan.

Kun käyttäjä etsii ja etsi sopivan toimittajan, on todennäköisesti aloitettava kauppa valitsemalla Osta-vaihtoehto. Tällöin on pakollista päättää ostettavan summan määrä ja viimeistellä se. Tämä johtaa escrow-palvelun avaamiseen ja chat-vaihtoehtoon, joka saa käyttäjän kommunikoimaan suoraan myyjän kanssa ja keskustelemaan myöhemmin kaupasta yksityiskohtaisesti.

Kun kauppa on ratkaistu ja käyttäjä on suorittanut maksunsa, hän voi napsauttaa “Merkitse maksetuksi” ja pitää Bitcoin-siirto kyseisen käyttäjän Paxful-lompakkoon. Kun tämä on saavutettu, käyttäjät voivat sitten hyödyntää Bitcoinin käyttöä kaikin mahdollisin tavoin.

Käyttäjille, jotka ovat sivuston vierailijoita eivätkä ole luoneet tiliä, näytetään sitten vaihtoehtoinen tai muu tapa ostaa kolikoita. Valittuaan valuutan ja tietyn summan, jonka he haluaisivat ostaa, kävijät voivat seurata annettuja ohjeita voidakseen luoda ostoksensa kokonaan ja onnistuneesti.

Paxfulin kautta ostettu Bitcoin on melko helppo kokemus. Lisäksi sivusto tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman maksutapoja, tämän lisäksi sivusto ei peri mitään maksuja sellaisenaan suoraan ostajalta, kun Bitcoinia ostetaan heiltä. Toisaalta käyttäjälle aiheutuu maksu, jonka myyjä on erityisesti päättänyt ja valinnut. Tämä maksu voi riippua valtavasti käytetystä maksutavasta riippuen. Erittäin kalliita maksuja voi aiheutua myös lahjakortilla maksamisesta

Sivustolla katsotuille jälleenmyyjille peritään 1%: n maksu, jossa on myös minuutin kaivosmaksu, jonka jälleenmyyjä maksaa, kun Bitcoin lähetetään tietystä osoitteesta toiseen. Verrattuna Localbitcoins; Paxful hoitaa vertaisverkkokauppaa ja hyödyntää myös lukuisia keskeisiä piirteitä, joissa korkean käytettävyyden tasoa yritetään ja taataan.

Miksi Paxful?

 • Ei kauppiasmaksuja: Kauppiaat maksavat 0% kaikesta myynnistä. Hintojen osuus on otettu myyjiltä.
 • Valtavat uudet markkinat:  Hanki pääsy 2,5 miljardiin valitettavaan ihmiseen, joilla ei ole pääsyä rahoituspalveluihin maailmassa.
 • Ei takaisinperintää: Myyjät suojaavat kauppiaita kaikenlaisilta riskeiltä.
 • Turvallinen ja luotettava: Käytä suojattua tunnusta käyttäjien suojaamiseksi kyberhyökkäyksiltä.
 • Radikaali tuki: Asiakastuki on saatavana kaikkina päivinä.

Plussat

 • Helppokäyttöisyys
 • Laaja valikoima maksutapoja
 • Vakiintuneet luokitukset
 • Useita vaihtoehtoja päätöksenteon tekemiseksi

Haittoja

 • On oltava tarkkaavainen ja valppaana kyberhyökkäyksille ja muille ongelmille
 • Asiakastuki näyttää olevan hitaampaa kuin saarnattu
 • Sivuston perimät korkeat maksut

Avainominaisuudet

Paxful antaa ostajille ja myyjille mahdollisuuden aloittaa maksutapahtumat ilmiömäisen maksutavan avulla. Nämä sisältävät:

 • Käteistalletukset
 • Luotto- ja maksukortit
 • Lahjakortit
 • MoneyGram
 • Kansallinen pankkisiirto
 • PayPal
 • Western Union

Sivusto sisältää myös lukuisia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan ja varmistamaan turvallisempi kaupankäynti:

 • Rahastojen turvallisuus – Paxful luo lompakoita, jotka varaavat varoja käyttäjän rekisteröidessä tilille. Tämä lompakko toimii tehokkaasti varojen varastoimiseksi ja siirtämiseksi sivustolle. Paxfulin palvelimia seurataan ja ylläpidetään suhteessa pankkitoimintoihin, jotka ovat huipulla turvallisuuden kannalta.
 • 2-tekijän todennus – turvallisuuden takaamiseksi lompakot tarvitsevat monimutkaisia ​​salasanoja ja kaksivaiheisen todennuksen. 2FA: n rekisteröinti auttaa käyttäjien lompakoita suojaamaan ja tukee ylimääräistä suojausta kyberhyökkäyksiltä, ​​erityisesti hakkereilta.
 • Escrow-palvelu – Kun käyttäjät käyvät kauppaa sivustolla, kaikki varat luokitellaan talletustiliin, kunnes molempien osapuolten osapuolet vahvistavat, ovatko kaikki kaupan osat. Tätä tulkitaan menetelmänä elinkeinonharjoittajien suojaamiseksi ja mahdollistamaan sujuvampi liiketoimet.
 • Maine luokitukset – Toiminnan perusteella kaikille kauppiaille annetaan lisäksi sijoitus; palauteluokitukset, kaupankäynnin historia tehdään avoimiksi ja katsottavaksi yleisölle.
 • Asiakas Tuki – Paxfulin tukijärjestelmä toimii ymmärrettävänä ohjauksena, jossa tukitiimillä on yleensä nopea vasteaika. Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä tukitiimiin useilla eri tavoilla, kuten suoraviestillä, sähköpostilla, puhelimella ja sosiaalisella medialla.

On huomattava, että Paxful on edelleen edullinen vaihtoehto matalien palkkioiden vuoksi. Vaikka sivuston toimittajat veloittavat Localbitcoineista enemmän Bitcoineja verrattuna tunnetumpiin keskitettyihin pörsseihin yleensä.

Vertaismarkkinoilla myyjät päättävät usein tuottaa voittoa korottamalla myyntihintoja kohtuullisesti. Tavallisesti toimittajat etenevät kohti riskiä myydä Bitcoin eri käyttäjille, jotka saattavat yrittää aloittaa takaisinperinnän (luotto- / maksukortilla tai PayPalilla) tämän tuloksen vuoksi; hinnat nostetaan paljon korkeammalle alustalla, jotta riski pienenee.

Huomioon otettavat asiat

Paxful hoitaa hajautettua Bitcoin-vaihtoa, ja kaikkien käyttäjien on välttämätöntä integroida erityiset turvatoimet ja menettelyt ollessaan sivustolla kokemuksen luomiseksi kivuttomasta kaupankäynnistä. Sivusto on luonut ja kehittänyt hyvän sijoituksen arvokkaaksi paikaksi Bitcoinin kaupassa (ostamisessa ja myymisessä); vaikka Paxfulin laaja valikoima ratkaisuvaihtoehtoja vetoaa myös lukuisiin huijareihin, jotka keskittyvät huijaamaan ammattimaisesti toimivia kauppiaita. Seurauksena on ennen kaikkea:

Seuraa toimittajan profiilia lyhyesti ja todista, ovatko ne hyväksyttäviä käsitellä. Aina kun mahdollista, etsi aina myyjiä, joilla on hyvämaineinen ja virallinen tili sekä korkea positiivinen palaute. Luotujen tilien tulisi olla kokenut vuoden aikana, ja vähintään 98%.

Viesti myyjään ja hae vaihtoa alustan kautta. Ei ole pakollista neuvotella ja asettaa ulkoisia kauppoja myyjien kanssa, koska se mitätöi turvatalletuspalvelun ja luo mahdollisuuden huijauksiin. On myös huomattava, että pitää kiinni yhteyden muodostamisesta Paxful-viestiruudun kautta ja pidättäytyy lähettämästä viestejä sähköpostitse, matkapuhelimena tai tekstiviestinä.

Kuvaile vaatimukset mahdollisimman paljon ja korosta mahdollisesti löydettyjä asioita. Yleensä hinnat vaihtelevat käyttäjän valitsemien maksutapojen mukaan ja voivat myös riippua suuresti, joten vahvista hyväksyttävä tarjous.

Päätä maksutavasta, joka tarjoaa hyvän suojaustason. Huijarit suosivat käteisellä ostettuja lahjakortteja, koska niitä on vaikea jäljittää. Jos käyttäjä joutuu minkäänlaisiin ongelmiin luotto- tai maksukortin käytön, PayPalin tai ehkä jopa pankkisiirron jälkeen, hänellä on ylimääräinen suojaustaso.

Yhteydenotto asiakastukeen ja foorumin käyttö, jos on ongelmia tai jos sinulla on kysyttävää tarjouksista. Vaikka koko prosessi saattaa tuntua melko suoralta ja yksinkertaiselta, on aina todennäköistä, että käyttäjät kohtaavat tällaisia ​​ongelmia. Siksi on suositeltavaa käyttää käytettävissä olevia resursseja.

Julkiset tuskalliset arvostelut & Lausunnot

Paxful on yksi mutkattomista menetelmistä Bitcoinsin saavuttamiseksi, ja sivusto varmistaa, että osto-myynti-kauppa on kaikkien tietokoneiden käytettävissä. Paxfulin käyttäjille ei ole olemassa rajoituksia kolikoiden ostamiselle ja myymiselle, koska käyttäjillä on täydellinen vapaus päättää tunnistetodistuksen määrästä, jota he voivat käyttää kaupoissa. Valaisemaan enemmän Paxfulia, käyttäjillä on oikeus tehdä erilaisia ​​ostoksia tällä hetkellä käytettävissä olevien valtavien maksuvaihtoehtojen kautta..

Suuri osa sivuston houkuttelevista oivalluksista johtuu siitä, että se tarjoaa paljon joustavuutta maksujen suhteen. Mutta kun käyttäjä käyttää sivustoa, on tärkeää huomata, että sivustolla on korruptoituvia ja vääriä ostajia ja myyjiä, joiden pääohjelmana on huijata kauppiaita, jotka ovat laillisia.

Tämä on tärkein haittapuoli käytettäessä sivustoa ja Paxfulin takana oleva yditiimi varmistaa laajan asiakastuen. Lisäksi tiimi käyttää ponnisteluja foorumi- ja resurssiosastolle, joka varmistaa käyttäjille ilmoituksen ja päivityksen kaikesta, mitä sivustolla tapahtuu.

Käyttäjille, jotka haluavat käydä kauppaa Bitcoinilla samalla kun käyttävät maksupalveluja, kuten PayPal, MoneyGram ja Skrill, Paxful on taka-vaihtoehto. Maksuvälineiden suuremman joustavuuden hyödyntämiseksi käyttäjien on oltava valmiita maksamaan markkinoiden hintojen ulkopuolella, koska myyjät päättävät asettaa Bitcoinille enemmän kuin muille valtavirran pörsseille..

Johtopäätös

Paxful on hyvin luokiteltu menetelmä yksilöiden kaupankäynnille Bitcoinilla, ja se on edelleen monipuolinen vaihtoehto monille Bitcoin-yhteisön käyttäjille. Sivusto tarjoaa ostomahdollisuuksia käyttäjille, jotka eivät yleensä ole onnekkaita ostamaan Bitcoinia.

Tämän seurauksena se on suositeltava valinta sekä uusille että asiantunteville ja kokeneille kauppiaille. Tästä huolimatta Paxful-käyttäjien tulisi pystyä ymmärtämään kaikki tarvittavat resurssit toimittajien todentamiseksi ja toimimaan tavalla, joka varmistaa suojauksen ja turvallisuuden kaikkina aikoina..

ALOITA PAXFUL

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner