Hur man köper Bitcoin med Electrum – Electrum Wallet Guide

Att köpa Bitcoins är inte ett krångel längre. Vi har bokstavligen hundratals alternativ att välja mellan. Det spelar ingen roll om du föredrar kryptovalutor eller plånböcker, det finns något för alla. Om vi ​​säger att du väljer att köpa dina Bitcoins via en växlingstjänst, har du ett varierat utbud av alternativ som Coinmama, Coinbase eller CEX.io, som alla är lika effektiva för att kanalisera dina medel på rätt sätt och ge dig det bästa service för dina ansträngningar.

Annars, om du tror att plånböcker kan tjäna dig bättre, välj helt enkelt en från listan över de bästa plånböckerna som finns på marknaden idag. Det finns Electrum, Ledger, Trezor och många fler att välja mellan, som alla är lika väl rustade för att ge dig de bästa tjänsterna till de mest ekonomiska priserna. Men vilken bör du verkligen gå efter?

Kommer en plånbok att visa sig vara mer lönsam, och om ja, vilken är det bästa valet för dig? För att svara på sådana frågor och mer syftar den här artikeln till att ge några spännande fakta och vägleda dig om den övergripande processen att köpa Bitcoins med en av de mest effektiva och funktionsrika kryptovalutaplånböckerna i dag, Electrum-plånboken..

Att köpa Bitcoins med Electrum

Köp bitcoin med electrumSom en av de mest populära och mest använda kryptovalutaplånböckerna har Electrum en ganska betydande andel på marknaden. Den har en väletablerad konsumentbas som expanderar varje dag, och de befintliga kunderna kan omöjligen vara nöjdare med den service de erbjuds.

Electrum är en av de få Bitcoin-plånböcker som finns på marknaden idag som har lyckats hitta en bra balans mellan användarvänlighet och expertfunktionalitet..

Vad detta betyder är att den här plånboken inte bara är bra för erfarna användare som letar efter avancerade funktioner och funktioner utan också fungerar lika bra för användare som är nya inom kryptovaluta-genren och som för närvarande lär sig trick av handeln.

Men vet du att Electrum också fungerar bra som en kanal för att köpa Bitcoins? Det är rätt, förutom att använda den för att lagra dina Bitcoins, kan du även använda den för att köpa dem från olika plattformar. Det är en funktion som inte många andra Bitcoin-plånböcker är villiga att erbjuda, och en del av anledningen till att Electrum-plånboken är så bra.

Men för att förstå hur du får göra det och för att utnyttja plånbokens fulla potential måste du först förstå hur den fungerar helt till grunderna och också ta en titt på steg för steg-proceduren som du kan använda för att köp kryptovalutor för dig själv. I den här artikeln strävar vi efter att göra exakt det.

Electrum: Inställning

För att alla applikationer ska fungera på bästa möjliga sätt är det viktigt att ha den senaste versionen av den installerad på ditt system. Utvecklare har ett tufft jobb att utföra. Det är inte som om de får bygga en applikation och sedan vara färdiga med den. För i den hårda konkurrens som våra marknader har blivit idag, måste de fortsätta att uppfinna sig själva och sin produkt. Så är fallet med plånböcker också.

Medan Electrum släpptes med ganska minimala funktioner inledningsvis, fick det senare några riktigt spelförändrande uppdateringar och blev den applikation som det är idag. För att hålla jämna steg med tiden och utnyttja plånbokens fulla kapacitet rekommenderar vi starkt att du uppgraderar till den senaste versionen innan du börjar med någonting.

En stor funktion som Electrum är värd för är dess mångfald. Medan vissa applikationer eller plånböcker endast är tillgängliga för ett utvalt antal användare, har utvecklarna av Electrum gjort det till en punkt att släppa Electrum så att nästan alla typer av användare har tillgång till det och är fria att njuta av sina tjänster.

Efter samma känslor är Electrum tillgängligt för alla typer av operativsystem, det vill säga det är tillgängligt för Mac, Windows och Linux också. Du behöver bara hitta den version av plånboken som motsvarar det operativsystem du använder och sedan ha den installerad på ditt system. Se dock till att du har laddat ner den senaste versionen av plånboken.

Android-användare behöver dock inte bli besvikna eftersom Electrum-plånboken finns tillgänglig på Android-plattformen också. Electrum-mobilversionen har skapats med lika mycket uppriktighet som skrivbordsversionen. Den implementerar nästan alla funktioner och är lika snabb och bekväm med sina tjänster.

Nu enligt den faktiska installationen av programmet beror allt på vilken version av Electrum du har installerat och vilket operativsystem du använder på din dator. Det är dock extremt enkelt i båda fallen och kräver bara att du följer instruktionerna på skärmen. När du är klar med installationsprocessen måste du starta programmet.

Så snart du gör det får du en fråga som ber dig att göra ett val. Du får antingen skapa en ny plånbok eller så kan du återställa en tidigare plånbok. Eftersom vi är nya på plattformen just nu väljer du bara det första alternativet, det vill säga att skapa en ny plånbok och klicka på nästa utan att störa de andra standardinställningarna.

Nästa steg råkar vara en ganska viktig del av processen. På nästa skärm kommer fönstret som visas att ditt plånboksgenereringsfrö innehåller. Plånboksgenereringsfrön är som en adress till din plånbok som du och du själv måste känna till. Det kommer att vara en rad på tretton ord som du behöver antingen memorera eller anteckna någonstans mycket noggrant och säkert.

Observera att denna sträng är avgörande eftersom den kommer att användas för att återställa din plånbok om något slags problem uppstår som ett allvarligt systemfel eller programfel och du förlorar åtkomst till din plånbok. Men förutom att återhämta sig, om du råkar förlora din plånboksproduktion och den hamnar i fel händer, kan den också potentiellt användas för att exakt återskapa din Bitcoin-plånbok och stjäla eller använda alla Bitcoins i den.

Av denna anledning är det viktigt att vara försiktig så att du inte tappar utsäde och att du alltid har det inom räckhåll om du behöver återställa din plånbok.

När du är klar med allt detta får du en uppmaning att ställa in ditt lösenord. Nu är lösenordet till din Electrum-plånbok nästan lika viktigt som ditt lösenord för internetbank, så du borde behandla det med samma omsorg. Se till att inte förlora det eller glömma det.

När ditt lösenord har ställts in är du officiellt klar. Nu får du en tom skärm. Medan skärmen för närvarande är tom så snart du börjar göra transaktioner kommer detaljerna för respektive transaktion att visas på den här skärmen i kronologisk ordning.

Nu måste du gå vidare och börja göra dina egna transaktioner. För att få en viss mängd Bitcoins i din plånbok måste du först ha en adress. Den här adressen kommer ungefär som din e-postadress, förutom att den inte är unik och du har flexibiliteten att ändra den som du vill.

När du klickar på alternativet Ta emot i Electrum-gränssnittet kommer du att omdirigeras till en skärm där du måste ange en adress för att ta emot mynt. Under fliken mottagning kommer du att få en lång lista, som alla kommer att vara en kombination av siffror och tecken. Vad du behöver göra är att välja en från den här listan, och listlistan kommer då att fungera som den adress där du kommer att få mynt. För närvarande kan du välja den första och gå vidare.

Hur man köper BTC

Nu för att komma till kärnan i artikeln, det är att köpa Bitcoins genom dina Electrum-plånböcker. Detta kan komma som en överraskning för de flesta av våra läsare, men att byta Bitcoins mot riktiga pengar, eller till och med vice versa, är faktiskt en knepig process att hantera. Det finns en hel del risker inblandade och en hel del saker att tänka på. Men du behöver inte oroa dig, för i den här artikeln kommer vi att vägleda dig och hjälpa dig att kringgå alla svårigheter som kan uppstå i processen.

Den verkliga frågan för utbyte av verklig valuta till Bitcoins är att de utbytta tokens är helt anonyma. Således är sådana transaktioner vanligtvis ganska benägna att lura och bedrägerier. Och detta är precis anledningen till att företag som handlar i sådana transaktioner och hjälper kunder att köpa Bitcoins i utbyte mot pengar är så speciella om användarnas identitet..

Du måste också vara försiktig med människor, tjänster eller organisationer som hävdar att du byter dina Bitcoins mot pengar utan att be om någon form av identitetsbevis eller detaljer som adressbevis. Oftare än inte tenderar sådana erbjudanden att vara bedrägerier för att lura människor.

När du har initierat transaktionen på en valutatjänst efter eget val och se till att du anger adressen till din Electrum-plånbok, får du ett meddelande som säger väntande transaktion. Det kan ta lite tid, men ganska snart kommer transaktionens status att ändras från väntande till lyckad. Detta händer så snart Bitcoin-nätverket bekräftar transaktionen.

Så snart pengarna du betalat rensas och tas emot av säljaren kommer du att märka en förändring i din Electrum-plånbok. Först och främst kommer den Bitcoin du fick att visas som tillgänglig i plånboken, och transaktionen som just gjorts kommer nu att listas på gränssnittets första sida.

Nu måste du komma ihåg adressen du gav ut på börsen, för den specifika adressen blir då mottagningsadressen för den transaktionen. När du navigerar till avsnittet i din plånbok med alla adresser kommer du att kunna se att den mottagande adressen nu visar en balans på exakt samma mängd Bitcoins som du just har köpt.

Skickar Bitcoins

Vi täckte precis hur vi ska handla om att köpa Bitcoins och ta emot Bitcoins på din Electrum-plånbok, men för att göra den här artikeln så omfattande och så informativ som möjligt för dig; vi förklarar nu hur vi ska skicka Bitcoins från din Electrum-plånbok till andra. Processen är lika enkel som att ta emot och kräver inte många steg för att slutföra.

Men först måste du veta adressen till vilken du behöver skicka dina Bitcoins. Precis som du hade angett din adress vid köpet behöver du en adress för att skicka dina Bitcoins till. När du väl har adressen behöver du bara navigera till fliken skicka på din respektive Electrum-plånbok. När du väl är där måste du ange antalet Bitcoins du vill skicka.

Du måste också ange adressen till vilken du skickar dessa mynt här. Det är viktigt att notera vid denna tidpunkt att medan vissa tjänster tar ut en grundavgift för att utföra kryptovalutatransaktioner, gör vissa tjänster det inte. Även om vissa tjänster kan ta ut en högre avgift än andra, kanske du också vill ta hänsyn till vilken typ av tjänst de erbjuder.

Så när du väljer en Bitcoin-plånbok eller en växlingstjänst rekommenderar vi att du inte bara kolla in avgiften de tar ut utan också vilken typ av tjänst de är kända för. På det sättet kommer du att kunna fatta ett ganska informerat beslut och också få bästa möjliga affär. Electrum tar också ut en liten avgift för Bitcoin-transaktioner och du kommer att få ett vederbörligt meddelande om detsamma i detta skede.

Avgiften debiteras automatiskt och visas för dig. När du har godkänt det och alla andra detaljer i transaktionen har verifierats och kontrollerats, är du fri att bekräfta och sedan är du klar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner