Køb Bitcoin med gavekort 2021 – De bedste anmeldelser gennemgået

1. LocalBitcoins 2. Paxful 3. LocalCryptos
LocalBitcoins.com-logo paxful
KOM IGANG! KOM IGANG! KOM IGANG!

Bitcoins blev oprettet for at gøre vores liv lettere. De udråbt for at være den næste store revolution i verden, og som nu udfører de bestemt som forventet. Efter først at have undladt at leve op til al hype, gjorde Bitcoins et triumferende afkast i 2014. Derefter var de ustoppelige. De slog ned poster til venstre, højre og center, og snart blev de faktisk den valuta, som alle ønskede at investere i. Nogle websteder tillod endda brugerne at købe bitcoin med gavekort.

Investeringssektoren blomstrede som noget efter Bitcoin’s skøre popularitetsvandring, og den finansielle sektor gennemgik nogle store ændringer. Flere førende virksomheder og deres ledere gik på rekord og sagde, at Bitcoin ville spille en enorm rolle i fremtiden, og at det før eller senere ville være verdens centrale valuta. Dette var store ord fra store mænd. Men da de var i forbindelse med Bitcoin, stillede ingen spørgsmålstegn ved dem.

Den hidtil usete popularitet af Bitcoin fortsætter den dag i dag og er faktisk ansvarlig for det store skub, der i øjeblikket opleves af kryptovalutaindustrien. Kryptovalutaer er ikke nye, de har faktisk eksisteret i nogen tid nu. Men først for nylig har de modtaget den slags berømmelse, de fortjener, og de skylder det hele Bitcoin.

Men for noget, der eksplicit blev oprettet for at gøre vores liv lettere, kan det sikkert blive ret vanskeligt at købe Bitcoins. Sikker på, de er overalt, og vi har bogstaveligt talt hundredvis af kanaler, gennem hvilke vi effektivt kan købe Bitcoins, og alligevel er den overordnede procedure og den bedste pasform af partiet stadig ikke noget, som de fleste mennesker er klar over. Det er et tydeligt behov for øjeblikket at få et klarere billede af, hvad der tilfældigvis er det bedste medium til at købe Bitcoins, en, der er nem og bekvem og på samme tid, ikke opkræver meget.

Her i denne artikel sigter vi mod at udforske en af ​​de mindre kendte metoder til køb af Bitcoins, det vil sige gennem gavekort. Vi giver dig først en lille introduktion om sagen og forklarer derefter, hvorfor det er fantastisk at købe Bitcoins med gavekort. Derefter viser vi den procedure, du kan bruge til at købe Bitcoins ved hjælp af dine gavekort, og til sidst viser de forskellige tjenester eller platforme, som giver dig mulighed for at gøre det sammen med de respektive fordele og ulemper for hver. Der er faktisk meget at dække, så lad os blot dykke ind.

Bitcoin gavekort

Bitcoin-gavekort er en slags tæppeudtryk. Det dækker udveksling af dine gavekort til Bitcoins og omvendt også. I denne artikel vil vi kun fokusere på den tidligere, det vil sige at udveksle gavekort til Bitcoins. Men bare så du ved det, er det faktisk muligt for dig at købe dit yndlings gavekort, det være sig til Amazon eller Coffee Shop, ved at bytte dem til Bitcoins. Det er rigtigt, du kan køb Bitcoin med Amazon gavekort.

Bitcoin-gavekort kan faktisk vise sig at være den ultimative løsning for mange bekymrede brugere. For enhver, der finder det vanskeligt at købe Bitcoins fra disse børser, kan du altid vælge denne pæne lille metode og have øjeblikkelig adgang til Bitcoins. Den konstante tilstrømning af regler fra den amerikanske regering kombineret med manglen på mulige og praktiske internationale købsmuligheder har kun forværret situationen. Men med gavekortmetoden omgår du simpelthen alle disse begrænsninger og får direkte adgang til dine mønter. Og alt hvad du skal tabe er et par af dine gavekort. Du kan f.eks, køb Bitcoin med Walmart gavekort. Den store del er, at gavekort fra næsten alle detailhandlere arbejder for udvekslingen. Det betyder ikke noget, om de kommer fra Amazon, eBay eller Bread Panera, alt fungerer. Faktisk fungerer selv Master Card- eller Visa-gavekort lige så godt og giver dig mulighed for nemt at købe Bitcoins.

Alt hvad du behøver at vide om at købe Bitcoin med gavekort

Hvis du skal køb Bitcoin ved hjælp af Visa-gavekort, eller ethvert andet gavekort, du ønsker, er det første skridt, åbenlyst, først at få disse gavekort. Du kan købe dem nogen af ​​de mange detailhandlere, der sælger dem. For at igangsætte en transaktion er det første, en sælger beder om, i de fleste tilfælde et billede af bagsiden af ​​kortet, der tydeligt viser den aktuelle gavekortkode. De vil også kræve modtagelse af gavekortet, som du skal have modtaget på købstidspunktet. Interessant nok kan nogle sælgere endda acceptere e-koder eller blot kuponkoder, som du får online, så du muligvis også kan bruge dem.

Nu vil vi tale om udvekslingstjenester eller platforme, som faktisk giver dig mulighed for at foretage en sådan transaktion. For din bekvemmelighed gik vi igennem og scannede internettet for kryptovaluta-platforme og udvekslingstjenester og begyndte at fokusere på dem, der tillod gavekortbytte til Bitcoins.

Selvom der ikke er mange sådanne tjenester, lykkedes det os at komme med to af sådanne platforme, som ikke kun opfylder vores krav, men også er praktiske og brugervenlige på samme tid. Der var LocalBitcoins og Paxful. Så det næste trin i denne procedure er åbenlyst at oprette en konto på et af disse websteder. Sørg for at læse lidt om begge disse, så du kan selv vælge den, der passer dig bedst. Nu er registreringsprocessen i sig selv på begge disse websteder ret enkel og tager meget lidt af din tid.

Nu for at du kan starte handelen, skal du foretage en søgning på det websted, du har valgt for sælgere, der rent faktisk accepterer gavekort. Når du har gjort det, får du vist en liste over sælgere, og du skal vælge en blandt dem. Sørg for at læse om deres tilbudte handel og den pris, de er villige til at tage, så du kan træffe en informeret beslutning om den bedst sælgende til dine behov.

Når du har fundet din perfekte sælger, skal du klikke for at starte en handel. Så snart du gør det, bliver Bitcoins fra sælgerens konto straks debiteret og anbragt i deponering. På den måde ved du, at det er sikkert at give dine gavekortoplysninger til sælgeren. På samme måde, hvis du har en e-kode til et gavekort, skal du bare kigge efter en sælger, der accepterer en sådan e-kode og derefter følge alle ovenstående instruktioner for at foretage din betaling.

Nu er det tilbage, at du gennemfører transaktionen. Så snart sælgeren modtager gavekortoplysningerne og kontrollerer, om de er gyldige, frigiver de straks mønterne fra deponeringen. Når de gør det, krediteres mønterne på din personlige konto. De vil være tilgængelige enten i din tegnebog, hvis du vælger at linke en eller et hvilket som helst websted, du har valgt at udføre transaktionen på.


Og det er det, du er alle færdig, og du har nu adgang til dine egne Bitcoins, alt i bytte for et gavekort. Den eneste ting, du ideelt set skal gøre, inden du forlader, er at give en slags feedback til sælgeren på hjemmesiden, så fremtidige købere kan drage fordel af din oplevelse, uanset om det har været en positiv eller en negativ. Du kan derefter endelig besøge din tegnebog for at kontrollere din nye saldo af Bitcoins, som helt sikkert vil blive opdateret efter din seneste transaktion.

Metoden har igen og igen vist sig at være enkel såvel som hurtig, og det bedste er, at det ikke kræver, at køberen uddeler personlige oplysninger til fremmede på internettet, såsom dine debet- eller kreditkortoplysninger. Og endnu bedre er det faktum, at den komplette transaktion blev gennemført på mindre end en dag og ikke tog et par dage eller deromkring som normalt er tilfældet med nogle kreditkorttransaktioner.

Sikkerhed er vigtig

Husk, at mens LocalBitcoins og Paxful begge er meget udbredte, respekterede og pålidelige websteder i deres egen ret, kan de umuligt garantere for hver enkelt sælger eller bruger på deres platform. Der er nogle beslutninger, som køberne skal tage for sig selv, da det praktisk talt ikke er muligt for hjemmesiden at udføre baggrundskontrol af hver sælger, der registrerer sig på deres platform. Ikke hver sælger kan være lige så respektabel eller værdig at sætte din tillid til, og denne skelnen skal foretages af køberen selv. For at holde dig selv sikker og potentielt fri for al slags bedrageri, her er et par ting, du kan følge, hvilket i det lange løb kan vise sig at være ret praktisk, hvis nogen prøver at snyde dig.

Sørg for at tage skærmbilleder af din transaktion og købsproces i forskellige trin, så du har en gemt oversigt over, hvordan og hvornår transaktionen fandt sted. Hver detalje, du sender til webstedet, kan vise sig at være kritisk og vigtig. For at holde dig selv sikker skal du holde en god oversigt over de oplysninger, du har sendt til webstedet, og sørg for at beskytte dine personlige oplysninger så meget som muligt. Indtil det er absolut nødvendigt, skal du ikke give dine oplysninger væk.

Husk, at det sidste, du måske vil have, er, at du simpelthen mister dine penge. du vil ikke køb Bitcoin med Vanilla Visa gavekort, og ikke engang få Bitcoins til gengæld.

Feedbackvurderinger er kritiske og vigtige. Desværre finder de fleste af os dem unødvendige og kontrollerer dem ikke, mens vi påbegynder en transaktion. Sørg for at tage dig tid til at tage et godt kig på din sælgers feedbackvurderinger, og se hvad andre købere har at sige om ham. Hvis der er flere negative kommentarer end positive, ved du, at han ikke er den perfekte sælger for dig. En anden måde at garantere for din sælgers troværdighed er ved at se på hans oplysninger på hjemmesiden og derefter krydstjekke, om de leverede oplysninger er blevet verificeret af selve hjemmesiden. Hvis det er tilfældet, er chancerne for, at sælgeren er ægte og ærligt ønsker at sælge Bitcoins på platformen, mens for ubekræftede sælgere kan du aldrig rigtig sige.

Opret en fast kommunikation med sælgeren, inden du foretager betalingen fra din ende. Du behøver ikke gå ind på personlige oplysninger, men prøv i det mindste at opretholde et professionelt forhold, hvilket vil gøre det lettere for dig at stille spørgsmål fra din ende for yderligere at fjerne enhver tvivl, du måtte have om transaktionen. Sørg for at stille de rigtige spørgsmål og gøre det, inden du giver dine gavekortoplysninger. Medmindre og indtil du er helt fortrolig med sælgeren og handlen generelt, anbefaler vi ikke at fortsætte transaktionen.

En vigtig fleksibilitet, som du som køber har hænderne på, er beføjelsen til at annullere transaktionen til enhver tid. Hvis du på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af transaktionen føler, at du måske bliver snydt, eller der er lidt risiko forbundet med transaktionen, kan du øjeblikkeligt annullere transaktionen fra din afslutning, og alle processer ophører med det samme.

Der er dog en væsentlig risiko forbundet med dette alternativ, som du skal huske på. Hvis du tilfældigvis annullerer transaktionen, når som helst efter at du har overgivet gavekortoplysningerne til sælgeren, giver du i det væsentlige ham tilladelse til at bruge gavekortet og tager pengene ud uden engang at give Bitcoins tilbage. Hvis aflysningen skal ske, skal du sørge for at gøre det, inden du giver dine gavekortoplysninger væk.

Nu hvor vi har skitseret de fakta og processer, der er knyttet til Bitcoin-gavekort, og også angivet den sikkerhedsforanstaltning, du potentielt kunne forkæle dig for at sikre, at en sund transaktion finder sted uden at nogen lander i problemer eller bliver snydt, er det nu tid at liste ud de steder, der rent faktisk uddeler eller sælger sådanne Bitcoin-gavekort, så du ikke behøver at spilde meget af din tid på at lede efter dem. Bemærk, at disse steder let kan lade dig køb Bitcoin med iTunes-gavekort eller ethvert andet gavekort, du har.

Vi vil gå over de steder, der sælger disse Bitcoin-gavekort til de laveste priser. Det er faktisk muligt at købe gavekort til lavere værdier end deres faktiske pålydende værdi, og vi vil guide dig mod de steder, der rent faktisk kan hjælpe med det.

Køb Bitcoin med gavekort 2021: Top Exchange

1. LocalBitcoins.com

Mens LocalBitcoins har et gigantisk samfund, udgør det også en smule risiko for købere, da det tilfældigvis er en peer-to-peer-markedsplads. Mens det enorme samfund er en fantastisk funktion at gå med, skaber det sine egne problemer. Dette giver bestemt en nem måde at købe bitcoin på med visagavekort.

Med et stort antal brugere kommer der en større risiko for skjulte bedrag eller bedrageriske ordninger, der kun har til formål at narre dig af dine penge. På den positive side af tingene bærer LocalBitcoins imidlertid en funktion, der normalt ikke findes i andre udvekslingstjenester, hvilket er, at det giver mulighed for både køb og salg af sådanne gavekort.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS

2. Paxful

Paxful bitcoin med gavekort

Hvis du leder efter bitcoin visum gavekort, så er Paxful den rigtige mulighed. Paxful har den søde funktion ved mere end 300 betalingsmetoder at vælge imellem, inklusive indlæst gavekort, hvilket gør det til en af ​​de mest unikke platforme på denne liste.

Bortset fra LocalBitcoins er dette også den eneste platform, der tilbyder både køb og salg, hvilket er en anden god funktion i sig selv.

På den negative side af tingene, da Paxful tilfældigvis er en peer-to-peer-markedsplads, skal man være opmærksom på svig eller spammere.

KOM I GANG MED PAXFUL

3. LocalCryptos

Lokale Cryptos bitcoin med gavekort

Du kan bruge LocalCryptos som en sikker platform til at handle Bitcoins til gengæld for gavekort. LocalBitcoins giver dig mulighed for at kommunikere med sælgeren direkte og tilbyder en bred vifte af betalingsmetoder. Det giver også en indbygget spærring for at give bedre sikkerhed for begge involverede parter. 

Registrering og handel på LocalCryptos er meget let, og denne peer-to-peer-markedsplads tilbyder tæt på 40 betalingsmetoder til handel i næsten 130 lande. Gad vide, hvordan du kan købe Bitcoins til gavekort? Bare rolig, for det er ret simpelt.

Køb af Bitcoins til gavekort på LocalCryptos

Opret en konto på LocalCryptos. Registreringen er en nem proces, og du får din konto og din gratis tegnebog med det samme. 

Når dette er gjort, skal du søge efter handler, der passer til dine behov. Vælg gavekort som din betalingsmetode, og læs dine vilkår og betingelser, inden du fortsætter med handlen. 

LocalCryptos kundesupport

LocalCryptos tilbyder kundesupport 24/7. Dette kan nås via flere kanaler via websted, e-mail og fællesskabskanaler på Twitter og Telegram. Derudover giver deres omfattende FAQ-base svar på de mest almindelige spørgsmål. 

Sørg for at svare og stille spørgsmål til de ægte repræsentanter og aldrig afsløre dine personlige oplysninger.

KOM I GANG MED LOCALCRYPTOS

4. eGifter.com

E gifterSom navnet tydeligt antyder, er eGifter en online portal til køb af gavekort til forskellige onlinetjenester og -platforme. eGifter har et unikt pointsystem, som har været ret instrumentalt i den voksende popularitet af tjenesten.

Hver gang et køb gennemføres på platformen, krediteres den respektive købers konto med nogle få point afhængigt af den samlede værdi af transaktionen. Sådanne point akkumuleres derefter og bruges derefter som rabat på det næste køb af køberen. Hvis du ønsker at konvertere dit gavekort til bitcoin, kan du gøre brug af dette websted.

Der er ikke noget ekstra gebyr for køb af Bitcoin-gavekort. En anden ret intuitiv og unik funktion, som eGifter har formået at implementere, og vi endnu ikke finder i nogen anden online platform, er gruppegaveinitiativet. I henhold til denne plan er en køber fri til at oprette et gruppegaveprojekt, og alle de respektive medlemmer af gruppen skal derefter bidrage til at opfylde den faktiske værdi af gavekortet, der er valgt kollektivt af gruppen.

Derudover giver eGifter mulighed for en række betalingsmetoder, der passer til en bred vifte af publikum. Folk kan faktisk vælge mellem VISA, Bitcoin, American Express, MasterCard, Paypal og Discover for at gennemføre deres betaling. En så bred vifte af betalingsmetoder findes sjældent i en enkelt udveksling og giver en ret tilfredsstillende oplevelse for brugerne. Den ene funktion, som vi virkelig har blæst væk med på denne platform, var det faktum, at de faktisk fortsætter og gemmer dine gavekort til dig. På denne måde, selvom du tilfældigvis mister dit gavekort eller glemmer koden på det, kan du altid komme tilbage til portalen og slå det op.

Men selv en tjeneste af denne kaliber er ikke blottet for nogle få fald i sig selv. For det første, mens eGifter har et stort udvalg af gavekort til din overvejelse, er de stadig mindre i antal end dem, der tilbydes af Gyft. For det andet er et stort område, hvor eGifter synes at mangle, at de ikke har mulighed for at sælge gavekort til Bitcoins, og kun omvendt.

KOM I GANG MED EGIFTER

5. YesToBitcoins.com

yestobitcoinsMed en så bred vifte af tjenester, der er tilgængelige til køb af gavekort online i dag, skal man virkelig føle behovet for en tjeneste, der ikke beder om nogen personlige oplysninger eller nogen form for investering, før man påbegynder en transaktion. Mens de fleste af de andre tjenester beder brugerne om at registrere sig på portalen for en vellykket transaktion, stiller YesToBitcoins ikke sådan krav. Du kan endda købe visum gavekort med bitcoin på dette websted.

Det giver mulighed for transaktioner uden registrering og tilbyder endda Amazon gavekort og kreditkortkuponer. På tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel fandt vi imidlertid ud af, at portalen i øjeblikket udviser en meget selektiv samling af gavekort, som kan være en bummer for dem, der leder efter et anstændigt udvalg at vælge imellem. I lighed med eGifter tillader YesToBitcoins heller ikke salg af gavekort til Bitcoins i øjeblikket.

KOM I GANG MED YESTOBITCOINS

6. CoinCards.ca

coincardsCoinCards er unikt i den forstand, at det faktisk tilbyder Bitcoin-gavekort specielt lavet til canadiere og også catering til mere end hundrede canadiske detailhandlere. Det er mere end hundrede grunde til, at canadiske kunder glæder sig. Derudover vinder platformen hurtigt følgende og popularitet på grund af de store valutakurser, de tilbyder.

Men som altid er der også nogle dårlige nyheder at gå med de gode. For det første er CoinCards i øjeblikket kun tilgængelige for canadiske beboere. Resten af ​​verden må muligvis tålmodigt vente længe, ​​før de planlægger at udvide deres forretning. For det andet, ligesom de andre, tilbyder CoinCards i øjeblikket ikke salg af gavekort til Bitcoins. Derfor er der ingen mulighed for at købe bitcoin med vanillevisum, hvis du ikke er fra Canada.

KOM I GANG MED KORT

7. Gyft.com

gyftGyft har tilfældigvis den meget eftertragtede skelnen mellem at være platformen med det bredeste udvalg af detailhandlere til rådighed. Dens unikke mærke af funktioner gør det uden tvivl den mest populære mulighed på denne liste til køb Bitcoin med gavekort. Og det er ikke kun detailhandlere, de har en overflod af, det er også betalingsmetoder. Gyft tilbyder i øjeblikket, MasterCard, Discover, American Express, VISA, Bitcoinbuy bitcoin med vaniljevisum, køb bitcoin med vaniljevisum, ApplePay, Paypal og flere sådanne betalingsmuligheder at vælge imellem.

Derudover gemmer de også dit gavekort på selve platformen, så du kunden aldrig mister det, selvom du tilfældigvis glemmer koden. Selv Gyft er imidlertid ikke blottet for visse ulemper. Fra nu af er Gyft kun tilgængelig for borgerne i Amerika, hvilket er en bummel for resten af ​​verden, da hvis de har brug for adgang til dets tjenester; de skal på en eller anden måde ændre deres IP-adresse. Gyft undlader endda at sælge gavekort til Bitcoins.

KOM I GANG MED GYFT

Hvad er den bedste måde at købe Bitcoin på med gavekort?

Vi håber, at denne artikel har givet dig flere muligheder for at købe bitcoin med visagavekort. Hvis du stadig er forvirret over at konvertere din bitcoin til et gavekort, så send en kommentar, så prøver vi vores bedste for at hjælpe dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map