Køb guld og sølv med Bitcoin 2021 – 3 nemme måder

Siden starten af ​​Bitcoins helt tilbage i 2009 har de oplevet en temmelig tumultøs rejse gennem det sidste årti. Mens de først ikke kunne markere sig meget, så 2016-17 en genoplivning fra dem, der rystede selve fundamentet for investeringsselskaber over hele verden. Med en høj hastighed på hele $ 19.783 pr. Bitcoin, erkendte verden umiskendeligt, at Bitcoins snart ville dominere over næsten alle former for transaktioner over hele kloden..

I øjeblikket kan Bitcoins bruges til at købe et varieret udvalg af produkter og tjenester. Et stort antal forhandlere og online-sælgere er begyndt at acceptere Bitcoins som en betalingsform. Og dem, der ikke gør, planlægger bestemt at gøre det. Nu mens resten af ​​verden på ingen måde har erklæret Bitcoin-handler ulovlige, men endnu ikke udtrykkeligt tillader og anerkender dets handel og brug.

Faktisk bruges Bitcoins nu i stigende grad til at købe andre former for kryptokurrency som Ethereum eller Ether-tokens. Alt dette skyldes hovedsageligt den lethed, hvormed man kan udføre Bitcoin-transaktioner. De er sikre, sikre og hurtige. Kombiner disse egenskaber med det faktum, at de nu let kan købes fra en række børser, og du får en ret god grund til, at de er blevet en så dominerende kraft i den digitale sfære i dag.

Faktisk har selve domænet for kryptokurver været meget opmærksom på det seneste. Mens Bitcoin helt sikkert tilfældigvis er frontløber i løbet, er der også andre hypede kryptoer. Ethereum er et sådant eksempel på en anden kryptokurrency end Bitcoin, som i øjeblikket kører højt på en popularitetsbølge.

Bortset fra det kaldes Litecoin, der blev lanceret tilbage i 2011, ofte sølv til Bitcoins guld. Zcash, en open source-kryptovaluta, bruges ofte til at give ekstra lag af sikkerhed til transaktioner på blockchain. For privatlivets entusiaster fungerer Dash godt, da det giver brugeren fleksibilitet til at forblive anonym og holde al transaktion og transaktioner ekstremt private.

Men spørgsmålet her er, hvorfor begrænse dig til kun visse produkter og tjenester? Hvorfor ikke udvide rækkevidde af Bitcoins til mere ukonventionelle køb, såsom køb af ædle metaller og sten. Guld og sølv er et af de mest efterspurgte metaller i verden.

De var altid populære, hvad enten det var i hvilken som helst form. Og da denne besættelse af os ikke viser tegn på at stoppe eller bremse, synes det kun naturligt, at vi bruger den smule teknologi, vi har til rådighed, for at gøre deres køb lettere og meget mere praktisk. Netop af denne grund er det bydende nødvendigt, at vi udnytter det potentiale, som Bitcoins har, og bruger det til vores køb af guld eller sølv.

Hvorfor investere i ædle metaller er en god idé

køb bitcoin med guldFør vi går videre til ‘hvordan’, er det vigtigt at forstå ‘hvorfor’. Hvorfor bliver vi bedt om at investere i guld eller sølv? Hvorfor skal vi købe guld med Bitcoin? Er det kun på grund af det faktum, at de er skinnende og ser smukke ud? Eller har de nogle skjulte fordele, der langt kan opveje dem, vi allerede kender? Er investeringsdelen af ​​det virkelig det værd? Lad os grave lidt dybere.

Uafbrudt efterspørgsel

Det siges ofte, at intet i verden er permanent. Uanset hvad der kommer rundt går rundt. Men hvad hvis vi skulle fortælle dig, at efterspørgslen efter guld og sølv næsten aldrig har set et fald i de sidste hundreder af år? Disse enorme popularitet og globale appel af disse ædle metaller fortsætter med at stige med tiden, og i modsætning til enhver anden kommerciel vare har de aldrig haft et nettofald i salget.

Sikker på, der er udsving her og der, som det er helt naturligt, men den generelle tendens har altid været på den positive front, hvilket gør disse metaller til det perfekte valg for investorer.

Knap levering

En anden stor grund til, at du skal gribe din andel af disse metaller så hurtigt som muligt, er den enkle kendsgerning, at de er begrænsede i udbuddet. Minedrift går i øjeblikket fremad i forskellige dele af verden. Forskellige store industrier og planter er oprettet specifikt for at udtrække så meget guld og sølv som muligt fra jorden. Og alligevel opvejer deres efterspørgsel langt deres udbud.

Af denne grund findes ædle metaller ofte i højere hastigheder end andre let tilgængelige metaller. Goldman Sachs er faktisk gået på rekord, idet han siger, at alle verdens guldreserver forventes at løbe tør om cirka 20 år. Selvom dette kan virke som dårlige nyheder, kan det stave en formue for dem, der allerede er i besiddelse af en anstændig mængde guld.

Beskyttet privatliv

Investeringer kan virke som et enkelt nok koncept til at forstå. Men for virkelig at mestre dem, skal man lære alle fagets tricks og gøre sig bekendt med alle de grundlæggende nuancer. Et af disse begreber er privatlivets fred, som faktisk har stor betydning for et stort flertal af investorer derude.

Et overraskende stort antal investorer ønsker at holde deres forretning privat, og for det er guld og sølv næsten det perfekte metal at investere i. Når man beskæftiger sig med ædle metaller, deles ingen af ​​dine private oplysninger med offentligheden eller enhver offentlig enhed. Køberen kan vælge at forblive anonym og holde sin identitet hemmelig.

Nem likviditet

En anden stor faktor, der fungerer godt for ædle metaller som guld og sølv, er den lethed, hvormed de kan flydes. I dag har vi udviklet vores økonomiske ordninger og tjenester i det omfang, at enhver form for ædle metaller næsten øjeblikkeligt kan konverteres til den valuta, vi vælger.

Uanset hvilket land du tilhører eller den form for valuta, du leder efter, tager det ikke mere end et par dage at få øjeblikkelig kontantoverførsel til din personlige bankkonto i bytte for guld og sølv.

Beskyttelse mod inflation

Guldkøb kan tjene som et ret levedygtigt skjold mod inflation for gennemsnitsforbrugeren. Hvis du tilfældigvis køber en anstændig mængde guld i dag og finder ud af, at du er i stand til at købe et bestemt sæt varer fra guldets faktiske værdi, så vil du stadig være i stand til at købe de samme varer om ti år fra nu. med måske også en god sum penge at spare. Det er noget ret solidt dækning mod inflation, som du kun kan få, hvis du vælger at investere i guld eller sølv.

Stadig stigende forhold mellem guld og sølv

Indtil for få år tilbage var forholdet mellem guld og sølv omkring 16 til 1, hvilket betyder at du kunne købe så meget som 16 ounce sølv til en ounce guld. I dag er dette forhold steget op til 70 til 1. 70 ounce sølv er nu omtrent ens en ounce guld.

Nu, hvad eksperterne siger, forudsiges det, at dette forhold snart vil gå tilbage til sin oprindelige værdi, hvilket betyder, at sølv er ved at opleve en næsten hidtil uset stigning i omkostningerne. Dette kan betyde potentielt betydelig fortjeneste for sølvinvestorer og -købere.

Hvordan køber man guld eller sølv med Bitcoin?

Nu hvor vi har gjort os bekendt med fordelene ved at investere i guld og sølv, besvaret spørgsmålet om, hvorfor vi har brug for at købe sølv med Bitcoin og er klare på, hvorfor de er et så godt valg, skal vi forstå, hvordan vi rent faktisk går om køb med Bitcoins.

Men lad os først skitsere alle faktorer, der gør Bitcoin til et godt alternativ til mere konventionelle betalingsmetoder. Først og fremmest er populariteten af ​​Bitcoins ikke noget, der kræver introduktion. Bitcoin er bogstaveligt talt godt på vej til at blive den mest magtfulde valuta i verden.

For nylig sagde i et interview med Twitters administrerende direktør og medstifter Jack Dorsey, at Bitcoin om cirka ti år kunne blive verdens fælles valuta. Det kommer enormt fra en mand med sådan indflydelse. Bortset fra det har Bitcoins bogstaveligt talt revolutioneret betalinger overalt på grund af den bekvemmelighed, de bringer til aktiviteter som online shopping og handel.

Den proces, du skal følge for at købe guld eller sølv med Bitcoins, er faktisk slet ikke kompliceret. Enhver med selv den mindste mængde viden med hensyn til kryptokurver er kvalificeret nok til at gøre det, og hele processen tager ikke mere end et par minutter af din tid.

For det første skal du finde et websted, der handler i guld eller sølv og accepterer Bitcoins som betaling. Et ret anstændigt valg ville være Bitgild eller GoldSilver. Begge disse websteder fungerer vidundere, når det kommer til køb af guld eller sølv og giver en bred vifte af betalingsmetoder, hvoraf den ene er gennem Bitcoins. Et andet fantastisk eksempel på en sådan webside ville være Vaultoro. Her er en lille oversigt over, hvad hver af disse tre har at tilbyde.

Top 3 bedste steder at købe sølv & Guld med Bitcoin

1. Bitgild

bitgild

Et kig på hjemmesiden, og du er overbevist om dens ægthed. Bitgild tilbyder transaktioner og køb på ikke kun guld og sølv, men også platin og palladium.

De lover en verdensklasse og kvalitetsservice, der strækker sig over hele de europæiske nationer. Deres motto er kvalitetsprodukter til rimelige priser. De tager særlig forsigtighed med deres forsendelser, der er forsikret og pakket med største omhu. Endelig stræber de efter altid at være opdateret med alle de nyeste spotpriser og bitcoin-diagrammer.

2. Guldsølv

guld Sølv

GoldSilver kan prale af en sikker hvælvingslagring, der helt sikkert holder dit guld og sølv helt sikkert og skjult for nysgerrige hænder. De tilbyder at sælge disse ædle metaller i form af mønter, barer og runder.

De har en ret udtømmende og forskelligartet samling af mønter og søjler, hver med et særskilt design til din overvejelse. De har endda guldsmykker til salg og bortset fra de sædvanlige købsmuligheder, giver GoldSilver dig også mulighed for at sælge din samling af guld eller sølv på selve hjemmesiden.

3. Vaultoro

vaultoro

Med en glat websideoplevelse og en fin shoppingoplevelse er det helt klart, at Vaultoro rangerer højt på professionalisme og kvalitet. Med funktioner som en professionel hvælving, 100% tildelt guld og månedlige kontoudtog til din konto ligesom du ville få på en standard bankkonto, kan du bare ikke gå galt med denne.

De tilbyder de bedste priser, og hvert eneste gram af guldet i deres reserver er forsikret mod enhver form for fysisk tab. Endelig arbejder de også i overensstemmelse med Glass Books Protocol, hvilket gør dem til en af ​​de mest gennemsigtige og pålidelige tjenester omkring.

Når du har logget på et af disse websteder, skal du tilføje de varer, du ønsker, i din indkøbskurv eller indkøbskurv. I dette tilfælde tilføjer du den mængde guld eller sølv, du er interesseret i at købe. Når det er gjort, skal du fortsætte til kassen, hvor du bliver bedt om at indsende et par af dine oplysninger og derefter gå videre til betalingssiden.

Her skal du specifikt vælge Bitcoins som betalingsmetode. Når du har gjort det, vil du blive præsenteret for en faktura, der indeholder alle detaljer, såsom hvor mange Bitcoins du skal betale for at gennemføre din transaktion. Du får typisk en tidsramme på ca. 15 minutter, hvorunder du skal indsende din betaling og gennemføre transaktionen.

For at gøre det skal du logge på din Bitcoin-tegnebog og foretage overførslen fra din tegnebog til den ønskede konto. Hvis du ikke gør det, annulleres din transaktion, og din kurv tømmes. Hvis det lykkes dig at foretage betalingen til tiden, får du en bekræftelsesmeddelelse på din skærm. Derefter bliver du muligvis nødt til at vente et stykke tid, da betalinger med Bitcoins typisk tager cirka en dag at gennemføre.

Så snart sælgeren af ​​metaller modtager din betaling, forberedes din forsendelse og sendes derefter med sporingsoplysninger, der behørigt sendes til dig på din telefon. På denne måde kan du altid holde styr på, hvor din forsendelse er, og hvor lang tid det tager at nå dig.

Hvis der er en ting, som vi kan være sikre på, er det, at den dille, der ofte er forbundet med ædle metaller, aldrig vil dø. Derfor kan du lige så godt begynde at strømpe op på dem. Derudover, hvis en uovertruffen global følge er det, vi taler om, så er Bitcoins ikke langt bagefter.

Så hvorfor ikke kombinere begge disse publikumsfavoritter og bruge deres kombinerede potentialer til at bringe dig selv til nogle fantastiske økonomiske muligheder og velstandsordninger? Med andre ord, tag dig selv et par Bitcoins og sats på at købe den mængde guld eller sølv, der bedst passer til dit budget. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner