Αναθεώρηση του πορτοφολιού KeepKey

Τα κρυπτονομίσματα έχουν σίγουρα προχωρήσει πολύ από την πρώτη δημιουργία του Bitcoin. Ο κόσμος ήταν μάρτυρας του ταραχώδους ταξιδιού τους και τώρα παρακολουθεί τη θεαματική επιτυχία τους. Δεν είναι μόνο επενδύσεις που φαίνεται να έχουν αναλάβει, αλλά στην πραγματικότητα έχουν γίνει μια τεράστια θέση από μόνα τους. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα απλό πείραμα ειδών από τον δημιουργό των Bitcoins, έχει πλέον επεκταθεί και διογκωθεί ώστε να πάρει τη μορφή μιας από τις κορυφαίες βιομηχανίες του σήμερα.

Τα κρυπτονομίσματα, στην πραγματικότητα, έχουν γίνει τόσο τεράστια που κατάφεραν να αποκλίνουν σε μια σειρά από κερδοφόρες λεωφόρους, οι οποίες είναι εξίσου ικανοποιητικές για να αντιμετωπίσουμε και να ανταμείβουμε στο έπακρο. Για παράδειγμα, για όλους εκείνους που δεν επιθυμούν να επενδύσουν τα χρήματά τους σε Bitcoins ή άλλα Altcoins απλώς και μόνο επειδή φοβούνται τις απώλειες που μπορεί να φέρει, ή ίσως επειδή δεν διαθέτουν τα χρήματα για να το πράξουν, υπάρχει μια άλλη μεγάλη εναλλακτική λύση που δεν ζητά άμεσα άμεσες επενδύσεις.

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων είναι ένα τέτοιο εμπόριο που απαιτεί μόνο από τον επενδυτή να αγοράσει μια αξιοπρεπή εξέδρα εξόρυξης και να το εγκαταστήσει σε κατάλληλη τοποθεσία. Μόλις προχωρήσετε και το κάνετε αυτό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσέχετε αυτούς τους λογαριασμούς ενέργειας και τον θόρυβο που μπορεί να φέρει η εξέδρα.

Μια καλά προικισμένη εξόρυξη εξόρυξης με ένα αξιοπρεπές ποσοστό κατακερματισμού είναι αρκετά ικανή για να προσφέρει μεγάλες αποδόσεις για τον χρήστη, ανεξάρτητα από το είδος του κρυπτονομίσματος που αντιμετωπίζετε. Αλλά όλα αυτά αφορούν μόνο τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε κρυπτογράφηση νομίσματα, τι γίνεται με το κομμάτι που ακολουθεί; Αποκτά τα κέρματα κρυπτογράφησης; Στην πραγματικότητα όχι, υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε, και αυτό είναι η αποθήκευση. Η δημιουργία τεράστιων αποθεμάτων κρυπτονομισμάτων είναι όλα καλά και καλά μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε στην πραγματικότητα μέρος για να τα αποθηκεύσετε.

Για να σώσετε τον εαυτό σας από μια τέτοια κατάσταση, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε το κυνήγι για ένα ποιοτικό πορτοφόλι Bitcoin για τον εαυτό σας το νωρίτερο. Αυτά τα «πορτοφόλια» για τα οποία μιλάμε είναι ειδικά σχεδιασμένες πλατφόρμες συγκράτησης που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για κρυπτονομίσματα και λειτουργούν υπέροχα όταν πρόκειται για τη διατήρηση της ασφάλειας σας. Τώρα, ενώ υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά, αποφασίσαμε να κάνουμε τη δουλειά λίγο πιο εύκολο για εσάς, εξετάζοντας έναν καλό συμμετέχοντα του αγώνα, το πορτοφόλι υλικού KeepKey.

Τώρα θα αναφερθούμε σε περισσότερα από αυτά που περιλαμβάνονται στην επιλογή πορτοφολιών και τι ακριβώς εννοούμε με τη λέξη «υλικό», αλλά πρώτα, ας εξετάσουμε λίγο βαθύτερα αυτό που πραγματικά συμβαίνει κάνοντας το KeepKey μια φανταστική επιλογή για εσάς.

Η αναθεώρηση του KeepKey Wallet

KeepKey-Bitcoin-Πορτοφόλι-αναθεώρησηΤο KeepKey είναι ένα πορτοφόλι υλικού που προορίζεται για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Ο όρος υλικό εδώ αναφέρεται ότι είναι μια πραγματική φυσική συσκευή που μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας, όπως ένα πορτοφόλι πραγματικού κόσμου.

Τα πορτοφόλια υλικού αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα λόγω της τάσης τους να διατηρούν την κρυπτογράφηση σας ασφαλή και ασφαλή από τυχόν εξωτερικές επιθέσεις. Ο λόγος για τον οποίο εργάζονται τόσο λαμπρά είναι ότι τείνουν να αποσυνδέονται από το Διαδίκτυο.

Αυτό τους δίνει αυτόματα την ασυλία από ιούς ή απόπειρες εισβολής. Τα πορτοφόλια λογισμικού, από την άλλη πλευρά, είναι πιο επιρρεπή σε απόπειρες χάκερ και κλεφτών στον κυβερνοχώρο, καθιστώντας τα λιγότερο εφικτή επιλογή για μεγάλες αξίες κρυπτονομισμάτων. Τώρα, δεδομένου ότι το KeepKey είναι μια φυσική συσκευή, το ένα πράγμα που οι άνθρωποι θα παρατηρήσουν πρώτα το μόνο για αυτό είναι η εμφάνιση.

Το πορτοφόλι διαθέτει μάλλον κομψή και κομψή σχεδίαση και διαθέτει μεγάλη οθόνη για εύκολη προβολή. Αυτό συμβαίνει πραγματικά να είναι μια μεγάλη βελτίωση από προηγούμενες συσκευές, καθώς πορτοφόλια όπως το Ledger Nano S διαθέτουν πραγματικά μια μικροσκοπική οθόνη με ένα μικρό κείμενο που είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαβαστεί. Αλλά με τη μεγάλη οθόνη στο KeepKey, η ανάγνωση πληροφοριών λογαριασμού και η επιβεβαίωση των συναλλαγών θα είναι ευκολότερες από ποτέ.

Πραγματικά, οι κατασκευαστές φαίνεται να έχουν επενδύσει πολύ χρόνο για να κάνουν τη συσκευή ελκυστική για το κοινό. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που κάνουν το KeepKey τόσο καλή επιλογή μεταξύ των πορτοφολιών κρυπτογράφησης, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η ικανότητά του να διατηρεί πολλούς τύπους νομισμάτων και νομισμάτων. Προς το παρόν, το πορτοφόλι μπορεί να συγκρατεί μεταξύ άλλων Bitcoin, Ethereum, Litecoin και Dash.

Η ποικιλομορφία που επέδειξε το KeepKey από αυτή την άποψη έχει προχωρήσει πολύ στο να προσελκύσει το κοινό και να την εκτοξεύσει στη φήμη. Αν και υπάρχει ένα πράγμα που θυμίζει ελαφρώς το μυαλό όταν κοιτάς τη λίστα είναι η απουσία κωδικών ERC-20. Το γεγονός είναι ότι τα διακριτικά ERC-20 υποστηρίζονται στην πραγματικότητα στο πορτοφόλι.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το λογισμικό από την πλευρά του πελάτη που απαιτείται για την πραγματική χρήση αυτών των νομισμάτων στο πορτοφόλι δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί. Τώρα, ενώ αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχουν αναγνωρίσει οι προγραμματιστές, έχουν επίσης καταγράψει ότι το λογισμικό θα ενημερωθεί σύντομα, αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη μια σταθερή ημερομηνία.

Επιπλέον, το KeepKey αποκτήθηκε πρόσφατα από το ShapeShift, το οποίο δεν είναι παρά σπουδαία νέα για τους χρήστες του πορτοφολιού. Αυτό συμβαίνει επειδή τώρα έχουν την ευελιξία να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα ή να τα ανταλλάσσουν με άλλο από το ίδιο το πορτοφόλι. Η ανάγκη για ξεχωριστή πλατφόρμα συναλλαγών ή ανταλλαγής έχει εξαλειφθεί εντελώς. Για να το θέσουμε απλά, ο ανταγωνισμός στην αγορά πορτοφολιών κρυπτογράφησης είναι έντονος.

Με τέλειες συσκευές όπως το πορτοφόλι Trezor και το Ledger Nano S στην αγορά, καθίσταται δύσκολο για οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι να αφήσει πραγματικά ένα σημάδι στο μυαλό των ανθρώπων. Ωστόσο, με τη συνεχή ροή ενημερώσεων και καινοτόμων χαρακτηριστικών τους, οι κατασκευαστές του KeepKey κατάφεραν να κάνουν τους ανθρώπους να παρατηρήσουν και το προϊόν τους. Αν και εξακολουθεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο τα δύο που αναφέρθηκαν προηγουμένως, το KeepKey ανεβαίνει σταθερά τα διαγράμματα δημοτικότητας και σύντομα θα βρεθεί στο ίδιο επίπεδο με τα καλύτερα στην αγορά..

Ξεκινήστε με το πλήκτρο

Κοινή γνώμη

Με πολλές θετικές κριτικές στο διαδίκτυο, δεν είναι τόσο δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι το KeepKey τυχαίνει να είναι το αγαπημένο του κοινού. Με τη διαισθητική γκάμα χαρακτηριστικών και την υπέροχη εμφάνισή του, κατάφερε να περάσει από τον ανταγωνισμό στο μυαλό των ανθρώπων. Οι περισσότερες από τις θετικές κριτικές που θα δείτε θα επικεντρωθούν στην εξαιρετική σχεδίαση, την ευανάγνωστη οθόνη και την ευκολία χρήσης.

Επιπλέον, εάν υπάρχει μια άλλη πτυχή της συσκευής που συγκεντρώνει επαίνους από όλη την, είναι η ομάδα ανταπόκρισης των πελατών τους. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλή ηλεκτρονική συσκευή χωρίς να δημιουργήσετε μια λειτουργική και ικανή ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Τα σφάλματα και τα παράπονα είναι υγιή και είναι βέβαιο ότι θα συμβούν, αλλά όταν το κάνουν, πρέπει να υπάρχει κάποιος για να ακούσει τα παράπονα ενός πελάτη και να λύσει τα προβλήματά του το νωρίτερο..

Και η ομάδα ανταπόκρισης του KeepKey κατάφερε να το κάνει ακριβώς αυτό. Ωστόσο, κανένα καλό πράγμα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς λίγο χτύπημα των κακών και το ίδιο ισχύει και για το KeepKey. Εκτός από τις πολλές θαυμάσιες δυνατότητες της συσκευής, υπήρξαν επίσης αναφορές αρνητικού χαρακτήρα ότι τα πορτοφόλια KeepKey έπαψαν να λειτουργούν και μετά το Bitcoin Cash fork.

Μετά την εκδήλωση, προφανώς, υπήρχαν προβλήματα με το υλικολογισμικό και το λογισμικό της συσκευής που τους οδήγησαν να συντρίψουν κατά καιρούς και γενικά ενεργούν με λάθη. Αυτά τα εφέ αυξήθηκαν ιδιαίτερα κατά την προσπάθεια αποστολής κερμάτων. Επιπλέον, ορισμένοι πελάτες ανέφεραν ότι αισθάνονται περιορισμένοι με το πορτοφόλι, καθώς πολλά από τα πράγματα είναι πλήρως αυτοματοποιημένα.

Οι άνθρωποι δεν άρεσαν το γεγονός ότι έχουν τεθεί περιορισμοί στο σπόρο ανάκτησης και έχουν οριστεί αυτόματα αμετάβλητες χρεώσεις. Το τελευταίο παράπονο που φαίνεται να υπάρχει σχεδόν ομόφωνα μεταξύ όλων των ομάδων πελατών είναι το γεγονός ότι το πορτοφόλι KeepKey είναι λίγο ακριβό στην τιμή των 129 $ , ειδικά όταν το συγκρίνεις με μερικούς από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές του.

Λειτουργία

Το KeepKey είναι αρκετά ευέλικτο με την έννοια ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε από τα συστήματα Mac, Windows ή Linux. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχει επίσης μια επέκταση Google Chrome με την οποία μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Για να ξεκινήσετε, πραγματοποιήστε λήψη του λογισμικού πελάτη από το κατάστημα εφαρμογών Chrome και στη συνέχεια συνδέστε τη συσκευή στο σύστημα με καλώδιο USB.

Θα βρείτε το λογισμικό πελάτη αρκετά εύκολο στη χρήση και με μια διεπαφή που είναι αρκετά αυτονόητη, απλή και κρυστάλλινη στην προσέγγισή της. Υπάρχουν οδηγίες βήμα προς βήμα για πολλά πράγματα όπως η αποστολή ή η λήψη χρημάτων που είναι πραγματικά πολύ ωραία για τους χρήστες για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τις διαδικασίες ελέγχου ταυτότητας και τις επιβεβαιώσεις συναλλαγών, γίνονται στην ίδια τη φυσική συσκευή χάρη στη μεγάλη και καθαρή οθόνη.

Αξιόπιστο ή όχι

Το KeepKey είναι μια αξιόπιστη εταιρεία στην αγορά αυτή τη στιγμή. Έχουν βρεθεί εδώ και αρκετό καιρό και ο ΚΟΤ της εταιρείας, ο Kenneth Hodler είναι ένα πολύ σεβαστό άτομο στην κοινότητα. Αυτός ο αξιόπιστος οργανισμός προσπαθεί να διατηρήσει όλα τα πρότυπα ασφαλείας και τις συμβάσεις ποιότητας που δημιουργούν εξαιρετικές συσκευές και ακόμη μεγαλύτερες μάρκες.

Επιπλέον, όλο το υλικολογισμικό των συσκευών που κατασκευάζουν είναι εκατό τοις εκατό ανοιχτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να ελέγξει τον πηγαίο κώδικα και, συνεπώς, η πιθανότητα κλοπής ιδιωτικών κλειδιών ή κενών στο θέμα αυτό εξαλείφεται εντελώς.

Σύμφωνα με τα πρότυπα αποστολής και συσκευασίας, κάνουν χρήση του αδιάβροχου συρρικνωμένου περιτυλίγματος για να συσκευάσουν το προϊόν πριν το στείλουν στην αποστολή, οδηγώντας στο ελάχιστο ποσό ζημιάς αποστολής και απολύτως κανένας τρόπος για να ανοίξετε το πακέτο χωρίς να παραβιάσετε την ασφάλεια σφραγίδα.

Ακόμα κι αν φαίνεται να έχετε χάσει τη φυσική συσκευή KeepKey, δεν έχετε κανένα λόγο να πανικοβληθείτε, καθώς όλα τα χρήματά σας παραμένουν ασφαλή πίσω από έναν μεγάλο αριθμό πρωτοκόλλων ασφαλείας που δεν μπορούν να διαχωριστούν χωρίς προηγούμενη γνώση της κάρτας ασφαλείας σας.

Ωστόσο, ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας εάν χάσετε το πορτοφόλι σας είναι να θυμάστε την πρόταση ανάκτησης. Βεβαιωθείτε ότι το γράφετε κάπου ασφαλές και μακριά από εκείνους που δεν εμπιστεύεστε σε περίπτωση που κάτι τέτοιο καταφέρει να συμβεί.

Υποστήριξη πελατών

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το KeepKey υπερηφανεύεται για μια εξαιρετική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που προσπαθεί να διατηρήσει τις ποιοτικές συμβάσεις και να διατηρήσει τα πρότυπα ικανοποίησης των πελατών. Στην πραγματικότητα έχουν επίσης μια ειδική ενότητα απόκρισης πελατών στον ιστότοπό τους, κάτι από το οποίο θα μπορούσαν να μάθουν πολλές άλλες υπηρεσίες.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλά άρθρα στον ιστότοπό τους που διευκολύνουν τον μέσο χρήστη να πλοηγηθεί στις λειτουργίες ενός πορτοφολιού KeepKey. Αυτά τα άρθρα καλύπτουν όλες τις βασικές λειτουργίες και χρησιμεύουν ως ένας εξαιρετικός οδηγός για αρχάριους για τους χρήστες της συσκευής για πρώτη φορά.

Από κοινές συμβουλές και ερωτήσεις έως βήμα προς βήμα οδηγίες, θα τα βρείτε όλα εκεί. Θέματα όπως η αρχικοποίηση και η προσθήκη λογαριασμού έχουν δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και έχουν καλυφθεί αρκετά σε βάθος χωρίς να αφήνουν περιθώρια για περαιτέρω ερωτήσεις ή αμφιβολίες. Ωστόσο, εάν υπάρχουν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μέσω τηλεφώνου ή email και θα λάβετε ταχεία επίλυση του προβλήματός σας.

Τυχόν ερωτήσεις υποστήριξης που έχετε θα λάβετε αμέσως μέσω email. Τα εισιτήρια υποστήριξης δημιουργούνται πρώτα τα οποία στη συνέχεια διαβιβάζονται στο κατάλληλο τμήμα. Σύμφωνα με τους περισσότερους αναθεωρητές, τα προβλήματα επιλύονται γενικά εντός δύο ημερών από την υποβολή της καταγγελίας.

Ετυμηγορία

Το KeepKey είναι υπέροχο. Ακόμα και ανάμεσα σε όλους τους διαγωνισμούς και την απόλυτη δημοτικότητα των Trezor και Ledger που έπρεπε να ανταγωνιστεί, κατάφερε να σταθεί στο έδαφος και να φτάσει σε μια καλή αρχή και μια σταθερή βάση πελατών. Με τον διαισθητικό σχεδιασμό και τις εξαιρετικές δυνατότητες, καταφέρνει να προσφέρει μια υγιή ανάπαυλα από την κυριαρχία της αγοράς των προαναφερθέντων μοντέλων και θα αποδειχθεί πράγματι μια εξαιρετική προσθήκη στη ρύθμιση κρυπτογράφησης.

Ξεκινήστε με το πλήκτρο

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner