Koinex Review – Intian pörssi useille kryptovaluutoille

Kryptovaluutan tulo tunnustettiin äskettäin, kun se saavutti korkean arvon. Siihen asti ihmiset eivät olleet kiinnostuneita tästä uudesta blockchain- ja kryptovaluutta-tekniikasta. Salausvaluutan kysyntä kasvaa päivittäin, joten myös alustojen kysyntä sen kanssa kasvaa. Monet alustat ovat jo olemassa ja monet muut ovat kehittymässä. Yksi pörssi, joka on äskettäin vakiinnuttanut juurensa tällä alalla, on Koinex.

Koinex on intialainen pohjainen kryptovaluuttakauppapaikka, jossa voi ostaa ja myydä kryptovaluuttoja Intian fiat-valuutalla. Sen perustivat Rahul Raj (IIT Kharagpur), Rakesh Yadav (IIT Delhi), Aditya Naik (BITS Pilani). Bitcoinin lisäksi tämä foorumi tukee myös useita kryptovaluuttoja, kuten Ethereum, Litecoin, Ripple ja Bitcoin Cash. Jotkut paikallisista bitcoin-vaihtoalustoista, kuten ZebPay, CoinSecure, Unocoin, Coinome, olivat jo olemassa Intiassa ennen Koinexia.

ZebPay on ensimmäinen yritys, joka lanseeraa Bitcoins Intiassa, tunnetaan Intian parhaimpana bitcoin-vaihtoalustana. Se tarjoaa oman lompakon ja on saatavana mobiilisovelluksena. CoinSecure on suurin bitcoin-kaupankäyntialusta, jossa on mobiilisovellus, ja monet käyttäjät pitävät siitä. Ei kuitenkaan tarjoa välitöntä talletusta, kuten Koinexin tapauksessa. Unocoin on myös bitcoin-kaupankäyntialusta ja Coinome on yksi, joka hyväksyy erilaisia ​​kryptovaluuttoja vaihtoalustalleen. Tällä hetkellä suurin ja turvattu bitcoin-vaihtoalusta käytännössä on Koinex.

ALOITA KOINEX!

Koinex-arvostelu

Viime aikoina vakiintunut kryptovaluutanvaihtofoorumi Koinex tukee useita valuuttoja ja kasvaa suosittuna sivustona Intiassa. Kryptovaluuttojen jälleenmyyjät ja ostajat ovat yhteydessä tähän alustaan ​​ja kaupankäynti on tehty helpoksi fiat-valuutalla (INR). Se on uusi foorumi, joka on tuonut intiaanit kryptovaluutan maailmaan.

Koinexin käytön aloittaminen

Tilin luominen on erittäin helppoa, mikä on ensimmäinen vaihe, jota seuraa KYC-vahvistusvaihe. Se sisältää minkä tahansa todistustodistuksen lähettämisen ja 100 INR: n maksun, joka palautetaan. PAN-kortti on pakollinen, jotta pankkitilisi linkitetään prosessin loppuun. Kun KYC on lisännyt ja vahvistanut kaikki nämä tiedot (kestää 48 tuntia), voit aloittaa kaupankäynnin alkuperäisellä laskeutumisella. Yksi uusi ja ainutlaatuinen ominaisuus on, että voit lisätä pankkitilisi maksunsaajaksi. Yksityiskohtaiset tiedot löydät Koinex-tilisi Saldo-välilehdestä. Tämä sivusto lisää rahat automaattisesti tilillesi (5 minuutin kuluessa) varojen tallettamisen jälkeen vähintään 500 INR.

Pankkitilin lisäksi voit tallettaa rahaa eri lompakoiden kautta, kuten Airtel-rahat, Jio-rahat, PayUMoney, Ola-rahat, PayZapp ja muut. Rahan tallettaminen näiden lompakoiden kautta veloittaa sinulle 2%: n palvelumaksun.

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Tämä sivusto ei tarjoa kolikoista kolikoihin. Voit ostaa tai myydä kryptovaluutta vastineeksi INR. Kaupankäynnin yhteydessä salausvaluutan tyyppi tulisi valita aluksi. Kaupankäyntirajapinta vaatii jonkin verran hienosäätöä joillakin ominaisuuksilla, kuten ostajan / myyjän kannalta välttämättömän oston ja myynnin kokonaismäärän osoittaminen. Se tarjoaa merkittävän live-karttatoiminnon. Koinexin kaupallisessa osassa on virhe. Ostaja tai myyjä ei voi tarkastella kokonaissummaa laskennan jälkeen desimaalipisteinä, kun joku salaus ostaa. Tämä pitäisi korjata ja päivittää pian.

Koinexilla on alhainen kaupankäyntimaksu (0,4%), ja lompakkomaksut veloittavat sinulta 2%. NEFT / IMPS-rahansiirron käytöstä ei kuitenkaan peritä kauppamaksua. Kaupasta tulisi tehdä vähintään 2500 rupiaa rahan tallettamiseksi Koinex-tilillesi.

Koinexin turvallisuustaso

Turvallisuus on tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon kryptovaluutassa. Koinex tarjoaa kaikki uusimmat ja edistyneimmät turvatoimet sekä yhdistelmän lämmin- ja kylmävarasto rahastoille. On olemassa kaksivaiheinen todennus (2FA), joka tulisi ottaa käyttöön Google-todennussovelluksella. Kaksivaiheinen todennus tekstiviestillä tai sähköpostilla tarjotaan, mutta sen käyttöönotto Google-todennussovelluksella on välttämätöntä. Yksilöllinen salasana tulisi asettaa käyttämällä Dashlane-sovellusta salasanan hallintaan.

Koinex tarjoaa ilmaisen lompakon kolikoidesi tallentamiseen, mutta se ei ole turvallisin paikka kolikoidesi säilyttämiseen. Syynä on, että turvatoimenpiteenä käytetty yksityinen avain on tallennettu heidän tietokantaansa, eikä vaihtoa ole vielä keskitetty. Siksi lompakko on altis hakkereille, varsinkin kun siinä on valtava määrä kolikoita.

Muutama vuosi sitten tapahtui tapaus, joka kuvaa turvatoimenpiteiden puuttumista, tunnetaan nimellä Mt. Gox Hack. He hoitivat yli 70% Bitcoin-tapahtumista kaikkialla maailmassa. Helmikuussa 2014 Mt. Gox sulki verkkosivustonsa lopettaen kaikki kauppa- ja vaihtopalvelut. He menettivät 350 miljoonaa dollaria bitcoineja ja hakivat konkurssia velkojilta. Se vain kuvaa, että bitcoinin saaminen Mt. Goxissa oli turhaa, koska heillä ei ollut yksityistä avainta. On parempi laittaa kaikki omistamasi kryptovaluutta kovaan lompakkoon, eikä johonkin muuhun haavoittuvaan lompakkoon..

Osta / myy kokemus

Intuitiivisella käyttöliittymällä varustettu Koinex ei rajoita kaupan määrää, kuten muissakin pörsseissä. Koinex toteuttaa tarkan hintojen sovitusalgoritmin, ja kaikki tapahtumat suoritetaan tiukasti tämän algoritmin mukaisesti. Havainnollistetaan esimerkillä – Oletetaan, että teet tilauksen ostaa INR 200 XRP kello 10.50, sinun on löydettävä joku, joka myy XRP: tä 200 INR: n arvosta 10.50, täsmälleen saman arvoinen kuin sinun. Myyjää, joka myy XRP: tä 200 INR: n arvosta 10.75, ei voida pitää kaupan kanssasi kanssa.

Päivitys kauppaa varten, joka koostuu tästä hintojen sovitusalgoritmista, on vielä tulossa, jotta vältetään matalan kaupan tapahtumien meneminen turmeltuneeksi.

Talletus / nostokokemus

Kohdemerkki vaaditaan Ripple-tapahtumille, jotta vältetään käyttäjien sekaannukset talletuksissa / nostoissa. Kaikki nostot Koinex INR -lompakosta ovat linkitetyn pankkitilin käytettävissä. IMPS: ää sovelletaan luottojen nostamiseen enintään 200 000 INR (5 minuutin kuluessa). Yli 200 000 INR nostetaan NEFT: llä (3-4 työpäivän sisällä). Nostoa muulta pankkitililtä kuin Koinex-linkitetyltä pankkitililtä ei sovelleta tapahtumiin. Nostomaksu vaihtelee eri kryptovaluutoissa. Bitcoin (0.001BTC), Ethereum (0.001ETH), Ripple (0.02XRP), Litecoin (0.01LTC), Bitcoin Cash (0.001BCH), Intian valuutta (INR 0).

Maksut tapahtumista

Tällä hetkellä kryptovaluuttojen ostamisesta peritään 0,4 prosentin vähimmäismaksu, kun taas maksu on melko korkea Litecoinin (0,01LTC) ja Bitcoinin nostamisen yhteydessä. Lisäksi Koinex tukee muita maksuyhdyskäytäviä, joiden välittömät talletukset maksavat 2%. IMPS ja NEFT ovat muita Koinexin tukemia maksuvaihtoehtoja, joihin ei sisälly mitään maksua, mutta tapahtumien suorittaminen vie tunnin tai kaksi.

LIITY Chatiin

Kun KYC on vahvistettu, sinulla on pääsy avoimeen keskusteluun, jossa voit tarkastella kirjautuneiden jäsenten keskusteluja ja voit myös osallistua siihen. Joskus tämä ominaisuus auttaa rajoittamaan kaupankäyntimäärää vain, kun noin 150 käyttäjää on aktiivinen. Tämän ominaisuuden päätoiminto on auttaa käyttäjiä heidän kyselyissään chatin kautta, jonka järjestelmänvalvojat suorittavat tehokkaasti suurimman osan ajasta käyttäjien kanssa. Yksi tämän ominaisuuden takaisku on joidenkin käyttäjien etunimi, joka johtaa epävarmuuteen.

Hyödyt ja haitat Koinexille

Plussat

Intian fiat-valuuttaa koskevat liiketapahtumat kryptovaluutanvaihtoon ovat Koinexin merkittävä etu, jota muut sivustot eivät tarjoa. Pienen kaupankäyntimaksun lisäksi tällä sivustolla on myös joitain maksuyhdyskäytäviä, joilla on alhainen transaktiomaksu, ja muita maksutapoja, jotka tarjoavat nollanostomaksun. Tämän sivuston kautta tarjotaan intuitiivisen käyttöliittymän lisäksi useita kryptovaluuttoja.

Haittoja

Koinex ei sisällä kolikoista kolikoihin. Jotkut kryptovaluutat, kuten Litecoin, sisältävät suhteellisen vähän korkeamman nostomaksun. Siihen ei sisälly vipuvaikutuksia ja luottokorttimaksuja eikä kaupan koon rajoittamista. Se noudattaa tarkan vastaavan kaupan algoritmia, mikä ei ole joskus merkitsevää. Tämän lisäksi se varmistaa, että vähimmäismäärä talletetaan ennen kaupankäyntiä. Asiakastukea tulisi parantaa hieman, mutta näin on kaikissa vaihdoissa.

Alarivi

Vaikka Koinex on uusi alusta, se kasvaa kiinteästi päivittäin. Tyylikäs käyttöliittymä ja suhteellisen alhainen kaupankäyntimaksu, se on saamassa suosiota intialaisten keskuudessa. Tällä sivustolla ei ole toistaiseksi havaittu virheitä, mutta mobiilisovellus on erittäin tarpeellinen, jotta se olisi helposti käyttäjien käytettävissä. Koska siihen sisältyy kaupankäynti fiat-valuutalla, se on paras foorumi kaikille intiaaneille osallistua kryptovaluuttaan. Salausvaluutan lisääntyvä kysyntä on lisännyt kysyntää uusien kryptovaluutanvaihtosivustojen kehittämiselle. Kryptovaluutan kysyntä on lisääntynyt intiaanien demonetoinnin jälkeen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner