Köp Bitcoin med presentkort 2021 – De bästa alternativen granskade

1. LocalBitcoins 2. Paxful 3. LocalCryptos
LocalBitcoins.com-logotyp paxful
KOMMA IGÅNG! KOMMA IGÅNG! KOMMA IGÅNG!

Bitcoins skapades för att göra våra liv enklare. De uppskattas vara nästa stora revolution i världen, och från och med nu presterar de verkligen enligt förväntningarna. Efter att ha initialt misslyckats med att leva upp till all hype gjorde Bitcoins en triumferande avkastning 2014. Därefter var de ostoppbara. De slog ner poster till vänster, höger och centrum och snart blev de den valuta som alla ville investera i. Vissa webbplatser tillät till och med användare att köpa bitcoin med presentkort.

Investeringssektorn blomstrade som vad som helst efter Bitcoin: s galna popularitetshöjning, och finanssektorn genomgick några stora förändringar. Flera ledande företag och deras ledare fortsatte att säga att Bitcoin skulle spela en stor roll i framtiden och att det förr eller senare skulle vara världens enda centrala valuta. Det här var stora ord som kom från stora män. Men eftersom de var i samband med Bitcoin, ifrågasatte ingen dem.

Den oöverträffade populariteten hos Bitcoin fortsätter till denna dag och är faktiskt ansvarig för den stora pressen som för närvarande upplevs av kryptovalutaindustrin. Kryptovalutor är inte nya, de har faktiskt funnits ganska länge nu. Men först nyligen har de fått den typ av berömmelse de förtjänar, och de är allt skyldiga Bitcoin.

Men för något som uttryckligen skapades för att göra våra liv enklare, kan det säkert bli ganska knepigt att köpa Bitcoins. Visst, de finns överallt och vi har bokstavligen hundratals kanaler genom vilka vi effektivt kan handla Bitcoins, och ändå är den övergripande proceduren och den bästa passformen för partiet fortfarande inte något som de flesta är tydliga på. Det är ett tydligt behov för tillfället att få en tydligare bild av vad som råkar vara det bästa mediet att köpa Bitcoins, ett som är enkelt och bekvämt och samtidigt inte tar mycket pengar.

Här i den här artikeln syftar vi till att utforska en av de mindre kända metoderna för att köpa Bitcoins, det vill säga genom presentkort. Vi ger dig först en liten introduktion om saken och förklarar sedan varför det är bra att köpa Bitcoins med presentkort. Därefter listar vi proceduren som du kan använda för att köpa Bitcoins med dina presentkort och slutligen listar de olika tjänsterna eller plattformarna som gör att du kan göra det, tillsammans med respektive fördelar och nackdelar för varje. Det finns faktiskt mycket att täcka, så låt oss helt enkelt dyka in.

Bitcoin presentkort

Bitcoin-presentkort är en slags filtterm. Det täcker att du byter dina presentkort mot Bitcoins och vice versa också. I den här artikeln kommer vi bara att fokusera på det förra, det vill säga att byta presentkort mot Bitcoins. Men bara så att du vet är det faktiskt möjligt för dig att köpa ditt favorit presentkort, vare sig det är för Amazon eller Coffee Shop, genom att byta ut dem mot Bitcoins. Det stämmer, du kan köp Bitcoin med Amazon presentkort.

Bitcoin-presentkort kan faktiskt visa sig vara den ultimata lösningen för många oroliga användare. För alla som tycker att det är svårt att köpa Bitcoins från dessa börser, kan de alltid välja den här snygga lilla metoden och ha omedelbar tillgång till Bitcoins. Den ständiga tillströmningen av regler från Förenta staternas regering i kombination med bristen på genomförbara och praktiska internationella köpalternativ har bara förvärrat situationen. Men med presentkortmetoden kringgår du helt enkelt alla dessa begränsningar och får direkt tillgång till dina mynt. Och allt du behöver förlora är några av dina presentkort. Du kan till exempel, köp Bitcoin med presentkort från Walmart. Det stora är att presentkort från nästan alla återförsäljare arbetar för utbytet. Det spelar ingen roll om de kommer från Amazon, eBay eller Bread Panera, något fungerar. Faktum är att även Master Card- eller Visa-presentkort fungerar lika bra och låter dig enkelt köpa Bitcoins.

Allt du behöver veta om att köpa Bitcoin med presentkort

Om du ska köp Bitcoin med Visa-presentkort, eller något annat presentkort du önskar, är det första steget, uppenbarligen, att först skaffa dessa presentkort. Du kan köpa dem någon av de många återförsäljare som säljer dem. För att initiera en transaktion, i de flesta fall, är det första en säljare ber om en bild på baksidan av kortet som tydligt visar den faktiska presentkodskoden. De kommer också att kräva mottagandet av presentkortet som du måste ha fått vid köpet. Intressant kan vissa säljare till och med acceptera e-koder eller helt enkelt kupongkoder som du får online, så att du eventuellt kan använda dem också.

Nu kommer vi att prata om växlingstjänster eller plattformar som faktiskt gör att du kan göra en sådan transaktion. För din bekvämlighet gick vi vidare och skannade internet efter kryptovalutaplattformar och utbytestjänster och började fokusera på de som möjliggjorde presentkortbyte för Bitcoins.

Medan det inte finns så många sådana tjänster lyckades vi komma med två av sådana plattformar, som inte bara uppfyller våra krav utan också är praktiska och användarvänliga samtidigt. Det fanns LocalBitcoins och Paxful. Så nästa steg i denna procedur är att självklart skapa ett konto på någon av dessa webbplatser. Var noga med att läsa upp lite om båda dessa, så du kan själv välja den som passar dig bäst. Nu är registreringsprocessen i sig på båda dessa webbplatser ganska enkel och tar väldigt lite av din tid.

Nu för att du ska kunna börja handla måste du göra en sökning på den webbplats du har valt för säljare som faktiskt accepterar presentkort. När du väl har gjort det visas en lista med säljare och du måste välja en bland dem. Var noga med att läsa om deras erbjudna handel och det pris de är villiga att ta så att du kan fatta ett välgrundat beslut om bästsäljaren för dina behov.

När du har hittat din perfekta säljare måste du klicka för att starta en handel. Så snart du gör det kommer Bitcoins från säljarens konto att debiteras omedelbart och placeras i deponering. På så sätt vet du att det är säkert att ge din presentkortsinformation till säljaren. På samma sätt, om du har en e-kod för ett presentkort, behöver du bara leta efter en säljare som accepterar en sådan e-kod, och följ sedan alla ovanstående instruktioner för att göra din betalning.

Nu är det kvar att du ska genomföra transaktionen. Så snart säljaren tar emot presentkortinformationen och kontrollerar om den är giltig, kommer de omedelbart att släppa mynten från spärren. När de väl har gjort det kommer dina mynt att krediteras ditt personliga konto. De finns antingen i din plånbok om du väljer att länka en eller vilken webbplats du har valt att genomföra transaktionen på.

Och det är allt, du är klar och du har nu tillgång till dina egna Bitcoins, allt i utbyte mot ett presentkort. Det enda du helst bör göra innan du lämnar är att lämna någon form av feedback på säljaren på webbplatsen så att framtida köpare kan dra nytta av din upplevelse, oavsett om det har varit positivt eller negativt. Du kan då äntligen besöka din plånbok för att kontrollera din nya Bitcoinsaldo som säkert kommer att uppdateras efter din senaste transaktion.

Metoden har gång på gång visat sig vara såväl enkel som snabb, och det bästa är att det inte kräver att köparen rensar ut personlig information till främlingar på internet såsom dina betalkort eller kreditkortsuppgifter. Och ännu bättre är det faktum att hela transaktionen slutfördes på mindre än en dag och inte tog några dagar eller så som vanligtvis är fallet med vissa kreditkortstransaktioner.

Säkerhet är viktigt

Kom ihåg att även om LocalBitcoins och Paxful båda är allmänt använda, respekterade och pålitliga webbplatser i sig, kan de inte garantera att varje enskild säljare eller användare på deras plattform kan garanteras. Det finns några beslut som köparna behöver ta för sig själva eftersom det praktiskt taget inte är möjligt för webbplatsen att utföra bakgrundskontroller av varje säljare som registrerar sig på sin plattform. Inte alla säljare kan vara lika respektabla eller värda att lita på, och denna skillnad måste göras av köparen själv. För att hålla dig säker och potentiellt fri från alla typer av bedrägeri, här är några godbitar du kan följa, vilket på sikt kan visa sig vara ganska praktiskt om någon försöker fuska dig.

Se till att ta skärmdumpar av din transaktion och inköpsprocessen i olika steg så att du har en sparad post över hur och när transaktionen ägde rum. Varje detalj som du skickar till webbplatsen kan visa sig vara kritisk och viktig. För att skydda dig själv ska du hålla reda på vilken information du har skickat till webbplatsen och se till att skydda dina personuppgifter så mycket du kan. Ge inte bort din information tills det är absolut nödvändigt.

Kom ihåg att det allra sista du kan önska är att du helt enkelt förlorar dina pengar. Du vill inte köp Bitcoin med Vanilla Visa presentkort, och inte ens få några Bitcoins i retur.

Feedbackbetyg är kritiska och viktiga. Tyvärr anser de flesta av oss att de är onödiga och inte kontrollerar dem när vi inleder en transaktion. Var noga med att ta dig tid att ta en titt på din säljares feedbackbetyg och kolla vad andra köpare har att säga om honom. Om det finns fler negativa kommentarer än positiva, vet du att han inte är den perfekta säljaren för dig. Ett annat sätt att garantera din säljares trovärdighet är att titta på hans information på webbplatsen och sedan kryssa om den tillhandahållna informationen har verifierats av webbplatsen själv. Om så är fallet är chansen att säljaren är äkta och ärligt vill sälja Bitcoins på plattformen, medan du för riktiga säljare aldrig kan säga.

Upprätta en fast kommunikation med säljaren innan du gör betalningen från slutet. Du behöver inte gå in på personliga uppgifter, men försök åtminstone att upprätthålla en professionell relation, vilket gör det lättare för dig att ställa frågor från slutet för att ytterligare rensa eventuella tvivel om transaktionen. Var noga med att ställa rätt frågor och gör det innan du ger ut dina presentkortsuppgifter. Såvida du inte är helt bekväm med säljaren och handeln i allmänhet rekommenderar vi inte att du fortsätter med transaktionen.

En stor flexibilitet som du som köpare har tag i är makten att avbryta transaktionen vid varje given tidpunkt. Om du någon gång under transaktionens gång känner att du blir lurad eller om det finns lite risk för transaktionen kan du omedelbart avbryta transaktionen från slutet och alla processer upphör omedelbart.

Det finns dock en väsentlig risk för detta alternativ som du måste tänka på. Om du råkar avbryta transaktionen när som helst efter att du har överlämnat presentkortsuppgifterna till säljaren, ger du honom i huvudsak tillstånd att använda presentkortet och ta ut pengarna utan att ens ge tillbaka Bitcoins i gengäld. Om avbokningen måste ske, se till att du gör det innan du lämnar dina presentkortsuppgifter.

Nu när vi har skisserat de fakta och processer som är förknippade med Bitcoin-presentkort och även listat upp säkerhetsåtgärden som du kan ägna dig åt för att se till att en hälsosam transaktion sker utan att någon hamnar i trubbel eller blir lurad, är det nu dags att lista ut de platser som faktiskt delar ut eller säljer sådana Bitcoin-presentkort så att du inte behöver slösa mycket tid på att leta efter dem. Observera att dessa platser är bekvämt för dig köp Bitcoin med iTunes presentkort eller något annat presentkort du har.

Vi kommer att gå över de platser som säljer dessa Bitcoin-presentkort till de lägsta priserna. Det är faktiskt möjligt att köpa presentkort till lägre värden än deras faktiska nominella värden, och vi kommer att vägleda dig mot de platser som faktiskt kan hjälpa till med det.

Köp Bitcoin med presentkort 2021: Top Exchange

1. LocalBitcoins.com

Medan LocalBitcoins sporterar ett gigantiskt samhälle, utgör det också en liten risk för köpare eftersom det råkar vara en peer-to-peer-marknadsplats. Medan det enorma samhället är en fantastisk funktion att gå med, skapar det egna problem. Detta ger verkligen ett enkelt sätt att köpa bitcoin med visakort.

Med ett stort antal användare kommer en större risk för dolda bedrägerier eller bedrägliga system som existerar endast för att lura dig av dina pengar. Men på den positiva sidan av sakerna har LocalBitcoins en funktion som vanligtvis inte finns i andra växlingstjänster, vilket innebär att den möjliggör både köp och försäljning av sådana presentkort.

KOMMA IGÅNG MED LOCALBITCOINS

2. Paxful

Paxful bitcoin med presentkort

Om du letar efter presentkort för bitcoin-visum är Paxful det rätta alternativet. Paxful har den söta funktionen med mer än 300 betalningsmetoder att välja mellan, inklusive laddade presentkort, vilket gör det till en av de mest unika plattformarna i den här listan.

Bortsett från LocalBitcoins är detta den enda plattformen som erbjuder både köp- och försäljningsalternativ, vilket är en annan fantastisk funktion i sig.

Men på den negativa sidan av saker, eftersom Paxful råkar vara en peer-to-peer-marknadsplats, måste man se upp för bedrägerier eller spammare.

KOMMA IGÅNG MED PAXFUL

3. LocalCryptos

Local Cryptos bitcoin med presentkort

Du kan använda LocalCryptos som en säker plattform för att handla Bitcoins i utbyte mot presentkort. LocalBitcoins låter dig kommunicera med säljaren direkt och erbjuder en mängd olika betalningsmetoder. Det ger också en inbyggd spärr för att ge bättre säkerhet för båda inblandade parter. 

Det är väldigt enkelt att registrera och handla på LocalCryptos, och denna peer-to-peer-marknadsplats erbjuder nära 40 betalningsmetoder för handel i nästan 130 länder. Undrar du hur du kan köpa Bitcoins för presentkort? Oroa dig inte för det är ganska enkelt.

Att köpa Bitcoins för presentkort på LocalCryptos

Skapa ett konto på LocalCryptos. Registreringen är en enkel process och du får ditt konto och din gratis plånbok omedelbart. 

När detta är klart, sök efter affärer som passar dina behov. Välj presentkort som din betalningsmetod och läs dina villkor innan du fortsätter med affären. 

LocalCryptos kundsupport

LocalCryptos erbjuder kundsupport dygnet runt. Detta kan nås via flera kanaler, via webbplats, e-post och community-kanaler på Twitter och Telegram. Dessutom erbjuder deras omfattande FAQ-bas svar på de vanligaste frågorna. 

Se till att du svarar och ställer frågor till de genuina representanterna och aldrig avslöja din personliga information.

KOMMA IGÅNG MED LOCALCRYPTOS

4. eGifter.com

E gifterSom namnet tydligt antyder är eGifter en online-portal för att köpa presentkort till olika onlinetjänster och plattformar. eGifter har ett unikt poängsystem som har varit ganska avgörande för tjänstens växande popularitet.

När ett köp slutförs på plattformen krediteras respektive köpares konto med några poäng beroende på det totala värdet av transaktionen. Sådana poäng ackumuleras sedan och används sedan som rabatt vid nästa köp av köparen. Om du vill konvertera ditt presentkort till bitcoin kan du använda den här webbplatsen.

Det tillkommer ingen extra avgift för köp av Bitcoin-presentkort. En annan ganska intuitiv och unik funktion som eGifter har lyckats implementera och vi ännu inte hittar i någon annan onlineplattform är initiativet för gruppgåvor. Enligt denna plan står en köpare fritt att skapa ett gruppgåvaprojekt och alla respektive medlemmar i gruppen måste sedan bidra till att uppfylla det faktiska värdet av presentkortet som valts kollektivt av gruppen.

Dessutom tillåter eGifter en mängd olika betalningsmetoder som tillgodoser ett brett spektrum av publik. Människor kan faktiskt välja mellan VISA, Bitcoin, American Express, MasterCard, Paypal och Discover för att slutföra sin betalning. Ett så stort utbud av betalningsmetoder finns sällan i ett enda växel och ger användarna en ganska tillfredsställande upplevelse. Men en funktion som vi verkligen har blåst bort med på denna plattform var det faktum att de faktiskt fortsätter och sparar dina presentkort åt dig. Även om du råkar förlora ditt presentkort eller glömmer koden på det kan du alltid komma tillbaka till portalen och slå upp det.

Men till och med en tjänst av denna kaliber saknar inte några egna fall. För det första, medan eGifter har ett stort utbud av presentkort för din övervägande, är de fortfarande mindre i antal än de som Gyft erbjuder. För det andra är ett stort område där eGifter verkar saknas att de inte har möjlighet att sälja presentkort till Bitcoins, och bara tvärtom.

KOMMA IGÅNG MED EGIFTER

5. YesToBitcoins.com

yestobitcoinsMed ett så brett utbud av tjänster som är tillgängliga för att köpa presentkort online idag, måste man verkligen känna behovet av en tjänst som inte ber om någon personlig information eller någon form av investering innan en transaktion påbörjas. Medan de flesta andra tjänster ber användarna att registrera sig på portalen för en lyckad transaktion, ställer YesToBitcoins inget sådant krav. Du kan till och med köpa visum presentkort med bitcoin på den här sidan.

Det möjliggör transaktioner utan registrering och till och med erbjuder Amazon presentkort och kreditkortskuponger. Men när vi skrev den här artikeln fann vi att portalen för närvarande visar en mycket selektiv samling presentkort, som kan vara en bummel för dem som letar efter ett anständigt urval att välja mellan. Liksom eGifter tillåter också YesToBitcoins inte försäljning av presentkort för Bitcoins för närvarande.

KOMMA IGÅNG MED YESTOBITCOINS

6. CoinCards.ca

coincardsCoinCards är unikt i den bemärkelsen att det faktiskt erbjuder Bitcoin-presentkort speciellt gjorda för kanadensare, och även catering till mer än hundra kanadensiska återförsäljare. Det är mer än hundra skäl för kanadensiska kunder att glädja sig. Dessutom får plattformen snabbt en följd och popularitet på grund av de stora växelkurserna de erbjuder.

Men som alltid finns det också några dåliga nyheter att följa med de goda. Till att börja med är CoinCards för närvarande endast tillgängliga för kanadensiska invånare. Resten av världen kan behöva vänta tålmodigt länge innan de planerar att utöka sin verksamhet. För det andra, precis som de andra, erbjuder CoinCards för närvarande inte försäljning av presentkort för Bitcoins. Därför finns det inget alternativ att köpa bitcoin med vaniljvisum om du inte är från Kanada.

KOMMA IGÅNG MED COINCARDS

7. Gyft.com

gyftGyft råkar ha den eftertraktade skillnaden att vara plattformen med det bredaste utbudet av återförsäljare som finns tillgängliga. Dess unika varumärke av funktioner gör det förmodligen det mest populära alternativet på den här listan köp Bitcoin med presentkort. Och det är inte bara återförsäljare som de har ett överflöd av, det är också betalningsmetoder. Gyft erbjuder för närvarande, MasterCard, Discover, American Express, VISA, Bitcoinbuy bitcoin med vaniljvisum köp bitcoin med vaniljvisum, ApplePay, Paypal och fler sådana betalningsalternativ att välja mellan.

Dessutom sparar de också ditt presentkort på själva plattformen så att du kunden aldrig tappar det även om du råkar glömma koden. Men även Gyft saknar vissa nackdelar. Från och med nu är Gyft endast tillgängligt för medborgarna i Amerika, vilket är en bummel för resten av världen eftersom om de behöver komma åt dess tjänster; de måste på något sätt ändra sin IP-adress. Gyft misslyckas även med att sälja presentkort till Bitcoins.

KOMMA IGÅNG MED GYFT

Vad är det bästa sättet att köpa Bitcoin med presentkort?

Vi hoppas att den här artikeln har gett dig flera alternativ att köpa bitcoin med visakort. Om du fortfarande är förvirrad över att konvertera ditt bitcoin till presentkort, vänligen släpp en kommentar så kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner