Kuinka ostaa Bitcoinia Electrumilla – Electrum Wallet Guide

Bitcoinsin ostaminen ei ole enää vaivaa. Meillä on kirjaimellisesti satoja vaihtoehtoja. Sillä ei ole väliä, mieluummin salauksen vaihtoa vai lompakoita, jokaiselle löytyy jotain. Jos sanotaan, että päätät ostaa Bitcoinsisi vaihtopalvelun kautta, sinulla on monenlaisia ​​vaihtoehtoja, kuten Coinmama, Coinbase tai CEX.io, jotka kaikki ovat yhtä tehokkaita kanavoimalla varojasi oikein ja antamalla sinulle parhaan palvelua ponnisteluihisi.

Muussa tapauksessa, jos uskot, että lompakot voivat palvella sinua paremmin, valitse yksinkertaisesti yksi markkinoiden parhaiden lompakoiden luettelosta. Valittavana on Electrum, Ledger, Trezor ja monia muita, jotka kaikki ovat yhtä hyvin varustettuja tarjoamaan sinulle parhaat palvelut edullisimmilla hinnoilla. Mutta mihin sinun pitäisi todella mennä?

Ovatko lompakot kannattavampia, ja jos kyllä, mikä niistä on sinulle paras valinta? Vastaamaan tällaisiin ja muihin kysymyksiin tämän artikkelin tarkoituksena on tarjota joitain kiehtovia tosiasioita ja opastaa sinut Bitcoinsin ostamisen kokonaisprosessista yhdellä tämän päivän tehokkaimmista ja monipuolisimmista kryptovaluutta-lompakoista, Electrum-lompakosta..

Bitcoiinien ostaminen Electrumin avulla

Osta bitcoinia electrumillaElectrum on yksi suosituimmista ja yleisimmin käytetyistä kryptovaluutta-lompakoista, ja sillä on melko merkittävä osuus markkinoilla. Sillä on vakiintunut kuluttajapohja, joka laajenee joka päivä, eikä nykyiset asiakkaat voi olla enää tyytyväisiä tarjoamaansa palveluun.

Electrum on yksi harvoista nykypäivän markkinoilla olevista Bitcoin-lompakoista, joka on onnistunut löytämään hyvän tasapainon käyttäjäystävällisyyden ja asiantuntijaominaisuuksien välillä.

Tämä tarkoittaa sitä, että tämä lompakko on loistava paitsi kokeneille käyttäjille, jotka etsivät kehittyneitä toimintoja ja ominaisuuksia, mutta toimii yhtä hyvin myös käyttäjille, jotka ovat uusia kryptovaluutta-tyylilajissa ja oppivat tällä hetkellä kaupan temppuja..

Mutta tiedätkö, että Electrum toimii myös hyvin kanavana Bitcoinsin ostamiseen? Aivan, sen lisäksi, että käytät sitä bitcoineidesi tallentamiseen, voit jopa käyttää sitä ostamaan niitä eri alustoilta. Tämä on ominaisuus, jota monet muut Bitcoin-lompakot eivät ole halukkaita tarjoamaan, ja osa syytä miksi Electrum-lompakko on niin loistava.

Mutta ymmärtääksesi, miten pääset tekemään niin, ja hyödyntämään lompakon kaikkia potentiaalia, sinun on ensin ymmärrettävä, miten se toimii aivan perusasiat, ja myös tarkasteltava vaiheittaista menettelyä, jota voit käyttää osta kryptovaluutta itsellesi. Tässä artikkelissa pyrimme tekemään juuri sen.

Electrum: Asennus

Jotta kaikki sovellukset toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla, on ehdottomasti asennettava uusin versio järjestelmästäsi. Kehittäjillä on vaikea tehtävä. Ei ole kuin he saisivat rakentaa sovelluksen ja sitten tehdä sen. Sillä kovassa kilpailussa, josta markkinamme ovat nykyään tulleet, heidän on jatkettava itsensä ja tuotteensa keksimistä. Näin on myös lompakoiden kanssa.

Vaikka Electrum julkaistiin alun perin melko vähäisillä ominaisuuksilla, se sai myöhemmin joitain todella muuttuvia päivityksiä ja siitä tuli sovellus tänään. Siksi, jotta pysyt ajan tasalla ja hyödynnät lompakon kaikkia ominaisuuksia, suosittelemme, että päivität uusimpaan versioon, ennen kuin aloitat millä tahansa..

Erinomainen ominaisuus, jota Electrum isännöi, on sen monimuotoisuus. Vaikka jotkut sovellukset tai lompakot ovat käytettävissä vain tietylle määrälle käyttäjiä, Electrumin kehittäjät ovat päättäneet vapauttaa Electrumin niin, että melkein kaikilla käyttäjillä on pääsy siihen ja he voivat vapaasti nauttia sen palveluista.

Samojen tunteiden mukaisesti Electrum on saatavana kaikenlaisille käyttöjärjestelmille, toisin sanoen se on saatavana myös Macille, Windowsille ja Linuxille. Sinun tarvitsee vain löytää lompakon versio, joka vastaa käyttämääsi käyttöjärjestelmää, ja asentaa se sitten järjestelmääsi. Varmista kuitenkin, että olet ladannut lompakon uusimman version.

Android-käyttäjien ei kuitenkaan tarvitse olla pettyneitä, koska Electrum-lompakko on saatavana myös Android-alustalla. Electrum-mobiiliversio on muotoiltu yhtä vilpittömästi kuin työpöytäversio. Se toteuttaa melkein kaikki ominaisuudet ja on yhtä nopea ja kätevä palveluidensa kanssa.

Nyt ohjelman varsinaisen asennuksen mukaan kaikki riippuu asentamastasi Electrumin versiosta ja tietokoneessa käyttämästäsi käyttöjärjestelmästä. Se on kuitenkin erittäin yksinkertainen kussakin tapauksessa ja vaatii vain näytön ohjeiden noudattamista. Kun asennus on valmis, sinun on käynnistettävä ohjelma.

Heti kun teet sen, saat kehotteen, jossa sinua pyydetään tekemään valinta. Voit joko luoda uuden lompakon tai palauttaa edellisen lompakon. Koska olemme alustalla juuri nyt, valitse yksinkertaisesti ensimmäinen vaihtoehto, joka on luoda uusi lompakko ja napsauttaa seuraavaksi häiritsemättä muita oletusasetuksia.

Seuraava vaihe sattuu olemaan melko tärkeä osa prosessia. Seuraavassa näytössä avautuvassa ikkunassa näkyy lompakon luomissiemeni. Lompakon luomisen siemen on kuin lompakon osoite, jonka sinun ja sinun on tiedettävä yksin. Se on kolmetoista sanan merkkijono, joka sinun täytyy joko muistaa tai merkitä muistiin jonnekin erittäin huolellisesti ja turvallisesti.

Huomaa, että tämä merkkijono on tärkeä, koska sitä käytetään lompakon palauttamiseen, jos jonkinlainen ongelma ilmenee, kuten vakava järjestelmävika tai ohjelmavirhe, ja menetät pääsyn lompakkoon. Palauttamistarkoitusten lisäksi, jos kuitenkin menetät lompakon sukupolven siemenen ja se putoaa vääriin käsiin, sitä voidaan mahdollisesti käyttää myös luomaan tarkasti Bitcoin-lompakkosi ja varastamaan tai käyttämään kaikkia siinä olevia Bitcoins.

Tästä syystä on tärkeää huolehtia siementen menettämisestä ja pitää se aina käden ulottuvilla, jos sinun on palautettava lompakko.

Kun olet tehnyt kaiken, saat kehotuksen asettaa salasanasi. Nyt Electrum-lompakon salasana on melkein yhtä tärkeä kuin Internet-pankkisi salasana, joten sinun on parasta kohdella sitä samalla huolellisuudella. Älä menetä sitä tai unohda sitä.

Kun salasanasi on asetettu, olet virallisesti valmis. Sinulle esitetään nyt tyhjä ruutu. Vaikka näyttö on tällä hetkellä tyhjä, heti kun aloitat tapahtumien tekemisen, kyseisten tapahtumien yksityiskohdat alkavat näkyä tässä näytössä aikajärjestyksessä.

Nyt sinun on mentävä eteenpäin ja aloitettava omien tapahtumiesi tekeminen. Saadaksesi jonkin verran Bitcoineja lompakkoon, sinulla on ensin oltava osoite. Tämä osoite on tavallaan sähköpostiosoitteesi kaltainen, paitsi että se ei ole yksilöllinen ja sinulla on joustavuutta muuttaa sitä haluamallasi tavalla.

Kun napsautat Electrum-rajapinnan Vastaanota-vaihtoehtoa, sinut ohjataan näyttöön, jossa sinun on annettava osoite kolikoiden vastaanottamiseksi. Vastaanota-välilehdessä on pitkä luettelo, joka kaikki on numeroiden ja merkkien yhdistelmä. Sinun on valittava yksi tästä luettelosta, ja kyseinen luettelokohde toimii sitten osoitteena, johon vastaanotat kolikoita. Toistaiseksi voit valita ensimmäisen ja siirtyä eteenpäin.

Kuinka ostaa BTC

Nyt päästäksesi artikkelin ytimeen, joka ostaa Bitcoineja Electrumin lompakoiden kautta. Tämä voi olla yllätys suurimmalle osalle lukijamme, mutta Bitcoinsin vaihtaminen oikealle rahalle tai jopa päinvastoin on itse asiassa hankala käsitellä. Mukana on melko vähän riskejä ja paljon asioita. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia, sillä tässä artikkelissa opastamme sinua ja autamme sinua ohittamaan prosessissa mahdollisesti esiintyvät vaikeudet.

Todellinen valuutta valuutanvaihto Bitcoineiksi on, että vaihdetut rahakkeet ovat täysin nimettömiä. Siten tällaiset liiketoimet ovat yleensä melko alttiita huijauksille ja petoksille. Ja juuri tästä syystä yritykset, jotka käsittelevät tällaisia ​​liiketoimia ja auttavat asiakkaita ostamaan Bitcoineja rahaksi, ovat niin erityisiä käyttäjien identiteeteistä.

Sinun on myös oltava varovainen ihmisille, palveluille tai organisaatioille, jotka väittävät vaihtavansa Bitcoins-rahasi rahaksi pyytämättä minkäänlaista henkilötodistusta tai lisätietoja, kuten osoitetodistusta. Useimmiten tällaiset tarjoukset ovat yleensä huijauksia, jotka on tarkoitettu ihmisten huijaamiseen.

Kun olet aloittanut tapahtuman valitsemallasi vaihtopalvelulla ja varmista, että annoit osoitteen Electrum-lompakkoon, saat ilmoituksen odottavasta tapahtumasta. Se voi viedä jonkin aikaa, mutta melko pian tapahtuman tila muuttuu odottavasta onnistuneeksi. Tämä tapahtuu heti, kun Bitcoin-verkko tunnistaa tapahtuman.

Heti kun myyjä on selvittänyt ja vastaanottanut maksamasi rahat, huomaat muutoksen Electrum-lompakossa. Ensinnäkin saamasi Bitcoin näkyy saatavana lompakossa, ja juuri suoritettu tapahtuma näkyy nyt käyttöliittymän ensimmäisellä sivulla.

Nyt sinun on muistettava osoite, jonka annoit pörssissä, sillä kyseisestä osoitteesta tulee sitten kyseisen tapahtuman vastaanotto-osoite. Kun navigoit lompakon osaan, jossa on kaikki osoitteet, voit nähdä, että vastaanotto-osoite näyttää nyt saldon täsmälleen saman määrän Bitcoineja kuin olet juuri ostanut.

Lähetetään Bitcoineja

Kerroimme juuri siitä, miten voit ostaa Bitcoineja ja vastaanottaa Bitcoineja Electrum-lompakkoon, mutta tehdä tästä artikkelista mahdollisimman kattava ja informatiivinen sinulle; selitämme nyt, kuinka voit lähettää Bitcoineja Electrum-lompakostasi muille. Prosessi on aivan yhtä yksinkertainen kuin vastaanottaminen, eikä se vaadi paljon vaiheita.

Mutta ensin sinun on tiedettävä osoite, johon sinun on lähetettävä Bitcoins. Aivan kuten olit määrittänyt osoitteesi ostohetkellä, tarvitset osoitteen, johon Bitcoins-lähetyksesi lähetetään. Kun sinulla on osoite, sinun tarvitsee vain siirtyä Electrum-lompakon lähettämisvälilehdelle. Kun olet siellä, sinun on annettava lähetettävien bitkoiinien määrä.

Sinun on myös annettava tähän osoitteeseen osoite, johon lähetät kyseiset kolikot. Tässä vaiheessa on tärkeää huomata, että vaikka tietyt palvelut veloittavat sinulta peruspalkkion kryptovaluuttatoimintojen suorittamisesta, tietyt palvelut eivät. Lisäksi, vaikka jotkut palvelut saattavat veloittaa hieman korkeamman maksun kuin toiset, kannattaa ehkä ottaa huomioon myös heidän tarjoamansa palvelu..

Joten kun valitset Bitcoin-lompakon tai valuutanvaihtopalvelun, suosittelemme, että tutustut paitsi veloittamaansa maksuun myös sellaiseen palveluun, josta he tunnetaan. Tällä tavalla voit tehdä melko tietoisen päätöksen ja saada myös parhaan mahdollisen tarjouksen. Myös Electrum veloittaa pienen maksun Bitcoin-tapahtumista ja sinulle ilmoitetaan asiasta asianmukaisesti tässä vaiheessa.

Maksu veloitetaan automaattisesti ja näytetään sinulle. Kun olet hyväksynyt sen ja kaikki muut tapahtumatiedot on tarkistettu ja tarkistettu, voit vapaasti vahvistaa ja sitten olet valmis.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner