Kuinka ostaa Bitcoinia ilman pankkitiliä (6 parasta tapaa)

Ei ole yllätys siitä, kuinka oma itsenäinen digitaalisen valuutan järjestelmä nimeltä Bitcoin on saavuttanut menestyksen korkeudet. Olemme kuulleet tästä ilmiöstä, mutta onko meidän kaltaisillemme ihmisille mahdollisuus ostaa bitcoineja ilman pankkitiliä?

Elvyttää toiveesi, vastaus on kyllä, ja ilosi lisäämiseksi on yhteensä 6 menetelmää. Alla ostamme bitcoineja ilman pankkitiliä ja opastamme sinua tekemään samoin. Luettelomme jokaisen tuotteen edut ja haitat, jotta löydät helposti itsellesi ja tarpeisiisi sopivan. Ennen kuin ryhdymme parhaiden tapojen tutkimiseen, käymme läpi lyhyesti sen, mitä mielestämme sinun tulisi ottaa huomioon vaihdon valitsemisessa.

Mitä on otettava huomioon vaihdettaessa

Palkkiot

Palkkiot ovat tärkein prioriteettimme, kun päätämme luettelosta ensin. Näemme niin monien ihmisten ryöstävän päivittäin pörssejä, jotka tarjoavat ensiluokkaisia ​​hintoja huolimattomaan kokemukseen (edes “premium-kokemuksen” ei pitäisi tarjota premium-hintoja). Haluamme ostaa bitcoinia mahdollisimman alhaiseksi, jotta voimme 1) tehdä tulosta helpompaa ja 2) jotta voimme ostaa lisää tuotteita / palveluita myöhemmin, kun bitcoinimme ovat basillionien arvoisia.

Turvallisuus

BTC: n ostamisen turvallisuus on myös tärkeää. Emme halua lopulta olla yksi niistä ihmisistä, jotka huijataan tai hakkeroidaan myöhemmin. Luettelomme vain pörssit, jotka ovat investoineet paljon turvallisuuteensa ja tarjoavat hyvää tukea Bitcoinin ostamisen aikana ensimmäistä kertaa. Jos vaihto sai takaisin, kun sekaisin, pysymme uskollisina ja jatkamme heidän palvelunsa käyttöä tulevina vuosina – vain vaihdon asia näyttää saavan tämän vaikka.

Rajat

Tämä on vähän hankala ostaessasi Bitcoinia ilman pankkitiliä, koska suurin osa pörsseistä on vertaisverkkoa, mikä tarkoittaa, että olet tekemisissä ihmisten kanssa, jotka myyvät omia bitcoinejaan – ei iso yritys. Kun heidän bitcoininsa ovat lopullisia, sinun on löydettävä toinen myyjä. Tämä ei ole ongelma, koska monet myyjät tarjoavat käteistalletuksia tai muita maksutapoja.

Nyt kun tiedät mitä kannattaa varoa, luetellaan parhaat vaihdot alla.

6 parasta tapaa ostaa Bitcoinia ilman pankkitiliä 2021

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins tarjoaa escrow-palvelun ja tarjoaa useita maksutapoja bitcoinin ostamiseen ilman pankkitiliä. Käteistalletus, Amazon-lahjakortti jne. Tarjotaan kaikkien muiden maksutapojen lisäksi.

Plussat:

 • Tämän menetelmän käyttö näyttää olevan vähemmän aikaa vievää, koska se on yksityistä, mikä osoittaa, että sitä on nopea ja helppo käyttää, mikä antaa asiakkaalle edun. Kun sopimus on tehty, käyttäjä voi tehdä käteistalletuksen ja hankkia bitcoinin.

Haittoja:

 • Käyttäjiä tulisi varoittaa huijareista, koska mikään asiakirja ei sido heitä, Localbitcoins toimii vain markkinapaikkana, joka yhdistää ostajat myyjiin.
 • Käyttäjille tarjotun yksityisyyden vuoksi se veloittaisi huomattavasti korkeampaa kuin tavallinen vaihto. Tämä voi olla lisäkustannus.
 • Tämän menetelmän kautta tarjottavien henkilökohtaisten palveluiden vuoksi on vaikeampaa ostaa suuria määriä bitcoineja verrattuna suuriin pörsseihin, joista voit ostaa pankkitiliäsi käyttäen.

ALOITA LOKALBITKOINIT!

2. BitQuick

BitQuick tarjoaa turvatalletuksen ostajien ja myyjien välillä. Maksut suoritetaan käteistalletuksella pankkipaikoissa Yhdysvalloissa ja SEPA-siirron kautta EU: ssa. Kolikot toimitetaan yleensä alle kahdessa tunnissa, jos maksu suoritettiin käteistalletuksella.

Plussat:

 • Yksi nopeimmista tavoista ostaa bitcoin, koska sopimus on ostajien ja myyjien välillä pankkien kautta Yhdysvalloissa ja SEPA-siirtojen avulla, jos se on Euroopassa.
 • Lisäksi se on turvallisempi verrattuna muihin käteismaksutapoihin, kun maksetaan rahaa pankkitilille.

Haittoja:

 • 2% palkkiot voivat näkyä “kalliina menoina” käteiskaupassa.
 • Hinnat vaihtelevat ja voivat olla paljon korkeammat kuin nykyinen Bitcoin-hinta. Jälleen kerran ylimääräinen, joka sinun on ehkä kannettava, jos haluat ostaa bitcoinia ilman pankkitiliä.

ALOITA BITQUICK!

3. Kolikoiden seinä

Wall of Coins on peer to peer vaihto, monien tarjoamiensa maksuvaihtoehtojen joukossa käteistalletus on näkyvimmät vaihtoehdot. Yhdysvalloissa on yli 100 000 talletuspaikkaa. Lisäksi muihin paikkoihin kuuluvat Kanada, Saksa, Puola, Argentiina, Latvia, Puola ja Filippiinit. Voit odottaa bitcoinejasi 15 minuutissa, kun käteistalletus on tehty.

Plussat:

 • Helppo tapa ostaa bitcoineja
 • Prosessi on vaivatonta eikä vaadi paljon yksityisiä tietojasi. Olet hyvä mennä, jos annat heille puhelinnumerosi ennen tapahtumaa.

Haittoja:

 • Tällä hetkellä rajoitettu 12 maahan
 • Vaikea löytää myyjiä, jotka tarjoavat suuren määrän.

ALOITA KOLIKOIDEN SEINÄ!

4. Vapaus X

Liberty X: n avulla voit ostaa Bitcoinia käteisellä useissa vähittäiskaupoissa Yhdysvalloissa. Sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi ennen ostamista, joten vähemmän yksityinen kuin jotkut muut vaihtoehdot. Voit ostaa jopa 1000 dollaria bitcoinia Liberty Xdaily -sovelluksella.

Plussat:

 • Helppo ja nopea tapa ostaa bitcoineja käteisellä
 • Matala 1,5% (plus myymälämaksu) käteisostomenetelmälle
 • Päivittäinen 1000 dollarin raja on melko korkea mukavuuspalvelulle

Haittoja:

 • Osallistuvat kaupat lisäävät oman muuttuvan maksun
 • Vaaditaan jonkin verran vahvistusta, joka alentaa käteisostojen odotettua yksityisyyden tasoa
 • Sosiaalisen median tilien liittäminen heikentää yksityisyyttä entisestään

ALOITA LIBERTYX!

5. Bitcoin-pankkiautomaatti

Kolikkopankin tutka auttaa löytämään alueellasi olevat Bitcoin-pankkiautomaatit, joista voit ostaa bitcoineja käteisellä ja ilman pankkitiliä.

Plussat:

 • Satelliittinavigointijärjestelmien käyttäminen lähellä olevien Bitcoin-pankkiautomaattien löytämiseen.

Haittoja:

 • Bitcoin-pankkiautomaateilla on usein 5-10% maksuja ostoa kohden, joten ne lisäävät ostokustannuksia.

ALOITA BITCOIN ATM: lla!

6. Myseelium paikallinen kauppias

Myseeli on Bitcoin-lompakko iOS: lle ja Androidille. Sovelluksen Android-versiossa on “paikallinen kauppias” -ominaisuus, joka auttaa sinua yhdistämään paikallisia asukkaita, jotka myyvät Bitcoinia. Voit järjestää tapaamisen kasvokkain ja ostaa bitcoinia käteisellä (tai muulla maksutavalla, josta molemmat sopitte).

Plussat:

 • Helppo ja halpa tapa ostaa bitcoineja käteisellä
 • Yksityinen tapa ostaa bitcoineja, henkilökohtaisia ​​tietoja ei vaadita matkapuhelinnumeron lisäksi.

Haittoja:

 • Harvinaisella asutulla alueella olevilla käyttäjillä on vaikeuksia löytää myyjiä

ALOITA MYCELIUM!

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan on olemassa useita muita menetelmiä, kuten Paxwell, Bitcoin-OTC, BitQuick; maastasi riippuen voit tutkia edellä lueteltuja vaihtoehtoja. Vakuutamme sinulle, että nämä vaihtoehdot eivät petä sinua, ja löydät parhaan tavan ostaa bitcoinia ilman pankkitiliä riippumatta siitä, mitkä tarpeesi ovat. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner