Αναθεώρηση Ledger Nano S – Είναι το πιο δημοφιλές πραγματικά το καλύτερο;

Πριν ξεκινήσουμε με την αναθεώρηση nano του καθολικού, ας κατανοήσουμε εν συντομία την άνοδο των κρυπτονομισμάτων. Είναι παντού και φαίνεται αρκετά ασταμάτητη αυτή τη στιγμή. Το Bitcoin έκανε το ντεμπούτο του το 2009, αλλά γνώρισε πραγματική αναγνώριση τα τελευταία δύο χρόνια, όταν η αξία του κυριολεκτικά ανέβηκε στα ύψη.

Τέτοια εκπληκτική επιτυχία που αντιμετώπισε το Bitcoin ξεκίνησε αμέσως την αγορά που είναι τα κρυπτονομίσματα και τους έδωσε μια σταθερή θέση στον χρηματοπιστωτικό τομέα, με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να διακυβεύουν ενεργά τα χρήματά τους για αυτούς, και ακόμη και να κερδίζουν φανταστικές αποδόσεις των καιρών.

Τώρα, αν σας ενδιαφέρει να επενδύσετε και τα χρήματά σας, ευτυχώς, δεν είναι τόσο δύσκολο. Τα κρυπτονομίσματα κατάφεραν πλέον να φτάσουν σχεδόν σε όλες τις χώρες και με την έλευση τόσων μεγάλων πλατφορμών συναλλαγών και ανταλλαγών, στην πραγματικότητα δεν είναι πιο δύσκολο να αγοράσετε κρυπτονομίσματα από ότι είναι να αγοράσετε τα κοινά είδη παντοπωλείου σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους, να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εάν είναι απαραίτητο, να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής σας και να αγοράσετε το περιεχόμενο της καρδιάς σας.

Η άλλη επιλογή που έχετε είναι ελαφρώς πιο περίπλοκη και μπορεί να απαιτεί από εσάς να λάβετε μερικές σημαντικές αποφάσεις ανάλογα με το αν είστε άνετοι μαζί τους ή όχι. Η επιλογή για την οποία μιλάμε είναι αυτή της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων μόνοι σας. Αυτές τις μέρες, θα βρείτε εύκολα μια ποικιλία από εξέδρες εξόρυξης διαθέσιμες στην αγορά, οι οποίες θα ολοκληρώσουν εύκολα τη δουλειά.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα από αυτά, μαζί με μια αξιοπρεπή παροχή ρεύματος αρκετά ισχυρή για να τροφοδοτήσετε την εξέδρα, να τα πάρετε όλα σπίτι και να τα εγκαταστήσετε σε ένα μέρος όπου πιστεύετε ότι δεν θα προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα για τον άλλο κάτοικοι του σπιτιού και είστε έτοιμοι. Ωστόσο, προχωρήστε σε αυτήν τη μέθοδο μόνο εάν είστε έτοιμοι να καλύψετε το κόστος ισχύος που σχετίζεται με αυτήν, καθώς οι εξέδρες εξόρυξης τείνουν να καταναλώνουν πολύ ηλεκτρική ενέργεια, προφανώς επηρεάζοντας έτσι τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και ρεύματος..

Η αναθεώρηση Ledger Nano S

βιβλιοθήκη-νανο-s-κριτικήΑλλά ανεξάρτητα από τον τύπο που ψάχνετε, η πραγματικότητα είναι ότι θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα τέτοιων πορτοφολιών που διατίθενται στην αγορά και, ειλικρινά, γίνεται πραγματικά πολύ συγκεχυμένο να αποφασίσετε για ένα που ταιριάζει σωστά σε όλες τις ανάγκες σας και είναι αρκετά αποτελεσματική για την επίλυση όλων των προβλημάτων κράτησης κρυπτονομισμάτων.

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν και να ληφθούν υπόψη πριν από την πραγματοποίηση της αγοράς, δεν προκαλεί έκπληξη αν κάποιο άτομο επιθυμεί λίγη βοήθεια σχετικά με το θέμα και είμαστε εδώ για να παρέχουμε αυτήν τη βοήθεια. Αυτό το άρθρο σας εισάγει σε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον κόσμο των πορτοφολιών κρυπτογράφησης, το Ledger Nano S, το οποίο είναι το τελευταίο μοντέλο σε μια σειρά πορτοφολιών που κυκλοφόρησε η εταιρεία, Ledger Nano, η οποία εμπορεύεται ως εταιρεία πορτοφολιών και ήταν ιδρύθηκε το 2014 στη Γαλλία.

Δείτε την τρέχουσα τιμή εδώ!

Κύρια χαρακτηριστικά

Το Ledger Nano S είναι ένα πορτοφόλι υλικού, που σημαίνει ότι σας δίνει την ευελιξία της αποθήκευσης εκτός σύνδεσης και το συνδυάζει με την προοπτική αποθήκευσης των ιδιωτικών κλειδιών σας μέσα σε ένα εξωτερικό υλικό αποθήκευσης. Αυτό το εξωτερικό υλικό μπορεί αργότερα να συνδεθεί με τον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας μέσω ενός απλού καλωδίου USB, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσετε πρόσβαση ή να δείτε τα κέρματά σας.

Η βιομηχανία πορτοφολιών υλικού για κρυπτονομίσματα είναι προς το παρόν πιο λαμπερή από ποτέ. Οι άνθρωποι βάζουν ενεργά τα χρήματά τους σε τέτοια προϊόντα και η ικανοποίηση του κοινού είναι σε υψηλά επίπεδα. Είτε το αποδίδετε στην επιτυχία του Bitcoin είτε απλώς στην αλλαγή της κοινής γνώμης, το μόνο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι ότι ο τομέας αναπτύσσεται όπως ποτέ άλλοτε και θα συνεχίσει να το κάνει για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Όλα αυτά προφανώς επιφέρουν μια μεγάλη θετική αλλαγή στην ποιότητα των συσκευών που κατασκευάζονται. Οι προσδοκίες του κοινού αυξάνονται, και με αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να βιώσουμε ταχείες βελτιώσεις στις ίδιες τις συσκευές. Το Ledger Nano S είναι απλώς ένα άλλο μεγάλο πορτοφόλι χτισμένο στο ίδιο μοντέλο.

Είναι ασφαλές, ασφαλές και γρήγορο, καθώς υποστηρίζει επίσης μια καλή γκάμα νομισμάτων. Το Bitcoin και το Ethereum είναι απλά δύο από τα νομίσματα στα οποία ασχολείται, μεταξύ των πολλών άλλων.

Τώρα τα κύρια σημεία πώλησης πίσω από το Ledger Nano S, που το έχουν καταφέρει να επιτύχει το επίπεδο επιτυχίας που απολαμβάνει σήμερα, είναι μια ισχυρή προσέγγιση για την ασφάλεια και την ευελιξία χρήσης. Αυτό που εννοούμε με το τελευταίο είναι ότι, εκτός από τη χρήση του Nano S ως μέσου αποθήκευσης των κρυπτονομισμάτων σας, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε εύκολα για να κάνετε πληρωμές, σε διάφορες διαδικτυακές και offline υπηρεσίες που δέχονται κρυπτονομίσματα ως πληρωμή.


Εκτός από τα προαναφερθέντα, ορισμένα άλλα ιδιαίτερα διακεκριμένα χαρακτηριστικά τυχαίνει να είναι η φιλικότητα προς το χρήστη, η εύκολη επιλογή πληρωμών, τα αποτελεσματικά πρωτόκολλα ασφαλείας και άλλα.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, το Ledger Nano S απολαμβάνει σχεδόν μια μόνη κυριαρχία στην αγορά πορτοφολιών κρυπτογράφησης ή θα είχε, εάν όχι, το πορτοφόλι υλικού TREZOR. Το Nano S μαζί με την TREZOR αποτελούν τις περισσότερες πωλήσεις για πορτοφόλια κρυπτογράφησης, αφήνοντας λίγο χώρο για οτιδήποτε άλλο.

Παρόλο που η TREZOR κυκλοφόρησε στην αγορά πολύ περισσότερο από το Ledger Nano S, και ως εκ τούτου, θα έπρεπε να έχει ξεπεράσει το Nano S λόγω της απόλυτης εμπειρίας που διαθέτει, μια διαισθητική στρατηγική μάρκετινγκ από την Ledger σε συνδυασμό με τα υπέροχα χαρακτηριστικά του πορτοφολιού έχουν διασφαλίσει ότι ο διαγωνισμός παραμένει πάντα από το ένα στο άλλο.

Κοινή γνώμη

Όποτε ένα νέο προϊόν βγαίνει στην αγορά, η πιο ακριβής απάντηση στο αν αξίζει ή όχι το προϊόν να προέρχεται προέρχεται από τους ίδιους τους πρώτους αγοραστές. Είναι αυτοί που είναι καλύτερα σε θέση να πει εάν το προϊόν αποδίδει σύμφωνα με τις προσδοκίες και αν υπάρχουν μειονεκτήματα ή σφάλματα στο σχεδιασμό που πρέπει να προσέξετε.

Για τον ίδιο λόγο, προχωρήσαμε και κάναμε λίγη έρευνα πελατών για εσάς. Εδώ, σας παρουσιάζουμε τι έχουν να πουν οι πελάτες που χρησιμοποιούν ήδη τη συσκευή για το Ledger Nano S και αν θα το συνιστούσαν ή όχι σε κάποιον άλλο. Συλλέξαμε όλες αυτές τις κριτικές και ετοιμάσαμε μια μικρή ουσία, τα καλά και τα κακά μέρη, για να λάβετε υπόψη σας.

Το Ledger Nano S λάμπει σαν διαμάντι όταν πρόκειται για δημόσιες κριτικές και απόψεις. Σχεδόν όλοι οι χρήστες που αγοράζουν τη μονάδα πρέπει μόνο να τραγουδούν επαίνους και να θεωρούν τις υπηρεσίες της πέρα ​​από τέλεια. Τώρα το Nano S είναι ένα πορτοφόλι υλικού. Τα πορτοφόλια υλικού είναι αυτά που μπορούν να μεταφερθούν σαν πορτοφόλι και μπορούν να συνδεθούν στον υπολογιστή σας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας μόνο ένα απλό καλώδιο USB.

Δεδομένου ότι τείνουν να παραμένουν κυρίως αποσυνδεδεμένοι από το Διαδίκτυο, είναι προφανώς πιο ασφαλείς όταν πρόκειται για διαδικτυακές απάτες ή απόπειρες κλοπής. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες τείνουν να αποθηκεύουν ένα μεγάλο μέρος των νομισμάτων τους σε πορτοφόλια υλικού, ενώ τα πορτοφόλια λογισμικού τείνουν να μεταφέρουν μικρές ποσότητες.

Σύμφωνα με ορισμένους από τους χρήστες που διαθέτουν επί του παρόντος ένα Ledger Nano S, η συσκευή τους βοηθά να κοιμούνται καλά τη νύχτα γνωρίζοντας καλά ότι τα νομίσματά τους παραμένουν ασφαλή εντός των ορίων του Nano S.

Σχεδόν όλοι οι χρήστες που έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ Ledger Nano S στερούνται οποιωνδήποτε καταγγελιών σχετικά με τη συσκευή και θεωρούν ότι είναι ένα από τα πιο ομαλά πορτοφόλια εργασίας που έχουν φτάσει ποτέ στην αγορά.

Εάν, ωστόσο, υπάρχει ένα παράπονο, το οποίο έχει ακούσει ένας καλός αριθμός χρηστών, αυτό αφορά τον χαμηλό αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή. Για τους λάτρεις της κρυπτογράφησης που τείνουν να αποθηκεύουν περισσότερους από έναν τύπους κρυπτογράφησης στα πορτοφόλια τους, το Ledger Nano S μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς ο χαμηλός χώρος αποθήκευσης ενδέχεται να μην είναι κατάλληλος για πολλά νομίσματα.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι στην πραγματικότητα αρκετά εύκολο να γίνει κατανοητός. Όποτε αποφασίσετε να προχωρήσετε και να αποθηκεύσετε ένα νέο κρυπτογράφηση στο Nano S, πρέπει να κατεβάσετε μια εφαρμογή που να είναι συγκεκριμένη για το συγκεκριμένο διακριτικό.

Χωρίς την εφαρμογή που σχετίζεται με το ακριβές διακριτικό που θέλετε να αποθηκεύσετε, δεν μπορείτε να προχωρήσετε περαιτέρω. Ωστόσο, με τον τρόπο κατασκευής της συσκευής δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε περισσότερες από τρεις από αυτές τις εφαρμογές κάθε φορά.

Αυτό σημαίνει ότι για να προσθέσετε το τέταρτο νόμισμα στο πορτοφόλι σας, θα πρέπει να απεγκαταστήσετε μία από τις προϋπάρχουσες εφαρμογές προτού προχωρήσετε στην προσθήκη του νέου νομίσματος.

Τώρα, ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται περίπλοκο έργο, είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό και είναι ακριβώς όπως η εγκατάσταση ή η απεγκατάσταση εφαρμογών από το smartphone σας. Μπορεί να απλοποιηθεί περαιτέρω εάν τυχαίνει να έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή.

Εμπειρία χρήστη

Όπως εξηγήθηκε νωρίτερα, το Ledger Nano S είναι τόσο δημοφιλές όσο είναι λόγω της φιλικότητας προς το χρήστη που διαθέτει. Η εμπειρία εντός της εφαρμογής έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά ρευστή για τον μέσο χρήστη και η συνολική εγκατάσταση είναι αρκετά παρόμοια με αυτά που έχουν τα περισσότερα πορτοφόλια στην αγορά σήμερα.

Κατά την εκκίνηση για πρώτη φορά, η συσκευή ζητά από το χρήστη να δημιουργήσει έναν κωδικό πρόσβασης για την προστασία των δεδομένων σας. Αργότερα στη διαδικασία, παρέχεται ένας σπόρος 24 λέξεων που βοηθά τον χρήστη στη δημιουργία ιδιωτικών κλειδιών.

Με την αρχική ρύθμιση να διαρκεί μόλις τρία λεπτά, το Ledger Nano S δεν αφήνει καμία προσπάθεια για να διατηρήσει την ικανοποίηση των χρηστών στο μέγιστο. Ανάλογα με το ψηφιακό νόμισμα που πρόκειται να διαπραγματευτείτε, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

Όσον αφορά αυτές τις εφαρμογές, απλώς ενεργούν ως πομποί ή δέκτες, αλλά δεν παίζουν καθόλου ρόλο στην πραγματική αποθήκευση των κερμάτων.

Προκειμένου να κάνουν την εμπειρία χρήστη ακόμα πιο εύκολη και ομαλή, οι κατασκευαστές έχουν επίσης εισαγάγει μια επέκταση Google Chrome. Αυτή η επέκταση επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε λεπτομέρειες λογαριασμού, επιτρέπει τη μεταφορά Bitcoin και δημιουργεί διευθύνσεις Bitcoin για τη λήψη χρημάτων. Θα σας αφήσει ακόμη και να παίξετε με τις διάφορες ρυθμίσεις της εφαρμογής, όπως η συναλλαγματική ισοτιμία και η πολιτική απορρήτου.

Εάν διαθέτετε ήδη ένα υπάρχον πορτοφόλι Bitcoin σε λειτουργία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί δεν θα χρειαστεί να το διαγράψετε για να χρησιμοποιήσετε το Nano S. Μπορείτε, στην πραγματικότητα, να ενσωματώσετε τυχόν υπάρχοντα διαδικτυακά πορτοφόλια με τη συσκευή . Μερικά από τα υποστηριζόμενα πορτοφόλια περιλαμβάνουν MyCelium, Electrum, Copay, Bitgo και MyEtherWallet.

Για οποιοδήποτε άτομο που είναι ακόμη εξοικειωμένο με τον τρόπο λειτουργίας των κρυπτονομισμάτων, το Ledger Nano S θα νιώσει σαν μια βόλτα στο πάρκο. Ακόμα και για έναν πλήρη αρχάριο, η ρύθμιση και οι λειτουργίες είναι αρκετά εύκολο να διαλέξετε και να κυριαρχήσετε σε λίγες μέρες. Όσον αφορά το πορτοφόλι υλικού, υπάρχουν μόνο δύο κουμπιά σε αυτό, και επομένως δεν υπάρχει απολύτως περιθώριο για λειτουργικούς λόξυγκες ή σφάλματα.

Ασφάλεια

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν πρέπει να διατηρήσετε τα κρυπτονομίσματά σας ασφαλή, τότε τα πορτοφόλια υλικού είναι ο τρόπος να πάτε. Δεν λέμε ότι είναι απολύτως αδύνατο να παραβιαστούν τα πορτοφόλια υλικού, αλλά ακόμη και αν ένα πρόβλημα καταφέρει να εμφανιστεί, υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι επικεντρωμένο στο χρήστη και όχι λόγω των πραγματικών προδιαγραφών της συσκευής.

Παρόλο που δεν υπάρχει γενικός σκληρός και γρήγορος κανόνας που να εγγυάται την ασφάλειά σας από εξωτερικές επιθέσεις, αλλά υπάρχουν μερικοί δείκτες που πρέπει να γνωρίζετε, οι οποίοι θα σας επιτρέψουν να ασκήσετε όλη την προσοχή που μπορεί να χρειαστείτε. Πρώτον, πρέπει να σημειώσετε θετικά το σπόρο ασφαλείας σας σε ένα κομμάτι χαρτί και όχι σε ένα σύστημα υπολογιστή.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών ενέχουν πάντα τον κίνδυνο μόλυνσης και τη διαρροή δεδομένων. Δεύτερον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάθε φορά που συνδέετε το πορτοφόλι σας σε ένα σύστημα, το σύστημα στερείται εντελώς από κακόβουλο λογισμικό ή ζητήματα ασφαλείας, γιατί ένας ιός μπορεί εύκολα να ταξιδέψει από ένα σύστημα στο πορτοφόλι σας μέσω του καλωδίου.

Αλλά να είστε σίγουροι, γιατί εάν έχετε ή σκοπεύετε να αγοράσετε το Ledger Nano S, και όταν αποσυνδεθείτε από το σύστημα, αυτό το πορτοφόλι υλικού θα είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί ή να εντοπιστεί.

Εμφάνιση συσκευής

Το Ledger Nano S μπορεί να είναι το φθηνότερο πορτοφόλι υλικού εκεί έξω αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν υπήρξαν συμβιβασμοί όσον αφορά την εμφάνιση της συσκευής. Ένα από τα προβλήματα με τις φθηνές συσκευές είναι ότι ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε σε μερικές δυνατότητες ή στην ποιότητα κατασκευής. Το Ledger Nano S έχει χάσει τον μύθο με μια εντυπωσιακή ποιότητα σχεδίασης και κατασκευής.

Η συσκευή είναι κομψή αλλά πολύ ανθεκτική και μπορεί εύκολα να χωρέσει στην τσέπη σας. Η συσκευή διαθέτει μια μικρή οθόνη OLED, μερικά κουμπιά στο πλάι και μια μεταλλική θήκη που περικλείει ολόκληρη τη συσκευή.

Παίρνετε τη συσκευή καθώς και ένα καλώδιο micro USB σε USB και ένα στήριγμα μπρελόκ. Η συσκευή σε καμία περίπτωση δεν αισθάνεται αδέξια στο χέρι σας. Στην πραγματικότητα, η ποιότητα κατασκευής είναι τόσο καλή που η συσκευή είναι ικανή να απορροφά μερικές τυχαίες πτώσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Με την παρουσία μιας οθόνης, μπορείτε εύκολα να επαληθεύσετε οποιαδήποτε συναλλαγή που στέλνετε πριν μεταδοθεί. Έτσι, η ενίσχυση της ασφάλειας της συσκευής. Συνολικά, το Ledger Nano S είναι το καλύτερο πορτοφόλι υλικού που μπορεί να σας αγοράσει τώρα.

Προσιτότητα

Η προσβασιμότητα είναι μια άλλη παράμετρος στην οποία κατατάσσονται συχνά τα πορτοφόλια. Ο κόσμος κινείται με πολύ γρήγορο ρυθμό. Δεν έχουμε πλέον χρόνο στα χέρια μας, οτιδήποτε και όλα όσα πρέπει να γίνουν πρέπει να γίνουν γρήγορα. Τώρα, καθώς η καθημερινή μας ζωή δεν μας επιτρέπει να καθόμαστε σε ένα μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθίσταται πολύ κρίσιμη ανάγκη για εμάς να διαμορφώσουμε τα gadget μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μας επιτρέπουν να διεξάγουμε τις δραστηριότητές μας εν κινήσει.

Τα κρυπτονομίσματα ως τεχνολογία έχουν εξελιχθεί από αυτήν την ανάγκη. έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και να διαμορφώσουν τη ζωή μας για ένα ευκολότερο αύριο.

Θεωρείται ως το νόμισμα του μέλλοντος, αυτή η καθαρή μικρή καινοτομία στον χρηματοπιστωτικό τομέα έχει ήδη απλοποιήσει πολλές από τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Αλλά για να αξιοποιήσουν πλήρως τα κρυπτονομίσματα τις δυνατότητές τους, πρέπει να αφήσουμε τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου, γι ‘αυτό το Ledger Nano S έρχεται με ένα σχέδιο που είναι εξοπλισμένο για να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα νομίσματά σας με το Ledger Nano S, πρέπει να έχετε έλεγχο ενός συστήματος υπολογιστή, καθώς το πορτοφόλι θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε ένα. Μόλις συνδέσετε το πορτοφόλι με καλώδιο USB υψηλής ταχύτητας, θα πρέπει να ξεκινήσετε το λογισμικό εφαρμογής που θα σας ανακατευθύνει στη συνέχεια στις πληροφορίες που θέλετε.

Τώρα όλη αυτή η διαδικασία παραμένει εξαιρετικά απλοποιημένη και βολική αν βρίσκεστε στο σπίτι. Ωστόσο, γίνεται δύσκολο για άτομα που είναι πάντα σε κίνηση, καθώς δεν έχουν πάντα πρόσβαση σε υπολογιστή.

Ωστόσο, το Ledger Nano S εμπορευόταν πάντα ως πορτοφόλι υλικού και τα πορτοφόλια υλικού εξ ορισμού δεν έχουν σχεδιαστεί για ευκολία όσο έχουν σχεδιαστεί για μακροχρόνια αποθήκευση. Για βραχυπρόθεσμες αποθήκες όπου μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στα νομίσματά σας εν κινήσει και ακόμη και να τα χρησιμοποιήσετε για καθημερινές συναλλαγές, ίσως θέλετε να χρησιμοποιείτε πορτοφόλια λογισμικού ή επιτραπέζια πορτοφόλια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα που κινούνται, μερικές φορές ακόμη και στο κόστος της ασφάλειάς σας.

Αλλά ακόμα και ανάμεσα στα μεγάλα πορτοφόλια υλικού που διατίθενται στην αγορά σήμερα, το Ledger Nano S παραμένει στην κορυφή της γραμμής όσον αφορά την προσβασιμότητα. Τα κέρματα μπορούν εύκολα να κατατεθούν, να ανακτηθούν ή να ελεγχθούν, η διεπαφή είναι πολύ απλή στην κατανόηση και τη λειτουργία και η οθόνη προβολής λειτουργεί όπως θα έπρεπε να εμφανίζει όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Το μόνο πράγμα που λειτουργεί εναντίον του είναι το γεγονός ότι ίσως χρειαστεί να συνεχίζετε συνεχώς την εγκατάσταση και την απεγκατάσταση εφαρμογών για διάφορα νομίσματα, ανάλογα με το ποια πρέπει να έχετε πρόσβαση αυτήν τη στιγμή.

Τι είναι ένα πορτοφόλι υλικού?

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα κρυπτονομίσματα είναι εικονικά νομίσματα που αποθηκεύονται σε μοναδικές διευθύνσεις. Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης, αποθηκεύει αυτές τις διευθύνσεις, ώστε να έχετε πρόσβαση στα χρήματά σας όποτε τις χρειάζεστε.

Ένα πορτοφόλι υλικού είναι ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι κρυπτογράφησης, αποθηκεύει τη διεύθυνση στην οποία διαμένουν τα χρήματά σας. Ωστόσο, σε αντίθεση με ένα κανονικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης που είναι εξαιρετικά ευάλωτο σε κλοπές, ένα πορτοφόλι υλικού είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για τα χρήματά σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα στο πορτοφόλι σας, θα χρειαστείτε το ιδιωτικό κλειδί του συγκεκριμένου πορτοφολιού. Σε ένα κανονικό πορτοφόλι λογισμικού ή σε ένα πορτοφόλι, έχετε πρόσβαση σε αυτό το ιδιωτικό κλειδί. Το μόνο μειονέκτημα αυτού είναι ότι, αν κάποιος αποκτήσει το ιδιωτικό σας κλειδί, μπορεί να μεταφέρει τα χρήματα όπως και όταν θέλει.

Σε ένα πορτοφόλι υλικού, κανείς δεν έχει πρόσβαση στα ιδιωτικά κλειδιά. Αυτά τα κλειδιά αποθηκεύονται πίσω από ένα πορτοφόλι πρωτόκολλου ασφαλείας που είναι αδύνατο να σπάσει. Όποτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας, θα πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή χρησιμοποιώντας ένα εξωτερικό λογισμικό και να εισαγάγετε μια καρφίτσα στη συσκευή για να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή σας.

Η συναλλαγή υπογράφεται με το ιδιωτικό σας κλειδί και μεταδίδεται. Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας, τα ιδιωτικά σας κλειδιά δεν αφήνουν καν το πορτοφόλι του υλικού σας. Έτσι, τα χρήματά σας είναι ασφαλή ακόμη και αν καταλήξετε να χρησιμοποιείτε το πορτοφόλι σε ένα ήδη παραβιασμένο σύστημα.

Τι να προσέξετε όταν αγοράζετε Πορτοφόλια υλικού?

Το πορτοφόλι υλικού είναι το πιο ασφαλές μέρος για την αποθήκευση όλων των κρυπτονομισμάτων σας. Ειδικά σε έναν κόσμο αυξανόμενων κινδύνων στον κυβερνοχώρο, η διατήρηση των χρημάτων σας ασφαλής είναι εξαιρετικά σημαντική. Ωστόσο, βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου υπάρχουν τόσα διαφορετικά πορτοφόλια υλικού, το καθένα με τη δική του μοναδική δυνατότητα. Ως εκ τούτου, η απόφαση για το ποια αγορά μπορεί να είναι ένα σημαντικό δίλημμα για πολλούς. Ακολουθούν ορισμένες από τις δυνατότητες που πρέπει να προσέχετε κατά την αγορά ενός πορτοφολιού υλικού.

1- Τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Τα πορτοφόλια υλικού είναι συνήθως πορτοφόλια πολλαπλών νομισμάτων. Ωστόσο, με περισσότερα από χίλια κρυπτονομίσματα εκεί έξω, κανένα από τα πορτοφόλια υλικού δεν υποστηρίζει όλα τα κρυπτονομίσματα. Έτσι, το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι, βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι υλικού που σκοπεύετε να αγοράσετε υποστηρίζει τα κρυπτονομίσματα που χρησιμοποιείτε πολύ συχνά.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι αυτό το πορτοφόλι υποστηρίζει επίσης μερικά άλλα κρυπτονομίσματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε στο μέλλον. Προς το παρόν, το Ledger Nano S υποστηρίζει τον μεγαλύτερο αριθμό κρυπτονομισμάτων.

2- Τιμή συσκευής

Σε αντίθεση με τα πορτοφόλια λογισμικού, τα πορτοφόλια υλικού δεν διατίθενται δωρεάν. Κάθε πορτοφόλι υλικού διατίθεται σε μια συγκεκριμένη τιμή με βάση τις δυνατότητες που προσφέρουν. Βεβαιωθείτε ότι η τιμή που πληρώνετε για ένα πορτοφόλι υλικού δεν υπερβαίνει τη συνολική κρυπτογράφηση που σκοπεύετε να αποθηκεύσετε σε αυτά τα πορτοφόλια.

Στην ιδανική περίπτωση, οι άνθρωποι προτιμούν να ξοδεύουν μόνο το 10% της αξίας της κρυπτογράφησης σε ένα πορτοφόλι υλικού. Επιπλέον, συγκρίνετε τις δυνατότητες που προσφέρονται από πολλά πορτοφόλια υλικού και μόνο αφού σταθμίσετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, αγοράστε μια συγκεκριμένη συσκευή.

3- Στην οθόνη της συσκευής

Έχοντας μια μικρή οθόνη στο πορτοφόλι υλικού προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τα χρήματά σας. Μπορείτε να επαληθεύσετε το ποσό κρυπτογράφησης στο οποίο θέλετε να μεταφέρετε και τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να τη μεταφέρετε πριν μεταδώσετε πραγματικά τη συναλλαγή.

Παρόλο που η οθόνη είναι πολύ χρήσιμη, δεν έχουν οθόνες όλα τα πορτοφόλια υλικού. Τα φθηνότερα πορτοφόλια υλικού είναι τόσο απλά όσο μια μονάδα USB. Προσπαθήστε να αποφύγετε τέτοιες συσκευές, καθώς οι δυνατότητες ασφαλείας σε αυτές τις συσκευές δεν είναι πολύ καλές.

4- Η ομάδα ανάπτυξης

Αυτή είναι μια άλλη σημαντική πτυχή οποιουδήποτε πορτοφολιού υλικού. Η ομάδα ανάπτυξης ενός συγκεκριμένου πορτοφολιού παίζει ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός εξαιρετικού προϊόντος. Όχι μόνο είναι υπεύθυνοι για την προσθήκη υποστήριξης για νέα κρυπτονομίσματα, αλλά και για τη διόρθωση των σφαλμάτων που αναπόφευκτα αναδύονται από καιρό σε καιρό.

Βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι υλικού με το οποίο τελικά αποφασίσατε να πάτε έχει μια πολύ ενεργή και ενθουσιώδη ομάδα ανάπτυξης για να το υποστηρίξει. Ακόμα κι αν ένα πορτοφόλι υλικού δεν υποστηρίζει πολλά κρυπτονομίσματα, με μια σταθερή ομάδα dev, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα προστεθούν περισσότερα κρυπτονομίσματα στο εγγύς μέλλον.

5- Ποιότητα κατασκευής

Όταν αγοράζετε ένα πορτοφόλι υλικού, προφανώς θα θέλατε να διαρκέσει μια ζωή. Ωστόσο, όπως όλα τα ηλεκτρονικά όργανα, ακόμη και αυτές οι μικρές συσκευές δεν μπορούν να διαρκέσουν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, επιλέγοντας ένα πορτοφόλι υλικού που είναι ανθεκτικό, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η συσκευή σας μπορεί εύκολα να πάρει ένα χτύπημα ή δύο στην πορεία.

Μια συσκευή που είναι ανθεκτική θα σας δώσει σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από εκείνη που δεν κατασκευάζεται σωστά. Το Ledger Nano S είναι μια μικρή αλλά εξαιρετικά ανθεκτική συσκευή σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή της, Trezor που αισθάνεται πολύ πλαστή.

6- Ρύθμιση της συσκευής

Κάθε φορά που αγοράζετε μια νέα συσκευή, θα θέλατε η αρχική διαδικασία ρύθμισης να είναι απρόσκοπτη και εύκολη. Το ίδιο ισχύει και για τα ομοιόμορφα πορτοφόλια υλικού. Τα περισσότερα πορτοφόλια υλικού είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστούν και να αρχίσουν να χρησιμοποιούνται.

Ωστόσο, μερικά νεότερα πορτοφόλια απαιτεί από εσάς να ακολουθήσετε κάποια διαδικασία που είναι λίγο πιο περίπλοκη. Προσπαθήστε να επιλέξετε το πορτοφόλι που έχει μια εύκολη διαδικασία εγκατάστασης. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε πολύ χρόνο για να κατανοήσετε τη λειτουργία της συσκευής.

7- Κριτικές πελατών

Αυτό πρέπει να κάνετε προτού αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν στον κόσμο. Εάν αγοράζετε κάτι για πρώτη φορά, τότε προφανώς δεν έχετε ιδέα για το τι πρόκειται πραγματικά να πάρετε. Ευτυχώς, το Διαδίκτυο είναι εδώ για να σας βοηθήσει με αυτό.

Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε και να βρείτε τις κριτικές για διάφορα πορτοφόλια υλικού, διαδικτυακά. Διαβάζοντας τις κριτικές που δημοσιεύτηκαν από άλλους χρήστες, μπορείτε να είστε σίγουροι για το τι να περιμένετε για ένα συγκεκριμένο πορτοφόλι υλικού. Αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να φιλτράρετε όλο το ανεπιθύμητο πορτοφόλι υλικού. Έτσι, διευκολύνοντας την επιλογή σας από τα λίγα καλά πορτοφόλια.

Η ανάγκη για πορτοφόλια

Αλλά μόλις ξεπεράσετε όλα αυτά και έχετε αποφασίσει για ένα αρκετά καλό κανάλι για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα που ταιριάζουν κατάλληλα στις ανάγκες σας, το επόμενο πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε είναι το πού θα αποθηκεύσετε τα νομίσματα που αγοράζετε και για αυτό, εσείς πρέπει να ψάξετε για ένα πορτοφόλι.

Τα πορτοφόλια ή τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι μέσα αποθήκευσης που σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε ή να διατηρείτε διαφορετικούς τύπους νομισμάτων. Ενώ άρχισαν να παρέχουν υπηρεσίες για νομίσματα πραγματικού κόσμου, με τα τεράστια επακόλουθα να συσχετίζονται τα κρυπτονομίσματα, οι προγραμματιστές σύντομα ένιωσαν την ανάγκη για ηλεκτρονικά πορτοφόλια που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για κρυπτονομίσματα.

Πορτοφόλια: Πρέπει να ξέρετε

Και λοιπόν σήμερα, καταφέραμε να κατανοήσουμε και να φτιάξουμε έναν αριθμό πορτοφολιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση Bitcoins, Litecoins, Dash και πολλά άλλα, με καθένα από αυτά να έχει μια καλή γκάμα χαρακτηριστικών με τα οποία μπορείτε να παίξετε. Αλλά πριν βγείτε πραγματικά για να αγοράσετε ένα, είμαστε πολύ σίγουροι ότι θα σας εξυπηρετούσε καλό εάν συγκεντρώσετε λίγες βασικές πληροφορίες.

Για παράδειγμα, ξέρατε ότι υπάρχουν δύο ξεχωριστές κατηγορίες πορτοφολιών κρυπτογράφησης, δηλαδή ζεστά πορτοφόλια και κρύα πορτοφόλια; Και όχι, τα ονόματα δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές θερμοκρασίες των πορτοφολιών, αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν ένδειξη για το αν το σχετικό πορτοφόλι είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο ή όχι.

Ψυχρά πορτοφόλια είναι αυτά που κατά κύριο λόγο αποσυνδέονται από τον ιστό και επομένως είναι πολύ ασφαλέστερα σε σύγκριση με τα ζεστά πορτοφόλια. Η αποσύνδεση μπορεί να φαίνεται σαν κακό στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι. Δίνει σε αυτά τα πορτοφόλια το κρυφό πλεονέκτημα ότι είναι απολύτως ασφαλές από κάθε είδους επιθέσεις ιών ή ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, καθώς τα περισσότερα από αυτά τείνουν να προέρχονται από τον Ιστό.

Τα καυτά πορτοφόλια, από την άλλη πλευρά, είναι σχεδόν πάντα συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ εύκολα για τη διεξαγωγή συναλλαγών ή συναλλαγών, σε σύγκριση με τα αποσυνδεδεμένα κρύα πορτοφόλια. Γενικά, έχει παρατηρηθεί ότι οι αγοραστές και οι πωλητές κρυπτογράφησης τείνουν να έχουν και τα δύο είδη πορτοφολιών. Ενώ τα ψυχρά πορτοφόλια χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση της συντριπτικής πλειοψηφίας των κρυπτονομισμάτων τους, τα ζεστά πορτοφόλια τείνουν να κρατούν μικρές ποσότητες και προτιμώνται για σκοπούς βραχυπρόθεσμης φύλαξης.

Τελική ετυμηγορία

Το Ledger Nano S είναι μια υπέροχη συσκευή. Είναι γεμάτο από διαισθητικά χαρακτηριστικά και είναι αρκετά πλούσιο για να ικανοποιήσει τους πιο ενθουσιώδεις λάτρεις της κρυπτογράφησης, παραμένοντας επίσης αρκετά απλό για να χειρίζεται εύκολα από αρχάριους στον τομέα.

Αυτό είναι μια ισορροπία που πολλά άλλα ανταγωνιστικά πορτοφόλια κρυπτογράφησης εκεί έξω στην αγορά δεν διατηρούν. Με το καθαρό και καθαρό περιβάλλον εργασίας χρήστη, την εύκολη προσβασιμότητα σε κέρματα και τα ισχυρά πρωτόκολλα ασφαλείας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Ledger Nano S είναι ο ηγέτης της αγοράς στον κόσμο για πορτοφόλια κρυπτογράφησης αυτήν τη στιγμή.

Ξεκινήστε με το LEDGER NANO S

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map